We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Medewerker Facturatie
Absolute Jobs, Jabbeke
jobomschrijving Bouwbedrijf regio Jabbeke is op zoek naar een medewerker facturatie ter versterking van de facturatie dienst!Verdien tot wel €2700!The job:Je beheert het administratieve beheer van de werven in het softwarepakket Microsoft Dynamics 365.Je volgt de kosten van lopende werven op en geeft ondersteuning aan de werfleiders voor tijdige afrekening.Je controleert het rendement door de kosten-opbrengsten in kaart te brengen en bespreekt dit met de werfleiders waar nodig.Je hebt regelmatig contact met de klant over goedkeuring van vorderingen.Je maakt de bestelbonnen op voor de onderaannemers.Je doet indien nodig de nacalculatie.Je beheert de werkdossiers.Interesse in deze cijfermatige functie? Solliciteer en stuur je cv naar [email protected]! jouw profiel Bouwbedrijf regio Jabbeke is op zoek naar een medewerker facturatie ter versterking van de facturatie dienst!This is you:Je bent in het bezit van een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt een hele goede kennis MS Office en bent vooral een krak in Excel.Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een basiskennis Frans.Je hebt er geen probleem mee om verantwoordelijkheid te nemen.Je denkt analytisch en probleemoplossendJe bent accuraat en hebt oog voor detail.Je bent gemotiveerd en flexibel.Iets voor jou? Solliciteer en stuur je cv naar [email protected]! ons aanbod Bouwbedrijf regio Jabbeke is op zoek naar een medewerker facturatie ter versterking van de facturatie dienst!What's in it for you?Je komt terecht in een warm teamGerenommeerd bouwbedrijf.Werkzekerheid.Persoonlijke begeleiding.Een mooie verloning (€2200 - €2700) aangevuld met hospitalisatie- en groepsverzekering.€250 ecocheques per jaar.32 dagen verlof waarvan 12 dagen ADV.Interesse in deze boeiende functie? Solliciteer en stuur je cv naar [email protected]!
Junior Payroll medewerker
Absolute Jobs, Jabbeke
jobomschrijving Op zoek naar een toffe job binnen de (loon)administratie ?Wil je de mogelijkheid hebben om als junior tot wel €2.600 te verdienen?Bedrijf regio Brugge-Oostende is op zoek naar een Payroll medewerker:Je zorgt voor een nauwkeurige en correcte loonadministratie.Je doet de loonverwerking, verwerking van afwezigheden, en opvolging van sociale documenten, onder andere.Je bent het aanspreekpunt voor werknemers bij eventuele vragen over hun loon en sociale documenten.Je geeft correct advies over sociale wetgeving aan medewerkers en management.Je volgt jouw dossiers op van A tot Z.Interesse in deze functie? Neem contact met [email protected]! jouw profiel Bedrijf regio Brugge-Oostende is op zoek naar een Payroll medewerker:Je bent in het bezit van een HR gerichte bachelordiploma. Idealiter met een eerste ervaring in loonadministratieJe kunt vlot communiceren in het Nederlands, kennis van Engels en Frans is een grote plusJe kunt vlot overweg met MS Office. Ervaring met Navision is een pluspuntJe bent nauwkeurig, cijfermatig sterk en hebt een analytisch denkvermogenInteresse in deze functie? Neem contact met [email protected]! ons aanbod Bedrijf regio Brugge-Oostende is op zoek naar een Payroll medewerker:Een competitief salaris (€2 300 - € 2 600)met extralegale voordelen zoals groeps- & hospitalisatieverzekering, eco-cheques, ...Een stabiel, financieel gezond familiebedrijf met een mooie toekomstvisieInterne opleiding door collega'sWerkzekerheid in een veilige omgevingMogelijkheid tot lunch op het bedrijfEen vast uurrooster van 8u tot 16u30Interesse in deze functie? Neem contact met [email protected]!
Elektro - mechaniekers m/v
Mercator Press, Jabbeke
Voor de Technische dienst zijn wij op zoek naar: Elektro - mechaniekers m/v (4 ploegendienst / voltijds)De technische dienst bestaat uit een team monteurs die er gezamenlijk voor zorgdragen dat het machinepark in goede conditie blijft. U werkt aan de productieapparatuur waarbij u uw technische kennis optimaal kunt benutten voor het correct uitvoeren van het preventief onderhoud, alsmede het oplossen van storingen.Wij zoeken:Enthousiaste kandidaten met aantoonbare ervaring en de ruime kennis van moderne besturingstechnieken. Afgeronde opleiding richting elektrotechniek of mechatronica. Werkervaring in een productieomgeving is een pré. Tevens beschikt u over goede contactuele eigenschappen, neemt u initiatief tot meedenken bij het doen van verbetervoorstellen en kunt u zowel zelfstandig als in teamverband werken.Aanbod?Een uitdagende baan in een 4-ploegensysteem in een modern grafische onderneming. U kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.Heeft u interesse?Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature, dan kunt u uw schriftelijke sollicitatie richten aan Mercator Press NV, t.a.v. Dhr. G. Gielen, Industriezone 2, 8490 Jabbeke.E-mailen mag ook naar [email protected] u vragen over bovenstaande functie dan kunt u op werkdagen contact opnemen met de heer Geert Gielen op telefoonnummer 050-810056.
Leefgroepbegeleid(st)er
DE ZANDBERG, Varsenare
Functieomschrijving:Begeleiding van meisjes (van 12 tot 18 jaar)Je staat in voor de begeleiding van de jongeren binnen de dagdagelijkse structuur (verzorging, eten, medisch, …).Je begeleidt de groepsdynamiek (o.a. conflicthantering, groepssfeer bevorderen, …).Je ondersteunt de kinderen en jongeren op sociaal en emotioneel vlak.Je staat in voor individuele begeleidingsmomenten (onthaal, zakgeld, activiteit, …).Je voorziet, leidt/begeleidt activiteiten en vormingen.Je zorgt voor de schoolse opvolging (contact met school, huiswerkbegeleiding, …).Je doet pedagogische begeleiding in de context (contacten, contextmomenten, …).Participeren binnen het diagnostisch procesParticipatieve observatieJe neemt deel aan en bereidt multidisciplinair overleg voor.Je staat in voor de verslaggeving vanuit de pedagogische discipline (logboek, diagnostisch verslag, …).Je begeleidt kinderen en jongeren binnen hun diagnostisch proces.Participeren binnen vergaderingen (teamvergadering, personeelsvergadering, infovergadering, mini-team, werkgroepvergadering, externe vergadering, …)Je brengt eigen agendapunten voor de vergaderingen aan.Je zorgt voor een eigen inbreng in de vergaderingen.Je neemt jouw rol op inzake de verslaggeving van vergaderingen.Organisatorische takenJe staat in, samen met het team, voor het organiseren van een vakantieplanning.Je kunt instaan voor het opvolgen van stageperiodes.Je zorgt voor het volgen en werken in een dagstructuur.Je staat in voor het opnemen van huishoudelijke taken binnen de leefgroep.Je staat in voor het opnemen van administratieve taken binnen de leefgroep.…Profiel:Je beschikt over de capaciteit om leiding te geven aan meisjes van 12 tot 18 jaar. (maximum 7)Je beschikt over bijzondere voeling met de doelgroep van de Bijzondere jeugdzorg. Je hebt een grote betrokkenheid.Je vertrekt vanuit een basishouding van respect en privacy naar de jongeren en hun gezin.Je beschikt over de mogelijkheden om houvast te bieden in een crisissituatie.Je werkt vlot samen in teamverband in functie van befgeleiding aan de jongeren en hun gezin.Je hebt een brede interesse en slaagt er in om deze over te brengen op de jongeren in een activiteitenaanbod.Je bent bereid tot dag-, nacht- en weekenddienst.Creativiteit, methodisch kunnen handelen, goed kunnen samenwerken en kunnen omgaan met stressfactoren zijn een vereiste.Aanbod:Wij bieden een tijdelijk contract aan van een 3/4 tewerkstellingsbreuk (28.5u per week). Bij mogelijkheid van extra uren, kan het contract aangevuld worden.De duur van het contract start begin april en loopt voor een nog nader te bepalen periode (in 2022), die bij het verder lopen van een huidig project, kan verlengd worden.Wij bieden de kans om belangrijke ervaring op te doen binnen Integrale Jeugdzorg.Je wordt opgenomen in een boeiend multidisciplinair team.We bieden een verloning aan op A1 niveau volgens barema.
Medewerker technische dienst
Klein Strand, Jabbeke
Als medewerker technische dienst sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van het terrein. Dit houdt in dat de gazons moeten bijgehouden worden, de talrijke bomen gesnoeid, de hagen geschoren, in de herfst de bladeren ruimen, afvalbakken ledigen, ... De accommodaties (verhuurchalets en kampeerterreinen) en de gemeenschappelijke gebouwen, zoals het sanitair dienen technisch in orde te staan. Verstoppingen of elektriciteitsonderbrekingen moeten onmiddellijk worden aangepakt.Op de terreinen worden nieuwe staancaravans aangesloten op vlak van elektriciteit, water, afvoer, distributie. En anderzijds moeten caravans afgevoerd worden.De volledige infrastructuur dient te worden proper en net gehouden.ProfielTechnische kennis om onderhoudswerken zelfstandig uit te voeren (elektriciteit/sanitair)Je bent fysiek in staat om allerlei onderhoudswerken uit te voeren.Klantvriendelijk.Zelfstandig.Flexibel.Jobgerelateerde competentiesDe sanitaire installatie, centrale verwarming en warmwaterproductie controleren en onderhoudenGroene zones en buitenruimtes onderhoudenDefecten aan een installatie vaststellen (verlichting, verwarming, sanitair, ...)Persoonsgebonden competentiesZin voor nauwkeurigheid hebbenZich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)Zelfstandig werkenKlantgerichtheidAanbodLoon naar werken.Zeer gevarieerd werkKlein teamMaaltijdchequesEcochequesDaguren tussen 8u30 en 17uContactVia e-mail: [email protected] briefPer telefoon: 050 81 14 40Persoonlijk aanmeldenContact: Dhr. Jan HeusKLEIN STRANDVarsenareweg 29, 8490 VARSENARE
Rotatiedrukkers m/v
Mercator Press, Jabbeke
Voor de afdeling Rotatiedrukkerij zijn wij op zoek naar: Rotatiedrukkers m/v (4 ploegendienst / voltijds)Als offset rotatiedrukker bent U verantwoordelijk voor een kwalitatief goed gedrukt product, dat geproduceerd wordt binnen de gegeven richtlijnen voor kwaliteit en gestelde productietijd. U bent verantwoordelijk voor uw collega’s in uw team. U verricht en laat verrichten alle voorkomende werkzaamheden aan de pers en randapparatuur.Wij zoeken:Enthousiaste kandidaten met aantoonbare ervaring en de benodigde grafische vakdiploma’s. Niet onbelangrijk is een klantgerichte en flexibele instelling. U heeft het leveren van een kwaliteitsproduct hoog in het vaandel staan.Wij bieden:Een uitdagende baan in een 4-ploegensysteem in een modern grafische onderneming. U kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.Heeft u interesse?Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature, dan kunt u uw schriftelijke sollicitatie richten aan Mercator Press NV, t.a.v. Dhr. G. Gielen, Industriezone 2, 8490 Jabbeke.E-mailen mag ook naar [email protected] u vragen over bovenstaande functie dan kunt u op werkdagen contact opnemen met de heer Geert Gielen op telefoonnummer 050-810056.
Hulpdrukkers m/v
Mercator Press, Jabbeke
Voor de afdeling Rotatiedrukkerij zijn wij op zoek naar: Hulpdrukkers m/v (4 ploegendienst / voltijds)De werkzaamheden bestaan uit:het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers;het volgens stapelschema’s stapelen van drukwerk op pallets;het assisteren van de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.Funtie eisen?Enthousiaste kandidaten met een technische achtergrond. Ervaring in de grafische sector is geen vereiste.Aanbod?Een uitdagende baan in een 4-ploegensysteem in een moderne grafische onderneming. U kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.Heeft u interesse?Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature, dan kunt u uw schriftelijke sollicitatie richten aan Mercator Press NV, t.a.v. Dhr. G. Gielen, Industriezone 2, 8490 Jabbeke.E-mailen mag ook naar [email protected] u vragen over bovenstaande functie dan kunt u op werkdagen contact opnemen met de heer Geert Gielen op telefoonnummer 050-810056.
Vacature | Lasser | West-Vlaanderen
Logi-technic, Jabbeke
FunctieomschrijvingAls lasser word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten in de regio. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen.Je bent verantwoordelijk voor allerhande laswerken bij de klant. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen.Wij bieden jouGevarieerd werk, projecten op maatOpleidingsmogelijkhedenAantrekkelijk loon en stevige arbeidsvoorwaarden (Quality-bonus, GSM met abonnement, bedrijfswagen, …)Leuke collega's en dynamische teamspiritJouw profielTechnisch opleidingEventueel nodige certificatenRelevante werkervaringZelfstandig, klantgericht en veiligheidsbewustFlexibel naar ploegen en afstandBedrijfsinformatieLogi-technic is met meer dan 550 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industry, Infra, Building, Field Services en Facility Management.
Vacature | Storingstechnieker | West-Vlaanderen
Logi-technic, Jabbeke
FunctieomschrijvingVoor onze verschillende klanten sta je hoofdzakelijk in voor het technisch onderhoud van het elektrische & mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel productiebedrijf.Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking.Je spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten: motoren met hun elektronische aandrijvingen, beveiligingsborden, pneumatische stuur- en vermogenskringen, sensoren en actoren.Je verhelpt storingen.Wij bieden jouGevarieerd werk, projecten op maatOpleidingsmogelijkhedenAantrekkelijk loon en stevige arbeidsvoorwaarden (Quality-bonus, GSM met abonnement, bedrijfswagen, …)Leuke collega's en dynamische teamspiritJouw profielTechnisch opleiding (elektrisch of elektromechanisch)Min. 5 jaar werkervaringZelfstandig, klantgericht en veiligheidsbewustFlexibel naar ploegen en afstandBedrijfsinformatieLogi-technic is met meer dan 550 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industry, Infra, Building, Field Services en Facility Management.
ALLROUND BOUWARBEIDER
GB Construct, Varsenare
Je functieJe maakt deel uit van een team van twee of drie personen dat instaat voor het uitvoeren van een gevarieerd takenpakket bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.Wij zoeken iemanddie graag buiten werkt en geen nine-to-five mentaliteit heeftdie reeds een eerste ervaring heeft en van aanpakken weetdie dynamisch is en ambitie heeftJe profielJob-gerelateerde competentiesAlgemene renovatiewerkenAfbraakwerkenMetselwerkenVloerenIsolatiewerkenErvaring in dak- en timmerwerk is een troefPersoonsgebonden competentiesJe kan een enorme motivatie voorleggen om dag in dag uit in de bouwsector aan de slag te gaanJe bent heel erg leergierig en wil graag nieuwe dingen bijleren in de bouwsectorJe houdt van afwisselend werkJe hebt al (een eerste) ervaring in de bouwsector;Je kan zowel zelfstandig als in team werken en fysiek zwaar werk schrikt je niet afJe werkt resultaatsgerichtJe bent flexibel en betrouwbaar, je werkt nauwkeurig en kwaliteitsbewustJe hebt geen hoogtevrees en hecht veel belang aan veilig werkenJe bent in een goede fysieke conditieJe beheerst de Nederlandse taalJe beschikt over een rijbewijs BWaarom GB ConstructWe verwelkomen je graag in een stabiele onderneming die jou niet alleen een tweede thuis wil bieden, maar waar ook ruimte is voor ontplooiing en ontwikkeling.Je maakt deel uit van een enthousiast team waar een innovatieve geest en het nemen van initiatief op prijs wordt gesteld.Ben jij de persoon die we zoeken?Overtuig ons van jouw talent en enthousiasme!Stuur je cv naar [email protected] en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!
Vacature | Industrieel Elektricien | West-Vlaanderen
Logi-technic, Jabbeke
FunctieomschrijvingAls industrieel elektricien word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten in de regio. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen.Je bent verantwoordelijk voor het opsporen van elektrische storingen aan machines allerhande. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen, leer je snel bij!Wij bieden jouGevarieerd werk, projecten op maatOpleidingsmogelijkhedenAantrekkelijk loon en stevige arbeidsvoorwaarden (Quality-bonus, GSM met abonnement, bedrijfswagen, …)Leuke collega's en dynamische teamspiritJouw profielTechnisch opleidingRelevante werkervaringZelfstandig, klantgericht en veiligheidsbewustFlexibel naar ploegen en afstandBedrijfsinformatieLogi-technic is met meer dan 550 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industry, Infra, Building, Field Services en Facility Management.
POLYVALENTE TIMMERMAN
GB Construct, Varsenare
Je functieJe maakt deel uit van een team van twee personen dat instaat voor het uitvoeren van diverse timmer- en schrijnwerken bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.Wij zoeken iemanddie een hart voor hout heeft en geen nine-to-five mentaliteitdie reeds een eerste ervaring heeft en van aanpakken weetdie dynamisch is en ambitie heeftJe profielJob-gerelateerde competentiesPlaatsen van verscheidene soorten (kap)constructiesPlaatsen van gevelbekleding in verschillende materialenPersoonsgebonden competentiesJe bent gemotiveerd en hebt een basiskennis van timmer- en schrijnwerkenJe kan zowel zelfstandig als in team werken en fysiek zwaar werk schrikt je niet afJe werkt resultaatsgerichtJe bent flexibel en betrouwbaar, je werkt nauwkeurig en kwaliteitsbewustJe kan samenwerken in een hecht team en staat steeds open om bij te lerenJe hecht veel belang aan veilig werkenJe bent in een goede fysieke conditieJe beheerst de Nederlandse taalJe beschikt over een rijbewijs BWaarom GB ConstructWe verwelkomen je graag in een stabiele onderneming die jou niet alleen een tweede thuis wil bieden, maar waar ook ruimte is voor ontplooiing en ontwikkeling.Je maakt deel uit van een enthousiast team waar een innovatieve geest en het nemen van initiatief op prijs wordt gesteld.Ben jij de persoon die we zoeken?Overtuig ons van jouw talent en enthousiasme!Stuur je cv naar [email protected] en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!
ENTHOUSIASTE EN VRIENDELIJKE VERKOOPER/VERKOOPSTER
Coudeville Pepijn, Zerkegem
REQUIRED PROFILEWE OFFER