We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "boekhouder in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "boekhouder in "

2 230 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "boekhouder in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep boekhouder in getoond.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Het staafdiagram vergelijkt het gemiddelde salaris voor de zoekopdracht "boekhouder" met het gemiddelde salaris in de administratieve centra van de afgelopen maand.

Aanbevolen vacatures

Boekhouder
Tempo-Team, oudenaarde, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Je komt terecht in een groot bedrijf dat zich bezig houdt met het produceren van verpakkingssystemen op een klimaatvriendelijke manier. Jobomschrijving Op zoek naar een job als boekhouder? Bekijk zeker onze vacature!Als boekhouder ben je onder andere verantwoordelijk voor:- correcte opvolging van de leveranciersadministratie: facturen inboeken en controleren, telefonisch contact, opvolgen van betalingsherinneringen,...- bijhouden + opvolgen van statistieken - je staat ook in voor receptie en onthaal Jouw aanbod - je beschikt over een bachelor acountancy-fiscaliteit of bent gelijkgesteld door ervaring- je werkt zeer nauwkeurig en ordelijk- je spreekt goed nederlands - je kan bij voorkeur werken met Microsoft Dynamics D365 Wat bieden wij? - een mooi loon afhankelijk van ervaring, leeftijd,...- extra legale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ecocheques,...- optie op vast werk - een boeiende en afwisselende job in een dynamisch familiebedrijf Interesse? Stuur vandaag nog jouw cv door naar gent.office@tempo-team.be!