We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Support Ukraine 🇺🇦 during the Russian invasion. You can donate to the Ukrainian army through the official National Bank of Ukraine account or WayForPay service
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

1 430 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Meest betaalbare branche in is Financiën en Accounting. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 2250 eur.

Aanbevolen vacatures

Specialist Compensation & Benefits
Tempo-Team, erpe-mere, Oost-Vlaanderen
Jobomschrijving Voor een firma in Erpe-Mere, actief in de retail, zijn we op zoek naar een Specialist Compensation & Benefits. Je komt terecht in een warme HR familie en maakt deel uit van een jong en enthousiast team in volle expansie. Als Specialist Compensation & Benefits (Organisation, Structure & Systems) kom je terecht in een warme HR familie, je maakt deel uit van een jong en enthousiast team in volle expansie.-Je ondersteunt de (Project) Manager(s) in de uitwerking, implementatie en opvolging van projecten & processen binnen OSS. Dit kan gaan over Compensation & Benefits, systeemimplementaties, …).-Concreet betekent dit dat je instaat voor een verscheidenheid aan taken, zoals bv. het voorbereiden van communicatie, het opstellen van draaiboeken & handleidingen, het maken van verslagen & rapporten, het verzamelen en analsyeren van documentatie en cijfers, …-Daarnaast stel je KPI dashboards op, zorg je voor overzichtelijke verklaringen ten behoeve van de business, voer je data- en variantie-analyses uit en sta je in voor het onderhoud van het HR reporting Systeem.-Je neemt de uitwerking en implementatie van een aantal kleinere (deel)projecten voor jouw rekening, zoals bv. engagement survey, wellbeing initiatieven, absenteïsme, …-Tot slot ben je verantwoordelijk voor het uitwerken & updaten van HR-policies, rolbeschrijvingen, organogrammen, … Jouw aanbod -Je bent in het bezit van een masterdiploma en koppelt daaraan enkele jaren ervaring binnen HR.-Ervaring binnen Comp en Ben, Hard HR en sociale wetgeving zijn een pluspunt.-Je hebt een goede kennis van Excel, affiniteit met HR systemen en reporting tools zijn een troef.-Je kan zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid.-Je hebt een sterk analytisch denkvermogen.-Je bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en bent oplossingsgericht ingesteld.-Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, en hebt kennis van het Frans. Wat bieden wij? Je krijgt meteen een vast contract bij de firma. Verder is er een aantrekkelijk salaris, tal van extra voordelen, een grondige opleiding om een goede start te verzekeren en een uitdagende job. De hoge anciënniteit cijfers, de sterke idealen, een dynamische werksfeer en aangename bedrijfscultuur maken deze job écht de moeite waard.