We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Financieel assistent in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Financieel assistent in Belgium"

1 200 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Financieel assistent in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Financieel assistent in Belgium getoond.

Indeling van de "Financieel assistent" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Financieel assistent in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Financieel assistent"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Financieel assistent in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Schadebehandelaar. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2400 eur. Op de tweede plaats staat Investment Director met het loon van 1956 eur en op de derde plaats staat auditor met het loon van 1943 eur.

Aanbevolen vacatures

HR & Finance Assistent (m/v)
Actiris,
Goed nieuws!! Dit is een job met constante afwisseling tussen twee gebieden. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de financiële taken en anderzijds verzorg je de hard HR aspecten binnen onze groep.Voor de boekhoudkundige taken ben je verantwoordelijk van A-Z voor de voorbereidende boekhouding zodat de hoofdboekhouder meteen aan de slag kan :Inlezen en opmaken van facturenBetalingsopvolging en debiteurenbeheerUitvoeren van creditchecks en faillissementenAnalyse van de boekhoudkundige takenOp gebied van HR ben je vooral verantwoordelijk voor de payroll:Je verzorgt de in- en uitdienstenZorgt dat de verloftellers steeds up-to-date zijnOnderhoud van het wagenpark, tankkaarten en verzekeringscontractenStaat in contact met het sociaal secretariaatAnalyseert de HR statistieken Profil Je bent zowel financieel als administratief sterkEen minimum van 5 jaar ervaring wordt verwacht en dit minstens binnen 1 van de deelgebiedenJe weet hoe je vertrouwelijk moet omgaan met informatieAfwisseling in je dagdagelijkse taken is waar je naar op zoek bent!Voltijds of 4/5de is hoe je graag wenst te werkenJe hebt een goede kennis van Nederlands en FransMet MS Office werk je vlot. Daarnaast zal je geschoold worden in het gebruik van het interne softwarepakket Connaissances linguistiques Frans : Goed Nederlands : Goed
HR & Finance Assistent (m/v)
Actiris,
Onze klant Promante biedt een uitgebreid gamma van technische producten aan voor alle types industriële, reparatie-, engineering- en onderhoudstoepassingen. De producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, met extreme duurzaamheid in combinatie met veel aandacht voor milieu alsook veiligheid voor de gebruiker. Dit is een job met constante afwisseling tussen twee gebieden. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de debiteuren administratie en anderzijds verzorg je de hard HR aspecten binnen onze g roep . Voor de boekhoudkundige taken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de binnenkomende betalingen vanklanten zoals betalingen afpunten, rappels versturen, dossiers aan incasso bezorgen enz. Daarnaast voer je ook creditchecks uit en volg je faillissementen op. Doorgroeimogelijkheden naar het uitvoeren van de boekhouding van A-Z behoort zeker tot de mogelijkheden. Op gebied van HR ben je vooral verantwoordelijk voor de payroll: Je verzorgt de in- en uitdiensten Zorgt dat de verloftellers steeds up-to-date zijn Onderhoud van het wagenpark, tankkaarten en verzekeringscontracten Staat in contact met het sociaal secretariaat Profil Je bent zowel financieel als administratief sterkEen minimum van 5 jaar ervaring wordt verwacht en dit minstens binnen 1 van de deelgebiedenJe weet hoe je vertrouwelijk moet omgaan met informatieAfwisseling in je dagdagelijkse taken is waar je naar op zoek bent!Voltijds of 4/5de is hoe je graag wenst te werkenJe hebt een goede kennis van Nederlands en FransMet MS Office werk je vlot. Daarnaast zal je geschoold worden in het gebruik van het interne softwarepakket Connaissances linguistiques Frans : Middelmatige Nederlands : Middelmatige
Aankoop assistent
Synergie Klein Brabant Careers, NIEL
Je behartigt het aankoopproces intern de organisatie door opvolging van stockbeheer en artikelbeheer. Je bewaakt prijzen, betalingen en levertermijnen om te kunnen anticiperen op mogelijke problemen om een goede klantenservice te garanderen. Je volgt het optimaal stockbeheer op rekening houdend met diverse parameters zoals verkoopprognoses, speciale acties, levertijden van leveranciers, toeleveringsrisico’s van leveranciers,… . Je voert de administratie uit van een optimaal stockbeheer door o.a. het maken van rotatielijsten, behandelen van bestelvolumes, opmaken van forecasts en contracten naar leveranciers, het maken en doorsturen van bestellingen in overeenstemming met het voorraadproces,… . Je verzekert een optimaal beheer van de artikeldatabase teneinde op elk moment snel en efficiënt over de nodige productinformatie te beschikken. Je overlegt de logistieke flow met de afdeling Supply Chain.Wat zoeken we? Opleiding: Je beschikt over een Bacheloropleiding. Administratie: Je werkt vlot met het MS office-pakket, waaronder een grondige kennis van Excel. Ervaring met een ERP pakket is een must. Talen: Je communiceert zeer vlot en professioneel in het Nederlands, Frans en Engels zowel mondeling als schriftelijk. Aankoop: Je bent proactief, je beschikt over goede plannings kills en je kan goochelen met cijfers.Wat bieden we? Een verantwoordelijke, uitdagende en leerrijke job. Een goed en correct loon dat steeds netjes op tijd betaald word met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, eco-cheques (groeps- en hospitalisatieverzekering bij vaste indienstname). Een voltijdse functie op basis van 40u/week. Een doorgedreven opleidingsperiode voor deze functie vol afwisseling. Een gegarandeerde werkzekerheid in een financieel gezond én ambitieus Belgisch familiebedrijf.
ASSISTENT PROJECTLEIDER
Synergie Brugge Careers, BRUGGE
Voor een gekende bouwfirma in de ruime regio van Brugge gaan we op zoek naar een Assistent Projectleider : Samen met de projectleider doe je de opvolging van de projecten van A-Z. Zowel op organisatorisch als financieel vlak. Je krijgt ondersteuning van verschillende afdelingen en teams om je project tot een succesvol einde te brengen. Je bent medeverantwoordelijk voor kwaliteit en veiligheid op de bouwplaats.Wat zoeken we? Master / Bachelor Bouwkunde. Je bent gemotiveerd en gaat gestructureerd te werk. Teamspeler met commercieel inzicht.Wat bieden we? Opleiding op maat. Aangename sfeer in een hecht team. Werk in eigen reigo. Stabiel en ambitieus bedrijf.
Assistent Shopmanager
Damart, Wijnegem BE
BedrijfsvoorstellingDamart beoogt het welzijn sinds meer dan 50 jaar. De artikelen die het label van de magische vezel Thermolactyl dragen, zitten meer dan ooit comfortabel en worden bijzonder op prijs gesteld door steeds meer klanten.Damart is eveneens gevestigd in Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Zwitserland en in Japan en is vandaag de dag dé internationale referentie geworden en beoogt thans de plaats als Europese leider op de markt van de senioren.Welzijn is voor Damart tevens de mogelijkheid aan zijn klanten bieden om een goede keuze te maken: rustig thuis kiezen uit de artikelen voorgesteld in de catalogus en op de website, of bij ons in de gezellige sfeer van onze winkels, bijgestaan door het advies van ons gekwalificeerd personeel.FunctieJe bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten.Je bent de rechterhand van de shopmanager. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren!Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring.Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Shopmanager.ProfielJe hebt reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de modesector. Een eerste leidinggevende ervaring is een vereiste.Je commerciële ingesteldheid is gebaseerd op twee essentiële waarden : nl. het plezier de klanten te ontvangen en hen tevreden te stellen. Je bent energiek en uiteraard heb je het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging.Het realiseren van objectieven prikkelt je.Je bezit de skills om een team te leiden en te motiveren.Je bent open-minded en gepassioneerd door mode en verkoop.AanbodWij bieden een boeiende en gevarieerde job aan in een 35-urenweek met een competitief verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen. Dit alles binnen een internationale en financieel gezonde groep waar waarden als teamspirit, gevoel voor innovatie en passie voor de klanten belangrijk zijn.Damart? Maak het verschil samen met ons! Reageer nu!!
Financieel assistent
Accent, Diegem, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiJe komt terecht in een support team voor de pensioenfondsen die worden beheerd voor de grote klanten. Elke klant heeft een eigen manager waaraan je rapporteert. Na inwerking zal je op 2 à 3 verschillende fondsen kunnen werken.Een greep uit het takenpakket voor de vacature als financieel assistent regio Zaventem:Je zorgt voor de organisatie van algemene vergaderingen & board meetingsJe staat in voor een correcte facturatie van de geleverde diensten aan de klantJe bereidt rapporten voor met kwartaalcijfers en bent verantwoordelijk voor de financiële rapportage van belangrijke beleggingsportefeuillesJe volgt de wetgeving op en zorgt dat alle procedures up to date blijvenJe zorgt met andere woorden voor een soepel verloop van het dagelijkse, operationele beheer van de fondsen en kan makkelijk switchen van de ene naar de andere taakJe coördineert de werkzaamheden van kantoren in verschillende landenDescription de l'emploiJe komt terecht in een support team voor de pensioenfondsen die worden beheerd voor de grote klanten. Elke klant heeft een eigen manager waaraan je rapporteert. Na inwerking zal je op 2 à 3 verschillende fondsen kunnen werken.Een greep uit het takenpakket voor de vacature als financieel assistent regio Zaventem:Je zorgt voor de organisatie van algemene vergaderingen & board meetingsJe staat in voor een correcte facturatie van de geleverde diensten aan de klantJe bereidt rapporten voor met kwartaalcijfers en bent verantwoordelijk voor de financiële rapportage van belangrijke beleggingsportefeuillesJe volgt de wetgeving op en zorgt dat alle procedures up to date blijvenJe zorgt met andere woorden voor een soepel verloop van het dagelijkse, operationele beheer van de fondsen en kan makkelijk switchen van de ene naar de andere taakJe coördineert de werkzaamheden van kantoren in verschillende landenInformations sur l'entrepriseMet haar 370 medewerkers en vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent, en Luik, is onze klant dé referentie op het vlak van risk management, (her)verzekeringen en employee benefits. De firma is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft voldoende parking.Informations sur l'entrepriseMet haar 370 medewerkers en vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent, en Luik, is onze klant dé referentie op het vlak van risk management, (her)verzekeringen en employee benefits. De firma is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft voldoende parking.Votre profilVoor de vacature als financieel assistent regio Zaventem zijn we op zoek naar iemand met de volgende capaciteiten:Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma op zakJe bent analytisch ingesteld en hebt geen schrik van cijfersJe kan goed prioriteiten stellen en vindt het fijn om 100 kleine dingen op een dag te doenVoor de interne contacten is kennis van het Nederlands en Engels vereist. Kennis van het Frans is een pluspunt.Je hebt affiniteit voor verzekeringen en/of bent bereid om hierin bij te lerenJe werkt uiterst nauwkeurig en punctueelVotre profilVoor de vacature als financieel assistent regio Zaventem zijn we op zoek naar iemand met de volgende capaciteiten:Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma op zakJe bent analytisch ingesteld en hebt geen schrik van cijfersJe kan goed prioriteiten stellen en vindt het fijn om 100 kleine dingen op een dag te doenVoor de interne contacten is kennis van het Nederlands en Engels vereist. Kennis van het Frans is een pluspunt.Je hebt affiniteit voor verzekeringen en/of bent bereid om hierin bij te lerenJe werkt uiterst nauwkeurig en punctueelNous vous offronsVoor de vacature als financieel assistent regio Zaventem biedt onze klant je het volgende pakket aan:Een job optie vastJe krijgt de kans om samen te werken met de grootste multinationals in een internationale omgeving en maakt deel uit van een team met unieke expertise in EuropaSalaris naargelang ervaring, anciënniteit en opleidingFlexibele werkuren + optie tot thuiswerkTeambuilding activiteiten + allerlei extraatjes zoals sportcoach, lezingen, opleidingen etc...CafetariaplanMaaltijdchequesGroeps- en hospitalisatieverzekeringNetto onkostenvergoedingNous vous offronsVoor de vacature als financieel assistent regio Zaventem biedt onze klant je het volgende pakket aan:Een job optie vastJe krijgt de kans om samen te werken met de grootste multinationals in een internationale omgeving en maakt deel uit van een team met unieke expertise in EuropaSalaris naargelang ervaring, anciënniteit en opleidingFlexibele werkuren + optie tot thuiswerkTeambuilding activiteiten + allerlei extraatjes zoals sportcoach, lezingen, opleidingen etc...CafetariaplanMaaltijdchequesGroeps- en hospitalisatieverzekeringNetto onkostenvergoeding
Financieel assistent
Accent, Diegem, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingJe komt terecht in een support team voor de pensioenfondsen die worden beheerd voor de grote klanten. Elke klant heeft een eigen manager waaraan je rapporteert. Na inwerking zal je op 2 à 3 verschillende fondsen kunnen werken.Een greep uit het takenpakket voor de vacature als financieel assistent regio Zaventem:Je zorgt voor de organisatie van algemene vergaderingen & board meetingsJe staat in voor een correcte facturatie van de geleverde diensten aan de klantJe bereidt rapporten voor met kwartaalcijfers en bent verantwoordelijk voor de financiële rapportage van belangrijke beleggingsportefeuillesJe volgt de wetgeving op en zorgt dat alle procedures up to date blijvenJe zorgt met andere woorden voor een soepel verloop van het dagelijkse, operationele beheer van de fondsen en kan makkelijk switchen van de ene naar de andere taakJe coördineert de werkzaamheden van kantoren in verschillende landenFunctieomschrijvingJe komt terecht in een support team voor de pensioenfondsen die worden beheerd voor de grote klanten. Elke klant heeft een eigen manager waaraan je rapporteert. Na inwerking zal je op 2 à 3 verschillende fondsen kunnen werken.Een greep uit het takenpakket voor de vacature als financieel assistent regio Zaventem:Je zorgt voor de organisatie van algemene vergaderingen & board meetingsJe staat in voor een correcte facturatie van de geleverde diensten aan de klantJe bereidt rapporten voor met kwartaalcijfers en bent verantwoordelijk voor de financiële rapportage van belangrijke beleggingsportefeuillesJe volgt de wetgeving op en zorgt dat alle procedures up to date blijvenJe zorgt met andere woorden voor een soepel verloop van het dagelijkse, operationele beheer van de fondsen en kan makkelijk switchen van de ene naar de andere taakJe coördineert de werkzaamheden van kantoren in verschillende landenBedrijfsinformatieMet haar 370 medewerkers en vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent, en Luik, is onze klant dé referentie op het vlak van risk management, (her)verzekeringen en employee benefits. De firma is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft voldoende parking.BedrijfsinformatieMet haar 370 medewerkers en vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent, en Luik, is onze klant dé referentie op het vlak van risk management, (her)verzekeringen en employee benefits. De firma is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft voldoende parking.Jouw profielVoor de vacature als financieel assistent regio Zaventem zijn we op zoek naar iemand met de volgende capaciteiten:Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma op zakJe bent analytisch ingesteld en hebt geen schrik van cijfersJe kan goed prioriteiten stellen en vindt het fijn om 100 kleine dingen op een dag te doenVoor de interne contacten is kennis van het Nederlands en Engels vereist. Kennis van het Frans is een pluspunt.Je hebt affiniteit voor verzekeringen en/of bent bereid om hierin bij te lerenJe werkt uiterst nauwkeurig en punctueelJouw profielVoor de vacature als financieel assistent regio Zaventem zijn we op zoek naar iemand met de volgende capaciteiten:Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma op zakJe bent analytisch ingesteld en hebt geen schrik van cijfersJe kan goed prioriteiten stellen en vindt het fijn om 100 kleine dingen op een dag te doenVoor de interne contacten is kennis van het Nederlands en Engels vereist. Kennis van het Frans is een pluspunt.Je hebt affiniteit voor verzekeringen en/of bent bereid om hierin bij te lerenJe werkt uiterst nauwkeurig en punctueelWij bieden jouVoor de vacature als financieel assistent regio Zaventem biedt onze klant je het volgende pakket aan:Een job optie vastJe krijgt de kans om samen te werken met de grootste multinationals in een internationale omgeving en maakt deel uit van een team met unieke expertise in EuropaSalaris naargelang ervaring, anciënniteit en opleidingFlexibele werkuren + optie tot thuiswerkTeambuilding activiteiten + allerlei extraatjes zoals sportcoach, lezingen, opleidingen etc...CafetariaplanMaaltijdchequesGroeps- en hospitalisatieverzekeringNetto onkostenvergoedingWij bieden jouVoor de vacature als financieel assistent regio Zaventem biedt onze klant je het volgende pakket aan:Een job optie vastJe krijgt de kans om samen te werken met de grootste multinationals in een internationale omgeving en maakt deel uit van een team met unieke expertise in EuropaSalaris naargelang ervaring, anciënniteit en opleidingFlexibele werkuren + optie tot thuiswerkTeambuilding activiteiten + allerlei extraatjes zoals sportcoach, lezingen, opleidingen etc...CafetariaplanMaaltijdchequesGroeps- en hospitalisatieverzekeringNetto onkostenvergoeding
FINANCIEEL ASSISTENT
Accent, Ternat, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiAls financieel assistent sta je in voor het opstellen, verwerken en opvolgen van de algemene facturatie binnen het bedrijf.Aan de hand van de werkbonnen en tijdsregistratie maak je de facturen en pro forma's op.Wat wordt er van de nieuwe collega verwacht?Opstellen, verwerken en opvolgen van aankoop en verkoop facturen.Controleren van de werkuren via tijdsregistratie.Voorbereiden van de maandelijkse BTW aangifte in samenwerking met de boekhouder.Maandelijkse facturatie van de onderhoudscontracten.Opmaken van pro forma's en de opvolging hiervan.Provisie diverse projecten en contracten aanleggen.Provisielijst up to date houden.Opmaken van creditnota's.Description de l'emploiAls financieel assistent sta je in voor het opstellen, verwerken en opvolgen van de algemene facturatie binnen het bedrijf.Aan de hand van de werkbonnen en tijdsregistratie maak je de facturen en pro forma's op.Wat wordt er van de nieuwe collega verwacht?Opstellen, verwerken en opvolgen van aankoop en verkoop facturen.Controleren van de werkuren via tijdsregistratie.Voorbereiden van de maandelijkse BTW aangifte in samenwerking met de boekhouder.Maandelijkse facturatie van de onderhoudscontracten.Opmaken van pro forma's en de opvolging hiervan.Provisie diverse projecten en contracten aanleggen.Provisielijst up to date houden.Opmaken van creditnota's.Informations sur l'entrepriseOnze klant kan zich marktleider noemen in zijn segment. En dit bovendien wereldwijd. Ze zijn in het bezit van een breed gamma, zijn bijzonder innovatief, werken op maat van de klant en bieden ondersteuning aan de klant.Wegens groei van de organisatie zijn zij op zoek naar 2 planners.Informations sur l'entrepriseOnze klant kan zich marktleider noemen in zijn segment. En dit bovendien wereldwijd. Ze zijn in het bezit van een breed gamma, zijn bijzonder innovatief, werken op maat van de klant en bieden ondersteuning aan de klant.Wegens groei van de organisatie zijn zij op zoek naar 2 planners.Votre profilAls Financieel assistent:Ben je administratief sterk.Ben je goed in het plannen en organiseren van je eigen taken en voert deze nauwkeurig uit.Ben je flexibel en leergierig.Kan je zelfstandig werken alsook in team.Draag je jouw verantwoordelijkheid, ben je nauwgezet en ordelijk.Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, bij voorkeur kan je u ook uitdrukken in het Frans of ben je bereid dit aan te leren.Kan je uitstekend met een computer overweg en leer je snel bij.Pluspunt: kennis navision / microsoft dynamics.Pluspunt: basiskennis boekhouding.Votre profilAls Financieel assistent:Ben je administratief sterk.Ben je goed in het plannen en organiseren van je eigen taken en voert deze nauwkeurig uit.Ben je flexibel en leergierig.Kan je zelfstandig werken alsook in team.Draag je jouw verantwoordelijkheid, ben je nauwgezet en ordelijk.Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, bij voorkeur kan je u ook uitdrukken in het Frans of ben je bereid dit aan te leren.Kan je uitstekend met een computer overweg en leer je snel bij.Pluspunt: kennis navision / microsoft dynamics.Pluspunt: basiskennis boekhouding.Nous vous offronsBij onze klant werven we aan met een lange termijn visie.Investeren in hun medewerkers is het recept tot succes!Je krijgt uitstekende support van je collega's / leidinggevenden.Een boeiende groei functie met telkens nieuwe uitdagingen.Je hebt ruimte om creatieve ideeën en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.Een contract optie vast en een aantrekkelijk salaris.Extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering).Laptop.Nous vous offronsBij onze klant werven we aan met een lange termijn visie.Investeren in hun medewerkers is het recept tot succes!Je krijgt uitstekende support van je collega's / leidinggevenden.Een boeiende groei functie met telkens nieuwe uitdagingen.Je hebt ruimte om creatieve ideeën en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.Een contract optie vast en een aantrekkelijk salaris.Extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering).Laptop.
Management-Assistent
Accent, Gullegem, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls Management-Assistent medewerker voor een bedrijf te Gullegem sta je in voor de ondersteuning van de COO die verantwoordelijk is voor Productie / Qualiteit / ICT / AK / HR arbeiders.Je zal op HR vlak diverse ondersteunende taken verrichten; Contact met inhouse mbt vacatures, opvolging afwezigheden van werknemers (eigen en interim), ...Je staat in voor de voorbereiding van de weekplanning mbt orders en coördineert een aantal speciale werkorders (annulaties, vervroegingen, ...)Je bereidt presentaties voor, cijfersanalyses, maakt correspondentie op en organiseert vergaderingenTot slot fungeer je als voorfilter van alle info/vragen/opdrachten die binnenkomen voor de COO.Kortom, een zeer gevarieerd en uitdagend takenpakket!Description de l'emploiAls Management-Assistent medewerker voor een bedrijf te Gullegem sta je in voor de ondersteuning van de COO die verantwoordelijk is voor Productie / Qualiteit / ICT / AK / HR arbeiders.Je zal op HR vlak diverse ondersteunende taken verrichten; Contact met inhouse mbt vacatures, opvolging afwezigheden van werknemers (eigen en interim), ...Je staat in voor de voorbereiding van de weekplanning mbt orders en coördineert een aantal speciale werkorders (annulaties, vervroegingen, ...)Je bereidt presentaties voor, cijfersanalyses, maakt correspondentie op en organiseert vergaderingenTot slot fungeer je als voorfilter van alle info/vragen/opdrachten die binnenkomen voor de COO.Kortom, een zeer gevarieerd en uitdagend takenpakket!Informations sur l'entrepriseOnze klant is een dynamische en innoverende familiale KMO, gelegen te Gullegem.Het bedrijf realiseert jaar na jaar een enorme groei en bouwt continu aan zijn toekomst door verdere geografische marktuitbreiding en toevoeging van nieuwe productgroepen aan het bestaande gamma. Daarvoor zoeken ze continu nieuwe collega's om het team te versterken.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een dynamische en innoverende familiale KMO, gelegen te Gullegem.Het bedrijf realiseert jaar na jaar een enorme groei en bouwt continu aan zijn toekomst door verdere geografische marktuitbreiding en toevoeging van nieuwe productgroepen aan het bestaande gamma. Daarvoor zoeken ze continu nieuwe collega's om het team te versterken.Votre profilVoor deze vacature kijken we uit naar iemand met een bachelor denk- en werkniveau. Pas afgestudeerden komen ook in aanmerking.Je bent een doener, no-nonsense figuurJe bent sterk in Excel (draaitabellen) en ERPAls Management Assistent kom je in aanraking met heel wat vertrouwelijke informatie. Discretie is dus jouw middle name.Je weet jezelf een professionele houding aan te nemen, zowel in directe contacten als via telefoon of per mail. Je bent voldoende assertief in situaties waar nodig.Je spreekt en schrijf vlot in het Nederlands en in het Frans. Kennis van andere talen is een plus.Tot slot hou je van uitdagingen en ben je flexibel ingesteld.Votre profilVoor deze vacature kijken we uit naar iemand met een bachelor denk- en werkniveau. Pas afgestudeerden komen ook in aanmerking.Je bent een doener, no-nonsense figuurJe bent sterk in Excel (draaitabellen) en ERPAls Management Assistent kom je in aanraking met heel wat vertrouwelijke informatie. Discretie is dus jouw middle name.Je weet jezelf een professionele houding aan te nemen, zowel in directe contacten als via telefoon of per mail. Je bent voldoende assertief in situaties waar nodig.Je spreekt en schrijf vlot in het Nederlands en in het Frans. Kennis van andere talen is een plus.Tot slot hou je van uitdagingen en ben je flexibel ingesteld.Nous vous offronsWe bieden jou een veelzijdige functie aan in een groeiende & familiale onderneming.Je zal deel uitmaken van een dynamisch team waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.Wij kunnen je tàl van redenen geven om te kiezen voor dit bedrijf. Een greep:Sterk groeiend en financieel gezonde onderneming.Moderne & innovatieve producten.Sterke aanwezigheid in de media, op facebook, ... trots om deel te maken van dit team.Vlotte bereikbaarheid en filevrije omgeving.Zeer ruime parkeergelegenheid aan het bedrijf.Lekkere broodjes te bestellen én onze vriendelijke portier wijst je de weg.Jouw inzet en motivatie worden beloond met mooie loonsvoorwaarden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder maaltijdcheques.Op tijd en stond een appreciatie voor het harde werk, in de vorm van zomerbbq, een ijskar, ...Uren:Je werkt in een 39u week van maandag tot en met vrijdag:Maandag tot donderdag: 8-17hVrijdag: 8-16hVan april tot en met juli werk je 1u extra per dag (7h30 starten en 30min. middagpauze ipv 60 min.), hierdoor bouw je extra recup opVerlof: 20 wettelijke verlofdagen + 6 ADVCollectief verlof: +- vanaf 1 tot en met 15 augustus (+ 1 week ervoor of 1 week erna)Eindejaarsperiode (2 weken) +- vanaf 24 december tot en met 7/01In het hoogseizoen (april-juli) kan er geen verlof opgenomen worden.Loon:Loon volgens ervaring en opleidingMaaltjidcheques twv €5,77 + hospitalisatieverzekeringBenieuwd naar meer? Contacteer ons snel via +32 (0)56 36 15 70 of via wafae.kastit@accentjobs.beNous vous offronsWe bieden jou een veelzijdige functie aan in een groeiende & familiale onderneming.Je zal deel uitmaken van een dynamisch team waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.Wij kunnen je tàl van redenen geven om te kiezen voor dit bedrijf. Een greep:Sterk groeiend en financieel gezonde onderneming.Moderne & innovatieve producten.Sterke aanwezigheid in de media, op facebook, ... trots om deel te maken van dit team.Vlotte bereikbaarheid en filevrije omgeving.Zeer ruime parkeergelegenheid aan het bedrijf.Lekkere broodjes te bestellen én onze vriendelijke portier wijst je de weg.Jouw inzet en motivatie worden beloond met mooie loonsvoorwaarden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder maaltijdcheques.Op tijd en stond een appreciatie voor het harde werk, in de vorm van zomerbbq, een ijskar, ...Uren:Je werkt in een 39u week van maandag tot en met vrijdag:Maandag tot donderdag: 8-17hVrijdag: 8-16hVan april tot en met juli werk je 1u extra per dag (7h30 starten en 30min. middagpauze ipv 60 min.), hierdoor bouw je extra recup opVerlof: 20 wettelijke verlofdagen + 6 ADVCollectief verlof: +- vanaf 1 tot en met 15 augustus (+ 1 week ervoor of 1 week erna)Eindejaarsperiode (2 weken) +- vanaf 24 december tot en met 7/01In het hoogseizoen (april-juli) kan er geen verlof opgenomen worden.Loon:Loon volgens ervaring en opleidingMaaltjidcheques twv €5,77 + hospitalisatieverzekeringBenieuwd naar meer? Contacteer ons snel via +32 (0)56 36 15 70 of via wafae.kastit@accentjobs.be
ASSISTENT PROJECTLEIDER
Accent, Gand, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiAls assistent projectleider voor de regio Gent (hoofdkantoor Geel), ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaande taken:Je zorgt voor een integrale werfvoorbereiding.Je stuurt de eigen arbeiders en onderaannemers aan.Je gaat de klantenrelaties onderhouden.Je werkt steeds efficiënt en zorgt voor een correct budgetbeheer.Je leeft de vooropgestelde procedures na en hebt oog voor veiligheid en kwaliteit.Je zorgt voor een correcte projectadministratie en neemt deel aan werfvergaderingen.Binnen deze functie werk je onder het oog van projectleider die je gaat begeleiden in het hele proces zodat je goed ingewerkt raakt in de systemen en procedures.Description de l'emploiAls assistent projectleider voor de regio Gent (hoofdkantoor Geel), ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaande taken:Je zorgt voor een integrale werfvoorbereiding.Je stuurt de eigen arbeiders en onderaannemers aan.Je gaat de klantenrelaties onderhouden.Je werkt steeds efficiënt en zorgt voor een correct budgetbeheer.Je leeft de vooropgestelde procedures na en hebt oog voor veiligheid en kwaliteit.Je zorgt voor een correcte projectadministratie en neemt deel aan werfvergaderingen.Binnen deze functie werk je onder het oog van projectleider die je gaat begeleiden in het hele proces zodat je goed ingewerkt raakt in de systemen en procedures.Informations sur l'entrepriseOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .Informations sur l'entrepriseOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .Votre profilVoor de functie van 'assistent projectleider' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt een bachelor of master binnen bouw(kunde).Je hebt een passie voor de renovatiewereld.Je spreekt goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans.Je enthousiaste en dynamische persoonlijkheid zorgt voor een goede communicatie op de werf.Je hebt leidinggevende capaciteiten.Je bent een vroege vogel die graag 's morgens op de werf aanwezig is.Votre profilVoor de functie van 'assistent projectleider' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt een bachelor of master binnen bouw(kunde).Je hebt een passie voor de renovatiewereld.Je spreekt goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans.Je enthousiaste en dynamische persoonlijkheid zorgt voor een goede communicatie op de werf.Je hebt leidinggevende capaciteiten.Je bent een vroege vogel die graag 's morgens op de werf aanwezig is.Nous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdNous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerd
ASSISTENT PROJECTLEIDER
Accent, Geel, Anvers, BE
Description de l'emploiAls assistent projectleider voor de regio Kempen (hoofdkantoor Geel), ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaande taken:Je zorgt voor een integrale werfvoorbereiding.Je stuurt de eigen arbeiders en onderaannemers aan.Je gaat de klantenrelaties onderhouden.Je werkt steeds efficiënt en zorgt voor een correct budgetbeheer.Je leeft de vooropgestelde procedures na en hebt oog voor veiligheid en kwaliteit.Je zorgt voor een correcte projectadministratie en neemt deel aan werfvergaderingen.Binnen deze functie werk je onder het oog van projectleider die je gaat begeleiden in het hele proces zodat je goed ingewerkt raakt in de systemen en procedures.Description de l'emploiAls assistent projectleider voor de regio Kempen (hoofdkantoor Geel), ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaande taken:Je zorgt voor een integrale werfvoorbereiding.Je stuurt de eigen arbeiders en onderaannemers aan.Je gaat de klantenrelaties onderhouden.Je werkt steeds efficiënt en zorgt voor een correct budgetbeheer.Je leeft de vooropgestelde procedures na en hebt oog voor veiligheid en kwaliteit.Je zorgt voor een correcte projectadministratie en neemt deel aan werfvergaderingen.Binnen deze functie werk je onder het oog van projectleider die je gaat begeleiden in het hele proces zodat je goed ingewerkt raakt in de systemen en procedures.Informations sur l'entrepriseOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .Informations sur l'entrepriseOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .Votre profilVoor de functie van 'assistent projectleider' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt een bachelor of master binnen bouw(kunde).Je hebt een passie voor de renovatiewereld.Je spreekt goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans.Je enthousiaste en dynamische persoonlijkheid zorgt voor een goede communicatie op de werf.Je hebt leidinggevende capaciteiten.Je bent een vroege vogel die graag 's morgens op de werf aanwezig is.Votre profilVoor de functie van 'assistent projectleider' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt een bachelor of master binnen bouw(kunde).Je hebt een passie voor de renovatiewereld.Je spreekt goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans.Je enthousiaste en dynamische persoonlijkheid zorgt voor een goede communicatie op de werf.Je hebt leidinggevende capaciteiten.Je bent een vroege vogel die graag 's morgens op de werf aanwezig is.Nous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdNous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerd
Assistent ploegverantwoordelijke
Accent, Tielt, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiOpvolgen van nieuwe starters (interim inpakkers), opleiding geven, helpen met de controles, bijspringen bij machines waar nodigKwaliteitscontrole: steekproeven nemen op geproduceerde stukken, metingen doen en rapporteren aan de QCAMeehelpen in productie: klein percentage ook meehelpen aan machines zoals inpakkersDescription de l'emploiOpvolgen van nieuwe starters (interim inpakkers), opleiding geven, helpen met de controles, bijspringen bij machines waar nodigKwaliteitscontrole: steekproeven nemen op geproduceerde stukken, metingen doen en rapporteren aan de QCAMeehelpen in productie: klein percentage ook meehelpen aan machines zoals inpakkersInformations sur l'entrepriseOnze klant werd opgericht in 1984 als eenmanszaak. De 1e generatie bedrijfsleiders startten het bedrijf op met oog op een klantengerichte visie en focus op groei.Vandaag de dag is de 2de generatie werkzaam in het bedrijf en draagt men de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds hoog in het vaandel. Een lange termijnvisie vormt de leidraad naar verdere groei.Ze zijn de trendsetter op het gebied van spuitgieten en produceren thermoplasten voor alle industriesectoren. Daarbij combineren ze geavanceerde know-how met een klantvriendelijke beheer volgens moderne KMO'SInformations sur l'entrepriseOnze klant werd opgericht in 1984 als eenmanszaak. De 1e generatie bedrijfsleiders startten het bedrijf op met oog op een klantengerichte visie en focus op groei.Vandaag de dag is de 2de generatie werkzaam in het bedrijf en draagt men de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds hoog in het vaandel. Een lange termijnvisie vormt de leidraad naar verdere groei.Ze zijn de trendsetter op het gebied van spuitgieten en produceren thermoplasten voor alle industriesectoren. Daarbij combineren ze geavanceerde know-how met een klantvriendelijke beheer volgens moderne KMO'SVotre profilErvaring in productieErvaring in kwaliteitscontrole is pluspuntKennis NL noodzakelijkGoeie mentor-skills voor begeleiding van nieuwe mensenTempowerk aankunnenVotre profilErvaring in productieErvaring in kwaliteitscontrole is pluspuntKennis NL noodzakelijkGoeie mentor-skills voor begeleiding van nieuwe mensenTempowerk aankunnenNous vous offronsDroom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een wereldspeler is op de markt? Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je hier zijn, wij zijn namelijk de grootste strevers in onze sector. Bij Sova-Plastics kom je terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook mooi meegenomen.Nous vous offronsDroom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een wereldspeler is op de markt? Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je hier zijn, wij zijn namelijk de grootste strevers in onze sector. Bij Sova-Plastics kom je terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook mooi meegenomen.
FINANCIEEL ASSISTENT
Accent, Ternat, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingAls financieel assistent sta je in voor het opstellen, verwerken en opvolgen van de algemene facturatie binnen het bedrijf.Aan de hand van de werkbonnen en tijdsregistratie maak je de facturen en pro forma's op.Wat wordt er van de nieuwe collega verwacht?Opstellen, verwerken en opvolgen van aankoop en verkoop facturen.Controleren van de werkuren via tijdsregistratie.Voorbereiden van de maandelijkse BTW aangifte in samenwerking met de boekhouder.Maandelijkse facturatie van de onderhoudscontracten.Opmaken van pro forma's en de opvolging hiervan.Provisie diverse projecten en contracten aanleggen.Provisielijst up to date houden.Opmaken van creditnota's.FunctieomschrijvingAls financieel assistent sta je in voor het opstellen, verwerken en opvolgen van de algemene facturatie binnen het bedrijf.Aan de hand van de werkbonnen en tijdsregistratie maak je de facturen en pro forma's op.Wat wordt er van de nieuwe collega verwacht?Opstellen, verwerken en opvolgen van aankoop en verkoop facturen.Controleren van de werkuren via tijdsregistratie.Voorbereiden van de maandelijkse BTW aangifte in samenwerking met de boekhouder.Maandelijkse facturatie van de onderhoudscontracten.Opmaken van pro forma's en de opvolging hiervan.Provisie diverse projecten en contracten aanleggen.Provisielijst up to date houden.Opmaken van creditnota's.BedrijfsinformatieOnze klant kan zich marktleider noemen in zijn segment. En dit bovendien wereldwijd. Ze zijn in het bezit van een breed gamma, zijn bijzonder innovatief, werken op maat van de klant en bieden ondersteuning aan de klant.Wegens groei van de organisatie zijn zij op zoek naar 2 planners.BedrijfsinformatieOnze klant kan zich marktleider noemen in zijn segment. En dit bovendien wereldwijd. Ze zijn in het bezit van een breed gamma, zijn bijzonder innovatief, werken op maat van de klant en bieden ondersteuning aan de klant.Wegens groei van de organisatie zijn zij op zoek naar 2 planners.Jouw profielAls Financieel assistent:Ben je administratief sterk.Ben je goed in het plannen en organiseren van je eigen taken en voert deze nauwkeurig uit.Ben je flexibel en leergierig.Kan je zelfstandig werken alsook in team.Draag je jouw verantwoordelijkheid, ben je nauwgezet en ordelijk.Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, bij voorkeur kan je u ook uitdrukken in het Frans of ben je bereid dit aan te leren.Kan je uitstekend met een computer overweg en leer je snel bij.Pluspunt: kennis navision / microsoft dynamics.Pluspunt: basiskennis boekhouding.Jouw profielAls Financieel assistent:Ben je administratief sterk.Ben je goed in het plannen en organiseren van je eigen taken en voert deze nauwkeurig uit.Ben je flexibel en leergierig.Kan je zelfstandig werken alsook in team.Draag je jouw verantwoordelijkheid, ben je nauwgezet en ordelijk.Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, bij voorkeur kan je u ook uitdrukken in het Frans of ben je bereid dit aan te leren.Kan je uitstekend met een computer overweg en leer je snel bij.Pluspunt: kennis navision / microsoft dynamics.Pluspunt: basiskennis boekhouding.Wij bieden jouBij onze klant werven we aan met een lange termijn visie.Investeren in hun medewerkers is het recept tot succes!Je krijgt uitstekende support van je collega's / leidinggevenden.Een boeiende groei functie met telkens nieuwe uitdagingen.Je hebt ruimte om creatieve ideeën en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.Een contract optie vast en een aantrekkelijk salaris.Extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering).Laptop.Wij bieden jouBij onze klant werven we aan met een lange termijn visie.Investeren in hun medewerkers is het recept tot succes!Je krijgt uitstekende support van je collega's / leidinggevenden.Een boeiende groei functie met telkens nieuwe uitdagingen.Je hebt ruimte om creatieve ideeën en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.Een contract optie vast en een aantrekkelijk salaris.Extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering).Laptop.
Management-Assistent
Accent, Gullegem, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls Management-Assistent medewerker voor een bedrijf te Gullegem sta je in voor de ondersteuning van de COO die verantwoordelijk is voor Productie / Qualiteit / ICT / AK / HR arbeiders.Je zal op HR vlak diverse ondersteunende taken verrichten; Contact met inhouse mbt vacatures, opvolging afwezigheden van werknemers (eigen en interim), ...Je staat in voor de voorbereiding van de weekplanning mbt orders en coördineert een aantal speciale werkorders (annulaties, vervroegingen, ...)Je bereidt presentaties voor, cijfersanalyses, maakt correspondentie op en organiseert vergaderingenTot slot fungeer je als voorfilter van alle info/vragen/opdrachten die binnenkomen voor de COO.Kortom, een zeer gevarieerd en uitdagend takenpakket!FunctieomschrijvingAls Management-Assistent medewerker voor een bedrijf te Gullegem sta je in voor de ondersteuning van de COO die verantwoordelijk is voor Productie / Qualiteit / ICT / AK / HR arbeiders.Je zal op HR vlak diverse ondersteunende taken verrichten; Contact met inhouse mbt vacatures, opvolging afwezigheden van werknemers (eigen en interim), ...Je staat in voor de voorbereiding van de weekplanning mbt orders en coördineert een aantal speciale werkorders (annulaties, vervroegingen, ...)Je bereidt presentaties voor, cijfersanalyses, maakt correspondentie op en organiseert vergaderingenTot slot fungeer je als voorfilter van alle info/vragen/opdrachten die binnenkomen voor de COO.Kortom, een zeer gevarieerd en uitdagend takenpakket!BedrijfsinformatieOnze klant is een dynamische en innoverende familiale KMO, gelegen te Gullegem.Het bedrijf realiseert jaar na jaar een enorme groei en bouwt continu aan zijn toekomst door verdere geografische marktuitbreiding en toevoeging van nieuwe productgroepen aan het bestaande gamma. Daarvoor zoeken ze continu nieuwe collega's om het team te versterken.BedrijfsinformatieOnze klant is een dynamische en innoverende familiale KMO, gelegen te Gullegem.Het bedrijf realiseert jaar na jaar een enorme groei en bouwt continu aan zijn toekomst door verdere geografische marktuitbreiding en toevoeging van nieuwe productgroepen aan het bestaande gamma. Daarvoor zoeken ze continu nieuwe collega's om het team te versterken.Jouw profielVoor deze vacature kijken we uit naar iemand met een bachelor denk- en werkniveau. Pas afgestudeerden komen ook in aanmerking.Je bent een doener, no-nonsense figuurJe bent sterk in Excel (draaitabellen) en ERPAls Management Assistent kom je in aanraking met heel wat vertrouwelijke informatie. Discretie is dus jouw middle name.Je weet jezelf een professionele houding aan te nemen, zowel in directe contacten als via telefoon of per mail. Je bent voldoende assertief in situaties waar nodig.Je spreekt en schrijf vlot in het Nederlands en in het Frans. Kennis van andere talen is een plus.Tot slot hou je van uitdagingen en ben je flexibel ingesteld.Jouw profielVoor deze vacature kijken we uit naar iemand met een bachelor denk- en werkniveau. Pas afgestudeerden komen ook in aanmerking.Je bent een doener, no-nonsense figuurJe bent sterk in Excel (draaitabellen) en ERPAls Management Assistent kom je in aanraking met heel wat vertrouwelijke informatie. Discretie is dus jouw middle name.Je weet jezelf een professionele houding aan te nemen, zowel in directe contacten als via telefoon of per mail. Je bent voldoende assertief in situaties waar nodig.Je spreekt en schrijf vlot in het Nederlands en in het Frans. Kennis van andere talen is een plus.Tot slot hou je van uitdagingen en ben je flexibel ingesteld.Wij bieden jouWe bieden jou een veelzijdige functie aan in een groeiende & familiale onderneming.Je zal deel uitmaken van een dynamisch team waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.Wij kunnen je tàl van redenen geven om te kiezen voor dit bedrijf. Een greep:Sterk groeiend en financieel gezonde onderneming.Moderne & innovatieve producten.Sterke aanwezigheid in de media, op facebook, ... trots om deel te maken van dit team.Vlotte bereikbaarheid en filevrije omgeving.Zeer ruime parkeergelegenheid aan het bedrijf.Lekkere broodjes te bestellen én onze vriendelijke portier wijst je de weg.Jouw inzet en motivatie worden beloond met mooie loonsvoorwaarden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder maaltijdcheques.Op tijd en stond een appreciatie voor het harde werk, in de vorm van zomerbbq, een ijskar, ...Uren:Je werkt in een 39u week van maandag tot en met vrijdag:Maandag tot donderdag: 8-17hVrijdag: 8-16hVan april tot en met juli werk je 1u extra per dag (7h30 starten en 30min. middagpauze ipv 60 min.), hierdoor bouw je extra recup opVerlof: 20 wettelijke verlofdagen + 6 ADVCollectief verlof: +- vanaf 1 tot en met 15 augustus (+ 1 week ervoor of 1 week erna)Eindejaarsperiode (2 weken) +- vanaf 24 december tot en met 7/01In het hoogseizoen (april-juli) kan er geen verlof opgenomen worden.Loon:Loon volgens ervaring en opleidingMaaltjidcheques twv €5,77 + hospitalisatieverzekeringBenieuwd naar meer? Contacteer ons snel via +32 (0)56 36 15 70 of via wafae.kastit@accentjobs.beWij bieden jouWe bieden jou een veelzijdige functie aan in een groeiende & familiale onderneming.Je zal deel uitmaken van een dynamisch team waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.Wij kunnen je tàl van redenen geven om te kiezen voor dit bedrijf. Een greep:Sterk groeiend en financieel gezonde onderneming.Moderne & innovatieve producten.Sterke aanwezigheid in de media, op facebook, ... trots om deel te maken van dit team.Vlotte bereikbaarheid en filevrije omgeving.Zeer ruime parkeergelegenheid aan het bedrijf.Lekkere broodjes te bestellen én onze vriendelijke portier wijst je de weg.Jouw inzet en motivatie worden beloond met mooie loonsvoorwaarden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder maaltijdcheques.Op tijd en stond een appreciatie voor het harde werk, in de vorm van zomerbbq, een ijskar, ...Uren:Je werkt in een 39u week van maandag tot en met vrijdag:Maandag tot donderdag: 8-17hVrijdag: 8-16hVan april tot en met juli werk je 1u extra per dag (7h30 starten en 30min. middagpauze ipv 60 min.), hierdoor bouw je extra recup opVerlof: 20 wettelijke verlofdagen + 6 ADVCollectief verlof: +- vanaf 1 tot en met 15 augustus (+ 1 week ervoor of 1 week erna)Eindejaarsperiode (2 weken) +- vanaf 24 december tot en met 7/01In het hoogseizoen (april-juli) kan er geen verlof opgenomen worden.Loon:Loon volgens ervaring en opleidingMaaltjidcheques twv €5,77 + hospitalisatieverzekeringBenieuwd naar meer? Contacteer ons snel via +32 (0)56 36 15 70 of via wafae.kastit@accentjobs.be
ASSISTENT PROJECTLEIDER
Accent, Gent, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls assistent projectleider voor de regio Gent (hoofdkantoor Geel), ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaande taken:Je zorgt voor een integrale werfvoorbereiding.Je stuurt de eigen arbeiders en onderaannemers aan.Je gaat de klantenrelaties onderhouden.Je werkt steeds efficiënt en zorgt voor een correct budgetbeheer.Je leeft de vooropgestelde procedures na en hebt oog voor veiligheid en kwaliteit.Je zorgt voor een correcte projectadministratie en neemt deel aan werfvergaderingen.Binnen deze functie werk je onder het oog van projectleider die je gaat begeleiden in het hele proces zodat je goed ingewerkt raakt in de systemen en procedures.FunctieomschrijvingAls assistent projectleider voor de regio Gent (hoofdkantoor Geel), ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaande taken:Je zorgt voor een integrale werfvoorbereiding.Je stuurt de eigen arbeiders en onderaannemers aan.Je gaat de klantenrelaties onderhouden.Je werkt steeds efficiënt en zorgt voor een correct budgetbeheer.Je leeft de vooropgestelde procedures na en hebt oog voor veiligheid en kwaliteit.Je zorgt voor een correcte projectadministratie en neemt deel aan werfvergaderingen.Binnen deze functie werk je onder het oog van projectleider die je gaat begeleiden in het hele proces zodat je goed ingewerkt raakt in de systemen en procedures.BedrijfsinformatieOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .BedrijfsinformatieOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .Jouw profielVoor de functie van 'assistent projectleider' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt een bachelor of master binnen bouw(kunde).Je hebt een passie voor de renovatiewereld.Je spreekt goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans.Je enthousiaste en dynamische persoonlijkheid zorgt voor een goede communicatie op de werf.Je hebt leidinggevende capaciteiten.Je bent een vroege vogel die graag 's morgens op de werf aanwezig is.Jouw profielVoor de functie van 'assistent projectleider' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt een bachelor of master binnen bouw(kunde).Je hebt een passie voor de renovatiewereld.Je spreekt goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans.Je enthousiaste en dynamische persoonlijkheid zorgt voor een goede communicatie op de werf.Je hebt leidinggevende capaciteiten.Je bent een vroege vogel die graag 's morgens op de werf aanwezig is.Wij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdWij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerd
ASSISTENT PROJECTLEIDER
Accent, Geel, Antwerpen, BE
FunctieomschrijvingAls assistent projectleider voor de regio Kempen (hoofdkantoor Geel), ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaande taken:Je zorgt voor een integrale werfvoorbereiding.Je stuurt de eigen arbeiders en onderaannemers aan.Je gaat de klantenrelaties onderhouden.Je werkt steeds efficiënt en zorgt voor een correct budgetbeheer.Je leeft de vooropgestelde procedures na en hebt oog voor veiligheid en kwaliteit.Je zorgt voor een correcte projectadministratie en neemt deel aan werfvergaderingen.Binnen deze functie werk je onder het oog van projectleider die je gaat begeleiden in het hele proces zodat je goed ingewerkt raakt in de systemen en procedures.FunctieomschrijvingAls assistent projectleider voor de regio Kempen (hoofdkantoor Geel), ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaande taken:Je zorgt voor een integrale werfvoorbereiding.Je stuurt de eigen arbeiders en onderaannemers aan.Je gaat de klantenrelaties onderhouden.Je werkt steeds efficiënt en zorgt voor een correct budgetbeheer.Je leeft de vooropgestelde procedures na en hebt oog voor veiligheid en kwaliteit.Je zorgt voor een correcte projectadministratie en neemt deel aan werfvergaderingen.Binnen deze functie werk je onder het oog van projectleider die je gaat begeleiden in het hele proces zodat je goed ingewerkt raakt in de systemen en procedures.BedrijfsinformatieOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .BedrijfsinformatieOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .Jouw profielVoor de functie van 'assistent projectleider' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt een bachelor of master binnen bouw(kunde).Je hebt een passie voor de renovatiewereld.Je spreekt goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans.Je enthousiaste en dynamische persoonlijkheid zorgt voor een goede communicatie op de werf.Je hebt leidinggevende capaciteiten.Je bent een vroege vogel die graag 's morgens op de werf aanwezig is.Jouw profielVoor de functie van 'assistent projectleider' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt een bachelor of master binnen bouw(kunde).Je hebt een passie voor de renovatiewereld.Je spreekt goed Nederlands en je kan je behelpen in het Frans.Je enthousiaste en dynamische persoonlijkheid zorgt voor een goede communicatie op de werf.Je hebt leidinggevende capaciteiten.Je bent een vroege vogel die graag 's morgens op de werf aanwezig is.Wij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdWij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerd
Assistent ploegverantwoordelijke
Accent, Tielt, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingOpvolgen van nieuwe starters (interim inpakkers), opleiding geven, helpen met de controles, bijspringen bij machines waar nodigKwaliteitscontrole: steekproeven nemen op geproduceerde stukken, metingen doen en rapporteren aan de QCAMeehelpen in productie: klein percentage ook meehelpen aan machines zoals inpakkersFunctieomschrijvingOpvolgen van nieuwe starters (interim inpakkers), opleiding geven, helpen met de controles, bijspringen bij machines waar nodigKwaliteitscontrole: steekproeven nemen op geproduceerde stukken, metingen doen en rapporteren aan de QCAMeehelpen in productie: klein percentage ook meehelpen aan machines zoals inpakkersBedrijfsinformatieOnze klant werd opgericht in 1984 als eenmanszaak. De 1e generatie bedrijfsleiders startten het bedrijf op met oog op een klantengerichte visie en focus op groei.Vandaag de dag is de 2de generatie werkzaam in het bedrijf en draagt men de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds hoog in het vaandel. Een lange termijnvisie vormt de leidraad naar verdere groei.Ze zijn de trendsetter op het gebied van spuitgieten en produceren thermoplasten voor alle industriesectoren. Daarbij combineren ze geavanceerde know-how met een klantvriendelijke beheer volgens moderne KMO'SBedrijfsinformatieOnze klant werd opgericht in 1984 als eenmanszaak. De 1e generatie bedrijfsleiders startten het bedrijf op met oog op een klantengerichte visie en focus op groei.Vandaag de dag is de 2de generatie werkzaam in het bedrijf en draagt men de kernwaarden van het familiebedrijf nog steeds hoog in het vaandel. Een lange termijnvisie vormt de leidraad naar verdere groei.Ze zijn de trendsetter op het gebied van spuitgieten en produceren thermoplasten voor alle industriesectoren. Daarbij combineren ze geavanceerde know-how met een klantvriendelijke beheer volgens moderne KMO'SJouw profielErvaring in productieErvaring in kwaliteitscontrole is pluspuntKennis NL noodzakelijkGoeie mentor-skills voor begeleiding van nieuwe mensenTempowerk aankunnenJouw profielErvaring in productieErvaring in kwaliteitscontrole is pluspuntKennis NL noodzakelijkGoeie mentor-skills voor begeleiding van nieuwe mensenTempowerk aankunnenWij bieden jouDroom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een wereldspeler is op de markt? Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je hier zijn, wij zijn namelijk de grootste strevers in onze sector. Bij Sova-Plastics kom je terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook mooi meegenomen.Wij bieden jouDroom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een wereldspeler is op de markt? Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je hier zijn, wij zijn namelijk de grootste strevers in onze sector. Bij Sova-Plastics kom je terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook mooi meegenomen.
(Junior) Assistent Plant Manager
WERAANBIEDING UIT EEN ANDERE REGIO, België, BE
Functiebeschrijving De productieplanning coördineren: opvolgen kwaliteit, productiviteit, veiligheid Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 2 of 3 shiften Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productie-operatoren en techniekers De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark( preventief en curatief) ook kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren Productiecijfers rapporteren Beheer van het magazijn en de aanwezige grondstoffen en wisselstukken Rechtstreeks rapporteren aan de directie , Je hebt een Master Elektromechanica / bij voorkeur een Ingenieursopleiding. Je beschikt bij voorkeur over min. 5 jaar werkervaring. Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands én Frans (90% van de medewerkers in productie zijn fransen). Je bent een motiverende leider die in nauw contact staat met alle medewerkers. Je beschikt over een ondernemende ingesteldheid en een hands-on mentaliteit (veel aanwezig op de werkvloer). Je hebt inzicht in proces- en onderhoudstechnieken. Je hebt oog voor veiligheid, kwaliteit en netheid. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Groot Kortrijk. Je komt terecht in een exportgerichte West-Vlaamse KMO Een stabiele equipe Een uitdagende job Een stabiel en financieel gezond bedrijf Korte communicatielijnen met de directie Dagwerk (tss 8 u en 18 u)
Directie assistent(e) - HRM manager, personeelszaken
SOCIALE TEWERKSTELLING HECHTEL EKSEL PEER, België, BE
Directie assistent(e) - HRM manager, personeelszaken (m/v) Geactualiseerd op 19 april 2021via SOCIALE TEWERKSTELLING HECHTEL EKSEL PEER Je bent hét aanspreekpunt voor alle HRM aangelegenheden binnen Sthep dienstencheques. Verder assisteer je de afgevaardigd bestuurder en sta je mede in voor de verdere uitbouw van de organisatie. Jouw takenpakket : HR beleid Je staat in voor het uitwerken van het HR- beleid (competentiemanagement, selectie en aanwerving, functioneringsgesprekken¿). Je zorgt voor de uitbouw van een adequaat personeelsbeleid. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeheer en de toepassing van de sociale reglementering volgens het arbeidsrecht. Je staat in voor de volledige loonadministratie en -beheer. Ook het structureren, coördineren en optimaliseren van de contacten met de uitbetalingsinstellingen betreffende de tewerkstellingsdossiers neem je voor je rekening. Je bent het aanspreekpunt voor personeelsleden en jobcoaches betreffende HR gerelateerde zaken. Je beheert de arbeidsongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid. Je maakt opleidingen op en coördineert ze. Je stelt het jaaractieplan veiligheid op en zorgt voor de opvolging implementatie en rapportering. Je springt in als jobcoach daar waar nodig. Rechterhand van de afgevaardigd bestuurder Je staat mee in voor de verdere uitbouw van de organisatie. Je draagt bij tot de ontwikkeling / het continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Je volgt de prestatie-indicatoren (financieel, HR, commercieel,¿) op en vertaalt ze samen met de directie naar een operationeel plan. Je staat in voor financiële / administratieve taken zoals facturatie, debiteuren, betalingen,¿ Je stelt subsidiedossiers op en verzorgt de opvolging. Je staat in voor de correcte toepassing van de werkprocedures en het kwaliteitsplan, en stuurt waar nodig bij. Je organiseert en leidt meetings op individueel en teamniveau. Je coördineert en helpt mee bij de organisatie van evenementen, ¿ Je bouwt en onderhoudt een netwerk met externe stakeholders met als doel bij te dragen tot het positieve imago Sthep. Je denkt mee over de verdere uitbouw van het CRM-systeem. Je werkt mee aan het in orde stellen met de GDPR-regelgeving. Profiel We kijken uit naar een enthousiaste, stressbestendige medewerker die zelfstandig kan werken maar ook graag in een team werkt. Graag werken met de doelgroep is een noodzaak. Geen nine-to-five mentaliteit. Kennis van sociale wetgeving is een must. Talenkennis Nederlands : Goed Beheer van ondernemingen en diensten / Beheer van diensten Naam van de werkgever Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Financieel / Business analist
ROXELL, België, BE
Financiële analyse en rapporteren aan diverse businessentiteiten staan centraal in jouw functie. Want jij verstaat de kunst om het verhaal achter de cijfers weer te geven. Heb je affiniteit met cost controlling in een productieomgeving? Werk je graag met BI tools? Beschouw je jezelf als een Excel expert, een procesmatig denker en een analytische geest? Dan ben jij misschien wel dé collega die we zoeken Jouw functie: Je staat de verschillende afdelingen van Roxell internationaal bij met analyses en rapporten. In samenwerking met de verantwoordelijke van de algemene boekhouding bereid je de maandelijkse financiële rapportering voor. Je staat in voor de opmaak en het onderhoud van veelvuldige rapporten met betrekking tot business parameters en KPI’s, dit zowel bestemd voor het interne management, als voor onze Amerikaanse moedermaatschappij. Kostprijsbeheer en analytische boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de controle op de kostprijsberekening , zodat een correct beeld kan worden opgemaakt van de kostprijs (ook intercompany), verkoopprijzen en rentabiliteit. Je vertaalt wijzigingen in de organisatie -in hoofdzaak veranderingen in het machinepark en aanpassingen van de bedrijfsprocessen- naar het ERP-pakket. Je bewaakt en controleert de nauwkeurigheid van de voorraadniveaus. Je analyseert substantiële afwijkingen en neemt de nodige correctieve acties. Je biedt ondersteuning in het opmaken van het jaarlijkse budget voor sales (plan en kosten) voor de verschillende business units van Roxell. Als key-user van onze nieuwe BI tool neem je de lead om nieuwe en bestaande rapporten te integreren. Je initieert en/of participeert actief vanuit jouw rol als Cost Controller bij verbeteringsprojecten , in hoofdzaak gerelateerd aan kostprijsbeheer en rapportering. Je rapporteert aan de Finance en IT Manager. Je beschikt over een master diploma , richting economie (of gelijkwaardig). Je hebt idealiter 5 jaar relevante ervaring in cost accounting binnen een productie-onderneming. Naast een gevorderde Excel kennis, is kennis van SQL noodzakelijk. Je bent vertrouwd met ERP-systemen, alsook verschillende tools om de database te ‘ondervragen’. Ervaring met een BI tool is dan ook een pluspunt. Je kan je vlot uitdrukken in Nederlands en Engels. Je beschikt over een sterk analytische en kritische geest en je werkt graag zelfstandig. Je bent een goede communicator, stressbestendig en een echte teamwerker. Je toont interesse voor en hebt reeds bewezen dat je inzicht kan verwerven in bedrijfsprocessen waardoor het opbouwen van kennis over onze Roxell producten je niet afschrikt. Ons aanbod: Een uitdagende job met uitgebreide verantwoordelijkheid binnen de Finance omgeving. Een attractief loonpakket (incl. extralegale voordelen). Een intensieve opleiding in verband met onze industrie, onze systemen en Roxell producten. Een internationaal en innovatief bedrijf, marktleider in zijn sector. Schrikt fysiek werk je niet af? Ben je polyvalent inzetbaar en heb je interesse voor metaal? Dan verwelkomen wij jou met open armen Financiële analyse en rapporteren aan diverse businessentiteiten staan centraal in jouw functie. Want jij verstaat de kunst om het verhaal achter de cijfers weer te geven. Heb je affiniteit met cost controlling in een productieomgeving? Werk je graag met BI tools? Beschouw je jezelf als een Excel expert, een procesmatig denker en een analytische geest? Dan ben jij misschien wel dé collega die we zoeken Als supervisor demand & supply planning, coördineer en superviseer je de werkzaamheden van de planningsafdeling. Bijkomend werk je ook actief mee aan de planning van de productie- en aankooporders. Hou je van een gestructureerde aanpak? Heb je affiniteit binnen een productieomgeving? Sta je daarenboven graag in contact met verschillende departementen? Dan ben jij misschien wel dé collega die we zoeken Industrielaan 13 - 9990 Maldegem (Belgium) Roxell bv is een dochteronderneming van CTB , Inc. CTB , Inc. is een toonaangevende wereldwijde ontwerper, fabrikant en distributeur van systemen en oplossingen voor de bewaring van graan, de productie van pluimvee, varkens en eieren, de verwerking van pluimvee, en voor verschillende toepassingen in de paardensector en andere industriële toepassingen. Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website werkt zoals het hoort. Statistische cookies registreren je gebruik anoniem voor onderzoek en analyse. Marketing cookies zorgen ervoor dat de advertenties op onze website relevant zijn voor jou.