We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Productie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Siloman / molenman
Absolute Jobs, Leuven
jobomschrijving Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. De productie is afhankelijk van jouw goede opvolging. We zoeken dan ook een gemotiveerde medewerker die volgende taken met veel plezier uitvoert: ● Jouw eerste prioriteit is veiligheid! ● Vrachtwagens met grondstoffen lossen. ● Controle van de losbonnen. ● Kwaliteitscontroles én -beoordeling van de aangeleverde grondstoffen. ● Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. (PLC-gestuurd proces). ● Je bent verantwoordelijk voor de productie van de halffabrikaten. ● Ook het voorraadbeheer neem je op jou. jouw profiel ● Je hebt een technische aanleg en kan redeneren op A2/A3- niveau ● Ervaring is een mooie plus, maar niet noodzakelijk. ● Je bent gemotiveerd en gedreven.● Je stelt je flexibel op en bent daarnaast nauwkeurig en stipt! ● Je bent bereid om in 3 ploegen te werken. ● Je bent een echte teamplayer en iedereen kan ten allen tijde op je rekenen. ● Je bent een echte probleemoplosser. ● Goede pc-kennis is mooi meegenomen! ● Jouw nederlands is zeer goed. ons aanbod Je krijgt een op maat gemaakte opleiding, wij investeren in jouw ontwikkeling. De sfeer zit goed en je mag rekenen op de nodige ondersteuning. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij bieden je ruimte voor initiatief en permanente bijscholing en een competitief salarispakket in een stabiele bedrijvengroep.Loon startende vanaf €17.00 en Maaltijdcheques van €8.00 
Technician Special Gasses
imec, Leuven
/Technician Special Gasses Technician Special Gasses Technicians - Leuven | More than two weeks ago Het up and running houden van gassystemen ter ondersteuning van de productie alsook het kwalificeren en veiligstellen. Technician Special Gasses Wat ga jij doen Up and running houden van gas distributie systemen en gas productie systemen.  Wisselen van gasflessen.  Opvolging van gasverbruik en coordinatie logistiek/levering van gassen ifv verbruik, samen met Warehouse & inkoop. Onderhoud gassystemen (manifolds en gaskasten).  Preventief onderhoud op gaskasten en manifolds Interpreteren van grafieken.  Kwalificatie van gas systemen en veiligstellen van gassystemen.  Managen en uitvoeren van de facultatieve taken in overleg met andere teamleden. Je bent lid van de wachtdienst van het gasteam. Wat wij doen voor jou We bieden je de kans om deel uit te maken van een van 's werelds belangrijkste onderzoekscentra in nanotechnologie in het hoofdkwartier in Leuven, België. Met jouw talent, passie en expertise maak je deel uit van een team dat het onmogelijke mogelijk maakt. Samen geven we vorm aan de technologie die de maatschappij van morgen zal bepalen. We en zijn trots op onze open, multiculturele en informele werkomgeving met ruime mogelijkheden om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te tonen. Bij alles wat we doen, laten je toekomstige collega's zich leiden door de imec-waarden passie, uitmuntendheid, verbondenheid en integriteit. Wij engageren ons om je hierbij te ondersteunen en te begeleiden; niet alleen met woorden maar ook met tastbare daden. Via y, 'onze bedrijfsuniversiteit', investeren we actief in jouw ontwikkeling om je technische en persoonlijke groei te bevorderen. We zijn ons ervan bewust dat jouw waardevolle bijdrage imec tot een topspeler in zijn domein maakt. Jouw energie en inzet wordt dan ook gewaardeerd door middel van een marktconform salaris met tal van extralegale voordelen. Wie ben jij Je hebt een A2-diploma of graduaat (Mechanica / Chemie / electro-mechanica) of gelijkwaardige relevante ervaring. Je werkt zelfstandig en kan flexibel afwisselen in je takenpakket.  Je bent leergierig, gaat nauwkeurig en secuur te werk.  Je bent een teamplayer en communicatief.  Je brengt de nodige verantwoordelijkheid en maturiteit aan bij het uitvoeren van de opdracht.  Je hebt interesse voor gassen/chemie.  Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van een van 's werelds belangrijkste onderzoekscentra op het gebied van nanotechnologie. Tijdens je opdracht maak je deel uit van een team dat het onmogelijke mogelijk maakt. We zijn trots op onze open, multiculturele en informele werkomgeving. We zijn er ons van bewust dat jouw waardevolle bijdrage imec tot een topspeler in zijn domein maakt.
Maintenance Technician
Terumo, Leuven
Job Summary Wij zijn op dit moment op zoek naar een maintenance technician voor een 2-ploegen systeem (06.00-14.00 en 14.00-22.00) van maandag t/m vrijdag. Job Responsibilities Je afdeling bestaat uit hoogtechnologische productie- en assemblagezone's waar onze producten op een zeer innovatieve en kwaliteitsvolle manier gemaakt en geassembleerd worden. Als technieker sta je in voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark om de efficiëntie en continuïteit van het productieproces te garanderen Bij defecten en pannes (zowel elektrische, mechanische als pneumatische) aan machines voer je zo snel mogelijk de juiste reparaties uit zodat de productie opnieuw vlot kan verlopen Naast dagelijkse technische bijstand en oplossen van incidenten, werk je mee aan het uitbouwen van preventief onderhoud en het duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/processen. Je stelt verbetervoorstellen voor en implementeert deze aan het machinepark en de processen (continuous improvements) Je werkt kwaliteitsvol, ordelijk en veilig met respect voor alle na te leven procedures en afspraken Je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie en rapportering tussen de teamleden en naar onze interne klanten toe Profile Description Een opleiding (Electro)mechanica of elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring Je hebt ervaring bijvoorbeeld in een technische productiefunctie, in onderhoud of als elektrisch installateur Onze techniekers zijn allrounders, dus ook jij hebt een goede kennis van of inzicht in Je bent enerzijds zeer hands-on en praktisch ingesteld, maar anderzijds analytisch en probleemoplossend zodat je bij personeelstekort ook in het preventief onderhoud kan worden ingeschakeld Je bent een teamplayer die begrijpt dat samenwerken en een goede communicatie sneller tot de gewenste resultaten leiden Goede kennis van het Nederlands  Offer Als maintenance technician kom je terecht in een zeer dynamische productieomgeving waarin je steeds nieuwe uitdagingen kan aangaan Wij geven veel verantwoordelijkheid aan de medewerkers, ondersteund door on the job training en een goed uitgebouwd learning platform Een breed machinepark, met assembly, camera’s, sensoren, PLC’s, Cobots… je vindt het bij ons allemaal om je technisch te kunnen uitleven Een leerrijke, innovatieve omgeving met doorgedreven automatisatie en implementatie van LEAN en Total Productive Maintenance technieken Diverse opportuniteiten om je horizontaal en verticaal te ontwikkelen Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen (diverse verzekeringsplannen, fietslease, maaltijd- en ecocheques, GSM, etc..)