We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Arts in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Arts in "

3 307 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Arts in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Arts in getoond.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Podoloog. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2000 eur. Op de tweede plaats staat Tandarts met het loon van 1600 eur en op de derde plaats staat apotheker met het loon van 1600 eur.

Aanbevolen vacatures

ecg-protocolleerder voor de cpu van janssen pharmaceutica.
Randstad, Merksem, Antwerpen, BE
jobdetails Je bent verpleegkundige of arts en bent een aantal dagen door de week vrij voor een interessante bijverdienste in Merksem? Solliciteer dan snel voor deze vacature!De CPU zoekt ECG-protocolleerders met ervaring op spoed of intensieve die willen meewerken aan het geneesmiddelenonderzoek in een sociale, klinische omgeving. Dit is een bijverdienste waar je op basis van jouw beschikbaarheden maandelijks wordt ingepland. CPU voorziet een interessante opleiding om de functie te leren kennen omdat dit een bijverdienste kan worden op lange termijn.Concreet? Je bent door de week een aantal dagen vrij en hebt ervaring met het protocolleren van ECG's.toon mindertoon meer Je bent verpleegkundige of arts en bent een aantal dagen door de week vrij voor een interessante bijverdienste in Merksem? Solliciteer dan snel voor deze vacature!De CPU zoekt ECG-protocolleerders met ervaring op spoed of intensieve die willen meewerken aan het geneesmiddelenonderzoek in een sociale, klinische omgeving. Dit is een bijverdienste waar je op basis van jouw beschikbaarheden maandelijks wordt ingepland. CPU voorziet een interessante opleiding om de functie te leren kennen omdat dit een bijverdienste kan worden op lange termijn.Concreet? Je bent door de week een aantal dagen vrij en hebt ervaring met het protocolleren van ECG's. ervaring1-3 jaartakenBedrijfLabo/bloedafnameEKGBloedprikkenInfusenjouw aanbodJij beschikt over volgende eigenschappen om het team mee te ondersteunen: - Je hebt een certificaat als ECG-protocolleerder- Ervaring op afdelingen cardiologie, oncologie, spoed, INZO, ... zijn groot pluspunt.- Je bent door de week meerdere dagen beschikbaar- Je hebt een degelijke kennis van reanimatie en EHBO- Je werkt vlot met de computer- Je vindt confidentialiteit met betrekking tot het onderzoek en de deelnemende vrijwilligers vanzelfsprekend- Je bent voldoende beschikbaar naast jouw vaste functie- Je kan je engageren tot en met septemberopleidingProfessionele bachelor4e graad beroeps secundair onderwijsons aanbodWij bieden een boeiende bijverdienste als ECGprotocolleerder binnen de klinische sector. Je krijgt een verloning van €40/uur bruto, maaltijdcheques, woonwerkvergoeding en shiftpremies. Er is ook gratis parking voorzien aan het Jan Palfijn ziekenhuis.Voor meer info of interesse bel 03 201 87 71 of mail naar inhouse_735@randstad.be