We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Transport en Logistiek in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Vrachtwagenchauffeur
Jaraco, Opglabbeek
TakenJe staat in voor het transport van onze goederen en materieel naar de verschillende wervenJe doet hijswerken met kraan op vrachtwagen (zoals verplaatsen werfketen en -containers + kleine montagewerken)je staat in rechtstreeks contact met dispatcher en ploegbazenje volgt strikt het onderhoud op van vrachtwagen en opleggers en poetst wekelijksProfielJe bent in bezit van rijbewijs CEJe kan zonder problemen werken met kraan op vrachtwagenJe bent stressbestendig en volgt stipt de verkeersregelsWerken in flexibele uren is voor jou geen probleemInteresse?Bel ons voor een afspraak: 089/61 36 17
Magazijnmedewerker
Scania Parts Logistics, Opglabbeek
De uitdagingAls magazijnmedewerker sta je in voor het ontvangen, behandelen, opslaan en verzenden van goederen, teneinde de klant de juiste producten, in de juiste kwantiteit en in de juiste toestand te leveren op het juiste tijdstip. Tot je takenpakket behoren onder andere:Binnenkomende goederen plaatsen in de voorraadBijbufferen zodat de onderdelen klaar liggen om gepickt te wordenVerpakken van onderdelen of kitsPicken en pakken van onderdelenAfvoeren en laden van de verpakte onderdelen.jouw talentenWe zijn op zoek naar mensen met een positieve en enthousiaste houding die zorg voor materiaal, infrastructuur, veiligheid en milieu hoog in het vaandel dragen. Je werkt graag in teamverband en wil/kan ook meedenken om samen continue te verbeteren in het kader van SPS. Daarnaast ben je flexibel en nauwkeurig.ons aanbodWe bieden een afwisselende en boeiende job met veel verantwoordelijkheid, waarbij je de kans krijgt om mee te groeien in een internationale organisatie. In het kader van jouw ontwikkeling volg je interne en externe opleidingen. Bovendien ontvang je een aantrekkelijke verloning en gaan we voor een snelle opstart.