We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Handel in Diensten in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Executive Sales - ERP - Microsoft - België - Hoog salaris at SAM Amsterdam
SAM Amsterdam, Antwerp, Antwerpen
Wat ga je doen?Als ervaren Executive Sales ben je verantwoordelijk voor het succesvol verkopen van de producten en diensten bij hun warme klanten en prospecten. Daarnaast focus je op het opbouwen en onderhouden van lange termijn relaties met hun klanten. Zij zijn een grote speler in België en hun doelgroepen zitten voornamelijk bij de middelgrote bedrijven. Deze bedrijven zijn actief in diverse sectoren zoals handel, professional services, supply chain en de financiële sector. Je bent sterk ontwikkeld op inhoudelijk gebied binnen het salesproces, tevens ben je een indrukwekkende onderhandelaar en gaat altijd voor elke gekwalificeerde opportuniteit. Met de charmante commerciële flair, grote inhoudelijke productkennis en een vlotte communicatiestijl overtuig jij elke Klant. Alles is op basis van warme leads en de verhouding is 50% vaste klanten en 50% new business. Reageer nu! Wat wordt jou geboden?* Indrukwekkend salaris op basis van jouw profiel* Prachtige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals auto, bonus en meer* Flexibel en thuiswerken, wordt zeer vrij gelaten* Grote speler op de Belgische markt* Organisatie voor de lange termijn en de juiste ontwikkeling en doorgroeiWat wordt er van jou verwacht?* 5 jaar ervaring op sales van ERP software en complexe projecten* Ervaring met Microsoft ZEER grote pré* Zowel goed in relatieonderhoud en new business* Vloeiend Nederlands, Engels en Frans is een grote préWaar ga je werken?Als senior sales ga je werken bij een organisatie die prachtige ERP oplossingen biedt op het gebied van alle informatie die jij vergaard van een bedrijf. We helpen beslissers met het maken van de juiste en onderbouwde keuzes door een prachtige update d.m.v. dit systeem. Dit biedt veel uitdaging en kansen voor de klanten en jou als professional. Het bedrijf werkt samen met hele grote spelers in de meerdere industrieën. Het is een organisatie die erg goed draait in deze tijden en de klanten voor het oprapen heeft. Tevens zijn ze echt op zoek naar de mensen voor de lange termijn, zodat jij kant ontwikkelen, doorgroeien en meegroeien in dit bedrijf . Reageer nu!Meer informatie of direct solliciteren?Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Floris via [email protected] of 020 570 8120. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.LocatieVlaanderen (beetje Nederland misschien)ContactpersoonFloris van HallManaging ConsultantGespecialiseerd in IT Professionals020 570 [email protected]
Klantendienstmedewerker Antwerpen
AUTO1, Antwerpen
Wat je bij ons gaat doenJij bent verantwoordelijk voor het telefonisch klantencontactSamen met je collega's houd je de agenda's van onze 23 vestigingen bijJe adviseert telefonisch onze klanten en helpt hen waar nodig is met het maken van afsprakenBij eventuele klachten weet je het telefoongesprek een positieve draai te geven en je collega's hierover te informerenWie wij zoekenJe hebt minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functieJe bent communicatief sterk via de telefoonJe beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Kennis van het Frans is een pré.Je bent 38 uur per week beschikbaar in wisselende diensten van 8 uur tot 19 uur en sporadisch weekendwerk schrikt je niet afWat wij biedenMarktconform salaris afhankelijk van ervaringHospitalisatieverzekeringMaaltijd- en ecochequesDe kans om echt het verschil te maken voor onze klanten van Wijkopenautos.beFlexibele werktijdenKortingen bij o.a. hotels, gadgets, en attractieparkenInteresse in de functie van Klantendienstmedewerker Antwerpen?Leuk dat je AUTO1 Group als je toekomstige werkgever ziet! Stuur ons direct je cv en motivatiebrief en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.AUTO1 Group is Europa's meest vooraanstaande digitale automotive platform. Als dynamisch tech-bedrijf ontketenen wij een revolutie in de automotive branche met onze merken wijkopenautos.nl, AUTO1.com en Autohero. Ons sterke team van 4200 medewerkers werkt elke dag hard om in heel Europa, handel in, en transport en financiering van auto's zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Ga voor persoonlijke groei en bouw samen met ons aan de toekomst van autohandel.Bij AUTO1 Group hebben we een open cultuur en geloven we in directe communicatie en diversiteit. Dit betekent dat we willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons en dat we gelijke kansen bieden voor iedereen, ongeacht sekse, etniciteit, religie, leeftijd, seksuele oriëntatie, handicap of andere niet-prestatiegerelateerde factor.