We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Functioneel adviseur in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Functioneel adviseur in "

1 200 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Functioneel adviseur in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Functioneel adviseur in getoond.

Indeling van de "Functioneel adviseur" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Functioneel adviseur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de provincies volgens niveau van het loon voor de branche "Functioneel adviseur"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Functioneel adviseur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Architect beveiliging. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1600 eur. Op de tweede plaats staat analist Programmeur met het loon van 1200 eur en op de derde plaats staat Ontwikkelaar met het loon van 1200 eur.

Aanbevolen vacatures

Functioneel/Business Analist in Brussel
V IT, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
V-IT NV, Part of Cronos, Bredestraat 4, 2000 Antwerpen
security expert (BE)
Smals, Sint-Gillis, Brussel Hoofdstad
Als Security Expert werk je mee aan verschillende security gerelateerde IT projecten. Dit kan onder andere gaan over projecten waarbij men actief werkt rond de uitrol van tweestapsverificatie, endpoint protection, cloud security, … Je staat als expert in voor de uitvoering van specifieke security verbeteringstaken. Je vertaalt hierbij de noden van de dienst informatieveiligheid zowel functioneel als technisch. Tevens ga je analytisch aan de slag en evalueer je de lopende procedures en maatregelen. Als Security Expert analyseer je bedreigingen en kan je een goede inschatting maken van hun waarschijnlijkheid. Je treedt hierbij op als adviseur en signaleert aandachtspunten inzake informatieveiligheid en privacy. Je bent master in de informatica of computerwetenschappen en kan terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in het domein. Je hebt ervaring met beveiliging van informatiesystemen en netwerken (in the cloud en on premise). Je hebt kennis van (multifactor) authenticatie- en identity management systemen. Tevens ben je vertrouwd met oplossingen voor endpoint protection en voor het beheren van toegangen van gebruikers via rechten en rollen. Ervaring met Agile / Scrum is een pluspunt. Je bent steeds bereid om de nieuwe tendensen op de markt te bestuderen en om deze in de veiligheidsstructuur te integreren. Je bent resultaatsgericht ingesteld en houdt ervan oplossingen concreet uit te werken. Tevens neem je je verantwoordelijkheid op voor uitgevoerde acties. Je hebt een goede kennis van het Frans. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekerin Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be