We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Chauffeur CE ADR - regio Antwerpen
, Antwerpen
Files beu? Ben jij een chauffeur CE (ADR), die graag intern vervoer combineert met nationaal transport? Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte!Je bent verantwoordelijk voor het shunten van ISO containers op een chemische site te Antwerpen en daarnaast sta je ook in voor nationaal vervoer over de weg regio Antwerpse Haven. Profiel Rijbewijs CEADR-attest & VCA-attestVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 12,10Maaltijdcheques van € 8,00/dagArab-vergoeding (€ 1,44/uur)BonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Lasser/tankhersteller - regio Antwerpen
, Antwerpen
Heb jij een lasopleiding genoten (TIG en Halfautomaat)? Heb je ervaring in containerherstellingen en zie jij geen problemen in montagewerken? Heb je ook nog kennis van draaien, frezen en plooien?Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte! Profiel Lasopleiding (TIG & Halfautomaat) / Elektromechanica (A3)Ervaring in containerherstellingen is een plusGeen hoogtevrees en/of claustrofobieVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 14,90Maaltijdcheques van € 8,00/dagBonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Project controller/ Internationale opdrachten at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp
Heb je reeds een aantal jaar ervaring in controlling en ben je klaar voor een nieuwe wending in uw carrière? Ben je bereid om naar het buitenland te reizen en hanteer je een flexibele instelling?Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een Project Controller!Met een omzet van meer dan één miljard euro en met bijna 3000 mensen in dienst is deze grote speler een marktleider in hun niche. Onze klant heeft verschillende Internationale projecten lopen.Voor een project in Afrika is dit bedrijf dringend op zoek naar een project controller.Interesse? Lees dan zeker verder!Takenpakket:•Investeringsanalyses•Budgettering en forecasting•Ondersteuning besluitvormingsproces met focus op kosten en kapitaal•Rechterhand project managerProfiel:•Master in economische richting (Master Handelswetenschappen, TEW, Handelsingenieur...)•Minstens 3 jaar ervaring in controlling Aanbod:•Een competitief salaris aangevuld met een zeer mooi pakket aan extralegale voordelen (Auto, tankkaart, Maaltijdcheques…)•Een internationale onderneming die jou gepast beloont met doorgroeimogelijkheden wanneer je hiervoor open staat.•Een stevige uitdaging waar je een belangrijke schakel wordt binnen het finance team•Een onderneming waar je heel wat opleidingskansen aangeboden krijgt om jouw kennis verder op punt te stellen.•32 verlofdagen zodat je work-life steeds in balans staat!Interesse in deze vacature? Solliciteer snel online of via [email protected] Uw CV wordt confidentieel behandeld door Anneleen & Hélène (AG 13938)
Vlotte GL accountant / Ruppelstreek at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Boom
Heb je reeds een eerste werkervaring en wil je aan de slag als analytische accountant in een toonaangevende onderneming in de Ruppelstreek?Voor onze klant, een grote internationale onderneming in de service industrie, zijn we op zoek naar een GL Accountant om het team op finance uit te breiden. Gezien hun sterke marktpositie en steady internationale groei, is er nood aan iemand die hands-on en gedreven is!Je komt bovendien terecht naast de Senior GL Accountant, in wie je een klankbord kunt vinden en snel kunt bijleren!Takenpakket:•Patricipieren in de maand- en jaarafsluiting•Rapporteren van de cijfers naar het management•Optimalisatie van de huidige processen •Balansreconciliaties Profiel:•Een graduaat/ bacheloropleiding in een boekhoudkundige richting•Een eerste werkervaring•Positieve en enthousiaste mentaliteitAanbod:•Je komt terecht in een familiale werksfeer maar toch in een internationale context, gezien ze een wereldwijde afzetmarkt hebben!•Je kan rekenen op een degelijk en marktconform salaris, inclusief extra-legale voordelen•Een flexibeleomgeving geeft jou de mogelijkheid om werk & privé te balanceren!•Mooie werkuren en 26 vakantiedagen!•Een fantastisch team van collega's waar jij helemaal jezelf kunt zijn! •Bovendien wordt er veel rekening gehouden met de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers, zo staan er nu en dan opleidingen op het programma. Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer snel via [email protected] Uw CV wordt confidentieel behandeld door Anneleen & Hélène (AG13865)
Accountant at Headcount
Headcount, Antwerp, Kontich
Onze klant, sterkste ICT-ondernemer in de Benelux, zoekt een hands-on Accountant.Speel je graag met cijfers? Lees dan snel verder en maak nu kennis met onze klant in getallen: 768m euro omzet, 7000 medewerkers, 5000 klanten in de Benelux.In deze rol kom je terecht in een team van 30 accountants en werk je nauw samen met controlling, credit en treasury afdelingen. Je beheert je eigen klantenportefeuille van meerdere groepsbedrijven.Enkele van jouw taken:Uitvoeren van de algemene boekhouding van verschillende dochterondernemingen;Verwerken van diverse posten, investeringen en afschrijvingen;Voorbereiden / uitvoeren van de BTW-aangiftes;Verzorgen van de maandelijkse afsluiting en voorbereiding rapportering;Opmaken van jaarrekeningen;Adviseren en informeren van de betreffende Managing Partners.ProfielBachelor in Accountancy / Finance of gelijkaardige opleiding2 tot 10 jaar relevante werkervaringErvaring met Navision is een plusVlotte communicatie in het Nederlands is een must, Engels of Frans is een plusPositieve ingesteld, analytisch, detail- en resultaatgerichtAanbodBoeiende financiële positie in no-nonsense en stabiele bedrijfsomgevingMooi salaris met een uitgebreid pakket voordelen
Notarieel jurist op zoek naar variatie at Tax & Legal
Tax & Legal, Antwerp
Ben je gepassioneerd door wat je doet maar voel je je niet goed in jouw huidige omgeving? Ben je vlot in omgang met klanten en heb je zin in veel variatie? Klinkt een flexibele en respectvolle werkomgeving voor jou als muziek in de oren? Dan ben je hier aan het juiste adres!Voor een groeiend notariaat in hartje Antwerpen, gaan wij op zoek naar een aanvulling voor hun middelgrote team. Dit kantoor heeft een sterke variatie aan dossiers en biedt een zeer persoonlijke adviesverlening. Dit wil ook zeggen dat je een sterke band opbouwt met jouw klanten en dat je op je eigen tempo de dossiers kan behandelen.De Job als notarieel juristUiteraard ben je verantwoordelijk voor jouw eigen dossiers en de bijhorende klanten. Na een eerste contact met één van de notarissen, ben jij het aanspreekpunt. Jij behartigt de dossiers van A tot Z en stelt de akten op. Uiteraard bied je een sterke adviesverlening en beantwoord je alle vragen waar nodig.Jouw profiel als notarieel jurist•Iemand die in het bezit is van een Masterdiploma in de Rechten;•Iemand met een sterke kennis van vastgoedrecht, familierecht en burgerlijk recht;•Een gedreven jurist die bij voorkeur kan uitpakken met een Manama in het Notariaat;•Een ervaren medewerker in het notariaat met bij voorkeur minstens 3 jaar ervaring;Wat krijg je?•Een mooie verloning, aangevuld met extralegale voordelen;•Flexibiliteit in de vakantieregeling;•Een moderne open workspace met nog steeds een landelijk karakter;•Digitalisering en nieuwe servers zodat je niet het gevoel hebt dat je tussen stapels aan dossiers zit;•Er wordt op een respectvolle manier met medewerkers omgegaan. Zo krijgt iedereen veel vrijheid en kan ieder zijn/haar eigen werk inplannen, is iedereen zeer aanspreekbaar, heerst er geen grote werkdruk en heeft elke collega inspraak in de werking van het kantoor.•Bovendien kan je rekenen op een interessant cliënteel waarmee je een sterke band zal opbouwen.Meer weten of solliciteren? Jolien en Elisa helpen je met veel plezier discreet verder. [email protected] 09 352 02 00
Werfleider Bodemsaneringen Oost-Vlaanderen & Antwerpen (starter Bachelor of Ingenieur) at People 4 Projects bvba
People 4 Projects bvba, Antwerp, Antwerpen
P4P zoekt een Werfleider Bodemsaneringen Vlaanderen (starter Bachelor of Ingenieur Bouw)FUNCTIEBESCHRIJVING:Als Werfleider Bodemsaneringen vervul je een cruciale rol in de uitvoering van milieuprojecten en zorg  je ervoor dat deze projecten op een veilige en efficiënte manier verlopen.Je communiceert  vrijwel dagelijks met de Projectmanager over de voortgang van de projecten en indien nodig met de klant zelf.Je stuurt en motiveert je team op de werven.UW PROFIEL:Bachelor of Ingenieur BouwSchoolverlaters worden aangemoedigd  te solliciteren!Je bent bereid te werken op werven in Vlaanderen, voornamelijk Oost-Vlaanderen en Antwerpen.Vloeiend communicatie in Nederlands met goede kennis EngelsAANBOD:Gerenommeerd bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop.Aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen) wordt voorzienZeer uitgebreide opleiding en begeleiding bij opstart.Op termijn de nodige (door)groeimogelijkheden krijgt afhankelijk van je eigen interesses en ambitieCONTACT:Peter Weyns,  [email protected]: +32491869950Werfleider Bodemsaneringen, Bachelor Bouw, Ingenieur, Master Bouwkunde, Milieu, Bodem, Oost-Vlaanderen, Antwerpen
Jobstudent Chauffeur Bezorging Solden (M/V/X) at Coolblue
Coolblue, Antwerp, Antwerpen
Leveren met een glimlach in december en januari. Voor een vast loon, met leuke collega’s en de mogelijkheid om terug te komen in de zomervakantie.  Leuke sfeer.Samen op de baan en een gezellig team. Goed loon.En een verhoging na 6 maanden. Groeimogelijkheden.Je blijft leren, zodat jij groeit en je loon ook. Doen Klanten blij maken.Werken kan iedere dag, om 7.00 of 13.00 uur.Grote toestellen leveren en installeren met een glimlach.Gezellig samen in de bus.Krijgen € 10,11 euro bruto per uur.Nog meer geld: fooi, woon-werkverkeer vergoeding, netto vergoeding van € 1,45 per gepresteerd uur10 procent korting op alle spullen die we verkopen.Doorgroeimogelijkheden.Goede werksfeer met de tofste collega’s.Kunnen Zeer goed Nederlands spreken en begrijpen. Frans is een pré. Grote toestellen tot de vierde verdieping tillen. Al 1 jaar rijden met een schakelauto. Een bewijs van goed gedrag en zeden verkrijgen.Minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn, van maandag tot en met zaterdag.Je kan starten in de maand december. In deze functie werk je tot en met 6 februari. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Ook in januari. Dit wilt zeggen dat je minimaal 3 volledige dagen per week kan werken van maandag tot en met zaterdag.
Chauffeur CE tanktransport (nationaal / internationaal)
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Wil jij graag uren presteren en veel geld verdienen? Loon tussen 12 tot 15 EUR/uur (volgens ervaring)Zit je graag in een stoere vrachtwagen?Rijd je graag nationaal of internationaal? Beide zijn mogelijkLees dan zeker verder! >>>Word chauffeur CE tanktransport voor een bedrijf datinternationaal een gevestigde waarde is,nadruk legt op het menselijke,in haar mensen investeert,een lange termijn visie hanteert voor jou en je collega's,Interessant hé. Wel, we willen jou, competente chauffeur CE! Solliciteer nu via [email protected] of druk "Solliciteer"! jouw profiel Wat wordt er gevraagd van jou?je spreekt Nederlands en/of Engelsje bent in het bezit van een rijbewijs CE + code 95je hebt een Groot ADR-attest je bent chauffeur met een correcte attitude wat betreft veiligheidKlinkt als jij toch? Meer weten? Mail naar [email protected] ons aanbod Wat krijg je hiervoor?je verdient een loon van tussen de 12 tot 15 EUR/uur afgestemd op jouw ervaring na interim => vast contractin een comfortabele vrachtwagen8 EUR/dag maaltijdcheques2 tot 6 weken opleiding een bedrijf dat een gevestigde waarde is (werkzekerheid)Yes! Da's een job voor jou. Solliciteer hieronder of mail je cv naar [email protected] 
Tekenaar HVAC & Elektriciteit
Tormans Group, Borgerhout
Voornaamste taken • Je werkt mee aan het ontwerp en de uitvoering van plannen voor elektra en HVAC.• Je tekent deze plannen in AutoCad/Revit: je staat in voor het ontwerp en uitvoering van detechnische plannen en bereidt de plannen voor de nieuwe installaties voor.• Jouw collega’s (ingenieurs) bezorgen jou de tekenopdrachten en samen bepaal je hoe deopdracht zal uitgevoerd worden. Je koppelt terug aan hen over de vooruitgang van deverschillende opdrachten die jou worden toevertrouwd.• Naast jouw tekenopdrachten, ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken en aanpassenvan allerlei technische documenten en werk je ook mee aan verschillende projecten.• Je maakt deel uit van een team van technisch tekenaars, bij wie je steeds terecht kan voorondersteuning en assistentie waar nodig. Profiel • Je bent in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of een ander relevant diploma).• Reeds ervaring met de technieken HVAC en elektra is een stevig pluspunt.• Ervaring met 3D tekenen is ook een pluspunt.• Je bent veiligheidsbewust en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.• Je bent een gemotiveerd en flexibel persoon. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Engineer HVAC & Elektriciteit
Tormans Group, Borgerhout
Voornaamste taken Als technisch sterke en klantgerichte Engineer zal je instaan voor ontwerp, coördinatie, opvolging, budgetten , geheel tot oplevering, van alle elektra, bekabeling, sturingen, regelingen welke behoren tot de HVAC projecten.U wordt de schakel tussen onze twee afdelingen , zijnde HVAC & Elektra. U wordt verantwoordelijk voor alle HVAC projecten op het vlak van E&I.• Je werkt het globaal ontwerp uit dat voorgesteld wordt door de klant: zowel op het vlak van instrumentatie, elektriciteit, HVAC, alsook montage.• Je zorgt voor de coördinatie en planning van het eigen takenpakket.• Je kan beslissen over specificaties, ontwerp en design en oplossingen en kostenbesparingen.• Je stelt de pakketten samen die gebruikt worden voor uitvoering. Profiel • Je bent in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of een ander relevant diploma).• Ervaring is een noodzaak.• Je hebt een sterke instrumentele achtergrond en een goede kennis van elektriciteit, instrumentatie en HVAC.• Je bent veiligheidsbewust en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.• Je bent een gemotiveerd en flexibel persoon.• Je bent in het bezit van een VCA-vol attest of bent bereid om deze te behalen. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Industrieel reiniger
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Heb jij goesting om veel geld te verdienen? 16,28 EUR/uur + extra'sVariërende uurroosterZaterdag betaald aan 150%, zondag betaald aan 200%Wat vuil is, moet proper zijnKlinkt dit als jou? Lees dan zeker verder! >>>Word industrieel reiniger voor een bedrijf dat: in volle expansie issamenwerkt met de grootste industriële spelerswaar 'service en kwaliteit' geldt voor zowel hun klanten als hun eigen menseninternationaal een gevestigde waarde isBen jij de kandidaat die wij zoeken en wil je graag meer weten? Mail naar [email protected] bel naar An 0499 64 88 99 jouw profiel Wat wordt er gevraagd van jou?je spreekt Nederlandsje hebt bij voorkeur reeds ervaring in de industriële reiniging, maar iemand met een goede attitude en gemotiveerd is om te werken, komt ook zeker in aanmerkingje bent in het bezit van een VCA-attestje wil geld verdienen en uren presterenje bent flexibel en hebt een goede attitudeje bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagenBen jij de kandidaat die wij zoeken en wil je graag meer weten? Mail naar [email protected] bel naar An 0499 64 88 99  ons aanbod Wat mag je verwachten?je verdient een loon van 15 EUR/uur + extra'sna interim => vast contractje komt terecht in een hecht team je werkt 37u/week in een variërende uurrooster, elke dag is andersje kan veel geld verdienen door de nodige uren te presterenBen jij de kandidaat die wij zoeken en wil je graag meer weten? Mail naar [email protected] bel naar An 0499 64 88 99  
Trailermekanieker
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Voor onze klant die instaat voor herstellingen van verschillende merken aan trailers, aanhangwagens en opleggers zijn we op zoek naar een monteur/mekanieker.Je bent een teamspeler met een passie voor techniek. Je hebt voldoende ervaring in het herstellen van chassis en/of opleggers en je werkt zelfstandig en vlot. Ben je in het bezit van een rijbewijs C/E, dan is dit een plus. Herken jij jezelf hierin, dan heten wij jou graag welkom! jouw profiel Je hebt een technisch diploma of gelijkwaardige door ervaringMechanische focusInteresse in de stielJe bent verantwoordelijke voor volgende taken:Montage van de onderzijde zoals bv. remmen en riemenMontage bovenzijde zoals bv. dak en rongenDemontage van beschadigde of te vervangen onderdelenZeilherstellingen ons aanbod Je komt terecht in een klein, no-nonsense bedrijf met een hart voor het vak en een super leuk contact met collega's en klanten. Je bent geen nummer! Wij bieden jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, wat we je graag toelichten in een persoonlijk gesprek.
Recruiter
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Als RECRUITER bij Absolute Jobs in het kantoor van ANTWERPEN ben jij de spil van onze organisatie. Jij zorgt ervoor dat jouw kandidaten en bedrijven elkaar ontmoeten en zo de juiste match vinden. Een cruciale rol dus, waarbij je niet alleen mensen aan werk helpt, maar ook bedrijven ondersteunt in het invullen van hun vacatures.Bij Absolute Jobs kom je terecht in een groeiende organisatie die sterk gespecialiseerd is in het rekruteren van buitenlandse uitzendkrachten voor knelpuntberoepen. Als je het belangrijk vindt om te werken voor een bedrijf dat diversiteit hoog in het vaandel draagt, dan zit je bij ons zeker goed. Je komt terecht in een hecht team van enthousiaste collega's die elkaar met open armen ontvangen en waar je regelmatig de kans krijgt om elkaar beter te leren kennen.Je komt terecht in een sterk groeiende organisatie waarbij teamwork en een goede sfeer centraal staan. Bij Absolute Jobs zetten we ons niet alleen in voor werk gerelateerde zaken, maar ook voor verschillende initiatieven van goede doelen zoals 1212 en Pink Ribbon. Bij ons werk je niet alleen, maar draag je ook bij aan een maatschappelijk verantwoorde organisatie waar je trots op kunt zijn.Hoe ziet jouw Absolute werkdag eruit?Na een stevige kop koffie en de ochtendbriefing ben je helemaal klaar om op zoek te gaan naar dé geschikte kandidaat voor je vacatures.Je weet dus stevig door te vragen wat de klant precies wil en welke job jouw kandidaat zoekt.Je weet kandidaten aan te trekken met het schrijven van ronkende vacatureteksten. En door te searchen in onze uitgebreide databases.Voor elke goede kandidaat ga jij dus ‘the extra mile’ om hem/haar aan de ideale job te helpen.Je overtuigt je klant via telefoon of e-mail van jouw topkandidaat. Geloof ons, in een mum van tijd ken je elk bedrijf in jouw regio.Is jouw kandidaat opgestart? TOP!Administratie, verloning, opmaken van contracten en allerlei sociale documenten worden je stap voor stap aangeleerd.Kortom, als jij een gedreven en enthousiaste persoon bent die wil bijdragen aan ons succes als bedrijf , dan willen we jou graag in ons team verwelkomen! jouw profiel Kom werken als top recruiter bij Absolute Jobs in ANTWERPEN!Ben jij een communicatief talent? Dan ben jij de ideale kandidaat om als recruiter aan de slag te gaan! Jij weet hoe belangrijk het is om de perfecte match te creëren tussen kandidaat en bedrijf. Jij communiceert vlot in het Engels en helpt zo mensen aan hun droomjob.Je hebt een uitstekende mensenkennis. Naast telefonische contacten, screen je ook uitzendkrachten op kantoor en bouw je een sterke vertrouwensband op. De voldoening van het vinden van de perfecte match is onbeschrijflijk!Jij bent extreem gemotiveerd. Hoe meer mensen je aan een job kunt helpen, hoe groter jouw bonus zal zijn. Onze slogan is dan ook jouw levensmotto: 'We go the extra mile'!Ook administratieve taken schrikken jou niet af. Het opmaken van contracten, het verzamelen en verwerken van prestaties of het onthalen van uitzendkrachten behoren tot jouw takenpakket.Bij Absolute Jobs werken we als één familie. Als echte teamplayer werk je nauw samen met andere recruiters en de office manager. Ervaring in de uitzendsector is een pluspunt, maar dankzij interne opleidingen, evaluaties en doorgroeikansen krijg je bij ons de kans om je carrière een flinke boost te geven! ons aanbod Ben jij op zoek naar een werkgever die écht om jou geeft? Zoek dan niet verder, want bij Absolute Jobs ANTWERPEN sta jij als werknemer centraal! Wij begrijpen dat je niet alleen op zoek bent naar een correct loon en extralegale voordelen, maar ook naar een werkplek waar jij je helemaal thuis voelt. Bij ons staan jouw wensen en behoeften daarom altijd op de eerste plaats.En dat merk je aan alles wat we aanbieden:• Maar liefst 12 extra vakantiedagen bovenop je jaarlijkse verlof van 20 dagen, zodat jij genoeg tijd hebt om op te laden.• Een eigen werkplek met alles erop en eraan, zodat jij optimaal kunt presteren.• Een aantrekkelijk loonpakket tussen de €2200 en €2600, afhankelijk van jouw ervaring, aangevuld met extralegale voordelen (zoals gsm, laptop ...) .• Leuke teambuildings, familiedagen en andere bijeenkomsten om een hechte band te vormen met je collega's en te ontspannen van het harde werk.• En nog veel meer!Klinkt dit als muziek in jouw oren? Aarzel dan niet en solliciteer nu via [email protected]! Wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen als onze nieuwste 'Happy Absoluter'.#absoluteteam
Office Manager
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Absolute Jobs ANTWERPEN is op zoek naar een OFFICE MANAGERHallo, wij zijn Absolute Jobs.Kort gezegd: wij zijn een selectie- en rekruteringskantoor dat zich focust op tijdelijke alsook vaste jobs in verschillende sectoren. Maar we willen het niet kort maken, we nemen extra tijd voor onze medewerkers om zich goed in hun vel te laten voelen tijdens de job. Hopelijk kunnen we jou binnenkort ook die tijd gunnen…Absolute Jobs is actief in West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen waarbij diversiteit heel belangrijk is: zowel in het team als onder de uitzendkrachten. Jij krijgt de kans om als Office Manager je schouders te zetten onder jouw eigen kantoor, een Absolute straffe job! Fun fact is dat we samen graag plezier maken met het hele Absolute team met vele activiteiten zoals familiedagen, bedrijfsfeestjes, teambuildings, Friyays… Ons motto is niet voor niets: Work hard, play hard. Takenpakket :Als Office Manager van het kantoor van Antwerpen ben je verantwoordelijk dat je kantoor goed draait en je zo met je team je targets haalt. •Je leidt en motiveert jouw team: je gaat samen voor successen, op deze manier bereik je samen jullie doelen qua kwaliteit en cijfers. •Jouw klanten en kandidaten hebben veel aan jou. Je luistert naar hun noden en zoekt naar de beste oplossingen. •Deze successen zijn een kwestie van doorzetten, daar geloof je in. Je gaat daarom elke dag op zoek naar nieuwe vacatures, klanten en kandidaten. •Je bent goed in sales, maar ook in administratie. Een vlotte opvolging en facturering zijn belangrijk. •Het financiële plaatje is ook belangrijk aangezien je jouw targets omzet naar doelstellingen. jouw profiel Ben jij de OFFICER MANAGER voor het kantoor in ANTWERPEN die we hieronder beschrijven?•Je kunt een paar jaar relevante ervaring voorleggen binnen de uitzend- en rekruteringswereld.•Omdat je een team leidt, ben je goed in communicatie en heb je de nodige people skills.•Ook het salesaspect is belangrijk: je hebt een commerciële flair en doet extra je best om nieuwe klanten te creëren. •Absolute Jobs gaat the extra mile voor diversiteit, zowel voor eigen personeel als uitzendkrachten, en jij deelt dit engagement ook. Klaar om die extra mile te gaan? Neem contact op met onze HR Officer, AmberZij helpt je waar nodig! Bel Justine op 0499 88 08 68 of mail [email protected] ons aanbod Als OFFICE MANAGER voor het kantoor in ANTWERPEN kun je onderstaande voordelen verwachten:Je krijgt de kans om in een groeiende organisatie jouw eigen team te begeleiden en sturen in regio Antwerpen.Variatie troef: je hebt contact met klanten en prospects, onderhandelt contracten, fixt de facturatie en neemt targets onder de loep…Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket van 2600-3000 euro loon plus mooie bonussen.Een chique wagen met tankkaart (Mercedes of andere) en Iphone.Maaltijd- en ecocheques12 extra vakantiedagen (ADV)Klinkt goed, dus klaar om die extra mile te gaan? Neem contact op met onze HR Officer AmberZij helpt je waar nodig! Bel Amber op 0499 88 08 68 of mail [email protected]#absoluteteam #vacature #officemanager #kantoorverantwoordelijke #roeselare #jobs #topjob
W016 REPAIRER TRAILERS AND SEMI-TRAILERS
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Are you the REPAIRER TRAILERS AND SEMI-TRAILERS in the ANTWERP region that we are looking for?To strengthen the team, our client is looking for a repairer of trailers and semi-trailers in the Antwerp region.Our client rents out trailers and maintenance trailers internationally in various countries.In Belgium, our customer has offices in GENT, BRUGES & ANTWERP.What is part of the range of tasks for you as a trailer repairer:Repairing trailers by sanding, filling, painting, repairing bodywork damage, ..Preparing truck trailers for inspectionReplacing brakes on trailersReplacing tires on trailersYou will receive a trailer alone or in team that you must recover.An exciting and varied job where you keep learning is therefore assured here!Do you have no experience in bodywork or repairs of trucks?You do have motivation and drive, TOP more than sufficient, call / email / write to us and we will help you further!Colleagues in the company are ready to help you further.CALL OUR ANTWERP OFFICE FOR MORE INFORMATION 0499 64 88 99  jouw profiel Are you the  REPAIRER TRAILERS AND SEMI-TRAILERSthat we are looking for:You speak good ENGLISH or FRENCHYou have a STABLE work historyYou have a TECHNICAL BACKGROUNDYou can work INDEPENDENTLY as in TEAMYou are looking for a new challenge in the LONG Term ons aanbod Are you the  REPAIRER TRAILERS AND SEMI-TRAILERS in the GHENT region that we are looking for?Wage 16,10 Eur/hourMeal vouchers of 6 EUR per day worked at start-upFixed hours: START 8:00 AM to 4:30 PM --- no overtimeOn-the-job training with mentorYou will end up in a stable teamAfter a positive interim period - permanent contract for an indefinite period
Internships & Thesis
Manuchar, Antwerpen
Manuchar is a global trading, logistics and distribution company headquartered in Antwerp (Belgium).We operate in over 140 locations and have our own people (2.000+) and own local infrastructure in more than 50 countries, mainly in emerging markets.Our trading activities cover Chemicals, Steel, Polymers, Pharmaceuticals, Wood, Spare Parts, Paper and Cement.Our distribution and also local value added logistics are mainly focused on Commodity and Specialty Chemicals in which we are rapidly becoming top 3 in Latin America, Africa and Asia.Our people are our most important asset. Every employee plays an active part in our success story.At Manuchar, we support every talent with finding his/her career path within an inspiring international working environment.We also invest in young potentials to help them grow and be part of our global activities.Looking for a challenging internship or do you want to cooperate with us for your thesis or an other assignment?Then send us your CV with your request by applying online!Different domains are possible:Trading & Business DevelopmentBackoffice Administration & Logistics PlanningFinanceLegal & InsuranceIT & Digital InnovationQualityHR
Marketing & PR stage BESTSELLER
BESTSELLER, Antwerpen
BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modebedrijven wereldwijd. Met mooie merken als onder meer SELECTED, JACK & JONES, ONLY, VILA en OBJECT spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Het hoofdkantoor in België vind je in hartje Antwerpen.Ben jij een creatieve en gepassioneerde marketing, PR en/of social media addict? Kan je niet wachten om het imago van onze modemerken te helpen versterken en originele acties te bedenken om de verkoop op de Belgische markt te ondersteunen? Ben je altijd on the lookout voor leuke concepten, campagnes en designs? Maak je graag deel uit van een bruisend team boordevol wilde ideeën en vol energie?Stop right here! Want dit zou wel eens de stageplek van jouw leven kunnen zijn. We zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste en creatieve Marketing en/of PR stagiair om het team in Antwerpen te ondersteunen.ABOUT THE TEAMAls marketing & PR stagiair bij BESTSELLER kom je terecht in een creatief marketing en PR team waarmee je nauw zal samenwerken.WHAT YOU WILL BE DOINGJe wordt gecoacht door het marketing & PR teamJe ondersteunt de andere creatieve zielen uit het team om zo de beste campagnes op te zettenJe staat in contact met de marketingteams in ons Deense hoofdkantoor en je helpt bij de praktische en logistieke uitvoering van de internationale marketingactiviteiten.Je bent alert voor nieuwigheden binnen de business om zo innovatief uit te hoek te komenJe helpt mee met het bedenken en uitvoeren van originele acties op maat van onze merkenJe zorgt mee voor de naadloze coördinatie van coole events en originele shopopeningen.Je begeleidt het aanmaken en verdelen van lay-outs, drukwerk, POS-materiaal, vertalingen, etc.Je onderhoudt de social media van onze merkenJe onderhoudt de contacten met stylisten, journalisten en influencersJe ontvangt stylisten in de showroom en zorgt voor de opvolging van hun uitleningenJe helpt bij het opstellen en nalezen van teksten voor invites, persberichten, etc.Je bedenkt concepten voor press kits en prospectiemateriaalJe maakt maandelijkse clipping reports op voor onze merkenJe laat jouw copywriting skills gretig los op allerhande tekstenJe brengt nieuwe influencer-profielen aan met het oog op potentiele samenwerkingenWHAT WE ARE LOOKING FORJe bent een gepassioneerde meertalige marketing | PR of social media addict.What else?Je weet als geen ander ‘what’s hot & what’s not’ in de fashion sceneJe bent proactief, zelfstandig en een echte teamplayerJe bent hands-on en organisatorisch zeer sterkJe denkt in oplossingen i.p.v. in problemenJe hebt een vlotte babbel én pen in het Nederlands, Frans en EngelsJe kent het office pakket op je duimpje en je hebt kennis van het Adobe pakketJe volgt een opleiding in marketing, PR, communicatie, digitale media of gelijkaardigJe begrijpt jonge doelgroepen en bent helemaal mee met wat hen bezighoudtJe bent creatief en digital savvyJe bent spontaan, energetisch en zelfstandigJe bent op zoek naar een stage voor in het najaar 2021 in functie van je opleiding (geen vrijwillige stage)WHAT WE OFFEREen inspirerende stageplek (min. 8 weken) in een bruisende internationale werkomgevingEen interessante allround communicatiestage (marketing, PR, social media)Een aantrekkelijk merkenportfolio, wat zorgt voor een uiterst gevarieerde jobinhoudDe kans om deel uit te maken van een topteam
technical event operations officer bij Koor&Stem - World Choir Games
Koor&Stem - World Choir Games, Antwerpen
organisatieKoor&Stem - World Choir Gamesonline sinds04/03/2021typetijdelijk contractreageren voor06/03/2021over de organisatieKoor&Stem - World Choir GamesWorld Choir Games 2021 in VlaanderenDe World Choir Games, de grootste wedstrijd voor koren in de hele wereld, komen van 29 oktober tot en met 7 november 2021 naar Vlaanderen. Antwerpen en Gent ontvangen dan meer dan 200 koren uit de hele wereld en zo’n 7.500 deelnemers. Zij doen mee aan wedstrijden, concerten en workshops onder leiding van tal van internationale experts en brengen vriendschapsconcerten in alle hoeken van Vlaanderen.De World Choir Games 2021 in Vlaanderen is een project van EventFlanders, een samenwerking van Toerisme Vlaanderen, Departement Cultuur, Jeugd en Media, Departement Buitenlandse Zaken en Sport Vlaanderen. Het project wordt gecoördineerd door Koor&Stem, de Vlaamse amateurkunstenorganisatie voor vocale muziek. Verder maken de steden Antwerpen en Gent, de twee gaststeden voor de World Choir Games 2021, deel uit van de organisatie. Voor de realisatie van de World Choir Games 2021 werken de Vlaamse partners zeer nauw samen met Interkultur, de organisatie achter de World Choir Games.Voor de organisatie van dit grote evenement wordt een tijdelijk team samengesteld. Koor&Stem werft daarom aan: een Technical Event Operations Officer met specialisatie techniek & digital communication.www.koorenstem.beover de functieFunctieTechnical Event operations officer Tijdelijke halftijdse functie – tot einde 2021 - volgt dynamiek van het project.VerantwoordelijkheidConcrete realisatie van de verschillende onderdelen van het evenement (wedstrijden, concerten, parades, ceremonies in het Sportpaleis, logistiek, enz.).Meewerken aan de logistieke uitvoering en organisatie van het evenement.Instaan voor een in alle opzichten kwalitatief hoogstaande organisatie van het evenement en een positieve bezoekersbeleving, met bijzondere focus op de digitale beleving (streaming, online deelname aan activiteiten) en alle technische en audiovisuele aspecten (klank, belichting, versterking, …) van concerten, wedstrijden, workshops, ...TakenDe realisatie van concrete acties voortvloeiend uit de evenementenstrategie en de timing. Daarbij aandacht hebben voor transparantie en coherentie.Opstellen en opvolgen van uitgebreide en gedetailleerde draaiboeken, stappenplannen en de logistieke planning voor het evenement.Selecteren, briefen, opvolgen en evalueren van externe partners en leveranciers om de organisatie van het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen op het gebied van productie, logistiek, transport en klantenservice.Meewerken aan site visits voor betrokken partners (media, leveranciers, lokale overheid,...).ContextRekening houden met de strategie en de operationele doelstellingen voor de verschillende onderdelen van het evenement (wedstrijden, concerten, parades, ceremonies, logistiek, etc.).Streven naar het toepassen van innovatieve methodieken en acties binnen de Vlaamse, nationale en internationale context, met name om een hoogstaand product te realiseren voor een zeer breed doelpubliek.Oog hebben voor het algemene financiële plan, de beschikbare kwantitatieve en kwalitatieve middelen voor de organisatie, productie en logistiek van het evenement.Oog hebben voor de duurzame en inclusieve doelstellingen van het evenement.Opsommingen zijn niet limitatief en kunnen, indien nodig, in overleg en afhankelijk van de aangeworven profielen gewijzigd worden.Plaats in het organigramRapporteert aan de Event Operations Director.Werkt nauw samen met het artistieke team van de World Choir Games.Werkt nauw samen met de afdelingen evenementen van de steden Antwerpen en Gent en andere steden waar activiteiten plaatsvinden die in het kader van de World Choir Games worden gehouden.Werkt nauw samen met de productieverantwoordelijken van alle locaties, evenals met externe bedrijven.Gelijke kansenJouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het diverse Vlaanderen van morgen!profiel kandidaatAlgemene competentiesJe hebt minimaal 5 jaar ervaring in productie- of evenementenorganisatie.Technische kennis (geluid, licht, podium, algemene theater- en concerttechnieken, streaming, ...) en ervaring (min. 5 jaar) is absoluut noodzakelijk.Je hebt affiniteit met muziek en de koorwereld in het bijzonder.Je hebt een goede talenkennis (Nederlands, Engels). Kennis van Duits is een pluspunt.Je kunt vlot overweg met Office toepassingen en je kunt je snel nieuwe systemen eigen maken.Persoonsgebonden competentiesJe bent een teamplayer met een uitgesproken organisatietalent en je bent een oplossingsgericht denker.Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en gaat respectvol om met anderen.Je bent stressbestendig en communicatief vaardig.Je bent praktisch ingesteld en je neemt graag initiatief.aanbodTijdelijk contract tot einde 2021.HalftijdsJe werkt in een gemotiveerd team in een dynamische omgevingJe krijgt de kans om mee te werken aan een uniek internationaal evenementJe kunt beroep doen op de kennis en ervaring van professionele medewerkers en vrijwilligersJe treedt in dienst als medewerker van Koor&Stem vzwJe loon wordt bepaald volgens de gangbare maatstaven in de sociaal-culturele sector. Er wordt voorzien in een dertiende maand en een woon-werkvergoeding.Plaats van tewerkstelling: Pater Pirestraat 50, 2018 Antwerpen.wijze van solliciterenHoe solliciteren?Stuur een mail met je motivering om te solliciteren en je CV naar [email protected] en dit tot uiterlijk 5 maart 2021, met het oog op een zeer snelle indiensttreding.Na ontvangst van de kandidaturen worden de kandidaten die in aanmerking komen gecontacteerd en uitgenodigd voor een gesprek op basis waarvan de selectie zal gemaakt worden.Reageren voor: 06/03/2021Kom je tijdens een sollicitatie in aanraking met discriminatie?Meld dit bij Unia. Discriminatie op basis van je geslacht kan je melden bij het Instituut voor de gelijkheid van mannen en vrouwen.
Office Intern – People & Operations
Bundl, Antwerpen
We are looking for a Office Intern to help us run the office smoothly and keep people happy! Are you the one?The Challenge.Office Management.You will maintain incoming mails (physical and digital).You will conduct inventory of equipment and supplies.You will be in charge of our office supplies.You will manage our facilities and help us take our office space to the next level.You will work on improving and automating our process.Team Culture.You will support to organise team events (both physically and digitally).You will plan and organise fun, delicious and healthy team lunches.You will support our to organise internal training days.Your Superpowers.You are an energetic, hard-working, fun and a true team player.You have a hands-on mentality.You have killer organisation skills.You are a neat freak!You have strong communication and people skills.Fluent in writing and speaking English, Dutch and French is a plus.Your Background.Background in Office Management, Management Assistant, Human Resources.Maybe we'll be everything you love and nothing you don’t.Choose your flavour.Employee or entrepreneur model, it’s your call.Co-drive the start-up life.Work side by side in our corporate ventures.Enjoy flexible work hours.Whether you’re a night rider or an early bird, you’ll fit in!See theworld.We think, act and work international.Work hard,play hard.We mix dedicated hard work with a funky friday attitude.Work with hero brands.They’re those who are willing to change!Next Steps.Candidate ScreeningSubmit your application formApply through the form. Our recruitment team will review your application within the next 3-5 working days. Please expect to hear back form us by email within 7-10 working daysHR InterviewPrepare for interviewYou will have a 45-minute interview with Bundl's Recruitment Lead (conference call or face-to-face meeting if possible).Digital ChallengeComplete and submit your challengeIf your application is accepted, you will get a chance to work on a challenge to showcase your superpowers and experience the work you would be doing.Final InterviewPrepare for interviewYou will have a 45-minute interview with the team's Hiring Manager (conference call or face-to-face meeting if possible).