We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Hoger Management in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Hoger Management in Belgium"

1 500 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Hoger Management in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Hoger Management in Belgium getoond.

Indeling van de "Hoger Management" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Hoger Management in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Hoger Management"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Hoger Management in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Algemeen Directeur. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 4047 eur. Op de tweede plaats staat Project coördinator met het loon van 2295 eur en op de derde plaats staat Supervisor met het loon van 2099 eur.

Aanbevolen vacatures

R&D INGENIEUR - METALLURGIE / MATERIAALKUNDE (m/v)
Actiris,
R&D INGENIEUR - METALLURGIE Te Tienen ben ik zoek op naar een R&D Ingenieur Metallurgie. Het gaat hier om een uitdagende functie waarin je je zowel met research als het uitvoerende zal bezig houden. Wat deze functie extra uitdagend maakt is dat je de verantwoordelijkheid van een project rond het ontwikkelen van een nieuwe technologie op jou zal mogen nemen. BEDRIJFSPROFIEL / INTRODUCTIE DRIVEN by talent is een gespecialiseerd recruitment agency voor vaste aanwervingen van hoger management, middle management en gespecialiseerde profielen binnen volgende niches: Technics & Engineering, ICT, Logistics & Supply Chain, Life sciences ¿ Pharma & Chemie, Finance & Accounting, Human Resources en Sales & Office. ¿Passion for recruitment¿Passie voor talent, passie voor mensen, passie voor rekrutering!Die passie geeft ons elke dag de nodige drive om er weer enthousiast tegenaan te gaan. FUNCTIE Hoe ziet je takenpakket eruit? Je takenpakket zal voor +/- 40% bestaan uit research, het gaat dan vooral om: Onderzoek nieuwe marktontwikkelingen Complexe data-analyses Research rond patenten, voorbereiden nieuwe voorlegeringen, research rond project ontwikkeling nieuwe technologie; Coördineren en realiseren van projecten waarbij je steeds rekening houdt met de vooropgestelde productie-, milieu-, veiligheids- en kwaliteitsdoelstellingen; 30% van je takenpakket omvat ook uitvoering: dit zowel in de testomgeving als op de werkvloer; Je coördineert, analyseert en rapporteert proeven van nieuwe voorlegeringen; Je werkt vanuit een marktgerichte benadering; Coördinatie van een project rond het ontwikkelen van een nieuwe technologie. Profil Are you DRIVEN? Je behaalde een master- of doctoraatsdiploma: Burgerlijk ingenieur, Industrieel ingenieur en deze allen met een specialisatie chemie of materiaalkunde; Kennis en ervaring in de metallurgie of materiaalkunde zijn een absolute meerwaarde; Heb je reeds ervaring? Dan is dit zeker een pluspunt, al ben je als gedreven en gemotiveerde schoolverlater zeker ook welkom om te solliciteren; Je gaat probleemoplossend en resultaatgericht te werk en beschikt daarbij over een gezonde dosis pragmatisme; Je bent gedreven, stressbestendig en beschikt over een hands-on mentaliteit waardoor je ook initiatief en verantwoordelijkheid kan en zal nemen; Met oog voor detail en de veiligheidsvoorschriften in acht nemend ga je op een kritische en creatieve manier te werk. Dit doe je zelfstandig en door planmatig te werk te gaan, je kan en wil dus autonoom werken; Goede communicatieve vaardigheden zowel gesproken als geschreven; Zeer goede kennis Nederlands én Engels. Kan je je vinden in dit profiel? Solliciteer dan snel via kim@drivenbytalent.be DRIVEN by talent voorziet het eerste sollicitatiegesprek en zorgt voor een zeer korte procedure! Connaissances linguistiques Nederlands : Goed Engels : Middelmatige
Medior Controller - projectmatig at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp
Verlang je naar een job met voldoende variatie? Geeft het jou voldoening om de financiële activiteiten van een bedrijf te sturen en ondersteunen? Geeft het jou bovendien een kick om met verschillende bedrijven in contact te komen? Dan is een job als deze voor jou weggelegd! Lees snel verder. Voor een advieskantoor zijn wij op zoek naar een Medior Controller op projectmatige basis. Je staat voornamelijk in voor de financieel analytische ondersteuning bij verschillende klanten. De groeiende onderneming hecht belang aan de persoonlijkheid van hun werknemers wat hen tot een aantrekkelijke werkgever maakt. Als controller vorm je een onschatbare meerwaarde bij het geven van financiële adviezen aan jouw klant. Takenpakket•Je zet rapporteringsprocedures op. •Je doet budgetteringen en forecasts.•Je staat in voor de analyse van de cijfers van de organisatie.•Je staat in voor de financiële analyses ten opzichte van de vooropgestelde doelstellingen. •Je stelt een businessplanning op en definieert hierbij financiële doelstellingen.•Je denkt proactief mee in functie van het optimaliseren van de business.•Je rapporteert aan hoger management.ProfielJe beschikt over minstens een bachelordiploma binnen een economische opleiding. Je hebt reeds een eerste ervaring in controlling en/of audit.Je bent een analytisch wonder en neemt graag de touwtjes in handen.AanbodJe kan genieten van een aantrekkelijk salarispakket op basis van jouw ervaring.Diverse extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, een maaltijdvergoeding en een stevig verzekeringspakket maken het pakket compleet.Je doet ervaring op in een boeiende uitdaging binnen een innovatieve onderneming. Door de vlakke structuur loop je al snel mee met de professionals binnen de organisatie. Zij leren jou met veel passie alle kneepjes van het vak. Niet enkel fun op de werkvloer, ook tijdens de wekelijkse afterworks of tijdens de teambuildings!Samen met de andere consultants vorm je één team. Je hebt namelijk één gemeenschappelijk doel voor ogen: een kwalitatieve service bieden aan jouw klant! Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar finance@legrand-associates.com Deze vacature wordt beheerd door Hélène en Anneleen (ref HDJ12646) Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Financial Accounting Manager at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp
Kan jij terugblikken op een ruim aantal jaar ervaring als accounting manager of een gelijkwaardige rol? Heb je affiniteit met de logistieke sector? En wil jij jouw horizon verbreden bij het aansturen van het financieel team? Lees dan zeker verder.Voor een klant actief in de logistieke sector zijn we momenteel op zoek naar een Accounting manager. De klant draagt het welzijn en de gezondheid van haar werknemers hoog in de vaandel. Als Accounting manager stuur je het financieel team aan. Je neemt hierbij de leiding over het beheer en de controle van de bedrijfsboekhouding en de klantenboekhouding. TakenpakketAansturen van het financieel team.Treasury management en kasbeheer.Optimalisatie van boekhoudkundige en financiële beleidsprocessen.Beheer van de klantenboekhouding en behandeling van de vragen van de klanten.  Opstellen van financiële verslagen, analyses en rapporten naar hoger management.Controle van financiële boekhouding waaronder budgettering, audits en financiële rapportering.ProfielJe hebt in jouw carrière minimum 5 jaar managementervaring opgebouwd.Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten en communiceert vlot, accuraat en efficiënt.Kennis van SAP en goede Engelse spreekvaardigheid is een pluspunt.AanbodEen stevig salarispakket naargelang jouw ervaring, competenties en expertise.Extralegale voordelen waaronder een firmawagen, een DKV verzekering, een pensioenplan en ecocheques. Fileleed voorkomen dankzij het systeem van glijdende werkuren. Gezien de sector wordt werkzekerheid gegarandeerd.30 vakantiedagen om de batterijen terug op te laden.Een vlakke omgeving met een gezonde mix van verschillende leeftijden en nationaliteiten.De mogelijkheid om te werken in een stevig en gevestigd bedrijf met een internationaal klantenbestand.Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar finance@legrand-associates.com Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ12545) Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER - BENELUX & FRANCE (m/v)
Actiris,
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER Voor één van mijn favoriete werkgevers om voor te rekruteren, ben ik op zoek naar een Business Development Manager. Je komt terecht in een dynamische, high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contract basis leveren van Electronic Manufacturing Services. Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Kwaliteit en maatwerk wordt hoog in het vaandel gedragen!Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën om een waardige partner te zijn en blijven voor de klanten. De klanten vind je in verschillende sectoren oa. Railway, Healthcare, Defense & Avionics, Industrial en Infrastructure. De groep stelt meer dan 1800 werknemers tewerk in Europa. Als je op kantoor bent, werk je vanuit de vestiging te Kampenhout.Klanten weet je te werven en bewerken in regio BeNeLux en Frankrijk. (30% van de tijd buitenland) BEDRIJFSPROFIEL / INTRODUCTIE DRIVEN by talent is een gespecialiseerd recruitment agency voor vaste aanwervingen van hoger management, middle management en gespecialiseerde profielen binnen volgende niches: Technics & Engineering, ICT, Logistics & Supply Chain, Life sciences ¿ Pharma & Chemie, Finance & Accounting, Human Resources en Sales & Office. ¿Passion for recruitment¿!Passie voor talent, passie voor mensen, passie voor rekrutering!Die passie geeft ons elke dag de nodige drive om er weer enthousiast tegenaan te gaan. FUNCTIE Na een degelijke interne opleiding, ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoopafdeling in België. Hoe ziet je takenpakket eruit?Bij je opstart krijg je eerst een ruime technische opleiding om de producten te leren kennen (samenbouw, kabels, printplaten), zodat je weet welke voorstellen je kan doen bij je klanten en wat dus technisch mogelijk is. Daarnaast krijg je meteen 2 vaste klanten in je portefeuille, waar je samen met je collega kan langsgaan en vertrouwd raakt met de bestaande oplossingen en manier van werken;Je bouwt een vertrouwensrelatie op met deze bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal, daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen BeNeLux. Wij zijn een subcontracter, dus moeten onze klanten echt gaan zoeken en vinden het fijn als je met de klant oplossingsgericht meedenkt of een nieuwe behoefte weet te creëren;Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten, waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te benutten. Deze nieuwe klanten ga je zelf prospecteren, je denkt mee over nieuwe mogelijke markten en potentieel. Klanten zijn momenteel vooral gemaakt in de sectoren automobiel, verlichting, elektrische herlaadpalen, 3D-printers,¿;Je werkt dan ook oplossingsgericht mee aan het productieproces, samen met technische experts. Op die manier ben je voor je klant een sterk toegevoegde waarde!Je rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager Belgium. Profil Are you DRIVEN?Je bent commercieel gedreven en hebt een brede, technische interesse. Ervaring in deze specifieke producten is niet nodig, wij geven jou een doorgedreven productopleiding. Technische interesse of affiniteit met de producten is zeker een plus;Bij voorkeur heb je al een succesvolle ervaring opgedaan binnen technische sales in een B2B omgeving;Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en kan zeer goed luisteren. Je zoekt naar opportuniteiten en geeft nooit op;Je denkt probleemoplossend, bent stressbestendig en werkt zelfstandig;Je beheerst goed zowel de Nederlandse, Engelse en Franse taal mondeling en schriftelijk;Je werkt in een team van 3 collega¿s en rapporteert aan de Business Unit Manager Belgium. Je regelt zelf je weekagenda en bent 1x per week op kantoor om samen af te stemmen, eens je bent ingewerkt. Er is een bedrijfsjurist ter beschikking om samen contracten op te stellen! Kan je je vinden in dit profiel? Solliciteer dan snel via kim@drivenbytalent.be Connaissances linguistiques Frans : Goed Nederlands : Goed Engels : Middelmatige
ZWEMBADMANAGER
Synergie Brugge Careers, BRUGGE
Heb je geen watervrees? Een diploma redder op zoek en reeds enige ervaring? Maar volledig klaar voor de volgende stap? Dan is dit dé job die jij zoekt!Voor een zwembad regio Brugge zijn wij op zoek naar een manager die instaat voor de optimale werking. Je zorgt voor het optimaal functioneren van het zwembad en attracties. Je zet veiligheid centraal! Je geeft dagelijks leiding en positiviteit door aan je teamleden. Je maakt een haalbare planning op voor je medewerkers. Je denkt pro-actief mee over nieuwe initiatieven en rapporteert aan de centrum manager.Binnen deze functie werk je nauw samen met je collega managers, die elk verantwoordelijk is voor zijn eigen team.Wat zoeken we? Je hebt een hoger redder diploma op zak. Relevante ervaring als redder is een must! Je bent organisatorisch sterk en werkt nauwkeurig. Door je dynamische en enthousiaste persoonlijkheid weet je je medewerkers te motiveren. Je bent bereid je flexibel op te stellen want het zwembad is 7/7 open.Wat bieden we? Een verantwoordelijke functie! Vaste betrekking binnen een sterke onderneming. Een competitief salarispakket.
Senior Business Support Specialist
, Puurs
Gebeten door project management en continue verbeteringen binnen logistiek? Dan is de functie van business support specialist misschien iets voor jou?Onze klant, een internationale, logistieke speler zoekt ter uitbreiding van het team een:Business Support Specialist(regio Puurs)FunctiebeschrijvingJouw voornaamste taken:Project Management Office Je neemt de lead in het opzetten, in goede banen leiden en tijdig afwerken van lokale improvement projecten. Je bent ‘the man with a plan’ die rekening houdende met een afgelijnde scope, een duidelijk budget en een uitdagende timing steeds vooropgestelde doelen weet te behalen, uiteraard steeds ondersteund door een projectteam. Je managet veranderende prioriteiten waar nodig en in overleg met de rest van het management herplan je deadlines. Scope management, risico management, budget beheer en resource planning zijn key zaken waar je dagelijks in bijstuurt.Continuous Improvement, Lean en 6S Uitrollen en actief stimuleren van het naleven van het Lean en 6S beleid binnen de Business Unit. Signaleren, initiëren en opvolgen van verbetermogelijkheden ter voorkoming van afwijkingen, klachten en non-conformiteiten binnen het kader van bestaande processen en zoneringen binnen het magazijn. Mede uitvoeren van projecten ter verbetering van de efficiëntie. Verantwoordelijk voor de uitvoering van ofwel toegewezen ofwel zelf geïnitieerde verbeteringsprojecten van A-Z op gebied van Lean en Operational Safety, zodanig dat elk project voldoet aan de vooropgestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen.Algemeen Waar je kennis, ervaring en ambitie verder reikt dan je focus pakket binnen de Business support afdeling fungeer je als backup en/of support voor andere zuilen binnen de Business support afdeling. Local IT, Local Engineering, Inventory Management en Facility Management zijn maar een greep uit de andere verantwoordelijkheden die we met jouw afdeling onder de vleugels nemen. Aan diversiteit en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen geen gebrek!Wat zoeken we? Als Business Support Specialist beschik je tenminste over een Bachelor diploma Supply Chain Management en/of heb je minimum 3 jaar werkervaring in een warehouse omgeving met een sterke interesse naar systemen en processen. Heb je ervaring in een multicustomer warehousing omgeving dan heb je zeker een streepje voor! Je houdt van projecten managen. Jouw geheim? Structuur en prioriteiten! Je bent een teamplayer en hebt sterke people skills: overtuigen, motiveren, en samenwerken met mensen is helemaal jouw ding. Je fungeert als ‘the spider in the web’ waarbij je in staat bent vlot te communiceren met alle niveaus binnen de organisatie, van warehouse operator tot hoger management. Dit zowel schriftelijk als mondeling in het Engels als in het Nederlands. Vrienden omschrijven je als een doorzetter die kickt op uitdagingen en verbeteringskansen. Optimalisatie en continu verbeteren staan op je lijf geschreven, stilstaan is achteruit gaan! Je flexibiliteit, zowel in taken als in tijd is 1 van je grootste sterktes. Je hebt een goede beheersing van diverse MS office applicaties. Een doorgedreven kennis van Excel is een plus!Wat bieden we? een contract van onbepaalde duur aantrekkelijk salarispakket (o.a. maaltijdcheques van €7, hospitalisatie- en groepsverzekering, 33 verlofdagen) en glijdende werkuren stimulerende werkomgeving met uitdagingen, verantwoordelijkheden en internationale contacten een boeiende werkomgeving die steeds in verandering is zeer goede ontwikkelings- en carrièremogelijkheden informele werksfeerGeïnteresseerd? Contacteer Caroline Schelfaut via caroline.schelfaut@sandyou.be of via 03 293 21 56.S&you is HR-expert in de werving en selectie van gespecialiseerde bedienden en kaderleden voor vaste opdrachten. Wij geloven dat sterke bedrijven worden gebouwd met sterke werknemers. Daarom dagen we onszelf uit om steeds opnieuw de beste match te vinden tussen de ambities en vereisten van onze kandidaten én klanten. S&you heeft wereldwijd meer dan 80 consultants in 12 landen.
Business Support Specialist - Supply Chain
WaW Jobs, Willebroek, Flanders
FunctieomschrijvingTakenpakket als Business Support Specialist:Je neemt de leiding in het opzetten, reguleren en tijdig afwerken van lokale improvement projecten Scope management, risico management, budget beheer en resource planning zijn key zaken waar je dagelijks in bijstuurtJe behaalt je vooropgestelde doelen, rekening houdende met een afgelijnde scope, een duidelijk budget en een uitdagende timingJe managet veranderende prioriteiten waar nodig en in overleg met de rest van het management herplan je deadlinesJe bent verantwoordelijk voor de uitvoering van ofwel toegewezen ofwel zelf geïnitieerde verbeterings projecten van A-Z op gebied van Lean en Operational Safety, zodanig dat elk project voldoet aan de vooropgestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisenFunctie-eisenJe beschikt minstens over een Bachelor diploma Supply Chain Management en/of je hebt minimum 3 jaar werkervaring in een warehouse omgeving met een sterke interesse naar systemen en processenJe houdt van projecten managen. Jouw geheim? Structuur behouden en prioriteiten stellen!Je bent een teamplayer en hebt sterke people skills: overtuigen, motiveren, en samenwerken met mensen is helemaal jouw dingJe kan vlot communiceren met alle niveaus binnen de organisatie, van warehouse operator tot hoger management. Dit zowel schriftelijk als mondeling in het Engels en Nederlands.Vrienden omschrijven je als een doorzetter die kickt op uitdagingen en verbeteringskansen. Optimalisatie en continu verbeteren staan op je lijf geschreven Je bent flexibel, zowel in taken als in tijdJe hebt een goede beheersing van diverse MS office applicaties. Een doorgedreven kennis van Excel is een plus!ArbeidsvoorwaardenWij bieden jou:Een aantrekkelijk salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering 33 verlofdagenGlijdende uren Tewerkstelling bij een grote internationale logistieke speler Een boeiende werkomgeving die steeds in verandering is
business support specialist
Accent, Breendonk, Anvers, BE
Description de l'emploiVoor de vacature van Business Support Specialist regio Puurs heb je onderstaand takenpakket:PMO (Project Management Office)Je neemt de lead in het opzetten, in goede banen leiden en tijdig afwerken van lokale improvement projecten. Je bent iemand die rekening houdende met een afgelijnde scope, een duidelijk budget en een uitdagende timing steeds je vooropgestelde doelen weet te behalen, uiteraard steeds ondersteund door een projectteam.Je managet veranderende prioriteiten waar nodig en in overleg met de rest van het management herplan je deadlines.Scope management, risico Management, budget beheer en resource planning zijn key zaken waar je dagelijks in bijstuurt.Signaleren, initiëren en opvolgen van verbetermogelijkheden ter voorkoming van afwijkingen, klachten en non-conformiteiten binnen het kader van bestaande processen en zoneringen binnen het magazijn. Mede uitvoeren van projecten ter verbetering van de efficiëntie.Verantwoordelijk voor de uitvoering van ofwel toegewezen ofwel zelf geïnitieerde verbeterings projecten van A-Z op gebied van Lean en Operational Safety, zodanig dat elk project voldoet aan de vooropgestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen.AlgemeenWaar je kennis, ervaring en ambitie verder reikt dan je focus pakket binnen de Business support afdeling fungeer je als backup en/of support voor andere zuilen binnen de Business support afdeling. Local IT, Local Engineering, Inventory Management en Facility Management zijn maar een greep uit de andere verantwoordelijkheden die we met jouw afdeling onder de vleugels nemen. Aan diversiteit en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen geen gebrek!Description de l'emploiVoor de vacature van Business Support Specialist regio Puurs heb je onderstaand takenpakket:PMO (Project Management Office)Je neemt de lead in het opzetten, in goede banen leiden en tijdig afwerken van lokale improvement projecten. Je bent iemand die rekening houdende met een afgelijnde scope, een duidelijk budget en een uitdagende timing steeds je vooropgestelde doelen weet te behalen, uiteraard steeds ondersteund door een projectteam.Je managet veranderende prioriteiten waar nodig en in overleg met de rest van het management herplan je deadlines.Scope management, risico Management, budget beheer en resource planning zijn key zaken waar je dagelijks in bijstuurt.Signaleren, initiëren en opvolgen van verbetermogelijkheden ter voorkoming van afwijkingen, klachten en non-conformiteiten binnen het kader van bestaande processen en zoneringen binnen het magazijn. Mede uitvoeren van projecten ter verbetering van de efficiëntie.Verantwoordelijk voor de uitvoering van ofwel toegewezen ofwel zelf geïnitieerde verbeterings projecten van A-Z op gebied van Lean en Operational Safety, zodanig dat elk project voldoet aan de vooropgestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen.AlgemeenWaar je kennis, ervaring en ambitie verder reikt dan je focus pakket binnen de Business support afdeling fungeer je als backup en/of support voor andere zuilen binnen de Business support afdeling. Local IT, Local Engineering, Inventory Management en Facility Management zijn maar een greep uit de andere verantwoordelijkheden die we met jouw afdeling onder de vleugels nemen. Aan diversiteit en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen geen gebrek!Informations sur l'entrepriseOnze klant is een internationale speler binnen de logistiek met verschillende vestigingen in België. Ze bieden verschillende logistieke oplossingen aan door hun uitgebreid netwerk van kantoren, partners en magazijnen. Het is voor hen belangrijk om hun klanten steeds eerst te zetten, daarnaast is ook teamwork van belang.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een internationale speler binnen de logistiek met verschillende vestigingen in België. Ze bieden verschillende logistieke oplossingen aan door hun uitgebreid netwerk van kantoren, partners en magazijnen. Het is voor hen belangrijk om hun klanten steeds eerst te zetten, daarnaast is ook teamwork van belang.Votre profilProfielAls Business Support Specialist beschik je tenminste over een Bachelor diploma Supply Chain Management en/of heb je minimum 3 jaar werkervaring in een warehouse omgeving met een sterke interesse naar systemen en processen. Heb je ervaring in een multicustomer warehousing omgeving dan heb je zeker een streepje voor!Je houdt van projecten managen. Jouw geheim? Structuur en prioriteiten!Je bent een teamplayer en hebt sterke people skills: overtuigen, motiveren, en samenwerken met mensen is helemaal jouw ding.Je fungeert als ‘the spider in the web' waarbij je in staat bent vlot te communiceren met alle niveaus binnen de organisatie, van warehouse operator tot hoger management. Dit zowel schriftelijk als mondeling in het Engels als in het Nederlands.Vrienden omschrijven je als een doorzetter die kickt op uitdagingen en verbeteringskansen. Optimalisatie en continu verbeteren staan op je lijf geschreven, stilstaan is achteruit gaan!Je flexibiliteit, zowel in taken als in tijd is 1 van je grootste sterktes.Je hebt een goede beheersing van diverse MS office applicaties. Een doorgedreven kennis van Excel is een plusVotre profilProfielAls Business Support Specialist beschik je tenminste over een Bachelor diploma Supply Chain Management en/of heb je minimum 3 jaar werkervaring in een warehouse omgeving met een sterke interesse naar systemen en processen. Heb je ervaring in een multicustomer warehousing omgeving dan heb je zeker een streepje voor!Je houdt van projecten managen. Jouw geheim? Structuur en prioriteiten!Je bent een teamplayer en hebt sterke people skills: overtuigen, motiveren, en samenwerken met mensen is helemaal jouw ding.Je fungeert als ‘the spider in the web' waarbij je in staat bent vlot te communiceren met alle niveaus binnen de organisatie, van warehouse operator tot hoger management. Dit zowel schriftelijk als mondeling in het Engels als in het Nederlands.Vrienden omschrijven je als een doorzetter die kickt op uitdagingen en verbeteringskansen. Optimalisatie en continu verbeteren staan op je lijf geschreven, stilstaan is achteruit gaan!Je flexibiliteit, zowel in taken als in tijd is 1 van je grootste sterktes.Je hebt een goede beheersing van diverse MS office applicaties. Een doorgedreven kennis van Excel is een plusNous vous offronsDeel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf.Werken in een dynamische en informele omgeving.Via hun interne Academy krijg je toegang tot kennis en training, waardoor je kunt groeien en invloed kunt uitoefenen op jouw carrièrepad.Tal van ontwikkelingsmogelijkhedenMarktcomform loonNous vous offronsDeel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf.Werken in een dynamische en informele omgeving.Via hun interne Academy krijg je toegang tot kennis en training, waardoor je kunt groeien en invloed kunt uitoefenen op jouw carrièrepad.Tal van ontwikkelingsmogelijkhedenMarktcomform loon
Management-Assistant
Accent, Koekelare, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiVoor de functie als management assistant kijken we uit naar de rechterhand van de zaakvoerders.Ondersteuning op administratief vlakContracten opmaken en aanpassen indien nodig (eigen ERP programma)Durven onderhandelen met een leverancier voor de prijsKlanten opvolgenStock bijhouden en aanpassenOpzoekingswerk omtrent prijzenLijsten opstellen van verschillende partners, prijzen enz.Description de l'emploiVoor de functie als management assistant kijken we uit naar de rechterhand van de zaakvoerders.Ondersteuning op administratief vlakContracten opmaken en aanpassen indien nodig (eigen ERP programma)Durven onderhandelen met een leverancier voor de prijsKlanten opvolgenStock bijhouden en aanpassenOpzoekingswerk omtrent prijzenLijsten opstellen van verschillende partners, prijzen enz.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een West-Vlaams bedrijf die stalen profielen (al dan niet op maat verzaagd) verhandeld. Hun staal is van eerste keus kwaliteit, maar andere staalkwaliteiten zijn ook verkrijgbaar op aanvraag.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een West-Vlaams bedrijf die stalen profielen (al dan niet op maat verzaagd) verhandeld. Hun staal is van eerste keus kwaliteit, maar andere staalkwaliteiten zijn ook verkrijgbaar op aanvraag.Votre profilDe kandidaat heeft idealiter een hoger diploma maar de motivatie is alles.Het is belangrijk om alles perfect en tot in de puntjes af te werken.NauwkeurigheidPunctueelSnel schakelenVotre profilDe kandidaat heeft idealiter een hoger diploma maar de motivatie is alles.Het is belangrijk om alles perfect en tot in de puntjes af te werken.NauwkeurigheidPunctueelSnel schakelenNous vous offronsWe bieden een fulltime functie aan van 39u per week, hierdoor heb je recht op 6 ADV dagen.Verlof is vrij te kiezen enkel tussen Kerst en Nieuw is er een sluiting, de brugdagen worden ook opgenomen.Je komt terecht in een heel open structuur waar er ruimte is voor inspraak.Er is onmiddellijke vaste indiensttreding mogelijk en snelle opstart.Nous vous offronsWe bieden een fulltime functie aan van 39u per week, hierdoor heb je recht op 6 ADV dagen.Verlof is vrij te kiezen enkel tussen Kerst en Nieuw is er een sluiting, de brugdagen worden ook opgenomen.Je komt terecht in een heel open structuur waar er ruimte is voor inspraak.Er is onmiddellijke vaste indiensttreding mogelijk en snelle opstart.
Management-Assistant
Accent, Koekelare, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de functie als management assistant kijken we uit naar de rechterhand van de zaakvoerders.Ondersteuning op administratief vlakContracten opmaken en aanpassen indien nodig (eigen ERP programma)Durven onderhandelen met een leverancier voor de prijsKlanten opvolgenStock bijhouden en aanpassenOpzoekingswerk omtrent prijzenLijsten opstellen van verschillende partners, prijzen enz.FunctieomschrijvingVoor de functie als management assistant kijken we uit naar de rechterhand van de zaakvoerders.Ondersteuning op administratief vlakContracten opmaken en aanpassen indien nodig (eigen ERP programma)Durven onderhandelen met een leverancier voor de prijsKlanten opvolgenStock bijhouden en aanpassenOpzoekingswerk omtrent prijzenLijsten opstellen van verschillende partners, prijzen enz.BedrijfsinformatieOnze klant is een West-Vlaams bedrijf die stalen profielen (al dan niet op maat verzaagd) verhandeld. Hun staal is van eerste keus kwaliteit, maar andere staalkwaliteiten zijn ook verkrijgbaar op aanvraag.BedrijfsinformatieOnze klant is een West-Vlaams bedrijf die stalen profielen (al dan niet op maat verzaagd) verhandeld. Hun staal is van eerste keus kwaliteit, maar andere staalkwaliteiten zijn ook verkrijgbaar op aanvraag.Jouw profielDe kandidaat heeft idealiter een hoger diploma maar de motivatie is alles.Het is belangrijk om alles perfect en tot in de puntjes af te werken.NauwkeurigheidPunctueelSnel schakelenJouw profielDe kandidaat heeft idealiter een hoger diploma maar de motivatie is alles.Het is belangrijk om alles perfect en tot in de puntjes af te werken.NauwkeurigheidPunctueelSnel schakelenWij bieden jouWe bieden een fulltime functie aan van 39u per week, hierdoor heb je recht op 6 ADV dagen.Verlof is vrij te kiezen enkel tussen Kerst en Nieuw is er een sluiting, de brugdagen worden ook opgenomen.Je komt terecht in een heel open structuur waar er ruimte is voor inspraak.Er is onmiddellijke vaste indiensttreding mogelijk en snelle opstart.Wij bieden jouWe bieden een fulltime functie aan van 39u per week, hierdoor heb je recht op 6 ADV dagen.Verlof is vrij te kiezen enkel tussen Kerst en Nieuw is er een sluiting, de brugdagen worden ook opgenomen.Je komt terecht in een heel open structuur waar er ruimte is voor inspraak.Er is onmiddellijke vaste indiensttreding mogelijk en snelle opstart.
Junior Talent Management Solutions Sales Representative
Anoniem, België, BE
Onze klant is een leverancier van talent management oplossingen, die een complete en op maat gemaakte reeks van oplossingen biedt, gebouwd op solide wetenschappelijke fundamenten. Om hun team te versterken, zijn we op zoek naar een Junior Business Developer die het consultancy team in eerste instantie, voor enkele maanden, zou versterken om een expert te worden in de voorgestelde oplossingen en deze vervolgens te promoten bij (nieuwe) klanten. Functieomschrijving Na een periode in het Consulting team, kom je in het Sales team. Verwachtingen van de baan: Creëer nieuwe verkoopkansen door het opvolgen van inbound leads en het genereren van outbound leads. Snel reageren op vragen van klanten Onderzoek prospects, identificeer belangrijke spelers en wek interesse door de behoeften en vereisten van de klant te begrijpen. Communiceer de toegevoegde waarde van de producten en oplossingen van onze klant. Werk samen met collega's om kansen te communiceren en gekwalificeerde bijeenkomsten te organiseren voor business development en closing. Ondersteuning bieden aan sales teamleden bij het definiëren en ontwikkelen van overtuigende voorstellen die onze klant vertegenwoordigen Onderhouden van Salesforce systeem met persoonlijke verkoopactiviteiten en huidige kansen voor consulting engagements, productverkoop en digitale platformen. Onderhouden, opbouwen en beheren van bestaande lijsten Proactief nieuwe lijsten met prospects samenstellen Werk nauw samen met marketing om nauwkeurige leadbronrapportage te leveren en de ROI van marketingleadgeneratie vast te stellen. Profiel Succesvolle eerste beroeps-/commerciële ervaring (bij voorkeur in professionele dienstverlening en/of software-as-a-service, met een focus op de personeelssector). Kennis en vaardigheid in het schrijven van voorstellen, arbeidsaangiften en contracten zijn wenselijk. Vaardigheden in Office 365 zijn vereist, waaronder Word, PowerPoint, Outlook en Excel. SharePoint- en Salesforce-vaardigheden zijn ook wenselijk, maar kunnen on the job worden verworven. Perfecte beheersing van het Frans of het Nederlands, zeer goede kennis van de tweede taal (minimaal B2) en zeer goede kennis van het Engels (B2) Kennis van de talentmanagement-industrie en software-as-a-service wordt als een voordeel beschouwd. Vereisten Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type) Aanbod Onze cliënt biedt concurrerende arbeidsvoorwaarden, waaronder een firmawagen, diverse verzekeringen, maaltijdcheques, vakantiedagen, hulpregelingen voor werknemers, medische dekking en aandelen incentives. Een levendige sociale cultuur, een uitdagende rol met veel mogelijkheden voor ontwikkeling. SOLLICITEREN
Management/Recruitment Assistant
Jacon Legal Consulting BVBA, België, BE
Management/Recruitment assistant, die houdt van afwisseling, uitdaging en structuur brengen - m/v (m/v) Geactualiseerd op 29 januari 2021via JACON LEGAL CONSULTING Voor onze administratieve ondersteuning zoeken wij een administratieve duizendpoot. - Digitaal klassement - Dossiers verwerken in de database (klanten en kandidaten) - Contact met klanten, kandidaten en leveranciers per mail/telefoon/brief - Zorgen voor een vlotte werking van de organisatie - Bestellingen bezorgen, o.a. marketing, IT, - Prospectie- en andere lijsten aanamen en verwerken - Facturatie en opvolging ervan - Agendabeheer - Algemene administratieve ondersteuning van de zaakvoerder Je onderhoudt de contacten met onze helpdesk en IT leveranciers. Je verzorgt de volledige praktische workflow van het recruitment proces: meetings vastleggen met klanten en kandidaten, het CRMdossier klaarzetten en bijwerken, het verzorgen van de lay out, de finale lezing van teksten, vacatures publiceren op sociale media en op de website, presentaties en offertes maken. Je bent de back up van jouw collega's en zij zijn dat voor jou. Profiel Diploma: Bachelor diploma: Communicatie, Office Management, Bedrijfsmanagment of gelijkwaardig Ervaring: - Ervaring als assistant, secretary of paralegal in een bedrijf of advocatenkantoor is een plus. - Zeer goede kennis van het MS office pakket - Affiniteit met of ervaring in IT of sociale media is een plus, geen vereiste. - Je hebt aandacht voor detail, werkt zeer nauwkeurig, proactief en gestructureerd. - Je kunt prioriteiten stellen en hoofdzaak van bijzaak onderscheiden en je neemt initiatief. Persoonlijkheid: - Je werkt autonoom en bent voldoende assertief om vragen te stellen aan alle collega¿s. - Je bent vriendelijk en servicegericht naar je collega¿s, klanten en kandidaten. - Je gaat confidentieel om met informatie van klanten, kandidaten, je werkgever. - Op jou kan men rekenen en verder bouwen Talenkennis Nederlands : Goed Frans : Middelmatige Engels : Enige Administratie en boekhouding / Secretariaat, kantoorwerk en administratie van het personeel Naam van de werkgever Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Information Management Engineer
VINCI Energies Group, België, BE
Gebeten door data en gedreven om business intelligence en data warehousing oplossingen te ontwikkelen voor klanten? Help onze klanten om een competitief voordeel te bereiken door data te verzamelen, cleanen en te visualiseren en deze om te zetten in betekenisvolle informatie. Jouw doel is om bedrijven op een hoger niveau van maturiteit met informatie te brengen, door hen te helpen interne en externe data optimaal in te schakelen om een competitief voordeel te bereiken. In team ontwikkel je data warehouses en data lakes voor klanten, en help je hen de waardevolle informatie te ontsluiten. Je ontwerpt en ontwikkelt data warehousing database schema’s, Extract, Transform & Load (ETL) mappings en Data Mining oplossingen. Je vertrekt steeds vanuit volgende methodologie die flexibel wordt ingezet voor klanten: status – analyse – toekomstplan. master of bachelor in een ICT-richting, industrieel ingenieur of een andere technische richting interesse in Backend Informatiesystemen; databases en SQL hebben geen geheimen voor jou. Passie voor Business Analytics, ETL ontwikkeling en Knowledge Discovery oplossingen. ervaring met één of meer van volgende domeinen is een plus: vertrouwd met Agile Project Methods. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar klanten in de driehoek Brussel/Antwerpen/Gent.
Service Management Architect (Informatie Vlaanderen) via Vlaanderen Connect
Vlaanderen Connect., Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Service Management Architect (Informatie Vlaanderen) via Vlaanderen Connect Vlaanderen connect. in BRUSSEL Online sinds 11 feb. 2021 - Contractueel onbepaalde duur De wereld verandert. Noden veranderen. Digitalisering staat hoger dan ooit op de Vlaamse agenda. Digitaal Vlaanderen beantwoordt aan deze nood. We willen de motor zijn voor de digitale transformatie van overheden in Vlaanderen. Digitaal Vlaanderen zal de krachten bundelen van Informatie Vlaanderen en de afdeling ICT van Het Facilitair Bedrijf. Deze samensmelting wordt een logische volgende stap voor een efficiënte digitale bediening van burgers, bedrijven en verenigingen. We zullen werken als one-stop-shop waar klantvriendelijkheid en vooruitstrevendheid centraal staan. Ons doel? Een voortrekkersrol opnemen in de samenleving. We zullen dagelijks verder bouwen aan een efficiënte, toekomstgerichte overheid. Om dit te realiseren vertrekken we vanuit een ICT-regieorganisatie waarbij Het Facilitair Bedrijf (later dit jaar officieel deel van Digitaal Vlaanderen)een regierol zal opnemen voor een aantal cruciale ICT-domeinen zoals strategie, architectuur, informatieveiligheid, productmanagement, aankoop- en contractbeheer en klantenbeheer. De effectieve operationele uitvoering van de diensten wordt voornamelijk uitbesteed aan externe ICT-dienstverleners. Via het programma ICT-contracten 2022 loopt de procedure die moet leiden tot het sluiten van de nieuwe ICT-raamovereenkomsten met de externe ICT-dienstverleners tegen midden 2021. In het kader van de ICT-regieorganisatie zoekt het agentschap Digitaal Vlaanderen een service management architect , een functie met als voornaamste scope de architectuur van de ondersteunende systemen die worden ingezet doorheen de volledige levenscyclus van de ICT-dienstverlening. Later dit jaar zal de afdeling ICT van Het Facilitair Bedrijf met Informatie Vlaanderen samensmelten tot Digitaal Vlaanderen. Meer weten? Surf dan naar www.vlaanderen.be/digitaalvlaanderen . Het agentschap Digitaal Vlaanderen is op zoek naar een service management architect met een goede kennis en ervaring op het gebied van de architectuur en samenhang van de ondersteunende systemen die worden ingezet doorheen de volledige levenscyclus van de dienstverlening. Dit betreft o.a. Systemen voor het registreren, opvolgen en afhandelen van incidenten, problemen, wijzigingen, projecten en werkaanvragen (service requests); Een web-interface voor het registreren van werkaanvragen maar ook als toegangspoort naar de service desk; Configuratiedatabases en definitive media libraries; Datawarehouse en documentatiesystemen; Integratieplatformen; Als service management architect werk je nauw samen met een diverse groep van interne en externe stakeholders en ben je eindverantwoordelijk voor de service management architectuur (business, data en technologie) die wordt gehanteerd tijdens de dienstverlening. Hierbij focus je hoofdzakelijk op de ondersteunende systemen maar draag je ook bij tot de inrichting van de processen gehanteerd bij de dienstverlening zodat procesvereisten en systeemvereisten naadloos op elkaar aansluiten. Op deze manier heb je een grote impact op de toekomstige dienstverlening van het agentschap Digitaal Vlaanderen. De service management architect behoort tot het team Basisdiensten binnen de afdeling ICT. Je rapporteert hierbij aan het Teamhoofd Basisdiensten. De service management architect dient aan volgende voorwaarden te voldoen: Minstens 5 jaar ervaring op het gebied van service management architectuur. Je bent architecturaal conceptueel vaardig en ervaren en beschikt over een sterk abstractievermogen. Heel goede kennis van en ervaring met de service management beste praktijken (ITIL, IT4IT, etc.) en dit doorheen de volledige levenscyclus van diensten (van het plannen tot het inrichten, leveren en beheren). Je bent minstens gecertifieerd voor ITIL. Goede kennis van en ervaring met Service Integratie (SIAM, MSI). Hierbij heb je ervaring met het werken in een context van ICT outsourcing en ben je in staat tot het aansturen van externe ICT-dienstverleners in een multi-supplier omgeving. Een goede kennis van en ervaring met het uitwerken en het beheer van data modellen i.k.v. service management architectuur. Een goede kennis van en ervaring met integratieplatformen die gegevensuitwisselingen tussen verschillende systemen mogelijk maken. Kennis van verschillende ICT-diensten m.b.t. werkplek, cloud- en datacenter, netwerk, applicaties, mainframe, informatieveiligheid en service desk. Kennis van en ervaring met de financiële aspecten van ICT outsourcing. Je bent hierbij o.a. in staat tot het uitwerken en motiveren van business cases. Kennis van en ervaring met courante programma -en projectmethodologieën, bv. het “Managing Successful Programmes” (MSP) raamwerk, PRINCE, SCRUM, etc. is een pluspunt. Ervaring met presenteren, communicatie en stakeholdermanagement naar collega’s, klanten en management. Je organiseert efficiënt en effectief de middelen teneinde de verwachte resultaten te behalen (middelen zijn o.a. processen, structuur, budget, personeel, materiaal). Hierbij ben je vertrouwd met een agile manier van werken. Zeer goede kennis van het Nederlands (Europees niveau CEFR C2) en een goede kennis van het Engels (mondeling & schriftelijk). Zeer goede communicatieve vaardigheden is een vereiste Klantgerichtheid met passende assertiviteit Resultaatgericht Vlaanderen connect biedt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket met: een mobiliteitsbudget maaltijdcheques van 7 euro/dag (eigen bijdrage 1,09 euro/dag) een hospitalisatieverzekering (je kan gezinsleden aansluiten) een groepsverzekering mogelijkheid tot kinderopvang tijdens alle schoolvakanties aan een voordelig tarief. Bij Vlaanderen connect is een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk: een werkweek van 38 uur, 28 dagen verlof en extra wettelijke feestdagen (11/07, 02/11, 15/11 en 26/12). Verder zijn er flexibele werkuren en je kan thuiswerken. Ten slotte krijg je bij Vlaanderen connect nog verschillende andere voordelen: je werkt bij entiteiten van de Vlaamse overheid of bij lokale besturen voor lange termijn. Zo kan je meewerkenaan een digitale en slagkrachtige overheid, voor burgers en ondernemers. Daarnaast kan je doorgroeien en jezelf ontwikkelen door het enorme potentieel aan uitdagende functies via Vlaanderen connect bij de Vlaamse overheid en de lokale besturen. Plaats tewerkstelling Vlaanderen connect. Havenlaan 88 bus 60 1000 BRUSSEL Toon op kaart Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Vlaanderen connect. werkt met eigen loonbarema's. De salarissimulator op werkenvoorvlaanderen.be is dus niet van toepassing op deze functie. Solliciteren voor deze vacature kan door je CV en motivatiebrief te sturen naar vlaanderenconnectascento.be Deze functie staat open voor iedereen. Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.
Project Management Officer
VIAVERA RECRUITMENT, Zaventem, Halle-Vilvoorde
Geactualiseerd op 11 maart 2021via VIAVERA RECRUITMENT In deze rol van PMO ben je assistent voor het fonds en sta je ten dienste van bedrijfsafgevaardigden en syndicale afgevaardigden, het is jouw rol om de vragen in duidelijke procedures uit te werken en te optimaliseren. Je behandelt subsidieaanvragen, volgens duidelijk daarvoor omschreven processen. Precisie, nauwkeurigheid, en het leggen van de juiste verbanden zijn hierbij cruciaal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het goedkeuren van opleidingsdossiers om subsidies te verkrijgen. In een vrij veelzijdig CRM platform voer je regelmatig controles uit zodat je mogelijke anomalieën kan opsporen, hiervoor maak je gebruik van Excel sheets. Je zorgt ervoor dat op regelmatig basis cijferbestanden en statistieken getrokken worden om het belang van de opleidingsactiviteiten naar de sector toe te verdedigen. Je bent aanspreekpersoon voor bedrijven / gebruikers mbt allerlei IT problemen gaande over het gebruik van het platform voor online aanvragen. Tot op zekere hoogte zal je zelf support bieden. Wanneer het te technisch wordt, ben jij verantwoordelijk voor de aanmaak van een ticket, en de trouble shooting. Jij blijft verantwoordelijk tot het ticket afgesloten wordt. In kader van alle voorgaande taken zal je allerhande telefonische vragen en mails beantwoorden op een klantvriendelijke en efficiënte manier. Bedrijfsprofiel: Viavera Recruitment is een selectie- en rekruteringskantoor met specifieke aandacht voor (hoger) opgeleide bedienden. Hierbij bieden wij veelal vaste en sporadisch tijdelijke opdrachten aan bij onze klanten. Onze kantoren situeren zich in de centrumsteden Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven en Zaventem. Deze geografische spreiding laat ons toe om zowel kandidaten als bedrijven uit een ruime regio aan te trekken. Anders dan de meeste rekruteringskantoren, plaatst Viavera Recruitment de kandidaat centraal. Het grote verschil maken wij in het interview. Dit is namelijk een open, twee-richtingsgesprek over competenties, maar ook over beroepswaarden, persoonlijkheidsaspecten en verwachtingen. We beperken ons uiteraard niet enkel tot het aanbieden van jobs, maar geven ook HR-advies aan klanten en carrière advies aan onze kandidaten. Profiel Je komt terecht in een Nationale organisatie waar tweetaligheid vanzelfsprekend is, we gaan ervan uit dat je voldoende taalbeheersing hebt om foutloze mails te versturen in de beide landstalen (NL/FR). Je bent gedisciplineerd en kan volgens strikte procedures en richtlijnen werken. Jouw verantwoordelijkheid reflecteert zich in aanpak, nauwkeurigheid en precisie. Je houdt ervan autonoom te werken en geniet van een hecht en stevig team die elkaar door dit en dun steunt. Je bent communicatief met nodige assertiviteit en klantgerichtheid. Je vind het fijn om drukte en drive te ervaren door de uitdagende omgeving. Je houdt ervan jezelf intellectueel te challengen. Talenkennis Frans : Goed Nederlands : Goed Engels : Middelmatige Administratie en boekhouding / Secretariaat, kantoorwerk en administratie van het personeel Naam van de werkgever Dhr. Jasper De Wit Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Information Management Engineer
VINCI Construction France, Merelbeke, Gent
Gebeten door data en gedreven om business intelligence en data warehousing oplossingen te ontwikkelen voor klanten? Help onze klanten om een competitief voordeel te bereiken door data te verzamelen, cleanen en te visualiseren en deze om te zetten in betekenisvolle informatie. Jouw doel is om bedrijven op een hoger niveau van maturiteit met informatie te brengen, door hen te helpen interne en externe data optimaal in te schakelen om een competitief voordeel te bereiken. In team ontwikkel je data warehouses en data lakes voor klanten, en help je hen de waardevolle informatie te ontsluiten. Je ontwerpt en ontwikkelt data warehousing database schema's, Extract, Transform & Load (ETL) mappings en Data Mining oplossingen. Je vertrekt steeds vanuit volgende methodologie die flexibel wordt ingezet voor klanten: status - analyse - toekomstplan.
Service Management Architect (Digitaal Vlaanderen) via Vlaanderen Connect
Vlaanderen Connect., België, BE
Vlaamse overheid neemt maatregelen om de impact van de coronacrisis te beperken. Lees meer op vlaanderen.be/corona . Gedaan met laden. U bevindt zich op: Service Management Architect (Digitaal Vlaanderen) via Vlaanderen Connect Vacatures Service Management Architect (Digitaal Vlaanderen) via Vlaanderen Connect Solliciteer nu Diploma Graduaats- of bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring De wereld verandert. Noden veranderen. Digitalisering staat hoger dan ooit op de Vlaamse agenda. Digitaal Vlaanderen beantwoordt aan deze nood. We willen de motor zijn voor de digitale transformatie van overheden in Vlaanderen. Digitaal Vlaanderen zal de krachten bundelen van Informatie Vlaanderen en de afdeling ICT van Het Facilitair Bedrijf. Deze samensmelting wordt een logische volgende stap voor een efficiënte digitale bediening van burgers, bedrijven en verenigingen. We zullen werken als one-stop-shop waar klantvriendelijkheid en vooruitstrevendheid centraal staan. Ons doel? Een voortrekkersrol opnemen in de samenleving. We zullen dagelijks verder bouwen aan een efficiënte, toekomstgerichte overheid. Om dit te realiseren vertrekken we vanuit een ICT-regieorganisatie waarbij Het Facilitair Bedrijf (later dit jaar officieel deel van Digitaal Vlaanderen) een regierol zal opnemen voor een aantal cruciale ICT-domeinen zoals strategie, architectuur, informatieveiligheid, productmanagement, aankoop- en contractbeheer en klantenbeheer. De effectieve operationele uitvoering van de diensten wordt voornamelijk uitbesteed aan externe ICT-dienstverleners. Via het programma ICT-contracten 2022 ((opent in nieuw venster)) loopt de procedure die moet leiden tot het sluiten van de nieuwe ICT-raamovereenkomsten met de externe ICT-dienstverleners tegen midden 2021. In het kader van de ICT-regieorganisatie zoekt het agentschap Digitaal Vlaanderen een service management architect , een functie met als voornaamste scope de architectuur van de ondersteunende systemen die worden ingezet doorheen de volledige levenscyclus van de ICT-dienstverlening. Het agentschap Digitaal Vlaanderen is op zoek naar een service management architect met een goede kennis en ervaring op het gebied van de architectuur en samenhang van de ondersteunende systemen die worden ingezet doorheen de volledige levenscyclus van de dienstverlening. Dit betreft o.a. Systemen voor het registreren, opvolgen en afhandelen van incidenten, problemen, wijzigingen, projecten en werkaanvragen (service requests); Een web-interface voor het registreren van werkaanvragen maar ook als toegangspoort naar de service desk; Configuratiedatabases en definitive media libraries; Datawarehouse en documentatiesystemen; Integratieplatformen; Als service management architect werk je nauw samen met een diverse groep van interne en externe stakeholders en ben je eindverantwoordelijk voor de service management architectuur (business, data en technologie) die wordt gehanteerd tijdens de dienstverlening. Hierbij focus je hoofdzakelijk op de ondersteunende systemen maar draag je ook bij tot de inrichting van de processen gehanteerd bij de dienstverlening zodat procesvereisten en systeemvereisten naadloos op elkaar aansluiten. Op deze manier heb je een grote impact op de toekomstige dienstverlening van het agentschap Digitaal Vlaanderen. De service management architect behoort tot het team Basisdiensten binnen de afdeling ICT. Je rapporteert hierbij aan het Teamhoofd Basisdiensten. Wie zoeken we? De service management architect dient aan volgende voorwaarden te voldoen: Minstens 5 jaar ervaring op het gebied van service management architectuur. Je bent architecturaal conceptueel vaardig en ervaren en beschikt over een sterk abstractievermogen. Heel goede kennis van en ervaring met de service management beste praktijken (ITIL, IT4IT, etc.) en dit doorheen de volledige levenscyclus van diensten (van het plannen tot het inrichten, leveren en beheren). Je bent minstens gecertifieerd voor ITIL. Goede kennis van en ervaring met Service Integratie (SIAM, MSI). Hierbij heb je ervaring met het werken in een context van ICT outsourcing en ben je in staat tot het aansturen van externe ICT-dienstverleners in een multi-supplier omgeving. Een goede kennis van en ervaring met het uitwerken en het beheer van data modellen i.k.v. service management architectuur. Een goede kennis van en ervaring met integratieplatformen die gegevensuitwisselingen tussen verschillende systemen mogelijk maken. Kennis van verschillende ICT-diensten m.b.t. werkplek, cloud- en datacenter, netwerk, applicaties, mainframe, informatieveiligheid en service desk. Kennis van en ervaring met de financiële aspecten van ICT outsourcing. Je bent hierbij o.a. in staat tot het uitwerken en motiveren van business cases. Kennis van en ervaring met courante programma -en projectmethodologieën, bv. het “Managing Successful Programmes” (MSP) raamwerk, PRINCE, SCRUM, etc. is een pluspunt. Ervaring met presenteren, communicatie en stakeholdermanagement naar collega’s, klanten en management. Je organiseert efficiënt en effectief de middelen teneinde de verwachte resultaten te behalen (middelen zijn o.a. processen, structuur, budget, personeel, materiaal). Hierbij ben je vertrouwd met een agile manier van werken. Zeer goede kennis van het Nederlands (Europees niveau CEFR C2) en een goede kennis van het Engels (mondeling & schriftelijk). Zeer goede communicatieve vaardigheden is een vereiste Klantgerichtheid met passende assertiviteit Resultaatgericht Wat bieden we? Vlaanderen connect biedt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket met: een mobiliteitsbudget maaltijdcheques van 7 euro/dag (eigen bijdrage 1,09 euro/dag) een hospitalisatieverzekering (je kan gezinsleden aansluiten) een groepsverzekering mogelijkheid tot kinderopvang tijdens alle schoolvakanties aan een voordelig tarief. Bij Vlaanderen connect is een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk: een werkweek van 38 uur, 28 dagen verlof en extra wettelijke feestdagen (11/07, 02/11, 15/11 en 26/12). Verder zijn er flexibele werkuren en je kan thuiswerken. Ten slotte krijg je bij Vlaanderen connect nog verschillende andere voordelen: je werkt bij entiteiten van de Vlaamse overheid of bij lokale besturen voor lange termijn. Zo kan je meewerken aan een digitale en slagkrachtige overheid, voor burgers en ondernemers. Daarnaast kan je doorgroeien en jezelf ontwikkelen door het enorme potentieel aan uitdagende functies via Vlaanderen connect bij de Vlaamse overheid en de lokale besturen. Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure. Vlaanderen connect. werkt met eigen loonbarema's. De salarissimulator op werkenvoorvlaanderen.be is dus niet van toepassing op deze functie. Solliciteren voor deze vacature kan door je CV en motivatiebrief te sturen naar vlaanderenconnectascento.be Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen Meer informatie over solliciteren bij de Vlaamse overheid Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures? Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste vacatures wekelijks in jouw mailbox. Vlaanderen.be is de officiële website van de Vlaamse overheid uitgegeven door Informatie Vlaanderen
Bid Management & Sales Support Manager
EMBARK, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Onze klant, gevestigd aan de groene rand van Brussel, bouwde doorheen de jaren een ruim portfolio van veiligheidsoplossingen, en trekken voluit de digitale kaart, investeren in innovatieve AI & technologieën. Als marktleider hebben ze een brede ervaring & kennis om totaaloplossingen uit te werken, van analyse en design tot implementatie, onderhoud & opvolging. Binnen de groeiende commerciële unit met toenemende complexiteit aan innovatieve oplossingen, zoeken ze een Bid Management & Sales Support Manager , die overkoepelend werkt overheen business units… en het toenemend aantal aanvragen (tenders, openbare aanbesteding, RFP …) in goede banen kan leiden, en daarenboven het sales support team aanstuurt. met betrekking tot bid management : het bid management-kader opzetten en implementeren, en change management bij deze transformatie (en zodoende de rol ook zelf verder vorm & visibiliteit geven); Proces eigenaar: het opleveren van proposals voor opportuniteiten waarbij bid management vereist is, het organisatorisch aansturen van ingediende naar winning bid, en het gehele traject van kwalificatie tot contracttoekenning, strategieontwikkeling, solution development, bid governance, partner identificatie, risk management, … hanteren van uw writing skills en winnende proposal uitwerken, meeschrijven & beïnvloeden; met betrekking tot sales support management : instaan voor een vlotte en efficiënte samenwerking van het sales support team met de (Key) Account Managers en andere ondersteunende diensten; de beschikbare sales support resources plannen en beheren en de sales support tools optimaal organiseren. opzetten ontwikkelen en update van library bid, core text, proposals, … en stimuleren van het gebruik & optimalisatie hierin; uitwerken van strategische sales projecten. Master of gelijkwaardige door ervaring Bewezen succesvolle bid management ervaring (5 – 10 jaar) in complexe hoogtechnologische commerciële omgeving; Ervaring met analyses van lastenboeken, opstellen van dossiers obv noden van de klant; Ervaring met opmaken en geven van presentaties op hoog niveau, in/extern; Vertrouwd met uplift budget; Organisatorisch sterk handelen, contract enablement bij het team leggen; Uitmuntende ‘writing skills’, en de ondernemende maturiteit om anderen te challengen… Het team kunnen motiveren & enthousiasmeren, op een hoger niveau tillen; Vlot in Frans, Nederlands en/of Engels; Vernieuwende ideeën kunnen aanbrengen, met zin voor verantwoordelijkheid en een klant-, resultaat- en oplossingsgerichte aanpak die het verschil maakt; Uitstekende vaardigheden in rapportering, aansturen & begeleiden van project. Plaats tewerkstelling: Brussel - 1120 Spreekt deze uitdaging u aan of heeft u bijkomende vragen, neem dan contact met Katrien Lefevere – Managing Consultant – via het mobiele nummer 32 473 512 891 en mail uw gedetailleerd CV naar klefevereembark.be HQ’s : Kerkstraat 53/001, 9070 Destelbergen, Belgium
Management/Business consultant
TAG Tactical Advisory Group, Vilvoorde, Halle-Vilvoorde
As abusiness & management consultant at Tactical Advisory Group you will act asa business analyst to identify, analyse and propose solutions to challenges ourclients are facing with regard to their business processes. Within thisbusiness line, we focus on the Utilities sector and work in several departmentslike sales, finance, IT, Legal,… What is our ideal colleague’s profile? At TAG welike to work with someone who : Hasa Master’s degree in an analytical field (Engineering, Business Engineering,Applied Economics Speakseither Dutch or French and English Hasan analytical mindset and ability to juggle with large datasets Isproactive and set on doing a good job Iswilling to go the extra mile What can you expect from us? TAG offersyou the possibility to have real impact on the growth of the company viafast-increasing responsibilities at our clients, as well as attractive internalprojects. We’re also convincedthat investing in the development of ouremployees is of utmost importance. Therefor we provide individual coaching and varioustrainings to all employees to get and keep them at the top of their game. You will join a team of dynamic people, who value teamwork and like to have fun
Area Manager
Damart, Vlaanderen BE
Damart richt zich als retailer op de 55-plusser en wil deze de best mogelijke service bieden. Daarom zijn we op kantoor en in onze winkels steeds op zoek naar gemotiveerde teamspelers met een drive om u tegen te zeggen. Ons team bestaat uit ongeveer 350 mensen, en we blijven groeien. Om dat team te kunnen versterken zijn we op zoek naar een  Area Manager.  Nathalie, Nadine, Kathy, Gisèle en Sonia werken ondertussen als een geoliede machine samen. Vandaag zoekt Jessie een extra collega om een versnelling hoger te kunnen schakelen! Waarom werken als AREA MANAGER bij Damart jou als gegoten zitAls management en verkoop een passie voor jou zijn, dan willen wij jou het beheer van onze winkels toevertrouwen! In een notendop:Je bent ambassadeur van de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart.Je vertaalt de bedrijfsobjectieven inzake zakencijfer naar resultaten op het terrein.Met je team behaal je de objectieven qua omzet en commerciële indicatoren.Je identificeert de te realiseren verbetering binnen je regio.Je winkels zijn stuk voor stuk een voorbeeld wat betreft merchandising.Samen met de verschillende diensten op de hoofdzetel zoek je oplossingen en stel je actieplannen voor.Op het terrein garandeer je de opvolging hiervan, in samenwerking met de shopmanagers.Je bent een echte coach en garandeert op elk moment een optimaal niveau van competentie en motivatie van de teams in de winkels.Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur van ons Winkelnet.Wie ben je?Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de modesector. Je genoot een hogere opleiding, maar ervaring kan ook tellen!Je commerciële ingesteldheid is gebaseerd op twee essentiële waarden : nl. het plezier de klanten te ontvangen en hen tevreden te stellen.Je bent energiek en uiteraard heb je het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging.Bovenal kan je de verkoopsmicrobe overbrengen op je team.Het realiseren van objectieven prikkelt je.Je bezit de skills om je medewerkers te leiden en te motiveren.Je bent open-minded en gepassioneerd door mode en verkoop.Je voert een open communicatie en werkt constructief samen.Je durft initiatief te nemen en deinst niet terug om mee te werken aan nieuwe projecten.Je hebt een zeer goede kennis van de Franse taal.Ons aanbod :Bij Damart komt een goede work-life balance op de eerste plaats en dus krijgt elke medewerker een werkweek van 36 uur en 6 ADV-dagen per jaar. Je komt terecht in een rijpe organisatie met een jonge geest, waar 100 medewerkers in het hoofdkantoor en 250 in onze winkels elke dag met een glimlach naar het werk komen. Van een boeiend net werk gesproken! Uiteraard mag je ook een marktconform loon verwachten en mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.Bij deze job hoort natuurlijk een bedrijfswagen en passende voordelen. Zit deze beknopte omschrijving je alvast als gegoten? Dan zijn wij misschien wel de werkgever die jij zoekt! We vertellen je graag meer tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Neem snel contact op met misschien wel jouw nieuwe collega Gert Tansens door op de knop hieronder te klikken.