We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Psycholoog in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Psycholoog in "

1 200 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Psycholoog in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Psycholoog in getoond.

Indeling van de "Psycholoog" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Psycholoog in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de provincies volgens niveau van het loon voor de branche "Psycholoog"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Psycholoog in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Röntgenoloog. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2000 eur. Op de tweede plaats staat Röntgen Technicus met het loon van 2000 eur en op de derde plaats staat Arts met het loon van 1685 eur.

Aanbevolen vacatures

Psycholoog - expert sociaal welzijn
AZ Nikolaas, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Psycholoog - expert sociaal welzijn (m/v) Geactualiseerd op 02 april 2021via AZ NIKOLAAS In deze functie zorg je er samen met de collega¿s van HR, de interne Preventiedienst, de arbeidsarts, collega¿s klinische psychologen, leidinggevenden en directie van het ziekenhuis voor het verder uitwerken en ondersteunen van het psychosociaal welzijnsbeleid, met bijzondere aandacht voor het begeleiden en ondersteunen van medewerkers, teams en leidinggevenden binnen het ziekenhuis. Je bent proactief in je werking en wordt mee betrokken bij het uitwerken en implementeren van welzijnsbevorderende projecten/acties die inspelen op en een antwoord bieden aan de heersende problematiek inzake de psychosociale beleidsdomeinen die jouw werkterrein zijn (veranderingstrajecten, motivationele aspecten, hoe langer werken, generatieproblematiek, nieuwe werkwijzen, stress, burn-out, ¿). Je gaat concreet aan de slag in het coachen en begeleiden van teams, leidinggevenden en medewerkers. Je werkt nauw samen met de hr- partners die dagdagelijks in contact staan met de leidinggevenden. Je analyseert het huidig beleid en detecteert processen (en dit op het vlak van arbeidsorganisatie, arbeidsinhoud, arbeidsomstandigheden en in hoofdzaak de interpersoonlijke relaties op het werk) op zijn impact naar het welzijn van de werknemers en formuleert aanbevelingen. Je hebt een helikopteroverzicht maar bent eveneens in staat om het voorliggend vraagstuk voldoende breed te benaderen met oog voor alle betrokken actoren en volgens de huidige wetenschappelijke inzichten. Je geeft vorming binnen het ziekenhuis aan collega¿s, leidinggevenden en medewerkers omtrent de domeinen die tot jouw werkterrein behoren. Profiel Je hebt een Master of Science in de psychologie (bedrijfspsychologie en personeelsbeleid). Je bent vertrouwd met de gezondheidszorg en kan je inleven in de klinische situaties waarmee onze medewerkers in aanraking komen. Je bouwt makkelijk vertrouwensrelaties op en kan gericht advies geven op basis van je expertise. Je hebt een motiverende, inlevende en richtinggevende houding ten aanzien van het verder uitbouwen van het psychosociaal welzijnsbeleid binnen het ziekenhuis. Je hebt sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden. Je hebt sterke competenties in het ondersteunen en coachen van teams. Je kan goed plannen, kan zelfstandig werken, hebt kennis van de courante pc- toepassingen en neemt initiatief. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving 'Psycholoog', terug te vinden op NIKOdoc of verkrijgbaar bij de dienst P&O. Talenkennis Nederlands : Goed Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Klinisch Psycholoog
WORKPLACE OPTIONS BELGIUM, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Workplace Options is op zoek naar een klinisch psycholoog om ons team in Belgie te versterken. Indien je liefst van thuis uit wil werken, kunnen wij hier rekening mee houden. Wij zijn een Employee Assistance Programma (EAP) en dus gericht op het bieden van holistische ondersteuning aan medewerkers van allerhande bedrijven. Wij werken vanuit een kortdurend oplossingsgericht kader, waarbij het takenpakket van onze psychologen onder andere bestaat uit het voeren van telefonische intakes en gestructureerde kortdurende telefonische/video counseling. Verantwoordelijkheden verbonden aan deze functie: Telefonische assessment/counseling, (crisis)ondersteuning en gestructureerder telefonische counseling aanbieden op een professionele manier, terwijl vertrouwelijkheid gegarandeerd blijft Diepgaande intake kunnen doen om na te gaan of korte termijn counseling aangewezen is Cliënten correct verwijzen naar de juiste dienst binnen WPO of naar externe hulpbronnen, die los staan van onze dienstverlening, als onderdeel van onze holistische aanpak Werken volgens ethische, therapeutische en wettelijke normen waaraan onze dienstverlening dient te voldoen Heldere, beknopte klinische documentatie in ons case management systeem & duidelijke en bondige behandelplannen kunnen opstellen voor cliënten Beschikken over authentieke luistervaardigheden en klinische interventies stellen die afgestemd zijn op ons kortdurende werking (vb. CBT technieken, motivationeel interviewen en oplossingsgerichte technieken). Bekwaam zijn om te werken met cliënten die zich in crisissituaties bevinden. Dit telefonisch en eventueel bereid zijn om ter plaatse te gaan op een bedrijf voor het aanbieden van psychologische ondersteuning (individueel of in groep) na een traumatisch voorval (vb. arbeidsongeval). Het beschikken over de nodige kennis en/of ervaring in het werken met trauma is hierbij een pluspunt. Vaardigheden in het omgaan met diverse psychologische problemen en/of familiale en/of relationele problemen die het persoonlijk welbevinden of werkprestaties beïnvloeden Gepassioneerd zijn door het bieden van ondersteuning aan cliënten overal ter wereld Cultuursensitief zijn en beschikken over de flexibiliteit om een telefonische vertaler-tolk te gebruiken indien nodig Beschikken over goede kennis en vaardigheden wat betreft telefonie en computer Profiel Master in klinische psychologie Counselling kunnen geven in het Nederlands Talenkennis Nederlands : Goed Psychosociale- en opvoedingsactiviteiten / Psychologische bemiddeling Naam van de werkgever Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Officier bij Defensie (masterdiploma)
Defensie - La Défense, Evere
Defensie: dat zijn meer dan 4 componenten met hightech materiaal en opdrachten in binnen- en buitenland. Dat zijn vooral mannen en vrouwen die klaarstaan voor elke uitdaging. Burger, reservist en militair: elk van hen heeft zijn of haar talent waarmee ze bij Defensie aan de slag gaan.Werken bij Defensie is een unieke ervaring. Je job valt niet te vergelijken met een job in het burgermilieu.Bij ons staat teamwork altijd centraal. Vanaf je basisopleiding maak je vrienden voor het leven: collega's die altijd voor je klaar staan, met dezelfde zin voor avontuur. Na je opleiding kan je deelnemen aan buitenlandse opdrachten en oefeningen.Daarbij kom je met je team voor grote uitdagingen te staan in vaak moeilijke omstandigheden. Je band met de collega's wordt hierdoor steeds hechter. Een job bij Defensie is meer dan gewoon een job. Je hebt altijd iets om over te vertellen, thuis en aan je vrienden.Plaats van tewerkstelling: over heel België zijn er mogelijkheden! THE FUNCTIONUiteenlopende jobmogelijkheden als officier voor afgestudeerde mastersEen officier is een goed getrainde militair die een team kan bevelen, leiden en controleren.Hij/zij is verantwoordelijk voor het correct gebruik van het materiaal, bewapening en de beschikbare uitrusting.Hij/zij is in staat om in stresserende omstandigheden te werken en voert de taken uit op een loyale, verantwoordelijke en dynamische manier. Er zijn vacatures bij zowel de Land-, de Lucht-, de Medische Component, als bij de Marine, voor uiteenlopende profielen zoals ingenieurs, IT'ers, dokters en tandartsen, metereologen, vertalers/tolken en nog zoveel meer! REQUIRED PROFILEDefensie is op zoek naar de meest uiteenlopende masterprofielen.Heb je een masterdiploma:arts, tandarts, apothekerpsycholoogcommunicatiespecialistgezondheidszorgcoördinatorkinesitherapeutindustrieel ingenieur of burgelijk ingenieurprojectmanager constructieICT system engineerEn nog zoveel andere opties!Defensie heeft een job voor jou! Wees er snel bij! Check onze website www.mil.be , bel ons gratis nummer 0800/333 48 of neem contact met een informatiecentrum in elke provincie.WE OFFERWaarom werken bij Defensie?Aantrekkelijk loon: Even serieus: wil je snel rijk worden, zoek dan iets anders. Je kan elders zeker meer verdienen. Vind je geld niet het belangrijkste, dan zit je goed. Je zal bij Defensie een behoorlijke boterham verdienen en met extra premies voor buitenlandse missies en gespecialiseerde taken zet je al gauw een aardig spaarpotje opzij.Afwisseling en uitdaging: Routine, dat is niks voor jou. Vandaag op oefening, morgen sport, volgende maand in het buitenland. En voor elk van die dingen ga jij tot het uiterste. Want je houdt wel van een uitdaging. Jij houdt ervan het maximale uit jezelf te halen. Sportieve omgeving: Sport je graag maar moet dit van je baas steeds na je uren? Bij ons is je conditie verbeteren en op peil houden een deel van de job. Dus sporten tijdens de uren: doodnormaal.Teamwork: Je staat er nooit alleen voor. Er staan steeds collega's naast jou op wie je kan bouwen. En samen een uitdaging aangaan, dat schept een onvergetelijke band.Unieke ervaringen: Dit is geen nine to five job. Je ziet meer van de wereld dan in andere jobs en doet steeds nieuwe ervaringen op. “Hoe was je dag?”, geeft bij jou iets andere antwoorden dan bij de meeste van je vrienden.Work/life balance: Eerlijk: je zal soms drukke periodes hebben of niet veel thuis zijn. Omdat je je voorbereidt op een opdracht, of op opdracht bent. Tussenin heb je ook rustigere periodes. Gelijke kansen: Iedereen gelijke kansen. Veel werkgevers goochelen ermee. Maar hoe vaak is dat ook de realiteit? Bij Defensie wel. Het ligt namelijk vast in de wet. Je krijgt dezelfde kansen als iedereen ongeacht je achtergrond, je geslacht of je geaardheid.Doorgroeien: Je leert je job uitvoeren maar we zorgendat je je verder blijft ontwikkelen, en andere talenten ontdekt. Je kan opleidingen volgen, krijgt nieuwe uitdagingen in een andere functie,... It’s all part of the job, want de wereld evolueert voortdurend en jij dus ook.Werkzekerheid: Je houdt wel van wat afwisseling maar vindt dat werkzekerheid ook zijn voordelen heeft. Ook met een contract van bepaalde duur, heb je bij ons tal van mogelijkheden en weet je altijd duidelijk waar je aan toe bent.