We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Projectleider aluminium&glas constr
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor een constructeur van aluminium ramen, gevels,... zijn we op zoek naar een projectleider Voornaamste taken - Je hebt de operationele verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, planning en uitvoering van aluminium- en glasconstructie bouwprojecten.- Je verzekert de dagelijkse controle en de leiding over een aantal bouwprojecten in werkgebied BeLux en het noorden van Frankrijk.- Je werkt nauw samen met de werfconducteur, de tekenaars en de verkoopafdeling. Je stuurt de werfleiding in de organisatie van hun projecten en vormt de schakel tussen intern en extern.- Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.- Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier.- Je bent de verantwoordelijke gesprekspartner tegenover de werf voor alles wat betreft projectplanning, contractuele verplichtingen en verrekeningen.- Je maakt de As Built-plannen op- Je verricht systematisch de na-calculaties op de voornaamste dossiers.- Je rapporteert rechtstreeks aan de technische directeur betreffende de technische verantwoordelijkheid en in parallel aan de business unit manager betreffende de financiële verantwoordelijkheid. Profiel - Je genoot een hogere bouwkundige opleiding bij voorkeur burgerlijk of industrieel ingenieur, en combineert dit met minimaal 5 jaar ervaring in werfopvolging en/of werfleiding.- Met de nodige zelfstandigheid en creativiteit kan je projecten tot een goed einde brengen.- Je combineert verantwoordelijkheidszin met accuraatheid en een flexibele ingesteldheid zonder aandacht te verliezen voor kwaliteit, veiligheid en rendement.- Je bent zelfstandig en een probleemoplossend denker, stressbestendig, flexibel ingesteld en een echte teamplayer.- Je hebt kennis van MS-Office toepassingen (Word, Excel,...)- Je bent perfect tweetalig Nederlands-Frans- Kennis van Autocad kan je kandidatuur versterken. Wat bieden wij - Contract van onbepaalde duur- Je komt terecht in een dynamische en expansieve omgeving- Je hebt veel interne contacten met de verkoop- en tekenafdeling, de productie en de werfleiding.- Je vormt een belangrijke pijler voor de verdere groei van de Service+ afdeling.- Je krijgt een stabiele job met de mogelijkheid tot autonomie, creativiteit, initiatief en doorgroei.- Verloning in functie van ervaring, competentie en resultaten.
Quality & Compliance Medewerker at Ausy
Ausy, Antwerp, PUURS
Heb jij ervaring binnen een Quality/QA omgeving in de farma en ben je op zoek naar een nieuwe job? Lees dan zeker verder want dit kan wel eens jouw nieuwe uitdaging zijn!Deze grote farmaspeler in Puurs is op zoek naar een Quality & Compliance Medewerker binnen het departement Site Compliance. Kan jij overweg met systemen zoals LIMS, MBR (Master Batch Records) en SAP en heb je ervaring binnen een GMP-omgeving, dan loont het zeker de moeite om jouw CV door te [email protected] of bel me op 03 200 28 01.Als Quality & Compliance Medewerker kom je terecht in een enthousiast team van een tiental personen en maak je deel uit van Site Compliance.Zo zorg je voor de goedkeuring van lotplannen in LIMSDe approval van Master Batch Records (MBR) behoort ook tot jouw takenpakketJe staat in voor het opstellen en updaten van stabiliteitsrapportenVerder lever je data aan voor Annual Product Review en vraag je CoA's op (Certificate of Analysis)Functie-eisenWetenschappelijke BachelorErvaring binnen QA (farma) heb je op zakJe hebt oog voor detail en gaat telkens voor kwaliteitCommunicatief sta je sterk in je schoenenTalenkennis: NL + ENGArbeidsvoorwaardenBovenop het aantrekkelijke loon komen ook nog eens tal van mooie extra's zoals:Maaltijdcheques van €7Netto onkostenvergoeding van €50 (onbelast!)HospitalisatieverzekeringWagen + tankkaart* OF vergoeding woon-werk32 vakantiedagen13de maandGroepsverzekeringECO-chequesOn top zijn er ook nog tal van opleidingsmogelijkheden en blijft jouw expertise alsmaar groeien.(* onderhevig aan voorwaarden)
Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner at Ausy
Ausy, Antwerp, PUURS
Kan jij overweg met SAP, sta jij organisatorisch stevig in jouw schoenen en klinkt het coördineren van verpakkingsmateriaal binnen de farma jou als muziek in de oren? Dan is deze uitdaging zeker voor jou weggelegd.Deze farmareus in Puurs treft momenteel allerlei voorbereidingen voor het uitrollen van een potentieel COVID-vaccin en is hiervoor op zoek naar een Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner voor verpakkingsmateriaal.Ben jij administratief sterk, bewaar jij makkelijk het overzicht en kan je om met stress? Stuur dan zeker jouw CV even [email protected] of bel me gerust even op 03 200 28 01Als Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner voor verpakkingsmateriaal ben jij verantwoordelijk voor de planning, bedrukking, levering en opvolging van verpakkingsmateriaal voor verschillende farmaceutische producten.Coördineren van wijzigingen aan bedrukte verpakkingsmaterialen in E-palmsAanmaken van verpakkingscomponenten en BOMs in SAPOverschakelen van nieuwe/gewijzigde BOM's op de juiste moment SAP.Opvolgen van compliance checks voor productwijzigingen (vb. te verpakken spuit of vial)Checken van de print technische files op een aantal te gebruiken codesFunctie-eisenBachelor diploma (A1)Je kan goed overweg met het MS Office pakketYour middle names: analytisch, nauwkeurig en stressbestendigJe bewaart het overzicht op de verschillende taken en je kunt de juiste prio's bepalenOrganisatorisch heb je alles onder controle en jouw communicatie skills staan op scherpTalenkennis: NL + ENArbeidsvoorwaardenBovenop het aantrekkelijke loon komen ook nog eens tal van mooie extra's zoals: Maaltijdcheques van €7 Netto onkostenvergoeding van €50 (onbelast!) Hospitalisatieverzekering Wagen + tankkaart OF vergoeding woon-werk 32 vakantiedagen 13de maand Groepsverzekering ECO-chequesOn top zijn er ook nog tal van opleidingsmogelijkheden en blijft jouw expertise alsmaar groeien.
Lead engineer compliance & validation at Ausy
Ausy, Antwerp, PUURS
Ben jij een ervaren projectingenieur? Heb jij een expertise opgebouwd in de farma? Dan is deze functie zeker iets voor jou!De afdeling Compliance & validation van deze farmareus in Puurs is op zoek naar een Lead engineer. Hierbij kom je terecht in een divers team waar teamspirit en een goede sfeer centraal staan. Je start meteen met een vast contract!Heb jij reeds een vijftal jaar ervaring binnen een GMP-omgeving en ben je op zoek naar een job met werkzekerheid? Stuur dan zeker jouw CV door naar [email protected] of bel me op 03 201 39 26.FunctiebeschrijvingAls Lead Engineer Lab Operations stuur je rechtstreeks +/- 10 Project Engineers aan, en indirect analisten die validatietesten uitvoeren in het labo. Als Lead van het compliance & validation team ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit, efficiënte en tijdige oplevering van de projecten die door het team worden gedragen, enkele voorbeelden van deze projecten zijn:• Validaties van testmethodes• Monitoren van compendial updates• Beheren van QC kritische processen• Beheer van het risk register van de afdeling• Team KPI's• Stakeholder management• Meedenken en initiatieven nemen rond procesverbeteringenFunctie-eisenMust:• Master diploma• Minimum 5 jaar ervaring in farma en met GMP• Minstens 1 jaar ervaring in quality control• Kennis van: HPLC, UPLC, SEC, IC, GC, Karl Fisher, AAS, SDS, CE, IEF, Slot Blot, ICP-OES, ELISA, …Nice to have:• PMO certified• Ervaring als leidinggevende• Ervaring met methodevalidatie en PAT Arbeidsvoorwaarden• Contract van onbepaalde duur• Aandacht voor worklife balance• Competitief salarispakket• Hospitalisatieverzekering• Pensioenplan• Fietslease• Ecocheques• Bedrijfsrestaurant• Maaltijdcheques• Bovengemiddeld aantal verlofdagen
QC Analyst omgevingscontrole
Novartis, Puurs
Als QC-analist omgevingscontrole zorg je ervoor dat de omgeving waarin wij onze producten maken aan alle kwaliteitseisen voldoet. Jouw verantwoordelijkheden: Jouw verantwoordelijkheden houden in, maar zijn niet beperkt tot:•Nemen van stalen voor omgevingscontrole en nutsvoorzieningen in de VSOB productie en technische ruimten. Correcte uitvoering van het staalnameplan.•Aflezen en evalueren van stalen omgevingscontrole.•Beheer van parameters omgevingscontrole, het zelfstandig tijdig aflezen, interpreteren en documenteren van de gegevens.•Onderzoeken van afwijkingen op parameters omgevingscontrole in overleg met al de betrokken afdelingen (productie, onderhoud, labo’s,....) binnen de geklasseerde ruimten. Opstellen van duurzame correctieve acties. •Opstellen van periodieke rapporten.
CPK QA Engineer
BE14 Alcon Laboratories Belgium BVBA Company, Puurs
Bij Alcon worden we gedreven door het zinvolle werk dat we doen, waarbij we mensen helpen om geweldig te kunnen zien. Als de wereldleider in oogzorg innoveren we op een gewaagde manier die snelle vooruitgang stimuleert. Hier word je erkend voor je inzet en bijdragen en zie je je carrière zoals nooit tevoren. Samen doen we er alles aan om impact te hebben op het leven van onze patiënten en klanten. We bevorderen een inclusieve cultuur en zijn op zoek naar veelzijdige, getalenteerde mensen die bij Alcon willen komen werken. Als CPK Quality Engineer sta je in voor de ondersteuning van de productie en het magazijn naar bewaking van de product kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse taken en projecten in verband met CPK. Hierbij volg je de geldende procedures in verband met GMP, kwaliteit en milieu strikt op. Ook de vrijgaven van sterilisatiecycli behoort tot je takenpakket. In deze functie zal een normale dag uit het volgende bestaan: Onderzoeken en volgen van kwaliteitsdefecten van componenten, zorgt voor de nodige communicatie naar de QA Engineer toe en volgt mede de correctieve acties bij de leveranciers op. Ondersteuning van de QA Engineer bij het onderhouden van de component en leveranciers documentatie zodat deze documentatie in overeenstemming blijft met regulatorische vereisten. Traceability van componenten in paks: de CPK Quality Engineer moet op elk moment voor elke component kunnen nagaan waar deze gestockeerd is, in welke paks deze verwerkt zit en waar deze paks zich in het productieproces bevinden. QA rol bij kwaliteitsafwijkingen, CAPA, change control, opmaak procedures en review. Omgevingscontrole: uitvoeren van de nodige staalnames voor omgevingscontrole volgens de geldende procedures. Je treedt op als back-up in het reviewen van documentatie, komende van externe sterilisatoren, van de sterilisatiecycli van de custom paks volgens de geldende procedures. Na review van alle nodige documentatie (inclusief aeratie) zal je de sterilisatiecycli vrijgeven in de nodige systemen. Afwijkingen zullen worden gedocumenteerd en behandeld volgens de geldende procedures alvorens vrijgave van de custom pak sterilisatiecycli. Back-up voor registreren, rapporteren van opgetreden afwijkingen binnen CPK productie. Toezien dat voor de opgetreden afwijking een probleemonderzoek wordt uitgevoerd en correct gelogd wordt (CPK pruductie beslissingsbomen). Back-up voor aanpassen EBR-boodschappen. Samenwerken met de Compliance Engineer om nieuwe componenten en nieuwe suppliers goed te keuren. Uitvoeren van de staalnames voor omgevingscontrole volgend de geldende procedures WAT JIJ AAN ALCON TOEVOEGT: Master diploma en/of aantoonbare ervaring binnen QA. Ervaring GMP Affiniteit met sectoren zoals farma en/of logistiek is mooi meegenomen Je bent verantwoordelijk, diplomatisch, matuur, leergiering en communicatief Je kan zelfstandig en correct werken. Talenkennis: Vloeiend in Nederlands en Engels HOE JIJ KUNT BLOEIEN BIJ ALCON: Uitdagende functie met een uitgebreide inhoud en veel afwisseling. Ruimte en vrijheid om zelfstandig aan de vooropgestelde taken te werken Je komt terecht in een zeer fijn team, leuk bedrijf waar we veel belang hechten aan carrière mogelijkheden. Verschillende projecten binnen productie en magazijn waar je bij betrokken zal worden. Mooie verloning met een zeer uitgebreid extra legale voordelen pakket en flexibiliteit in werkuren en vakantie. Carrières bij Alcon Bekijk waar jouw impact ligt op alcon.com/careers
Material Planner
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken Material Planning is een onderdeel van het Supply Chain team. Team van 4 personen dat er voor zorgt dat alle produktiematerialen die nodig zijn in aseptic manufacturing beschikbaar zijn. We zijn verantwoordelijk voor het tijdig bestellen van de goederen, alsook voor tijdige ontvangst en release. Hiervoor onderhouden we nauwe contacten met zowel onze leveranciers als onze interne klanten (warehouse, kwaliteitsafdeling, supply chain planners,…).“Als Material Planner consulent zorg je ervoor dat materialen beschikbaar zijn om het productieplan te realiseren.”SCOPE OF WORK:- Je geeft aankooporders uit en volgt de verwachte leveringen op. Wijzigingen in de noden merk je tijdig op en neemt de nodige acties.- Je analyseert en onderhoudt de planningsparameters.- Je volgt de evolutie van de voorraden in onze magazijnen nauw op. Je neemt de nodige acties om deze onder controle te houden.- Je onderhoudt nauwe contacten met je leveranciers en voor belangrijke componenten stel je mid,- en lange termijn behoefte-plannen op die je analyseert en bespreekt met de respectievelijke leveranciers.- Je denkt mee na over verbeteringen en werkt mee aan verbeteringsprojecten.- Je hebt ook enkele administratieve taken, zoals opladen en onderhouden van masterdata, controle van facturen die on hold staan, …. Profiel - Bachelor opleiding in Logistiek management of gelijkwaardig door ervaring- 3 jaar relevante ervaring in een plannings- of direct procurement omgeving- Operationele kennis van de Supply Chain modules van SAP (SAP = MUST) en van VMI systemen is een plus- Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must (met zeer goede kennis van het Engels)- Goede kennis PC-toepassingen en ervaring met alle OFFICE-modules zijn onmisbaar- Je beschikt over analytisch- en probleem oplossend vermogen Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Master Data Technician
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken Het Aseptic Master Team streeft ernaar om autonoom te functioneren voor het prioritizeren en uitvoeren van routine aanvragen en projecten voor Master Data (MBR, SAP, LIMS, Informa, …) in lijn met procedures en binnen de afgesproken lead timeLocal Master data Management (LMDM) Technician I is verantwoordelijk voor volgend takenpakket :- opladen van master data in de systemen- opvolgen van de aanvragen van de master data- verspreiden van kennis- documenteren van de verschillende processen van master data Profiel 1. Diploma:Bachelor2. Opleiding:Wetenschappelijke, economische of IT opleiding of gelijkwaardig door ervaring3. Vereiste ervaring- Specifieke werkervaring is niet vereist.- Ervaring in master data systemen, statistiek en/of computersystemen is een pluspunt.- Ervaring in de farmaceutische industrie is een pluspunt4. Specifieke kennis en vaardigheden- Deze functie vereist een hoog niveau van administratieve bekwaamheid, zelfstandigheid, kritische ingesteldheid, accuraatheid en correct werken.- Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling).- Technisch lezen en begrijpen van Nederlands en Engels is vereist.- Affiniteit voor computer toepassingen is vereist aangezien deze functie een grondige kennis van SAP, LIMS en/of Informa vereist. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Project Lead Building
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken Dit project is in de uitvoeringsfase van de bouwwerken, en de persoon die we zoeken moet dit mee begeleiden (bouwproject voor de productie). Hij/Zij werkt hiervoor in een team van Project Leads, die zich elk toeleggen op één aspect van het project : building (deze rol), utilities, equipment.Kennis van het technische, bouwkundige is belangrijk, maar daarnaast is er de ervaring nodig die hem/haar moet toelaten om snel zelf de nodige beslissingen te kunnen nemen, en op de gepaste wijze te escaleren waar nodig.Er is tevens een belangrijke interactie met de utiliteis, die nu in een detailed design faze zitten.Als Project Lead zal je investeringsproject organiseren, coördineren en beheren voor het ontwerp, de bouw, de installatie en validatie van Facilities (productiegebouwen, clean rooms,…) In deze functie bewaak en beheer je de doelinhoud van het project, de timing en het budget om de gedefinieerde projectresultaten te behalen. Je organiseert ook het projectteam en zorgt ervoor dat het als één team opereert. Je coördineert ook het stakeholder management.- Je richt je op een specifiek project en leidt het projectteam om de vooropgestelde projectopleveringen te bereiken- Je definieert projectrollen in verhouding tot de tijdlijn, werklast en vereiste kennis/vaardigheden- Je bespreekt en stemt af met de lead engineers en afdelingsmanagers over de werkmiddelen/medewerkers(resources) die aan het project werken- Je ondersteunt het projectteam en zorgt voor stabiliteit in de projectuitvoering- Je leidt het team door de verschillende fases (gedetailleerd ontwerp tesamen met de uitvoering, keuring, overdracht)- Je stuurt het beslissingsproces aan- Je garandeert goede PM-praktijken en -hulpmiddelen (planning, budgetcontrole, knelpunten, beslissingen, rapportering, stakeholder management, ...)- Je zorgt voor een duidelijke communicatie met alle betrokken partijen : interne en externe klanten en stakeholders bv. de betrokken productie departementen- Je geeft feedback aan de program manager: uitvoeringsstatus en werklast van project werkmiddelen/medewerkers(resources)- Je geeft feedback aan de program manager en coördinatieteams over het projectmanagementproces en de voortgang en resultaten van het project- Je zorgt voor de oplevering van het project aan de klant en de financiële afsluiting van het project Profiel Must:- Ervaring in projectmanagement vereist (minimaal 3 jaar) voor grote bouwprojecten- Kennis van Good Manufacturing Practices en ervaring in een farmaceutische omgeving- Ervaring met projectgeoriënteerde administratie/kostcontrole/management- Brede kennis van theorie en principes binnen de bouwkundige discipline- Sterke technische, management- en organisatorische vaardigheden- Goede leidinggevende vaardigheden- Uitstekende mondelinge, schriftelijke en interpersoonlijke communicatievaardigheden, waaronder presentatievaardighedenNice to have:- nauwkeurigheid en interesse om een project te leiden, met inbegrip van de administratieve aspecten, teammanagementvaardigheden, communicatievaardigheden, kunnen omgaan met interne klanten en rapporteren van de projectstatus; resultaatgericht.- Kennis/ervaring met utilities in de pharma sector (belangrijke interface in het project) Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Technieker dagdienst
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken - Je voert zelfstandig breakdown/correctieve en preventieve onderhoudsactiviteiten in de eigen afdeling uit.- Je analyseert terugkerende fouten aan machines of –uitrusting, werkt oplossingen of constructies technisch uit en voertaanpassingen aan equipment en documentatie zelfstandig uit.- Je werkt mee aan nieuwe onderhoudsmethodes (TPM), expertsysteem, procedures en technische trainingen.- Je coacht operatoren bij troubleshooting.- Je ondersteunt testen en validaties tijdens de shift.- Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van breakdowns in de eigen afdeling.- Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig technisch uitwerken en uitvoeren van elektrische en mechanische aanpassingen aan machines/installaties in de eigen afdeling.- Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve taken in de eigen afdeling.- Je bent verantwoordelijk voor het nauwgezet documenteren van acties uitgevoerd op het machinepark en voor een ruimeschriftelijke shiftoverdracht naar de collega’s. Profiel - Opleidingsniveau: professionele bachelor/voormalig graduaat Elektromechanica met bij voorkeur 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.- Je kan elektrische en pneumatische schema’s lezen en interpreteren.- Je bent in staat een P&ID te interpreteren.- Je hebt een goede kennis van elektriciteit, geautomatiseerde controlesystemen en PC-toepassingen (MS-office).- Je bent vertrouwd met schakelmateriaal, elektrische componenten, frequentieomvormers, meetinstrumenten en transmitters.- Je kan de verschillende machines bedienen in de maintenance shop.- Je werkt methodisch en gedocumenteerd.- Je staat open voor vernieuwingen en veranderingen en je bent bereid zich continu bij te scholen.- Je hebt de nodige kennis, inzicht en methodiek inzake veiligheid.- Je hebt de nodige communicatieve en analytische vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in teamverband vlot functioneren.- Je bent bereid om een opleiding te volgen in ploegen om de nodige ervaring op te doen. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Project engineer technical owner
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor één van onze klanten is TORMANS momenteel op zoek naar een project engineer technical owner. Voornaamste taken - Controleren van kwaliteit en/of uitvoeren van code review van voltooid werk- Ontwerpen en verifiëren van technische oplossingen vaak met fysieke meetapparatuur na ontwerpverificatie met de Enterprise Architect- Testscenario's bepalen en de kwalificatieprotocollen samenstellen- Risicobeoordelingen uitvoeren met productie- Verzorgen van de benodigde documentatie (inclusief validatiedocumenten) van het project en de onderdelen- Samen met de eindgebruikers, het systeem in bedrijf stellen met dekking tijdens de opstart- Het machinebestand voor de systemen samenstellen- Tweedelijnsondersteuning bieden tijdens reguliere operaties- Leveranciers en aannemers opvolgen- Onderhouden van de levenscyclus van het systeem door het doorvoeren van wijzigingen en continue verbeteringsacties Profiel - Master of bachelor in computerwetenschappen of automatisering (of gelijkwaardig op basis van ervaring)- Minstens 3 jaar ervaring in een industriële (automatiserings)omgeving- Minstens 3 jaar ervaring in softwareontwikkeling- Sterke kennis van één of meerdere moderne programmeertalen (VB.NET, C#, Python) en SQL- Basiskennis van industriële netwerken en computerhardware- Sterk analytisch vermogen, methodisch ingesteld, innovatief denker- Ervaring met het uitvoeren en opvolgen van automatiseringsprojecten en/of softwareprojecten- Ervaring met het oplossen van problemen / troubleshooting en data-analyse.- Teamspeler met het vermogen om zelfstandig te werken- Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels Pluspunten;- Ervaring in een farmaceutische omgeving- Ervaring met cloudgebaseerde applicatieontwikkeling- Ervaring met Industrie 4.0 en IOT platformen- Ervaring in het samenwerken met externe partijen aan procesautomatiseringsprojecten Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Projectleider INFRA (Vlaams-Brabant)
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor één van onze klanten is TORMANS momenteel op zoek naar een Projectleider INFRA. Dit voor de regio Vlaams-Brabant.Als projectleider zal je instaan voor de coördinatie en organisatie van ons toekomstig project binnen wegenis- en rioleringswerken. Voornaamste taken - Je ontwikkelt en beheert projecten via de inzet van mensen en middelen.- Je bewaakt de budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen en budgetten.- Je volgt de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuurt bij waar nodig.- Je bewaakt de procedures en uitvoeringen in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu.- Je hebt een commerciële instelling.- Je maakt correcte en duidelijke afspraken en zorgt ervoor dat ze nagekomen worden.- Je staat in contact met verschillende diensten zoals aankoop, calculatie, dispatching en centrales,… Profiel - Je hebt bij voorkeur een diploma Industrieel Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.- In deze functie verwachten we een minimum van 10 jaar ervaring als projectleider, bij voorkeur in de wegenbouw en rioleringen.- Je beschikt over commerciële ingesteldheid.- Zelfstandig, stressbestendig.- Je bent communicatief sterk, hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en kan je goed uit de slag trekken in het Frans.- Je hebt de nodige verantwoordelijkheidszin, het vermogen om onafhankelijk te werken, aandacht voor detail en flexibiliteit in het omgaan met meerdere taken.- Je bent bereid om te reizen. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Elektrisch storingstechnieker
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor één van onze klanten gelegen te Puurs is TORMANS momenteel op zoek naar een elektrisch storingstechnieker. Voornaamste taken - Als elektrisch storingstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het lokaliseren, analyseren en oplossen van elektrische storingen. - Je collega techniekers kunnen telefonisch terugvallen op jouw expertise en roepen je op indien nodig. Daarnaast zorg je voor de uitvoering van het preventieve onderhoudsplan samen met je collega techniekers.- Naast de hands-on onderhoudswerkzaamheden denk je mee op het gebied van predictief en preventief onderhoud en verbeteringsvoorstellen.- Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het magazijn. Profiel - Je bezit een 10 tot 15 jaar ervaring als onderhouds- en/of storingstechnieker binnen een industriële omgeving.- Storingen zoeken en oplossen is geen probleem voor jou.- Je hebt een hands-on mentaliteit en bent flexibel ingesteld.- Je hebt een coachende ingesteldheid om je collega’s mee op te leiden.- Je bent bereid om na verloop van tijd van wacht te staan. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Dispatcher Transport
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken Als dispatcher sta je in voor het inzetten en opvolgen van eigen chauffeurs, eventueel aangevuld met charters in drukke periodes. Op onze Dispatch ben je een belangrijke schakel binnen een 5-koppig team van planners.* Je verzamelt gegevens van de werfleiders en stemt werfbehoeftes af in functie van prioriteiten en de beschikbare middelen.* Je plant dagelijks vrachtwagens en kranen met machinisten in en garandeert optimale bezetting van de juiste mensen en rollend materieel voor elke werf.* Je stemt af met centrales en magazijnen wat betreft grondstoffen en materialen nodig voor de werven.* Je vult een centrale rol in de communicatie met werfleiding, transporteurs en onderaannemers over de planning van de volgende dagen en weken.* Je werkt nauw samen met de andere dispatchers, HR, de garage en andere departementen.* Je staat in voor de juiste administratie van personeel en middelen in de planningstool, je volgt de werkverdeling op en corrigeert waar nodig.* Je rapporteert aan je logistiek manager. Profiel * Safety First: veiligheid is altijd je topprioriteit, voor jezelf en voor anderen!* In de ideale wereld heb je enkele jaren ervaring als transportplanner.* Je hebt bij voorkeur kennis van en affiniteit met kippers, container- en kraanwagens.* Je hebt voldoende geografische kennis en weet iets af van uitzonderlijk vervoer.* Je bent zeer servicegericht: de collega’s uit de werfleiding zijn jouw klanten.* Je bent een echte teamplayer, flexibel en leergierig.* Je hebt een hands-on mentaliteit, toont zin voor initiatief.* Je bent punctueel en werkt in het algemeen vlot met de PC.* Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en kan je ook goed uitdrukken in het Frans.* Je hebt een gezond stressniveau, zonder dat dit weegt op je werk of je leven erbuiten.* Wijzigt de planning eens, dan zeg je ‘s avonds wat voor een afwisselende job je hebt.* Je straalt ‘goesting’ uit, je glas is altijd halfvol. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Dispatcher Machines
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken Als dispatcher sta je in voor het inzetten en opvolgen van eigen machines en huurtoestellen, en het transport daarrond. Op onze Dispatch ben je een belangrijke schakel binnen een 5-koppig team van planners.* Je verzamelt gegevens van de werfleiders en stemt werfbehoeftes af in functie van prioriteiten en de beschikbare middelen.* Je plant dagelijks vrachtwagens en kranen met machinisten in en garandeert optimale bezetting van de juiste mensen en rollend materieel voor elke werf.* Je stemt af met centrales en magazijnen wat betreft grondstoffen en materialen nodig voor de werven.* Je vult een centrale rol in de communicatie met werfleiding, transporteurs en onderaannemers over de planning van de volgende dagen en weken.* Je werkt nauw samen met de andere dispatchers, HR, de garage en andere departementen.* Je staat in voor de juiste administratie van personeel en middelen in de planningstool, je volgt de werkverdeling op en corrigeert waar nodig.* Je rapporteert aan je logistiek manager. Profiel Safety First: veiligheid is altijd je topprioriteit, voor jezelf en voor anderen!In de ideale wereld heb je enkele jaren ervaring als transportplanner.* Je hebt bij voorkeur kennis van en affiniteit met kippers, container- en kraanwagens.* Je hebt voldoende geografische kennis en weet iets af van uitzonderlijk vervoer.* Je bent zeer servicegericht: de collega’s uit de werfleiding zijn jouw klanten.* Je bent een echte teamplayer, flexibel en leergierig.* Je hebt een hands-on mentaliteit, toont zin voor initiatief.* Je bent punctueel en werkt in het algemeen vlot met de PC.* Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en kan je ook goed uitdrukken in het Frans.* Je hebt een gezond stressniveau, zonder dat dit weegt op je werk of je leven erbuiten.* Wijzigt de planning eens, dan zeg je ‘s avonds wat voor een afwisselende job je hebt.* Je straalt ‘goesting’ uit, je glas is altijd halfvol. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Jr./Medior Master Engineering
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor één van onze klanten is TORMANS momenteel op zoek naar een Junior of Medior master engineering profiel. Voornaamste taken Voor deze functie zoeken we choolverlaters/juniors/mediors voor projectwerk binnen Engineering om nadien door te schuiven naar productie als Shift Production Engineer. Binnen productie worden de vroege, late, nacht shift gevraagd dus de kandidaten moeten hiervoor openstaan (alle 3 de shiften)! Profiel - Master diploma (master moet behaald zijn) elektromechanica, industrieel ing, burgerlijk ing, bio ing, chemie, ....- Zeer goede kennis Nederlands en goede kennis Engels- Zelfstandig en sterke motivatie om bij te leren binnen een industriële proces omgeving- Verantwoordelijkheidsgevoel moet hoog liggen Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Project Engineer Clean Utilities
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken •Als Project Engineer Clean Utilities ben je verantwoordelijk voor het conceptueel, basic en de detail engineering voor clean Utilities projecten binnen de farmacie.•Je zorgt voor een duidelijke scope omschrijving en een design conform de standaard en afgestemd met de interne klanten.•Je staat mee in voor de aankoop, opstart en verificatie van de installaties.•Je coördineert en begeleidt de installatie van het equipment en de piping en voert de verificatie/validatietesten uit en zorgt voor de documentatie ervan. Veiligheid en kwaliteit zijn key bij de uitvoering van de projecten.•Als Project Ingenieur ben je verantwoordelijk voor de detailplanning van het specifieke utility deel en zorg je dat deze gealigneerd is met de globale projectplanning of operationele planning.•Je maakt deel uit van het Utilities technology team en de desbetreffende projectteams.•Je bent in staat te multitasken en prioriteiten te stellen Profiel - Master ingenieurswetenschappen of industriële wetenschappen- bewezen ervaring in clean utilities in de farma- Een echte teamplayer die ook zelfstandig kan werken- Veiligheid en kwaliteit primeren voor jou- Een echte multitasker die juiste prioriteiten kan stellen Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Projectingenieur HVAC
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken Als project ingenieur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten op vlak van HVAC, vanaf de design van de installatie tot de finale oplevering ervan. Je zorgt van bij aanvang van het project voor een duidelijke beschrijving van de uit te voeren systemen in overleg met de interne klanten (onderhoud, QA, EHS, …). Je vertaalt deze klantenverwachtingen naar specificaties en verdedigt de klantenbelangen bij de leverancier. Je voert de nodige risico analyses uit en verzorgt een correcte documentatie. Je coördineert en begeleidt de installatie en voert de verificatie/validatie van de systemen uit. Je bent in staat een detailplanning op te stellen die gealigneerd is met de algemene projectplanning of operationele planning, en zorgt voor een tijdige oplevering van de projecten binnen budget. Profiel - U genoot een hogere technische opleiding (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur) of kan beroep doen op relevante ervaring;- U beschikt reeds over een aantal jaar relevante ervaring met HVAC systemen in een gelijkaardige functie binnen de farmaceutische sector;- U bent een sterke communicator en legt daartoe de nodige dosis assertiviteit aan de dag;- U bent in staat te multitasken en weet prioriteiten te stellen;- U fungeert zelfstandig en opereert binnen een teamconcept;- U hebt kennis van GMP, 6 sigma methodiek, en risk management tools zoals FMEA- U bent vertrouwd met documentatie (P&ID, functionele specificaties, …) en het schrijven van validatiedocumenten Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Project Engineer Elektriciteit
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor één van onze klanten gelegen te Puurs is TORMANS momenteel op zoek naar een Project engineer elektriciteit.Focus op kennis van elektriciteit, powerdistributies, vermogen, ... Voornaamste taken - De consultant is verantwoordelijk voor: design, uitwerking en as built dossier van de elektrische installaties.- Hij/Zij ontwerpt naar de noden van het project de elektrische voedingsdistributie, dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie.- Hij/Zij zorgt voor de nodige blokkenschema’s in het project, controleert alle gebruikers of deze op NET-voeding, Nood-voeding of DNB-voeding komen.- Hij/Zij heeft ervaring met TN-C en TN-S stelsel, en kan met andere woorden kabelberekeningen uitvoeren om de juist selectiviteit te kiezen (Caneco kennis is meerwaarde).- Hij/Zij stelt lastenboek en meetstaat op voor de project(en) volgens de BAE standaarden.- Na bevestiging van uitvoering werkt hij/zij zeer nauw samen met elektrische contractor. Zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles, …- Controleert ook de administratieve opvolging, m.a.w. facturatie van elektrische contractor.- In deze functie werkt hij/zij samen met het project team facility & utilities. Binnen het BAE-team zorgt hij/zij voor de overkoepelende aanpak van de verschillende disciplines.- Zoals het bespreken met de technologie leads Building Security & Building automation welke voorzieningen allemaal nodig zijn gaande van kabeltraces, kabelbanen, signaalkabels, …- Hij/Zij zal nauw samen werken met andere PE’s (PE Building Security & PE Building Automation) van het BEA team.- Hij/Zij controleert na uitvoering de elektrisch contractor en geeft na een succesvolle controle de installatie opnieuw vrij (inschakelen van spanning).- Hij/Zij maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans.- Hij/zij neemt contact op met de keuring instantie en zorgt voor een feilloos rapport in zijn as-built dossiers Profiel Cruciale diploma: VCA voor leidinggevende en kennis van (master) Elektriciteit/Electro - MechanicaKennis van elektrische (borden) keuringenverslagen is een plusMeerwaarde: Kennis van programma Caneco voor kabelberekeningen.Vereiste persoonlijke vaardigheden: Klant gerichtheid, nodige administratieve en communicatieve vaardigheden, project management vaardigheden en ervaring in pharma.Talen: NL en ENG Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Project Engineer Black Utilities
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken •Als Project Engineer Utilities ben je verantwoordelijk voor het conceptueel, basic en de detail engineering voor Utilities projecten binnen de farmacie.•Je zorgt voor een duidelijke scope omschrijving en een design conform de standaard en afgestemd met de interne klanten.•Je staat mee in voor de aankoop, opstart en verificatie van de installaties.•Je coördineert en begeleidt de installatie van het equipment en de piping en voert de verificatie/validatietesten uit en zorgt voor de documentatie ervan. Veiligheid en kwaliteit zijn key bij de uitvoering van de projecten.•Als Project Ingenieur ben je verantwoordelijk voor de detailplanning van het specifieke utility deel en zorg je dat deze gealigneerd is met de globale projectplanning of operationele planning.•Je maakt deel uit van het Utilities technology team en de desbetreffende projectteams. Profiel •Je bent in staat te multitasken en prioriteiten te stellen•Je hebt minimum 5 jaar ervaring als PE Utilities, bij voorkeur in de farma of voedingssector•Je hebt een technisch hoger diploma (Bachelor/Master) Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering, …Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.