We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Makelaar in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Makelaar in "

60 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Makelaar in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Makelaar in getoond.

Indeling van de "Makelaar" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Makelaar in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de provincies volgens niveau van het loon voor de branche "Makelaar"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Makelaar in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Airconditioning Coördinator. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1200 eur. Op de tweede plaats staat Verhuur coördinator met het loon van 1200 eur en op de derde plaats staat Stedenbouwkundige met het loon van 1200 eur.

Aanbevolen vacatures

Accountmanager Antwerpen/Brussel
OFFRE D'UNE AUTRE REGION, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Geactualiseerd op 29 juni 2020via OFFRE D'UNE AUTRE REGION Bedrijfsinfo Deze onderneming is een telecom makelaar. Ze zijn uniek binnen de telecomsector door hun nauwe samenwerking met meerdere partijen waaronder Telenet, Proximus, Base, Destiny, VoiceKing, IP Nexia, enz ¿ Dankzij deze samenwerkingen kunnen ze op een onafhankelijke manier zoeken naar de juiste telefonie- en/of internetoplossing op maat, wens en budget van de klant. Hun klanten zijn ten allen tijde verzekerd van de beste prijs, steeds op de hoogte van de nieuwste producten en technologieën en hebben in geval van vragen of problemen, steeds 1 centraal aanspreekpunt Functieomschrijving Aanmaken van bellijsten/prospectielijsten Prospecteren van bedrijven Afspraken vastleggen met potentiële en bestaande klanten Verkoopsgesprek/behoeftenanalyse uitvoeren Offerte op maat van klant uitwerken en professioneel voorstellen Afhandelen van administratieve dienst na verkoop Correct bijhouden van informatie in CRM Opvolgen van bestaande klanten in portefeuille Wekelijkse rapporteren aan Sales Team Manager Behalen van maandelijkse verkoopsdoelstellingen Werken in een kick-ass team Profiel Geboren verkoper Succesvolle saleservaring in een buitendienst Sterke interesse of affiniteit voor telecom en IT Overtuigend, commercieel en resultaatgericht Dynamisch en gemotiveerd door verandering Teamplayer en gemotiveerd door competitie Stabiel CV Kortrijk Handel - Ondersteuning verkoop / Handelsvertegenwoordiging Naam van de werkgever Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Account Manager Social Profit & Public
VANBREDA RISK & BENEFITS, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Geactualiseerd op 08 april 2021via VANBREDA RISK & BENEFITS Vanbreda Risk & Benefits is de grootste en meest innovatieve onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant. Vanbreda beantwoord de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Meer dan 600 medewerkers adviseren ruim 60.000 cliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Daarnaast is Vanbreda ook een aantrekkelijke werkgever met veel know-how die er te leren valt, een aangename en informele bedrijfscultuur en ruimte voor onze werknemers om zich te ontplooien. Je komt terecht in een team van 8 Account Managers die zich vol inzetten op de social-/non-profit en publieke sector. Als Accountmanager sta je in voor de onderhandelingen met prospecten en klanten, maar speel je ook technisch en inhoudelijk in op de risico¿s en verzekeringsoplossingen voor je klanten. Via onderhandelingen op hoog niveau speel je in op de behoeften van klanten en prospecten. Je speelt in op overheidsopdrachten en volgt de voorbereiding en de uitwerking ervan, zowel intern als extern op. Je analyseert het risicoprofiel van je klant en geeft advies in je rol van makelaar/consultant. In nauwe samenwerking met andere account managers werk je verzekeringspakketten uit op maat van de klanten. Je servicet de bestaande portefeuille op kwalitatieve wijze en tracht deze te maximaliseren. Als verzekeringsspecialist in de BOAR takken, geef je advies aan je collega¿s. Je staat in voor informatieuitwisseling naar betrokken dossierbeheerders, andere account managers en de directie. Vanuit je rol onderhandel je met verzekeraars om zo de beste polisvoorwaarden voor je klanten te bekomen. Profiel Je bent universitair of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt enkele jaren ervaring en kennis van BOAR verzekeringen. Kennis van overheidspdrachten is een pluspunt. Interesse in de Social Profit & Public sector is een must en projectmanagement schrikt je niet af. Je bent een bedreven onderhandelaar en kan op cruciale momenten in het onderhandelingsproces knopen doorhakken en zaken afsluiten. Je hebt een vlotte gesproken en geschreven kennis van het Nederlands en Frans. Je werkt even gemakkelijk zelfstandig als in groepsverband. Je hebt oog voor kwaliteit en verantwoordelijkheid. Talenkennis Nederlands : Goed Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht / Verzekeringen Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Dossierbeheerder Verzekeringen
OFFRE D'UNE AUTRE REGION, België, BE, Molenbeek-Saint-Jean
Geactualiseerd op 27 januari 2021via OFFRE D'UNE AUTRE REGION Je krijgt de verzekeringsaanvragen inzake beroepsaansprakelijkheid binnen en gaat deze analyseren en beoordelen. Je werkt een voorstel uit en communiceert deze aan de makelaar en/of het salesteam. Je staat ook in voor het volledige beheer van de verzekeringspolissen. Om dit alles te realiseren heb je dagelijks telefonisch contact met collega¿s, verzekerden en makelaars. De technische cel en juridische studiedienst staan altijd klaar om jou te ondersteunen bij technische of juridische vragen. Profiel Je bent communicatief en klantgericht, daarnaast sta je te springen om altijd bij te leren en heb je interesse in de wereld van verzekeringen. Talenkennis Nederlands : Goed Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht / Verzekeringen Naam van de werkgever Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
customer service representative (BE)
DKV Belgium, Brussel, Brussel Hoofdstad
DKV maakt deel uit van de internationale Munich Re Group, een van de werelds grootste herverzekeraars. Werken bij DKV betekent werken voor de Belgische marktleider in particuliere ziektekostenverzekeringen. Het betekent eveneens het nastreven van waarden zoals klant- en resultaatgerichtheid, integriteit en betrokkenheid (organisational commitment). Wij bouwen aan een open en inclusieve bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, teamwerk, transformationeel leiderschap en zin voor initiatief. Samen zetten wij deze waarden elke dag om in de praktijk om zo het vertrouwen van onze twee miljoen verzekerden verder te versterken. Functie: Met de voornaamste focus op klant- en servicetevredenheid en met alsmaar meer calls omwille van de groei van DKV is het Contact Center op zoek naar gemotiveerde medewerkers die willen bijdragen tot deze groei. Samen met een 40-tal collega’s worden er dagelijks gemiddeld 2000 calls afgehandeld. Het Contact Center van DKV behandelt vandaag enkel inbound calls en e-mails in eerste lijn. Samen met je collega’s draag je bij tot de groei van ons Contact Center en tot het verhogen van onze klant- en servicetevredenheid. Na een uitgebreide interne opleiding ben je in staat om 80% van de binnenkomende calls zelfstandig af te werken. Indien nodig kan je steeds een beroep doen op de interne diensten. Je hebt de mogelijkheid om naar andere administratieve taken te evolueren om je functie te variëren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, makelaars, agenten, ziekenhuizen en tandartsen, en bent dan ook verantwoordelijk voor het imago van DKV Belgium. Door de heel gevarieerde vragen die aan bod komen (productinformatie, schadedossiers, wijziging contracten, boekhoudkundige vragen, …) doe je veel ervaring op in verschillende domeinen waardoor je binnen de maatschappij heel wat mogelijkheden hebt om door te groeien. Je staat in voor een aantal aftersales diensten aan de klant, makelaar of agent. Samen met het team denk je na over en doe je voorstellen tot verbetering van onze dienstverlening naar klanten toe. Je wordt maandelijks individueel geëvalueerd zodat je samen met je verantwoordelijke kan werken aan het behalen van je objectieven. Je werkt in 2 shiften tussen 8u en 17u. Je bent gemotiveerd om opleidingen te volgen en examens af te leggen teneinde te voldoen aan de FSMA-verplichtingen als “persoon in contact met publiek”. Profiel: Je bent in de eerste plaats een vlotte communicator die mondeling zeer goed tweetalig is (N/F). Goede kennis van het Engels is zeker een pluspunt. Ervaring in een Contact Center en/of verzekeringen is een pluspunt. Enthousiast en leergierig als je bent, kan je je snel inwerken in een nieuw productenaanbod. Je bent stressbestendig en kan snel en efficiënt met een computer werken. Je bent klant- en servicegericht en je hebt commerciële feeling. Hierdoor draag je bij tot de verbetering van het imago van DKV Belgium. Ons aanbod: Bij DKV bieden wij u een gevarieerde job met ontwikkelingsmogelijkheden (opleidingen, coaching, projectwerk en interne mobiliteit) en dit alles in hartje Brussel (vlak bij de grote markt en het centraal station). Naast een competitief brutoloon bieden wij u een uitgebreid standaardpakket van extralegale voordelen aan : eindejaarsgratificatie (13de maand) collectieve verzekeringen (hospitalisatie verzekering, ambulante verzekering, verzekering gewaarborgd inkomen en aanvullend pensioenplan) korting op DKV verzekeringsproducten gratis openbaar vervoer bedrijfsrestaurant maaltijdcheques ecocheques cadeaucheque collectieve bedrijfsbonus (CAO 90) internetvergoeding thuiswerkvergoeding Bovendien kunt u ook rekenen op een aantrekkelijke verlofregeling (m Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
Business Manager (Kempen) (BE)
AXA Belgium, Sint-Agatha-Berchem, Brussel Hoofdstad, Berchem
Bij AXA willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. Onze missie is 'Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is'. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico's. In België is AXA marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een 'payer to partner' te gaan voor onze 3 miljoen klanten. Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden. Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer first, Integrity, Courage en One AXA. Alles wat we doen, daar staan we als één team achter. Wat zijn je dagelijkse uitdagingen ? Je klanten zijn de verdelers van AXA-producten (verzekeringsmakelaars, partners, bankagenten) Je bent een echte ambassadeur van AXA en je promoot onze oplossingen en onze marktstrategie in je regio. Je bent de commerciële link tussen AXA en de makelaars, de partners en de bankagenten In samenwerking met de makelaar, de partner of de bankagent bepaal je een actieplan voor de verwezenlijking van de commerciële doelstellingen in verband met de verschillende activiteiten die je behandelt Je zet onze verdelers ertoe aan om hun rentabiliteit te verhogen Je motiveert met overtuiging onze verdelers om hun expertiseniveau en hun autonomie in de commercialisering van de AXA-oplossingen te verbeteren (Brand, Ongevallen en Diverse Risico's (BOAR) voor particulieren en ondernemingen) Je brengt je klant op de hoogte van alle acties/nieuwe oplossingen van AXA Je profiel: Je bent in het bezit van een master Je hebt een sterke commerciële feeling en je bent resultaatgericht: je werkt graag met duidelijke en ambitieuze doelstellingen Je bent in staat om de behoeften van de klant te begrijpen en te bepalen wat de beste oplossing is om voor te stellen Je bent enthousiast, positief en je grijpt de kansen die een omgeving in volle verandering je biedt Je werkt autonoom en je deelt je kennis met je team Je voelt je aangetrokken tot de financiële sector en je werkt graag met cijfers Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een passieve kennis van het Frans Wat we aanbieden: Een mooie beloning voor je harde werk Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques. Alle voordelen van werken bij een verzekeraar Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten. Een job die zich aanpast aan je leven en dromen Met Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
manager de region, business manager (BE)
AXA Belgium, Sint-Agatha-Berchem, Brussel Hoofdstad, Berchem
Bij AXA willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. Onze missie is 'Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is'. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico's. In België is AXA marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een 'payer to partner' te gaan voor onze 3 miljoen klanten. Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden. Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer first, Integrity, Courage en One AXA. Alles wat we doen, daar staan we als één team achter. Wat zijn je dagelijkse uitdagingen ? Je klanten zijn de verdelers van AXA-producten (verzekeringsmakelaars, partners, bankagenten) Je bent een echte ambassadeur van AXA en je promoot onze oplossingen en onze marktstrategie in je regio. Je bent de commerciële link tussen AXA en de makelaars, de partners en de bankagenten In samenwerking met de makelaar, de partner of de bankagent bepaal je een actieplan voor de verwezenlijking van de commerciële doelstellingen in verband met de verschillende activiteiten die je behandelt Je zet onze verdelers ertoe aan om hun rentabiliteit te verhogen Je motiveert met overtuiging onze verdelers om hun expertiseniveau en hun autonomie in de commercialisering van de AXA-oplossingen te verbeteren (Brand, Ongevallen en Diverse Risico's (BOAR) voor particulieren en ondernemingen) Je brengt je klant op de hoogte van alle acties/nieuwe oplossingen van AXA Je profiel: Je bent in het bezit van een master Je hebt een sterke commerciële feeling en je bent resultaatgericht: je werkt graag met duidelijke en ambitieuze doelstellingen Je bent in staat om de behoeften van de klant te begrijpen en te bepalen wat de beste oplossing is om voor te stellen Je bent enthousiast, positief en je grijpt de kansen die een omgeving in volle verandering je biedt Je werkt autonoom en je deelt je kennis met je team Je voelt je aangetrokken tot de financiële sector en je werkt graag met cijfers Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een passieve kennis van het Frans Wat we aanbieden: Een mooie beloning voor je harde werk Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques. Alle voordelen van werken bij een verzekeraar Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten. Een job die zich aanpast aan je leven en dromen Met Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
Makelaar Bedrijfsvastgoed Vlaams-Brabant
Accent, Brussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, BE
FunctieomschrijvingDe Makelaar Bedrijfsvastgoed die wij zoeken voor regio Vlaams-Brabant vervult volgend takenpakket:Je neemt contact op met mogelijkse geïnteresseerden en vormt voor hen het eerste aanspreekpunt;Je doet plaatsbezoeken en finaliseert schattingsdossiers zodat je dit tijdig kan voorleggen aan de verkopers. Wanneer je hierin een 'go' krijgt, mag het bedrijfsvastgoed gecommercialiseerd worden;Na onderhandelingen en bijkomend advies sluit je de vastgoeddeal;Je neemt een bestaande portefeuille over en deze door middel van prospectie uitbreiden. Hierbij kom je in contact met de eigenaars, zowel privé als institutioneel. Je overlegt en het uiteindelijke doel is natuurlijk een win-win situatie creëren;Het reeds bestaande klantenbestand krijg je in handen dat je zal aanvullen met nieuwe contacten. Hierdoor kan je er onmiddellijk invliegen en plaatsbezoeken inplannen met geïnteresseerden en gebouwen gaan bezoeken of inkopen;Je wordt gecontacteerd door eigenaars met de vraag om hun eigendom te verkopen/verhuren, maar ook diegene die op zoek gaan naar een bedrijfspand zullen je contacteren;Je plant afspraken in je agenda en je ontvangt klanten. Je doet telefonische opvolging van je klanten of bezoeken.FunctieomschrijvingDe Makelaar Bedrijfsvastgoed die wij zoeken voor regio Vlaams-Brabant vervult volgend takenpakket:Je neemt contact op met mogelijkse geïnteresseerden en vormt voor hen het eerste aanspreekpunt;Je doet plaatsbezoeken en finaliseert schattingsdossiers zodat je dit tijdig kan voorleggen aan de verkopers. Wanneer je hierin een 'go' krijgt, mag het bedrijfsvastgoed gecommercialiseerd worden;Na onderhandelingen en bijkomend advies sluit je de vastgoeddeal;Je neemt een bestaande portefeuille over en deze door middel van prospectie uitbreiden. Hierbij kom je in contact met de eigenaars, zowel privé als institutioneel. Je overlegt en het uiteindelijke doel is natuurlijk een win-win situatie creëren;Het reeds bestaande klantenbestand krijg je in handen dat je zal aanvullen met nieuwe contacten. Hierdoor kan je er onmiddellijk invliegen en plaatsbezoeken inplannen met geïnteresseerden en gebouwen gaan bezoeken of inkopen;Je wordt gecontacteerd door eigenaars met de vraag om hun eigendom te verkopen/verhuren, maar ook diegene die op zoek gaan naar een bedrijfspand zullen je contacteren;Je plant afspraken in je agenda en je ontvangt klanten. Je doet telefonische opvolging van je klanten of bezoeken.BedrijfsinformatieOnze klant is een stabiel vastgoedkantoor in de regio groot Brugge dat zich focust op zowel verkoop en verhuur van particuliere panden als verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed. Het moderne kantoor is gelegen aan de rand van Brugge en makkelijk te bereiken met eigen wagen of openbaar vervoer.BedrijfsinformatieOnze klant is een stabiel vastgoedkantoor in de regio groot Brugge dat zich focust op zowel verkoop en verhuur van particuliere panden als verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed. Het moderne kantoor is gelegen aan de rand van Brugge en makkelijk te bereiken met eigen wagen of openbaar vervoer.Jouw profielBenieuwd of deze vacature jouw droomjob is?Check, check, check?Jouw affiniteit met de vastgoedwereld is torenhoog!;Je hebt reeds een commerciële ervaring;Je bent in het bezit van een Bachelor- of Master diploma,Deals maken is op je lijf geschreven;Je bent een zelfstandige werker met veel zin voor verantwoordelijkheid;Je bent niet bang om te prospecteren.Jouw profielBenieuwd of deze vacature jouw droomjob is?Check, check, check?Jouw affiniteit met de vastgoedwereld is torenhoog!;Je hebt reeds een commerciële ervaring;Je bent in het bezit van een Bachelor- of Master diploma,Deals maken is op je lijf geschreven;Je bent een zelfstandige werker met veel zin voor verantwoordelijkheid;Je bent niet bang om te prospecteren.Wij bieden jouBij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.Na een geslaagde proefperiode via Accent bieden wij jou een veelzijdige functie aan binnen een groeiende onderneming. Het betreft een fulltime functie waar je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en indien nodig op afspraak op zaterdag en zondag.Wij bieden jouBij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.Na een geslaagde proefperiode via Accent bieden wij jou een veelzijdige functie aan binnen een groeiende onderneming. Het betreft een fulltime functie waar je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en indien nodig op afspraak op zaterdag en zondag.
Makelaar Bedrijfsvastgoed Vlaams-Brabant
Accent, Bruxelles, Bruxelles-Capitale, BE
Description de l'emploiDe Makelaar Bedrijfsvastgoed die wij zoeken voor regio Vlaams-Brabant vervult volgend takenpakket:Je neemt contact op met mogelijkse geïnteresseerden en vormt voor hen het eerste aanspreekpunt;Je doet plaatsbezoeken en finaliseert schattingsdossiers zodat je dit tijdig kan voorleggen aan de verkopers. Wanneer je hierin een 'go' krijgt, mag het bedrijfsvastgoed gecommercialiseerd worden;Na onderhandelingen en bijkomend advies sluit je de vastgoeddeal;Je neemt een bestaande portefeuille over en deze door middel van prospectie uitbreiden. Hierbij kom je in contact met de eigenaars, zowel privé als institutioneel. Je overlegt en het uiteindelijke doel is natuurlijk een win-win situatie creëren;Het reeds bestaande klantenbestand krijg je in handen dat je zal aanvullen met nieuwe contacten. Hierdoor kan je er onmiddellijk invliegen en plaatsbezoeken inplannen met geïnteresseerden en gebouwen gaan bezoeken of inkopen;Je wordt gecontacteerd door eigenaars met de vraag om hun eigendom te verkopen/verhuren, maar ook diegene die op zoek gaan naar een bedrijfspand zullen je contacteren;Je plant afspraken in je agenda en je ontvangt klanten. Je doet telefonische opvolging van je klanten of bezoeken.Description de l'emploiDe Makelaar Bedrijfsvastgoed die wij zoeken voor regio Vlaams-Brabant vervult volgend takenpakket:Je neemt contact op met mogelijkse geïnteresseerden en vormt voor hen het eerste aanspreekpunt;Je doet plaatsbezoeken en finaliseert schattingsdossiers zodat je dit tijdig kan voorleggen aan de verkopers. Wanneer je hierin een 'go' krijgt, mag het bedrijfsvastgoed gecommercialiseerd worden;Na onderhandelingen en bijkomend advies sluit je de vastgoeddeal;Je neemt een bestaande portefeuille over en deze door middel van prospectie uitbreiden. Hierbij kom je in contact met de eigenaars, zowel privé als institutioneel. Je overlegt en het uiteindelijke doel is natuurlijk een win-win situatie creëren;Het reeds bestaande klantenbestand krijg je in handen dat je zal aanvullen met nieuwe contacten. Hierdoor kan je er onmiddellijk invliegen en plaatsbezoeken inplannen met geïnteresseerden en gebouwen gaan bezoeken of inkopen;Je wordt gecontacteerd door eigenaars met de vraag om hun eigendom te verkopen/verhuren, maar ook diegene die op zoek gaan naar een bedrijfspand zullen je contacteren;Je plant afspraken in je agenda en je ontvangt klanten. Je doet telefonische opvolging van je klanten of bezoeken.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een stabiel vastgoedkantoor in de regio groot Brugge dat zich focust op zowel verkoop en verhuur van particuliere panden als verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed. Het moderne kantoor is gelegen aan de rand van Brugge en makkelijk te bereiken met eigen wagen of openbaar vervoer.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een stabiel vastgoedkantoor in de regio groot Brugge dat zich focust op zowel verkoop en verhuur van particuliere panden als verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed. Het moderne kantoor is gelegen aan de rand van Brugge en makkelijk te bereiken met eigen wagen of openbaar vervoer.Votre profilBenieuwd of deze vacature jouw droomjob is?Check, check, check?Jouw affiniteit met de vastgoedwereld is torenhoog!;Je hebt reeds een commerciële ervaring;Je bent in het bezit van een Bachelor- of Master diploma,Deals maken is op je lijf geschreven;Je bent een zelfstandige werker met veel zin voor verantwoordelijkheid;Je bent niet bang om te prospecteren.Votre profilBenieuwd of deze vacature jouw droomjob is?Check, check, check?Jouw affiniteit met de vastgoedwereld is torenhoog!;Je hebt reeds een commerciële ervaring;Je bent in het bezit van een Bachelor- of Master diploma,Deals maken is op je lijf geschreven;Je bent een zelfstandige werker met veel zin voor verantwoordelijkheid;Je bent niet bang om te prospecteren.Nous vous offronsBij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.Na een geslaagde proefperiode via Accent bieden wij jou een veelzijdige functie aan binnen een groeiende onderneming. Het betreft een fulltime functie waar je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en indien nodig op afspraak op zaterdag en zondag.Nous vous offronsBij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.Na een geslaagde proefperiode via Accent bieden wij jou een veelzijdige functie aan binnen een groeiende onderneming. Het betreft een fulltime functie waar je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en indien nodig op afspraak op zaterdag en zondag.
Acquisition Manager (m/v/x)
CERM Personeelsbeleid bvba, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
INCLUSIO is een Belgische investeerder in sociaal vastgoed, actief in België in drie sectoren: betaalbare huurwoningen (op heden 995 eenheden) opvang en huisvesting van personen met een beperking (op heden 129 eenheden) sociale infrastructuur (scholen, kinderdagverblijven, opvangcentra voor asielzoekers, opvangcentra voor daklozen, kantoren voor vzw’s, enz.) (op heden 5 eenheden) INCLUSIO verkreeg in december 2020 het openbaar GVV-stelsel (Gereglementeerde Vastgoedvennootschap) en is genoteerd op Euronextsinds december 2020. Haar eigen vermogen, gecombineerd met de kredietlijnen, heeft INCLUSIO in staat gesteld een vastgoedportefeuille op te bouwen van 197 miljoen euro op 30 september 2021. De verwachte omzet voor 2021 bedraagt 7 miljoen euro. Locatie: Brussel U beheert de aankoop van vastgoedprojecten (1 tot 25 miljoen EUR) van a tot z: Tijdens de onderzoeksfase: potentiële huurders identificeren (sociale verhuurkantoren, gemeenten, OCMW’s, vzw’s, enz.) en proactief contact met hen opnemen om hun behoeften en de mogelijkheden tot samenwerking vast te stellen; verkoopadvertenties raadplegen en gebouwen selecteren die INCLUSIO zou kunnen verwerven; een eerste financiële haalbaarheidsstudie uitvoeren; in samenspraak met de CEO beslissen welke dossiers worden vervolgd. Tijdens de onderhandelingsfase: met hulp van de COO, de kosten ramen van de uit te voeren werkzaamheden; een haalbaarheidsstudie opstellen en deze voorleggen en verdedigen bij het Investeringscomité; de onderhandelingen met de verkoper of zijn makelaar coördineren; een intentieverklaring opstellen die moet worden ondertekend door INCLUSIO en de verkoper. Tijdens de aankoopfase: de due diligence coördineren (juridische, technische, stedenbouwkundige, milieu- en fiscale aspecten), met het interne team en eventueel externe adviseurs (juridisch, fiscaal, technisch); alle due diligence documenten op een gestructureerde manier verzamelen; de resultaten van de due diligence aan de CEO rapporteren; de verkoopprijs opnieuw onderhandelen, indien nodig; het opstellen van de notariële verkoopakte (asset deal) of de SPA (share deal) coördineren. Universitair, met een commerciële, technische of juridische opleiding Minimaal 5 jaar ervaring in de vastgoedsector, bij voorkeur in een vergelijkbare functie Ervaring met openbare aanbestedingen is een pluspunt U bent dynamisch, autonoom, integer, diplomatisch, beschikt over overtuigingskracht en bent in staat problemen te analyseren en op te lossen U hebt een rijbewijs B Een toffe sfeer binnen een kleine ploeg van 10 leuke en bekwame collega’s Een snel groeiend en ambitieus bedrijf Een gevarieerd hands-on takenpakket ter ondersteuning van kwetsbare mensen Een vaste job (bediendencontract van onbepaalde duur) Een aantrekkelijk salarispakket (13de maand, groepsverzekering, bedrijfswagen) Een goede balans tussen privé- en werkleven Geïnteresseerd? Hoe solliciteren? Stuur uw motivatiebrief en curriculum vitae naar jobsinclusio.be Heb je vragen? Voor algemene vragen over INCLUSIO, surf naar www.inclusio.be Voor specifieke vragen over deze vacature, bel Marc BRISACK (CEO) op 0475 20 01 94. Solliciteren voor deze vacature voornaam familienaam motivatiebrief Ik heb de privacyverklaring gelezen en weet waarom CERM-HR mijn gegevens gebruikt en welke rechten ik heb. Geregistreerd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest onder nr. 00246-405-20121119 – Erkenning Wallonië: W.RS.297
Medewerker Klantendienst (BE)
DKV Belgium, Brussel, Brussel Hoofdstad
DKV maakt deel uit van de internationale Munich Re Group, een van de werelds grootste herverzekeraars. Werken bij DKV betekent werken voor de Belgische marktleider in particuliere ziektekostenverzekeringen. Het betekent eveneens het nastreven van waarden zoals klant- en resultaatgerichtheid, integriteit en betrokkenheid (organisational commitment). Wij bouwen aan een open en inclusieve bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, teamwerk, transformationeel leiderschap en zin voor initiatief. Samen zetten wij deze waarden elke dag om in de praktijk om zo het vertrouwen van onze twee miljoen verzekerden verder te versterken. Functie: Met de voornaamste focus op klant- en servicetevredenheid en met alsmaar meer calls omwille van de groei van DKV is het Contact Center op zoek naar gemotiveerde medewerkers die willen bijdragen tot deze groei. Samen met een 40-tal collega’s worden er dagelijks gemiddeld 2000 calls afgehandeld. Het Contact Center van DKV behandelt vandaag enkel inbound calls en e-mails in eerste lijn. Samen met je collega’s draag je bij tot de groei van ons Contact Center en tot het verhogen van onze klant- en servicetevredenheid. Na een uitgebreide interne opleiding ben je in staat om 80% van de binnenkomende calls zelfstandig af te werken. Indien nodig kan je steeds een beroep doen op de interne diensten. Je hebt de mogelijkheid om naar andere administratieve taken te evolueren om je functie te variëren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, makelaars, agenten, ziekenhuizen en tandartsen, en bent dan ook verantwoordelijk voor het imago van DKV Belgium. Door de heel gevarieerde vragen die aan bod komen (productinformatie, schadedossiers, wijziging contracten, boekhoudkundige vragen, …) doe je veel ervaring op in verschillende domeinen waardoor je binnen de maatschappij heel wat mogelijkheden hebt om door te groeien. Je staat in voor een aantal aftersales diensten aan de klant, makelaar of agent. Samen met het team denk je na over en doe je voorstellen tot verbetering van onze dienstverlening naar klanten toe. Je wordt maandelijks individueel geëvalueerd zodat je samen met je verantwoordelijke kan werken aan het behalen van je objectieven. Je werkt in 2 shiften tussen 8u en 17u. Je bent gemotiveerd om opleidingen te volgen en examens af te leggen teneinde te voldoen aan de FSMA-verplichtingen als “persoon in contact met publiek”. Profiel: Je bent in de eerste plaats een vlotte communicator die mondeling zeer goed tweetalig is (N/F). Goede kennis van het Engels is zeker een pluspunt. Ervaring in een Contact Center en/of verzekeringen is een pluspunt. Enthousiast en leergierig als je bent, kan je je snel inwerken in een nieuw productenaanbod. Je bent stressbestendig en kan snel en efficiënt met een computer werken. Je bent klant- en servicegericht en je hebt commerciële feeling. Hierdoor draag je bij tot de verbetering van het imago van DKV Belgium. Ons aanbod: Bij DKV bieden wij u een gevarieerde job met ontwikkelingsmogelijkheden (opleidingen, coaching, projectwerk en interne mobiliteit) en dit alles in hartje Brussel (vlak bij de grote markt en het centraal station). Naast een competitief brutoloon bieden wij u een uitgebreid standaardpakket van extralegale voordelen aan : eindejaarsgratificatie (13de maand) collectieve verzekeringen (hospitalisatie verzekering, ambulante verzekering, verzekering gewaarborgd inkomen en aanvullend pensioenplan) korting op DKV verzekeringsproducten gratis openbaar vervoer bedrijfsrestaurant maaltijdcheques ecocheques cadeaucheque collectieve bedrijfsbonus (CAO 90) internetvergoeding thuiswerkvergoeding Bovendien kunt u ook rekenen op een aantrekkelijke verlofregeling (m Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
customer service representative (BE)
DKV Belgium, Brussel, Brussel Hoofdstad, Brussels
DKV maakt deel uit van de internationale Munich Re Group, een van de werelds grootste herverzekeraars. Werken bij DKV betekent werken voor de Belgische marktleider in particuliere ziektekostenverzekeringen. Het betekent eveneens het nastreven van waarden zoals klant- en resultaatgerichtheid, integriteit en betrokkenheid (organisational commitment). Wij bouwen aan een open en inclusieve bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, teamwerk, transformationeel leiderschap en zin voor initiatief. Samen zetten wij deze waarden elke dag om in de praktijk om zo het vertrouwen van onze twee miljoen verzekerden verder te versterken. Functie: Met de voornaamste focus op klant- en servicetevredenheid en met alsmaar meer calls omwille van de groei van DKV is het Contact Center op zoek naar gemotiveerde medewerkers die willen bijdragen tot deze groei. Samen met een 40-tal collega’s worden er dagelijks gemiddeld 2000 calls afgehandeld. Het Contact Center van DKV behandelt vandaag enkel inbound calls en e-mails in eerste lijn. Samen met je collega’s draag je bij tot de groei van ons Contact Center en tot het verhogen van onze klant- en servicetevredenheid. Na een uitgebreide interne opleiding ben je in staat om 80% van de binnenkomende calls zelfstandig af te werken. Indien nodig kan je steeds een beroep doen op de interne diensten. Je hebt de mogelijkheid om naar andere administratieve taken te evolueren om je functie te variëren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, makelaars, agenten, ziekenhuizen en tandartsen, en bent dan ook verantwoordelijk voor het imago van DKV Belgium. Door de heel gevarieerde vragen die aan bod komen (productinformatie, schadedossiers, wijziging contracten, boekhoudkundige vragen, …) doe je veel ervaring op in verschillende domeinen waardoor je binnen de maatschappij heel wat mogelijkheden hebt om door te groeien. Je staat in voor een aantal aftersales diensten aan de klant, makelaar of agent. Samen met het team denk je na over en doe je voorstellen tot verbetering van onze dienstverlening naar klanten toe. Je wordt maandelijks individueel geëvalueerd zodat je samen met je verantwoordelijke kan werken aan het behalen van je objectieven. Je werkt in 2 shiften tussen 8u en 17u. Profiel: Je bent in de eerste plaats een vlotte communicator die mondeling zeer goed tweetalig is (N/F). Goede kennis van het Engels is zeker een pluspunt. Ervaring in een Contact Center en/of verzekeringen is een pluspunt. Enthousiast en leergierig als je bent, kan je je snel inwerken in een nieuw productenaanbod. Je bent stressbestendig en kan snel en efficiënt met een computer werken. Je bent klant- en servicegericht en je hebt commerciële feeling. Hierdoor draag je bij tot de verbetering van het imago van DKV Belgium. Ons aanbod: Bij DKV bieden wij u een gevarieerde job met ontwikkelingsmogelijkheden (opleidingen, coaching, projectwerk en interne mobiliteit) en dit alles in hartje Brussel (vlak bij de grote markt en het centraal station). Naast een competitief brutoloon bieden wij u een uitgebreid standaardpakket van extralegale voordelen aan : eindejaarsgratificatie (13de maand) collectieve verzekeringen (hospitalisatie verzekering, ambulante verzekering, verzekering gewaarborgd inkomen en aanvullend pensioenplan) korting op DKV verzekeringsproducten gratis openbaar vervoer bedrijfsrestaurant maaltijdcheques ecocheques cadeaucheque collectieve bedrijfsbonus (CAO 90) internetvergoeding thuiswerkvergoeding Bovendien kunt u ook rekenen op een aantrekkelijke verlofregeling Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
Claims Advisor Liability - ABR
Badenoch + Clark, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Onze klant behoort tot de top 10 van verzekeringsmakelaars in België. Met hun aanpak, expertise en gedrevenheid maken zij als onafhankelijke verzekeringsspecialist dagelijks het verschil voor 30.000 nationale en internationale klanten. Als betrokken partner creëren zij unieke en vernieuwende maatwerkoplossingen voor de ondernemingsplannen van hun klanten. Met de ontwikkeling van eigen tools en producten spelen ze voortdurend in op de evoluties binnen de sector. Dankzij hun schaalgrootte bedingen ze optimale voorwaarden bij verzekeraars, waardoor we de meest waterdichte risicodekking garanderen. In al die kantoren samen beheren ruim 100 gespecialiseerde medewerkers de risico’s van kmo’s, grote ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen en gezinnen. Je staat in voor de integrale opvolging van de schadedossiers Je beoordeelt de aangifte van het schadegeval ten einde een standpunt in te nemen betreffende dekking en/of bijkomend onderzoek Je onderhandelt met verzekeringsmaatschappijen en experten Je bent aanwezig op expertises en verdedigt de belangen van onze klant Je gaat geregeld mee op klantenbezoek met de account manager om de statistiek van de klant te bespreken Je maakt de schadebegroting op en overlegt met alle betrokken partijen Je sluit het dossier af en je regelt de schade-uitkering Je houdt telefonisch contact met klanten en verzekeraar Je hebt bij voorkeur een hogere opleiding genoten niveau bachelor / master in verzekeringen of rechten (of gelijkaardig) en/of je hebt enkele jaren ervaring als schadebeheerder Je hebt ervaring in schadebeheer met focus op bouwverzekering en internationale programma’s Je hebt kennis van BA, ABR en bij voorkeur ook D&O Je kan vlot overweg met Word, Excel en Outlook Jouw kennis van Brio is een meerwaarde Je beschikt over een goede talenkennis: Nederlands, Frans en Engels Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken Je bent pragmatisch en commercieel ingesteld We bieden je een voltijdse arbeidsovereenkomst aan van onbepaalde duur met een uitdagende en gevarieerde jobinhoud. Je wordt actief bij een professionele, gereputeerde en groeiende makelaar met een sterk verzekeringsaanbod. Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdscheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, flexibele uurregeling,). Je werkt samen met een dynamisch team in een gloednieuw kantoor in een groeiende onderneming die deel uitmaakt van een internationale context. Je krijgt de kans om constant bij te leren en zo je talenten te ontwikkelen.
Management Assistant (BE)
Profile Group, Sint-Agatha-Berchem, Brussel Hoofdstad, Berchem
Onze klant maakt deel uit van een groep met hoofdkantoor in Nederland. In België groeit de onderneming sterk en streeft naar kwaliteit. Als gespecialiseerde verzekeraar voor ondernemers binnen het beroepsgoederenvervoer over de weg hebben ze een grondige kennis van de sector. Door het breed producten- en dienstenpakket kunnen zij elke makelaar van dienst zijn. Voor de ondersteuning van de algemene en commerciële directie in Berchem zoeken we een ervaren Management Assistant. Je beheert de agenda’s van de directie en, indien nodig, van het management. Je coördineert en beheert de jaaragenda (opmaak jaarplanning) in samenspraak met het bestuurssecretariaat. Je bent het centraal aanspreekpunt voor directie en management en zorgt hierbij voor een vloeiende en duidelijke communicatie. Je notuleert bij vergaderingen, je zorgt voor de catering en het klaarzetten van vergaderzalen, verstuurt de verslagen en bewaakt de opvolging. Je schrijft interne nieuwsberichten op aangeven van de directie. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve opmaak van de documenten voor de jaarvergaderingen. De afdeling Financiën geeft hiervoor de input. Je werkt mee aan de voorbereiding en organisatie (commerciële) presentaties, meetings en conferenties. Je coördineert meerdaagses, zorgt voor de uitwerking van A tot Z en neemt hieraan deel indien nodig. Je maakt hotel- en restaurantreservaties op vraag van de directie. Je verzamelt en stelt managementinformatie op, waaronder de maandelijkse statistieken per provincie, de verkoop- en bezoekcijfers van de Commerciële Buitendienst, enz. Je denkt mee over de werkprocessen en doet voorstellen tot verbetering van systemen en workflow. Bachelor-diploma. 2 tot 3 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie. Zeer goede kennis van Office is een vereiste: Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Uitstekende kennis Nederlands zowel geschreven als gesproken. en goede kennis Frans en Engels. Verantwoordelijkheidsgevoel Stressbestendig Beheerst uitstekend timemanagementtechniek Planmatig en systematisch werken Pro-actief meedenken Goed samenwerken Sterk in situationeel aanpassingsvermogen Zelfstandig Accuraat Discreet Werken in een familiale en ongedwongen sfeer Ruimte voor persoonlijk initiatief en ontwikkeling door een uitgebreid aanbod aan opleidingen Zeer aangename kantoren die vlot bereikbaar zijn met wagen, fiets of openbaar vervoer Mogelijkheid om thuis te werken tot 3 dagen per week met voorziening van hardware en een thuiswerkvergoeding Aantrekkelijk salarispakket met maaltijdcheques Glijdende uurregeling met mogelijkheid tot opname van een aantal glijtijddagen 35 vakantiedagen Interess Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
communicatiemedewerker (BE)
Profile Group, Sint-Agatha-Berchem, Brussel Hoofdstad, Berchem
Onze klant maakt deel uit van een groep met hoofdkantoor in Nederland. In België groeit de onderneming sterk en streeft naar kwaliteit. Als gespecialiseerde verzekeraar voor ondernemers binnen het beroepsgoederenvervoer over de weg hebben ze een grondige kennis van de sector. Door het breed producten- en dienstenpakket kunnen zij elke makelaar van dienst zijn. Voor de uitbreiding van het marketing en communicatie teamzoeken we een ervaren communicatiemedewerker Je beheert de agenda’s van de directie en, indien nodig, van het management. Je coördineert en beheert de jaaragenda (opmaak jaarplanning) in samenspraak met het bestuurssecretariaat. Je bent het centraal aanspreekpunt voor directie en management en zorgt hierbij voor een vloeiende en duidelijke communicatie. Je notuleert bij vergaderingen, je zorgt voor de catering en het klaarzetten van vergaderzalen, verstuurt de verslagen en bewaakt de opvolging. Je schrijft interne nieuwsberichten op aangeven van de directie. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve opmaak van de documenten voor de jaarvergaderingen. De afdeling Financiën geeft hiervoor de input. Je werkt mee aan de voorbereiding en organisatie (commerciële) presentaties, meetings en conferenties. Je coördineert meerdaagses, zorgt voor de uitwerking van A tot Z en neemt hieraan deel indien nodig. Je maakt hotel- en restaurantreservaties op vraag van de directie. Je verzamelt en stelt managementinformatie op, waaronder de maandelijkse statistieken per provincie, de verkoop- en bezoekcijfers van de Commerciële Buitendienst, enz. Je denkt mee over de werkprocessen en doet voorstellen tot verbetering van systemen en workflow. Bachelor-diploma. 2 tot 3 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie. Zeer goede kennis van Office is een vereiste: Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Uitstekende kennis Nederlands zowel geschreven als gesproken. en goede kennis Frans en Engels. Verantwoordelijkheidsgevoel Stressbestendig Beheerst uitstekend timemanagementtechniek Planmatig en systematisch werken Pro-actief meedenken Goed samenwerken Sterk in situationeel aanpassingsvermogen Zelfstandig Accuraat Discreet Een leuk team dat er samen voor gaat. Ze staan altijd klaar voor elkaar en helpen elkaar waar nodig. Werken in een familiale en ongedwongen sfeer Ruimte voor persoonlijk initiatief en ontwikkeling door een uitgebreid aanbod aan opleidingen Zeer aangename kantoren die vlot bereikbaar zijn met wagen, fiets of openbaar vervoer Mogelijkheid om thuis te werken tot 3 dagen per week met voorziening van hardware en een thuiswerkvergoeding Aantrekkelijk salarispakket met maaltijdcheques Glijdende uurregeling met mogelijkheid tot opname van een aantal glijtijddagen 35 vakntiedagen Interess Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
Productiebeheerder - Burgerlijke Aansprakelijkheid (AXA) (BE)
Manpower Group Solutions, Brussel, Brussel Hoofdstad
Waarom hebben we je nodig? Verzekeringen afsluiten is voor ons dan wel dagdagelijkse praktijk – voor onze klanten gaat het telkens opnieuw over een belangrijk contract met ingrijpende gevolgen. Daarom is het cruciaal dat al die overeenkomsten nauwkeurig opgemaakt worden, en dat de klanten steeds bij jou terecht kunnen voor informatie en advies. Job in detail De dienst Underwriting Liability Large Companies is binnen AXA het aanspreekpunt voor alles wat aansprakelijkheidsverzekering voor grote ondernemingen & beroepsaansprakelijkheid betreft en dit zowel voor de privé als de publieke sector. De beheerders binnen dit dynamische team ondersteunen de onderschrijvers in hun dagdagelijkse praktijk en zorgen voor een nauwgezette opvolging van klantendossiers. Je zal kwaliteitsservice leveren aan de klant en de makelaar in het kader van het beheer van een portefeuille die bestaat uit polissen aansprakelijkheid. Concreet betekent dit dat: je verantwoordelijk zal zijn voor het beheer van verzekeringscontracten burgerlijke aansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid evenals dagdagelijkse ondersteuning aan de onderschrijvers bij het opstellen van de nieuwe zaken en de bijvoegsels die aan jou worden toevertrouwd Actief opvolgen van de correspondentie met onze klanten en beschikbaar zijn voor vragen van de makelaars/klanten (zowel schriftelijk als telefonisch) in verband met o.a. verzekeringsdekking, opmaak van de bijvoegsels, uitgifte van de vervaldagberichten, opmaak van attesten,… Profiel Je hebt idealiter een bachelor verzekeringen, recht, economie of financiën of equivalent door ervaring. Je hebt reeds een mooie ervaring opgebouwd in verzekeringen. Ervaring in BA ondernemingen is een dikke plus. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, en hebt ten minste een goede basiskennis van het Frans. Je haalt energie uit het verder helpen van klanten Je bent een flexibele duizendpoot die organisatorisch en administratief sterk is Je vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband aan je dossiers te werken Je hebt zin voor initiatief en bent bereid om je in te werken in de materie Je kan vlot overweg met Office (word, xls, sharepoint, …) What We offer Een boeiende job met een focus op jouw talenten en op… 1. Ons inclusief en divers beleid : Kijk wat we bedoelen met ‘I can be me'. https://www.youtube.com/watch?vs8LEFZsQe5U 2. Doorgroei en begeleiding: een welkomdag, ‘Learning on the Job' en een ruim aanbod opleidingen, focus op interne mobiliteit, innoverende en digitale transformatie-projecten. 3. Onze ‘New Way of Working': zelfsturend werken, allerlei collega's ontmoeten op je flexibele werkplek, gedeeltelijk thuis werken én zelf je dag organiseren. 4. Jouw welzijn, gericht op preventie: via ontelbare sportmogelijkheden, ons ergonomisch kantoor- meubilair, focus op gezonde, lekkere en gevarieerde lunches, check ups, inentingen, psycho-sociale begeleiding. 5. Een salarispakket dat uitblinkt in de markt: Naast je bruto salaris kies je, naargelang jouw behoeften, uit de aantrekkelijke voordelen in ons cafetariaplan en geniet je van de volledige terugbetaling woon- werktraject, interessante kortingen op al onze bank- en verzekeringsproducten. En natuurlijk krijg je bi Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
productiebeheerder (BE)
Manpower Group Solutions, Brussel, Brussel Hoofdstad
Waarom hebben we je nodig? Verzekeringen afsluiten is voor ons dan wel dagdagelijkse praktijk – voor onze klanten gaat het telkens opnieuw over een belangrijk contract met ingrijpende gevolgen. Daarom is het cruciaal dat al die overeenkomsten nauwkeurig opgemaakt worden, en dat de klanten steeds bij jou terecht kunnen voor informatie en advies. Job in detail De dienst Underwriting Liability Large Companies is binnen AXA het aanspreekpunt voor alles wat aansprakelijkheidsverzekering voor grote ondernemingen & beroepsaansprakelijkheid betreft en dit zowel voor de privé als de publieke sector. De beheerders binnen dit dynamische team ondersteunen de onderschrijvers in hun dagdagelijkse praktijk en zorgen voor een nauwgezette opvolging van klantendossiers. Je zal kwaliteitsservice leveren aan de klant en de makelaar in het kader van het beheer van een portefeuille die bestaat uit polissen aansprakelijkheid. Concreet betekent dit dat: je verantwoordelijk zal zijn voor het beheer van verzekeringscontracten burgerlijke aansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid evenals dagdagelijkse ondersteuning aan de onderschrijvers bij het opstellen van de nieuwe zaken en de bijvoegsels die aan jou worden toevertrouwd Actief opvolgen van de correspondentie met onze klanten en beschikbaar zijn voor vragen van de makelaars/klanten (zowel schriftelijk als telefonisch) in verband met o.a. verzekeringsdekking, opmaak van de bijvoegsels, uitgifte van de vervaldagberichten, opmaak van attesten,… Profiel Je hebt idealiter een bachelor verzekeringen, recht, economie of financiën of equivalent door ervaring. Je hebt reeds een mooie ervaring opgebouwd in verzekeringen. Ervaring in BA ondernemingen is een dikke plus. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, en hebt ten minste een goede basiskennis van het Frans. Je haalt energie uit het verder helpen van klanten Je bent een flexibele duizendpoot die organisatorisch en administratief sterk is Je vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband aan je dossiers te werken Je hebt zin voor initiatief en bent bereid om je in te werken in de materie Je kan vlot overweg met Office (word, xls, sharepoint, …) What We offer Een boeiende job met een focus op jouw talenten en op… 1. Ons inclusief en divers beleid : Kijk wat we bedoelen met ‘I can be me'. https://www.youtube.com/watch?vs8LEFZsQe5U 2. Doorgroei en begeleiding: een welkomdag, ‘Learning on the Job' en een ruim aanbod opleidingen, focus op interne mobiliteit, innoverende en digitale transformatie-projecten. 3. Onze ‘New Way of Working': zelfsturend werken, allerlei collega's ontmoeten op je flexibele werkplek, gedeeltelijk thuis werken én zelf je dag organiseren. 4. Jouw welzijn, gericht op preventie: via ontelbare sportmogelijkheden, ons ergonomisch kantoor- meubilair, focus op gezonde, lekkere en gevarieerde lunches, check ups, inentingen, psycho-sociale begeleiding. 5. Een salarispakket dat uitblinkt in de markt: Naast je bruto salaris kies je, naargelang jouw behoeften, uit de aantrekkelijke voordelen in ons cafetariaplan en geniet je van de volledige terugbetaling woon- werktraject, interessante kortingen op al onze bank- en verzekeringsproducten. En natuurlijk krijg je bi Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
gestionnaire d'assurances, gestionnaire de dossiers (BE)
AXA Belgium, Brussel, Brussel Hoofdstad
Bij AXA willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. Onze missie is 'Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is'. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico's. In België is AXA marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een 'payer to partner' te gaan voor onze 3 miljoen klanten. Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden. Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer first, Integrity, Courage en One AXA. Alles wat we doen, daar staan we als één team achter. Zoek je een werkomgeving waar 'teamwerken' niet zo maar een betekenisloos begrip is, waar we ons toespitsen op digitale transformatie en waar op een vernieuwende manier gewerkt wordt, aangepast aan jouw behoeften? Dan hebben wij de perfecte job voor jou. Kom deel uitmaken van ons team Corporate Brand & Technische Verzekeringen bij AXA Belgium. Je wordt hier omringd door collega's die graag hun kennis en ervaring met je delen. Je nieuwe manager en je collega's begeleiden je mee in de uitbreiding van je kennis en ervaring, zodat je je goed voelt bij ons. Je biedt een hoogstaande kwaliteitsvolle service aan de klant en de makelaar in het beheer van polissen " brand " en "technische verzekeringen". Je gaat aan de slag met een eigen klantenportefeuille van makelaars en rechtstreekse klanten gecombineerd met dossiers die worden toegewezen binnen een systeem van werkverdeling. Je werkt in deze dossiers nauw samen met de contractsluiters. Jij, als eerste aanspreekpunt, beantwoordt alle vragen over technische verzekeringen en brandverzekeringen van onze klanten en makelaars correct en professioneel, rekening houdend met de contractuele bepalingen. Je maakt bijvoegsels en nieuwe dossiers op. In bepaalde gevallen bereken je de premie afrekening van de regulariseerbare polissen. Je houdt nauwgezet en correct alle aanpassingen in de database bij, zodat het up-to-date systeem je steeds de juiste informatie garandeert. Je deelt je kennis en expertise met je team en denkt na over hoe de dienstverlening nog verder kan geoptimaliseerd worden. Zo werk je mee aan een constructieve team spirit én een nog grotere klantentevredenheid. Je hebt bij voorkeur een bachelor verzekeringen, rechten, economie of financiën of equivalent door ervaring. Een eerdere ervaring in verzekeringen is leuk meegenomen. Je bent een flexibele duizendpoot die administratief en digitaal onderlegd is. Fijn als je IMS en in het bijzonder toepassing 12 en 13 en GD (prodoc) kent. Je bent een vlotte prater in Frans en Nederlands, die met de nodige commerciële flair klanten op een professionele manier verder helpt. Voor jou geldt 'customer first'. Jouw zin voor initiatief en je organisatorisch talent kan je volledig benutten in deze functie. Je bent constructief en wil actief meewerken aan AXA's transformatie van payer naar partner. Kennis delen en continu werken aan verbetering, samen met je collega's, geeft je energie. Wat we aanbieden: Een mooie beloning voor je harde werk Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques. Alle voordelen van werken bij een verzekeraar Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten. Een job die zich aanpast aan je leven en dromen Met Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
Dossierbeheerder brand & technische verzekeringen (BE)
AXA Belgium, Brussel, Brussel Hoofdstad
Bij AXA willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. Onze missie is 'Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is'. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico's. In België is AXA marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een 'payer to partner' te gaan voor onze 3 miljoen klanten. Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden. Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer first, Integrity, Courage en One AXA. Alles wat we doen, daar staan we als één team achter. Zoek je een werkomgeving waar 'teamwerken' niet zo maar een betekenisloos begrip is, waar we ons toespitsen op digitale transformatie en waar op een vernieuwende manier gewerkt wordt, aangepast aan jouw behoeften? Dan hebben wij de perfecte job voor jou. Kom deel uitmaken van ons team Corporate Brand & Technische Verzekeringen bij AXA Belgium. Je wordt hier omringd door collega's die graag hun kennis en ervaring met je delen. Je nieuwe manager en je collega's begeleiden je mee in de uitbreiding van je kennis en ervaring, zodat je je goed voelt bij ons. Je biedt een hoogstaande kwaliteitsvolle service aan de klant en de makelaar in het beheer van polissen " brand " en "technische verzekeringen". Je gaat aan de slag met een eigen klantenportefeuille van makelaars en rechtstreekse klanten gecombineerd met dossiers die worden toegewezen binnen een systeem van werkverdeling. Je werkt in deze dossiers nauw samen met de contractsluiters. Jij, als eerste aanspreekpunt, beantwoordt alle vragen over technische verzekeringen en brandverzekeringen van onze klanten en makelaars correct en professioneel, rekening houdend met de contractuele bepalingen. Je maakt bijvoegsels en nieuwe dossiers op. In bepaalde gevallen bereken je de premie afrekening van de regulariseerbare polissen. Je houdt nauwgezet en correct alle aanpassingen in de database bij, zodat het up-to-date systeem je steeds de juiste informatie garandeert. Je deelt je kennis en expertise met je team en denkt na over hoe de dienstverlening nog verder kan geoptimaliseerd worden. Zo werk je mee aan een constructieve team spirit én een nog grotere klantentevredenheid. Je hebt bij voorkeur een bachelor verzekeringen, rechten, economie of financiën of equivalent door ervaring. Een eerdere ervaring in verzekeringen is leuk meegenomen. Je bent een flexibele duizendpoot die administratief en digitaal onderlegd is. Fijn als je IMS en in het bijzonder toepassing 12 en 13 en GD (prodoc) kent. Je bent een vlotte prater in Frans en Nederlands, die met de nodige commerciële flair klanten op een professionele manier verder helpt. Voor jou geldt 'customer first'. Jouw zin voor initiatief en je organisatorisch talent kan je volledig benutten in deze functie. Je bent constructief en wil actief meewerken aan AXA's transformatie van payer naar partner. Kennis delen en continu werken aan verbetering, samen met je collega's, geeft je energie. Wat we aanbieden: Een mooie beloning voor je harde werk Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques. Alle voordelen van werken bij een verzekeraar Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten. Een job die zich aanpast aan je leven en dromen Met Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
Broker Account Officer
AG Insurance, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Een werkplek waar je zelf het heft in handen mag nemen. Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt. En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst. Jij bent een durver die de klant écht centraal zet? Tot binnenkort dan, bij AG. De dienst Broker Contact Centre – die deel uitmaakt van Financial Relations (directie CITO (Chief Information Technology Office)) – servicet dagelijks meer dan 4.000 makelaars. Om dit team te versterken, zoeken we nu een Broker Account Officer: Ziehier een zicht op het takenpakket dat je dagelijks zal uitvoeren met je collega’s: Je beheert de financiële rekeningen van de makelaars die samenwerken met AG Insurance Je voert een aantal kerntaken uit binnen het klantenbestand van de makelaars: wijziging van inningsstatuten van polissen, aanleveren van financiële documenten op vraag en info geven over financiële bewegingen op de financiële rekening van de makelaar Je volgt de te recupereren saldo’s op van de financiële rekeningen van de makelaars ten voordele van AG. Je betaalt tijdig de saldo’s op de financiële rekeningen ten voordele van de makelaars uit. Je beheert actief de klantenoverdrachten tussen makelaars op een proactieve wijze. Wij staan voor een persoonlijk contact met de makelaar teneinde een optimale begeleiding te garanderen Je staat de makelaars op regelmatige basis telefonisch te woord, dit om op hun financiële vragen met betrekking tot hun financiële rekening te antwoorden Dit ben jij helemaal Je bent dynamisch, gemotiveerd en durft pertinente initiatieven te nemen. Je hebt organisatietalent, zin voor orde en precisie. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je staat open voor verandering en leert graag nieuwe dingen aan. Je bent vlot in de omgang met mensen, blijft diplomatisch maar geeft toch blijk van assertiviteit Je hebt een goede kennis van de toepassingen MS Office (Word en Excel). Je beheerst het Nederlands en het Frans zowel mondeling als schriftelijk Kennis van de interne toepassingen Finop en AGIS is een troef. Je beschikt over een bachelordiploma boekhouden, verzekeringen, recht of gelijkwaardig door ervaring. Dit wil je toch niet missen? Een topjob bij de marktleider in de verzekeringssector. We streven er voortdurend naar om onze klanten nog beter te ondersteunen. En daarvoor rekenen we op jou. Een enthousiast en dynamisch team dat een dikke 10 krijgt voor sfeer en gezelligheid. De kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen, met een brede waaier aan opleidingen. Ideaal om al de vaardigheden te leren die jou kunnen helpen om je carrière verder uit te bouwen. Meer dan een job: we bieden je een hele carrière. Wil je na verloop van tijd van iets anders proeven? We begeleiden je en stimuleren je om al je talenten helemaal te benutten. Good vibes, daar gaan we voor. Met een uitgebreid welzijnsprogramma vol sportieve activiteiten en inspirerende workshops. Zo haal je meer uit je werk en je leven. Natuurlijk tellen de centen ook mee. Daarom krijg je een aantrekkelijk loonpakket. En omdat niemand beter weet dan jij wat je nodig hebt, kan je een deel van dat pakket zelf samenstellen. Durf te springen Helemaal verkocht? > Solliciteer vandaag nog Opgelet: wij zullen je tijdens het sollicitatieproces vragen je CV op te laden. Indien je over een toestel beschikt met iOS besturingssysteem, kan dit enkel via iCloud, dropbox of OneDrive. SOLLICITEER >
Expert - Group Life Special Services - SectorPlans (BE)
AXA Belgium, Brussel, Brussel Hoofdstad, Brussels
Bij AXA willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. Onze missie is 'Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is'. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico's. In België is AXA marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een 'payer to partner' te gaan voor onze 3 miljoen klanten. Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden. Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer, first, Integrity, Courage en One AXA. Alles wat we doen, daar staan we als één team achter. Waarom we je nodig hebben Je bent op zoek naar een stimulerende en dynamische werkomgeving waarin de nieuwe manier van werken volledig geïntegreerd is en je omringd wordt door een onschatbare rijkdom aan ervaring. Een Corporate werkomgeving, die integraal deel uitmaakt van de Life strategie van AXA Belgium, waarin de klant, gaande van de aangesloten werknemer en werkgever tot de makelaar, centraal staat. Een werkomgeving ook waar het teamwerken niet zo maar een betekenisloos begrip is en waar we ons steeds verder toespitsen op de digitale transformatie. Je krijgt de verantwoordelijkheid over het beheer van de pensioentoezeggingen van sectorplannen en staat in contact met de inrichters en de aangeslotenen. Je leidt en neemt actief deel aan projecten gelinkt aan de business. Je bent flexibel en houdt wel van afwisseling. Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Wij bieden een boeiende, gevarieerde en leerrijke job aan bij Group Life Special Services (sectorale groepsverzekeringen sectorplannen) Je job in detail Je beheert onze contracten van A tot Z : de afwikkeling doe je met de grootste aandacht voor de huidige procedures en vooropgestelde regels en wetgeving. Je staat de collega's (Professionals, Managers, IT-entiteit) en de klanten bij en ondersteunt hen bij de analyse van complexe vragen; Klanttevredenheid is je grootste prioriteit. Daarom houd je proactief contact met klanten en makelaars. In enkele gevallen woon je klantenbezoeken bij om te onderhandelen over beheersmodaliteiten of om creatieve oplossingen voor te stellen. Je deelt je technische expertise graag met je collega's. Ook stel je instructienota's op om medewerkers in te lichten over de evolutie van de juridische en fiscale context. Verder richt je je pijlen op een continue verbetering van de dienstverlening. Dat doe je dankzij een vlotte samenwerking met andere departementen maar ook door projecten te leiden of eraan deel te nemen om de procedures en werkmethodes te optimaliseren. Je profiel in detail Je beschikt over een Masterdiploma in Verzekeringen, Economie, Actuariaat of Wiskunde of gelijkwaardig aan een ervaring binnen eenzelfde functie. Deze kennis zet je ook al minstens 3 jaar om in de praktijk. Een eerste ervaring in groepsverzekeringen is echt wenselijk. Ervaring in het beheer van sectorale pensioenplannen is ook een pluspunt. Je hebt een perfecte kennis van Nederlands met een goede kennis van de tweede landstaal. Kennis van Engels is een pluspunt. Je hebt een goede kennis van het Officepakket (Word, Excel, outlook, powerpoint, …) Je gaat gestructureerd te werk en koestert een groot respect voor de procedures en strategie van het bedrijf. Motivatie, efficiëntie, relatievaardigheid en een open teamgeest: het zijn waarden waar jij, als expert van Group Life Special Services achterstaat. Met je enthousiaste aanpak ga je voorwaarts en zorg je ervoor om onze dienstverlening nóg doeltreffender te maken. Je voelt je betrokken en bent bereid initiatief en verantwoordelijkheid te nemen Je staat open voor feedback over jouw functioneren en geeft constructieve feedback aan jouw collega's en aan jouw manager Je bent een echte initiatiefnemer en durft knopen door te hakken. Wat we aanbieden: Een mooie beloning voor je harde werk Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques. Alle voordelen van werken bij een verzekeraar Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten. Een job die zich aanpast aan je leven en dromen Met Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be