We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Productie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Orderpicker
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor een groeiende onderneming te Oostende die plinten, decoratieve artikelen en verlichting produceert gaan wij op zoek naar een gedreven orderpicker.Heb jij de drive om te werken als orderpicker? En ben jij op zoek naar een job met afwisseling? Kijk niet verder, wij zijn op zoek naar jou!Als orderpicker zal jij instaan voor volgende taken:Je zet de bestellingen klaar voor de klanten:Aan de hand van een scanningsysteem pick je de juiste onderdelen Je registreert de bestellingen Je vult op het einde van de dag het magazijn aan met nieuwe voorraad Je maakt labels aan en labelt de producten & bestellingenAlles wordt verwerkt via een geautomatiseerd systeemJe ondersteunt de collega’s in het verwerken van retours of het brengen van de verzendingen naar de opslagzoneOpvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken jouw profiel Als orderpicker voldoe jij aan volgende vereisten:Je beheerst vlot de Nederlandse taalGeen ervaring? Geen probleem, motivatie primeert!Je kan aandachtig werken Je hebt oog voor veiligheid, netheid en kwaliteitFysiek werk schrikt jou niet afErvaring met een heftruck/reachtruck is een plusplunt!Je vind het fijn om bij te dragen tot een goede groepssfeer. ons aanbod Als orderpicker bieden wij jou;Een boeiende job bij een grote speler in de wereld van design en interieur. Dagwerk! Een mooie verloning + extralegale voordelenJe kan genieten van teambuildings, halloweendrink, kerstfeestjes, zomerbarbecue, etcJe zal werken voor een bedrijf in volle groei die zeer veel zorg draagt voor zijn werknemersInteresse? Contactree mij snel!
Orderpicker
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE die plinten, decoratieve artikelen en verlichting produceert gaan wij op zoek naar een gedreven ORDERPICKER.Heb jij de drive om te werken als ORDERPICKER? En ben jij op zoek naar een job met veel afwisseling?Als ORDERPICKER regio OOSTENDE zal jij instaan voor volgende taken:Je zet de bestellingen klaar voor de klanten;Aan de hand van een scanningsysteem pick je de juiste onderdelen;Je registreert deJe vult op het einde van de dag het magazijn aan met nieuwe voorraad;Je maakt labels aan en labelt de producten & bestellingen;Alles wordt verwerkt via een geautomatiseerd systeem;Je ondersteunt de collega’s in het verwerken van retours of het brengen van de verzendingen naar de opslagzone;Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken. jouw profiel Als ORDERPICKER regio OOSTENDE kun je jezelf vinden in onderstaande:Je spreekt NederlandsJe kan aandachtig werken Je hebt oog voor veiligheid, netheid en kwaliteitFysiek werk schrikt jou niet af ons aanbod Als ORDERPICKER regio OOSTENDE bied onze klant jou;DagwerkEen mooie verloning tussen €14,42 en €15,50Extralegale voordelen zoals maaltijdchequesEen boeiende job bij een grote speler in de wereld van design en interieur.Je kan genieten van teambuildings, Halloween drink, kerstfeestjes, zomer barbecue, etc..Je zal werken voor een bedrijf in volle groei die zeer veel zorg draagt voor zijn werknemersInteresse? Contacteer ABSOLUTE JOBS 059704536
Labomedewerker
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant in regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een LABOMEDEWERKER.Onze klant is een gevestigde waarde in de productie van allerlei textiel.Heb jij reeds ervaring als laboratorium medewerker OF ben jij gemotiveerd om bij te leren? Wil jij een meerwaarde zijn binnen een groeiend bedrijf? Dan zijn wij dringend op zoek naar jou!Voor de vacature als LABOMEDEWERKER in OOSTENDE zal jij instaan voor volgende taken;Metingen uitvoeren op stalen;De bediening van meettoestellen;Rapportages doen aan de laboverantwoordelijke bij defecten;Analyseresultaten klasseren;Aanmaken beheren en onderzoeken uitvoeren;Helpen bij het uitvoeren van proeven.Solliciteer nu via [email protected] of contacteer ons op het nummer 059 70 45 36.Ben je op zoek naar een andere job? Contacteer ons wij helpen je graag verder! jouw profiel Voor de vacature als LABOMEDEWERKER in regio OOSTENDE herken jij jezelf in volgende eigenschappen;Je bent bereid om in 2 ploegen te werken (vroeg/laat);Je bent organisatorisch sterk en kan goed plannen;Je hebt oog voor kwaliteit;Relevante ervaring is een pluspunt maar geen must! ons aanbod Voor de vacature als LABOMEDEWERKER in regio OOSTENDE kan je volgende voordelen verwachten;Mooie verloning tussen €15,027 (bespreekbaar naargelang ervaring)Aangevuld met een ploegenpremie van 7%Extra legale voordelen als maaltijdcheques €5,20/dagEen goede begeleiding en opleiding van de startWerken in een groeiend en bloeiend bedrijf in de textielsectorVast contract na positieve uitzendperiode
Operator Volcontinue
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Onze klant in regio Oostende, een wereldwijde bekende speler in de chemische sector, is op zoek naar een OPERATOR VOLCONTINUE in chemiesector.Jouw takenpakket als OPERATOR VOLCONTINUE in regio OOSTENDE ziet er als volgt uit:Het bedienen en bijsturen van de chemische installaties;Het afnemen van stalen;De instructies opvolgen en rapporteren aan de teamleader;Goederen in het magazijn plaatsen, indien nodig met heftruck. jouw profiel Wat onze klant in regio OOSTENDE zoekt in een nieuwe collega als OPERATOR VOLCONTINUE in chemiesector kun je hieronder terugvinden;Technische affiniteit en/of ervaring;Affiniteit en passie voor de chemiesector;Je hebt een zeer brede technische kennis en een analytisch vermogenJe neemt graag initiatief en bent leergierig om alle processen aan te leren;Je start in een 2 ploegenstelsel, indien jouw opleiding afgerond is ga je over naar volcontinu systeem. ons aanbod Voor de vacature als OPERATOR VOLCONTINUE in regio Oostende kan je volgende voorwaarden verwachten;Jouw loon start aan €20,3095 per uur. Daarbovenop geniet je van een aantrekkelijk ploegenpremie;Na positieve evaluatie van jouw opleiding krijg jij onmiddellijk een loonsverhoging!€8 maaltijdcheques per gewerkte dag + ecocheques, woon-werkverkeer vergoeding, vakantiegeld en eindejaarspremie;12 extra ADV dagen bovenop jouw 20 vakantiedagen;Enorm veel doorgroeimogelijkheden + opleidingen op te werkvloer;Na 6 maand onder uitzendbasis, ligt jouw vast contract klaar! 
Proces Operator Chemie
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Onze klant in regio Oostende, een wereldwijde bekende speler in de chemische sector, is op zoek naar een PROCES OPERATOR CHEMIE!Jouw takenpakket als PROCES OPERATOR CHEMIE in regio OOSTENDE ziet er als volgt uit;Het bedienen en bijsturen van de chemische installaties;Het afnemen van stalen;De instructies opvolgen en rapporteren aan de teamleader;Goederen in het magazijn plaatsen, indien nodig met heftruck. jouw profiel Wat onze klant in regio OOSTENDE zoekt in een nieuwe collega als PROCES OPERATOR CHEMIE kun je hieronder terugvinden;Technische affiniteit en/of ervaring;Affiniteit en passie voor de chemiesector;Je hebt een zeer brede technische kennis en een analytisch vermogen;Je neemt graag initiatief en bent leergierig om alle processen aan te leren;Je start in een 2 ploegenstelsel, indien jouw opleiding afgerond is ga je over naar volcontinu systeem. ons aanbod Voor de vacature als PROCES OPERATOR CHEMIE in regio Oostende kan je volgende voorwaarden verwachten:Jouw loon start aan €20,3095 per uur. Daarbovenop geniet je van een aantrekkelijk ploegenpremie;Na positieve evaluatie van jouw opleiding krijg jij onmiddellijk een loonsverhoging!€8 maaltijdcheques per gewerkte dag + ecocheques, woon-werkverkeer vergoeding, vakantiegeld en eindejaarspremie;12 extra ADV dagen bovenop jouw 20 vakantiedagen;Enorm veel doorgroeimogelijkheden + opleidingen op te werkvloer;Na 6 maand onder uitzendbasis, ligt jouw vast contract klaar! 
Visfileerder
Absolute Jobs, oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een VISFILEERDER met passie voor de Noordzee.Onze klant is een bekende speler in het verwerken van verse visproducten met verschillende vestigingen in Belgie.Als VISFILEERDER regio OOSTENDE zal jij instaan voor volgende taken:Fileren van verse vissoortenJij maakt de vis proper en snijdt deze op vraag van klantWerken volgens HACCP regels jouw profiel Als VISFILEERDER regio OOSTENDE kun jij jezelf vinden in onderstaande:Je werkt netjes en hygiënisch Je hebt voeling met messen, je kunt overweg met een snijmes ons aanbod Als VISFILEERDER regio OOSTENDE bied onze klant jou alvast:Een mooie verloning tussen €14,15 en €16,25Vast contract na positieve evaluatieFulltime + dagwerk tussen 07u00 en 16u00Werken in groeiende firmaWerken met kwaliteitsproducten
Onderhoudstechnieker
Absolute Jobs, OOSTENDE
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER.Onze klant is een grote producent van alles wat lekker smaakt, namelijk koekjes en cakejes.Als ONDERHOUDSTECHNIEKER regio OOSTENDE is dit jouw takenpakket:Preventief onderhoud van het machineparkOnderhoud van randapparatuur zoals verwarmings-, stoom-, en koelinstallaties, ovens, etc;Technische opvolging van het machinepark;Technische storingen opsporen en herstellen;Herstellingen van verlichting en elektriciteit binnen de firma. jouw profiel Als ONDERHOUDSTECHNIEKER regio OOSTENDE kun je jezelf vinden in onderstaande:Je spreekt NederlandsJe hebt een eerste ervaring als techniekerJe bent bereid om in twee ploegen te werken (Vroege shift om 5u op en eindigt je werkdag om 13u30 (vrij t.e.m. 11u30) Late shift start je om 13u30 op en eindigt je werkdag om 22u (vrij t.e.m. 18u).  ons aanbod Als ONDERHOUDSTECHNIEKER regio OOSTENDE bied onze klant jou:Een mooie verloning tussen €16,15 - €18,25 (bespreekbaar)Een vast contract na positieve evaluatiePloegenpremieMaaltijdcheques van 8 euro/dagWerken in een sterk groeiend bedrijf met familiale cultuur, en een vlotte bereikbaarheid
Technieker
Absolute Jobs, OOSTENDE
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een TECHNIEKER.Onze klant is een grote producent van alles wat lekker smaakt, namelijk koekjes en cakejes.Als TECHNIEKER regio OOSTENDE is dit jouw takenpakket:Preventief onderhoud van het machineparkOnderhoud van randapparatuur zoals verwarmings-, stoom-, en koelinstallaties, ovens, etc;Technische opvolging van het machinepark;Technische storingen opsporen en herstellen;Herstellingen van verlichting en elektriciteit binnen de firma. jouw profiel Als TECHNIEKER regio OOSTENDE kun je jezelf vinden in onderstaande:Je spreekt NederlandsJe hebt een eerste ervaring als technieker ons aanbod Als TECHNIEKER regio OOSTENDE bied onze klant jou:Een mooie verloning tussen €16,15 - €18,25 (bespreekbaar)Een vast contract na positieve evaluatiePloegenpremieMaaltijdcheques van 8 euro/dagWerken in een sterk groeiend bedrijf met familiale cultuur, en een vlotte bereikbaarheid
Operator Nacht
Absolute Jobs, OOSTENDE
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE gaan wij op zoek naar een OPERATOR NACHT!Onze klant is een farmaceutisch bedrijf, je zal dus instaan voor de gezondheid van de bevolking.Als OPERATOR NACHT regio OOSTENDE is dit jouw takenpakket;Controle van de reiniging van de productielijnenControle van documenten aan de werkposten en controle van de goederen;Het uitvoeren van controles op de producten tijdens het productieproces controles, zoals gewichtscontroles op capsules, tabletten,..Staalnames uitvoeren;Rapporteren en onderzoeken van afwijkingen. jouw profiel Als OPERATOR NACHT regio OOSTENDE kun je jezelf vinden in onderstaande:Je wilt in de vaste nacht werken;Interesse in de medische sector;Je bent ordentelijk en punctueel;Je spreekt de Nederlandse taal. ons aanbod Als OPERATOR NACHT regio OOSTENDE bied onze klant jou:Mooie verloning tussen €15,50 en €19,05 (bespreekbaar)Extralegale voordelenVast contract na positieve evaluatieJe werkt fulltime in de vaste nachtploeg (maandag tot vrijdag van 21u40 tot 6u10 en tot 5u10 op zaterdagochtend)
Operator Chemie
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een OPERATOR CHEMIE!Onze klant is een chemisch bedrijf die zich specialiseert in de terugwinning van materiaal en energie.Als OPERATOR CHEMIE in OOSTENDE is dit jouw takenpakket;Je ontvangt en doseert de grondstoffen volgens de planning;Je doet een eerste analyse in geval van storingen en neemt vervolgens actie in overleg met je teamleader;In het kader van veilig werken, zorg je voor een nette werkplek;Je voert klein onderhoud aan de productie installatie uit;Je bewaakt de procesparameters. jouw profiel Als OPERATOR CHEMIE in OOSTENDE kun je jezelf vinden in onderstaandeJe bent bereid om in een volcontinu systeem (shiften) te werkenJe hebt bij voorkeur ervaring in een productieomgevingJe bent technisch ingesteld Je spreekt Nederlands ons aanbod Als OPERATOR CHEMIE in OOSTENDE bied onze klant jou:Een mooie verloning startend aan €16,80/uurMaaltijdcheques van €8 per dagWerken voor een groeiende firma met veel potentieelGroepsverzekering na 6 maandVast contract na positieve evaluatieWerken in een volcontinu uurroster 6 dagen werken/6 dagen thuis;  (3 dagshiften (6u00-18u00) + 3 nachtshiften (18u00-06u00)Premie's: Dag: 100% Nacht: 120% Zaterdag-Zondag-Feestdag: 200%Ben jij op zoek naar zo'n job? Contacteer ons dan snel!
Keukenmedewerker
Absolute Jobs, oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een KEUKENMEDEWERKER met passie voor de Noordzee!Onze klant is een bekende speler in het verwerken van verse visproducten met verschillende vestigingen in België, kwaliteit is hun moto!Als KEUKENMEDEWERKER regio OOSTENDE  zal jij instaan voor volgende taken:Je bereid de visgerechten op vraag van de klantJe werkt netjes en hygiënisch Je kookt, bakt en bereid verse visRecepten correct volgenAfwegen van producten om vervolgens bereidingen te makenKeukengerei en de keuken schoonmaken. jouw profiel Als KEUKENMEDEWERKER regio OOSTENDE kun jij jezelf vinden in onderstaande:Je werkt netjes en hygiënisch Je werkt graag in de keukenJe hebt ervaring met vis ons aanbod Als KEUKENMEDEWERKER regio OOSTENDE bied onze klant jou alvast:Een mooie verloning tussen €14,15 en €16,25Vast contract na positieve evaluatieFulltime + dagwerk tussen 07u00 en 16u00Werken in groeiende firmaWerken met kwaliteitsproducten
Hef- en reachtruckbestuurder
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een HEF- EN REACHTRUCKBESTUURDER.Onze klant is een bekende en grote speler in de productie van verse voeding/visproducten.Hou jij van afwisseling en zit je niet graag stil? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.Voor de vacature als HEF- EN REACHTRUCKBESTUURDER regio OOSTENDE sta jij in voor volgende taken;Goederen op paletten plaatsen met een elektrisch transpalet, reachtruck en - of heftruck;Je scant de goederen in de diepvriesopslag en vooropslagruimtes;Je bedient de folie machine;Je helpt bij de verzending van producten: je controleert de bonnen, sorteert bestellingen en leveringen, kleeft etiketten etc..Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. jouw profiel Als HEF- EN REACHTRUCKBESTUURDER kun jij jezelf vinden in onderstaande eigenschappen:Je beschikt over een hef-en reachtruckattest;Je hebt veel 'goesting' om te werken;Je spreekt Nederlands;Werken in een frisse omgeving is voor jou geen probleem. ons aanbod Voor de vacature als HEF- EN REACHTRUCKBESTUURDER in  regio OOSTENDE bied onze klant jou;Een mooie verloning van € 15,52/uurFulltime tewerkstelling van 38u/weekDaguren van maandag tem vrijdagKoude premie van 10% bruto per uurMaaltijdcheques van €4 per gewerkte dagHospitalisatieverzekering na 6 maand tewerkstellingVast contract na positieve evaluatie! 
Operator Chemie
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Onze klant in regio Oostende, een wereldwijde bekende speler in de chemische sector, is op zoek naar een OPERATOR CHEMIE!Jouw takenpakket als OPERATOR CHEMIE in regio OOSTENDE ziet er als volgt uit;Het bedienen en bijsturen van de chemische installaties;Het afnemen van stalen;De instructies opvolgen en rapporteren aan de teamleader;Goederen in het magazijn plaatsen, indien nodig met heftruck. jouw profiel Wat onze klant in regio OOSTENDE zoekt in een nieuwe collega als OPERATOR CHEMIE kun je hieronder terugvinden;Technisch diploma secundair of hoger onderwijs en/of ervaring in de sectorAffiniteit en passie voor de chemiesector;Je hebt een zeer brede technische kennis en een analytisch vermogen;Je neemt graag initiatief en bent leergierig om alle processen aan te leren;Je start in een 2 ploegenstelsel, indien jouw opleiding afgerond is ga je over naar volcontinu systeem. ons aanbod Voor de vacature als OPERATOR CHEMIE in regio Oostende kan je volgende voorwaarden verwachten:Jouw loon start aan €20,3095 per uur. Daarbovenop geniet je van een aantrekkelijk ploegenpremie;Na positieve evaluatie van jouw opleiding krijg jij onmiddellijk een loonsverhoging!€8 maaltijdcheques per gewerkte dag + ecocheques, woon-werkverkeer vergoeding, vakantiegeld en eindejaarspremie;12 extra ADV dagen bovenop jouw 20 vakantiedagen;Enorm veel doorgroeimogelijkheden + opleidingen op te werkvloer;Na 6 maand onder uitzendbasis, ligt jouw vast contract klaar! 
Inpak medewerker
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een INPAK MEDEWERKER.Als INPAK MEDEWERKER in regio OOSTENDE is dit jouw takenpakket;Je opent kartonnen dozen en legt de blokken op de dooiband;Je maakt de verpakkingen los en voert het afval af;Je pekelt, controleert en identificeert de verplaatsing in de dooizaal;Je maakt sauzen en vult het water aan;Je helpt bij het reinigen van de bakken en houd de werkplek proper. jouw profiel Wat onze klant in regio OOSTENDE zoekt in een INAPK MEDEWERKER kan je hieronder terugvinden;Je hebt veel 'goesting' om te werken;Ervaring is een pluspunt, maar geen must bij ons!Je spreekt Nederlands;Je kan in 2 ploegenstelsel werken (vroeg/laat)Ervaring met een elektrisch transpallet is een troef voor de job. ons aanbod Voor de vacature als INPAK MEDEWERKER in regio Oostende kan je volgende voordelen verwachten;Een mooie verloning van €15,22/uurFulltime tewerkstelling in 2 ploegenstelselPloegenpremie €0,575 bruto per uurMaaltijdcheques van €4 per gewerkte dagHospitalisatieverzekering na 6 maand tewerkstellingJob optie vast contract na positieve evaluatie! 
Teamleader inpakafdeling
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een TEAMLEADER INPAKAFDELING.Dit bedrijf is een gekende firma die instaat voor productie van voeding en kwalitatieve visproducten.Hou jij van afwisseling en verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.Als TEAMLEADER INPAKAFDELING regio OOSTENDE zal jij instaan voor volgende taken;Van A-Z ben jij verantwoordelijk: je zorgt voor de opstart, organisatie van het personeel, leidt het proces in goede banen en bewaakt de werknemers;Aansturen van een team van een 10 tal werknemers;Meewerken op de werkvloer, instellen van machines, controle van producten,Hygiëne- en veiligheidsregels strikt naleven en er op toezien dat dit nageleefd word;Technische storingen opsporen en oplossen;Je ben aanwezig op de werkvloer, je springt bij waar nodig;Meedenken over optimalisaties en oplossingen met nadruk op planning en efficiëntie van het productieproces. jouw profiel Als TEAMLEADER INPAKAFDELING regio OOSTENDE kun jij jezelf vinden in onderstaande:Je hebt een eerste leidinggevende ervaring binnen een productiecontext achter de rugHeb je kennis en/of ervaring van inpaklijnen, productieprocessen, …Je spreekt NederlandsBovenal ben je hands-on ingesteld: handen uit de mouwen en bijspringen waar nodig geeft je energie! ons aanbod Als TEAMLEADER INPAKAFDELING regio OOSTENDE bied onze klant jou alvast:Een mooie verloning tussen €17,5230 en €19,3265Bediendencontract onder  PC220Fulltime tewerkstelling van 39u/week6 dagen extra verlof (ADV-dagen);Ploegenpremie van €0,575 bruto per uurMaaltijdcheques van €4 per gewerkte dagHospitalisatieverzekering na 6 maand tewerkstellingDoorgroeimogelijkheden!Ben jij de kandidaat voor deze vacature? Contacteer ons dan snel!We hebben ook nog andere interessante vacatures, aarzel niet ons ons te contacteren.
Operator 2 ploegen
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een OPERATOR 2 PLOEGEN.Dit bedrijf is een gekende speler in de productie van voeding en kwalitatieve visproducten.Hou jij van afwisseling en verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.Als OPERATOR 2 PLOEGEN regio OOSTENDE is jouw takenpakket: Je onderhoudt en herstelt de machines en installaties;Je laat de machines draaien en goed lopen;Je controleert het verpakkings materiaal;Op vraag van het labo voer je staalafnames, en wegingen uit.Je controleert de installatie op netheid bij opstart en tijdens de productie;Je voert reinigingen uit en zorgt voor desinfectie; jouw profiel Als OPERATOR 2 PLOEGEN regio OOSTENDE kun jij jezelf vinden in onderstaande:Een eerste ervaring in een productieomgeving is een pluspunt maar geen vereisteJe bent leergierig Je spreekt Nederlands ons aanbod Als OPERATOR 2 PLOEGEN regio OOSTENDE bied onze klant jou:Een mooie verloning van €16,3926Fulltime tewerkstelling van 38u/weekPloegenpremie van €0,575 bruto per uurMaaltijdcheques van €4 per gewerkte dagHospitalisatieverzekering na 6 maand tewerkstellingBen jij de kandidaat voor deze vacature? Contacteer ons dan snel!We hebben ook nog andere interessante vacatures, aarzel niet ons ons te contacteren!
Machine bediener
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een MACHINE BEDIENER.Dit bedrijf is een gekende speler in de productie van voeding en kwalitatieve visproducten.Hou jij van afwisseling en verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.Als MACHINE BEDIENER regio OOSTENDE is jouw takenpakket: Je onderhoudt en herstelt de machines en installaties;Je laat de machines draaien en goed lopen;Je controleert het verpakkings materiaal;Op vraag van het labo voer je staalafnames, en wegingen uit;Je controleert de installatie op netheid bij opstart en tijdens de productie;Je voert reinigingen uit en zorgt voor desinfectie. jouw profiel Als MACHINE BEDIENDER regio OOSTENDE kun jij jezelf vinden in onderstaande:Een eerste ervaring in een productieomgeving is een pluspunt maar geen vereisteJe bent leergierig Je spreekt Nederlands ons aanbod Als MACHINE BEDIENER regio OOSTENDE bied onze klant jou:Een mooie verloning van €16,3926Fulltime tewerkstelling van 38u/weekVast contract na positieve evaluatiePloegenpremie van €0,575 bruto per uurMaaltijdcheques van €4 per gewerkte dagHospitalisatieverzekering na 6 maand tewerkstellingBen jij de kandidaat voor deze vacature? Contacteer ons dan snel!We hebben ook nog andere interessante vacatures, aarzel niet ons ons te contacteren!
Inpakker
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een INPAKKER.Hou jij van afwisseling en steek je graag de handen uit de mouwen?Als INPAKKER in OOSTENDE is dit jouw takenpakket:Je voert producten naar de dooiband;Je opent kartonnen dozen en legt de blokken op de dooiband;Je maakt de verpakkingen los en voert het afval af;Je pekelt, controleert en identificeert de verplaatsing in de dooizaal;Je maakt sauzen en vult het water aan;Je helpt bij het reinigen van de bakken en houd de werkplek proper. jouw profiel Als INAPKKER in OOSTENDE kun jij jezelf vinden in onderstaande;Je spreekt NederlandsErvaring met een elektrisch transpallet is een grote troef maar geen vereiste ons aanbod Als INPAKKER in OOSTENDE bied onze klant jou;Een mooie verloning vanaf €15,22Fulltime tewerkstelling in ploegenPloegenpremie €0,575 bruto per uurMaaltijdcheques van €4 per gewerkte dagHospitalisatieverzekering na 6 maand tewerkstelling
Reachtruckchauffeur
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een REACHTRUCKCHAUFFEUR die het magazijn voor zijn rekening neemt.Onze klant in regio OOSTENDE  is met zijn meerdere vestiging nog steeds een zeer familiale firma en produceert droge dierenvoeding met oog voor kwaliteit en een hart voor dieren.Wil jij werken in een ultramoderne en vernieuwde firma als REACHTRUCKCHAUFFEUR? Lees dan snel verder.Als REACHTRUCKCHAUFFEUR in regio OOSTENDE zal jij instaan voor volgende taken;Je scant de goederen dat binnenkomen en buitengaan;Het plaatsen van paletten met goederen op de correcte plaats binnen het magazijn;Rijden met de reachtruck;Je volgt alle veiligheidsinstructies opDe toestand van de ladingen controleren en afwijkingen identificeren en afwijkingen aan de betrokken dienst melden. jouw profiel Als REACHTRUCKCHAUFFEUR in regio OOSTENDE voldoe jij aan volgende voorwaarden:Je bent in het bezit van een reachtruckattest;Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal;Je bent bereid om in twee ploegen te werken;Je bent flexibel en collegiaal ingesteld. ons aanbod Als jij aan de slag gaat als REACHTRUCKCHAUFFEUR bij onze klant in regio OOSTENDE, bieden zij jouw onderstaande voordelen;Een mooi start verloning van €16,73 (bespreekbaar) aangevuld met maaltijdcheques van 5,20 euro per gewerkte dag;Dit loon aangevuld met een ploegenpremie;Een gevarieerde rol waarin je verder kan groeien;Je komt terecht in een hecht en klein team;Interessante en afwisselende functie, geen enkele dag is dezelfde;Vast contract na interim-periode + groepsverzekering.Is dit de job waar jij naar op zoek bent? Contacteer ons dan snel, we brengen je graag in contact met deze firma.
Allround medewerker
Absolute Jobs, oostende
jobomschrijving Voor een grote verfwinkel te OOSTENDE met een eigen magazijn waar ze zelf de producten vervaardigen gaan wij op zoek naar een ALLROUND MEDEWERKER!Ben jij iemand met interesse in verf? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!Als ALLROUND MEDEWERKER regio OOSTENDE zal jij instaan voor volgende taken:Je zal werken met formules, wiskundige kennis is dus van belang;Je zal a.d.h.v exel formules berekenen en maken;Je zal instaan voor het maken van verf;Stock bijhouden;Bestellingen klaarzetten;Je staat in voor verantwoordelijkheden. jouw profiel Als ALLROUND MEDEWERKER regio OOSTENDE voldoe jij aan volgende vereisten:Je hebt interesse in verfHeb je graag afwisseling in je werk? Kan je werken met excel en is rekenen geen issue?Je spreekt Nederlands ons aanbod Als ALLROUND MEDEWERKER regio OOSTENDE bied onze klant jou;Mooie verloning tussen €14,42 en €16,02 (bespreekbaar naargelang ervaring)Vast contract na positieve evaluatieWerken in een familiale sfeerJe komt terecht in een goed draaiende onderneming met een vast klantenbestandWij bieden een mooie verloning en doorgroeimogelijkheden als teamleader voor diegene met passie!Denk jij de kleurrijke persoon te zijn waar wij naar op zoek gaan?Aarzel dan niet en contacteer ons snel!