We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Financiën en Accounting in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Medior Controller - projectmatig at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp
Verlang je naar een job met voldoende variatie? Geeft het jou voldoening om de financiële activiteiten van een bedrijf te sturen en ondersteunen? Geeft het jou bovendien een kick om met verschillende bedrijven in contact te komen? Dan is een job als deze voor jou weggelegd! Lees snel verder. Voor een advieskantoor zijn wij op zoek naar een Medior Controller op projectmatige basis. Je staat voornamelijk in voor de financieel analytische ondersteuning bij verschillende klanten. De groeiende onderneming hecht belang aan de persoonlijkheid van hun werknemers wat hen tot een aantrekkelijke werkgever maakt. Als controller vorm je een onschatbare meerwaarde bij het geven van financiële adviezen aan jouw klant. Takenpakket•Je zet rapporteringsprocedures op. •Je doet budgetteringen en forecasts.•Je staat in voor de analyse van de cijfers van de organisatie.•Je staat in voor de financiële analyses ten opzichte van de vooropgestelde doelstellingen. •Je stelt een businessplanning op en definieert hierbij financiële doelstellingen.•Je denkt proactief mee in functie van het optimaliseren van de business.•Je rapporteert aan hoger management.ProfielJe beschikt over minstens een bachelordiploma binnen een economische opleiding. Je hebt reeds een eerste ervaring in controlling en/of audit.Je bent een analytisch wonder en neemt graag de touwtjes in handen.AanbodJe kan genieten van een aantrekkelijk salarispakket op basis van jouw ervaring.Diverse extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, een maaltijdvergoeding en een stevig verzekeringspakket maken het pakket compleet.Je doet ervaring op in een boeiende uitdaging binnen een innovatieve onderneming. Door de vlakke structuur loop je al snel mee met de professionals binnen de organisatie. Zij leren jou met veel passie alle kneepjes van het vak. Niet enkel fun op de werkvloer, ook tijdens de wekelijkse afterworks of tijdens de teambuildings!Samen met de andere consultants vorm je één team. Je hebt namelijk één gemeenschappelijk doel voor ogen: een kwalitatieve service bieden aan jouw klant! Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Deze vacature wordt beheerd door Hélène en Anneleen (ref HDJ12646) Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Senior auditor - firmawagen at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp
Senior auditor – firmawagenVoor een accountantskantoor in het Antwerpse, met verschillende vestigingen over heel Vlaanderen, gaan wij op zoek naar een senior auditor.Je komt terecht in een digitaal en modern kantoor dat helemaal mee is met de laatste trends. Verder zal je zelfstandig te werk gaan, het behalen van deadlines of het dragen van verantwoordelijkheid, is dus voor jou geen enkel probleem.   Spreekt een gevarieerde functie waarbij je kan genieten van heel wat uitdaging jou aan? Lees dan snel verder over deze top opportuniteit!Jouw takenpakket als senior auditor:•Het uitvoeren van gestructureerde audits  van uiteenlopende dossiers•Opmaken van analyses van cijfers zodat je hierin een inzicht krijgt en de risico’s kan identificeren•Je zal de nodige afspraken maken met klanten en dossierverantwoordelijken om zo de nodige prioriteien voorop te zetten•Daarnaast zal je in staan voor de begeleiding van enkele junior auditors zodat zij,naast jou, experts worden in het vakJouw profiel als senior auditor:•Je hebt genoten van een master opleiding TEW of iets gelijkwaardig•Een minimale ervaring van 2 jaar binnen deze sector is een must!•Een analytische inzicht, klantgerichtheid en communicatief sterk zijn eigenschappen die jij bezitWat je kan verwachten als senior auditor:•Je komt terecht in een digitale omgeving waar er voldoende aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijk groeitraject•Een aantrekkelijk salaris dat wordt aangevuld door tal van extralegale voordelen. Denk maar aan een onkostenvergoeding, maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen + tankkaart,…• Verschillende opleidingen worden aangeboden, om jouw kennis up-to-date te houden•Altijd gedroomd om jouw titel IBR te behalen? Dit kan hier !•Jouw toekomstig team werkt in een familiale en vriendschappelijke sfeer waar iedereen telkens een brede glimlach heeft op het gezicht•Verder werken zij met flexibele uren om zo een evenwichtige work-life balans te garanderen. Afspraak bij de tandarts om 16u? Geen enkel probleem!•Dit alles en nog zo veel meer!  Waag je kans!Soliciteerd op volgend adres: [email protected] ofvia het nummer 09 352 02 00Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan zeker even onze website: https://legrand-associates.com /Jouw kandidatuur zal discreet worden behandeld door Shauni & Ina
Boekhouder - florerende werkomgeving at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Wommelgem
Ben jij op zoek naar een frisse wind binnen jouw carrière als Boekhouder? Wil je deze rol uitoefenen binnen een gevestigde waarde op de Belgische markt? Waag de sprong en solliciteer voor het te laat is. Voor een gerenommeerde en florerende speler gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Boekhouder. Je zal instaan voor de boekhouding van A tot Y van het hoofdkantoor en de verschillende filialen. Je wordt gestuurd en gecoacht door de teamleider van jouw afdeling. Door groei zijn ze op zoek naar een Boekhouder die het financieel team op het hoofdkantoor vervoegt.TakenpakketInboeken facturen en creditnota’sVoorbereiden leveranciersbetalingenOpmaken verkoopfacturenOpvolgen openstaande betalingenBoeken financiële verrichtingenOpmaken fiscale aangiftesOnderhouden klantencontact...ProfielJe beschikt een diploma binnen een economische opleiding en hebt ondertussen minimum 2 jaar ervaring als boekhouder. Je hebt kennis van leveranciersboekhouding en BTW. Je bent communicatief, nauwkeurig en optimistisch ingesteld.AanbodEen marktconform bruto salaris naargelang jouw relevante ervaring en competenties.Een uitdagende en afwisselende functie bij een marktleider in België. Zeker en vast een meerwaarde op jouw CV.Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.32 vakantiedagen. Een evenwicht tussen werk en privé is immers belangrijk in deze omgeving.Een modern hoofdkantoor buiten de stad dat voorzien is van een ruime privé parking. In tijden van crisis floreert deze onderneming aanzienlijk. Je komt terecht in een financieel stabiel bedrijf met garantie op werkzekerheid. Een warme werkomgeving waar waarden als teamwerk, diversiteit en loyaliteit centraal staan.Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13563)Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Financial Business Analyst
Atlas Copco, Antwerpen
.fit_to_content{width:%;height:auto}In het grootste distributiecentrum voor onderdelen van compressortechniek zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om ons dynamische en veelzijdige Logistics Finance team te versterken.Ben je hands on, heb je interesse in financiële logistieke processen, controlling en het werken met nieuwe technologieën? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je werkt samen met en rapporteert aan de Logistics Business Controller. Je focust je op het Distributiecentrum in Antwerpen, maar verzorgt ook de controlling functie voor logistieke processen in de Compressor Technique Business Area wereldwijd.Je bent verantwoordelijk voor:- Ondersteunen bij de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting van het Distributiecentrum binnen de door de Groep gestelde deadlines. De contactpersoon zijn voor onze interne accounting serviceprovider in Tsjechië.- Het management team ondersteunen met ad-hoc analyses.- Ontwikkelen en onderhouden van managementrapportages.- Automatiseren van rapportages.- Kostenbeheersingsactiviteiten uitvoeren.- Ontwikkelen/verbeteren van routines en processen en het up-to-date houden van het ISO Management Systeem.- Verstrekken van de benodigde documentatie aan interne en externe auditors.- Deelnemen aan interne audits.Wat kun je van ons verwachten?Je werkt in een internationale en diverse omgeving met specialisten uit verschillende disciplines. Onze Zweede cultuur wordt gekenmerkt door een familiegevoel, respect en diversiteit. We investeren in de ontwikkeling en het welzijn van onze werknemers en bieden een flexibele balans tussen werk en privé. In onze inclusieve en zorgzame omgeving krijg je de steun en inspiratie die je nodig hebt om te groeien. Hier worden je ideeën omarmd en blijf je leren.We bieden een interessant compensatie- en voordelenpakket aan, waaronder een ziekteverzekering, maaltijdcheques en een groepsverzekering. Er is de optie om voor fietslease of een bedrijfswagen te gaan.Wat verwachten wij?We zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler met 3-5 jaar ervaring in boekhouding of bedrijfscontrole met een universitair diploma in financiën, boekhouding of bedrijfskunde. Flexibiliteit en het vermogen om te werken in een complexe en snel veranderende omgeving. Je hecht waarde aan hoge standaarden, zoekt altijd naar betere manieren met focus op kwaliteit en nauwkeurigheid. Vlot Engels spreken is een must. Je hebt ervaring in het gebruik van MS office en ERP-systemen. Kennis van SAP is een pluspunt.Beschrijving van land en stadThuiskantoor is volgens de bedrijfspolicy. Het kantoor is gelegen in Wilrijk, Antwerpen. "#LI-Hybrid”Divers van nature en inclusief door keuzeSlimme ideeën komen van ons allemaal. Hoe meer unieke perspectieven we omarmen, hoe innovatiever we zijn. Samen bouwen we aan een cultuur waarin verschillen worden gewaardeerd en we een diep gevoel van doelgerichtheid en samenhorigheid delen.BedrijfspresentatieDe Compressor Technique Service Divisie (CTS) is verantwoordlijk voor alle onderdelen en servicegerichte activiteiten binnen de Compressor Technique Business Area. Het hoofdkwartier van deze divisie kan je terugvinden in Wilrijk (Antwerpen). CTS ontwikkelt, verkoopt en distribueert aftermarktproducten en beheert onderhoudscontracten voor Atlas Copco op wereldschaal. Daarnaast staan ze ook in voor Multi Brand machines in verschillende industrieën.
Improvement Analyst Accounts Payable
Q8, Antwerpen
Q8 is een dynamisch bedrijf in volle transformatie naar een duurzame Mobiliteitsspeler. Dit betekent dat we naast onze traditionele business van tankstations en smeeroliën heel erg inzetten op electric en andere toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen. Om de sterke groei en onze uitdagende toekomststrategie te ondersteunen, zijn we binnen KPNWE (Kuwait Petroleum North-West Europe) op zoek naar een gedreven en ambitieuze: Improvement Analyst Accounts Payable  Je wil graag doorgroeien in kennis en verantwoordelijkheden? Je voelt je thuis in administratie, boekhouding of financiën? Je bent een teamspeler die samen wil gaan voor sterke resultaten? En je hebt interesse in een innovatieve en internationale business context? 5 maal Check? Dan ben jij de collega die we zoeken! Lees even verder en check of de jobinhoud en onze verwachtingen bij die van jou aansluiten. Ben je geprikkeld, maar zit je toch nog met vragen? Neem dan zeker contact op, we beantwoorden jouw vragen met alle plezier. Welke rol vervul je? Als Improvement Analyst Accounts Payablesta je in de eerste plaats in voor de nauwkeurige controle en verwerking van inkomende facturen, inkooporders, onkostenvergoedingen, betalingsverzoeken en andere administratieve flows. Je waakt daarbij over de strikte naleving van company procedures en interne en externe vervaldata. Vanuit deze rol bouw je gaandeweg aan jouw droomtraject binnen accounting & finance. Bij Q8 vind je alvast een breed aanbod om je kennis en expertise te verstreken. Zo leer je alles over BTW-regelgeving en codering, General Ledger rekeningen, reconciliaties, beleid en procedures. Tegelijk krijg je het SAP-systeem helemaal in de vingers. Naast de dagelijkse afstemming van alle rekeningen behoort ook de correcte afhandeling en follow-up van herinneringen en klachten tot jouw takenpakket. We zoeken voor deze rol een ambitieuze doorzetter, maar zeker ook een teamspeler die met het hele afdeling een sterke service wil bouwen, waarop collega’s en partners rotsvast kunnen vertrouwen. Wat moet je kennen en kunnen?  Je bent in het bezit van minimaal een diploma secundair onderwijs Je hebt eerste werkervaring in een boekhoudkundige of administratieve omgeving Bij voorkeur heb je dus al enige financiële kennis of achtergrond Vanzelfsprekend werk je graag én zeer nauwkeurig met cijfers Ook op het vlak van processen en procedures ben je 100% betrouwbaar Je kan overweg met deadlines en drukke momenten Je beheerst het Nederlands en Engels, en liefst een derde taal als Frans of Duits Je bent IT-minded en kan zeer vlot overweg met MS Office Kennis van SAP/R3 is een sterke plus Wat kan je verwachten? Deze functie kan je zowel vanuit het kantoor in Antwerpen als het kantoor in Rotterdam uitoefenen. Je komt er terecht in een multiculturele en dynamische omgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden. In een informele sfeer werken we rond de centrale pijlers van vrijheid, innovatie en samenwerking. Bij onze Smart work policy hoort ook hybride werken, met gemiddeld twee dagen op kantoor en drie dagen remote. Dat kan variëren naar jouw wensen. Zo streven we naar een goede privé-werkbalans, met voor iedereen tijd voor volledige ontkoppeling. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met een bonus bij goede prestatie, minimaal 36 vakantiedagen, aanvullende ziektekosten- en pensioenverzekering en een woon-werkvergoeding.
Coördinator Bemonsteringen Haven Antwerpen at People 4 Projects bvba
People 4 Projects bvba, Antwerp, Antwerpen
P4P zoekt een Coördinator Bemonsteringen Haven Antwerpen.FUNCTIEBESCHRIJVING:Als Coördinator Bemonsteringen Haven Antwerpen bestaat je takenpakket uit: Coördineren van weeg- en bemonsteringsprocessen volgens bestaande proceduresUitvoeren en  controleren van vochtbepaling voor technische en commerciële testen en interne procedures.Opvolgen van havenarbeiders i.v.m. wegen, bemonsteren en monstervoorbereidingOnderhouden van contacten met leveranciers.RapportageUW PROFIEL: Bachelor Chemie, Biochemie, Laboratoriumtechnologie,...Minimum 2 jaar relevante werkervaringBij voorkeur ervaring met inspecties van metalen en mineralenEvaring in Haven AntwerpenVloeiende communicatie Nederlands, Engels (gesproken en geschreven)AANBOD:Afwisselende en boeiende functie met ruimte voor initiatief.Vast contract van onbepaalde duur CONTACT:E-Mail: [email protected]: 0491 86 99 50Locatie: AntwerpenCoördinator Bemonsteringen, Inspectie, Bachelor Chemie, Biochemie, Laboratoriumtechnologie, Antwerpen, Haven, Metaal, Labo
Boekhouder at Page Personnel Belgium
Page Personnel Belgium, Antwerp, Antwerpen
Gevarieerde functie als Boekhouder in een dynamische werkomgeving in de Noordrand van Antwerpen.BedrijfsomschrijvingOnze cliënt, een familiale KMO gelegen in de Noordrand van Antwerpen, is op zoek naar een Boekhouder ter versterking van het team. Het bedrijf is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en met de wagen.OmschrijvingAls Boekhouder zal je verantwoordelijk zijn voor het volgende takenpakket:- het inboeken van aankoopfacturen en creditnota's en het voorbereiden van de betalingen- het verwerken van de financiële verrichtingen- het opvolgen van de cash planning van de verkoop- het opvolgen van de debiteuren- het opmaken van de BTW- en intracommunautaire aangiften- het opmaken en verwerken van voorraadlijsten- het voorbereiden en het opstellen van de tussentijdse resultaten- het voorbereiden van de jaarafsluiting voor de externe AccountantJe komt terecht in een dynamisch team dat dicht bij de Business staat.Profiel van kandidaatJe beschikt over een Bachelor of Graduaat diploma Boekhouden/AccountancyJe beschikt over relevante ervaring in een boekhoudkundige functieJe beschikt over een uitstekende kennis van het NederlandsJe bent vlot met MS Office Excel en met boekhoudsoftwareJe werkt nauwkeurig en resultaat gerichtJe bent leergierig en positief ingesteldAanbodContract van onbepaalde duur na een succesvolle interimperiodeGevarieerde functie met verantwoordelijkheid in een dynamische familiale KMOPersoonlijk ontwikkelingstraject voor elke werknemerMarktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals MC, 12 ADV-dagen, verzekeringen
Director, Reporting and Integrations
WEX Inc, Antwerpen
This is a remote position. However, the candidate must be based in the cities listed on the job posting. About the Team/Role As the Director of Reporting and Data Integrations, you'll be instrumental in molding the trajectory of data-driven decision-making within our organization. You'll helm three BI technical teams, amounting to around 20-25 talented individuals, who are at the forefront of crafting advanced visualizations. Your realm will encompass the stewardship of our bespoke reporting solution grounded in SQL Server Reporting Services (SSRS), alongside a close collaborative effort with the Data Platform team on data migrations to Snowflake. Your acumen will further be tapped into for the strategic planning and expansion of future reporting, integration, and visualization functionalities in alliance with our data and analytics product team. Additionally, your leadership will extend to a specialized team dedicated to devising and maintaining BizTalk integrations. How you’ll make an impact Lead and nurture three BI and Biztalk technical teams, championing an ethos of innovation, teamwork, and ongoing enhancement. Take charge of and refine our custom reporting solution utilizing SQL Server Reporting Services, ensuring it aligns with our business's dynamic requirements. Partner with the Data Platform team to orchestrate and execute data migrations to Snowflake, guaranteeing a seamless transition and optimized performance. Collaborate closely with the data and analytics product team to chart and implement the trajectory for future reporting, integration, and visualization features to be embedded in our products. Collaborate with the Enterprise and Product Architecture teams in designing long term solutions for Reporting, Visualization, and Data Integration capabilities. Oversee the team responsible for Biztalk integrations, ensuring seamless and efficient data interchange across various systems. Forge and maintain pivotal relationships with key stakeholders throughout the organization to synchronize BI strategies with corporate objectives. Remain at the cutting edge of BI, analytics, and data management trends and technologies, integrating industry best practices into our operational framework. Building business cases for investment in future state architectures. Experience you’ll bring Bachelor's or master's degree in Computer Science, Information Systems, Business Administration, or a related discipline. A minimum of 10 years of experience in business intelligence, analytics, or a related field, including at least 5 years in a leadership capacity managing technical teams. Demonstrated proficiency in SQL Server Reporting Services (SSRS) and a good understanding of Snowflake and Biztalk integrations. Exceptional leadership capabilities, with a proven track record of inspiring teams towards achieving unparalleled excellence. Stellar project management skills, seasoned in overseeing large-scale data migration and BI initiatives. A deep comprehension of BI technologies, data modeling, ETL frameworks, and data visualization tools. Outstanding analytical, problem-solving, and decision-making skills. Excellent communication and interpersonal abilities, adept at engaging and swaying stakeholders across all levels. The base pay range represents the anticipated low and high end of the pay range for this position. Actual pay rates will vary and will be based on various factors, such as your qualifications, skills, competencies, and proficiency for the role. Base pay is one component of WEX's total compensation package. Most sales positions are eligible for commission under the terms of an applicable plan. Non-sales roles are typically eligible for a quarterly or annual bonus based on their role and applicable plan. WEX's comprehensive and market competitive benefits are designed to support your personal and professional well-being. Benefits include health, dental and vision insurances, retirement savings plan, paid time off, health savings account, flexible spending accounts, life insurance, disability insurance, tuition reimbursement, and more. For more information, check out the "About Us" section.Salary Pay Range: $181,000.00 - $241,000.00