We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Productie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

magazijnier
Absolute Jobs, DIKSMUIDE
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te DIKSMUIDE zijn we op zoek naar een MAGAZIJNIER : Je staat in voor stockage van inkomende goederen Nakijken bestellingen Verantwoordelijk voor de kitting van afgewerkte productenAanspreekpunt voor de productie Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Voor de vacature in Diksmuide voor MAGAZIJNIER voldoe je aan volgende competenties : Organisatorisch sterk Attest heftruck is een pluspunt Ervaring als magazijnier Je werkt nauwgezet, ordelijk en bent betrouwbaar  ons aanbod Wat heeft onze klant te DIKSMUIDE te bieden voor een MAGAZIJNIER : loon startende aan €14,3839 ( bespreek naargelang ervaring )Dagwerk Na vast in dienst = €8 maaltijdcheques Je werkt van maandag tot vrijdag = geen weekends ! Na positieve evaluatie ligt je vast contract klaar ! 
Operator vlakstansmachine
Absolute Jobs, Diksmuide
jobomschrijving Voor onze klante gelegen te DIKSMUIDE zijn wij op zoek naar een OPERATOR VLAKSTANSMACHINE : Instellen en bedienen van een stansmachine Kwaliteitscontrole Productiesnelheden respecteren volgens planning Storingen oplossen Grondstoffen aanvoeren ( karton )Periodiek en preventief onderhoud FSSC 2200 regelgeving opvolgenInteresse of vragen ? Aarzel niet ! Stuur meteen je CV naar [email protected] of BEL ONS OP 051/40.28.14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio Diksmuide van een OPERATOR VLAKSTANSMACHINE ? Kwaliteit , netheid, veiligheid en milieu zijn geen onbekende begrippen voor u. Je bent bereid om 2 ploegen te werken. Ervaring met HEIDELBERG drukpersen is een pluspunt! Je bent een flexibele werknemer. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.  ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio DIKSMUIDE  aan jou als OPERATOR VLAKSTANSMACHINE : Mooie verloning startende aan €15,1657 ( loon bespreekbaar volgens ervaring/ kennis) Werken onder PC 130 ( Drukkerij ) Ploegenpremie ( 15%) Je werkt in een 37-uren week , vrijdag vroeger gedaan ! Opleiding heftruckchauffeur wordt voorzien Optie VAST 
Manuele machineoperator
Absolute Jobs, Diksmuide
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te DIKSMUIDE zijn wij op zoek naar een MANUELE MACHINEOPERATOR : Instellen en bedienen van inpakmachine.Inlegband manueel aanvullen. Kwaliteitscontrole Administratie ( controlelijsten en werkpostfiches) Storingen oplossen Aanvoer grondstoffen Stapelen Labellen FSSC 2200 regelegeving opvolgen Interesse of vragen ? Aarzel niet ! Stuur meteen je CV naar [email protected] of BEL ONS OP 051/40.28.14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio Diksmuide van een MANUELE MACHINEOPERATOR ?Kwaliteit , netheid , veiligheid en milieu zijn geen onbekende begrippen voor u. Je bent bereid om 2 ploegen te werken. Ervaring aan vlakstansmachine is een pluspuntJe bent een flexibele werknemer. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio DIKSMUIDE aan jou als MANUELE MACHINEOPERATOR ?Mooie verloning startende aan €15,1657 ( loon bespreekbaar naar ervaring/kennis ) Werken onder PC 130 ( Drukkerij) Ploegenpremie ( 15%) Je werkt een 37- uren week , vrijdag vroeger gedaan ! Opleiding heftruckchauffeur wordt voorzien Optie VAST !
Offsetdrukker
Absolute Jobs, Diksmuide
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te DIKSMUIDE zijn wij op zoek naar een OFFSETDRUKKER : Instellen en bedienen van de drukpers Kwaliteitscontrole Drukvellen inmeten met spectrofotometer Storingen oplossen Mengen van inkten Grondstoffen aanvoeren Periodiek en preventief onderhoud FSSC 2200 regelgeving opvolgen Interesse of vragen ? Aarzel niet ! Stuur meteen je CV naar [email protected] of BEL ONS OP 051/40.28.14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio Diksmuide van een OFFSETDRUKKER ? Kwaliteit , netheid , veiligheid en milieu zijn geen onbekende begrippen voor u. Je bent bereid om 2 ploegen te werken. Ervaring met HEIDELBERG drukpersen is een pluspunt. Je bent een flexibele werknemer. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio DIKSMUIDE aan jou als OFFSETDRUKKER ? Mooie verloning startende aan €19,23( loon bespreekbaar naar ervaring/kennis )Werken onder PC 130 ( Drukkerij) Ploegenpremie ( +15% ) Je werkt een 37 uren week , vrijdag vroeger gedaan !Opleiding heftruckchauffeur wordt voorzien. Optie VAST !
Monteur / Plaatser (€16 dagwerk + mlc)
Absolute Jobs, Diksmuide
jobomschrijving Voor onze klant in regio DIKSMUIDE zijn we op zoek naar een MONTEUR / PLAATSER:Je staat in voor het plaatsen en monteren van stalen trappen, balustrades,... op verplaatsing;Je zal dus dagdagelijks stalen constructiewerken monteren adhv een plan;Je werkt samen met één collega die jouw alle knepen van het vak zal leren. jouw profiel Wat onze klant in regio DIKSMUIDE zoekt in een MONTEUR / PLAATSER:Je hebt een technische opleiding achter de rug;Je kan plannen lezen of interpreteren;Je wenst te werken op verplaatsing, een bedrijfscamionette krijg je wanneer je vast in dienst komt!Je spreekt en begrijpt Nederlands;Je hebt het nodige inzicht en kan logisch nadenken. ons aanbod Wat je als MONTEUR / PLAATSER mag verwachten van onze klant in regio DIKSMUIDE:Mooi aantrekkelijk loon naargelang ervaring/en of opleiding (€14,3839 - €17,8432)Extra legale voordelen zoals maaltijdcheques;Je werkt in een 39u/week van maandag tem vrijdag;Je hebt extra ADV dagen;Overuren zijn mogelijk indien gewenst;Na een positieve evaluatie, ligt jouw vast contract klaar! 
MAGAZIJNIER
Absolute Jobs, Vladslo
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio VLADSLO zijn wij opzoek naar een MAGAZIJNIER.• Je zorgt voor de aan en afvoer van de producten aan de machines;• Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens met behulp van een heftruck.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat wordt er verwacht van jou als MAGAZIJNIER bij onze klant in regio VLADSLO?Je hebt een echte hands on mentaliteit;Je beschikt over heftruckervaring en een attest;Je bent bereid om in een koude omgeving te werken (geen diepvries!);Je helpt de productie omgeving proper houden. ons aanbod Wat biedt deze job jou als MAGAZIJNIER in regio VLADSLO?Aantrekkelijk salaris naargelang ervaring en/of opleiding (startende €14,42 - €18,87);Je werkt van maandag tem vrijdag in dag uren;Je komt terecht in een klein enthousiast team;Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
LOGISTIEK MEDEWERKER
Absolute Jobs, Diksmuide
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in regio DIKSMUIDE zijn wij op zoek naar een LOGISTIEK MEDEWERKER:Je staat in voor allerlei logistieke taken in onze metaal productie;Je verplaatst onze goederen met behulp van een heftruck.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant verwacht in regio DIKSMUIDE van een nieuwe collega LOGISTIEK MEDEWERKER:Een eerste werkervaring in de logistieke sector;Je hebt bij voorkeur een technische achtergrond;Je bent in het bezit van een heftruckattest;Je staat open om een rolbrugattest te behalen;Je wenst in dag uren te werken van maandag tem vrijdag. ons aanbod Wanneer jij bij onze klant in regio DIKSMUIDE aan de slag gaat als LOGISTIEK MEDEWERKER kan je het volgende verwachten:Je start aan een zeer aantrekkelijk loon (startende €14,3839 -€17,8432)Je werkt in 40u/week in dag regime (7h30 - 16u30)Daarbij kan je genieten van 12 extra verlofdagen;Je geniet van maaltijdcheques €8 euro/dag en ecochequesJe krijgt een volledige opleiding op de werkvloerNa positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
MAGAZIJNIER
Absolute Jobs, Diksmuide
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in regio DIKSMUIDE zijn wij op zoek naar een MAGAZIJNIER:Je staat in voor allerlei logistieke taken in onze metaal productie;Je verplaatst onze goederen met behulp van een heftruck.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant verwacht in regio DIKSMUIDE van een nieuwe collega MAGAZIJNIER:Een eerste werkervaring in de logistieke sector;Je hebt bij voorkeur een technische achtergrond;Je bent in het bezit van een heftruckattest;Je staat open om een rolbrugattest te behalen;Je wenst in dag uren te werken van maandag tem vrijdag. ons aanbod Wanneer jij bij onze klant in regio DIKSMUIDE aan de slag gaat als MAGAZIJNIER kan je het volgende verwachten:Je start aan een zeer aantrekkelijk loon (startende €14, 3839 -€17,8432)Je werkt in 40u/week in dag regime (7h30 - 16u30)Daarbij kan je genieten van 12 extra verlofdagen;Je geniet van maaltijdcheques €8 euro/dag en ecochequesJe krijgt een volledige opleiding op de werkvloerNa positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
HEFTRUCKCHAUFFEUR
Absolute Jobs, Vladslo
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio VLADSLO zijn wij opzoek naar een HEFTRUCKCHAUFFEUR.• Je zorgt voor de aan en afvoer van de producten aan de machines;• Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens met behulp van een heftruck.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat wordt er verwacht van jou als HEFTRUCKCHAUFFEUR bij onze klant in regio VLADSLO?Je hebt een echte hands on mentaliteit;Je beschikt over heftruckervaring en een attest;Je bent bereid om in een koude omgeving te werken (geen diepvries!);Je helpt de productie omgeving proper houden. ons aanbod Wat biedt deze job jou als HEFTRUCKCHAUFFEUR in regio VLADSLO?Aantrekkelijk salaris naargelang ervaring en/of opleiding (startende €14,42 - €18,87)Je werkt van maandag tem vrijdag in dag uren;Je komt terecht in een klein enthousiast team;Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
OPERATOR NACHT
Absolute Jobs, Vladslo
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio DIKSMUIDE zijn wij opzoek naar een OPERATOR NACHT.• Je helpt mee in een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van verse kruiden;• Je helpt mee bij de kwaliteitscontrole van de productie;• Je staat op het einde van de productielijn en controleert de verwerkte kruiden.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwachten onze klant in regio DIKSMUIDE van je als OPERATOR NACHT?Je bent bereid om in de nachtploeg te werken;Het schrikt je niet af om in de koude omgeving te werken (-18 graden), daar krijg je uiteraard een extra premie voor;Je hebt geen probleem met fysische arbeid. ons aanbod Wat biedt deze job als OPERATOR NACHT bij onze klant in regio DIKSMUIDE?Aantrekkelijk salaris naargelang ervaring en/of opleiding (startende €14,42 - €18,87)Je werkt van maandag tem vrijdag in de nachtDaarbij geniet je van een extra nachtpremie en koudepremie;Je komt terecht in een klein enthousiast team;Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar!
OPERATOR 2 PLOEGEN
Absolute Jobs, Vladslo
jobomschrijving Schrikt het je niet af om in een koude omgeving te werken?Dan hebben wij een toffe job voor jou als OPERATOR in regio DIKSMUIDE.Je helpt mee in een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van verse kruiden;Je helpt mee bij de kwaliteitscontrole van de productie;Je staat op het einde van de productielijn en controleert de verwerkte kruiden.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwachten onze klant in regio DIKSMUIDE van je als OPERATOR?Je bent bereid om in een ploegensysteem (vroeg/laat) te werken;Het schrikt je niet af om in de koude omgeving te werken (-18 graden), daar krijg je uiteraard een extra premie voor;Je hebt geen probleem met fysische arbeid. ons aanbod Wat biedt deze job als OPERATOR bij onze klant in regio DIKSMUIDE?Aantrekkelijk salaris naargelang ervaring en/of opleiding (startende €13,5 - €15,50)Je werkt van maandag tem vrijdag in twee ploegen (vroeg/laat)Daarbij geniet je van een extra ploegenpremie en koudepremie;Je komt terecht in een klein enthousiast team;Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar!