We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Support Ukraine 🇺🇦 during the Russian invasion. You can donate to the Ukrainian army through the official National Bank of Ukraine account or WayForPay service
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Administratief Medewerker in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Administratief Medewerker in Belgium"

1 547 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Administratief Medewerker in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Administratief Medewerker in Belgium getoond.

Indeling van de "Administratief Medewerker" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Administratief Medewerker in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Aanbevolen vacatures

Deeltijdse receptionist(e) - Jette
Tempo-Team, jette, Brussel
Bedrijfsprofiel Ben je dynamisch, delightful en hou je van receptie- en administratief werk?Sta jij graag in voor de warme ontvangst van bezoekers en klanten, sta je je mannetje in de wereld van administratief werk? Dan ben jij de kandidaat die we graag beter leren kennen!Voor onze klant in Jette zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onthaalmedewerker om ons team te versterken..Je zal werken volgens onderstaande planning:Week 1: Maandag + DinsdagWeek 2: Woensdag + Donderdag + Vrijdag Je werkt steeds van 8u15 tot 17u15 Jobomschrijving Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen.• Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in the field• Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken• Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijk en professioneel ontvangst van bezoekers• Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie• Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen• Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant Jouw aanbod Heb je een aangename telefoonstem en een verzorgd voorkomen? Kan je vlot overweg met de computer en kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!- Drietaligeheid NL / FR / ENG is een absolute must- Je hebt een hands-on mentaliteit- Je hebt reeds een eerste werkervaring aan de receptie achter de rug- Je bent zeer klantgericht- Je bent communicatief sterk en houdt van frequent contact met klanten- Verder ben je stressbestendig en assertief met een positieve en proactieve houding- Je kan zowel zelfstandig als in team werken Wat bieden wij? Je krijgt de kans om deel uit te maken van een dynamische werkomgeving waar je op zelfstandige manier je takenpakket vervult.Je krijgt een vast contract, een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, .....