Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "leidinggevende in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "leidinggevende in Belgium"

969 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "leidinggevende in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep leidinggevende in Belgium getoond.

Indeling van de "leidinggevende" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep leidinggevende in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "leidinggevende"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep leidinggevende in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Project coördinator. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2786 eur. Op de tweede plaats staat Projectleider met het loon van 2619 eur en op de derde plaats staat Manager met het loon van 2536 eur.

Aanbevolen vacatures

Teamleader Boekhouding | Antwerpen at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Wijnegem
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met verantwoordelijkheid én voldoende afwisseling? Weet jij dankzij jouw emotionele intelligentie elke persoon op de juiste manier te motiveren? Je bent bovendien een realistisch en kritisch persoon die van aanpakken weet. Lees dan verder.Onze klant is een gevestigde waarde binnen de markt. Ter uitbreiding van het financieel team zijn ze op zoek naar een Teamleader Boekhouding. Persoonlijke groei, het welzijn van de werknemers en diversiteit op de werkvloer zijn maar enkele waarden die centraal staan. Op dagelijkse basis sta jij in nauw contact met de Accounting Manager. TakenpakketAansturen van een team van 10 FTE’sEindverantwoordelijke boekhouding A tot YDebiteurenbeheerCrediteurenbeheerVoorbereiden en uitvoeren van betalingen Je coördineert de fiscale aangiftenUitvoeren analyses en rapporteringenOndersteuning bij ad-hoc projectenProfielJe hebt minimum 5 jaar ervaring binnen een leidinggevende rol.Je kan jou in een professionele omgeving vlot uitdrukken in het Frans.Je hebt kennis van leveranciersboekhouding en de fiscale wetgeving. Ervaring met SAP en Isabel is een pluspunt.AanbodEen aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.Voldoende ruimte en flexibiliteit om jezelf te ontplooien binnen de rol.Gezien de sector wordt werkzekerheid gegarandeerd.Geen stress in het verkeer dankzij de rustige omgeving nabij de stad.Een uitgestippeld opleidingstraject dat jou de garantie geeft om te blijven leren.Flexibel vakantie systeem waardoor je jouw vakantiedagen opneemt wanneer je maar wilt. Een familiaire omgeving waardoor je jouw collega’s ook buiten de kantooruren ziet. Denk maar aan een lunch op vrijdag of een afterworkdrink.Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar finance@legrand-associates.com Deze vacature wordt beheerd door Hélène en Anneleen (ref HDJ12803) Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
GERANT SUPERMARKT
Synergie Brugge Careers, BRUGGE
Leidinggevende skills? Heb je ervaring in een supermarkt? Solliciteer dan snel voor de job van je leven! Als gerante krijg je de verantwoordelijkheid over een volledige supermarkt. Je leidt en plant een divers team van gemotiveerde medewerkers in. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de leveranciers en doet de nodige bestellingen. Je taak is medewerkers coachen en motiveren, dit doe je samen met hen vanop de winkelvloer. Samen zorgen jullie er voor dat onze klanten elke dag kunnen genieten van klanthartelijkheid, goed gevulde rayons en een uitstekende service.Wat zoeken we? Je hebt ervaring als leidinggevende in de retail, FMCG of een andere relevante sector. Je bent ‘hands on’ en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Je bent flexibel en bereid om in het weekend en op feestdagen te werken. Je combineert klantenhartelijkheid met werknemerswelzijn.Wat bieden we? Een gevarieerde job met mooie uitdagingen en ruimte voor autonomie . Een mooi loon dat je competenties en je ervaring weerspiegelt. Een stimulerende omgeving met toffe collega’s. De kans om ‘jouw winkel’ te leiden en te zien groeien. Een betrouwbare en duurzame werkgever voor wie iedereen telt.
LEIDINGGEVENDE PROCESOPERATOR
Synergie Evergem Interim, EVERGEM
Voor onze afdeling Adhesives bij EOC Belgium in Evergem zijn wij op zoek naar een shiftleader. Je staat enerzijds in voor de opvolging van het productieproces samen met jouw collega's alsook stuur je onze production workers aan.Jouw takenpakket omvat: Je staat in voor de opvolging van het productieproces. Je stuurt de productie bij, past parameters aan of legt de machines stil indien nodig. Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. Je stuurt een team van 3 arbeiders aan en ondersteunt waar nodig. Je rapporteert aan de supervisor.Wat zoeken we? Je hebt een A2 diploma op zak; Je hebt ervaring in de procesindustrie en technische feeling; Je hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit; Je bent bereid om bij te leren en de handen uit de mouwen te steken; Je hebt bij voorkeur ervaring in een leidinggevende functie.Wat bieden we? Je werkt in een 3 ploegensysteem; Je krijgt het eerste jaar een intensieve opleiding in het operatorgebeuren; Optie vast + bediende contract.
leidinggevende kraanman band of rups.
Randstad, Meulebeke, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Voor een firma uit Meulebeke zijn wij op zoek naar een kraanman voor graafwerken met bandenkraan, rupskraan of een minigraver. De wegenwerken zijn in functie van het plaatsen van nutsleidingen. Voor een firma uit Meulebeke zijn wij op zoek naar een kraanman voor graafwerken met bandenkraan, rupskraan of een minigraver. De wegenwerken zijn in functie van het plaatsen van nutsleidingen. ervaring1-3 jaartakenBandengraafkraanRupsbulladerBuldozerjouw aanbod-In bezit zijn van attest-Ervaring met kraanwerk-Rijbewijs B-Plannen kunnen lezen-Zelfstandig kunnen werken-Initiatief nemenons aanbod Een vast fulltime contract na korte interimperiode Loon volgens vaardigheden en ervaring Gevarieerd werk Een jong, leuk en dynamisch team Zekerheid van werkenRandstad Construct is gespecialiseerd in het tewerkstellen van arbeiders in de bouw, zowel tijdelijk als vast. Je hebt recht op alle voordelen verbonden aan de bouwsector, zoals weerverletzegels, getrouwheidszegels, inhaalrustdagen... Je hebt je eigen contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Je kan steeds bij ons terecht met vragen of problemen.
Leidinggevende glasvezelblazer
Accent, Halen, Limburg, BE
Description de l'emploiAls ploegbaas ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse aansturing van een ploeg grondwerkers (je eigen team en eventueel onderaannemers).Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het naleven van veiligheidsinstructies op de werf.Je waakt ove rhet correct gebruik en onderhoud van machines en materieel.Je rapporteert de gepresteerde uren en taken aan de werfleider.Description de l'emploiAls ploegbaas ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse aansturing van een ploeg grondwerkers (je eigen team en eventueel onderaannemers).Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het naleven van veiligheidsinstructies op de werf.Je waakt ove rhet correct gebruik en onderhoud van machines en materieel.Je rapporteert de gepresteerde uren en taken aan de werfleider.Informations sur l'entrepriseOnze klant is gespecialiseerd in spoorwegen: bovenleidingen, seininrichting en montagewerken.Ze maken deel uit van een grote groep waar 600 medewerkers elke dag het beste van zichzelf geven. Onze partner is marktleider in hun sector en beschikken over een uitgebreid en hoogtechnologisch machinepark.Deze vestiging is gespecialiseerd in elektriciteitswerken, seininrichtingen, bedrading en vliegveldbebakening. Ze verrichten de meest complexe en uiteenlopende elektrotechnische installatiewerkzaamheden.Informations sur l'entrepriseOnze klant is gespecialiseerd in spoorwegen: bovenleidingen, seininrichting en montagewerken.Ze maken deel uit van een grote groep waar 600 medewerkers elke dag het beste van zichzelf geven. Onze partner is marktleider in hun sector en beschikken over een uitgebreid en hoogtechnologisch machinepark.Deze vestiging is gespecialiseerd in elektriciteitswerken, seininrichtingen, bedrading en vliegveldbebakening. Ze verrichten de meest complexe en uiteenlopende elektrotechnische installatiewerkzaamheden.Votre profilJe werkt graag buiten en houdt van fysiek zwaar werkAandacht voor veiligheid en kwaliteit is je 2de natuurEen technisch plan heeft voor jou geen geheimen.Je bent flexibel naar werkuren (weekendwerk, nachtwerk)Je hebt reeds ervaring als ploegbaas, bij voorkeur langs het spoor of in het plaatsen van nutsleidingenJe bent goed georganiseerd en kan een team aansturenJe bent positief ingesteld en zorgt voor een resultaatsgericthte, goede werksfeerKennis van Frans is een troef.Votre profilJe werkt graag buiten en houdt van fysiek zwaar werkAandacht voor veiligheid en kwaliteit is je 2de natuurEen technisch plan heeft voor jou geen geheimen.Je bent flexibel naar werkuren (weekendwerk, nachtwerk)Je hebt reeds ervaring als ploegbaas, bij voorkeur langs het spoor of in het plaatsen van nutsleidingenJe bent goed georganiseerd en kan een team aansturenJe bent positief ingesteld en zorgt voor een resultaatsgericthte, goede werksfeerKennis van Frans is een troef.Nous vous offronsOnze klant is een groeiend bouwbedrijf dat sterk focust op hun medewerkers. Een recente rebranding van de firma zorgt ervoor dat zij hun medewerkers een aangename werksfeer en structuur kunnen aanbieden. Hiernaast bieden ze je ook een aantrekkelijk loonpakket.Indien je zelf gedreven en enthousiast bent, zal je je perfect thuis voelen in dit team!Een correcte verloning volgens PC 124;Gevarieerd en afwisselend werk binnen een gezond en groeiende firma;De kans om je bij te scholen en opleidingen te volgen.Nous vous offronsOnze klant is een groeiend bouwbedrijf dat sterk focust op hun medewerkers. Een recente rebranding van de firma zorgt ervoor dat zij hun medewerkers een aangename werksfeer en structuur kunnen aanbieden. Hiernaast bieden ze je ook een aantrekkelijk loonpakket.Indien je zelf gedreven en enthousiast bent, zal je je perfect thuis voelen in dit team!Een correcte verloning volgens PC 124;Gevarieerd en afwisselend werk binnen een gezond en groeiende firma;De kans om je bij te scholen en opleidingen te volgen.
Leidinggevende glasvezelblazer
Accent, Halen, Limburg, BE
FunctieomschrijvingAls ploegbaas ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse aansturing van een ploeg grondwerkers (je eigen team en eventueel onderaannemers).Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het naleven van veiligheidsinstructies op de werf.Je waakt ove rhet correct gebruik en onderhoud van machines en materieel.Je rapporteert de gepresteerde uren en taken aan de werfleider.FunctieomschrijvingAls ploegbaas ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse aansturing van een ploeg grondwerkers (je eigen team en eventueel onderaannemers).Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het naleven van veiligheidsinstructies op de werf.Je waakt ove rhet correct gebruik en onderhoud van machines en materieel.Je rapporteert de gepresteerde uren en taken aan de werfleider.BedrijfsinformatieOnze klant is gespecialiseerd in spoorwegen: bovenleidingen, seininrichting en montagewerken.Ze maken deel uit van een grote groep waar 600 medewerkers elke dag het beste van zichzelf geven. Onze partner is marktleider in hun sector en beschikken over een uitgebreid en hoogtechnologisch machinepark.Deze vestiging is gespecialiseerd in elektriciteitswerken, seininrichtingen, bedrading en vliegveldbebakening. Ze verrichten de meest complexe en uiteenlopende elektrotechnische installatiewerkzaamheden.BedrijfsinformatieOnze klant is gespecialiseerd in spoorwegen: bovenleidingen, seininrichting en montagewerken.Ze maken deel uit van een grote groep waar 600 medewerkers elke dag het beste van zichzelf geven. Onze partner is marktleider in hun sector en beschikken over een uitgebreid en hoogtechnologisch machinepark.Deze vestiging is gespecialiseerd in elektriciteitswerken, seininrichtingen, bedrading en vliegveldbebakening. Ze verrichten de meest complexe en uiteenlopende elektrotechnische installatiewerkzaamheden.Jouw profielJe werkt graag buiten en houdt van fysiek zwaar werkAandacht voor veiligheid en kwaliteit is je 2de natuurEen technisch plan heeft voor jou geen geheimen.Je bent flexibel naar werkuren (weekendwerk, nachtwerk)Je hebt reeds ervaring als ploegbaas, bij voorkeur langs het spoor of in het plaatsen van nutsleidingenJe bent goed georganiseerd en kan een team aansturenJe bent positief ingesteld en zorgt voor een resultaatsgericthte, goede werksfeerKennis van Frans is een troef.Jouw profielJe werkt graag buiten en houdt van fysiek zwaar werkAandacht voor veiligheid en kwaliteit is je 2de natuurEen technisch plan heeft voor jou geen geheimen.Je bent flexibel naar werkuren (weekendwerk, nachtwerk)Je hebt reeds ervaring als ploegbaas, bij voorkeur langs het spoor of in het plaatsen van nutsleidingenJe bent goed georganiseerd en kan een team aansturenJe bent positief ingesteld en zorgt voor een resultaatsgericthte, goede werksfeerKennis van Frans is een troef.Wij bieden jouOnze klant is een groeiend bouwbedrijf dat sterk focust op hun medewerkers. Een recente rebranding van de firma zorgt ervoor dat zij hun medewerkers een aangename werksfeer en structuur kunnen aanbieden. Hiernaast bieden ze je ook een aantrekkelijk loonpakket.Indien je zelf gedreven en enthousiast bent, zal je je perfect thuis voelen in dit team!Een correcte verloning volgens PC 124;Gevarieerd en afwisselend werk binnen een gezond en groeiende firma;De kans om je bij te scholen en opleidingen te volgen.Wij bieden jouOnze klant is een groeiend bouwbedrijf dat sterk focust op hun medewerkers. Een recente rebranding van de firma zorgt ervoor dat zij hun medewerkers een aangename werksfeer en structuur kunnen aanbieden. Hiernaast bieden ze je ook een aantrekkelijk loonpakket.Indien je zelf gedreven en enthousiast bent, zal je je perfect thuis voelen in dit team!Een correcte verloning volgens PC 124;Gevarieerd en afwisselend werk binnen een gezond en groeiende firma;De kans om je bij te scholen en opleidingen te volgen.
Monteur met leidinggevende skills
Accent, Elene, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls lasser - monteur werk je mee aan het plaatsen van leidingwerken( alu, rvs,pvc,...) alsook aan het opbouwen van staalcontructies op maat van de klant . Je schat de situatie ter plekke goed in en zorgt voor een nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande afwerking. Je zal worden bijgestaan door een collega echter werk je zelfstandig in teamverband.Werken over gans België (Nederland en Luxemburg kunnen ook voorkomen - met overnachting: dit is echter sporadisch )FunctieomschrijvingAls lasser - monteur werk je mee aan het plaatsen van leidingwerken( alu, rvs,pvc,...) alsook aan het opbouwen van staalcontructies op maat van de klant . Je schat de situatie ter plekke goed in en zorgt voor een nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande afwerking. Je zal worden bijgestaan door een collega echter werk je zelfstandig in teamverband.Werken over gans België (Nederland en Luxemburg kunnen ook voorkomen - met overnachting: dit is echter sporadisch )BedrijfsinformatieHet bedrijf is een leverancier van randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de brede zin van het woord. Zij vertegenwoordigen niet alleen exclusief buitenlandse en binnenlandse producenten, maar bieden service, onderhoud, engineering en projectbegeleiding voor alle randapparatuur rond spuitgietmachines, extruders, blaasmachines of andere machines die kunststof, kunststof halffabricaten of eindproducten produceren. Zij bieden de eindklant een totale onafhankelijkheid met betrekking tot de verwerkingsmachine zelf.De kernactiviteiten van het bedrijf omvat 3 pijlers waarop de firma gebaseerd is, namelijk :SERVICE en ONDERHOUDROBOTS en AUTOMATISATIEGRONDSTOF, KOEL- en TEMPEREERSYSTEMENDoor hun ervaring op deze 3 vlakken kunnen ze u met kennis van zaken ondersteunen.BedrijfsinformatieHet bedrijf is een leverancier van randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de brede zin van het woord. Zij vertegenwoordigen niet alleen exclusief buitenlandse en binnenlandse producenten, maar bieden service, onderhoud, engineering en projectbegeleiding voor alle randapparatuur rond spuitgietmachines, extruders, blaasmachines of andere machines die kunststof, kunststof halffabricaten of eindproducten produceren. Zij bieden de eindklant een totale onafhankelijkheid met betrekking tot de verwerkingsmachine zelf.De kernactiviteiten van het bedrijf omvat 3 pijlers waarop de firma gebaseerd is, namelijk :SERVICE en ONDERHOUDROBOTS en AUTOMATISATIEGRONDSTOF, KOEL- en TEMPEREERSYSTEMENDoor hun ervaring op deze 3 vlakken kunnen ze u met kennis van zaken ondersteunen.Jouw profielJe genoot van een opleiding in de technische sector ( mechanica - schrijnwerkerij ) of je bent gelijkgesteld door ervaring.Je hebt geen hoogtevrees.Je bent in het bezit van een VCA-attest, of wil dit spoedig behalen.Je bent een plantrekker, kan in een team werken en bent flexibel naar uren en jobinhoud toe.Kennis van TIG - lassen is een pluspuntJouw profielJe genoot van een opleiding in de technische sector ( mechanica - schrijnwerkerij ) of je bent gelijkgesteld door ervaring.Je hebt geen hoogtevrees.Je bent in het bezit van een VCA-attest, of wil dit spoedig behalen.Je bent een plantrekker, kan in een team werken en bent flexibel naar uren en jobinhoud toe.Kennis van TIG - lassen is een pluspuntWij bieden jouEen job optie vast na een uitzendperiode van 6 maanden via Accent JobsEen voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duurEen competitief loon in functie van opleiding en ervaringExtra legale voorwaarden, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering bij vaste in diensttreding.Wij bieden jouEen job optie vast na een uitzendperiode van 6 maanden via Accent JobsEen voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duurEen competitief loon in functie van opleiding en ervaringExtra legale voorwaarden, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering bij vaste in diensttreding.
Monteur met leidinggevende skills
Accent, Elene, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiAls lasser - monteur werk je mee aan het plaatsen van leidingwerken( alu, rvs,pvc,...) alsook aan het opbouwen van staalcontructies op maat van de klant . Je schat de situatie ter plekke goed in en zorgt voor een nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande afwerking. Je zal worden bijgestaan door een collega echter werk je zelfstandig in teamverband.Werken over gans België (Nederland en Luxemburg kunnen ook voorkomen - met overnachting: dit is echter sporadisch )Description de l'emploiAls lasser - monteur werk je mee aan het plaatsen van leidingwerken( alu, rvs,pvc,...) alsook aan het opbouwen van staalcontructies op maat van de klant . Je schat de situatie ter plekke goed in en zorgt voor een nauwkeurige en kwalitatief hoogstaande afwerking. Je zal worden bijgestaan door een collega echter werk je zelfstandig in teamverband.Werken over gans België (Nederland en Luxemburg kunnen ook voorkomen - met overnachting: dit is echter sporadisch )Informations sur l'entrepriseHet bedrijf is een leverancier van randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de brede zin van het woord. Zij vertegenwoordigen niet alleen exclusief buitenlandse en binnenlandse producenten, maar bieden service, onderhoud, engineering en projectbegeleiding voor alle randapparatuur rond spuitgietmachines, extruders, blaasmachines of andere machines die kunststof, kunststof halffabricaten of eindproducten produceren. Zij bieden de eindklant een totale onafhankelijkheid met betrekking tot de verwerkingsmachine zelf.De kernactiviteiten van het bedrijf omvat 3 pijlers waarop de firma gebaseerd is, namelijk :SERVICE en ONDERHOUDROBOTS en AUTOMATISATIEGRONDSTOF, KOEL- en TEMPEREERSYSTEMENDoor hun ervaring op deze 3 vlakken kunnen ze u met kennis van zaken ondersteunen.Informations sur l'entrepriseHet bedrijf is een leverancier van randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de brede zin van het woord. Zij vertegenwoordigen niet alleen exclusief buitenlandse en binnenlandse producenten, maar bieden service, onderhoud, engineering en projectbegeleiding voor alle randapparatuur rond spuitgietmachines, extruders, blaasmachines of andere machines die kunststof, kunststof halffabricaten of eindproducten produceren. Zij bieden de eindklant een totale onafhankelijkheid met betrekking tot de verwerkingsmachine zelf.De kernactiviteiten van het bedrijf omvat 3 pijlers waarop de firma gebaseerd is, namelijk :SERVICE en ONDERHOUDROBOTS en AUTOMATISATIEGRONDSTOF, KOEL- en TEMPEREERSYSTEMENDoor hun ervaring op deze 3 vlakken kunnen ze u met kennis van zaken ondersteunen.Votre profilJe genoot van een opleiding in de technische sector ( mechanica - schrijnwerkerij ) of je bent gelijkgesteld door ervaring.Je hebt geen hoogtevrees.Je bent in het bezit van een VCA-attest, of wil dit spoedig behalen.Je bent een plantrekker, kan in een team werken en bent flexibel naar uren en jobinhoud toe.Kennis van TIG - lassen is een pluspuntVotre profilJe genoot van een opleiding in de technische sector ( mechanica - schrijnwerkerij ) of je bent gelijkgesteld door ervaring.Je hebt geen hoogtevrees.Je bent in het bezit van een VCA-attest, of wil dit spoedig behalen.Je bent een plantrekker, kan in een team werken en bent flexibel naar uren en jobinhoud toe.Kennis van TIG - lassen is een pluspuntNous vous offronsEen job optie vast na een uitzendperiode van 6 maanden via Accent JobsEen voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duurEen competitief loon in functie van opleiding en ervaringExtra legale voorwaarden, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering bij vaste in diensttreding.Nous vous offronsEen job optie vast na een uitzendperiode van 6 maanden via Accent JobsEen voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duurEen competitief loon in functie van opleiding en ervaringExtra legale voorwaarden, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering bij vaste in diensttreding.
Operator met leidinggevende skills
Accent, Kortemark, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiHet aansturen , motiveren en coachen van een verschillende operatoren behoort als operator met leidinggevende skills tot je takenpakket.Je hebt geen schrik om zelf je handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.Je zorgt dat het productieproces van A tot Z vlot verloopt en rapporteert aan je productiemanager.Hier een korte samenvatting van jouw verantwoordelijkheden :dagelijks stuur je een 5-tal operatoren aanopstellen van de planning + takenpakket verdelendagelijkse controle van de productie + controle van de kwaliteitbewaken van veiligheids- en hygiënevoorschriften door actief de handen uit de mouwen te stekenje werkt actief mee op de werkvloer maar daarnaast bestaat je takenpakket ook 10 % uit administratief werkDescription de l'emploiHet aansturen , motiveren en coachen van een verschillende operatoren behoort als operator met leidinggevende skills tot je takenpakket.Je hebt geen schrik om zelf je handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.Je zorgt dat het productieproces van A tot Z vlot verloopt en rapporteert aan je productiemanager.Hier een korte samenvatting van jouw verantwoordelijkheden :dagelijks stuur je een 5-tal operatoren aanopstellen van de planning + takenpakket verdelendagelijkse controle van de productie + controle van de kwaliteitbewaken van veiligheids- en hygiënevoorschriften door actief de handen uit de mouwen te stekenje werkt actief mee op de werkvloer maar daarnaast bestaat je takenpakket ook 10 % uit administratief werkInformations sur l'entrepriseU komt terecht in een familiebedrijf dat diverse soorten verse groenten teelt , wast , sorteert , trieert , snijdt , verpakt en verkoopt. Er wordt nauw samengewerkt met honderden groentetelers in binnen-en buitenland. Zowel de versmarkt, de foodservice-sector als de industrie genieten van de kwaliteit van onze verse groentenWortelproducten zijn de grootste specialiteit , het bedrijf is een van de grootste wortelspecialisten in Europa en biedt dan ook een ruim assortiment kwaliteitswortelen voor verschillende doeleinden.Informations sur l'entrepriseU komt terecht in een familiebedrijf dat diverse soorten verse groenten teelt , wast , sorteert , trieert , snijdt , verpakt en verkoopt. Er wordt nauw samengewerkt met honderden groentetelers in binnen-en buitenland. Zowel de versmarkt, de foodservice-sector als de industrie genieten van de kwaliteit van onze verse groentenWortelproducten zijn de grootste specialiteit , het bedrijf is een van de grootste wortelspecialisten in Europa en biedt dan ook een ruim assortiment kwaliteitswortelen voor verschillende doeleinden.Votre profilje beschikt bij voorkeur over een bachelor diploma of gelijkwaardig door relevante ervaringindien je reeds ervaring hebt in een gelijkaardige functie en in het bezit bent van leidinggevende skills is dit een pluspuntje kan je goed uitdrukken in het Nederlands en Engelsje hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid en je kan waar nodig besluitvaardig handelenje werkt resultaatgericht en bent stressbestendigje hebt geen schrik om je handen vuil te makenje bent in bezit van een geldig heftruckattestje bent bereid om in de dagploeg te werken en in het drukke seizoen (zomer) over te schakelen naar 2-ploegenVotre profilje beschikt bij voorkeur over een bachelor diploma of gelijkwaardig door relevante ervaringindien je reeds ervaring hebt in een gelijkaardige functie en in het bezit bent van leidinggevende skills is dit een pluspuntje kan je goed uitdrukken in het Nederlands en Engelsje hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid en je kan waar nodig besluitvaardig handelenje werkt resultaatgericht en bent stressbestendigje hebt geen schrik om je handen vuil te makenje bent in bezit van een geldig heftruckattestje bent bereid om in de dagploeg te werken en in het drukke seizoen (zomer) over te schakelen naar 2-ploegenNous vous offronsJe komt terecht in een firma in volle groei waar een aangename werksfeer heerst.Een boeiend product , een grote betrokkenheid bij de verschillende productieprocessen en onze ultramoderne en volautomatisch computergestuurde productie zijn een meerwaarde.Jouw inzet word vergoed met een marktconform salaris.Nous vous offronsJe komt terecht in een firma in volle groei waar een aangename werksfeer heerst.Een boeiend product , een grote betrokkenheid bij de verschillende productieprocessen en onze ultramoderne en volautomatisch computergestuurde productie zijn een meerwaarde.Jouw inzet word vergoed met een marktconform salaris.
Monteur metaalconstructies met leidinggevende ambities
Accent, Poperinghe, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiVoor onze klant regio Poperinge kijken we uit naar een monteur van metaalconstructies met leidinggevende capaciteiten en/of ambities.Jouw verantwoordelijkheden:Monteren van metaalconstructies op verplaatsing.Voorbereiding en aflevering van de montagewerken.Je stuurt een team van monteurs aan.Je werkt zelfstandig en probleemoplossend.Description de l'emploiVoor onze klant regio Poperinge kijken we uit naar een monteur van metaalconstructies met leidinggevende capaciteiten en/of ambities.Jouw verantwoordelijkheden:Monteren van metaalconstructies op verplaatsing.Voorbereiding en aflevering van de montagewerken.Je stuurt een team van monteurs aan.Je werkt zelfstandig en probleemoplossend.Informations sur l'entrepriseAl jaren is onze klant constructeur van hoogwaardige aanhangwagens voor de landbouw. Men handelt de volledige productie als de verkoop zelf af. Een greep uit hun gamma: mengmestwagens, vaste mestspreiders, landbouw- en grondkippers, hoog- en zijlossers, diepladers, ...Informations sur l'entrepriseAl jaren is onze klant constructeur van hoogwaardige aanhangwagens voor de landbouw. Men handelt de volledige productie als de verkoop zelf af. Een greep uit hun gamma: mengmestwagens, vaste mestspreiders, landbouw- en grondkippers, hoog- en zijlossers, diepladers, ...Votre profilOm een perfecte match op lange termijn te maken met deze job optie vast voor ploegleider in metaalconstructies, ben je in eerste instantie iemand die de montage van metaalconstructies volledig onder de knie heeft door praktijkervaring.Daarnaast:Je hebt een zeer behoorlijke kennis van alles wat metaalbewerking is, dit door opleiding en/of ervaring.Zelfstandig werken is voor jou een evidentie.Plans hebben voor jou geen geheimen.Je hebt praktijkervaring met heftruck en rolbrug. Geldige attesten hiervoor zijn uiteraard een pluspunt.Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.Werken op verplaatsing houdt altijd een zekere flexibiliteit in, dat vormt voor jou geen obstakel.Votre profilOm een perfecte match op lange termijn te maken met deze job optie vast voor ploegleider in metaalconstructies, ben je in eerste instantie iemand die de montage van metaalconstructies volledig onder de knie heeft door praktijkervaring.Daarnaast:Je hebt een zeer behoorlijke kennis van alles wat metaalbewerking is, dit door opleiding en/of ervaring.Zelfstandig werken is voor jou een evidentie.Plans hebben voor jou geen geheimen.Je hebt praktijkervaring met heftruck en rolbrug. Geldige attesten hiervoor zijn uiteraard een pluspunt.Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.Werken op verplaatsing houdt altijd een zekere flexibiliteit in, dat vormt voor jou geen obstakel.Nous vous offronsGevarieerd werk!Motiverend verloningspakket volgens ervaring en/of skills.Een gezinsvriendelijk uurrooster in dagregime.Voltijdse tewerkstelling met absolute kans op vast contract na een succesvolle inwerkperiode.Nous vous offronsGevarieerd werk!Motiverend verloningspakket volgens ervaring en/of skills.Een gezinsvriendelijk uurrooster in dagregime.Voltijdse tewerkstelling met absolute kans op vast contract na een succesvolle inwerkperiode.
Leidinggevende operator
Accent, Olen, Anvers, BE
Description de l'emploiVoor de vacature van leidinggevende operator in Olen voer je deze taken uit:Stuur je een team aan van 5 à 25 personenWerk je in 2 ploegenWerkt zelf mee op de werkvloerBedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen.Bewaak je de productieparameters.Stuur je afwijkingen bij.Maak je de juiste mix van grondstoffen.Volg je het aanmaak-, bereidings-, inpak- of afvulproces.Controleer je in alle stadia de productkwaliteit.Onderhoud en reinig je de machines!Description de l'emploiVoor de vacature van leidinggevende operator in Olen voer je deze taken uit:Stuur je een team aan van 5 à 25 personenWerk je in 2 ploegenWerkt zelf mee op de werkvloerBedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen.Bewaak je de productieparameters.Stuur je afwijkingen bij.Maak je de juiste mix van grondstoffen.Volg je het aanmaak-, bereidings-, inpak- of afvulproces.Controleer je in alle stadia de productkwaliteit.Onderhoud en reinig je de machines!Informations sur l'entrepriseOnze klant is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners.Informations sur l'entrepriseOnze klant is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners.Votre profilJe hebt ervaring als leidinggevendeErvaring in de voeding is een pluspuntJe wil zelf mee productief zijn op de werkvloerJe kan in 2 ploegen werkenVotre profilJe hebt ervaring als leidinggevendeErvaring in de voeding is een pluspuntJe wil zelf mee productief zijn op de werkvloerJe kan in 2 ploegen werkenNous vous offronsJob optie vast.Loon is bespreekbaar.Nous vous offronsJob optie vast.Loon is bespreekbaar.
Operator met leidinggevende skills
Accent, Kortemark, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingHet aansturen , motiveren en coachen van een verschillende operatoren behoort als operator met leidinggevende skills tot je takenpakket.Je hebt geen schrik om zelf je handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.Je zorgt dat het productieproces van A tot Z vlot verloopt en rapporteert aan je productiemanager.Hier een korte samenvatting van jouw verantwoordelijkheden :dagelijks stuur je een 5-tal operatoren aanopstellen van de planning + takenpakket verdelendagelijkse controle van de productie + controle van de kwaliteitbewaken van veiligheids- en hygiënevoorschriften door actief de handen uit de mouwen te stekenje werkt actief mee op de werkvloer maar daarnaast bestaat je takenpakket ook 10 % uit administratief werkFunctieomschrijvingHet aansturen , motiveren en coachen van een verschillende operatoren behoort als operator met leidinggevende skills tot je takenpakket.Je hebt geen schrik om zelf je handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.Je zorgt dat het productieproces van A tot Z vlot verloopt en rapporteert aan je productiemanager.Hier een korte samenvatting van jouw verantwoordelijkheden :dagelijks stuur je een 5-tal operatoren aanopstellen van de planning + takenpakket verdelendagelijkse controle van de productie + controle van de kwaliteitbewaken van veiligheids- en hygiënevoorschriften door actief de handen uit de mouwen te stekenje werkt actief mee op de werkvloer maar daarnaast bestaat je takenpakket ook 10 % uit administratief werkBedrijfsinformatieU komt terecht in een familiebedrijf dat diverse soorten verse groenten teelt , wast , sorteert , trieert , snijdt , verpakt en verkoopt. Er wordt nauw samengewerkt met honderden groentetelers in binnen-en buitenland. Zowel de versmarkt, de foodservice-sector als de industrie genieten van de kwaliteit van onze verse groentenWortelproducten zijn de grootste specialiteit , het bedrijf is een van de grootste wortelspecialisten in Europa en biedt dan ook een ruim assortiment kwaliteitswortelen voor verschillende doeleinden.BedrijfsinformatieU komt terecht in een familiebedrijf dat diverse soorten verse groenten teelt , wast , sorteert , trieert , snijdt , verpakt en verkoopt. Er wordt nauw samengewerkt met honderden groentetelers in binnen-en buitenland. Zowel de versmarkt, de foodservice-sector als de industrie genieten van de kwaliteit van onze verse groentenWortelproducten zijn de grootste specialiteit , het bedrijf is een van de grootste wortelspecialisten in Europa en biedt dan ook een ruim assortiment kwaliteitswortelen voor verschillende doeleinden.Jouw profielje beschikt bij voorkeur over een bachelor diploma of gelijkwaardig door relevante ervaringindien je reeds ervaring hebt in een gelijkaardige functie en in het bezit bent van leidinggevende skills is dit een pluspuntje kan je goed uitdrukken in het Nederlands en Engelsje hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid en je kan waar nodig besluitvaardig handelenje werkt resultaatgericht en bent stressbestendigje hebt geen schrik om je handen vuil te makenje bent in bezit van een geldig heftruckattestje bent bereid om in de dagploeg te werken en in het drukke seizoen (zomer) over te schakelen naar 2-ploegenJouw profielje beschikt bij voorkeur over een bachelor diploma of gelijkwaardig door relevante ervaringindien je reeds ervaring hebt in een gelijkaardige functie en in het bezit bent van leidinggevende skills is dit een pluspuntje kan je goed uitdrukken in het Nederlands en Engelsje hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid en je kan waar nodig besluitvaardig handelenje werkt resultaatgericht en bent stressbestendigje hebt geen schrik om je handen vuil te makenje bent in bezit van een geldig heftruckattestje bent bereid om in de dagploeg te werken en in het drukke seizoen (zomer) over te schakelen naar 2-ploegenWij bieden jouJe komt terecht in een firma in volle groei waar een aangename werksfeer heerst.Een boeiend product , een grote betrokkenheid bij de verschillende productieprocessen en onze ultramoderne en volautomatisch computergestuurde productie zijn een meerwaarde.Jouw inzet word vergoed met een marktconform salaris.Wij bieden jouJe komt terecht in een firma in volle groei waar een aangename werksfeer heerst.Een boeiend product , een grote betrokkenheid bij de verschillende productieprocessen en onze ultramoderne en volautomatisch computergestuurde productie zijn een meerwaarde.Jouw inzet word vergoed met een marktconform salaris.
Monteur metaalconstructies met leidinggevende ambities
Accent, Poperinge, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor onze klant regio Poperinge kijken we uit naar een monteur van metaalconstructies met leidinggevende capaciteiten en/of ambities.Jouw verantwoordelijkheden:Monteren van metaalconstructies op verplaatsing.Voorbereiding en aflevering van de montagewerken.Je stuurt een team van monteurs aan.Je werkt zelfstandig en probleemoplossend.FunctieomschrijvingVoor onze klant regio Poperinge kijken we uit naar een monteur van metaalconstructies met leidinggevende capaciteiten en/of ambities.Jouw verantwoordelijkheden:Monteren van metaalconstructies op verplaatsing.Voorbereiding en aflevering van de montagewerken.Je stuurt een team van monteurs aan.Je werkt zelfstandig en probleemoplossend.BedrijfsinformatieAl jaren is onze klant constructeur van hoogwaardige aanhangwagens voor de landbouw. Men handelt de volledige productie als de verkoop zelf af. Een greep uit hun gamma: mengmestwagens, vaste mestspreiders, landbouw- en grondkippers, hoog- en zijlossers, diepladers, ...BedrijfsinformatieAl jaren is onze klant constructeur van hoogwaardige aanhangwagens voor de landbouw. Men handelt de volledige productie als de verkoop zelf af. Een greep uit hun gamma: mengmestwagens, vaste mestspreiders, landbouw- en grondkippers, hoog- en zijlossers, diepladers, ...Jouw profielOm een perfecte match op lange termijn te maken met deze job optie vast voor ploegleider in metaalconstructies, ben je in eerste instantie iemand die de montage van metaalconstructies volledig onder de knie heeft door praktijkervaring.Daarnaast:Je hebt een zeer behoorlijke kennis van alles wat metaalbewerking is, dit door opleiding en/of ervaring.Zelfstandig werken is voor jou een evidentie.Plans hebben voor jou geen geheimen.Je hebt praktijkervaring met heftruck en rolbrug. Geldige attesten hiervoor zijn uiteraard een pluspunt.Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.Werken op verplaatsing houdt altijd een zekere flexibiliteit in, dat vormt voor jou geen obstakel.Jouw profielOm een perfecte match op lange termijn te maken met deze job optie vast voor ploegleider in metaalconstructies, ben je in eerste instantie iemand die de montage van metaalconstructies volledig onder de knie heeft door praktijkervaring.Daarnaast:Je hebt een zeer behoorlijke kennis van alles wat metaalbewerking is, dit door opleiding en/of ervaring.Zelfstandig werken is voor jou een evidentie.Plans hebben voor jou geen geheimen.Je hebt praktijkervaring met heftruck en rolbrug. Geldige attesten hiervoor zijn uiteraard een pluspunt.Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands.Werken op verplaatsing houdt altijd een zekere flexibiliteit in, dat vormt voor jou geen obstakel.Wij bieden jouGevarieerd werk!Motiverend verloningspakket volgens ervaring en/of skills.Een gezinsvriendelijk uurrooster in dagregime.Voltijdse tewerkstelling met absolute kans op vast contract na een succesvolle inwerkperiode.Wij bieden jouGevarieerd werk!Motiverend verloningspakket volgens ervaring en/of skills.Een gezinsvriendelijk uurrooster in dagregime.Voltijdse tewerkstelling met absolute kans op vast contract na een succesvolle inwerkperiode.
Leidinggevende operator
Accent, Olen, Antwerpen, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature van leidinggevende operator in Olen voer je deze taken uit:Stuur je een team aan van 5 à 25 personenWerk je in 2 ploegenWerkt zelf mee op de werkvloerBedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen.Bewaak je de productieparameters.Stuur je afwijkingen bij.Maak je de juiste mix van grondstoffen.Volg je het aanmaak-, bereidings-, inpak- of afvulproces.Controleer je in alle stadia de productkwaliteit.Onderhoud en reinig je de machines!FunctieomschrijvingVoor de vacature van leidinggevende operator in Olen voer je deze taken uit:Stuur je een team aan van 5 à 25 personenWerk je in 2 ploegenWerkt zelf mee op de werkvloerBedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen.Bewaak je de productieparameters.Stuur je afwijkingen bij.Maak je de juiste mix van grondstoffen.Volg je het aanmaak-, bereidings-, inpak- of afvulproces.Controleer je in alle stadia de productkwaliteit.Onderhoud en reinig je de machines!BedrijfsinformatieOnze klant is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners.BedrijfsinformatieOnze klant is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners.Jouw profielJe hebt ervaring als leidinggevendeErvaring in de voeding is een pluspuntJe wil zelf mee productief zijn op de werkvloerJe kan in 2 ploegen werkenJouw profielJe hebt ervaring als leidinggevendeErvaring in de voeding is een pluspuntJe wil zelf mee productief zijn op de werkvloerJe kan in 2 ploegen werkenWij bieden jouJob optie vast.Loon is bespreekbaar.Wij bieden jouJob optie vast.Loon is bespreekbaar.
Logistiek Management Traineeship (15 profielen gezocht)
Bleckmann, Gent
Bleckmann is wereldwijd marktleider in supply chain management met focus op mode en lifestyle markten.Wereldwijd draagt Bleckmann zorg voor het afhalen, opslaan en afleveren van kleding alsook verpakte goederen. Met 26 vestigingen in Belgi¨, Nederland, UK en US faciliteren wij een aantal van de meest gerenommeerde ontwerpers en retail ketens. Werken bij Bleckmann betekent werken binnen een toonaangevend en professionele omgeving, met een team van bekwame en gepassioneerde mensen die bedrijven, markten en mensen met elkaar verbinden. THE FUNCTIONVoor onze verschillende locaties zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van : LOGISTIEK TRAINEESAls trainee in het Talent Program van 1 - 2 jaar kies je voor een avontuurlijke, logistieke job vol met nieuwe uitdagingen. Je leert de firma van binnenuit kennen door mee te werken op uiteenlopende afdelingen. Je maakt kennis met hoogwaardige producten, technologische diensten en diverse markten. Je wordt klaargestoomd voor een leidinggevende functie binnen een van de afdelingen van Bleckmann.Ben jij op zoek naar: Een breed aanbod aan toekomstperspectieven – Customer service? Data analist? Business controller? Liever operationeel of communicatie? Het kan allemaal! Je groeiproces hangt af van je eigen initiatief, competenties en drive. Met andere woorden, je bepaalt zelf voor een stuk welke richting je uit gaat. Een internationale omgeving – Wie weet ga jij wel voor een project naar het buitenland... Er lopen momenteel projecten in de VS en UK. Eerder honkvast en blijf je graag binnen de landsgrenzen? Er zijn mogelijkheden op verschillende sites (Antwerpen, Gent, Kruishoutem), al naar gelang je woonplaats. D´ kans bij uitstek om jouw leidinggevende skills (verder) te ontwikkelen – Je groeit in 2 jaar door naar een leidinggevende functie. Een innovatieve & dynamische omgeving – Je wordt volledig ondergedompeld in de logistieke sector, je leert de kneepjes van het vak kennen samen met jonge, gedreven mensen. Je wordt ingeschakeld bij diverse projecten en op verschillende locaties. Je werkt daar o.a. mee aan het verbeteren van logistieke processen.En dit traineeship is betaald vanaf dag 1!REQUIRED PROFILE Ben jij (pas) afgestudeerd en in het bezit van een master- of bachelordiploma? (communicatie, business, logistiek, talen, handelswetenschappen.. je attitude telt meer dan je afstudeerrichting) Je bent spontaan in de omgang met anderen en enthousiast om in een team te werken, maar kan dit ook zelfstandig. Je bent ambitieus ingesteld en wilt graag doorgroeien naar een leidinggevende / management functie (teamleader, supervisor, leidinggevende, manager...) Check, check, check? Dan ben jij de Management Trainee die wij zoeken! Vink jij niet alles af? No worries! Contacteer ons gerust en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.Nieuwsgierig wat je voor jouw inzet terug krijgt?WE OFFER Een uitdagend traject als Management Trainee met ruimte om jezelf te ontwikkelen Mooi verloningspakket voor een zeer uitgebreide opleiding/traineeship. Je kan rekenen op: &uro;2300 bruto + &uro;8 maaltijdcheques per gewerkte dag + ploegenpremie (3% vroege ploeg, 7% late ploeg) Vast contract na positief ge¨valueerde interimperiode Een snelle opstart is mogelijk! Meer weten over werken bij Bleckmann?Bij Bleckmann kan je rekenen op een fijne werksfeer. Het is een bedrijf in volle groei, maar weet haar familiale karakter te behouden. Je krijgt de nodige begeleiding en coaching en leert continu bij. Er heerst een vlakke no-nonsense bedrijfscultuur. Tijdens de piekperiodes gaan we er samen vol tegenaan, maar daar staan ook leuke teambuildings en feestjes tegenover. Er zijn nationaal meerdere sites. Ook lopen er projecten in het buitenland. Kortom, volop re¨le mogelijkheden en kansen om door te groeien.Iets voor jou?Wil jij meer weten over dit Management Traineeship? Of sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Super! Solliciteer nu en je kan snel reactie van ons verwachten.Tot binnenkort!
Leidinggevende productie en planning
Tecjobz Roeselare, Meulebeke, Tielt
Een innovatieve en toonaangevende speler is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van kwaliteitsvolle producten. Door hun blijvende groei zijn ze op zoek naar nieuw en gemotiveerd talent. Deze onderneming is dan ook niet enkel nationaal, maar ook internationaal een grote speler. Zo worden hun producten over de volledige Benelux, maar ook Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk geleverd. Deze onderneming is ook één van de eerste Belgische spelers die uitdrukkelijke aandacht besteed aan duurzaamheid en respect voor het milieu. Spreekt deze familiale onderneming jou aan? Ben je gemotiveerd en bereid om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan zeker voor de functie productieverantwoordelijke – en planner • Je bent verantwoordelijk voor de day-to-day planning en weekplanning • Je staat in voor het opstellen van de meest efficiënte productieplanning waarbij je rekening houdt met afgesproken levertijden en productiecapaciteit • Je staat in voor het aansturen van mensen op de werkvloer, en bent hun eerste aanspreekpunt • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van deadlines • Je zal nauw samenwerken met interne afdelingen van de onderneming waaronder customer service, productie, aankoop, … • Je beschikt over een hoger diploma en je hebt al reeds ervaring als productieverantwoordelijke of productieplanner • Je bent hands-on ingesteld, flexibel en dynamisch • Je hebt een sterk analytisch en planmatig denken. Bovendien ben je stressbestendig waardoor je in alle rust deadlines kan halen • Je fungeert vanuit een natuurlijk leiderschap - Werken met Excel vormt voor jou geen probleem • Je bent communicatief vaardig, flexibel, gemotiveerd en enthousiast • Je bent in staat om prioriteiten te stellen • Je ontvangt een competitief en aantrekkelijk loonpakket • Je komt terecht in een modern en familiale onderneming die zich richt op innovatie en kwaliteit • Je komt terecht in een verantwoordelijke functie met heel wat doorgroeimogelijkheden • Je wordt een echte expert in jouw vakdomein. De nodige opleiding en begeleiding worden on the job voorzien Solliciteer dan vandaag nog door uw gegevens hieronder in te vullen. Of contacteer mij voor meer info. Solliciteren voor Leidinggevende productie en planning Voornaam Familienaam Woonplaats Kies bestand Geen bestanden geselecteerd. Geef hier uw voorkeuren aan:
RUITENWASSER MET LEIDINGGEVENDE EN ADMINISTRATIEVE SKILLS
FORUM JOBS, Zottegem, Aalst
Online sinds 5 apr. 2021 - Interim met optie "vast werk" Beschik je over administratieve en leidinggevende vaardigheden? Lees dan zeker verder Onze klant, een stabiele KMO te Zottegem , kijkt uit naar een polyvalente ruitenwasser. Je beschikt over een uitgebreid takenpakket. Naast het schoonmaakgedeelte ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van offertes, het klantencontact en het aansturen van jouw collega's. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Er wordt steeds van op het bedrijf vertrokken. Je werkt 37 uur/week. Je hebt een eerste ervaring als ruitenwasser en kan op administratief en leidinggevend vlak jouw mannetje staan Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer Je spreekt en schrijft perfect Nederlands Je hebt een verzorgd voorkomen Je hebt een stabiel cv en kan positieve referenties voorleggen. Jobgerelateerde competenties Glasoppervlakken, randen en omlijsting schoonmaken en afdrogen Het uitgevoerde werk samen met de klant controleren De klant informeren over defecten of beschadigingen Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken (trekkers, stang, ladder, ) De omgeving rond de werkplek afbakenen Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden Onderhoudswerken uitvoeren: Schoonmaken van gevels, reclameborden Job met heel wat variatie Verloning volgens barema's Plaats tewerkstelling Geen specifieke studievereisten Werkervaring Beperkte ervaring ( Talenkennis Nederlands (zeer goed) Rijbewijs Interim met optie "vast werk" Voltijds Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Ben jij de ruitenwasser die onze klant zoekt? Stuur dan zeker jouw cv naar zottegemforumjobs.be of contacteer ons op 09/266 08 60. Vermeld de referentie: 2110947397 Erkenningsnummer: Erk. nr. VG.234/BUO - VG.234/BUOC - W.INT.041 - BHG 00269-40(6)(5)-20121121 Deze functie staat open voor iedereen. Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.
Leidinggevende in de productie
BEWEL OPGLABBEEK, België, BE, Opglabbeek
Online sinds 16 apr. 2021 - Tijdelijke job (met optie vast) U bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van een productielijn in één van onze werkplaatsen. In functie hiervan motiveert, stuurt en begeleidt u een groep van medewerkers met een arbeidsbeperking. U volgt de kwaliteit van de output van het productieproces op, en stuurt bij waar nodig. U zet de beschikbare mensen en middelen op een efficiënte manier in. Veilig werken is een prioriteit voor u. U rapporteert aan de verantwoordelijke van de werkplaats. · U hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een productiegerichte omgeving. · U hebt minimaal een eerste ervaring in een rol als formeel leidinggevende. · U hebt een goed organisatorisch inzicht, u bent een teamplayer en in staat een team te sturen en te motiveren. · U beschikt minimaal over een rijbewijs B. · U bent bereid te werken in verschillende werkplaatsen binnen de regio. · U bent bereid in een 2-ploegenstelsel te werken en/of dagdienst. Jobgerelateerde competenties De productie of dienstverlening controleren en wijzigingen aanbrengen in de inrichting van werkposten, het werkritme, Klanten informeren over de status van de bestelling Leveringen uitvoeren en facturen opstellen Werknemers opvolgen in de werksituatie en een vooruitgangs- of oriëntatietraject voorstellen Collectieve informatie over preventie van beroepsrisico's en veiligheid organiseren voor de werknemers Een klanten- of prospectenbestand uitwerken Informatie over de activiteit of de opvolging van de werknemers uitwisselen binnen het team of met de partners (individuele projecten, productie, groepssfeer, ) De werking van productie-installaties controleren, eerstelijnsonderhoud uitvoeren of storingen signaleren De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen Pedagogische, professionele, technische, informatie en reglementeringen opvolgen en actualiseren Vooruitgangs- en oriëntatietrajecten opstellen en opvolgen De activiteiten van een team coördineren De productie of dienstverlening plannen en werknemers begeleiden bij het aanleren of uitvoeren van werkzaamheden Persoonsgebonden competenties Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid hebben Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Resultaatgerichtheid Samenwerken als hecht team Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress een contract van bepaalde duur met optie tot vast - een gevarieerd takenpakket - evenwicht tussen werk en leven - een in de sector competitief salarispakket - voldoening door uw bijdrage aan een maatschappelijk waardevol project. Plaats tewerkstelling 3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3) 3de graad algemeen vormend secundair onderwijs (ASO3) gelijkwaardig door ervaring. Werkervaring Minstens 5 jaar ervaring Talenkennis Nederlands (zeer goed) Rijbewijs Tijdelijke job (met optie vast) Voltijds 2 ploegenstelsel Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Solliciteren met CV Motivatiebrief toevoegen Deze functie staat open voor iedereen. Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.
Tig-lasser dagdienst Lommel met leidinggevende skills
Randstad Belgium, België, BE
tig-lasser dagdienst lommel met leidinggevende skills tig-lasser dagdienst lommel met leidinggevende skills. De TIG lasser vervaardigt volgens aan hem verstrekte werkopdrachten en technische informatie producten (onderdelen van producten) van ferro- of non-ferromaterialen. Het vakmanschap van de TIG lasser zorgt ervoor dat de machine, die hij zelf instelt en programmeert, producten met een juiste kwaliteit vervaardigt. Hij bepaalt de juiste lasvolgorde van het te produceren product. Hij zet de juiste toevoegmaterialen in. Hij heeft oog voor ergonomische werkmethodes en zet daarbij de beschikbarehulpmiddelen in. De TIG lasser meet en controleert zijn werk op maatvoering op verschillende momenten en bewaakt de voortgang van het bewerkingsproces. Na afloop van de bewerkingen meet en controleert hij of het product aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. Hij werkt volgens voorschriften met betrekking tot arbeidsomstandigheden en veiligheid. Na de producten voorzien te hebben van een identificatie verplaats hij deze naar de juiste plaats. De TIG lasser levert een belangrijke bijdrage aan het teamverband. Dit vereist een collegiale en coöperatieve houding en goede communicatieve en sociale vaardigheden met het oog op (in)formeel werkoverleg, het begrijpen van werkinstructies en een goede werksfeer. Leerbereidheid is van belang om in het dynamische vak bij te blijven. jouw aanbod bedrijfsprofiel MTB is een onafhankelijke zetterij voor de dak- en gevelbouw. Dakkappen, lekdorpels, dagkantprofielen en passtukken worden razendsnel geproduceerd, zodat monteurs niet stil komen te staan. sollicitatieprocedure. Benieuwd hoe het sollicitatieproces loopt? Ontdek hier hoe wij je helpen om de job binnen te halen. 1 van 5 solliciteren is heel eenvoudig. Klik op de ‘solliciteer nu’-knop, maak je profiel aan en motiveer waarom jij de beste kandidaat bent voor deze job. Tip: hou je profiel up-to-date, zodat je altijd snel kan solliciteren. 2 van 5 je ontvangt een bevestigingsmail. Zo weet je dat wij met je sollicitatie aan de slag gaan. Heel concreet bekijken we of jouw profiel beantwoordt aan de eisen van de job. 3 van 5 je komt in aanmerking Dan nemen we contact op. We overlopen samen je cv en de verdere stappen van je sollicitatie (gesprek, testing, referenties, rondleiding, ). 4 van 5 we bespreken je cv met onze klant. We maken hem duidelijk waarom jij de geknipte kandidaat bent. Zodra hij zijn feedback geeft – dat kan soms enkele weken duren – brengen we je op de hoogte. 5 van 5 is het bedrijf enthousiast? …en ben jij dat ook nog altijd? Dan kan je het contract tekenen en is het tijd voor een feestje Makkelijk gepaste jobs ontvangen in jouw mailbox? Wanneer jij wilt? Dat kan met de Randstad jobagent Ik ga akkoord met het gebruik van mijn gegevens voor het versturen van jobagents.
Cleaning medewerk(st)er met leidinggevende functie - 30u
Sodexo België, Antwerpen
Cleaning medewerk(st)er met leidinggevende functie - 30u Als Cleaning medewerk(st)er sta je in voor: Het opmaken van de planning voor de schoonmakers Het onthaal van nieuwe medewerkers alsook uitleg over hun takenpakket De opvolging van het schoonmaakpersoneel en de uitgevoerde activiteiten Het dagelijks controleren van de kwaliteit van schoonmaak volgens het DKS systeem De opvolging van de uurroosters, de vakantieaanvragen, e.d. Het organiseren en correct (laten) uitvoeren van extra schoonmaakopdrachten Toolbox momenten organiseren voor de ploeg Het behandelen van vragen of eventuele klachten, en oplossingen voorstellen in samenspraak met uw leidinggevende Respecteren van de ethische code en onze duurzaamheidspolitiek Opmaak van de bestellingen en inventaris En werk je bovendien ook mee in de ploeg: Je staat in voor het schoonmaken van lokalen, burelen, sanitaire ruimtes, vergaderzalen, gangen, trappen, … Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweil -en boenmachines, stofzuigers) en diverse schoonmaakproducten Je staat mee in voor het zorgzaam gebruik en de schoonmaak van deze machines Je signaleert defecten en voorraadtekort Je respecteert de veiligheidsnormen tijdens werkzaamheden Je hebt het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze boeiende en uitdagende functie Een kennis van schoonmaakproducten is essentieel Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie Je spreekt zeer goed Nederlands Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent proactief en wil het altijd beter doen Je bent gepassioneerd door de schoonmaak Je bent een echte teamspeler Je bent een flexibel persoon, zowel naar taken als naar uren Je hebt zin voor vooruitgang en verantwoordelijkheid Je kunt omgaan met stress Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden. Werkplaats gevestigd in Antwerpen Linkeroever Een specifieke integratie Een deeltijds contract (30u/week) van onbepaalde duur Uurrooster: je werkt van maandag tot vrijdag tussen 6u00 en 15u00 Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen Boulevard De La Plaine 15 1050 Bruxelles België