Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Technisch ontwerper in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Technisch ontwerper in Belgium"

2 583 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Technisch ontwerper in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Technisch ontwerper in Belgium getoond.

Indeling van de "Technisch ontwerper" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Technisch ontwerper in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Technisch ontwerper"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Technisch ontwerper in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Architect. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 9601 eur. Op de tweede plaats staat Ontwerper met het loon van 8130 eur en op de derde plaats staat Mechanisch ontwerper met het loon van 4500 eur.

Aanbevolen vacatures

Projectingenieur - ontwerper machinebouw
Synergie Roeselare Careers, IZEGEM
Voor onze klant actief binnen de machinebouw zijn we op zoek naar een mechanisch ontwerper. Je werkt het project uit in overleg met de klant en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde.Je komt terecht binnen verschillende sectoren en staat in nauw contact met one klanten, leveranciers wat zorgt voor voldoende variatie.Wat zoeken we?Je bent in het bezit van een Master diploma (Werktuigkunde, elektrotechniek, elektromechanica, automatisering) en hebt reeds een aantal jaar ervaring binnen de machinebouw. Je hebt een goede kennis van mechatronica en de diverse productietechnieken (bv. frezen, lassen, lasertechnologie, plaatbewerking, schilderen, montage). Je kunt ontwerpen in een 3D omgeving en hebt een goed technisch inzicht. Je kunt werken met de meest courante toepassingen van microsoft office. Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits.Wat bieden we?Je komt terecht in een dynamisch team en een stabiele KMO.Je werkt 39u/week en hebt hierdoor 6 extra ADV dagen.Het bedrijf hecht veel belang aan het welzijn van hun mensen en organiseert daarom op regelmatige basis evenementen zoals een familiedag, personeelsfeest, ...
Technisch tekenaar
Synergie Roeselare Careers, MOORSLEDE
Ben jij een dynamisch, inventief en leergierig persoon? Behaalde je bovendien een bachelor of master in elektromechanica of mechanica? Dan is deze functie beslist iets voor jou!Voor een bedrijf gespecialiseerd in hydraulische systemen zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. Als technisch tekenaar zorg je ervoor dat de gemaakte tekeningen vertaald worden in duidelijke productietekeningen, geschikt voor de werkplaats.Bijkomend help je problemen oplossen die zich voordoen in de werkplaats tijdens de montage.Naast het tekenen verzorg je ook de correcte invoer van productieorders in het ERP pakket.Je zet het productontwerp helemaal op punt, dit in samenspraak met de afdeling verkoop.Je zorgt voor de toelichting van de tekeningen bij de klant.Tot slot behoort het opstellen van de technische dossiers tot jouw verantwoordelijkheden.Wat zoeken we? Je behaalde een bachelor of master in de studierichting elektromechanica of mechanica. Je hebt kennis van algemene hydraulica en van de meest gebruikte tools bij het maken van een cilinder of groep. Je hebt inzicht in het draaien, frezen en de assemblage van groepen. Je kan reeds terugblikken op een eerste ervaring als tekenaar of ontwerper. Je neemt graag initiatief en bent een echte teamplayer. Tot slot ben je leergierig, open minded en stressbestendig.Kennis van 3D programma's (met in het bijzonder Inventor) is een pluspunt.Wat bieden we?Je mag rekenen op een competitieve verloning, aangevuld met extra legale voordelen. Je komt terecht in een boeiende en innoverende functie waarin opleiding en begeleiding centraal staan.Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan vandaag nog!
SENIOR MECHANISCH ONTWERPER
Synergie Brugge Careers, VEURNE
Onze klant wil haar team uitbreiden met een 'senior mechanisch ontwerper'. Je voltooit zelfstandig ontwerpopdrachten en maakt hiervoor ontwerpberekeningen en evaluaties. Deze functie bestaat hoofdzakelijk uit tekenwerk, aangevuld met opvolgingswerk bij lancering van nieuwe producten. Je begeleidt de prototypebouw en de testen.Wat zoeken we? Je hebt een technische bachelor op zak. Je beschikt over actieve kennis m.b.t. 2D en 3D-tekenen. Je hebt minstens 5-10 jaar ervaring. Ervaring met Creo of Autocad is een plus. Je hebt een sterk ruimtelijke en technisch inzicht.Wat bieden we? Je krijgt een competitief salarispakket. Je komt terecht in een groeiend bedrijf waar innovatie en design voorop staat.
Technisch / commerciële binnendienst
Adecco, Ypres, Flanders, be
Bediende technisch / commerciële binnendienst gezocht voor bedrijf in Ieper!Je takenpakket:- Je biedt ondersteuning aan de buitendienst betreffende het uitgebreide gamma van professionele gereedschapen en toebehoren voor metaalbewerking- Je verleent telefonisch advies aan klanten- Je maakt offertes op- Je verwerkt bestellingen: input + administratieve opvolging- Je verzorgt de opmaak van commerciële promoties en actiesProfielWat verwachten we van jou als bediende technisch / commerciële binnendienst?- Je bent in het bezit van een technische bachelor of gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur mechanica of electro-mechanica- Talenkennis: Nederlands zeer goed, Frans en Engels goed- Je bent een vlotte communicator en bent sterk in adviesverlening- Je hebt een praktische kennis van marketing- Ten slotte ben je ook leergierigAanbodBij opstart krijg je opleiding van je ervaren collega op de commerciële binnendienst. Je komt terecht in een vlotte, familiale organisatie dat bekendstaat voor goede klantenservice en teamspirit. Sector: professionele leverancier van gereedschap. Aanbod: stimulerend loonpakket.Interesse in deze rol technisch / commerciële binnendienst? Aarzel dan niet om te solliciteren via de sollicitatieknop! Vragen? Cindy Noyelle helpt je graag verder. Per telefoon op 058/75.88.64 of via mail veurne.137@adecco.be.Is dit jobvoorstel niet helemaal wat je zoekt? Wij gaan graag het gesprek met je aan om je op maat te begeleiden naar die nieuwe uitdaging! Tip: Solliciteren = wees voorbereid. Ga naar de website van Adecco: www.adecco.be en klik op de link ‘sollicitatietips’ waar je tips kan terugvinden maar ook je persoonlijke coaching map kan aanmaken. Of waar je alsnog op zoek kan gaan naar andere vacatures.Veel succes en hopelijk tot binnenkort!
Technisch tekenaar-ontwerper (m/v) te Houthalen
Adecco, Houthalen-Helchteren, Vlaams Gewest, be
Gezocht: Technisch tekenaar - ontwerper machinebouw (m/v) te Houthalen Verantwoordelijkheden- Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en optimaliseren van de toepassingen voor productiemachines.- Je staat in nauwe samenwerking met leveranciers om kost- en doelgericht te ontwerpen.- Je bespreekt de ideeën van de klanten openlijk om hun wensen te kunnen vertalen in de efficiënte toepassingen. - Je ontwerpt in 3D-omgeving (Inventor, AutoCAD).Profiel- Ingenieursniveau of graduaat met veel ervaring - Verschillende jaren ervaring in productie- en ontwerpomgeving machinebouw- Kennis van software voor 3D-ontwerp (Inventor, AutoCAD)- Kennis van diverse productietechnieken: frezen, draaien lassen plaatbewerking montage - Goede kennis aandrijvingen - Bereid om in functie van klantenbehoeften eventueel te reizen - Tweetalig (NL-ENG)- Analytisch denkvermogen- Gericht zijn op details- Verantwoordelijk en zelfstandig- Communicatief- Bereid tot bij- en herscholing- Wens om eventueel tot teamleader door te groeienAanbodJe komt terecht in een groeiend bedrijf waar initiatief en betrokkenheid geapprecieerd worden.Er wordt geïnvesteerd in degelijke trainingen/opleidingen. Je krijgt een compleet en representatief salarispakket en daarnaast een goede vakantieregeling met extra vakantiedagen. Dit alles in een aangename werkomgeving met een collegiale sfeer.Het is een vaste opdracht in een voltijds regime. Interesse in deze afwisselende en uitdagende functie van technisch tekenaar - ontwerper (m/v)? Solliciteer dan snel via onderstaande knop en bevestig jouw sollicitatie binnen de 48u!
Technisch tekenaar/ontwerper (m/v)
ASAP, Rijkevorsel, Flanders, be
Wat ga je doen? Wij zoeken een gedreven technisch tekenaar voor een klant te Rijkevorsel.Je komt terecht in een polyesterverwerkende firma.Wij zoeken iemand die veel eer haalt uit zijn job en graag de puntjes op de i zet.Ben jij die ambitieuze en energieke tekenaar die we zoeken, geef zeker een seintje! Je bent van harte welkom op ons kantoor te Turnhout.Jouw takenpakket zou bestaan uit:Het uitwerken van ontwerptekeningen aan de hand van binnengekomen orders.Je overlegt met de klant over uitvoering en goedkeuring tekeningen.Je overlegt met de projectleider en werkvloer over technisch haalbare uitvoering.Het uitwerken van productietekeningen en opstellen van productiedossiers hoort er ook bij.Tevens heb je contact met leveranciers. Wie ben jij? Je hebt reeds relevante ervaring op gebied van technisch tekenwerk. Je beschikt over een zeer goede kennis en ervaring met 3D-tekenwerk, bij voorkeur met SolidsworksEn ook een goede kennis van Office/Autocad. Omschrijft je vorige werkgever of beste vriend jou als een gedreven teamplayer, initiatiefgericht, stressbestendig en communicatief vaardig? Geef je aan dat je steeds werkt met een kritische en alerte geest en dit op een ordelijke manier?En kan je mee probleemoplossend denken?Dan ben jij onze tekenaar! Opleiding: Opleiding Bachelor (BE) is een pluspunt, maar echter heeft ervaring meer doorslag. Vakkennis: Kennis Autocad, office, Solidworks is een noodzaak! Talenkennis: Kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste (spreken/schrijven).Kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pluspunt. Wat bieden wij jou? Wij bieden je een job aan optie vast, verdiensten bespreekbaar ( meer liggen vrij hoog). Dit is een zeer gezonde firma, die volop bezig is met uitbreiding en rooskleurig naar de toekomst kijkt!Zoek jij een job waarbij je werk gegarandeerd is, dan zit je bij deze klant zeker goed.
Technisch / commerciële binnendienst
Adecco, Diksmuide, Flanders, be
Bediende technisch / commerciële binnendienst gezocht voor bedrijf in Ieper!Je takenpakket:- Je biedt ondersteuning aan de buitendienst betreffende het uitgebreide gamma van professionele gereedschapen en toebehoren voor metaalbewerking- Je verleent telefonisch advies aan klanten- Je maakt offertes op- Je verwerkt bestellingen: input + administratieve opvolging- Je verzorgt de opmaak van commerciële promoties en actiesProfielWat verwachten we van jou als bediende technisch / commerciële binnendienst?- Je bent in het bezit van een technische bachelor of gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur mechanica of electro-mechanica- Talenkennis: Nederlands zeer goed, Frans en Engels goed- Je bent een vlotte communicator en bent sterk in adviesverlening- Je hebt een praktische kennis van marketing- Ten slotte ben je ook leergierigAanbodBij opstart krijg je opleiding van je ervaren collega op de commerciële binnendienst. Je komt terecht in een vlotte, familiale organisatie dat bekendstaat voor goede klantenservice en teamspirit. Sector: professionele leverancier van gereedschap. Aanbod: stimulerend loonpakket.Interesse in deze rol technisch / commerciële binnendienst? Aarzel dan niet om te solliciteren via de sollicitatieknop! Vragen? Cindy Noyelle helpt je graag verder. Per telefoon op 058/75.88.64 of via mail veurne.137@adecco.be.Is dit jobvoorstel niet helemaal wat je zoekt? Wij gaan graag het gesprek met je aan om je op maat te begeleiden naar die nieuwe uitdaging! Tip: Solliciteren = wees voorbereid. Ga naar de website van Adecco: www.adecco.be en klik op de link ‘sollicitatietips’ waar je tips kan terugvinden maar ook je persoonlijke coaching map kan aanmaken. Of waar je alsnog op zoek kan gaan naar andere vacatures.Veel succes en hopelijk tot binnenkort!
TECHNISCH/BOUWKUNDIG TEKENAAR TE SINT-NIKLAAS
Fuse Engineering, Sint-Niklaas, Flanders, be
Client DetailsClient DetailsDeze zusteronderneming die deel is van een grote internationale groep specialiseert zich in het produceren van hoog architecturale betonconstructies. Ze ontwerpen, produceren en installeren de goederen in-house en bestaan nu ongeveer een 60-tal jaar. Erna zorgen ze voor de volledige oplevering voor tal van grote klanten in België en buurlanden.Ze zoeken door de sterke groei een technisch tekenaar voor hun vestiging in Sint-Niklaas. Ben jij gepassioneerd door 3D en 2D tekenpakketten? Stuur ons dan zeker en vast jouw cv.DescriptionDescriptionDesign Engineer - TakenJe ontvangt de binnenkomende offertes die de projectingenieurs binnen halen en zet deze om in productietekeningen. Deze geef je op jouw beurt door aan de productie, die ze omzetten in tastbare producten.2D- en 3D tekeningen zijn jouw passie. Dagelijks werk je de tekeningen uit en ga je innovatief proberen nadenken over nieuwe methodes.Je werkt nauw samen met de Projectingenieurs & sales ingenieurs. Je bent een belangrijke schakel in de rechtstreekse winst van de onderneming en vormt een grote meerwaarde. ProfilesProfilesBouwkundig Tekenaar - ProfielJe beschikt over een Bachelors- of Mastersdiploma Bouwkunde, Bouwkundig Tekenen, Productietechnologie of een andere technische opleiding of gelijkaardig door ervaring.Ervaring met tekenprogramma's is een grote plus.Een eerste ervaring is mooi meegenomen, maar zeker en vast geen must. OfferOfferTechnisch Tekenaar - AanbodEen bruto maandsalaris rond €3.000 afhankelijk van jouw werkervaring.Maaltijdcheques van €8 zijn voorzien.Een hospitalisatieverzekering, zodat je geen onverwachte ziektekosten hebt.Je hebt flexibele uren, je plant je dagen zelf en op die manier kan je files vermijden.Een netto-onkostenvergoeding kan voorzien worden tot €100.Je zal ondergedompeld worden in technische opleidingen zodat je op termijn perfect overweg kan gaan met 3D en 2D tekenpakketten. Deze vacature wordt beheerd door Tanguy
TECHNISCH/BOUWKUNDIG TEKENAAR INNOVATIEVE BETONCONSTRUCTIES
Fuse Engineering, Aalter, Flanders, be
Client DetailsClient DetailsDeze middelgrote KMO is gespecialiseerd in de het uittekenen, ontwerpen en oplevering van klantgerichte toepassingen binnen de betonindustrie. Ze verzorgen de meest prestigieuze projecten binnen hun segment en stellen een 80-tal werknemers tewerk in België.Wegens de sterke uitbreiding de laatste jaren zijn ze op zoek naar een nieuwe aanwinst om het team te versterken: Een Technisch of Bouwkundig Tekenaar voor hun vestiging in Aalter.DescriptionDescriptionTechnisch Tekenaar - TakenJe verwerkt offertes van de klanten en staat rechtstreeks in contact met hen. Hierdoor ontwikkel je de commercieel-technische kant van de job.Tekeningen in 2D en 3D zijn jouw dagelijkse passie. Je doet niks liever dan hierin een echte expert worden.Binnen de productie ga je vaak kijken of er zaken efficiënter kunnen uitgetekend worden, je gaat kost besparend en innovatief nadenken.In samenwerking met de Operations Manager zorg jij ervoor dat de klanten dag in dag uit enthousiast zijn over de kwaliteit van de producten. Je bouwt samen met hem aan de toekomst van de onderneming en creëert jouw eigen groeikansen. ProfilesProfilesDesign Engineer - ProfielJe beschikt over een Bachelors-of Mastersdiploma Bouwkunde, Architectuur, … of een andere technische opleiding of gelijkaardig door ervaring.Ervaring met 2D/3D tekenprogramma's is een must.Liefst een aantal jaren relevante werkervaring. OfferOfferBouwkundig Tekenaar - AanbodEen bruto maandsalaris tot €3.500 afhankelijk van jouw werkervaring.Maaltijdcheques van €8 zijn voorzien.Een hospitalisatieverzekering, zodat je geen onverwachte ziektekosten hebt.Je hebt flexibele uren, je plant je dagen zelf en op die manier kan je files vermijden.Een netto-onkostenvergoeding kan voorzien worden tot €100.Een horizontale sfeer waarbij je een groot verschil zal maken en rechtstreeks zal bijdragen aan de groei van de onderneming. Deze vacature wordt beheerd door Tanguy
TECHNISCH/BOUWKUNDIG TEKENAAR INNOVATIEVE BETONCONSTRUCTIES
Fuse Engineering, Aalter, Flanders, be
Client DetailsDeze middelgrote KMO is gespecialiseerd in de het uittekenen, ontwerpen en oplevering van klantgerichte toepassingen binnen de betonindustrie. Ze verzorgen de meest prestigieuze projecten binnen hun segment en stellen een 80-tal werknemers tewerk in België.Wegens de sterke uitbreiding de laatste jaren zijn ze op zoek naar een nieuwe aanwinst om het team te versterken: Een Technisch of Bouwkundig Tekenaar voor hun vestiging in Aalter.DescriptionTechnisch Tekenaar - TakenJe verwerkt offertes van de klanten en staat rechtstreeks in contact met hen. Hierdoor ontwikkel je de commercieel-technische kant van de job.Tekeningen in 2D en 3D zijn jouw dagelijkse passie. Je doet niks liever dan hierin een echte expert worden.Binnen de productie ga je vaak kijken of er zaken efficiënter kunnen uitgetekend worden, je gaat kost besparend en innovatief nadenken.In samenwerking met de Operations Manager zorg jij ervoor dat de klanten dag in dag uit enthousiast zijn over de kwaliteit van de producten. Je bouwt samen met hem aan de toekomst van de onderneming en creëert jouw eigen groeikansen. ProfilesDesign Engineer - ProfielJe beschikt over een Bachelors-of Mastersdiploma Bouwkunde, Architectuur, … of een andere technische opleiding of gelijkaardig door ervaring.Ervaring met 2D/3D tekenprogramma's is een must.Liefst een aantal jaren relevante werkervaring. OfferBouwkundig Tekenaar - AanbodEen bruto maandsalaris tot €3.500 afhankelijk van jouw werkervaring.Maaltijdcheques van €8 zijn voorzien.Een hospitalisatieverzekering, zodat je geen onverwachte ziektekosten hebt.Je hebt flexibele uren, je plant je dagen zelf en op die manier kan je files vermijden.Een netto-onkostenvergoeding kan voorzien worden tot €100.Een horizontale sfeer waarbij je een groot verschil zal maken en rechtstreeks zal bijdragen aan de groei van de onderneming. Deze vacature wordt beheerd door Tanguy
Vast freelance on- en offline grafisch ontwerper
Wizarts, Lochristi
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste wizard die goesting heeft in een zeer diverse job voor het ontwerpen van online en offline design.De afgelopen jaren heeft Wizarts een mooi portfolio opgebouwd met een diverse klantenkring die veel belang hecht aan kwaliteit. Daar zijn we trots op. Het is onze ambitie om verder te groeien. Als on- en offline grafisch ontwerper deel je deze ambitie en draag je bij aan het behalen van onze ambities.Meedenken, klantgericht, creatief, sociaal, dynamisch en leergierig zijn belangrijke eigenschappen die binnen ons bedrijf passen. Herken jij jezelf in de bovenstaande beschrijving? Solliciteer dan direct op deze functie! Contacteer ons per e-mail met je CV en portfolio. Vermeld creativeskills als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.Creative skillsJe bent ervaren in het ontwerpen van responsive websites en ander online werk.Je bent ervaren in het ontwerpen en technisch drukklaar maken van drukwerk, ook voor grootformaat toepassingen.Goed ontwerp en typografie zijn je grootste passie.Je hebt ervaring met car wrapping designJe hebt ervaring met branding, ook voor grotere merken en bureaus.Alle nieuwe trends, zowel op technisch- als op ontwerp gebied, volg je op de voet.Je hebt een verzorgd en mooi portfolio.Je bent leergierig en volgt de laatste ontwikkelingen op de voet.Je bent creatief en sterk in het ontwikkelen van vernieuwende grafische concepten.Je hebt oog voor esthetiek, detail en kwaliteit.Social skillsJe kan je ontwerp goed mondeling verantwoorden. Je houdt van rechtstreeks contact met je klant.Ervaring in een web- reclame- grafisch- of communicatiebureau is een plus.Je bent sociaal en houdt van af en toe een leuke babbel op de werkvloer.Organisatie skillsJe bent goed in het plannen en inschatten van projecten.Je kan zelfstandig projecten uitwerken, houdt van teamwork en bent voldoende stressbestendig, georganiseerd en verantwoordelijk om deadlines te halen.Je bent nauwkeurig.Je bent georganiseerd en verantwoordelijk om deadlines te halen.Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en snel.Je bent flexibel en kan goed om met deadlines.Technical skillsAdobe pakketten beheers je beter dan ademen en drinkenVooral indesign, illustrator, photoshop, XD (of Figma)HTML/CSS kennis is een plusErvaring met Wordpress is een pluspuntKunnen animeren (aftereffects) is een plus maar hoeft nietWe biedenEen halftijdse, uitdagende jobGevarieerde en vernieuwende projectenRuimte voor verantwoordelijkheid en initiatiefEen goede verloningEen huiselijke werkomgevingJe komt terecht in een klein team met grote ambities. Je bouwt dus verder mee aan de groei van ons communicatiebureau.Leuke collega’s zullen je met open armen ontvangen.Wij staan te springen om je te begeleiden waar nodig.Gevarieerde en vernieuwende projectenSpreekt onze vacature jou aan?Solliciteren kan door een kort en bondige motivatiebrief, CV en portfolio (graag alles in 1 pdf) te mailen naar onderstaand adres. We kijken uit naar je helpende handen. Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief. Solliciteer voor deze opdracht   of deel via 
TECHNISCH/BOUWKUNDIG TEKENAAR VOOR MULTINATIONAL TE LOKEREN
Fuse Engineering, Lokeren, Flanders, be
Client DetailsClient DetailsDeze internationale onderneming is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de oplevering van impressionante constructies binnen de bouwwereld. Ze werken voornamelijk met beton en combineren dit met een hoog architecturale waarde. Ondertussen hebben ze 4 vestigingen en stellen ze meer dan 150 werknemers tewerk.Momenteel zoeken ze in Lokeren naar een tekenaar die de constructies mee zal helpen ontwerpen en uittekenen. Lijkt dit iets voor u? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren!DescriptionDescriptionTechnisch Tekenaar - TakenJe verwerkt de binnenkomende offertes van de klanten en bespreekt deze intern samen met de calculators en werkvoorbereiders.Je neemt het dossier in handen en modelleert de volledige opmaak van de plannen in 2D & 3D tekenprogramma's.Uiteraard sta je steeds in contact met de klanten wanneer er technische vragen zijn of aanpassingen aangevraagd worden.Intern volg je alles op in de productiehal en probeer je ook innovatieve methodes uit te werken om het proces te optimaliseren. ProfilesProfilesTechnisch Tekenaar - ProfielJe behaalde een Bachelor-of Master diploma in een technische of wetenschappelijke richting of gelijkwaardig door ervaring.Je kan vlot werken met 2D en 3D tekenprogramma's.Kennis van Frans en Engels zijn mooi meegenomen. OfferOfferTechnisch Tekenaar - AanbodEen aantrekkelijk bruto maandsalaris tot €3.500 afhankelijk van jouw werkervaring.Maaltijdcheques van €8 per dag.Een netto onkostenvergoeding tot €200 per maand.Een ziekte-en groepsverzekering zijn voorzien.Je hebt flexibele uren, je plant je dagen zelf en op die manier kan je files vermijden.Woon-werkverkeer wordt vergoed.Je komt terecht in een nauw samenhangend team van gemotiveerde collega's.Een financieel stabiel bedrijf dat inzet op groeimogelijkheden! Deze vacature wordt beheerd door Tanguy
Technisch tekenaar machinebouw (m/v)
Actiris,
Human Capital Search zoekt voor haar klant actief in de machinebouw een technisch tekenaar:Als tekenaar - ontwerper sta je in voor het ontwerp en de ontwikkeling van de eigen machines.In het ontwerp- en ontwikkelingsproces hou je rekening met berekeningen, kwaliteit, wettelijke normen enz.Je werkt het 3D model uit en maakt de detailtekeningen voor de werkplaatst.Eens de machine in de productiefase zit, volg je dit verder op en biedt je technische ondersteuning waar nodig. Profil Je beschikt over een diploma Industrieel ingenieur electromechanica.Indien je ervaring kan voorleggen in een gelijkaardige functie is dit een meerwaarde.Je hebt kennis van lagers, tandwielen, toleranties, lassymbolen.Kennis van hydraulica en pneumatica is een troef.Je kan je uit te slag trekken in het Frans en het Engels. Connaissances linguistiques Nederlands : Goed Engels : Middelmatige
Technisch / administratief aankoopmedewerker (m/v)
Actiris,
Als aankoopmedewerker verzeker je de beschikbaarheid van voorraadartikelen en artikelen op bestelling van externe leveranciers 'just in time' zonder het creëren van overstock. Daarnaast sta je in voor de voorbereiding van documenten voor een correcte orderontvangst in het magazijn en zorg je voor de correcte flow naar betalingen toe. Je bouwt een nauwe en professionele relatie op met de leveranciers.Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van orders bij de vaste leveranciers en het opvolgen van de voorraadartikelen.Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken van verzamelorders per leverancier voor artikelen op bestelling.Je volgt zeer regelmatig de levertermijnen op van je bestellingen door nauw in contact te staan met de leveranciers.Je werkt voor de ontvangst van de orders nauw samen met je collega's in het magazijn en ondersteunt hen in het voorzien van de nodige documenten.Je plant de leveringen in met de transporteur in samenspraak met je collega's in het magazijn.Je voorziet de nodige inslagdocumenten voor een correcte goederenontvangst.Je volgt administratief de ontvangst op in ons ERP systeem Navision.Je zorgt dat boekhouding correct de ontvangen facturen kan verwerken.Om de voorraad zo scherp mogelijk te houden, ben je verantwoordelijk om maandelijks de voorraad op te volgen en de vooropgestelde bestelniveaus te analyseren en te optimaliseren.Je maakt nieuwe artikels aan in het systeem en vraagt de nodige informatie aan bij de leveranciers.Je zet duidelijke KPI's die bovenstaande taken samenvatten en monitoren.Je hebt de nodige interesse in de producten en weet je kennis up to date te houden. Profil Je hebt 1 à 2 jaar ervaring en een technische administratieve achtergrond, bij voorkeur Bachelor niveau.Ervaring in verlichting en/of een technische richting elektriciteit/elektronica is een pluspunt.Je bent vlot in Nederlands en Engels. Kennis van Frans is een pluspunt.Je bent analytisch ingesteld en werkt graag met cijfers.Je bent een nauwkeurig werker met oog voor detail.Je bent probleemoplossend.Je kan vlot overweg met ERP systemen.Basiskennis Excel is zeker een must. Connaissances linguistiques Nederlands : Goed Engels : Goed
TECHNISCH/BOUWKUNDIG TEKENAAR - PROJECTLEIDER (m/v)
Actiris,
U staat in voor de opmeting van de werf. U zal alles uittekenen in Inventor U zal de werven opvolgen, klanten begeleiden, werfvergaderingen volgen, problemen oplossen, bestellingen doen enz. U hebt enig ervaring in bouw, industriële wetenschappen. Kortom een job met veel variatie en verantwoordelijkheid. Profil Ervaring hebben met tekenen en met bouw Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
Technisch (Maatwerk) Consultant ERP Ridder iQ (m/v)
Actiris,
Als Technisch (Maatwerk) Consultant heb je een veelzijdige en uitdagende functie waarin je klanten adviseert en specifieke wensen vormgeeft in ons eigen ontwikkelde ERP systeem Ridder iQ. Je weet de bedrijfsprocessen van de klant te vertalen naar een efficiënte inrichting binnen Ridder iQ, waarbij de behoefte vaak gericht is op het gebied van rapportage, interface, business intelligence en workflow. Tijdens implementatietrajecten werk je nauw samen met de Business Consultant en/of Projectmanager, maar werkt daarnaast zelfstandig aan opdrachten bij klanten. Je maakt deel uit van het Professional Services team met enthousiaste collega¿s. Je werkt mee aan een verdere verbetering van onze dienstverlening en producten. Je staat klaar voor je collega¿s, net zoals zij steeds voor jou zullen klaar staan. Profil Ideaalprofiel:Je hebt inzichten in softwareJe kunt de klant meenemen in uw specifieke oplossingenErvaring en kennis van SQL, C#, Webservices, Business Intelligence en/of specifieke branchekennis is een grote troefJe hebt gevoel voor bedrijfsprocessen Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
Ontwerper / Ingenieur (m/v)
Actiris,
Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen.De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw.De vraagstelling conceptueel analyseren.Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken.U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, ¿Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken.Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken.Wanneer de offerte een order wordt de werkvoorbereiding, productieplannen, ¿ opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen.Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk.Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten.Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad.Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D).Bereid zijn om op verplaatsing te gaan.Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling.Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden.De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd. Profil Wij zoeken naar een toegevoegde waarde binnen ons team. In het bijzonder zijn wij op zoek naar iemand die bezit over volgende competenties:Nauwkeurig kunnen werkenCommunicatie vaardig zijnConceptuele analyses kunnen maken Connaissances linguistiques Frans : Middelmatige Nederlands : Goed Engels : Enige
Technisch / bouwkundig tekenaar Autocad | voltijds of 4/5 (m/v)
Actiris,
Eens het project verkocht werd, word je ingeschakeld om de plannen, die je ontvangt van de aannemer / de architect / het studiebureau, uit te tekenen voor productie.Je tekent in Autocad 2D.Je staat klanten bij wanneer ze technische vragen hebben. Profil Je hebt bij voorkeur een bouwkundige achtergrond.Je beheerst heel goed Autocad 2D.Revit = optioneelOok als gemotiveerde junior kom je absoluut in aanmerking.Je werkt structureel.Jouw technisch inzicht is sterk.Je werkt nauwkeurig.Je denkt kritisch na. Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
TECHNISCH ONTWERPER URBAN ENGINEERING (m/v)
Actiris,
KernverantwoordelijkhedenJe ondersteunt de projectleider in de verschillende facetten en stadia van de ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase van boeiende projecten voor realisatie van nieuwe publieke ruimtes.Je zal meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten voor infrastructuurprojecten en urbanistische ontwerpenJe zal basis berekeningen uitvoeren voor ontharding, rioleringen, buffering, infiltratie en grondverzet.Je zorgt, samen met je collega¿s, voor het opmaken plannen in Civil 3D en het uitwerken van technische details.Je ondersteunt de projectleider in de werfopvolging. Profil Je genoot een opleiding Master in de industriële wetenschappen en technologie of Bachelor in de wetenschappen of gelijkwaardig technisch profielJe bent analytisch ingesteld en levert nauwkeurig en punctueel werk af.Je hebt sterke Interesse in de infrastructuur en publieke ruimte binnen een studiebureauJe denkt vernieuwend over technische oplossingen die klimaatvriendelijk zijn. Connaissances linguistiques Nederlands : Middelmatige
technisch tekenaar ontwerper (m/v)
Actiris,
Je ontwerpt en tekent nieuwe machines en productielijnen hoofdzakelijk voor de voedingsindustrie. Je hebt reeds ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een praktische machine ontwerper/tekenaar met sterke interesse voor machinebouw. Je weet op een eenvoudige manier degelijke oplossingen te vinden voor technische vraagstukken. Profil Enkele jaren ervaring als ontwerper/tekenaar in machinebouw, bij voorkeur in machines voor de voedingsindustrie. tekenpakket : Creo Connaissances linguistiques Frans : Middelmatige Nederlands : Goed Engels : Middelmatige