We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "boekhouder in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Accountant AZ - projectontwikkelaar at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Ben jij een ervaren boekhouder en toe aan de nieuwe stap in jouw carrière? Ben je bovendien cijfermatig, resultaatgericht en een echte teamplayer? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die men zoekt. Solliciteer snel! Een succesvolle, internationale projectontwikkelaar is op zoek naar een ervaren Accountant AZ. Het bedrijf staat binnen de markt bekend voor haar innoverende toekomstplannen, luxueuze uitstraling en gevestigde expertise. Als financieel verantwoordelijke ontferm je je over de boekhouding van 3 vennootschappen. Je rapporteert hierbij aan de CFO.TakenpakketInboeken van aankoop- en verkoopfacturenFiscale aangiftes waaronder btw, intrastat, roerende voorheffing etc.ConsolidatieOpvolgen cash flowMaandelijkse, kwartaal- en jaarafsluitingOpvolgen financiële planningCoördinatie financiering nieuwe projectenBudgetteringForecastingProfielMinimum 4 jaar relevante werkervaring binnen een gelijkaardige en/of financiële rol.Kennis van Excel is een must, kennis van SAP een plus.Hands-on, flexibel, optimistisch, assertief en proactief.AanbodMooi salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.De onderneming zet sterk in op waarden als ondernemerschap en eigen inbreng. Er heerst een cultuur van geven en nemen.Een filevrije omgeving aan de rand van het stad.32 vakantiedagen om de batterijen terug op te laden.Een financieel stabiele en innovatieve omgeving die meegaat met zijn tijd.Gezien het bedrijf in volle expansie is zijn er op termijn voldoende mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien.Je komt terecht in een gemoedelijke onderneming met een 50-tal enthousiaste medewerkers. Het team bevat een gezonde mix van alle leeftijden en straalt dynamiek en levendigheid uit. Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13235)Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Enthousiaste boekhouder A tot Z at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Ben jij een ervaren boekhouder en toe aan de nieuwe stap in jouw carrière? Ben je bovendien cijfermatig, resultaatgericht en een echte teamplayer? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die men zoekt. Solliciteer snel! Een succesvolle, internationale onderneming actief in projectontwikkeling en gelegen in Mechelen is op zoek naar een ervaren Accountant AZ. Het bedrijf staat binnen de markt bekend voor haar innoverende toekomstplannen, luxueuze uitstraling en gevestigde expertise. Als financieel verantwoordelijke ontferm je je over de boekhouding van 3 vennootschappen. Je rapporteert hierbij aan de CFO.TakenpakketInboeken van aankoop- en verkoopfacturenFiscale aangiftes waaronder btw, intrastat, roerende voorheffing etc.ConsolidatieOpvolgen cash flowMaandelijkse, kwartaal- en jaarafsluitingOpvolgen financiële planningCoördinatie financiering nieuwe projectenBudgetteringForecastingProfielMinimum 4 jaar relevante werkervaring binnen een gelijkaardige en/of financiële rol.Kennis van Excel is een must, kennis van SAP een plus.Hands-on, flexibel, optimistisch, assertief en proactief.AanbodMooi salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.De onderneming zet sterk in op waarden als ondernemerschap en eigen inbreng. Er heerst een cultuur van geven en nemen.Een filevrije omgeving aan de rand van het stad.Gezien het bedrijf in volle expansie is zijn er op termijn voldoende mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien, zowel verticaal als horizontaal te groeien.Een financieel stabiele en innovatieve omgeving die meegaat met zijn tijd.32 vakantiedagen om de batterijen terug op te laden.Je komt terecht in een gemoedelijke onderneming met een 50-tal enthousiaste medewerkers. Het team bevat een gezonde mix van alle leeftijden en straalt dynamiek en levendigheid uit. Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13235)Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Accountant - algemene controlling taken at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Heb je reeds een mooie ervaring achter de rug als AZ boekhouder en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Je bent proactief, hebt oog voor detail en bent positief ingesteld? En je bent bovendien op zoek naar een omgeving waar naast werken ook ruimte is voor ontspanning? Dan is deze functie iets voor jou. Een gerenommeerd bedrijf gevestigd in Mechelen is momenteel op zoek naar een Boekhouder om het team te vervolledigen. De klant is een dynamische organisatie die momenteel in volle expansie zit. Je komt terecht in een stevig bedrijf met een innoverende toekomstperspectief. Als boekhouder waak je over het waarborgen van de volledige dagelijkse boekhouding van verschillende vennootschappen.Takenpakket•Inboeken van aan- en verkoopfacturen•Maandafsluiting en managementrapportering•Opvolgen van de financiële planning•Voorbereiding van de jaarafsluiting, BTW-aangiftes, fiscale aangiftes, etc.•Opvolgen cash flow•Budgettering•Forecasting•....Profiel Je hebt 3 à 5 relevante werkervaring in de boekhouding of een gelijkwaardige rol.Je bent cijfermatig, stipt en een echte teamplayer. Je kan vlot overweg met Excel, en bij voorkeur kennis van SAP.AanbodMooi salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen met tankkaart.Een financieel stabiele en moderne omgeving waar ruimte is voor ondernemerschap en eigen inbreng. Een verrijkende & motiverende job in een dynamisch bedrijf met gezonde werktijden. In ruil voor wederzijds vertrouwen kan je rekenen op veel verantwoordelijkheid en autonomie binnen de job.Voldoende mogelijkheden om gerichte opleidingen te volgen die jouw carrière een boost geven.De gezonde mix van alle leeftijden zorgt voor dynamiek en een positieve vibe op de werkvloer. ‘S ochtends geen stress om jouw wagen te parkeren dankzij de ruime parking naast de onderneming.Een filevrije omgeving gelegen vlakbij uitvalswegen.  Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13235) Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Boekhouder met groeimogelijkheden at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Je bent op zoek naar een rol waar je jouw competenties als boekhouder van A tot Z verder kunt ontplooien? Check! Binnen een functie waar ruimte is voor eigen initiatief en ondernemerschap? Check! En dit uitoefenen in gewoonweg een leuke, florerende omgeving waar jouw collega’s ook jouw vrienden zijn? Dubbelcheck! Solliciteer snel en wie weet kan jij nog voor het einde van het jaar dit team vervoegen.  Voor een dynamisch bedrijf actief in de vastgoedsector zijn wij op zoek naar een Boekhouder A tot Z. Met waarden als collegialiteit en passie zetten ze sterk in op het creëren van een warme bedrijfscultuur en duurzame relaties. Je zal terechtkomen in een moderne omgeving gevestigd in de buurt van Mechelen. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de boekhouding van drie vennootschappen. TakenpakketVerwerken en inboeken van facturen, bankafschriften en uitvoeren van financiële verrichtingenOpstellen en indienen van de btw-aangifteMaandelijkse BTW-aangiften, IC-opgaven, intrastataangiften, …Voorbereiden van de vennootschapsbelastingVoorbereiden van de jaarrekeningBegeleiden van de auditAlgemene controlling taken waaronder budgettering en forecasting...Profiel Je behaalde een diploma Accountancy & Fiscaliteit of graduaat Boekhouden of bent gelijkwaardig door een relevante werkervaringJe communiceert vlot, correct en professioneel, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent bovenal leergierig, stipt en een optimistische teamplayer. AanbodEen bruto salaris gebaseerd op jouw ervaring aangevuld met extralegale voordelen. Een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Een modern kantoor voorzien van de nodige uitrusting om er een gezellige werkplek van te maken. Voldoende opleidingen zodat jij als boekhouder steeds blijft bijleren.Flexibiliteit op de werkvloer zolang jij jouw deadlines behaalt. Een vast contract van onbepaalde duur geeft jou de nodige zekerheid.De kleine teams maken het mogelijk om een persoonlijke aanpak te bieden. Jij bent dus allesbehalve een nummer in deze onderneming. Een aangename werksfeer met veel afwisseling; na hard werken wordt gegarandeerd tijd vrij gemaakt voor sporadische afterwork drinks en lunches op vrijdag! Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13235c)Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Junior Accountant met ondernemingszin at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Je bent thuis in het volbrengen van de dagdagelijkse boekhouding van A tot Z? Je wilt terechtkomen in een positief, jong team waar een gevoel van verbondenheid, wederzijds respect, en ondernemerschap heerst? Je zit bovendien vol energie om er gewoon in te vliegen! Wil je het nieuwe jaar inluiden met een knaller? Solliciteer snel en wie weet start jij in januari binnen deze nieuwe werkomgeving! Voor een klant gekenmerkt door zijn dynamische bedrijfscultuur zijn wij op zoek naar een Boekhouder A tot Z. Je komt terecht in een modern kantoor gevestigd in de buurt van Mechelen. Je staat in voor dagdagelijkse boekhouding van drie vennootschappen.TakenpakketVerwerken en inboeken van facturen, bankafschriften en uitvoeren van financiële verrichtingenOpstellen en indienen van de btw-aangifteMaandelijkse BTW-aangiften, IC-opgaven, intrastataangiften, …Voorbereiden van de vennootschapsbelastingVoorbereiden van de jaarrekeningBegeleiden van de auditAlgemene controlling taken waaronder budgettering en forecasting...Profiel Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma binnen een financiële of economische opleiding. Je kan teruggrijpen naar een eerste ervaring binnen een boekhoudkundige rol.Je werkt ondernemend, neemt voldoende initiatief en bent een teamplayer.AanbodEen competitief salaris dat kan oplopen tot € 40.000 bruto op jaarbasis aangevuld met extralegale voordelen. Een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Een ambitieus, jong en levendig team met een open bedrijfscultuur en uitbundige werksfeer.Een uitdagende functie waarbij je zowel hands-on als uitvoerend te werk gaat. Als junior boekhouder krijg je bovendien de begeleiding van stagiairs toevertrouwd. Je krijgt de kans mee te bouwen aan deze mooie, stabiele onderneming en jouw stempel te drukken in processen en activiteiten. Onder de collega’s heerst een gezonde cultuur van collegialiteit. Zowel on the job als tijdens de vele opleidingsmomenten leer je alle kneepjes van het vak.De leuke bedrijfsuitstappen, spontane afterwork drinks en verjaardagstraktaties maken van dit bedrijf een gezellige werkplek. Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected]  Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13781) Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Junior boekhouder
O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit, Mechelen
Ons accountantskantoor te Mechelen bestaat al meer dan 25 jaar en telt 13 collega’s.Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega’s.Je komt terecht in een vooruitstrevend bedrijf dat je een grote mate van autonomie biedt en je in de gelegenheid stelt jezelf te ontplooien.Een persoonlijke mentor staat je bij en helpt je waar nodig.Je komt terecht in een bedrijf waar work-life-balance en teamspirit echt belangrijk zijn!Wij bieden jou een moderne en digitale werkomgeving : online boekhouding, cloudtoepassingen, videoconferenties, paperless office, …Bij ons krijg je zowel interne als externe opleidingen.Ons kantoor is makkelijk bereikbaar en heeft parking achteraan het gebouw.Jouw profielDiploma in accountancy-fiscaliteitOpenstaan voor een digitale werkomgeving: online boekhouding, cloudtoepassingen, videoconferenties, paperless office, …Kennis van Yuki, Silverfin en Expert/M is een pluspunt, maar geen mustEen goede kennis van het Nederlands en het FransJe kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayerGoed overweg kunnen met Excel en WordOog voor detail, dynamisch, flexibel, stressbestendig, accuraatAanbodFulltime of 4/5Een passend loon in functie van jouw diploma/ervaringMaaltijdchequesHospitalisatieverzekering1 extra dag verlof per 5 jaar anciënniteitMogelijks een bonusFlexibele urenMogelijkheid tot één dag per week thuiswerkInterne en externe opleidingenEen jaarlijks eventEen persoonlijke mentor staat klaar om je te begeleidenEen moderne en digitale werkomgevingGeen open-space office, je deelt een bureau met een leuke collegaEen enthousiast en goedlachs teamVrijheid en zelfstandigheid in manier van werken en variatie in dossiersContactZin om mee te bouwen aan dit geweldig verhaal? Of ken je zo iemand?Mail dan je CV naar [email protected]
Senior boekhouder
O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit, Mechelen
Ons accountantskantoor te Mechelen bestaat al meer dan 25 jaar.Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega’s.Je komt terecht in een vooruitstrevend bedrijf dat je een grote mate van autonomie biedt en je in de gelegenheid stelt jezelf te ontplooien.Een persoonlijke mentor staat je bij en helpt je waar nodig.Je komt terecht in een bedrijf waar work-life-balance en teamspirit echt belangrijk zijn!Wij bieden jou een moderne en digitale werkomgeving : online boekhouding, cloudtoepassingen, videoconferenties, paperless office, …Bij ons krijg je zowel interne als externe opleidingen.Ons kantoor is makkelijk bereikbaar en heeft parking achteraan het gebouw.Jouw profielDiploma in accountancy-fiscaliteitMinstens 5 jaar ervaring in een accountantskantoorOpenstaan voor een digitale werkomgeving: online boekhouding, cloudtoepassingen, videoconferenties, paperless office, …Kennis van Yuki, Silverfin en Expert/M is een pluspunt, maar geen mustEen goede kennis van het Nederlands en het FransJe kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayerGoed overweg kunnen met Excel en WordOog voor detail, dynamisch, flexibel, stressbestendig, accuraatAanbodFulltime of 4/5Een passend loon in functie van jouw diploma/ervaringMaaltijdchequesHospitalisatieverzekering1 extra dag verlof per 5 jaar anciënniteitMogelijks een bonusFlexibele urenMogelijkheid tot één dag per week thuiswerkInterne en externe opleidingenEen jaarlijks eventEen persoonlijke mentor staat klaar om je te begeleidenEen moderne en digitale werkomgevingGeen open-space office, je deelt een bureau met een leuke collegaEen enthousiast en goedlachs teamVrijheid en zelfstandigheid in manier van werken en variatie in dossiersContactZin om mee te bouwen aan dit geweldig verhaal? Of ken je zo iemand?Mail dan je CV naar [email protected]
ervaren boekhouder
Finivo Accountancy, Mechelen
Ter uitbreiding van onze vestiging te Mechelen zoeken wij eenErvaren Boekhouder - Accountant (M/V)Functie:Je zal instaan voor het volledig boekhoudkundig en fiscaal dossier van de aan jou toevertrouwde klantenportefeuille.Profiel:Je hebt een Bachelor diploma Accountancy-Fiscaliteit of een Master opleiding in een bedrijfseconomische richtingJe hebt reeds 2 à 5 jaar ervaring in een boekhoud- of accountantskantoorJe enthousiasme, stressbestendigheid en nauwkeurigheid zijn je troevenJe hebt een gedreven persoonlijkheid met ambitie om te groeien in je jobJe bent op zoek naar een job met veel variatie en afwisselingJe bent communicatief sterkJe bent een echte teamplayerWij bieden:Een moderne werkomgeving waar ook de digitalisering volop op punt staatEen aantrekkelijk salaris aangevuld met een netto vergoedingEen bedrijfswagen met tankkaartHospitalisatieverzekeringDiverse opleidingen, zowel intern als extern met mogelijkheid tot stage IAB & BIBFDoorgroeimogelijkhedenVlotte bereikbaarheidLees hier wat (misschien jouw toekomstige collega) Dennis over het werken bij Finivo zegt!“Finivo is een trein die steeds vooruit gaat en je hebt maar twee opties, opstappen en meereizen of aan de halte blijven staan.”