Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Mechanisch ontwerper in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Mechanisch ontwerper in Belgium"

4 500 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Mechanisch ontwerper in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Mechanisch ontwerper in Belgium getoond.

Indeling van de "Mechanisch ontwerper" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Mechanisch ontwerper in Belgium getoond.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Mechanisch ontwerper"

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Mechanisch ontwerper in Belgium getoond.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Architect. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 9601 eur. Op de tweede plaats staat Ontwerper met het loon van 8130 eur en op de derde plaats staat Technisch ontwerper met het loon van 2583 eur.

Aanbevolen vacatures

Projectingenieur - ontwerper machinebouw
Synergie Roeselare Careers, IZEGEM
Voor onze klant actief binnen de machinebouw zijn we op zoek naar een mechanisch ontwerper. Je werkt het project uit in overleg met de klant en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde.Je komt terecht binnen verschillende sectoren en staat in nauw contact met one klanten, leveranciers wat zorgt voor voldoende variatie.Wat zoeken we?Je bent in het bezit van een Master diploma (Werktuigkunde, elektrotechniek, elektromechanica, automatisering) en hebt reeds een aantal jaar ervaring binnen de machinebouw. Je hebt een goede kennis van mechatronica en de diverse productietechnieken (bv. frezen, lassen, lasertechnologie, plaatbewerking, schilderen, montage). Je kunt ontwerpen in een 3D omgeving en hebt een goed technisch inzicht. Je kunt werken met de meest courante toepassingen van microsoft office. Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits.Wat bieden we?Je komt terecht in een dynamisch team en een stabiele KMO.Je werkt 39u/week en hebt hierdoor 6 extra ADV dagen.Het bedrijf hecht veel belang aan het welzijn van hun mensen en organiseert daarom op regelmatige basis evenementen zoals een familiedag, personeelsfeest, ...
Mechanisch ontwerper
Agfa, Mortsel, Flanders, be
De afdeling waarin je terechtkomt, is verantwoordelijk voor de instandhouding en bedrijfszekerheid van het productieapparaat van Agfa-Gevaert en voor het uitvoeren van investeringsprojecten.We zijn op zoek naar een gedreven mechanisch ontwerper om de afdeling te versterken. Functie-inhoud Je werkt een idee uit tot een concept, volgt de realisatie op en doet de nazorg. Dit omvat het volgende: Mechanisch ontwerp in het vakgebied machine/prototype bouw Uitwerken van het ontwerp tot op het niveau uitvoeringstekeningen en bestellijsten Maken van berekeningen en dimensionering van componenten Meewerken aan risicoanalyses en eisen verwerken in technisch ontwerp (veiligheidskringen) Opmaken van administratieve dossiers Lanceren van prijsvragen naar aannemers, in nauwe samenwerking met onze aankoopafdeling Plaatsen van bestellingen bij leveranciers en opvolging van de uitvoering van de bestelling Je verwerft expertise in bepaalde vakgebieden en bent hiervoor het aanspreekpunt binnen de organisatie. Je formuleert voorstellen naar standaardisatie, volgt publicaties, normen en wetgevingen op en doet aan netwerking. Je doet zelfstandige storingsanalyses van onze productieapparaten en formuleert verbeteringsvoorstellen. Het gewenste profiel Je beschikt over een professionele bachelor (met voorkeur in de richting electromechanica) of gelijkwaardig door ervaring Je hebt bij voorkeur minimaal vijf jaar ervaring in een engineeringsomgeving (ontwerp & uitvoering) Je bent vertrouwd met werkplaatstechnologie Je kan vlot overweg met de courante MS Office pakketten Je kan zeer goed overweg met Autocad (Mechanical) Kennis van PTC/Creo is een pluspunt of gelijkwaardige ervaring met 3D CAD Je kan zelfstandig werken en je bent bereid om bij te leren Je kan vlot communiceren, goed samenwerken en je hebt oog voor detail Je kan probleemoplossend denken Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en hebt noties van Engels Je bent bereid tot occasioneel internationaal reizen (2 à 3 maal per jaar) Aanbod en toekomstperspectief Agfa is vandaag een bedrijf dat investeert in talent. Wil je mee aan de kar trekken en een voortrekkersrol opnemen op termijn? Je verantwoordelijkheden stijgen naarmate je expertise verwerft. We zijn een chemisch bedrijf in het hart van Antwerpen, waar ruimte is voor eigen inbreng, groei en een aangename work-life balance. Daarbij bieden we voor deze functie een baremiek salaris aangevuld met extralegale voordelen.
SENIOR MECHANISCH ONTWERPER
Synergie Brugge Careers, VEURNE
Onze klant wil haar team uitbreiden met een 'senior mechanisch ontwerper'. Je voltooit zelfstandig ontwerpopdrachten en maakt hiervoor ontwerpberekeningen en evaluaties. Deze functie bestaat hoofdzakelijk uit tekenwerk, aangevuld met opvolgingswerk bij lancering van nieuwe producten. Je begeleidt de prototypebouw en de testen.Wat zoeken we? Je hebt een technische bachelor op zak. Je beschikt over actieve kennis m.b.t. 2D en 3D-tekenen. Je hebt minstens 5-10 jaar ervaring. Ervaring met Creo of Autocad is een plus. Je hebt een sterk ruimtelijke en technisch inzicht.Wat bieden we? Je krijgt een competitief salarispakket. Je komt terecht in een groeiend bedrijf waar innovatie en design voorop staat.
Young graduate mechanisch ontwerper Siemens NX
Synergie Roeselare Careers, ROESELARE
Ben je op zoek naar een job binnen een engineeringafdeling? Hou je van uitdagende projecten? Hou je van ontwerpen? Dan hebben wij de geschikte vacature voor jou!Als mechanisch ontwerper zal je samen met je collega's van engineering nieuwe machines ontwerpen. Je tekent concepten uit in 3D-modellen, je stelt 2D tekeningen op en stelt piping schema's op.Je staat in voor het ontwerpen van elektromechanische, hydraulische en pneumatische aandrijfsystemen.Je optimaliseert de kosten, selecteert de onderdelen en tekent de onderdelen uit in samenspraak met de leveranciers.Je staat in voor de follow-up van de bouw van de machines en volgt de verdere feedback op.Je zal in samenwerking met de coördinator projectleider een testing programma opstellen voor de machine.Je denkt actief mee betreffende verbeteringsprocessen binnen het bedrijf.Je woont op regelmatige basis team meetings bij.Wat zoeken we?Je hebt een Master diploma op zak of bent gelijkwaardig door ervaring.Siemens NX en/of Autocad hebben geen geheimen meer voor jou.Je hebt interesse om in de machinebouw te werken.Jouw sociale en communicatieve kwaliteiten maken dat je zowel zelfstandig als in team goed presteert. Wat bieden we?Je komt terecht in een hoogtechnologisch bedrijf.Het gaat om een dagfunctie met glijdende uren.Je kan rekenen op een mooie verloning aangevuld met extra legale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en 10 ADV dagen.Onmiddellijk een vast contract.
Mechanisch ontwerper
Vandewiele, , be
Introductie Vandewiele nv is sinds jaar en dag marktleider in het ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogtechnologische, innovatieve weefmachines, tuftmachines, finishing en extrusie machines. Om ons R&D-team verder te versterken zijn wij momenteel op zoek naar een project ingenieur mechanisch ontwerp (M/V). Jouw functie Na een training in het gebruik van het 3D- tekensysteem en het PLM-systeem word je ingeschakeld in het engineering team. Dit team ondersteunt de verdere optimalisatie van de basismachines in functie van de vereisten van de klant. Hierbij kom je in contact met de verschillende aspecten van de machine. Je krijgt de volgende verantwoordelijkheden: Je werkt innovatieve ideeën uit ter verbetering van mechanische onderdelen en bouwgroepen (o.a. gietstukken, aandrijfsystemen, plaatbewerking). Je voert nieuwe modulevarianten door op basis van het lastenboek. Hierbij werk je zowel de individuele componenten als de CAD samenbouw uit en bewaak je de interferenties met de samenwerkende en aanliggende modules. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de bill of materials. Je past onderdelen aan in functie van kostenefficiëntie en/of nieuwe productietechnologieën. Je neemt actief deel in het analyseren en afhandelen van aftersales cases die gerelateerd zijn aan het ontwerp. Je treedt in nauw overleg met zowel interne afdelingen (productie, aankoop, ontwerpteam, …) als externe leveranciers, ten einde een optimale kostprijs en standaardisatie na te streven. Jouw profiel Je bent in het bezit van een Master in de Industriële of Ingenieurswetenschappen Elektromechanica of je bent gelijkwaardig door ervaring. Wij staan open voor zowel schoolverlaters als mensen met ervaring. Ervaring in het ontwerpen met Creo en/of Windchill is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Je hebt een gerichte interesse in machinebouw en bent bereid je hierin te vervolmaken. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met nieuwe technologieën. Je beschikt over een creatieve en innovatieve geest en hebt probleemoplossend vermogen. Je slaagt erin om nauwkeurig en gestructureerd te werken en hebt oog voor detail. Je gaat analytisch te werk met het oog op betrouwbaarheid, kostenbewustzijn en standaardisatie. Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels. Ons aanbod Een job in een internationaal, gezond bedrijf met de slagkracht van een grote onderneming en de dynamiek en flexibiliteit van een familiaal bedrijf. Een stimulerende omgeving waarin je nauw samenwerkt met andere internationale R&D-afdelingen, alsook met gerenommeerde researchcentra. Je krijgt inspraak bij de uitvoering van de diverse toepassingen, waarbij eigen inbreng en nieuwe inzichten sterk gewaardeerd worden. Je krijgt de kans om te groeien met behulp van een goed begeleide inwerkingsperiode aangevuld met uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden. We bieden jou een motiverende verloning conform jouw functie en profiel. Bij ons krijg je de kans om in te stappen in een cafetariaplan, waarbij je zelf jouw pakket aan extralegale voordelen kan samenstellen (o.a. bedrijfswagen met tankkaart) Ten slotte geniet je van glijdende uren en een gezinsvriendelijke verlofregeling met 38 verlofdagen.
Mechanisch Ontwerper
Select, Brecht, Flanders, be
FunctieomschrijvingAls Mechanisch Ontwerper ben je verantwoordelijk voor:Laadsystemen ontwerpen volgens de specificaties van klant en verkopers;Lay-outtekening, samenstellingstekeningen en detailtekeningen opmaken en hierbij de nodige toelichtingen maken;Technische ondersteuning bieden aan de werkplaats en voer je opmetingen ter plaatse uit.ProfielOnze ideale Mechanische Ontwerper is iemand die:In het bezit van een bachelor diploma Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring;Kennis heeft van SolidWorks en een basiskennis van Inventor;Bij voorkeur heb je kennis van Autocad;Mechanica heeft geen geheimen voor jou(kennis van piping is hierbij een extra troef);Kennis van ANSI / DIN-normeringen en sterkteleer;Zelfstandig kan werken;Leergierig en gemotiveerd is;Organisatie- en afdelingomschrijvingOnze klant is een bedrijf in volle expansie, actief in productie en herstelling van laad- en lossystemen en dit in binnen- en buitenland. Hun klanten kan je terugvinden in de chemische / petrochemische sector. Voor hen zijn we momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper.SELECT is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.AanbodWat heeft het bedrijf jou te bieden?Tewerkstelling in een KMO met open en dynamische cultuur;Gezonde en groeiende onderneming;Doorgroeimogelijkheden;Optie om zowel interne als externe opleidingen te volgen en jezelf te ontplooien als ware expert in je vak;Aantrekkelijk verloning, aangevuld met extralegale voordelen.
Ervaren mechanisch ontwerper/tekenaar
Actief Interim, Waregem, Vlaanderen, be
Als mechanisch ontwerper ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van de luchttechnische componenten die deel uitmaken van onze totaalprojecten in de procesindustrie. Je staat in voor de productontwikkeling in nauwe samenspraak met de technisch-commercieel verantwoordelijke en de productie-verantwoordelijke. Je fungeert als klankbord voor het aanbrengen van aanpassingen aan productiemethodes en key-componentenWat wij van jou vragen:* Je genoot een uitgebreide technische opleiding (Bachelor of Master niveau of gelijkwaardig door ervaring.)* Je hebt ervaring in het ontwerpen en uittekenen van metaalconstructies en hebt de nodige materiaalkennis voor het uitvoeren van sterkteberekeningen* Ervaring in plaatbewerking is een grote plus* Je hebt ervaring met 3D-tekensoftware zoals Pro Engineer (PTC Creo), Solidworks of een gelijkaardig tekenprogramma* Je werkt gestructureerd met oog voor detail* Het vormt voor jou geen probleem om zelfstandig te functioneren en je hebt geen gebrek aan het nemen van initiatieven. Uiteraard ben je gemotiveerd en stiptWat wij jou bieden:* Een attractief verloningspakket op basis van je ervaring* Interne en externe opleidingsmogelijkheden* Boeiende werkomgeving, no nonsens aanpak, afwisselende functie
Mechanisch Ontwerper (m/v)
Konvert, Staden, Flanders, be
Functionele, fysische, afmetings-, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten, ... bepalen en berekenen Onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bestuderen en ontwerpen Plannen met details, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) uitwerken en aanpassen Specificaties en de prijs van onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bepalen Stuklijsten van de plannen en technische dossiers samenstellen en aanpassen
BACHELOR ONTWERPER
Hays, Comines-Warneton, Walloon Region, be
Bachelors met passie voor mechanisch ontwerp gezocht voor bedrijf in Komen-Waasten! Opleiding voorzien!Hays Engineering zoekt voor een sterke machinebouwer met eigen studiebureau een bachelor ontwerper om industriële en logistieke installaties te ontwerpen op maat van de klant. ● Mechanisch ontwerp machines● Opleidingstraject wordt voorzien● Ideaal voor schoolverlaters In deze job als tekenaar/ontwerper sta je in voor het CAD design van op maat gemaakte machines voor verschillende toepassingen. Bij wijze van opleiding focus je op het detailontwerp van de installaties om alles te leren kennen. Daarna word je binnen het ontwerpteam ingeschakeld om op basis van lastenboeken en specificaties nieuwe machines te ontwerpen en de nodige calculaties te doen. Je werkt daarbij zowel modules en componenten als complete installaties uit. Je maakt de terugkoppeling naar de productieafdeling en de projectleiders. Voor deze vacature zoekt Hays Engineering een kandidaat met een bachelordiploma richting elektromechanica, ontwerp- en productietechnologie, mechanisch ontwerp, enz.. Ervaring is geen must! Je bent gepassioneerd door machinebouw en werkt graag technisch complexe systemen uit. Er wordt gewerkt met Solid Works en Pro-Engineer. Deze sterke firma biedt een job als ontwerper aan in een hoogtechnologische omgeving waar initiatief nemen gewaardeerd wordt! Tegenover je inzet staat een competitief salarispakket.
Mechanisch Ontwerper Zonnepanelen B2B (m/v)
Konvert, Ruiselede, Flanders, be
Your profile • Bij voorkeur burgerlijk ingenieur (of een andere ingenieursopleiding) mechanisch, structureel ontwerp (bouwkunde, werktuigkunde)• Diepe kennis van het ontwerpen van mechanische structuren.• Creatief in het zoeken van technische oplossingen• Stressbestendig en houdt zich aan deadlines• Zowel schriftelijk als telefonisch zeer vlot in het Nederlands, Frans en Engels• Kennis van courante PC toepassingen (Word, Excel, Outlook)• Solid Works en of Vectorworks en of Robot structural analsys• Minimum rijbewijs B• Minimum 5 jaar relevante ervaring What do we offer? Er wordt een zeer uitdagende rol geboden met hoge verantwoordelijkheid aan iemand die snel wil meegroeien in een dynamisch bedrijf. Uitmuntende kwaliteit en service staan voorop.Naast het brutoloon zijn er maaltijdcheques van 7€.Je werkt 39u/week en hebt zo 6 dagen betaald verlof bij per jaar.Je komt terecht in een tof team waar regelmatig een barbecue gegeven wordt, er lekkere koffie en soepjes voorzien worden enzovoort. Jobrelated competences De uitvoerbaarheid van het project bestuderenTechnische en technologische voorstellen uitwerken De methodes en middelen voor studies en ontwerp en hun uitvoering bepalen De uitvoering van technische prestaties bij klanten opvolgen Domein: Industrialisatie Domein: Studies, engineering Domein: Ontwikkeling Oplossingen en technische en technologische evoluties ontwikkelenDe kenmerken en eisen van het project bestuderen Een project leiden
Mechanisch Ontwerper (machinebouw)
Tormans Group, Arendonk
Doelstelling Onze opdrachtgever is gevestigd in Arendonk, zowel de engineeringafdeling als de werkplaats. Men is actief op gebied van ontwikkeling en samenstellen van verpakkingsmachines: Rekhoesmachines, afvulunits, vacuumeermachines... Voornaamste taken - Ontwerp van parts en assemblies volgens maat en specificatie van de klant in SolidWorks- Tekeningen en technische databeheer- Sterkteberekeningen uitvoeren- Communicatie met de klant in kader van planning of verduidelijking van de vereisten Profiel - Ervaring met machinebouw (assemblies) en constructie (mechanische vormgevingstechnieken, vorm- en plaatstoleranties...)- Ervaring met SolidWorks (of Inventor, Creo...)- Communicatief om verschillende partijen (klanten, leveranciers, interne werkplaats) te informeren of operationeel aan te sturen- Je woont binnen 45min. van Arendonk (Industriezone Hoge Mauw nabije de E34) Wat bieden wij We beogen een vaste indienstreding bij onze opdrachtgever.
Mechanisch Ontwerper machinebouw (m/v)
Actiris,
ACE Ingenieurs- en Adviesbureau wil de groei aan projecten ondersteunen met een nieuwe collega Mechanisch Ontwerper die Machinebouwprojecten zal uitvoeren. Verantwoordelijkheden omvatten:Ontwerpen van machines, systemen en tooling op maat van de klant;Selecteren en dimensioneren van de te gebruiken componenten;Uitwerken en begeleiden van de detail-engineering;Werkplaatsdossier opstellen en bestellingen voorbereiden van inkoopdelen;Opvolgen van de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke;Samenstellen van de machinedossiers;Testen van uw ontwerp in de werkplaats of bij de klant Profil - Industrieel ingenieur of graduaat mechanica, elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring.- Enkele jaren relevante ontwerpervaring.- Sterke mechanische achtergrond mbt. bewerkingstechnieken.- Klant- en leverancierscontact schrikt u niet af.
Mechanisch ontwerper - rechterhand zaakvoerder (m/v)
Actiris,
- Je ontwerpt zelf de unieke machines voor hun nationale en internationale klanten. - Je doet dit na een conceptbepaling samen met de klant. - Je verdedigt de offerte aan de klant. - Je selecteert zelf jouw leveranciers. - Je zet jouw tekenaar en jouw 4 arbeiders aan het werk en volgt hun werk van nabij op. - Je gaat ter plaatse voor opmetingen - Je werkt nauw samen met de jonge en gedreven zaakvoerder. Profil - Je hebt minstens een bachelor elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring. - Je kan zeer zelfstandig werken, je toont zin voor eigen initiatief. - Je bent heel vlot in het Nederlands, zowel gesproken als geschreven. - Je past binnen het profiel van deze groeiende onderneming: gedreven, proactief, handen uit de mouwen. Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
MECHANISCH TEKENAAR / ONTWERPER - REF. 623 - Technische bachelor- of masterdiploma (m/v)
Actiris,
Onze opdrachtgever is een KMO gelegen in regio Ieper en gespecialiseerd in automatisatie voor landbouw en industrie. Door een jarenlange ervaring, expertise en een klantgerichte aanpak, verkregen we een uitstekende naam in ons vakgebied. Momenteel zoeken we ter uitbreiding van onze interne organisatie een (m/v): MECHANISCH TEKENAAR / ONTWERPER - REF. 623 Ontwerp en optimalisatie van nieuwe machines Technische bachelor- of masterdiploma Functie: Na een degelijke interne opleiding, word je samen met de collega¿s verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp van maatwerk machines en productielijnen. Je verzamelt hiertoe specificaties door overleg met projectleiding en/of klant of door opmetingen ter plekke. Hiermee werk je (vertrekkend van bestaande machine-principes en eerdere realisaties) de projecten uit tot aan de finale productietekening. Je volgt jouw projecten mee op (ondersteuning werkvoorbereiding, aankoop, ¿) tot aan de oplevering/plaatsing en werkt hierbij nauw samen met de productieverantwoordelijke, projectleider en directie. Profil - Je beschikt over een hoger technisch bachelor- of masterdiploma (bijv. (elektro)mechanica, industriële productietechnieken, ¿) of bent gelijkwaardig door ervaring; - Ervaring in de machineconstructie en/of -ontwerp is een pluspunt; - Voor jou hoeft het niet theoretisch te blijven, je denkt graag mee naar praktische oplossingen. - Je communiceert vlot met de collega¿s en neemt initiatief. Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
Mechanisch Ontwerper 3D (m/v)
Actiris,
Ben jij een echte teamplayer en heb je interesse in ontwerp van nieuwe machines? Bekijk dan zeker deze onderstaande functie! Voor onze klant zijn we op zoek naar Mechanisch Ontwerper - Tekenaar. Jouw takenpakket: Je houdt je voor 40% bezig met projectwerk waarbij je specifieke, klantgerichte aanpassingen doet. Daarnaast besteed je 40% van je tijd aan het updaten en peterschap van bestaande machines. Tenslotte houd je je voor 20% bezig met nieuw ontwerp van machines. Profil Beschikt over een Master Elektromechanica / Bachelor Elektromechanica / Mechanica met ervaring.Kennis van CAD-software is een pluspunt: Inventor 2016 - Teamcenter - Office.Kennis van Engels en FransVlotte en gemotiveerde persoonlijkheid. Je durft een idee naar voor brengen.Gaat methodisch te werk.Kan zelfstandig werken.Verantwoordelijkheidszin.Een echte teamplayer, je kan omgaan met mensen in de groep.Reeds 5 jaar ervaring als technisch tekenaar - ontwerper. Connaissances linguistiques Frans : Middelmatige Engels : Middelmatige
Mechanisch ontwerper / tekenaar (m/v)
Actiris,
Als mechanisch ontwerper ben je mee verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van de luchttechnische componenten die deel uitmaken van onze totaalprojecten in de procesindustrie. Je staat, samen met collega¿s, in voor de productontwikkeling in nauwe samenspraak met de technisch-commercieel verantwoordelijke en de productie-verantwoordelijke. Je fungeert als klankbord voor het aanbrengen van aanpassingen aan productiemethodes en key-componenten Profil Je bent de ideale kandidaat omdat : Je genoot een uitgebreide technische opleiding (Bachelor of Master niveau of gelijkwaardig door ervaring). Je hebt interesse in het ontwerpen en uittekenen van metaalconstructies Ervaring in plaatbewerking is een grote plus. Je heb ervaring met 3D-tekensoftware zoals Pro Engineer (PTC Creo), Solidworks of een gelijkaardig tekenprogramma door opleiding of ervaring. Je beheerst Nederlands en Engels, je werkt gestructureerd en met oog voor detail. Het vormt voor jou geen probleem om zelfstandig te functioneren en je hebt geen gebrek aan het nemen van initiatieven. Uiteraard ben je gemotiveerd en stipt. Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
Senior mechanisch ontwerper (m/v)
Actiris,
· In de rol van senior mechanisch ontwerper voltooi je zelfstandig ontwerpopdrachten van nieuwe onderdelen of producten in 2D of 3D en maakt hiervoor de ontwerpberekeningen en evaluaties. · Deze functie zal hoofdzakelijk bestaan uit tekenwerk , aangevuld met opvolgingswerk bij lancering van nieuwe producten (vb. opmaak van montage-instructies, afwerking en opvolging bij productvrijgave, productieklaar maken). · Je begeleidt de prototypebouw en de testen (intern en extern) volgens de geldende normen en regelgeving. Profil · Je heb een technische bachelor en beschikt over kennis m.b.t. 2D en 3D-tekenen. Je hebt minstens 5-10 jaar ervaring. · Als je ervaring hebt met Creo en/of Autocad kan dit een grote plus zijn. · Je sterkste troef is jouw ruimtelijk en technisch inzicht. · Je bent sterk in plannen en organiseren en hebt een vlotte persoonlijkheid. · Je werkt nauwgezet en met oog voor detail. Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
Projectingenieur / mechanisch ontwerper (m/v)
Actiris,
- Je ontwerpt machines in 3D met een geavanceerd CAD-systeem. - Je werkt hierbij nauw samen met je collega¿s van ontwerpteam. - Je overlegt regelmatig met klant (met mogelijkheid tot korte buitenlandse verplaatsingen). - Je volgt het bouwen van je ontwerpen nauwgezet op in onze werkplaatsen. - Je assisteert bij de opstart- en testfase zowel in het atelier als bij de klant. Profil - Je hebt een passie voor techniek. - Kennis van het CAD-pakket Cocreate Modeling (Onespace Designer) en Windchill is een pluspunt. - Je bent een klantvriendelijke team-player die ook zelfstandig kan werken. - Je bent in staat van een project af te werken binnen de grenzen van budget en tijd. - Bij voorkeur een 1ste relevante werkervaring, maar is niet vereist.
Mechanisch tekenaar/ontwerper/planner (m/v)
Actiris,
Voor een familiebedrijf actief in herstellen en op maat maken van machines zijn we op zoek naar iemand ter ondersteuning van de zaakvoerder. De zaakvoerder komt met een schets, het is jouw taak a.d.h.v. zijn informatie te ontwerpen en uittekenen in Inventor. Je bespreekt het samen tot jullie tot het ideale ontwerp komen. Daarnaast sta je ook in voor de planning van de arbeiders in atelier (13-tal), die zowel onderhoud, herstellingen, als nieuwe machines bouwen. Je neemt initiatief en stuurt collega-tekenaar aan. Ook het plaatsen van bestellingen e.d. kan tot jouw takenpakket behoren. Profil Je hebt ervaring met Inventor - ervaring met planning is een pluspunt.Je neemt graag initiatief en verantwoordelijkheid - en je kan gericht taken verdelen en iemand aansturen.Je spreekt vlot Nederlands en Engels, extra talen zijn een pluspunt.Je hebt geen behoefte aan een volledige dag voor je scherm, maar trekt met plezier je werkschoenen aan om eens in atelier naar de machine zelf te gaan kijken. Connaissances linguistiques Nederlands : Goed Engels : Middelmatige
Mechanisch ontwerper (m/v)
Actiris,
Dit zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:ontwerpen van nieuwigheden;updaten van bestaande producten;nauw betrokken blijven bij wat je hebt ontworpen, ook in de assemblage;instaan voor door te voeren verbeteringen. Profil Je genoot een relevante hogere opleiding.Je denkt actief mee omtrent verdere optimalisaties.Kennis van Windchill en Inventor is een pluspunt.Je bent een uitgesproken teamplayer.Aan de kar trekken is jouw slagzin.