We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Elektrotechniekers
EPA, Opglabbeek
zoektNijverheidslaan 1511B-3660 OUDSBERGENT 089 81 98 20www.epa-nv.comELEKTROTECHNIEKERBedrijfsomschrijvingEPA nv is een dynamische en innovatieve kmo die elke elektrotechnische uitdaging aangaat. Voor industriëleklanten staan de Stroomleiders van EPA in voor elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technischesoftware. We beschikken over een sterke expertise in bliksembeveiliging, aardingen, hoogspanningscabines enzijn uniek met het documentenbeheerprogramma EPASS. De Stroomleiders worden zowel voor projectmatigeontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet. Als kennisgeoriënteerde contractorbieden we kwaliteitsvolle oplossingen (ISO, VCA**, klasse 6) waarbij de klant centraal staat. Dankzij eenprofessionele en groeiende organisatiestructuur zijn we op zoek naar een gemotiveerde (m/v):Functieomschrijvingelektrische schema’s lezenzelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannenkabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluitenkabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoekelektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluitenervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijnProfielje beschikt over een A2 diploma Elektriciteit of A3 met ervaringje hebt reeds ervaring in de industriële elektriciteitje kan planlezen en beschikt over een goed logisch verstandje bent resultaatgerichtje bent een problem-solvertalenkennis: Nederlandsrijbewijs BAanbodWie aan de slag gaat bij EPA, kan rekenen op boeiende projecten in diverse sectoren. Je komt in contact metveel verschillende en zeer boeiende werven en krijgt bijscholing omtrent de nieuwste technologieën. Je krijgtaanzienlijke verantwoordelijkheden in functie van competenties en ambitie en combineert heel veel teamworkmet de nodige zelfstandigheid.Interesse om aan de slag te gaan? Bezorg je cv en motivatiebrief aan EPA ter attentie vanJacky Dreesen - [email protected]
Vrachtwagenchauffeur
Jaraco, Opglabbeek
TakenJe staat in voor het transport van onze goederen en materieel naar de verschillende wervenJe doet hijswerken met kraan op vrachtwagen (zoals verplaatsen werfketen en -containers + kleine montagewerken)je staat in rechtstreeks contact met dispatcher en ploegbazenje volgt strikt het onderhoud op van vrachtwagen en opleggers en poetst wekelijksProfielJe bent in bezit van rijbewijs CEJe kan zonder problemen werken met kraan op vrachtwagenJe bent stressbestendig en volgt stipt de verkeersregelsWerken in flexibele uren is voor jou geen probleemInteresse?Bel ons voor een afspraak: 089/61 36 17
HR Officer
Scania Parts Logistics, Opglabbeek
De uitdagingIn deze veelzijdige functie sta je, samen met 6 andere collega’s in voor een optimale dienstverlening aan onze 800 medewerkers. Tot deze dienstverlening behoren onder meer verschillende administratieve processen: loonverwerking, tijdsregistratie, sociale documenten, verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten,… Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Je werkt in een gedreven team nauw samen aan de verdere optimalisatie van de verschillende processen en tools binnen HR.Jouw talentenJe genoot minimaal een bacheloropleiding in een HR gerelateerde studierichting. Je hebt minimum 3 jaar ervaring in administratieve HR processen. Goede kennis van sociale wetgeving is vereist. Naast je sterke administratieve vaardigheden zijn een goede communicatie, zin voor initiatief en servicegerichtheid enkele van jouw troeven. Een kritische blik en voortdurend streven naar efficiëntie juichen we sterk toe. Uiteraard handel je te allen tijde discreet en met respect voor elke medewerker. Je kan vlot werken met Excel en Word en makkelijk andere specifieke HR-programma’s aanleren. Nederlands en Engels zijn geen probleem voor jou.Ons aanbodIn een dynamische en internationale omgeving als bij Scania is nooit een dag hetzelfde. Dit zorgt voor een job vol boeiende uitdagingen en veel afwisseling.In onze Scania familie hechten we veel belang aan een topsfeer en een goede balans werk-privé. Glijdende werktijden zorgen voor flexibiliteit voor jou en ons. Het competitieve salaris wordt ruimschoots aangevuld met voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, verzekeringen, vergoeding woon-werk. Ons gezellig bedrijfsrestaurant is daarbovenop nog een leuke extra!We zetten in op persoonlijke talenten, en bieden een intensieve begeleiding om deze te ontdekken en verder te ontplooien.Zin gekregen om samen met ons jouw schouders onder een top-service te zetten?Solliciteer dan met CV en motivatiebrief vóór 17/02/2021 via [email protected].
Magazijnmedewerker
Scania Parts Logistics, Opglabbeek
De uitdagingAls magazijnmedewerker sta je in voor het ontvangen, behandelen, opslaan en verzenden van goederen, teneinde de klant de juiste producten, in de juiste kwantiteit en in de juiste toestand te leveren op het juiste tijdstip. Tot je takenpakket behoren onder andere:Binnenkomende goederen plaatsen in de voorraadBijbufferen zodat de onderdelen klaar liggen om gepickt te wordenVerpakken van onderdelen of kitsPicken en pakken van onderdelenAfvoeren en laden van de verpakte onderdelen.jouw talentenWe zijn op zoek naar mensen met een positieve en enthousiaste houding die zorg voor materiaal, infrastructuur, veiligheid en milieu hoog in het vaandel dragen. Je werkt graag in teamverband en wil/kan ook meedenken om samen continue te verbeteren in het kader van SPS. Daarnaast ben je flexibel en nauwkeurig.ons aanbodWe bieden een afwisselende en boeiende job met veel verantwoordelijkheid, waarbij je de kans krijgt om mee te groeien in een internationale organisatie. In het kader van jouw ontwikkeling volg je interne en externe opleidingen. Bovendien ontvang je een aantrekkelijke verloning en gaan we voor een snelle opstart.