We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Productie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

OPERATOR 2 PLOEGEN
Absolute Jobs, Kortemark
jobomschrijving Wij zoeken voor onze klant gelegen te regio KORTEMARK een OPERATOR 2 PLOEGEN.Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces;Je staat in voor het instellen en de opvolging van de machines en stuurt bij waar nodig;Je voert controles uit op hygiëne, veiligheid en optimaal rendement.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant in regio KORTEMARK zoekt in een OPERATOR 2 PLOEGEN:Je hebt een eerste ervaring als operator achter de rug;Het schrikt je niet af om in een stofferige omgeving te werken;Je kan perfect in 2 ploegen werken! Vroeg en laat (06u-14u en 14u-22u)Je beschikt over een goede kennis Nederlands. ons aanbod Wat mag je verwachten van je als OPERATOR 2 PLOEGEN van de klant in regio KORTEMARK?Aantrekkelijk loon (€16.73/u - €19/u) afhankelijk van ervaring;Flinke ploegenpremie! 12 extra ADV dagen/jaar = extra tijd voor ontspanning;Extra legale voordelen;Je krijgt een interne opleiding op de werkvloer;Een tof team ervaren collega's;Je werkt in een volledig gemoderniseerde productieomgeving.
Monteur
Absolute Jobs, Kortemark
jobomschrijving Voor onze klant regio KORTEMARK zijn wij op zoek naar een MONTEUR.Een greep uit jouw takenpakket als MONTEUR:Je monteert afsluitingen en poorten over heel België = mooie en uitdagende projecten;Je gaat elke dag de baan op met een ervaren ploegchef;Natuurlijk ga je aan de slag met het beste werkmateriaal!Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag = geen weekend.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel ons op 051 40 28 14. jouw profiel Wat zoekt onze klant in regio KORTEMARK voor de vacature als MONTEUR:Je hebt een goede technische achtergrond;Je hebt veel 'goesting' om erin te vliegen en elke dag bij te leren;Een uurtje langer werken schrikt je niet af;Je bent in het bezit van een rijbewijs BVroeg starten is voor jou geen probleem! ons aanbod Als MONTEUR bij onze klant in regio KORTEMARK kan je rekenen op volgende voordelen:Aantrekkelijk loon tussen €17,157 - €19,2040 afhankelijk van ervaring;Werken onder PC124 (bouw)Je kan genieten van een zeer goede ondersteuning en begeleiding op de werkvloer;Je krijgt de kans om belangrijke attesten te behalen tijdens de job;Afwisselende projecten bij particulieren en bedrijven;Natuurlijk ga je aan de slag met het beste werkmateriaal!Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag = geen weekends;Overuren worden altijd correct uitbetaald.
OPERATOR VEEVOEDING
Absolute Jobs, Kortemark
jobomschrijving Wij zoeken voor onze klant gelegen te regio KORTEMARK een OPERATOR VEEVOEDING.Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces;Je staat in voor het instellen en de opvolging van de machines en stuurt bij waar nodig;Je voert controles uit op hygiëne, veiligheid en optimaal rendement.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant in regio KORTEMARK zoekt in een OPERATOR VEEVOEDING:Je hebt een eerste ervaring als operator achter de rug en/of interesse;Het schrikt je niet af om in een stofferige omgeving te werken;Je kan perfect in 2 ploegen werken! Vroeg en laat (06u-14u en van 14u -22u);Je beschikt over een goede kennis Nederlands. ons aanbod Wat mag je verwachten van je als OPERATOR VEEVOEDING van de klant in regio KORTEMARK?Aantrekkelijk loon (€16,73/u - €19/u) afhankelijk van ervaring;Flinke ploegenpremie! 12 extra ADV dagen/jaar = extra tijd voor ontspanning;Extra legale voordelen;Je krijgt een interne opleiding op de werkvloer;Een tof team ervaren collega's;Je werkt in een volledig gemoderniseerde productieomgeving.
Operator Nacht
Absolute Jobs, Kortemark
jobomschrijving Wij zoeken voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van veevoeding, in KORTEMARK een OPERATOR NACHT.Jouw takkenpakket als OPERATOR NACHT in de regio van KORTEMARK:Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces;Je staat in voor het instellen en de opvolging van de machines en stuurt bij waar nodig;Je voert controles uit op hygiëne, veiligheid en optimaal rendement.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant in regio KORTEMARK zoekt in een OPERATOR NACHT:Je hebt een eerste ervaring als operator achter de rug;Het schrikt je niet af om in een stofferige omgeving te werken;Je fungeert het best in de nachtploeg!Je beschikt over een goede kennis Nederlands. ons aanbod Wat mag je verwachten van je als OPERATOR NACHT van de klant in regio KORTEMARK? Heel wat!Aantrekkelijk loon tussen (€16,73/u - €17,51/u) afhankelijk van ervaring;Flinke nachtpremie omdat je 's nachts werkt;12 extra ADV dagen/jaar = extra tijd voor ontspanning;Extra legale voordelen;Je krijgt een interne opleiding op de werkvloer;Een tof team ervaren collega's;Je werkt in een volledig gemoderniseerde productieomgeving.
OPERATOR 2 PLOEGEN
Absolute Jobs, Kortemark
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio KORTEMARK zijn wij opzoek naar een MACHINE OPERATOR.Je bent verantwoordelijk voor de instelling van je machine volgens de productieplanning;Bij verandering van product doe je de omstelling van je machine en de wissel van bepaalde onderdelen;Je controleert het productieproces en stuurt bij waar nodig;Veiligheid is onze absolute prioriteit omdat wij geven om onze medewerkers;Je staat in voor de kwaliteitscontrole;Na een interne opleiding zal je samen met de technieker eenvoudige onderhoudswerken uitvoeren aan je machine.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio KORTEMARK van een MACHINE OPERATOR?Eerste ervaring in productie en/of technisch aangelegd;Verantwoordelijkheidsgevoel;Zelfstandig;Interesse om in 2-ploegen te werken;Meewerken aan een goede sfeer! ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio KORTEMARK aan een MACHINE OPERATOR: Opleiding op de werkvloer;Mogelijkheid tot het behalen van:- Heftruck- Hoogtewerker- BA4- ...Verlof vrij op te nemen + 3 extra ADV dagen/jaar;Mooie verloning (startend aan €16,57/u bruto); Hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques...;Na positieve interim periode, kans op vast!
Logistiek bediende
White and Moore, Kortemark
FunctieomschrijvingOnze klant is meer 60 jaar een gevestigde waarde op de markt van aan- en verkoop van tweedehands vrachtwagens en vrachtwagenonderdelen.Wij zijn op zoek naar een nieuwe voor de logistieke afdeling.Je levert een meerwaarde door je aan- en verkoop collega’s te woord te staan met deskundig advies:Je beheert hun zendingen en exportdossiers,Je vergelijkt en berekent transportprijzen,Je boekt transporten in en volgt deze op,Je behandelt claims naar transporteurs,Je zorgt voor de aanvraag en de opvolging van doaunedocumenten en -formaliteiten,Je volgt de oorsprongsverklaringen op en controleert bij facturatie,Je beheert en controleert alle documenten mbt tot airwaybills en documentflow,Do you want Moore?Contacteer ons [email protected] 50 28 51Jouw profielJouw competentiesHet logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...)Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, ...)Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancierDe implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controlerenCorrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemenCoördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatieEen systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor: AankoopEen systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor: BevoorradingEen systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor: DistributieEen systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor: OpslagEen systeem implementeren voor het beheer van de logistieke stromen voor: ProductieOns aanbodJe komt terecht in een groeiende familiale onderneming, met een sterk professioneel team, waarbij flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan. Mooie verloning gekoppeld aan functie en ervaring.