We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Verkoop in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Verkoper - Verkoopster (m/v/x) Scotch & Soda Maasmechelen (30 uur)
GAB - Groep Broekaert, Maasmechelen
Scotch & Soda is een internationaal eigenzinnig lifestyle brand dat verdeeld wordt door Groep Alain Broekaert.Groep Alain Broekaert (GAB) importeert en verdeelt internationale kledingmerken van hoog-midden tot luxe segment in de Belux. Ons merkporfolio is zeer uiteenlopend met merken als McGregor, Pepe Jeans, Hackett London, Strellson, Joop!, LoveStories, NA-KD, Karl Lagerfeld, Arnie Says, Birds on the Run, Denham, Façonnable, Xpooos en Vingino.De groep werd opgericht in ‘86 en groeide al snel uit tot een belangrijke speler in het Belux modelandschap door haar unieke product –en merkenmix en door haar unieke distributiemix van retail en wholesale business.Voor onze winkel teMaasmechelenzijn we op zoek naar een gemotiveerde vervanging tijdens langdurige ziekte.Verkoper - Verkoopster (m/v/x) Scotch & Soda Maasmechelen (30 uur)TakenpakketJe focust op een kwaliteitsvolle klantenservice en verkoopJe bouwt een goede relatie op met klanten, adviseert hen en bedient ze met een glimlachJe pakt leveringen uit en etiketteert de goederenJe beheert vlot het kassasysteemJe bent medeverantwoordelijk voor de uitstraling, de sfeer en het imago van onze winkelProfielJe hebt feeling voor stijl en modeErvaring in de verkoop is een pluspuntJe bent goed op de hoogte van de collecties en volgt de modetrends op de voetJe bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaalJe bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet afAanbodEen uitdagende functie in een aangename sfeer met eigen verantwoordelijkheden, een degelijke opleiding en doorgroeimogelijkheden.Interesse?Voel je je aangesproken door deze functie? Solliciteer dan nu via onderste button!Groep Broekaert BVBA – Assesteenweg 96 – B-1740 Ternat – T 0032 2 456 17 40
Verkoopmedewerker
Zeeman, Maasmechelen
Als Verkoopmedewerker zorg je er met je team voor dat de winkel er tip top uitziet. Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen zo aantrekkelijk mogelijk. Natuurlijk help je ook klanten aan de kassa en beantwoord je vragen van klanten in de winkel. Om de winkel er netjes uit te laten zien doe je ook lichte huishoudelijke werkzaamheden, zoals vegen en dweilen.Jouw profielJe vindt het leuk om in een winkel te werken en je handen uit de mouwen te stekenHet bieden van service zit in je in het bloed en je bent zeer klantgerichtJe hebt een flexibele instellingWij biedenZeeman biedt je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Je krijgt de kans een beroepsopleiding te halen. Met deze opleiding op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en team aanstuurt. Verder ontvang je 20% personeelskorting en maaltijdcheques.