We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Verzekeringsspecialist in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Verzekeringsspecialist in Belgium"

1 200 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Verzekeringsspecialist in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Verzekeringsspecialist in Belgium getoond.

Indeling van de "Verzekeringsspecialist" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Verzekeringsspecialist in Belgium getoond.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Verzekeringsspecialist"

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Verzekeringsspecialist in Belgium getoond.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Schadebehandelaar. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2400 eur. Op de tweede plaats staat Investment Director met het loon van 1956 eur en op de derde plaats staat auditor met het loon van 1943 eur.

Aanbevolen vacatures

Account Manager Social Profit & Public
VANBREDA RISK & BENEFITS, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Geactualiseerd op 08 april 2021via VANBREDA RISK & BENEFITS Vanbreda Risk & Benefits is de grootste en meest innovatieve onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant. Vanbreda beantwoord de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Meer dan 600 medewerkers adviseren ruim 60.000 cliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Daarnaast is Vanbreda ook een aantrekkelijke werkgever met veel know-how die er te leren valt, een aangename en informele bedrijfscultuur en ruimte voor onze werknemers om zich te ontplooien. Je komt terecht in een team van 8 Account Managers die zich vol inzetten op de social-/non-profit en publieke sector. Als Accountmanager sta je in voor de onderhandelingen met prospecten en klanten, maar speel je ook technisch en inhoudelijk in op de risico¿s en verzekeringsoplossingen voor je klanten. Via onderhandelingen op hoog niveau speel je in op de behoeften van klanten en prospecten. Je speelt in op overheidsopdrachten en volgt de voorbereiding en de uitwerking ervan, zowel intern als extern op. Je analyseert het risicoprofiel van je klant en geeft advies in je rol van makelaar/consultant. In nauwe samenwerking met andere account managers werk je verzekeringspakketten uit op maat van de klanten. Je servicet de bestaande portefeuille op kwalitatieve wijze en tracht deze te maximaliseren. Als verzekeringsspecialist in de BOAR takken, geef je advies aan je collega¿s. Je staat in voor informatieuitwisseling naar betrokken dossierbeheerders, andere account managers en de directie. Vanuit je rol onderhandel je met verzekeraars om zo de beste polisvoorwaarden voor je klanten te bekomen. Profiel Je bent universitair of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt enkele jaren ervaring en kennis van BOAR verzekeringen. Kennis van overheidspdrachten is een pluspunt. Interesse in de Social Profit & Public sector is een must en projectmanagement schrikt je niet af. Je bent een bedreven onderhandelaar en kan op cruciale momenten in het onderhandelingsproces knopen doorhakken en zaken afsluiten. Je hebt een vlotte gesproken en geschreven kennis van het Nederlands en Frans. Je werkt even gemakkelijk zelfstandig als in groepsverband. Je hebt oog voor kwaliteit en verantwoordelijkheid. Talenkennis Nederlands : Goed Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht / Verzekeringen Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Verzekeringsspecialist kantoor Belfius Aalst
Belfius Bank, Gent
Verzekeringsspecialist kantoor Belfius Aalst Werkgelegenheidssector: Overige geldscheppende financiële instellingen Arbeidsduur: Voltijds Soort contract: Oproepbasis Beroep: Filiaalhouders op het gebied van financiële en verzekeringsdiensten Functieomschrijving Functiebeschrijving Om de klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een 'Specialist verzekeringen' voor het kantoor te Aalst . Je beheert de verzekeringsportefeuille van de particuliere klanten en hun verzekeringen BOAR. Als specialist verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over verzekeringsproducten. Proactief zorg je voor een uitbreiding van de verzekeringsportefeuille. Je komt in een wervelend TEAM dat gerichte acties opzet om de klantentevredenheid te verhogen én nieuwe klanten aan te trekken. Hiervoor wend je jouw commerciële feeling aan waarbij u elke opportuniteit ter harte neemt of doorverwijst naar de andere specialisten. Commercialiteit, gedrevenheid en een persoonlijke dynamiek vormen de motor van jouw dagelijkse activiteit. `We gaan 100 % voor 95 % tevreden klanten. , Je legt gemakkelijk contacten en communiceert vlot. Je werkt graag in een snel veranderende werkomgeving met gelijktijdig lopende projecten. Je hebt een commercieel inzicht. Commerciële ervaring is hierbij een must. Verkoopsobjectieven zijn jouw drijfveer waaruit je energie haalt. Werken in team stuwt je voort. Je hebt een bewezen succesvolle ervaring van enkele jaren in de commerciële verzekeringswereld. Je hebt minstens een bachelordiploma bij voorkeur in een economische of commerciële richting. Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een aangename commerciële werkomgeving terecht. Belfius biedt je een gevarieerde dynamische en uitdagende job aan in eigen streek met de mogelijkheden om je kwaliteiten te ontplooien en met doorgroeimogelijkheden Jouw resultaten worden beloond met een aangepast, marktconform salarispakket. Jouw compententies en kennis worden op peil gehouden door een uitgebreid professioneel opleidingstraject. Een vennootschap met een vlakke beslissingsstructuur. Je kan hierdoor heel direct communiceren met het management. Werklocatie Kortrijksesteenweg 1072 9051 Sint-Denijs-Westrem, Arr. Gent - België
Specialist verzekeringen
DEXIA LEEUW, CALEVOET, RODE, België, BE, Uccle
Geactualiseerd op 29 februari 2020via DEXIA LEEUW, CALEVOET, RODE Als Verzekeringsspecialist begint alles bij vertrouwen. Dankzij jouw kennis en kunde weet je alles helder uit te leggen aan jouw klanten tijdens het adviesgesprek, zowel op vlak van BOAR als Levensverzekeringen. Op basis hiervan kan je een vertrouwensrelatie opbouwen. Bij vragen of twijfels heb je bovendien steeds een antwoord én oplossing klaar. Dankzij jouw commerciële houding weet je bovendien nieuwe deuren te openen. De combinatie van jouw communicatieve vaardigheden, correcte administratieve opvolging en proactieve houding zorgt ervoor dat bestaande klanten steeds de weg naar ons kantoor terugvinden én hun mond-aan-mond-reclame vormt jouw beste publiciteit. Profiel Ben je in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma? Beschik jij over de nodige expertise binnen verzekeringen om een commercieel gesprek tot een goed einde te brengen? Maximaliseer jij up- en cross-selling tijdens jouw adviesgesprekken? Ben je gericht op servicekwaliteit en klantentevredenheid? Zie jij in complexe vragen en dossiers geen probleem maar een opportuniteit? Dan past deze functie perfect bij jou Talenkennis Frans : Middelmatige Nederlands : Goed Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht / Verzekeringen Naam van de werkgever Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Verzekeringsspecialist kantoor Belfius St Pieters Leeuw
Belfius Bank, Gent
Verzekeringsspecialist kantoor Belfius St Pieters Leeuw Om de klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een 'Specialist verzekeringen' voor het kantoor te St Pieters Leeuw. Je beheert de verzekeringsportefeuille van de particuliere klanten en hun verzekeringen BOAR. Als specialist verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over verzekeringsproducten. Proactief zorg je voor een uitbreiding van de verzekeringsportefeuille. Je komt in een wervelend TEAM dat gerichte acties opzet om de klantentevredenheid te verhogen én nieuwe klanten aan te trekken. Hiervoor wend je jouw commerciële feeling aan waarbij u elke opportuniteit ter harte neemt of doorverwijst naar de andere specialisten. Commercialiteit, gedrevenheid en een persoonlijke dynamiek vormen de motor van jouw dagelijkse activiteit. `We gaan 100 % voor 95 % tevreden klanten. , Je legt gemakkelijk contacten en communiceert vlot. Je werkt graag in een snel veranderende werkomgeving met gelijktijdig lopende projecten. Je hebt een commercieel inzicht. Commerciële ervaring is hierbij een must. Verkoopsobjectieven zijn jouw drijfveer waaruit je energie haalt. Werken in team stuwt je voort. Je hebt een bewezen succesvolle ervaring van enkele jaren in de commerciële verzekeringswereld. Je hebt minstens een bachelordiploma bij voorkeur in een economische of commerciële richting. Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een aangename commerciële werkomgeving terecht. Belfius biedt je een gevarieerde dynamische en uitdagende job aan in eigen streek met de mogelijkheden om je kwaliteiten te ontplooien en met doorgroeimogelijkheden Jouw resultaten worden beloond met een aangepast, marktconform salarispakket. Jouw compententies en kennis worden op peil gehouden door een uitgebreid professioneel opleidingstraject. Een vennootschap met een vlakke beslissingsstructuur. Je kan hierdoor heel direct communiceren met het management. Kortrijksesteenweg 1072
Verzekeringsspecialist kantoor Belfius Oudenaarde
Belfius Bank, Gent
Verzekeringsspecialist kantoor Belfius Oudenaarde Werkgelegenheidssector: Overige geldscheppende financiële instellingen Arbeidsduur: Voltijds Soort contract: Oproepbasis Beroep: Filiaalhouders op het gebied van financiële en verzekeringsdiensten Functieomschrijving Functiebeschrijving Om de klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een 'Specialist verzekeringen' voor het kantoor te Oudenaarde. Je beheert de verzekeringsportefeuille van de particuliere klanten en hun verzekeringen BOAR. Als specialist verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over verzekeringsproducten. Proactief zorg je voor een uitbreiding van de verzekeringsportefeuille. Je komt in een wervelend TEAM dat gerichte acties opzet om de klantentevredenheid te verhogen én nieuwe klanten aan te trekken. Hiervoor wend je jouw commerciële feeling aan waarbij u elke opportuniteit ter harte neemt of doorverwijst naar de andere specialisten. Commercialiteit, gedrevenheid en een persoonlijke dynamiek vormen de motor van jouw dagelijkse activiteit. `We gaan 100 % voor 95 % tevreden klanten. , Je legt gemakkelijk contacten en communiceert vlot. Je werkt graag in een snel veranderende werkomgeving met gelijktijdig lopende projecten. Je hebt een commercieel inzicht. Commerciële ervaring is hierbij een must. Verkoopsobjectieven zijn jouw drijfveer waaruit je energie haalt. Werken in team stuwt je voort. Je hebt een bewezen succesvolle ervaring van enkele jaren in de commerciële verzekeringswereld. Je hebt minstens een bachelordiploma bij voorkeur in een economische of commerciële richting. Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een aangename commerciële werkomgeving terecht. Belfius biedt je een gevarieerde dynamische en uitdagende job aan in eigen streek met de mogelijkheden om je kwaliteiten te ontplooien en met doorgroeimogelijkheden Jouw resultaten worden beloond met een aangepast, marktconform salarispakket. Jouw compententies en kennis worden op peil gehouden door een uitgebreid professioneel opleidingstraject. Een vennootschap met een vlakke beslissingsstructuur. Je kan hierdoor heel direct communiceren met het management. Werklocatie Kortrijksesteenweg 1072 9051 Sint-Denijs-Westrem, Arr. Gent - België
Specialist Verzekeringen
Yes Talents, Mortsel, Antwerpen
Onze klant, een gekende bank- en verzekeringsdienstverlener, telt ongeveer 4 miljoen klanten en heeft stevige fundamenten in de particuliere, professionele, publieke en social profit sector. Met 4 kantoren is deze cluster een gevestigde waarde in de lokale omgeving. Ze zijn een ambitieuze CommV met een vlakke structuur waar commerciële gedrevenheid en team-spirit centraal staan. Dagelijks zet een team van enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers zich in om te streven naar een volledige klantenbeleving en een verdere uitbouw van hun netwerk. Kriebelt het om hier ook deel van uit te maken? Dan is onderstaande vacature ongetwijfeld iets voor jou Welke verantwoordelijkheden worden jou toevertrouwd? • je bent verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een verzekeringsportefeuille van klanten van de bank en prospecten in de aan u toegewezen sector • je verstrekt professioneel advies als expert in de verzekeringsmarkt, met oog voor de behoeften van de klant teneinde de klantentevredenheid te verhogen • je benadert actief de klanten en helpt mee aan het uitbouwen van een netwerk • je begeleidt klanten in al hun verzekeringsprojecten • je behandelt vragen van klanten en analyseert proactief de bestaande verzekeringsportefeuille om deze verder uit te breiden Sector : Banking, financiële diensten en verzekeringen Domein : Verzekeringen Wat krijg je ervoor terug? Onze klant biedt jou de voordelen van het werken voor een grote onderneming gecombineerd met deze van een dynamische KMO: • een boeiende job dicht bij huis • een marktconforme verloning met heel wat extra-legale voordelen • een voltijds contract • een professionele opleiding • een job met veel autonomie en verantwoordelijkheden • een intensieve begeleiding en coaching Werken in een CommV betekent ook: • Doorgroeimogelijkheden in een dynamische en kleinschalige werkomgeving • Een dynamische werkomgeving waarbinnen jij, samen met andere collega's, het verschil kan maken Wat moet je in huis hebben om deze functie succesvol te kunnen uitoefenen? • je hebt minimaal een bachelorsdiploma op zak of evenwaardige ervaring als verzekeringsspecialist • je bent communicatief en beschikt over sterke commerciële vaardigheden • je houdt van uitdagingen, verlegt graag je grenzen en bent resultaatgericht • je bent sociaal aangelegd en werkt graag in team • je bent creatief en flexibel ingesteld
Verzekeringsspecialist kantoor Belfius Wetteren
BELFIUS BANQUE, Wetteren, Dendermonde
Verzekeringsspecialist kantoor Belfius Wetteren (m/v) Om de klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een 'Specialist verzekeringen' voor het kantoor te Wetteren. Je beheert de verzekeringsportefeuille van de particuliere klanten en hun verzekeringen BOAR. Als specialist verzekeringen ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over verzekeringsproducten. Proactief zorg je voor een uitbreiding van de verzekeringsportefeuille. Je komt in een wervelend TEAM dat gerichte acties opzet om de klantentevredenheid te verhogen én nieuwe klanten aan te trekken. Hiervoor wend je jouw commerciële feeling aan waarbij u elke opportuniteit ter harte neemt of doorverwijst naar de andere specialisten. Commercialiteit, gedrevenheid en een persoonlijke dynamiek vormen de motor van jouw dagelijkse activiteit. `We gaan 100 % voor 95 % tevreden klanten. Ref/ Servicepunt Bsrit Profiel Je legt gemakkelijk contacten en communiceert vlot. Je werkt graag in een snel veranderende werkomgeving met gelijktijdig lopende projecten. Je hebt een commercieel inzicht. Commerciële ervaring is hierbij een must. Verkoopsobjectieven zijn jouw drijfveer waaruit je energie haalt. Werken in team stuwt je voort. Je hebt een bewezen succesvolle ervaring van enkele jaren in de commerciële verzekeringswereld. Je hebt minstens een bachelordiploma bij voorkeur in een economische of commerciële richting. Talenkennis Frans : Middelmatige Nederlands : Goed Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht / Verzekeringen Naam van de werkgever Dhr. De Lausnay Piet Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Specialist verzekeringen
Belfius Zuid Brabant, Sint-Pieters-Leeuw, Halle-Vilvoorde
19/02/2021 | België (BE) : Arr. Halle-Vilvoorde | 1 BANEN | Vertraagde start Specialist verzekeringen Werkgelegenheidssector: Overige geldscheppende financiële instellingen Arbeidsduur: Voltijds Soort contract: Oproepbasis Beroep: Verzekeringsagenten Functieomschrijving Functiebeschrijving Als Verzekeringsspecialist begint alles bij vertrouwen. Dankzij jouw kennis en kunde weet je alles helder uit te leggen aan jouw klanten tijdens het adviesgesprek, zowel op vlak van BOAR als Levensverzekeringen . Op basis hiervan kan je een vertrouwensrelatie opbouwen. Bij vragen of twijfels heb je bovendien steeds een antwoord én oplossing klaar. Dankzij jouw commerciële houding weet je bovendien nieuwe deuren te openen. De combinatie van jouw communicatieve vaardigheden, correcte administratieve opvolging en proactieve houding zorgt ervoor dat bestaande klanten steeds de weg naar ons kantoor terugvinden én hun mond-aan-mond-reclame vormt jouw beste publiciteit. Ben je in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma? Beschik jij over de nodige expertise binnen verzekeringen om een commercieel gesprek tot een goed einde te brengen? Maximaliseer jij up- en cross-selling tijdens jouw adviesgesprekken? Ben je gericht op servicekwaliteit en klantentevredenheid ? Zie jij in complexe vragen en dossiers geen probleem maar een opportuniteit? Dan past deze functie perfect bij jou Werklocatie Pastorijstraat 17 1600 SINT-PIETERS-LEEUW, Arr. Halle-Vilvoorde - België Beroepservaring Bachelor of vergelijkbaar niveau Overige uitkeringen Werken bij Bank- en verzekeringsagent Zuid-Brabant betekent werken bij een van de topspelers binnen Belfius. Je mag rekenen op een grondige, diepgaande opleiding zodat je sterk staat binnen jouw positie. Op termijn nood aan een nieuwe uitdaging? Dan zit je bij ons zeker ook goed: we bekijken waar jouw grootste sterktes liggen zodat je je kan specialiseren binnen het domein van jouw voorkeur. Naast een persoonlijk opleidingsplan en gedreven collega's die samen met jou de kar in dit nieuwe avontuur trekken, bieden we jou een mooi loonpakket met extralegale voordelen ( maaltijdcheques, mogelijkheid tot cafetariaplan , groeps- en hospitalisatieverzekering (DKV) ). Om te solliciteren voor deze job, gelieve de sollicitatie procedure te raadplegen
Verzekeringsspecialist
WERAANBIEDING UIT EEN ANDERE REGIO, Kortrijk
Beroep: Filiaalhouders op het gebied van financiële en verzekeringsdiensten Functieomschrijving Functiebeschrijving Verzekeringskantoor Kiekens is verzekeringsagent voor KBC. Hun team van 13 medewerkers werkt vanuit Aalter en Maldegem aan een uitmuntende dienstverlening voor particulieren, ondernemingen en zelfstandigen. Om hun groei te versnellen, gaat men op zoek naar een verzekeringsspecialist (m/v) ter versterking van het team. Als verzekeringsspecialist zal je instaan voor de meer complexe dossiers van zelfstandigen en ondernemingen. Je staat in voor de analyse van het verzekeringspakket van prospecten en maakt pakketoffertes voor hen op. Je staat zelf in voor de verzekeringsconstructie, het aanvragen van tarieven, de opmaak van de offerte en de uiteindelijke polisopmaak. Je werkt hiervoor samen met de andere experts., Als verzekeringsexpert heb je een 5-tal jaar ervaring als verzekeringsdeskundige bij een makelaar of bankagent. Je bent technisch aangelegd en neemt graag verantwoordelijkheid. Verder ben je communicatief en onderhandel je graag met zowel de klant als de maatschappij. Je komt terecht in een goedlachs, collegiaal en sterk team. De vergaande digitalisering zorgt voor een aangename workflow dat wordt versterkt door jouw gemotiveerde collega's. Je kan rekenen op een gevarieerde functie met continue opleiding en de mogelijkheid om door te groeien. Voor dit alles krijg je een mooie verloning, aangevuld met extralegale voordelen.
Claims Advisor Liability - ABR
Badenoch + Clark, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Onze klant behoort tot de top 10 van verzekeringsmakelaars in België. Met hun aanpak, expertise en gedrevenheid maken zij als onafhankelijke verzekeringsspecialist dagelijks het verschil voor 30.000 nationale en internationale klanten. Als betrokken partner creëren zij unieke en vernieuwende maatwerkoplossingen voor de ondernemingsplannen van hun klanten. Met de ontwikkeling van eigen tools en producten spelen ze voortdurend in op de evoluties binnen de sector. Dankzij hun schaalgrootte bedingen ze optimale voorwaarden bij verzekeraars, waardoor we de meest waterdichte risicodekking garanderen. In al die kantoren samen beheren ruim 100 gespecialiseerde medewerkers de risico’s van kmo’s, grote ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen en gezinnen. Je staat in voor de integrale opvolging van de schadedossiers Je beoordeelt de aangifte van het schadegeval ten einde een standpunt in te nemen betreffende dekking en/of bijkomend onderzoek Je onderhandelt met verzekeringsmaatschappijen en experten Je bent aanwezig op expertises en verdedigt de belangen van onze klant Je gaat geregeld mee op klantenbezoek met de account manager om de statistiek van de klant te bespreken Je maakt de schadebegroting op en overlegt met alle betrokken partijen Je sluit het dossier af en je regelt de schade-uitkering Je houdt telefonisch contact met klanten en verzekeraar Je hebt bij voorkeur een hogere opleiding genoten niveau bachelor / master in verzekeringen of rechten (of gelijkaardig) en/of je hebt enkele jaren ervaring als schadebeheerder Je hebt ervaring in schadebeheer met focus op bouwverzekering en internationale programma’s Je hebt kennis van BA, ABR en bij voorkeur ook D&O Je kan vlot overweg met Word, Excel en Outlook Jouw kennis van Brio is een meerwaarde Je beschikt over een goede talenkennis: Nederlands, Frans en Engels Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken Je bent pragmatisch en commercieel ingesteld We bieden je een voltijdse arbeidsovereenkomst aan van onbepaalde duur met een uitdagende en gevarieerde jobinhoud. Je wordt actief bij een professionele, gereputeerde en groeiende makelaar met een sterk verzekeringsaanbod. Je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdscheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, flexibele uurregeling,). Je werkt samen met een dynamisch team in een gloednieuw kantoor in een groeiende onderneming die deel uitmaakt van een internationale context. Je krijgt de kans om constant bij te leren en zo je talenten te ontwikkelen.
Verzekeringsspecialist
UNIQUE, Kontich, Antwerpen
Functie Polisbeheerder m/v Adviseur Binnendienst (Insurance) m/v Dossierbeheerder (Verzekering) m/v Vind jij het leuk om dingen tot op de bodem uit te zoeken op het gebied van verzekeringen en houd je ervan om jezelf vast te bijten in uitdagende projecten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatieve verzekeringsprofessional die uitstekend zelfstandig en nauwkeurig kan werken: Je beheert verzekeringsdossiers en – projecten van A-Z. Je maakt polissen op en bespreekt deze met de klant. Je verleent advies aan klanten betreffende de verschillende verzekeringstakken. Wat wij bieden Als nieuwe collega kom je terecht in een gemotiveerd team van 12 medewerkers. Er hangt een zeer leuke werksfeer Je krijgt de kans om je te verdiepen in de verzekeringswereld en vooral om veel bij te leren. Je mag rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket. Een voltijdse tewerkstelling (37,5 u/week) Een vast contract Je bent in het bezit van een Bachelor Financie- en verzekeringswezen Idealiter heb je al enige ervaring opgebouwd Je bent een echte dienstverlener met inlevingsvermogen Je bent administratief en communicatief zeer sterk. Jij bent een enthousiaste teamspeler die uitstekend zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Over het bedrijf Niemand is zoals jij, en dat maakt jou 100 % Unique. Wij scoren hoog in diversiteit en inclusie, en zetten maximaal in op jouw sterke skills. Is deze job echt iets voor jou? Twijfel dan niet en solliciteer via de knop 'solliciteer nu'. Heb je interesse in deze functie? Wacht niet langer en solliciteer Ik solliciteer direct Heb je een vraag naar aanleiding van deze vacature? Unique groep De Unique groep is een hr-dienstverlener die vier sterke spelers bundelt: Unique, Unique Career, Express Medical en Receptel. Het brede kennis- en dienstenplatform van de Unique groep biedt klanten een ruim aanbod hr-diensten én deskundig advies op maat.
Verzekeringsspecialist (M/V/X)
TRIXXO, België, BE
TRIXXO Exxperts is opzoek naar een verzekeringsspecialist te Bilzen (M/V/X) Je werkt actief mee in het kantoor, volgt de klantenportefeuille op voor de pijler Verzekeren en spreekt proactief klanten aan voor crossselling. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opmaken van offertes die een oplossing bieden voor de verzekeringsbehoeften van onze particuliere klanten. Ook na het afsluiten van de polis, blijft het ontzorgen van de klant jouw prioriteit: je actualiseert de polissen, hebt regelmatig klantencontact, volgt schadegevallen op, biedt bijstand, Je werkt zowel B2C als B2B. Bij voorkeur heb je een eerste ervaring binnen de financiële sector en/of genoot je van een opleiding Financie-en verzekeringswezen. Je bent commercieel ingesteld en je bent een echte relatiebouwer. Je bent vlot in de omgang, houdt van een goede dynamiek en kan daarnaast zelfstandig werken. Je bent opzoek naar een job op lange termijn. Indien je je FSMA-attest, PCP-attest, Wet Willems, Wet Cauwenberghs en Wet Lanotte reeds behaalde is dit een grote plus. Je komt terecht in een dynamisch, actief en leuk team. Een team waar je rechttoe rechtaan kan zijn, waar eerlijkheid en open communicatie worden geapprecieerd. Daarnaast mag je het volgende loonpakket verwachten: Een vast contract Een marktconform loon Maaltijdcheques van €8 per gewerkte dag Groepsverzekering Jaarlijkse winstbonus Eco-cheques Groeiplan verstrekken van stedenbouwkundige inlichtingenbijwerken en opvolgen van de inventaris leegstandvoorbereiden van dossiers voor het college van burgemeester en schepenen en de gemeenteraadopvolgen en De teams zijn verdeeld over ons hoofdkantoor te Gent en te Brugge. Jij werkt dus ook ofwel op deze regio's ofwel van thuis uit. Onbepaalde duur Als Helan staan we sterker en kunnen we onze werking als groep nog beter stroomlijnen. Zo kunnen onze klanten rekenen op een efficiënt ziekenfonds: waar je zelf gemakkelijk de weg in vindt als je Profility is een jonge en ambitieuze organisatie. We zijn op zoek naar een functionele analist/project manager die kan helpen met de groei van het bedrijf. Je werkt mee aan het succesvol uitrollen Je werkt mee in de globale communicatiestrategie en bijzonder in het uitzetten, implementeren en opvolgen van de online aanpak.Daartoe realiseer je een brugfunctie tussen de leden en de sector, de Bepaalde duur Maak deel uit van ons beroemde TUI Destination Team als een van onze Airport Reps of Hotel Reps en gebruik elke dag als een kans om onze gasten te laten glimlachen volgens ons motto ´Live Happy' Jobs voor jou zal je betere jobs suggereren gebaseerd op je opleiding, vaardigheden en werkervaring. Ontvang nieuwe 'Verzekeringen' jobs in Limburg meteen in je mailbox.
Specialist Verzekeringen
Motivee, Mortsel, Antwerpen
Wil je werken in een dynamische omgeving waar zowel het digitale als menselijke aspect belangrijk is? Wil je werken bij een belangrijke speler in de Belgische economie? Dagelijks zet een team van enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers zich in om te streven naar een volledige klantenbeleving en een verdere uitbouw van ons netwerk. Kriebelt het om hier ook deel van uit te maken? Dan is onderstaande vacature ongetwijfeld iets voor jou Jouw Functie je bent verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een verzekeringsportefeuille van cliënteel van de bank en prospecten in de u toegewezen sector je verstrekt professioneel advies als expert in de verzekeringsmarkt, met oog voor de behoeften van de klant teneinde de klantentevredenheid te verhogen je benadert actief de klanten en helpt mee aan het uitbouwen van een netwerk je begeleidt de klanten in al hun verzekeringsprojecten je behandelt vragen van klanten en analyseert proactief de bestaande verzekeringsportefeuille om deze verder uit te breiden je hebt minimaal een bachelorsdiploma op zak of evenwaardige ervaring als verzekeringsspecialist je bent communicatief en beschikt over sterke commerciële vaardigheden je houdt van uitdagingen, verlegt graag je grenzen, en bent resultaatgericht je bent sociaal aangelegd, en werkt graag in team je bent creatief en flexibel ingesteld Wij bieden je de voordelen van het werken voor een grote onderneming gecombineerd met deze van een dynamische KMO: een boeiende job dicht bij huis een marktconforme verloning met heel wat extra-legale voordelen een voltijds contract een professionele opleiding een job met veel autonomie en verantwoordelijkheden een intensieve begeleiding en coaching Doorgroeimogelijkheden in een dynamische en kleinschalige werkomgeving Een dynamische werkomgeving waarbinnen jij, samen met andere collega's, het verschil kan maken