We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Verkoper in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Vastgoedmakelaar verkoop en verhuur woonvastgoed
Dewaele Groep, Brussel
Dewaele Brussel kijkt uit naar een gedreven vastgoedmakelaar met een sterke commerciële flair om het team te versterken.De job in een notendop.Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen, etc... Op kantoor zorg je voor de administratie van jouw dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper/huurder en verkoper/verhuurder kan laten vertrekken met een picobello verkoop- of verhuurovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke te Brussel.Praktisch.Het vastgoedrecht is jou niet vreemd: je volgde reeds een opleiding vastgoed, immobiliën & verzekeringen, rechtspraktijk of soortgelijk. Jouw gedrevenheid en zelfstandigheid stellen je in staat om mee de schouders te zetten onder de verdere uitbouw van de verkoop- en verhuurportefeuille in Brussel. Verder bezit je een grote commerciële drive en een grondige kennis Frans.Je ziet het volledig zitten om op zelfstandige basis te werken. Ben je nog niet erkend door het BIV? Wij bieden voor deze vacature ook een BIV-stage aan.Wat mag je van ons verwachten?Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving, in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met een motiverend commissiesysteem, interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en begeleiding van je collega's en kantoorverantwoordelijke, helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen en buiten Brussel. Je werkt vanuit ons kantoor in Tour & Taxis of vanuit ons kantoor in Elsene. Je bent meer dan welkom op D-day, de kick-off en andere teamevenementen.
Junior Bedrijfsontwikkelaar
Axis, Brussel
Voor een van onze klanten, actief in de Automotive sector, zijn we op zoek naar een Junior Business Developer. Als Junior Business Developer zal je onze klanten Business Partner zijn in de prospect fase: Je neemt contact op met leads van klanten en bezorgt hen de beste klantervaring ooit. Je bent in...BeschrijvingVoor een van onze klanten, actief in de Automotive sector, zijn we op zoek naar een Junior Business Developer.Als Junior Business Developer zal je onze klanten Business Partner zijn in de prospect fase:Je neemt contact op met leads van klanten en bezorgt hen de beste klantervaring ooit.Je bent in staat de juiste vragen te stellen om hun behoeften goed te definiëren.Je doet gerichte aanbiedingen en bent niet bang om de telefoon te pakken om je voorstel op te volgen.Je zorgt voor vertrouwen en kwaliteit in de begeleiding van onze klant gedurende het gehele verkoopproces.Je werkt nauw samen met onze partners om een zakelijke kans te beoordelen en om te zetten in een echt succes.Je haalt het onderste uit de kan om een prospect om te zetten in een tevreden klant.Bereken uw reistijdUitgangspuntTijd van vertrekBerekenUw profielJe hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in verkoop, economie of marketing.Je bent perfect in het Frans, Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk).Een eerste ervaring is een pluspunt.Je bent een geboren verkoper. De behoeften van de klant identificeren, hen de beste oplossing aanbieden, ... Dat is wat je motiveert.Je neemt graag initiatief en bent niet bang om nieuwe contacten te leggen - jagersmentaliteit.Je bent resultaatgericht en in staat om snel nieuwe leads te identificeren.Je beschikt over uitstekende luister- en communicatievaardigheden.Je bent een teamspeler, gepassioneerd in je werk en hebt een grote leervaardigheid.Je hebt een zekere affiniteit met auto's en mobiliteitsoplossingen.AanbodOnze klant is gevestigd in Brussel (Vilvoorde) & biedt u een interim-contract met vaste optieSolliciteer Heeft u een vraag?
Business developer SALES REPRESENTATIVE Brussels
Fsm Group, Brussel
Hou jij ervan om lange termijn relaties op te bouwen met klanten? Om dagelijks in contact te komen met verschillende mensen die jij dankzij jouw expertise zal kunnen verder helpen? En dit liefst binnen een jong en dynamische omgeving?Dan stel ik je graag voor aan volgende uitdaging!Voor ons kantoor gelegen te Brussel zijn wij momenteel op zoek naar een sales representative. Je komt terecht in een jonge omgeving met een 20-tal collega's waar je in een team van 4 personen zal werken. Afhankelijk van jouw ervaring bieden wij jou opleidingsmogelijkheden om je in no-time om te vormen tot een ware expert binnen jouw markt.Wat zal je doen:Je beheert een klanten portefeuille binnen jouw regio boordevol welgekende namen.Naast het beheren van bestaande klanten bereid je deze ook uit.Je gaat bij hen ter plaatse om hen te ontmoeten en hun behoeftes te bespreken. Zo bekijk je samen met hun hoe wij hier aan zouden kunnen beantwoorden.Je doet er kort om alles aan om een lange termijn samenwerking te behalen en krijgt ook de nodige vrijheid om dit op jouw manier te doen. Heb je liever wat meer ondersteuning? Onze senior consultants en managers begeleiden je graag!Wie zoeken wij:Idealiter heb je al ervaring binnen sales, of ben je een geboren verkoperJe spreekt Nederlands en Frans, maar ook een vlot woordje EngelsJe kan best omschreven worden als iemand enthousiast en energiekWat bieden wij jou aan:Basis jaarloon tussen €40.000 en €50.000 afhankelijk van jouw ervaring.Een ongelimiteerd commissie systeem!Mogelijkheid tot een bedrijfswagenEen vast contract vanaf dag éénDiverse extralegale voordelen zoals maaltijdcheques twv €8, een groeps- en hospitalisatieverzekering.Leuke collega's die graag een glaasje drinken na het werkVerschillende targets die jouw blijven motiveren
Verkoper IT
Media Markt, Sint-Lambrechts-Woluwe
Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v).Uw taken:Als verkoper IT/Acc leg je elk toestel op de rooster. Je zorgt voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties in de IT markt en je signaleert lacunes in ons gamma. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega’s.Uw profiel:Je hebt ervaring in de verkoop (telecomshop, electrowinkel, …) en minstens een passie voor ons aanbod.Je bent inventief en helpt graag mensen beslissen over soms toch wel heel belangrijke aankopen: je hebt dus een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen.Je bent een flexibele, stressbestendige en enthousiaste teamplayer die bereid is tot zaterdagwerk.Dankzij je verantwoordelijkheidszin kun je zowel in team als autonoom uitstekend functioneren.Interesse?We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!Contact:Media Markt Sint-Lambrechts-Woluwe/Woluwe-Saint-LambertLeuvensesteenweg 12001200 Sint-Lambrechts-Woluwe