We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Energietechniek en Mijnbouw in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Elektricien
Absolute Jobs, Gent
jobomschrijving Voor onze klant in regio Gent zijn wij opzoek naar elektriciens voor grote werven. heb jij een eerste ervaring of de juiste studies dan is deze vacature zeker iets voor jouw.Je zal instaan voor:installatie van elektrische nutsvoorzieningen: verdeelkasten, verlichting, verwarming, communicatie (parlofonie, videofonie,...) in zowel industriële als residentiële projecten, nieuwbouw als renovatie, openbare als private opdrachten,...bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringenleggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouwenleindingstracés van de installatie uitzetten volgens planBrengt deze job inhoud u ook in spanning neem dan contact op met [email protected] jouw profiel Ben jij de INDUSTRIELE ELEKTRICIEN regio GENT die wij zoeken?In het bezit van een A2 of A3 diploma elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring.Een echte teamplayer met zin voor verantwoordelijkheid.Nauwkeurig en hebt oog voor details.Leergierig en laat u niet afschrikken om nieuwe zaken aan te leren.Flexibel en hebt zin voor initiatief.Kunnen communiceren in het Nederlands, Frans of Engels.Voldoe jij aan volgende vereisten, neem dan nu contact op via [email protected]  ons aanbod Ben jij de INDUSTRIELE ELEKTRICIEN regio GENT die wij zoeken?Een boeiende job binnen een dynamisch team van enthousiaste techniekers en projectleiders.Een competitief salaris + mobiliteit heen en terugStarten om 7u en eindigen om 16uLoon tussen 14,00 & 15,00 EUR per uurMogelijkheden tot verdere ontplooiing en opleiding.Vast contract na interim periodeVind je dit ook zo een aantrekkelijk aanbod, mail dan uw cv naar [email protected]
Elektricien
Absolute Jobs, Gent
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te Wondelgem zijn wij bij Absolute jobs op zoek naar een elektricien.Ben je een technieker in hart en nieren? Ben je elektrisch sterk? Dan ben jij de elektricien die we zoeken!Ben je op zoek naar een bedrijf waar er aandacht is voor je persoonlijke groei? Dan ben je hier aan het juiste adres!Je takenpakket zal onder andere bestaan uit:Het plaatsen, herstellen en onderhouden van algemene elektrische installatiesHet plaatsen van de omvormer bij zonnepanelenHet installeren en aansluiten van laadpalenHet schatten van de juiste hoeveelheid materialen en werkuren per projectJe zal werken op diverse projecten, zowel particulier als tertiair. jouw profiel Als elektricien herken je jezelf in volgende punten:Je hebt een opleiding als elektricien genoten of bent gelijkgesteld door ervaring.In het bezit van een rijbewijs BIn team werken is voor jou geen enkel probleem.Kwaliteit en veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandelBen je in het bezit van een VCA-Attest - BA4 - BA5 attest? Pluspunt!Je bent Engelstalig of NederlandstaligBen jij de elektricien die wij zoeken?Bezorg ons dan NU jouw CV!  ons aanbod Volgende voordelen worden jou aangeboden:Je komt terecht in een toffe onderneming waar iedereen elkaar kent en waar er ruimte is voor persoonlijke groei.Mooie verloning volgends ervaring tussen €16 - €18 Hiernaast heb je recht op 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen.€250 ecochequesEen wagen voor woon werk verkeerVertrekken van thuis uit of oppickpunt.Mobiliteitsvergoeding als bijrijder en chauffeurEr zijn veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden.De vakantieperiodes worden ook steeds op een leuke manier met iedereen samen ingezet.Spreekt dit jou aan? bezorg ons dan snel jouw cv en wij doen het nodige!#Absolutejobs
elektricien (M/V/X)
ArcelorMittal, Gent
Referentie: O001FunctieomschrijvingAls elektricien werk je in de sectie elektrisch onderhoud van één van onze productieafdelingen of in de centrale onderhoudscel. Je bent verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van de installaties en zorgt samen met je collega’s voor een hoge bedrijfszekerheid.Je wordt aangeworven voor onbepaalde duur en werkt overdag of in vier ploegen.DoorgroeimogelijkhedenZodra je aan de slag gaat, begin je aan een opleidingstraject om je wegwijs te maken in je nieuwe functie. Dankzij de interne opleidingsmogelijkheden bij ArcelorMittal Gent kan je je verder specialiseren of technische opleidingen volgen met het oog op promotie. Je bepaalt zelf je loopbaan.ProfielEen technische omgeving heeft je altijd geboeid.Je steekt graag de handen uit de mouwen.Veilig werken is voor jou een absolute prioriteit.Je kan goed in team werken, maar weet je ook zelfstandig te redden.AanbodBehalve deze jobinhoud, kunnen we nog wel een aantal redenen bedenken waarom het goed is te kiezen voor ArcelorMittal Gent.DiversiteitsdisclaimerDiversiteit en inclusie maken ons nóg sterker!ArcelorMittal Belgium gaat voluit voor gelijke kansen en waardeert diversiteit. We selecteren kandidaten enkel op basis van hun competenties. Je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, beperking, nationaliteit, … beïnvloeden je kans om mee te bouwen aan duurzame circulaire staal oplossingen voor de toekomst niet.
Elektricien
WoninGent, Gent
Onze stielmannen zijn verdeeld over 6 gebieden in ons patrimonium. In elk gebied is een team actief bestaande uit één of meer schilders, elektriciens, schrijnwerkers, metsers en loodgieters/CV. Binnen jouw expertise zorg jij voor een correcte, tijdige en kwaliteitsvolle uitvoering van technische werkopdrachten en los je problemen, meldingen en klachten zo snel mogelijk op.De belangrijkste taken zijn o.a.:Bijplaatsen stopcontacten, schakelaars, lichtpuntenVernieuwen zekeringkastVervangen defecte lampenVernieuwen en bijplaatsen armaturenPlaatsen kabelgoten en leidingenSlijpen en uitkappen sleuvenPlaatsen / Herstellen parlofonie - elektrische slotenTekenen ééndraadschemas voor keuringPlaatsen rookmeldersOpsporen oorzaak defectenVerlichting bijsturen of bijplaatsen (algemene delen)Thermostaat vervangen CVNazicht elektrische verwarmingUitmeten aardingInstallaties doorgronden en labelen…ProfielJe hebt een diploma technisch onderwijs elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast heb je bij voorkeur een aantal jaar ervaring opgedaan in een onderhoudstechnische omgeving.Je hebt een ruime kennis van elektriciteit. Kennis van parlofonie is een pluspunt.Je hebt een rijbewijs B.Je bent enthousiast en pikt snel dingen op.Je bent klantvriendelijk en biedt graag een goede dienstverlening.Je bent nauwkeurig en kan je werk op een goede manier organiseren.Je stelt je flexibel op en zoekt steeds naar een gepaste oplossing.Wat wij biedenEen uitdagende en gevarieerde job met een marktconforme verloning en extralegale voordelen.Toffe collega’s en een leuke job.Een contract van onbepaalde duur (voltijdse vaste job) met een vast uurrooster van 39uur/week.Extralegale voordelen zoals maaltijdscheques (8 euro), hospitalisatieverzekering, gsm en groepsverzekering.Tussenkomst bij leasen van fiets, fietsvergoeding of volledige terugbetaling abonnement openbaar vervoer.Een uitgebreid pakket aan verlofdagen: 20 wettelijke verlofdagen, 7 extralegale verlofdagen, 3 extralegale feestdagen (2 januari, 11 juli en 26 december), 6 ADV-dagen en maximaal 4 ‘rimpeldagen’ (afhankelijk van leeftijd).Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.