We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Manager in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Electrical Engineer
Sonepar, Deinze
Cebeo is een Belgische organisatie en marktleider in de distributie van elektrotechnisch materiaal, technische oplossingen en diensten aan professionele installateurs en bedrijven. Wij bieden ondersteuning aan onze klanten op verschillende markten (industriële, tertiaire en residentiële) in het hele land.JOUW MISSIE Heb je een passie voor industriële automatisering en het ontwerpen van automatiseringsborden? Wil jij jouw kennis en ervaring met onze klanten delen? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken om ons team te versterken! Onthul jouw ambities in jouw takenpakket In onze afdeling in Deinze, onder de verantwoordelijkheid van de Manager Industrial Solutions, is het jouw doel om zorg te dragen voor het ontwerpen van automatiseringsborden conform aan de norm en marktprijs, maar ook technische ondersteuning aan het gehele team bieden.Als Electrical Engineer (M/V/X) zal dit jouw missie zijn:Technische studies voor automatiseringsborden verzorgen om concrete oplossingen volgens IEC-normen voor klanten te ontwikkelen;De kosten van deze technische studies bepalen en offertes voor de klant opmaken;Advies over de technische specificaties geven en verantwoordelijkheid nemen voor alle documenten met betrekking tot het project (offertes, plannen, tekeningen, werkinstructies, dossiers as built);Garanderen dat de normen, kwaliteiten en procedures worden nageleefd;De elektrisch schema’s van automatiseringsborden uitwerken in Eplan Propanel.Projecten en leveringen opvolgen, alsook opvolging na verkoop tijdens de garantieperiode;Op de hoogte blijven van evoluties en ontwikkelingen in het werkveld;Opzetten en bewaken van standaardisatie en samenwerking met het team;KPI’s beheren Daag jezelf uit en ontwikkel jouw talenten  Jouw profiel? Je beschikt over een elektrotechniek Bachelor of Master diploma en hebt ervaring in electrical engineering en bij voorkeur met focus op automatiseringsborden. Je hebt ervaring in projectmanagement en hebt een goede kennis van MS Office en Eplan Propanel. Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans is een pluspunt.Jouw troeven om te slagen? Je bent georganiseerd, dynamisch, hebt doorzettingsvermogen en beschikt over uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Je hebt een solide technische expertise die je in staat stelt te voldoen aan de behoeften van complexe klanten. Je begrijpt de behoeften en uitdagingen van onze klanten en geeft blijk van een echt gevoel voor service. Bouw je carrière uit met CebeoVaste job met contract onbepaalde duurSalaris: aangepast aan jouw competenties en ervaringExtra voordelen: bedrijfswagen, tank-/laadkaart, gsm, netto onkostenvergoeding, groepsverzekering, jaarlijkse sectorpremie, maaltijdcheques, 20 verlofdagen en 6 ADV-dagen, werkschema 39 uur/week. Gelegenheid tot verschillende opleidingen & doorgroeimogelijkheden, en zoveel meer.
Electrical Engineer
Cebeo, Deinze
JOUW MISSIE Heb je een passie voor industriële automatisering en het ontwerpen van automatiseringsborden? Wil jij jouw kennis en ervaring met onze klanten delen?  Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken om ons team te versterken!  Onthul jouw ambities in jouw takenpakket   In onze afdeling in Deinze , onder de verantwoordelijkheid van de Manager Industrial Solutions, is het jouw doel om zorg te dragen voor het ontwerpen van automatiseringsborden conform aan de norm en marktprijs, maar ook technische ondersteuning aan het gehele team bieden. Als Electrical Engineer (M/V/X) zal dit jouw missie zijn: Technische studies voor automatiseringsborden verzorgen om concrete oplossingen volgens IEC-normen voor klanten te ontwikkelen; De kosten van deze technische studies bepalen en offertes voor de klant opmaken; Advies over de technische specificaties geven en verantwoordelijkheid nemen voor alle documenten met betrekking tot het project (offertes, plannen, tekeningen, werkinstructies, dossiers as built); Garanderen dat de normen, kwaliteiten en procedures worden nageleefd; De elektrisch schema’s van automatiseringsborden uitwerken in Eplan Propanel. Projecten en leveringen opvolgen, alsook opvolging na verkoop tijdens de garantieperiode; Op de hoogte blijven van evoluties en ontwikkelingen in het werkveld; Opzetten en bewaken van standaardisatie en samenwerking met het team; KPI’s beheren Daag jezelf uit en ontwikkel jouw talenten   Jouw profiel? Je beschikt over een elektrotechniek Bachelor of Master diploma en hebt ervaring in electrical engineering en bij voorkeur met focus op automatiseringsborden. Je hebt ervaring in projectmanagement en hebt een goede kennis van MS Office en Eplan Propanel. Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans is een pluspunt. Jouw troeven om te slagen? Je bent georganiseerd, dynamisch, hebt doorzettingsvermogen en beschikt over uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Je hebt een solide technische expertise die je in staat stelt te voldoen aan de behoeften van complexe klanten. Je begrijpt de behoeften en uitdagingen van onze klanten en geeft blijk van een echt gevoel voor service. Bouw je carrière uit met Cebeo Vaste job met contract onbepaalde duur Salaris: aangepast aan jouw competenties en ervaring Extra voordelen: bedrijfswagen, tank-/laadkaart, gsm, netto onkostenvergoeding, groepsverzekering, jaarlijkse sectorpremie, maaltijdcheques, 20 verlofdagen en 6 ADV-dagen, werkschema 39 uur/week. Gelegenheid tot verschillende opleidingen & doorgroeimogelijkheden, en zoveel meer. Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je terecht bij onze Recruiter Sophie VANHAMEL via
Sales Manager Spanje
Aluvision, Deinze
Aluvision NV is een snelgroeiende onderneming, gespecialiseerd in hoogstaande modulaire systemen voor indoor & outdoor environments en events. Wegens sterke groei plannen we een uitbreiding naar het Evolis Business Park van Kortrijk en wensen we ons enthousiast team verder te versterken met nieuw talent. Word jij één van onze nieuwe krachten?http://www.aluvision.comJe functieJe bent verantwoordelijk voor zowel de verdere uitbouw van ons klantenbestand als voor het onderhoud van bestaande klantrelaties. Dankzij jouw ervaring weet je als de beste hoe je jouw publiek doelgericht en met succes benadert.Je bent van nature contactvaardig en weet dankzij je gemoedelijke aanpak vlot nieuwe afspraken te genereren.Je beschikt over een sterk technisch inzicht en bent in staat om op een professionele wijze mee te denken met je klant.Op basis van je productkennis weet je vervolgens oplossingen op maat aan te bieden en verschaf je grondig technisch advies.Ten opzichte van interne stakeholders breng je eveneens op een gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaal je in overleg de verdere strategische verkoop.Binnen deze functie rapporteer je aan de Sales Director.Je profielJe behaalde minimum een bachelordiploma.Een eerste commerciële ervaring is een must, bij voorkeur in een technische sector.Je bent communicatief sterk en drukt je zowel mondeling als schriftelijk perfect uit in het Spaans.Je bent een enthousiaste relatiebouwer. Je resultaatgerichtheid, dynamiek en gedrevenheid maken het verschil.Je bent flexibel, zelfstandig en bereid om deel te nemen aan beurzen en events.Ons aanbodEen uitdagende en vaste job in een sterk groeiende, internationale omgeving.Een open bedrijfscultuur waar innovatie en klantgericht denken bovenaan staan.Een autonome functie met ruimte voor initiatief en mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen.Een enthousiast team van getalenteerde collega’s.Een passende verloning volgens kennis en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.
Medewerker Kwaliteit
Versele-Laga, Deinze
Locatie: DeinzeRegio: Oost-VlaanderenJouw uitdagingJe komt terecht in het kwaliteitsteam op de hoofdzetel. Je werkt mee aan het totale kwaliteitsbeleid van Versele-Laga en implementeert dit binnen het wettelijk kader en autocontrole- en kwaliteitsschema’s. Je zorgt ervoor dat producten, diensten en processen beantwoorden aan de vooropgestelde verwachtingen van zowel interne als externe klanten en/of leveranciers.Jobinhoud:Je update kwaliteitsprocedures i.s.m. de proceseigenaars. Hierbij onderhoud je goede contacten met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.Je bezoekt op geregelde tijdstippen de productievestigingen en overlegt hierbij met de plant manager en de kwaliteitsverantwoordelijke over procesoptimalisatie en kwaliteitsinvesteringen.Je zorgt voor interne kwaliteitsopleidingen.Je volgt klachten op, rapporteert deze en zorgt voor een snelle afhandeling.Je neemt deel aan interne kwaliteitswerkgroepen en je staat ook in voor traceringsoefeningenJe houdt het eigen kwaliteitssysteem (handboek, audits, etc.) permanent op peil volgens de kwaliteitscertificaten, en ziet erop toe dat deze toegepast worden en dat zo het kwaliteitsdenken op de vloer verbetert.Je werkt mee aan externe audits en klantenaudits.Je houdt je kennis over de kwaliteitsstandaarden van o.a. FCA, IFS, AC up-to-date en volgt de veranderende wetgeving, tendensen, evoluties op.Je rapporteert hierbij aan de kwaliteitsverantwoordelijke.Jouw profielJe hebt een diploma industrieel ingenieur of bio-ingenieur of bent gelijkwaardig door ervaring.Je hebt al ervaring in een kwaliteitsfunctie, bij voorkeur in de voedingsindustrie of de diervoederkolom.Je hebt sterke interesse in en bij voorkeur al affiniteit met een productieomgeving.Je hebt idealiter al ervaring met het opzetten van administratieve structuren.Je combineert technisch en praktisch inzicht met een uitgesproken zin voor structuur.Je hebt oog voor detail, werkt steeds nauwgezet en bent goed georganiseerd.Kennis van standaard Office-pakket is een must.Je hebt kennis van technische vaktaal in het Nederlands, Frans en Engels.Ons aanbodEen afwisselende job in een werkzeker bedrijf met ruimte voor initiatief en het verder uitbouwen van jouw loopbaan binnen de organisatie.Wij bieden jou een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering.Een familiale bedrijfssfeer met groepsactiviteiten en gezamenlijke deelname aan sportevents zoals de Versele-Laga run, de Versele-Laga Classic, Quiz etc.Wij behartigen deze vacature zelf. Interim- en selectiekantoren worden verzocht geen kandidaten door te sturen.