We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Support Ukraine 🇺🇦 during the Russian invasion. You can donate to the Ukrainian army through the official National Bank of Ukraine account or WayForPay service
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Medewerker Front Office in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Medewerker Front Office in Belgium"

1 578 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Medewerker Front Office in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Medewerker Front Office in Belgium getoond.

Indeling van de "Medewerker Front Office" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Medewerker Front Office in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Aanbevolen vacatures

Deeltijdse duizendpoot Front Office medewerker - 21u/week (di-wo-do)
Tempo-Team, brussel, Brussel
Jobomschrijving Voor The Walt Disney Company, gelegen in Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse duizendpoot voor het onthaal. We zoeken iemand die eveneens sterk is in administratie. Uurrooster: Op dinsdag: 08u30 - 17u00Op woensdag: 08u30 - 13u00Op donderdag: 08u30 - 17u00Op maandag, woensdagnamiddag en vrijdag werk je niet.Uw taken zijn:- Het professioneel onthalen van bezoekers- Het telefonisch te woord staan van klanten- Het beheren van de briefwisseling, aangetekende zendingen, pakjes,...- Het reserveren en beheren van vergaderzalen- Het opvolgen van taxi reservaties- Het bestellen van lunches- Het bestellen van kantoorbenodigdheden, catering,...- Allerlei verschillende administratieve taken (oa opvolging van facturatie in SAP) Jouw aanbod U bent:- Klantvriendelijk- Open minded- Stipt- Proceduregericht- Communicatief- Collegiaal- Zelfstandig en u kan prioriteiten stellenU hebt:- Een verzorgd voorkomen- Een goede kennis van Word-Excel-Outlook (SAP is een pluspunt)- Een zeer goede kennis van het Frans en het Nederlands- Een goede basiskennis van het Engels Wat bieden wij? - U komt in een zeer leuke sfeer terecht.- Er is parkeergelegenheid voorzien.- Wij bieden u een contract van onbepaalde duur met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, opleidingen in het kader van de functie,...).
Receptionist(e)/Telefonist(e) (regio Puurs)
Tempo-Team, puurs, Antwerpen
Jobomschrijving Exselsia (onderdeel van Tempo-Team) legt zich toe op de outsourcing van onthaal- en receptiediensten. Wij zorgen voor het gehele front desk management van onze klanten in diverse sectoren. Voor onze klant, actief in de afvalverwerking en recyclage zoeken we een voltijdse receptionist(e)/telefonist(e):Jouw takenpakket bestaat uit volgende verantwoordelijkheden: - Je bent het visitekaartje van het bedrijf en zorgt voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. - Als eerste telefonische contact met de klanten informeer je hen zo goed mogelijk, probeer je hun verder te helpen en met de nodige afdelingen in contact te brengen. Dit doe je met de nodige glimlach en discretie.- Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant- Als deel van het receptieteam zorg je mee voor het correct en efficiënt uitvoeren van de verschillende taken aan de receptie.Op maandag werk je van 8u30 tot 17u, van dinsdag t/m vrijdag werk je van 9u30 tot 18u. Jouw aanbod - Heb je een zeer goede kennis Nederlands/Frans en een goede kennis Engels?- Beschik je over een goede kennis van MS-Office?- Ben je zeer klantgericht? - Ben je communicatief en haal je energie uit frequent (telefonisch) contact met klanten? - Ben je stressbestendig en beschik je over een proactieve werkhouding? Dan ben jij de gemotiveerde medewerker die wij zoeken! Wat bieden wij? Wij bieden jou de kans om aan de slag te gaan in een bruisende werkomgeving. Verder ontvang je een aantrekkelijk loon, aangevuld met interessante extralegale voordelen.