We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Productie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Reaction Plant Process Operator
, herentals, BE
Behaalde jij een bachelor diploma in een scheikundige of technische richting of gelijkwaardig door ervaring? Heb je interesse om een carrière te starten in de chemische sector? Lees dan snel verderWat kan jij verwachtenIn functie van de ploegbezetting zal je processen en installaties opstarten, controleren, opvolgen en besturen::Bij aanvang van het productieproces laad je de reactoren.:Je bestuurt en bewaakt het volledige productieproces vanuit de controlekamer.:Je voert kwaliteitscontroles uit gedurende de loop van het proces.:Je bereidt onderhouds: en storingswerkzaamheden voor.:Je analyseert problemen in de productie en zoekt naar geschikte oplossingen.:Je rapporteert aan je shift lead en zorgt voor een ordelijke shiftoverdracht en werkt in een 2:ploegensysteemAls chemisch procesoperator heb je een verantwoordelijke job. Veiligheid en kwaliteit zijn uiterst belangrijkWat wij verwachten:Je hebt een bachelor niveau in de chemie of technische richting of gelijkwaardig door ervaring.:Je bent een teamspeler met zin voor verantwoordelijkheid.:Je bent leergierig en wil een carrière in de chemie nastreven.:Je hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse taal en een goede kennis van Engels.:Je vindt veiligheid, milieu en kwaliteit zeer belangrijk en je wilt werken volgens de vastgelegde procedures.Wij biedenUitdagende productieprocessen met veel verantwoordelijkheid en een "on the job" training door ons vakkundig en gemotiveerd team.
Ploegbaas Atelier
Tormans Group, Herentals
Doelstelling Onze klant is dé referentie voor schrijnwerk en interieur in de Kempen. Met een team van gedreven stielmannen brengen ze je droomproject tot leven. Van interieurinrichting, keukens en badkamers tot houtskeletbouw, dak- en gevelwerken: ze tillen met maatwerk je nieuwbouw of renovatie naar een hoger niveau. Voornaamste taken Je neemt de leiding over het produceren van maatkasten, binnendeuren en keukens zodat deze tijdig geproduceerd worden.Je werkt in een team dat je dagelijks zal aansturen en je werkt goed samen met onze werkvoorbereider.Je staat in voor de technische uitwerking en de productie van onze dringende projecten / Ad-Hoc taken. Profiel Geen enkele uitdaging is te groot voor jou – een oplossing is altijd te vinden!Je durft initiatief te nemen en verbeteringen aan het licht te brengen.Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het produceren van maatwerk.Een flexibele schrijnwerker met gevoel voor structuur en organisatie. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Productie ingenieur (Breekplaten)
Tormans Group, Herentals (+ travel %)
Doelstelling Je komt terecht bij onze opdrachtgever Fike in Herentals. Actief op gebied van explosiebeveiliging, meerbepaald door productie van breekplaten, explosieluiken, montageringen en assemblage van kleine blus-installaties.Denk aan een productie omgeving met hydraulische persen, lasersnijders, CNC-freesmachines, plooibank... Voornaamste taken - Mechanische kennis gebruiken om de business meer data-driven te maken (communiceren met klanten en leveranciers, onderzoeken naar verbeteringen van kapitaalgoederen en faciliteiten)- Processen optimaliseren (van revisies, troubleshooting, administratie, gegevensinvoer, routings…) in samenspraak met het hoofdkantoor in USA;- Ondersteunen van de engineering-afdeling- Sporadisch naar USA afreizen (2x per jaar voor 2-3 weken) om daar de opleidingsprogramma’s nog meer vorm te geven/implementeren.- Op termijn opleidingsprogramma’s uitwerken voor werknemers aan de hand van eigen kennis en externe opleidingen... Profiel - Bij voorkeur Bachelor of Master elektromechanica, ontwerp- en productietechnologie, industrieel ontwerpen....- Uitstekende kennis van Inventor en Vault (tot op configurator niveau)- Flexibel naar travel toe (ong. 10%)- Materiaalkennis (in het bijzonder las-normen) is wenselijk- Basiskennis van ATEX-richtlijnen is meegenomen- Vlot mondeling en schriftelijk kunnen communiceren in het Nederlands en Engels Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.Een vaste indiensttreding bij onze opdrachtgever staan we niet in de weg; anderzijds kan deze opdracht ook op freelancebasis uitgevoerd worden.
Technieker Machinepark Automotive at LGA Engineering
LGA Engineering, Antwerp, Herentals
Voor een top firma die zich fixeert op het produceren van onderdelen binnen automotive, zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker die reeds wat ervaring heeft. Het bedrijf bevindt zich in de omgeving van Herentals en is in volle groei!Ben jij het hands-on technisch talent dat wij zoeken? Twijfel dan niet om ons te contacteren!Functieomschrijving:•Je gaat storingen verhelpen in het machinepark.•Preventief onderhoud uitvoeren op de productiemachines.•Je gaat met een verbeterend oog aan de slag.•Je gaat kennis doorgeven en minder ervaren techniekers onder jouw vleugels nemen.Profiel:•Je bent technisch geschoold.•Minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare productieomgeving. Hoe meer hoe beter!•Hands-on techniek stroomt door jouw aderen, zowel mechanisch als elektrisch.•Je kan zowel zelfstandig als in team werken.Aanbod:•Een zeer interessante verloning, gebaseerd op jouw ervaring.•Maaltijdcheques waar je elke dag van kan genieten.  •Uiteraard mag een hospitalisatieverzekering ook niet ontbreken.•Extra vakantiedagen komen uw richting uit!•Je komt terecht in een aangename werksfeer waar er plaats is voor een toffe babbel.•Door de interne en externe opleidingen die je voortduren krijgt, zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. Interesse in deze vacature? Solliciteer dan asap online of via [email protected] je toch naar iets anders op zoek bent, bekijk gerust de vacatures op onze website:www.lga.jobsDeze vacature wordt beheerd door Joren & Lara (ref: JHA-13704)Keywords: Storingstechnieker / Herenthout  / Lier / Heist-op-den-Berg  /  Herentals / Mechanieker / Ploegen / Elektromechanica / Elektriciteit / Productie / Technieker / Technisch / Onderhoudstechnieker / Engineer / Rumst / Zemst /Mechelen / Zaventem / Kontich / Aartselaar / Duffel / Vilvoorde / Engineering / Monteur / Leidinggevende / Storingstechniek / Mechanica / Hydraulica / Automotive / Geel / Westerlo / Grobbendonk / Olen
Technieker - Vaste nacht at LGA Engineering
LGA Engineering, Antwerp, Herentals
Ben jij technisch aangelegd en gefascineerd door het maintenance gedeelte?En ben je geïnteresseerd om in vaste nacht te staan? Reageer dan nu!Bedrijfsomschrijving:Voor een top firma uit regio Herentals zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker vaste nacht. Het bedrijf in kwestie produceert materialen die nodig zijn in de bouw. Het is een groeiend bedrijf waar heel wat mogelijkheden zijn op lange termijn.Functieomschrijving:•Je staat in voor het onderhoud en de reparaties van de machines.•Samen met het team volg je nauwgezet de planning.•Je gaat met een kritische blik op zoek naar methodes om alles te verbeteren.•Je staat in vaste nacht.Profiel:•Een diploma in een technische richting.•Enkele jaren ervaring is een plus.•Techniek is jouw ding!•Senior of Junior? Beide komen in aanmerking.Aanbod:•Een mooi salaris, op basis van jouw ervaring.•Maaltijdcheques zijn van de partij!•Je hebt recht op een hospitalisatieverzekering.•Er zijn doorgroeimogelijkheden binnen deze grote firma.•Opleidingen worden geregeld voorzien.•Een aangename werksfeer. Interesse in deze vacature? Solliciteer dan asap online of via [email protected] je toch naar iets anders op zoek bent, bekijk gerust de vacatures op onze website:www.lga.jobs Deze vacature wordt beheerd door Joren & Lara (ref: JHA-13882)Keywords: Maintenance / Technical / Field Service / Engineer / Industrieel / Nationaal  / Ingenieur / Analyse / productie / optimalisatie / Safety / Quality / technieken / Technician / Hydraulica / Elektrisch / Mechanisch / Geel / Westerlo / Grobbendonk / Herentals / Ranst / Wijnegem / Borsbeek / Wommelgem / Antwerpen / Lier / Elektromechanica / Onderhoudstechnieker / Technieker / Monteur / Nacht / Storingstechnieker