We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Elektrotechnisch ingenieur in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Elektrotechnisch ingenieur in Belgium"

1 200 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Elektrotechnisch ingenieur in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Elektrotechnisch ingenieur in Belgium getoond.

Indeling van de "Elektrotechnisch ingenieur" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Elektrotechnisch ingenieur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Elektrotechnisch ingenieur"

Valuta: EUR
Volgens de gegevens van onze site het beroep Elektrotechnisch ingenieur is meest betaalbaar in . Het niveau van het gemiddelde loon bedraagt 1200 eur. Vervolgens gaan Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Vlaams Gewest.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Cloud Engineer. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2362 eur. Op de tweede plaats staat Ingenieur met het loon van 2098 eur en op de derde plaats staat Industrieel ingenieur met het loon van 1460 eur.

Aanbevolen vacatures

R&D ingenieur (m/v)
Actiris,
Je staat in voor het ontwerpen en integreren van elektrotechnische oplossingen voor alle takken van het bedrijf. De kruisbestuiving en vernieuwing doorheen het bedrijf op dit gebied ligt in uw handen. Wij van Lafosse nv zijn op zoek naar een r&d ingenieur die mee wil bouwen aan een bedrijf dat key player wil worden in de markt! Wat zijn jouw kerntaken als R&D ingenieur Je staat in voor de verdere ontwikkeling van de van desinfectiezuilen (in bijzonder met integratie van display en thermoscan), hierbij vergeet je jouw kennis niet te borgen. Naast desinfectiezuilen ga je ook aan de slag met het verder ontwikkelen van de op vraag gestuurde dampkappen. Opnieuw hou je de aanwezige kennis bij en up to date. Je onderzoekt de haalbaarheid van de projecten, werkt voorstellen uit en realiseert ze op projectmatige wijze. Je volgt de verdere evolutie van de digitalisatie van desinfectiezuilen en dampkappen van dichtbij op en zorgt ervoor dat we als bedrijf gekend staan om onze innovatieve hightech producten (AI, IoT , sturing en automatisatie) Je onderhoudt een netwerk binnen en buiten ons bedrijf en houd je eigen kennis up-to-date. Je fungeert als intern aanspreekpunt voor alle elektrotechnische vragen en problemen. What do you want to do ? New mail Copy What do you want to do ? New mail Copy Profil Ben jij de elektrotechnisch ingenieur die we zoeken? Je behaalde een masterdiploma als ingenieur en hebt reeds een eerste technische ervaring van een 5-tal jaar achter de rug. Je wordt gedreven door een sterke interesse in digitalisering, Internet of Things , nieuwe technologie, AI, dataverwerking, ¿ Net als onze eigen medewerkers vind je dat de klant altijd voorop staat. Je houdt van voldoende variatie en uitdaging in je dagdagelijkse werk en bent verzot op techniek.
Elektrotechnisch Ingenieur Laagspanning
TEKNIK, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Elektrotechnisch Ingenieur Laagspanning (m/v) Geactualiseerd op 24 april 2021via TEKNIK "Teknik" doet zijn best om de uitzonderlijke situatie te beheren die we op dit moment tezamen doormaken. Uw gezondheid is voor ons prioriteit We doen dus ons best om ervoor te zorgen dat sollicitatiegesprekken zo veilig mogelijk worden gehouden door u ze virtueel aan te bieden via Skype. Aarzel dus niet om te soliciteren, we wachten op uw kandidatuur Teknik Als Ingenieur Laagspanning kom je terecht in het het expertenteam van Elektriciteit. Meer bepaald sta je in voor het concept én het onderhoud van de stroomverdeling installaties op de site. Je werkt voor een wereldleider in het produceren van chemische materialen in de Antwerpse haven. Als toeleverancier voor verschillende industriële sectoren, zetten zij heel erg in op innovatie en duurzaamheid. Je doet de engineering van projecten met betrekking tot stroomdistributie en volgt de elektrische wetgeving op. Je maakt kabelberekeningen met berekeningsprogramma's en denkt na over optimalisatie Samen met het elektrisch en automatisatie team worden preventieve controles gedaan, storingen opgelost en de stroomverdeling installaties geoptimaliseerd. Je kan techniekers functioneel aansturen en inplannen Uiteindelijk zal je fungeren als expertisedrager van het bedrijf binnen het domein van laagspanningsdistributie. Profiel Je behaalde een Master in de elektrotechniek, elektriciteit of gelijk Je hebt minimum een eerste relevante werkervaring binnen productie achter de rug Ervaring met PLC, hoogspanning en AREI zijn een plus Je bent communicatief, hands on en werkt graag in teamverband Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands en Engels Talenkennis Nederlands : Goed Studies, onderzoek en ontwikkeling / Wetenschappelijk en toegepast onderzoek Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Elektrotechnisch ingenieur (België)
Witteveen + Bos, Gent
Wil jij meebouwen aan een groene toekomst en een betere wereld? Wil jij je blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan? Als elektrotechnisch ingenieur werk je in multidisciplinaire teams aan het ontwerpen en specificeren van zuiveringen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het ontwerpen van de elektrische installatie van een project. Daarvoor ontwerp je de energievoorziening, de elektrische verdelers en voeding van machines, voer je kabelberekeningen uit, bepaal je welke instrumentatie wordt toegepast ontwerp je de besturing die ervoor zorgt dat de zuiveringsprestaties gehaald worden. Voor stations van Elia en netbeheerders werk je aan de primaire of secundaire installaties, bijvoorbeeld het ontwerpen van de beveiliging en besturing van een station of de stationsautomatisering. Ook optimaliseren we bestaande installaties en doen we studies en onderzoeken om gefundeerde ontwerpkeuzes te kunnen maken. Projecten waar we aan werken zijn het ontwerpen van de Energiefabriek Hengelo (verhoging duurzame energieproductie op een bestaande rioolwaterzuivering), ontwerpen van een nieuwe afvalwaterzuivering voor Aquafin, de realisatie van grote zonnevelden op zuiveringslocaties en bedrijvendaken. Je standplaats wordt Antwerpen, Steenokkerzeel of Breda. In de sector Energie, water en milieu werken we aan uitdagende projecten die zorgen voor schoon drinkwater, het zuiveren van afvalwater en het opwekken van duurzame energie. Ook projecten voor Elia en netbeheerders behoren tot het werkgebied. Verder werken we aan de implementatie van innovatieve technieken en ondersteuning van start-ups. We doen dit niet alleen in België maar ook in het buitenland (denk aan drinkwaterproductie in Afrika, het zuiveren van afvalwater in Dubai en het opwekken van duurzame energie in Indonesië). We werken in multidisciplinaire teams voor verschillende opdrachtgevers van waterschappen en drinkwaterbedrijven tot grote industriële multinationals zoals bierbrouwers, voedingsmiddelenproducenten, en de chemiesector. Wat wij vragen een enthousiaste afgestudeerde ingenieur (elektrotechniek, energietechniek of automatiseringstechniek) die de wereld een stukje mooier wil maken; ervaring is niet nodig, wel een sterke passie voor techniek; je bent een teamplayer die graag ingewikkelde technische problemen oplost en, ook onder druk, gaat voor kwaliteit; je bent niet bang voor een uitdaging in binnen- of buitenland; je bent communicatief sterk, mondeling en schriftelijk zowel in het Nederlands en Engels; je bent ondernemend, pakt graag verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig. Wat wij bieden samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams; veelzijdige en uitdagende projecten; ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid; gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen; marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Professor in de Toegepaste Natuurkunde en Fotonica
Vrije Universiteit Brussel, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Professor in de Toegepaste Natuurkunde en Fotonica Categorie: Academisch Personeel & Onderzoekers 1 - Werken bij de VUB De Vrije Universiteit Brussel staat al 50 jaar voor vrijheid, gelijk(waardig)heid en verbondenheid en dat leeft sterk op onze campussen bij zowel studenten als personeel. Bij de VUB vind je een diverse verzameling aan persoonlijkheden: innovators pur sang, maar vooral mensen die 100% hun authentieke zelf zijn . Met zo’n 3500 medewerkers zijn we de grootste Vlaamstalige werkgever in Brussel; een internationale stad waarmee we ons maar al te graag verbinden en waar(rond) onze 4 campussen gelegen zijn. Ons onderwijs en onderzoek zijn gegrond op het beginsel van vrij onderzoek met het oog op de vooruitgang van de mensheid. We verwerpen elk louter gezagsargument en waarborgen de vrije oordeelsvorming die nodig is voor de maatschappelijke inschakeling van dit basisbeginsel. De VUB is autonoom en wordt democratisch beheerd. Daarmee waarborgen we het uitoefenen van de fundamentele vrijheden binnen onze universiteit, maar ook het recht van de Universitaire Gemeenschap om deel uit te maken van het beleid van de Universiteit en de controle hierop. Tot de zending van de Universiteit behoren: het ontwikkelen, het overbrengen en het toepassen van een hoogstaand academisch onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, vrij van elk vooroordeel; de maatschappelijke inschakeling hiervan in een geest van sociale bewogenheid; de kritische vorming van iedereen in het licht van de in de gemeenschap te dragen verantwoordelijkheid. Momenteel zijn we voor het Zelfstandig Academisch Personeel van de Faculteit Ingenieurswetenschappen , vakgroep Toegepaste natuurkunde en fotonica , op zoek naar een deeltijds professor . Meer concreet zal je takenpakket er als volgt uitzien: Onderwijs- en onderzoeksdomein: Toegepaste Natuurkunde en Fotonica Onderwijs: Je zal een rol spelen in de masteropleidingen fotonica, in het bijzonder kan je belast worden met een cursus rond 'Machine Learning' en 'Maakindustrie voor Fotonica'; Je zal onderzoek verrichten dat kadert in de onderzoeksactiviteiten van het Brussels Photonics Team (B-PHOT) als core labo binnen Flanders Make; Je zal onderzoek met internationale uitstraling verrichten in het vakgebied fotonica, met nadruk op het thema 'digital twins van ultraprecisie productieapparatuur en tolerantieanalyse voor vrijevorm optica', meer bepaald: onderzoek van uitmuntende kwaliteit aangetoond door publicaties in internationale tijdschriften met peer review in fotonica en de maakindustrie; werving van onderzoeks-, innovatie-, en industriële projecten op nationaal en Europees/internationaal niveau; begeleiden van doctoraten; Je bent bereid tot het opnemen van taken in facultaire (en eventueel universitaire) organen; Je zal bijdragen tot de uitstraling van de universiteit; Voor deze functie zal onze Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Elsene) je thuisbasis worden. Wat verwachten wij van jou? Je hebt een diploma van burgerlijk elektrotechnisch, elektronica of fotonica ingenieur of master in de wetenschappen (fysica); Je hebt een diploma van doctor in de toegepaste wetenschappen of in de ingenieurswetenschappen; Het hebben van een professioneel netwerk rond wiskundige modellen en deep learning van fotonische systemen is een pluspunt. Je onderschrijft de onderwijsvisie van de universiteit, waarvan de integrale tekst te raadplegen is op de website van de universiteit. Elke eerste aanstelling is mede afhankelijk van het met gunstig gevolg doceren van een proefles. Leden van het academisch personeel die als titularis belast zijn met een onderwijsopdracht moeten de vereiste kennis van de onderwijstaal van desbetreffende opleidingsonderdelen kunnen aantonen. Voorbeeld: Wanneer een opleidingsonderdeel in het Engels onderwezen wordt dient de kandidaat te beschikken over het vereiste kwalificatiegetuigschrift. Meer informatie over de taalregeling vind je via: https://jobs.vub.be/content/Taalregeling/ Word jij onze nieuwe collega? Dan bieden we je een aanstelling als professor aan met een omvang van 0.1 VTE , voor de duur van 3 jaar (eventueel hernieuwbaar, mits positieve evaluatie van de werkzaamheden), met voorziene startdatum 01-10-2021 . In functie van je competenties en eerdere relevante werkervaring, ontvang je een salaris gekoppeld aan een van de barema’s die door de overheid worden vastgelegd. Bij de VUB garanderen we een open, betrokken en diverse werkplek en bieden we je kansen om je carrière (verder) uit te bouwen. Daarnaast geniet je van voordelen als: Maximale terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer of een fietsvergoeding; Een kosteloze hospitalisatieverzekering ; De ruimte om je job-inhoud mee te vormen en voortdurend bij te leren via VUB LRN; Voordelige sportmogelijkheden ; Heerlijke maaltijden in onze campusrestaurants aan een aantrekkelijk tarief; Een open en familiale werkomgeving met aandacht voor je work-life balance én een uitzonderlijke verlofregeling met 35 verlofdagen (bij voltijdse tewerkstelling). 5 - Geïnteresseerd? Spreekt deze functie je aan? Bezorg ons dan ONLINE en ten laatste op 21-05-2021 : je motivatiebrief, met inbegrip van je visie op onderwijs en onderzoek, en een toelichting over de uitbouw van je toekomstig onderzoek; je curriculum vitae, met inbegrip van jouw academisch dossier; je diploma’s (niet van toepassing voor VUB-alumni) en taalattesten. Wil je graag weten hoe het is om te werken bij de VUB? Ga dan naar www.jobs.vub.be en ontdek alles over o.a. onze campussen, voordelen, strategische doelen en collega’s. Je vindt de gegevens van de contactpersoon in de vacaturetekst.
Elektrotechnisch Ingenieur Laagspanning
TEKNIK, Mechelen
Job description "Teknik" doet zijn best om de uitzonderlijke situatie te beheren die we op dit moment tezamen doormaken. Uw gezondheid is voor ons prioriteit We doen dus ons best om ervoor te zorgen dat sollicitatiegesprekken zo veilig mogelijk worden gehouden door u ze virtueel aan te bieden via Skype. Aarzel dus niet om te soliciteren, we wachten op uw kandidatuur Teknik Als Ingenieur Laagspanning kom je terecht in het het expertenteam van Elektriciteit. Meer bepaald sta je in voor het concept én het onderhoud van de stroomverdeling installaties op de site. Je werkt voor een wereldleider in het produceren van chemische materialen in de Antwerpse haven. Als toeleverancier voor verschillende industriële sectoren, zetten zij heel erg in op innovatie en duurzaamheid. Je doet de engineering van projecten met betrekking tot stroomdistributie en volgt de elektrische wetgeving op. Je maakt kabelberekeningen met berekeningsprogramma's en denkt na over optimalisatie Samen met het elektrisch en automatisatie team worden preventieve controles gedaan, storingen opgelost en de stroomverdeling installaties geoptimaliseerd. Je kan techniekers functioneel aansturen en inplannen Uiteindelijk zal je fungeren als expertisedrager van het bedrijf binnen het domein van laagspanningsdistributie., Je behaalde een Master in de elektrotechniek, elektriciteit of gelijk Je hebt minimum een eerste relevante werkervaring binnen productie achter de rug Ervaring met PLC, hoogspanning en AREI zijn een plus Je bent communicatief, hands on en werkt graag in teamverband Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands en Engels
Elektrotechnisch ingenieur (België)
Witteveen + Bos, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
As the leader for today’s leaders in financial services, brings deep industry experience, innovative service offerings and next-generation global d Sales | Sales Engineer | Sales Engineer | Engineering | Production Great opportunity for a technical sales with a first experience • BeNeLux • Technical • Autonomous For our client, a technical company whose 14.06.2021, BNP Paribas Fortis , Brussels Engineering | Architecture | Banking | Security | Contract Dev Engineer – Technical Designer – m/v/x Willing to push the boundaries with us for a more sustainable world? BNP Paribas Fortis is looki
Electrical Engineer for Particle Accelerator Applications
Graduateland, België, BE
Wij zijn klaar om deze versneller te bouwen. Jij ook? MYRRHA wordt 's werelds eerste door een deeltjesversneller aangedreven subkritische reactor, gekoeld met een eutecticum van lood en bismut. Onze belangrijkste missie is de bouw van MYRRHA als een onderzoeksreactor. Er moet echter nog veel gebeuren. De eerste fase van het project is de bouw van MINERVA: een deeltjesversneller en een protonen-targetstation. De inbedrijfsstelling van de versneller is gepland voor 2026. Samen met brede teams van ambitieuze ingenieurs en onderzoekers, wil het SCK•CEN nieuwe medische radio-isotopen ontwikkelen en het kernafvalprobleem oplossen. Om ons te helpen onze ambitieuze doelen te bereiken, zoeken we een elektrotechnisch ingenieur. Als elektrotechnisch ingenieur in de groep "accelerator design and build" zul je: werken aan verschillende onderwerpen afhankelijk van de voortgang van het project. De toegewezen onderwerpen hebben betrekking op de signaalacquisitie van bundeldiagnosetoestellen, het vacuümsysteem en het machineprotectiesysteem of de stroomomvormers uitvoeren van de technische follow-up van het werk van onze samenwerkings- en industriële partners alle fases van het project behartigen, van de follow-up van het ontwerp van onze samenwerkings- en industriële partners tot het monitoren van contracten tijdens de uitvoering, inbedrijfstelling en werking het aankoopproces volgen en coördineren met de controlegroepen om een tijdige integratie van de toestellen mogelijk te maken. Je zal verantwoordelijk zijn voor de installatie en inbedrijfstelling van de systemen en ten slotte voor de werking die voldoet aan uitzonderlijk hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid Wat onze pioniers zeker nodig hebben Masterdiploma in elektro-ingenieurswetenschappen of gelijkwaardig ervaring met het dimensioneren, inkopen en verwerven van RF-signalen praktische ervaring met de ontwikkeling van elektronicaboards is een troef in staat zijn om aan meerdere projecten tegelijk te werken Apply now Remember to mention that you found this position on Graduateland
Projectleider Elektrotechniek-incl wagen
LGA Engineering, Beringen, Hasselt
­ Projectleider Elektrotechniek-incl wagen - LGA Engineering Spontane sollicitatie Contact Blog Vacatures Onze aanpak Voor werkgevers Over ons Werken bij LGA Terug naar vacatures Projectleider Elektrotechniek-incl wagen Electrical & Mechanical Engineering Beringen Solliciteer nu Voor een nationale firma, zijn we momenteel voor de vestiging in de regio Beringen naar een Projectleider Elektrotechnieken op zoek. Dit elektrotechnisch installatiebedrijf ontwerpt en installeert technische oplossingen aan klanten. Ben jij de persoon die voldoening haalt in het leiden van mooie realisaties? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren. Functieomschrijving Je leidt de toegewezen projecten van ontwerpfase tot uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en het budget over de werken. Je neemt een coördinerende rol op en geeft leiding aan een projectteam en arbeiders. Jij beheert grote budgetten die kunnen oplopen tot 2 miljoen euro. Profiel Je beschikt over een hoger technisch diploma in elektriciteit of kan dat aanvullen met relevante werkervaring. Jij hebt minstens 3 jaar ervaring als projectleider of werfleider. Je kan gestructureerd, nauwgezet en kostenbewust werken. Je bent flexibel, klantbewust, open-minded en een vlotte communicator. Aanbod Je komt in een groeiend en dynamisch familiebedrijf terecht met een sterk technisch team. Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen. Een bedrijfswagen met tankkaart zodat jij vlotjes naar de werven kunt gaan. Maaltijdcheques zodat jij elke dag kunt smullen van jouw lunch. Hospitalisatie- en groepsverzekering horen er ook bij. Plan je vakantie al maar in, want je hebt recht op 32 vakantiedagen. Een uitdagende job met interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Je komt in een job terecht waar je verantwoordelijkheidsgevoel kan opnemen. Interesse in deze vacature? Solliciteer dan asap online of via mail Engineeringlga.jobs Indien je toch naar iets anders op zoek bent, bekijk gerust de vacatures op onze website: www.lga.jobs Deze vacature wordt beheerd door Besnik & Ilke (BBL - 24192) Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer nu en we nemen zo snel mogelijk contact op. Solliciteer nu Vragen? Contacteer ons op engineeringlga.jobs Referentie: BBL - 24192 Verstuur via email Print Senior Projectleider Ingenieur Ontwerp - Houtskeletbouw Menu Vacatures Onze aanpak Voor werkgevers Over ons Werken bij LGA Spontane sollicitatie Contact Blog Blog Which team makes your dream work? De lancering van LGA HR GROUP Home-working: zo doe je het Klaar voor je eerste job of tijd voor verandering? Gent Kortrijksesteenweg 1146 9051 Sint-Denijs-Westrem België (32) 9 352 01 00 Luxemburg 77-79, Parc d’Activités L-8308 Capellen Luxemburg (352) 2 088 12 80 Brussel Chaussée de Louvain 341 1380 Waterloo België (32) 2 793 04 33 Antwerpen Uitbreidingstraat 2-8 2600 Berchem België (32) 3 648 02 33 applylga.jobs © G&A | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ok Privacy policy
Elektrotechnisch Ingenieur
Turbulent Nv, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Nijvel, Louvain
Enkel de niet-medische vacatures voor 'Ik zorg voor Brussel' tonen Wil je vacatures vinden die overeenkomen met je profiel? Met My Actiris kan je zoeken op basis van je vaardigheden. Zoeken op Beroepen, sleutelwoorden, referenties
Project ingenieur elektriciteit
sck cen, Mol, Flanders
Voulez-vous faire partie de notre équipe d’ingénieurs de projet ? Als projectingenieur elektriciteit sta je in voor de voorbereiding, de uitwerking en opvolging van diverse projecten op elektrotechnisch vlak op de terreinen van SCK CEN; ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de scope, opstellen van kostenramingen, opvolgen van de planning, opmaken van plannen, opstellen van lastenboeken en meetstaten en verleen je ondersteuning m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten en de aankoopprocedures, volg je de uitvoering op, bediscussieer je technische oplossingen met de contractors en volg je het as-built dossier strikt op tot bij de overdracht van het project; sta je in voor het inplannen en coördineren van de werken met alle stakeholders. Veiligheid staat steeds bovenaan je prioriteiten; stel je studiebureaus en contractors aan en begeleid je hen om tot de gewenste resultaten te komen; sta je in voor het waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC, sanitair, automatisatie, ... ). To join this frontier, you'll need diploma van Master in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) of Master in de ingenieurswetenschappen richting elektriciteit, elektronica, (elektro)mechanica, energie,...; uitstekende kennis van elektrische netwerken, mogelijke componenten (HS en LS), selectiviteits- en kabelberekeningen en wetgeving zoals het AREI, KB2012, IEC61439, enz.; kennis over overspanningsbeveiligingen, bliksemopvanginrichtingen, KNX technologie, energiemonitoring, branddetectiesystemen, telefonie- en databekabeling, openbare verlichting; uitgebreide kennis van algemene informaticatoepassingen; perfecte kennis van het Nederlands en een goede kennis van het (technische) Frans en Engels; kennis i.v.m. overheidsopdrachten is een pluspunt; in staat om projectmatig te werken binnen een projectteam (projectleiders en projectingenieurs) en om zelfstandig beslissingen te nemen voor de zaken waar je verantwoordelijk voor bent; klantgericht, hands-on, communicatief, gedreven en staat in voor het opleveren van kwaliteitsvolle oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant; werken in een gecontroleerde zone schrikt je niet af.