We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "assistent in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Teamleider verkoopklaar Albert Heijn Genk (franchise)
DE VRIES RETAIL, Genk
Functieomschrijving:Snel, vriendelijk en correct geholpen worden in een goed gevulde en schone winkel, vinden we bij Albert Heijn van het grootste belang.Het maakt dat klanten met plezier bij ons komen winkelen.Kun jij die passie voor perfecte service overbrengen op een team? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, geef je graag leiding en hou je van lekker doorwerken?Dan is Teamleider (m/v) bij onze Albert Heijn in Genk (Franchise) de geknipte baan voor jou.Profiel:Je hebt minimaal een diploma algemeen secundair onderwijs of bent bachelor.Ervaring als leidinggevende in de retail of de horeca is een pluspunt.Je kan mensen coachen, motiveren en enthousiasmeren.Je bent een kei in plannen en organiseren.Je bent klant- en serviceminded.Je kunt snel schakelen binnen verschillende situaties.Je bent flexibel.Aanbod:Contracturen: 32 u. - 36,5 u.Je kunt een team leiden op het werkgebied dat jou het meest boeit.Als Teamleider van het Team Verkoopklaar sta je in voor de verwerking van de goederenstroom en de verwelkoming van onze klanten met een perfect gevulde en nette winkel.Als Teamleider van het Team Verkoopafhandeling zorg je ervoor dat onze klanten met een goed gevoel de winkel verlaten: tevreden over het afrekenen en de service.Uiteraard krijg je een degelijke training en begeleiding. Doorgroeien naar (assistent) supermarktmanager hoort ook bij de mogelijkheden.In ruil voor je inzet geniet je een mooi salaris, allerlei voordelen en flexibele werktijden.Zo gaan een druk privéleven en een verantwoordelijke baan goed samen.
Assistent Hydraulica
Agilitas GENK, Genk
Functieomschrijving:Wij zijn op zoek naar een gedreven assistent Hydraulica.Je zal samenwerken in een team van zeer ervaren techniekers en je staat in voor de hydraulica.Profiel:Een vereiste is technisch inzicht hebben en schema's kunnen lezen.Je hebt een basiskennis van hydraulicaJe kan zelfstandig werken en hebt interesse in techniek.Je bent leergierig.Je hebt een hands-on mentaliteitAanbod:Wij bieden je een boeiende functie met veel zelfstandigheid.Je ontvangt een goede verloning en extra-legale voordelen naargelang je ervaring en competenties. Je hebt de kans om bij te leren en zo je kennis te verruimen.Kans op een contract van onbepaalde duur na een inloopperiode. Tewerkstelling in een bedrijf dat een sterke groei tegemoet gaat in de toekomst.
Account Manager Houtskeletbouw Nederland
Group Machiels, Genk
:Het detecteren en prospecteren van potentiële klanten en projecten die in aanmerking komen voor de MBS oplossingenHet voorstellen en uitwerken van bouwoplossingen op maat van onze klanten, in samenwerking met onze in-house specialisten en calculatie dienstHet onderhandelen en afsluiten van contracten met aannemers en bouwteamsHet pro-actief promoten van de prefab bouwmethode van MBS bij architecten, aannemers en ontwikkelaarsHet verhogen van de naambekendheid van MBS in de Nederlandse markt en het uitwerken van partnerships en duurzame samenwerkingsverbandenJe profiel :Hogere bouwkundige opleiding en/of voldoende relevante ervaring in de bouwsectorInteresse in het uitwerken van innovatieve bouwoplossingen op maat van de klantCommercieel, klantgeoriënteerd en wensen van de klant kunnen omzetten in een prefab oplossingTeamplayer die samen met de collega’s een optimale HSB offerte kan uitwerkenVoor deze functie rapporteert u rechtstreeks aan de General Manager in België en bent u bereid om op regelmatige basis naar Genk te komen voor overleg en rapportageOns aanbod :een uitdagende en verantwoordelijke functie met een grote mate van zelfstandigheid in een jong en dynamisch bedrijf binnen een gereputeerde groepde mogelijkheid om je takenpakket verder uit te breiden, rekening houdend met je eigen ontwikkeling en groei, een competitief salarispakket met diverse extra legale voordelen zoals een representatieve bedrijfswagen
Leerkracht Frans
CVO Qrios, Genk
Functieomschrijving:Leerkracht in de opleiding Frans binnen administratieve diploma gerichte opleidingenFrans voor boekhoudkundig assistentFrans voor HR assistentFrans voor Medisch administratief assistentProfiel:je bent een gepassioneerde leerkrachtbachelor of masterervaring in onderwijs is een pluspuntbeschikken over een bewijs van pedagogische bekwaamheid is een meerwaardeAanbod:
Teamleider Vulploeg
Albert Heijn, Genk
Minimaal 35 en maximaal 35 uur per weekJe beheerst de Nederlandse taal goedAls persoonlijke kruidenier wil Albert Heijn België zijn klanten warm verwelkomen met een ordelijke, overzichtelijke en goedgevulde winkel. Het maakt dat klanten met plezier bij ons hun boodschappen komen doen. Hiervoor zijn goede coördinatie en doelgericht leiderschap noodzakelijk. Deel jij onze passie voor een aantrekkelijke winkel en heb je ervaring met het aansturen van een team? En zou je graag willen werken bij Albert Heijn België? Dan is de job van Ploegleider Verkoopklaar (m/v) bij onze Albert Heijn in Genk (Hasseltweg) de perfecte job voor jou!Ons aanbod: Een uitdagende, flexibele job als TeammanagerAls Ploegleider Verkoopklaar bij Albert Heijn België begeleid je de winkelmedewerkers bij de verwerking van de goederenstroom en de verwelkoming van klanten met een perfect gevulde, ordelijke winkel. Je steekt ook zelf graag de handen uit de mouwen en springt in voor je team waar nodig. Uiteraard krijg je een degelijke training en begeleiding. Doorgroeien naar (assistent) supermarktmanager bij Albert Heijn België behoort ook tot de mogelijkheden. In ruil voor je inzet geniet je van een mooi loon, goede arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Zo gaan een druk sociaal leven en een verantwoordelijke job perfect samen!Jouw profielJe kan mensen coachen, motiveren en enthousiasmeren.Ervaring als leidinggevende in de retail of de horeca is een pluspunt.Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en een hands-on mentaliteit.Je bent een kei in plannen en organiseren.Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen binnen verschillende situaties.Je bent flexibel.Je hebt er plezier in om klanten op de eerste plaats te zetten.Je barst van de energie en wil het elke dag beter doen.