We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Productiemedewerker in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Productiemedewerker PC124!!!
Absolute Jobs, Aalter
jobomschrijving Voor onze klant in Aalter zijn we opzoek naar een productiemedewerker betaald onder de bouw!! Als lid van het team sta je mee in voor het verwerken van onze bestellingen.Jouw takenpakket:Je zorgt voor het plakken van de borden volgens order.Je verpakt de orders voor levering aan de klant.Je houdt het magazijn op orde.Je laad en lost vrachten.Je waakt over een correcte uitvoering waarbij efficiëntie en precisie centraal staat.Je werkt vlot samen met je verantwoordelijke + de afdeling verkoopJe beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden! jouw profiel Wat is je profiel?Vaktechnische vereistenJe bent perfect Nederlandstalig en een echte duizendpoot!Je bent leergierig en staat open voor begeleiding van onze unieke productie processen.Je kan snel schakelen in alle varianten van deze functie.CompetentiesJe bent stressbestendig en zeer flexibel ingesteld met een hands-on-mentaliteit!Plannen en organiseren is een van je karaktereigenschappen, je kan prioriteiten stellen.Je bent nauwkeurig en punctueel, oog voor kwaliteit is een must!Grote volumes drukwerk met een deadline behalen schrikken jouw niet af.Multitasking heb jij in je bloed! Verschillende projecten tegelijk beheren geeft jou voldoening. Je kan het overzicht goed bewaren. ons aanbod Wat bieden we jou?Een uiterst boeiende en uitdagende job.Variatie: elke dag is anders!Een aangename werksfeer in een unieke setting.Een tewerkstelling in een steeds groeiende familiale, ambitieuze onderneming.Een opleiding door mensen met jarenlange ervaring in de sector.Een contract van onbepaalde duur na succesvolle interim periode.Een interessant loonpakket aanvullend met ecocheques, maaltijdcheques en een hospitalisatie verzekering na 1 jaar in dienst.Loon vanaf €17 onder pc124. 
Productiemedewerker
Absolute Jobs, Aalter
jobomschrijving Voor onze klant in de regio van Aalter expert in de aardappel wereld zijn wij opzoek naar een productiemedewerker. Taken:Aardappelen inspecteren aan leestafelMachines reinigenBuffers aanvullen met heftruckBijspringen aan inpakmachine jouw profiel Persoonsgebonden competentiesSamenwerken in team is geen probleem je bent flexibel spreekt basis Nederlands  ons aanbod What is in for you? je komt terecht in een familiebedrijf loon vanaf €14,75na positieve uitzendperiode kans op een vast contract uren van 6h30 - 15h 
Productiemedewerker Slicing (late ploeg)
Meat&More, Aalter
De job van een productiemedewerkerWaarmee je zelf het liefst je boterham belegt maakt ons eigenlijk niet zo veel uit. Wel dat je het met dat perfecte sneetje charcuterie doet dat je zelf met de grootste zorg in z’n eindverpakking deed belanden. Ervaring als productiearbeider of niet, met of zonder diploma: jij maakt iedere dag het beste van je job.Hygiëne is belangrijk voor een productiearbeider. Daarom zorg je er dagelijks voor dat jouw werkwijze en de eindproducten aan alle normen voldoen.Ook de veiligheidsvoorschriften leef je tot in de puntjes na. Je doet er alles aan om kwaliteit én veiligheid te garanderenHierin herken je jezelfJe kan en wil werken in een vaste late ploeg. De late ploeg start om 11.45 en loopt tot 20.00 uur.Je bent flexibel, stressbestendig en werkt zelfstandig.Je weet hoe je met machines overweg moet of wil hiervoor een opleiding volgen.Je houdt van afwisseling en werkt graag in een team.Fysiek werk schrikt jou niet af en je bent hands-on.Een productiemedewerker mag hierop rekenenEen boeiende en gevarieerde job bij een groeiend familiebedrijf van Belgische oorsprong.Heel wat doorgroeimogelijkheden en interne opleidingen.Een flexibele job die je goed kan combineren met je privéleven.Geen weekendwerk! Je draait 39 uur mee tijdens een vijfdagenweek.Een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket.Werken als productiemedewerker?Solliciteer nu.Benieuwd hoe je sollicitatie zal verlopen? Ontdek het hier.