We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Productie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Productieverantwoordelijke
Absolute Jobs, Izegem
jobomschrijving Op zoek naar een leidinggevende functie in een productiebedrijf?Onze klant gelegen te Izegem is op zoek naar een productieverantwoordelijke om een 30 tal polyvalente medewerkers te motiveren, begeleiden en opvolgen.Als productieleider sta je in voor:Het waarborgen van efficiëntie, kwaliteit en veiligheid op de werkvloer.Het fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers en het snel oplossen van problemen.Samenwerken met een collega die instaat voor machines, processen, verbeterprojecten en opleiding van medewerkers.Het organiseren van dagelijkse taken van de productie om de vooropgestelde targets te behalen.Het herkennen en oplossen van problemen door zichtbaar aanwezig te zijn op de werkvloer.Productie-gerelateerde taken zoals het opvolgen van de productie, orde en netheid, beladen, afzakken, reinigen en ontsmetten van installaties.Zorgen voor naleving van procedures en werkwijzen om kwaliteit en veiligheid te garanderen.Bijdragen aan stabiliteit, continuïteit en een constructieve werksfeer.Beheren van planning binnen het domein en bijsturen indien nodig.Denken aan optimalisaties en oplossingen met de proces expert en initieren van verbeterprojecten.Vertalen van de strategie van het management naar de werkvloer en vice versa tijdens overlegmeetings.Deelnemen aan LEAN-gebeuren.Back-up zijn voor collega tijdens afwezigheidInteresse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met [email protected] !Sollicitaties worden uiteraard discreet behandeld. jouw profiel In het bezit van minimum een Bachelorsdiploma en/of relevante werkervaring.Goesting in een hands-on West-Vlaamse productieomgeving.Oog voor rendement, veiligheid, orde en netheid.Flexibel en oplossingsgericht.Maturiteit en teamspeler die graag initiatief neemt.Positief ingesteld en sterke people skills.Goede communicatievaardigheden en vermogen om te werken met verschillende typen medewerkers.Interesse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met [email protected] ! ons aanbod Ontdek de mogelijkheid om te werken voor een toonaangevende en dynamische onderneming.Familiale bedrijfscultuur met zorg voor medewerkers.Investering in persoonlijke ontwikkeling.Werken in een open en stimulerende omgeving.Enthousiaste en toegewijde collega's.Op maat gemaakte opleidingsmogelijkheden.Competitief verloningspakket passend bij jouw ervaring en expertise.Extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering. Bedrijfswagen.Interesse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met [email protected] !
Deeltijds schoonmaak magazijn - € 15,52/u
Absolute Jobs, izegem
jobomschrijving Voor een bedrijf regio IZEGEM zijn wij op zoek naar een SCHOONMAAKMEDEWERKER MAGAZIJN.Als schoonmaakmedewerker magazijn regio IZEGEM heb je volgend takenpakket:het dagelijkse onderhoud in het magazijn en de andere gebouwen;sorteren van resthout en afval volgens de interne regels;verschillende karweien samen met de onderhoudstechnieker.Interesse? Contacteer ons op 051/79.23.19 of [email protected]. jouw profiel Als SCHOONMAAKMEDEWERKER MAGAZIJN regio IZEGEM bezit je volgende eigenschappen:Je werkt in de 2 vestigingen (liggen in dezelfde straat).Een proper magazijn en productie geven jou veel voldoening.Ervaring met een reachtruck is een pluspunt.Je werkt graag op een zelfstandige manier. ons aanbod Als je aan de slag gaat als SCHOONMAAKMEDEWERKER MAGAZIJN bij onze klant in regio IZEGEM kan je volgende voordelen verwachten:loon: € 15,52/uur + km-vergoeding + maaltijdchequesvast uurrooster: elke voormiddag van 8u-12u // 8u30-12u30een familiaal, financieel stabiel bedrijf
Uitbener dag
Absolute Jobs, Izegem
jobomschrijving Voor een bedrijf regio IZEGEM zijn wij op zoek naar een UITBENER.Als UITBENER regio IZEGEM heb je volgend takenpakket:uitbenen van kalkoenen;aandacht hebben voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid.Interesse? Contacteer ons op [email protected] of 051/79.23.19. jouw profiel Als UITBENER regio IZEGEM bezit je volgende eigenschappen:Je kan goed overweg met een mes.Je hebt ervaring in een snij-atelier als versnijder of uitbener.Je bent bereid in het vlees te willen werken.Je spreekt Nederlands, Frans, Engels of eender welke andere taal. ons aanbod Als je aan de slag gaat als UITBENER bij onze klant in regio IZEGEM kan je volgende voordelen verwachten:na een goede inloopperiode, krijg je een vast contract ;uurrooster: 6u-14u45 en op vrijdag tot 12u15;loon: € 15,70 - € 18 (afhankelijk van de ervaring);na 65 werkdagen krijg je maaltijdcheques (€ 8/dag).
Magazijnier promomateriaal - € 16,25/u - vrijdagnamiddag vrij
Absolute Jobs, Izegem
jobomschrijving Voor een bedrijf regio IZEGEM zijn wij op zoek naar een MAGAZIJNIER DAG.Als magazijnier dag regio IZEGEM heb je volgend takenpakket:laden en lossen van inkomende en uitgaande goederen;bestellingen klaarmaken;verpakkingsmateriaal klaarzetten voor productie en daarna terug stockeren;zorgen voor een ordelijk magazijn.Interesse? Contacteer ons op 051/79.23.19 of [email protected]. jouw profiel Als MAGAZIJNIER DAG regio IZEGEM bezit je volgende eigenschappen:Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands.Je hebt ervaring met de heftruck en beschikt over een attest.Je kan een 1ste ervaring voorleggen in deze functie.Je hebt reeds gewerkt met een scanner. ons aanbod Als je aan de slag gaat als MAGAZIJNIER DAG bij onze klant in regio IZEGEM kan je volgende voordelen verwachten:loon: € 16,25/uur + maaltijdchequesuurrooster week 1: 6u30-15u30 (ma-do) - op vrijdag halve daguurrooster week 2: 8u30-17u30 (ma-do) - op vrijdag halve dag39u/week - 6 extra verlofdagenzeer moderne productieomgeving met proper magazijn/koereen familiebedrijf met een gezellige werksfeer, een hecht team en vlakke structuurfinancieel stabiel bedrijf na een goede inloopperiode een vast contract (+ hospitalisatieverzekering)
Projectco
Let's Work, Izegem
functieomschrijvingLet's Work is voor een klant regio Izegem op zoek naar een projectopvolger met dat extra tikkeltje pit in zich!Onze klant is sterk in het automatiseren van processen.Je komt terecht in een financieel sterk bedrijf met oog voor kwaliteit en innovatie.Tot jouw takenpakket behoort:Je fungeert als link tussen de projectmanager en productiehet ondersteunen van de projectmanagersklantencontact en contact met onderaannemershet controleren van de lopende dossiersadministratieve ondersteuningProjectopvolging van A tot ZStreef je graag naar efficijouw profielEen bachelordiploma binnen bouw, hout of architectuur heb je in jouw bezit.Een eerste relevante werkervaring heb je achter de rug.Als persoon ga je oplossingsgericht en punctueel te werk.Zowel in team als zelfstandig werken vormt geen probleem.Het Office-pakket kent geen geheimen voor jou.Heb je kennis van AutoCAD? Dan is dat zeker een pluspunt.Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engelswat bieden wij u?Een groeiende firma met oog voor innovatie.Leuke sfeer om in te werken.Interne opleidingen.Doorgroeimogelijkheden.Interessant en aantrekkelijk loonpakket.Flexibel uurrooster: starten tussen 7u - 9uDaar je 39u per week werkt krijg je 6 ADV dagen bovenop uw 20 dagen verlof!Flexibele verlofregeling, je hangt niet vast aan collectief verlofAangesproken tot deze job? Neem dan snel contact op met Let's Work Office. Dit kan telefonisch op 051744199 of via mail [email protected] kan ook online solliciteren en dan nemen wij contact op met jou!