We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Elektronica-ingenieur in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Elektronica-ingenieur in Belgium"

1 304 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Elektronica-ingenieur in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Elektronica-ingenieur in Belgium getoond.

Indeling van de "Elektronica-ingenieur" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Elektronica-ingenieur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Elektronica-ingenieur"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Elektronica-ingenieur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Cloud Engineer. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2362 eur. Op de tweede plaats staat Ingenieur met het loon van 2098 eur en op de derde plaats staat Industrieel ingenieur met het loon van 1460 eur.

Aanbevolen vacatures

Automatisatie Ingenieur
FrieslandCampina, Aalter, Flanders
What we ask De ideale kandidaat heeft een master of bachelor diploma elektromechanica / mechatronics / elektronica. Belangrijk is ook je honger om bij te benen in de nieuwe technologieën. Machinesturingen en computersystemen hebben geen geheimen en kennis operating systemen en programmeertalen is een pluspunt. Je bent een teamplayer, gedreven en neemt initiatief en kan zelfstandig werken. Je weet de OT taken zelfstandig te beheren en af te werken. Je kan doelgericht werken -je zal niet steeds taakgericht aangestuurd worden- Je bent analytisch sterk Je kan goed communiceren met verschillende stakeholders (zowel mondeling als schriftelijk). Talenkennis: Nederlands + Engels (ook technisch). What we offer We bieden jou een uitdagende en zeer veelzijdige job in een klein team met mooie verantwoordelijkheden binnen een financieel gezond bedrijf. Je komt terecht in een professionele omgeving met enerzijds de voordelen die een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open cultuur - best of both world! Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding. Vacancy description Takenpakket Je voert curatieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden uit op niveau van bestaande sturingen (een veelvoud van systemen met bijhorende softwaretools, oud en nieuw). Je voert onderhoudswerkzaamheden op het batch systeem en de supervisiesystemen, zowel de lokale als overkoepelende systemen. De MES-laag, die de connectie vormt tussen SAP en de machine/proces automatisatie, behoort ook tot het OT domein. Je assisteert bij de inbedrijfnames of optimalisaties op alle niveaus. Je beheert de gebruikte netwerken en bewaakt de OT architectuur. (ISA 95 levels 1-2-3, Vlan’s, RAS connecties, firewall rules) Uitvoeren van kleinere aanpassingen en optimalisaties systemen, met het bijwerken van de functionele of detail analyse documenten. Je houdt de back-ups van alle systemen up-to-date en zorgt voor de archivering van de ondernomen acties en alsook restore testen beschrijven en uitvoeren. Je analyseert storingen op alle niveaus en lost op. Hiervoor ken je de productieprocessen (ISA 95 level 0). Je bent bereid deel uit te maken van de permanentieploeg OT. Deze taken behoren allen tot het ITIL framework, je zal dit framework verder vorm geven met de andere OT collega’s.
Project Ingenieur Elektriciteit
Whoohoo, Antwerp, Flanders
Over de functieAls Project Ingenieur Elektriciteit overleg je samen met de projectleider, de specificaties en ontwerpen van projecten. Dit bespreek je ook in detail met klanten en partners (bv. engineering- en tekenbureaus). Je zal verantwoordelijk zijn voor het opmaken van technische dossiers en je zal communiceren met o.a. leveranciers, arbeiders, engineerings- en tekenbureaus en eindklanten en je rapporteert aan de projectleider.Verder zal je als Project Ingenieur Elektriciteit instaan voor het beheer van de planning van specifieke werven en je zal mede de bestellingen en leveringen van bestanddelen d.m.v. een ERP-systeem.Je volgt de uitvoering in de werkplaats en de installatie op de werven op.Je draagt zorg voor het op tijd leveren van betrouwbare, geteste systemen met de vooropgestelde kwaliteiten, met optimale inzet van middelen. Hierbij ben jij diegene die ervoor zorgt dat technische maar ook organisatorische problemen doelmatig aangepakt en opgelost worden.Functie eisenAls Projectingnenieur ben je: in het bezit van een hoger technisch diploma (elektriciteit, elektromechanica, elektronica,..)stressbestendig, resultaatgericht en beschikt over goede organisatorische vaardighedeneen klantgerichte en assertieve persoonlijkheid met sterke commerciële en sociale vaardighedende trotse houder van een rijbewijs B Over het bedrijfMaak kennis met jouw droomjob bij Whoohoo en verdien:Een vast contract van onbepaalde duur of freelance contractSalaris of tarief naar jouw ervaringfirmawagen + tankkaartHospitalisatieverzekeringGroepsverzekeringMaaltijdcheques van €8/gewerkte dagECO-cheques van €250/jaar20 dagen vakantie + 12 ADV dagenDe mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching en trainingToegang tot opleidingsmogelijkheden en een opleidingsplatformProject SourcingWhoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?SolliciterenHerken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.
Operator elektriciteit/elektronica
Accent, Olsene, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploirijden met een elektrische transpaletstocktellingen uitvoerenop basis van een tekening de kabels en componenten op de juiste plaats monteren.draadtappen en borenDescription de l'emploirijden met een elektrische transpaletstocktellingen uitvoerenop basis van een tekening de kabels en componenten op de juiste plaats monteren.draadtappen en borenInformations sur l'entrepriseAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Informations sur l'entrepriseAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Votre profilWe zijn op zoek naar iemand die flexibel is en veilig werkt.Votre profilWe zijn op zoek naar iemand die flexibel is en veilig werkt.Nous vous offronsBij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.Nous vous offronsBij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.
Operator elektriciteit/elektronica
Accent, Olsene, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijvingrijden met een elektrische transpaletstocktellingen uitvoerenop basis van een tekening de kabels en componenten op de juiste plaats monteren.draadtappen en borenFunctieomschrijvingrijden met een elektrische transpaletstocktellingen uitvoerenop basis van een tekening de kabels en componenten op de juiste plaats monteren.draadtappen en borenBedrijfsinformatieAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.BedrijfsinformatieAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Jouw profielWe zijn op zoek naar iemand die flexibel is en veilig werkt.Jouw profielWe zijn op zoek naar iemand die flexibel is en veilig werkt.Wij bieden jouBij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.Wij bieden jouBij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.
R&D ingenieur Elektromechanica ( vast contract )
JOBFACTO, Deinze, Gent
Online sinds 2 mrt. 2021 - gewijzigd sinds 4 mrt. 2021 - Vaste Job Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties die het bedrijf produceert “op maat“ van de klanten. U zal deel uitmaken van een team dat instaat voor de ontwikkeling en praktische uitwerking van meet- en controlesystemen voor de auto-industrie. Dit omvat onder andere verantwoordelijkheid voor: technische dossiers met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures… vooral in 3D en 2D (Solidworks) externe technische dossiers voor de klant productiedossiers met detailtekeningen documentatie opstellen communicatie met de klant overleg met de sales & productieafdelingen om een project te begeleiden Master ingenieur elektromechanica. Eventuele ervaring met elektromechanische engineering en de uitwerking van technische plannen van industriële installaties en projecten is een pluspunt. Goede kennis van Solidworks, E-Plan en AutoCAD Benevens de nodige technische basiskennis, vragen wij de volgende attitudes van de kandidaat: loyaliteit, gedrevenheid, collegialiteit, professionalisme en leergierigheid. Voor de opleiding in de afdeling service & installatie buitenland is bereidheid tot veelvuldig wereldwijd reizen en een hands-on instelling nodig. Jobgerelateerde competenties De noden identificeren volgens de lastenboeken en de bestaande technische gegevens Prototypes en proefseries van elektronische producten uitwerken en assembleren Schema's en detailplannen van subeenheden of eenheden uitwerken en aanpassen Als KMO met nauwe onderlinge persoonlijke contacten, bieden wij u uitzicht op een langdurige werkrelatie en de mogelijkheid om uw talenten op creatief en technisch vlak te ontplooien, binnen een dynamische omgeving. Plaats tewerkstelling Master Industriële wetenschappen: Elektromechanica Master Industriële wetenschappen: Elektronica - ICT - Elektronica gelijkwaardig door ervaring. Werkervaring Geen ervaring Talenkennis Nederlands (zeer goed) Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.
Systeem ingenieur
WERAANBIEDING UIT EEN ANDERE REGIO, Zottegem, Aalst
Beroep: Leidinggevende functies op het gebied van speur- en ontwikkelingswerk Functieomschrijving Functiebeschrijving Intersoft Electronics (IE) Services is een Belgisch ingenieursbureau dat actief is in het domein van radarsystemen voor luchtverkeersleiding (ATC) en luchtverdediging (AD). IE Services maakt deel uit van de IE Group die Intersoft Electronics, Advionics en Radar Solutions in België en dochterondernemingen wereldwijd omvat. IE Services is onlangs opgericht om de IE Group en zijn klanten wereldwijd te ondersteunen, om het luchtruim veiliger te maken. We richten ons op het leveren van radarondersteuning en het ontwikkelen van tools om het dagelijkse werk van onze klanten, voornamelijk radar- en navigatie-ingenieurs, te vergemakkelijken. We zijn momenteel op zoek naar een allround service engineer om ons team te versterken. Als lid van IE Services maak je deel uit van het team voor het leveren van gespecialiseerde radarondersteuning aan onze klanten wereldwijd. Je dient samen te werken met interne en externe engineeringteams, projectpartners en klanten. Je moet radar- en navigatiemetingscampagnes uitvoeren op luchthavens en radarsites over de hele wereld. Je voert data-analyse uit met gespecialiseerde tools waarvan binnenshuis opleidingen zullen worden voor voorzien. Je hebt de flexibiliteit om zo zelfstandig te werken als nodig is. Je werkt in een dynamisch en enthousiast team en krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Bachelor of Master's diploma in engineering, industriële wetenschappen of gelijkwaardig door ervaring. Kennis van radar theorie en werking is een voordeel, maar niet essentieel. Goede kennis van of interesse in analoge en digitale elektronica, communicatienetwerken. Goede organisatorische vaardigheden om te zorgen voor tijdige levering van kwaliteitskritieke projecten. Kan zelfstandig en in groep werken en is in staat het voortouw te nemen bij on-site support en meetcampagnes. Je bent een probleemoplosser en een teamspeler die leergierig is. Goede kennis van het Engels, kennis van andere talen kan een voordeel zijn. Je bent op zoek naar een uitdagende baan waarin je mee kan helpen met het bepalen van je eigen specialisatiedomein. Je komt terecht in ons nieuwe bedrijf, onderdeel van de IE Group, in een hightech engineeringomgeving. Afhankelijk van je vaardigheden, expertise, flexibiliteit en ambities krijg je de kans om het bedrijf te laten groeien. Uw salaris zal competitief zijn en evolueren op basis van uw ervaring, inzet en resultaten. Uitgezonderd tijdens dienstreizen (tussen 5 en 25% afhankelijk van lopende projecten) werk je in Zottegem. Afhankelijk van de lopende projecten is telewerken mogelijk.
Elektrische ingenieur AC
MINISTRY OF SOLAR, België, BE
Geactualiseerd op 26 januari 2021via MINISTRY OF SOLAR Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste elektrische ingenieur AC (Asynchronous Current) (M/V). We zoeken een technische bolleboos met het volgende profiel: Je maakt deel uit van het Ingenieurs team. Je staat in voor de elektrische inkoppeling van fotovoltaïsche systemen (uitwerking en berekening) Je bent eindverantwoordelijke voor de eendraadschema¿s, meerdraadschema¿s, kabelberekening (E-Plan, Caneco) Je bent expert in middenspanning en laagspanning Je staat in voor de communicatie tussen het ingenieursteam en de bordenbouw Je optimaliseert de elektrische borden Je gaat mee naar klanten als technisch expert Je coördineert de werf i.v.m. het AC gedeelte Je staat in voor de A.R.E.I.-keuring van de installaties Je communiceert met validatiebureaus en externe experts, leveranciers Je ontwerpt het AC gedeelte voor het plaatsen van zonnepanelen Het aanspreekpunt zijn voor ingenieurs, projectmanagers in het geval van allerlei elektrische vragen i.v.m. inkoppeling van de PV-installatie aan de elektrische installatie van de klant, dit zowel op hoogspanning als op laagspanning Uitklaren technische vereisten conform de te gebruiken normen Wij bieden een zeer uitdagende rol aan iemand die snel wil meegroeien in een dynamisch bedrijf. De kandidaat heeft interesse in groene energie, werkt zelfstandig, is gedreven, houdt zich aan deadlines, motiveert de collega¿s en is resultaat georiënteerd. De kandidaat is technisch zeer sterk, en kan projecten op tijd tot een goed einde brengen. Profiel Sterke kennis van het ontwerpen van elektrische installaties conform het AREI en Synergrid Stressbestendig en houdt zich aan deadlines Zowel schriftelijk als telefonisch vlot in het Nederlands, Frans en Engels Kennis van courante PC toepassingen (Word, Excel, Outlook) Caneco E-Plan Minimum rijbewijs B Integer en eerlijk; Autonoom en oplossingsgericht; Planmatig en communicatief; Teamplayer; Efficiënt en punctueel; Gemotiveerd en gedreven; Flexibel en assertief; Talenkennis Frans : Middelmatige Engels : Middelmatige Nederlands : Goed Tekenen en technische opmaak / Tekenen in de elektriciteit/elektronica Naam van de werkgever Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
SOFTWARE INGENIEUR (WINDOWS/LINUX) - TURNHOUT
Dekimo, Turnhout
Team1/Dekimo ontwikkelt elektronica, embedded software en applicatiesoftware voor technische toepassingen. Voor onze nieuwe vestiging in Turnhout zoeken we ingenieurs en informatici voor het designen en ontwerpen van complexe, elektronische toestellen en het schrijven van software applicaties op PC platformen. Zie onze site www.dekimo.com voor meer informatie. Je hebt een master opleiding in informatica of je bent industrieel / burgerlijk ingenieur en hebt reeds ontwerp- en programmeerervaring (C, C++, Java onder Windows/Linux). Je hebt bovendien voldoende affiniteit met software ontwerp en bent een échte ontwikkelaar die begeesterd is door techniek. Wij bieden je naast een prettige werksfeer, interessant en vooral afwisselend werk. Je hebt de mogelijkheid om jezelf op korte tijd te ontplooien en constant zaken bij te leren. Je wordt opgenomen in een groep van meer dan 275 uitmuntende ontwikkelaars, verspreid over 13 vestigingen, waardoor je, mits inzet, relatief snel een zeer professioneel niveau kan bereiken. Plaats tewerkstelling Master: Studiegebied Toegepaste wetenschappen Werkervaring Beperkte ervaring ( Talenkennis Nederlands (zeer goed) Engels (zeer goed) Rijbewijs Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.
SOFTWARE INGENIEUR (WINDOWS/LINUX) - KORTRIJK
Dekimo, Kuurne, Kortrijk
Dekimo ontwikkelt firmware, embedded software en elektronica op maat voor de industrie. Wij zijn één van de grootste designhuizen in onze soort in Vlaanderen. Momenteel zoeken we voor onze afdeling in Kortrijk (Kuurne) ingenieurs met ervaring in C++ / Java onder Linux en/of Windows on site. Zie www.dekimo.com voor meer informatie. Je hebt een master opleiding in informatica of je bent industrieel / burgerlijk ingenieur met enkele jaren ervaring en hebt interesse in ontwerp en programmeren (C, C++, Java onder Windows/Linux). Je hebt bovendien voldoende affiniteit met elektronica en bent een échte ontwikkelaar die begeesterd is door techniek. Wij bieden je naast een prettige werksfeer, interessant en vooral afwisselend werk. Je hebt de mogelijkheid om jezelf op korte tijd te ontplooien en constant zaken bij te leren. Je maakt deel uit van een team van meer dan 275 uitmuntende ontwikkelaars, hetzij in één van onze 13 vestigingen, hetzij on-site bij onze klant. Master: Studiegebied Toegepaste wetenschappen Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Talenkennis Nederlands (zeer goed) Engels (goed) Rijbewijs Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.
Commercieel ingestelde Ingenieur/Projectmanager Elektromechanica/Elektronica Turnhout
Actief Interim, Turnhout
Commercieel ingestelde Ingenieur/Projectmanager Elektromechanica/Elektronica Turnhout Engineering Commercieel ingestelde Ingenieur/Projectmanager Elektromechanica/Elektronica Turnhout Ben jij een ingenieur die op zoek is naar een vaste voltijdse boeiende job met veel variatie? Heb je ook wat commerciële feeling? Zoek niet verder Jouw takenpakket: Projecten begeleiden en opvolgen, hierbij een operationeel team aansturen Inplannen personeel op de diverse projecten Werkvoorbereidingen (bestellen/inhuren van benodigd materiaal, materieel en inleenkrachten/onderaannemers). Uitwerken van een definitief ontwerp, zorgdragen voor werktekeningen en een volledige opdrachtbeschrijving. Beoordelen van offertes, bestellingen en facturen Afspraken maken met klanten en leveranciers t.b.v. voortgang projecten CAD-tekeningen (isometrisch) Samenstellen van technische dossiers van uitgevoerde projecten Uitwerken van meer-/minderwerk en zorgen voor een correcte afhandeling. Onderhouden van strategische contacten met marktpartijen (klanten en leveranciers) In wat voor sector ga je aan de slag? Ons uitgebreide aanbod kunnen we als volgt samenvatten: Geavanceerde carwashmogelijkheden Installatie en onderhoud aan tank- en leidingwerk, lekdetectie, inspecties en tankkeuringen plaatsing lichtmasten, wasstraten en laadpalen, onderhoud aan prijzenborden, temperatuurdetectie LPG service en installatie Betalingssystemen; van kassasystemen en betaalterminals voor bemande en onbemande stations, tot een tankinhoudmeetsysteem en mediatoebehoren Brandstofpompen in diverse ranges Wat wij van jou vragen: Je volgde een hogere technische opleiding (industrieel ingenieur, elektromechanica, mechanica, bouwkunde) Je spreekt zeer goed Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans. Commercieel ben je sterk. Jij weet steeds het overzicht te behouden (helikopterview). Wat wij jou bieden: Je gaat aan de slag bij een internationaal bedrijf dat actief is in 28 landen. Wereldwijd heb je 3500 collega's. In de Benelux zijn dat ruim 300 medewerkers in Turnhout en Dordrecht (Nederland). In de Benelux bestaat je klantenbestand uit zo'n 5000 tankstations. Je krijgt een intensieve bedrijfsopleiding die je helemaal voorbereidt op je job. Er bestaan ook reële groeimogelijkheden. Je aantrekkelijk salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen. Ook een bedrijfswagen staat voor je klaar. Na een positieve interimperiode, ga je vast in dienst. Is deze job iets voor jou? Solliciteer dan via onze website of mail je cv naar natalie.andersonactief.be. Je wordt telefonisch gecontacteerd voor een verkennend gesprek.
Ingenieur Elektriciteit
RÉGIE DES BÂTIMENTS, België, BE
Beschrijving van de onderneming Er is 1 plaats bij de projectgroep van de operationele diensten in Brussel (Guldenvlieslaan 87, 1060 Brussel), van de Regie der Gebouwen . De Operationele diensten van Brussel zijn de grootste van de Regie der Gebouwen en hebben dan ook de meest uitgebreide waaier aan projecten: cultureel patriomonium, Europese instellingen, wetenschappelijke laboratoria, het justitiepaleis, grote kantoorgebouwen, de koninklijke musea Bij ons kan je aan de slag in zowel bouw- en renovatieprojecten als in onderhoudswerken. De projectgroep is specifiek bezit met de Europese projecten, voornamelijk met de Europese scholen , maar bijvoorbeeld ook met de Residence Palace . De Brusselse kantoren zijn gemakkelijk bereikbaar en liggen in een hippe buurt vlakbij het centrum. De Regie der Gebouwen zorgt ervoor dat de federale ambtenaren in kwalitatieve kantoren kunnen werken en houdt ook het federaal architecturaal patrimonium in stand. Haar opdracht bestaat zowel uit het beheer en onderhoud van bestaand federaal vastgoed als uit bouw-, renovatie- en restauratiewerken. De Regie der Gebouwen bestaat uit een hoofdzetel in Brussel en meerdere operationele diensten in het hele land. De Regie der Gebouwen heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op modernisering en is ook vandaag nog volop in verandering. Zo werkt ze onder meer aan een aangename, kwalitatieve en inspirerende werkomgeving voor haar medewerkers. Dat doet ze door in te zetten op resultaatgericht werk, aantrekkelijke kantoren, nieuwe technologieën en een verdere digitalisering van haar werking. Ten slotte hecht ze ook veel belang aan teamwerk en aan een goed evenwicht tussen werk en privé. Functiebeschrijving Je bent verantwoordelijke voor de werfopvolging van de elektrische installaties bij nieuwbouwprojecten . Je volgt de werven op administratief en technisch vlak op, al dan niet in samenwerking met het studiebureau : ¿ Je stelt prijsaanvragen en bestelopdrachten op. ¿ Je evalueert de technische kant van de offertes. ¿ Je geeft adviezen of aanbevelingen wat betreft de werken. ¿ Je doet de aanvragen voor de nodige vergunningen. ¿ Je ziet toe op de technische aspecten en de veiligheidsaspecten van de uitvoering tot aan de definitieve oplevering en de overdracht aan de klant. Je verzekert het beheer van de elektrische installaties op de gebouwensites : ¿ Je volgt de staat en evolutie van de installaties. ¿ Je volgt de vragen van de klant op. ¿ Je zorgt voor gepaste interventies, maakt een stand van zaken op en organiseert een interventie bij de klant. ¿ Je maakt onderhoudscontracten op van onderaannemers en volgt deze op. ¿ Je formuleert advies preventief of op aanvraag. Je beheert studies van de elektrische installaties voor de nieuwe projecten volgens de behoeftes van de Regie der Gebouwen en haar klanten : ¿ Je volgt het behoeften programma van de klant op en adviseert hem voor innovaties. ¿ Je staat in voor de studie in samenwerking met de collega's. ¿ Je volgt het studiecontract op van een extern studiebureau. ¿ Je controleert de studie en geeft advies extern studiebureau. Je blijft op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen in de recente technieken om ervoor te zorgen dat je deze kennis in jouw studies , beheer en werfopvolging kan gebruiken: ¿ Je neemt deel aan studiedagen. ¿ Je neemt regelmatig en op eigen initiatief de vakliteratuur door. ¿ Je neemt deel aan interne vergaderingen die gericht zijn op kennisoverdracht. Meer weten over werken bij de Projectgroep? Denis Nanga - Adviseur Ingenieur A3- Regie der Gebouwen Tel.: 02 541 62 14 E-mail: Denis.Nangabuildingsagency.be Philippe Chiau - Industrieel Ingenieur A2 - Regie der Gebouwen Tel.: 02 541 66 70 E-mail: Philippe.chiaubuildingsagency.be Waarom kiezen voor de Regie der Gebouwen? Profielbeschrijving 1. Vereiste diploma op de uiterste inschrijvingsdatum (15/04/2021): Diploma van basisopleiding van de 2de cyclus van master in de industriële wetenschappen / industrieel ingenieur uitgereikt door een Belgische universiteit of een hogeschool na tenminste 4 jaar studie in het domein elektriciteit, elektromechanica, of elektronica. OF Diploma van basisopleiding van de 2de cyclus van Burgerlijk ingenieur/ master in de ingenieurswetenschappen uitgereikt door een Belgische universiteit na tenminste 5 jaar studie in het domein elektriciteit, elektromechanica, of elektronica. Voordelen van de betrekking Loon Minimum aanvangswedde: 45.057,08 EUR (bruto jaarsalaris, reeds aangepast aan de huidige index, reglementaire toelagen niet inbegrepen). Voordelen Een goed evenwicht tussen werk en privéleven (glijdende werkuren in een 38 urenweek, mogelijkheid tot recuperatie van overuren, mogelijkheid tot telewerk). Een uitgebreid opleidingsaanbod (te volgen tijdens de werkuren). Een abonnement woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en mogelijkheid tot fietsvergoeding. Een smartphone en abonnement voor professioneel gebruik en voordelige tarieven voor privégebruik. 26 dagen verlof vrij te kiezen, plus verlof tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Een inhoudelijk interessante en zinvolle job, waarmee u bijdraagt tot de kwaliteitsvolle huisvesting van 66.000 federale ambtenaren, het beheer van bijzondere architecturale sites en de verduurzaming van het federale vastgoed. Ontdek alle informatie (extra premies en toelagen, ) en voordelen over werken bij de federale overheid op FedWeb , het portaal van het federale personeel. Extra informatie Werkplek SAINT-GILLES,België Soort overeenkomst : AOD Elektromechanica, elektriciteit en elektronica
Ingenieur consultant energie efficiëntie
Enprove, Gent
| België (BE) : Arr. Gent | 1 BANEN | Vertraagde start Ingenieur consultant energie efficiëntie Werkgelegenheidssector: Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie Arbeidsduur: Voltijds Soort contract: Oproepbasis Beroep: Elektronica-ingenieurs Functieomschrijving Functiebeschrijving · Uitvoeren van energie audits in bedrijven, opmaken van energie audit rapporten. · Autonoom uitvoeren van energiestudies en energieplannen in het kader van de Energiebeleidsovereenkomst (EBO), de Europese Energie-Efficiëntie Richtlijn (EU EED) en omgevingsvergunningsaanvragen. · Energieconsultant voor zowel KMO’s, GO’s, lokale besturen als multinationals. · Geven van opleidingen aan energiemanagers. ·Je bereidt, beheert en ondersteunt voor onze klanten technisch de studie en/of implementatieplannen van duurzaamheidsprojecten. Je bepaalt de milieu-impact van materialen, CO2-uitstoot en berekent de totale kosten van installaties. · Energiemetingen uitvoeren bij klanten en interpreteren van de data. · Mee denken in de verdere ontwikkelingen van de monitoring software. ·Voor een aantal klanten help je bij het implementeren en beheren van energiemonitoring software en sta je in voor de opvolging van de verzamelde data: Je controleert, valideert en analyseert de verbruiksgegevens. Je initieert en neemt eigenaarschap op over correctieve acties, waaronder het aanvullen van ontbrekende gegevens en het voorzien van extra input of bijkomende parameters ter ondersteuning van de analyse. Je staat in voor de dataverwerking en je produceert duidelijke rapporten, grafieken, dashboards etc. Je denkt mee in de verdere ontwikkeling van de energiemonitoring software · Je hebt een technische opleiding genoten, bij voorkeur ben je ingenieur. · Je hebt ervaring met energie- of duurzaamheidsprojecten. · Je hebt interesse in (energie-)data en je bent in staat om energiedata te interpreteren · Je bent analytisch ingesteld. · Je kan helder communiceren. · Je hebt een hart voor het klimaat Je bent ambitieus. Werklocatie Arthur Verhaegenstraat 20 Beroepservaring Master of vergelijkbaar niveau Rijbewijs Overige uitkeringen · Voltijds contract van onbepaalde duur · Competitief loon · Groeps- en hospitalisatieverzekering · Wagen Om te solliciteren voor deze job, gelieve de sollicitatie procedure te raadplegen
Development Engineer .NET (ook Starter Ingenieur) regio Antwerpen
People for Projects, Antwerpen
Home » Vacatures » Development Engineer .NET (ook Starter Ingenieur) regio Antwerpen Development Engineer .NET (ook Starter Ingenieur) regio Antwerpen P4P zoekt een Development Engineer .NET (ook Starter Ingenieur) in de regio Antwerpen . Als Development Engineer .NET (ook Starter Ingenieur) zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Functionele vereisten vertalen naar technische ontwerpen en oplossingen Uitvoeren van IT ontwikkelingen, validaties en implementaties Bieden van ondersteuning omtrent IT en technische ontwikkeling Ondersteunen van projectmanagementactiviteiten Deelnemen aan onderhoudsactiviteiten Rapporteren aan de IT teamleider Master diploma (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur) Elektronica-ICT, Computerwetenschappen, Toegepaste Informatica of gelijkwaardig door ervaring Schoolverlaters worden aangemoedigd ook te solliciteren Ervaring met .Net Development en Frameworks Vloeiend communiceren in het Nederlands Een vast contract van onbepaalde duur Een boeiende en uitdagende job bij een internationaal bedrijf waar je de nodige ondersteuning krijgt Antwerpen Oudeleeuwenrui 7 bus 8 2000 Antwerpen
Ingenieur elektronica
FORUM JOBS, Roeselare
Geactualiseerd op 27 januari 2021via FORUM JOBS Voor een groeiend bedrijf regio Roeselare zijn wij momenteel op zoek naar een Ingenieur Elektronica als rechterhand van de zaakvoerder. Na een opleiding om omvormers te herstellen sta je in voor het onderzoek en het oplossen van complexe defecten. Om deze opdracht goed te kunnen uitvoeren krijg je de nodige apparatuur ter beschikking. Als rechterhand van de zaakvoerder streef je ernaar om een zo hoog mogelijke slaagkans op herstel te halen. Daarnaast werk je ook procedures uit om bepaalde defecten te herstellen en geef je intern opleiding en bijstand om collega's te ondersteunen. Klanten kunnen bij jou terecht met hun technische vragen. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Profiel Je behaalde een diploma Ingenieur Elektronica, je werkt nauwkeurig en bent sterk analytisch. Je werkt graag in teamverband en bent in staat om een team te leiden en te begeleiden. Een occasionele opleiding of interventie buiten de grenzen schrikt u niet af (max. 3 weken/jaar) U bent leergierig, sociaal, commercieel. Talenkennis Nederlands : Goed Engels : Middelmatige Naam van de werkgever Presentatiewijze een motivatiebrief en een C.V. te versturen via e-mail Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Automatisatie Ingenieur
AFB, Maldegem, Eeklo
Online sinds 27 apr. 2021 - gewijzigd sinds 8 jun. 2021 - Vaste Job Waar ga je werken? AFB gaat voor een modern productiebedrijf op zoek naar een Automatisatie Ingenieur die zijn uitdaging zoekt binnen een innoverende projectomgeving. Je werkt onder meteen vast contract onbepaalde duur. Wat ga je doen? Als Automatisatie Ingenieur sta je mee in voor de planning, de coördinatie en realisatie van de verdere modernisatie en automatisatie van productieprocessen en het machinepark. Het huidig machinepark bestaat uit 24 productielijnen gekenmerkt door een breed aanbod van oude en nieuwe technologieën. Om dit te realiseren ben je als projectverantwoordelijke mee verantwoordelijk voor de voorbereiding van investeringsaanvragen, project specificaties en studies met betrekking tot kosten en rendabiliteit van deze projecten. Je helpt mee zoeken naar oplossingen voor operationele problemen en bottlenecks en werkt hiervoor nauw samen met de onderhoudsafdelingen. Je staat in voor de training en coaching van verschillende afdelingen met betrekking tot het correct gebruik van meet- en regelapparatuur, en de software. Je hebt een bachelor of masteropleiding binnen elektromechanica, elektrotechniek of elektronica en bent vertrouwd met automatiseringsprocessen. Je hebt een goede kennis van Siemens Tia Portal S7, Mitsubishi PLC-sturing en servomotoren. Je programmeert graag PLC's en bent eveneens enthousiast om een groot aandeel van je tijd door te brengen binnen productie waar je aan troubleshooting doet en operationele technische vraagstukken oplost. Je kan zelfstandig werken en werkt graag in teamverband. Je bent proactief, neemt initiatief en neemt graag verantwoordelijkheid. Je bent technisch gedreven en leergierig, en volgt technische evoluties nauw op. Jobgerelateerde competenties Het automatiseringsprogramma controleren aan de hand van een reeks tests op een testplatform, in de werkplaats, ter plaatse De functionele analyse van de installatie uitvoeren en omzetten in een automatiseringsprogramma Componenten en instrumenten afstellen met het oog op de inbedrijfstelling (aandrijver, motor, verdeler, zenders, receptoren, regelaars, ) Automatiseringsmateriaal, softwareprogramma's en de netwerkarchitectuur van de installatie bepalen Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een innoverend productiebedrijf gekenmerkt door een persoonlijke, collegiale werksfeer en werktevredenheid. Een uitdagende en gevarieerde job als Automatisatie Ingenieur, binnen een projectomgeving, waarbij je jezelf kan ontplooien tot technisch expert automatisatie. Een degelijk opleidingstraject en de ondersteuning van ervaren collega's. Een aantrekkelijke verloning in lijn met je ervaring en kennis, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, mogelijkheid tot fietsleasing en interessante kwartaalbonus. INTERESSE? Stuur dan rechtstreeks je cv naar dennisafb-recruitment.be met vermelding van de vacature en/of referentie, of solliciteer via de aangegeven link op deze website. Heb je verder vragen over deze vacature of wens je je zoektocht nader toe te lichten? Geef dan zeker een seintje op 0496/90.16.55, ik help je graag verder. Discretie verzekerd. Groeten, Dennis. Plaats tewerkstelling Master Industriële wetenschappen: Elektrotechniek Master Industriële wetenschappen: Elektromechanica Master Industriële wetenschappen: Elektronica - ICT gelijkwaardig door ervaring. Werkervaring Beperkte ervaring ( Talenkennis Nederlands (zeer goed) Voltijds Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures. Elektrotechnieker Machinebouw Automatisatie
Elektronica ingenieur
vind!, België, BE
Heb jij een passie voor elektronica en ben je op zoek naar een veelzijdige functie?
Hands-on Elektronica specialist
vind!, België, BE, Kruishoutem
Je bent gebeten door elektronica en wil industriële pc's, PLC's en motorsturingen herstellen? Lees dan zeker verder Als specialist elektronica zoek je fouten tot op component-niveau op PCB’s door logisch te redeneren en schema’s op te stellen. Na een opleidingsperiode, werk je zelfstandig aan herstellingen. Je staat hoofdzakelijk in voor het herstellen van industriële elektronica zoals: PLC’s, motordrives, voedingen en operator panels. Je gebruikt verschillende meetapparaten. Je verdiept je in nog ongekende toestellen zodat deze functioneel getest kunnen worden. Je communiceert met klanten over foutmeldingen en de status van herstellingen. Na loop van tijd neem je nieuwe collega's onder jouw vleugels. Waar ga je werken? Een kleine, dynamische onderneming en specialist in het herstellen van industriële elektronica tot op component-niveau. Indien je niet voldoet aan één of meerdere van de hieronder vermelde competenties, laat dit je dan niet meteen afschrikken. Bel of mail ons om gerichter af te stemmen, zo kunnen wij je kandidatuur persoonlijk verder inschatten. Een ruime basiskennis van elektronica is van groot belang. Je bent analytisch en inventief in het vinden van oplossingen. Je kan goed zelfstandig werken. Je durft je handen uit de mouwen te steken. Je beschikt over een diploma industrieel ingenieur elektronica. Wat biedt jouw werkgever? Er wordt heel veel belang gehecht aan opleiding, het delen van kennis en een open communicatie Ook naar werkregeling toe is de firma soepel. Marktconforme verloning. Ben jij het talent dat wij zoeken? Ons TalentTeam komt graag met je in contact
VALIDATIE INGENIEUR ELEKTRONICA
Hays, Zaventem, Halle-Vilvoorde
Regio Brussel | Ingenieur validatie | Internationaal karakter | Bedrijfswagen | 1080891 Onze klant is een specialist en marktleider in hun sector. Ze zijn wereldwijd gekend voor hun producten en zijn de enige in hun sector die alles in huis hebben om een project van A-Z in eigen beheer te leiden. Ze zijn zeer gekend binnen de wereld van elektromechanica en elektronica. In exclusieve samenwerking met onze klant, zoeken wij specifiek dringend naar een validatie ingenieur. - Bachelor of master Elektronica - Minimum een eerste ervaring in validatie of testing gevraagd - Regio: Zaventem In deze functie ben je verantwoordelijk voor de validatie van elektrische/elektronische en softwareproducten en systemen. Hierbij hou je rekening met de relevante eisen en standaarden van licht- en powerproducten. Jouw voornaamste taken zijn: Het samenwerken gedurende het ontwerp fase en de nodige feedback op sterkte en zwakte punten van dit technisch ontwerp. Daarnaast bereid je testen voor, dit voor de technische validatie van nieuwe of aangepaste ontwerpen. Je valideert alle onderdelen op elektrisch, elektronisch en softwarematig vlak in externe en in-house laboratoria. Systeem- en productintegratietesting maken hier ook deel van uit. Ook word je betrokken bij de certifiëring en werk je samen bij complexe field return-onderzoeken. Je bedenkt ook samen met R&D het gebruik van nieuwe materialen, componenten en technologieën. Ook denk je mee aan nieuwe manieren over hoe een product of ontwerp verbeterd kan worden en vergelijk je die met de producten van de concurrentie. Voor deze functie zoeken wij een Bachelor of Industrieel Ingenieur in Elektronica of Elektriciteit. 2 à 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie wordt verwacht. Maar iemand met de juiste motivatie, opleiding en een stage-ervaring in testing of validatie kan ook in aanmerking komen. Qua talen wordt er vooral een zeer vlotte beheersing van het Engels verwacht. Een kennis van het Nederlands of Frans is een plus maar geen vereiste. Verder ben je georganiseerd en ben je bereid om steeds in actieve en verschillende projecten betrokken te worden. Ook beschik je minstens over een basiskennis van elektrische analoge circuits, oscilloscopen, spectrum analyses, PCB Borden en transformatoren. Daarnaast is ook ervaring met automated regression testing, waaronder GUI testing een grote plus. Kennis van Standaarden binnen IEC, DIN is ook een mooie meerwaarde. Onze klant biedt voor deze functie een uitgebreid pakket aan voordelen aan. Inclusief een bedrijfswagen en een aantrekkelijk brutoloon. Daarnaast zijn er ook doorgroeimogelijkheden, veel opleidingen en een leuke internationale dynamische sfeer voorzien.
Projectleider - Ingenieur Elektrotechnische Uitrusting
Agis Consulting BVBA, Antwerpen
Home » Projectleider - Ingenieur Elektrotechnische Uitrusting Projectleider - Ingenieur Elektrotechnische Uitrusting Onze opdrachtgever is een innoverend ingenieursbureau met gespecialiseerde diensten op het vlak van: • stabiliteit: ontwerp van funderingen, grondkerende constructies, staal-, betonen houtconstructies • technieken: ontwerp van installaties HVAC, sanitair, brandbestrijding en elektriciteit • infrastructuur: ontwerp van omgevingswerken voor bedrijfsterreinen • veiligheid: veiligheidscoördinatie tijdens ontwerp én uitvoering van het project • energie: advies voor optimalisatie van energiegebruik in gebouwen Deze activiteiten situeren zich voornamelijk in de domeinen van nieuwbouw en renovaties van kantoor- en industriebouw, openbare gebouwen, appartementsbouw, burgerlijke bouwkunde en civiele constructies bij industriële installaties. Het team bestaat uit 20 medewerkers. Kernwaarden zijn een persoonlijke aanpak, het grondig aftoetsen van de behoeften van de gebruikers, integraal, innovatief en creatief ontwerpen waarbij techniek, constructie en het esthetische optimaal samengaan. Dit alles gebeurt binnen de door de klant vooropgestelde budgetten om zo te komen tot duurzame gebouwen met een hoog comfortgevoel. Om de verdere uitbreiding te ondersteunen wordt uitgekeken naar een Projectleider - Ingenieur Elektrotechnische Uitrusting. je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen projecten, je hebt een gevarieerde jobinhoud je overlegt met architecten, bouwheren, gebruikers, fabrikanten en installateurs je werkt concepten uit, bereidt ontwerpen voor, je stuurt dit aan met je team je staat in voor de opmaak van lastenboeken, meetstaten en ramingen, alsook de opvolging van de uitvoering een cruciaal aandachtspunt bij dit alles is duurzaam bouwen en rationeel energieverbruik je blijft op de hoogte van vernieuwingen en van elektrotechnische uitrustingen in het bijzonder je hebt een diplomaniveau bachelor of master elektromechanica, industriële wetenschappen, elektronica of gelijkwaardig door ervaring je bouwde expertise op in een voor onze opdrachtgever relevante omgeving, zoals een studiebureau of een installateur elektrotechnische uitrusting je hebt een ruime technische kennis van elektrische installaties zodat je zelfstandig voorontwerpen en concepten kan bedenken en coördineren zowel intern als extern je kan werken met Dialux, Caneco (Alpi) en/of andere kabelberekening programma’s kennis van AutoCAD en/of Revit betekent een meerwaarde je maakt vlot gebruik van MS Office (Excel, Word,…) je beschikt over een algemene talenkennis van Frans en Engels je bent communicatief en voldoende assertief je bent tegelijk resultaat-, klant- en kwaliteitsgericht Onze opdrachtgever biedt jou: een uitdagende functie binnen een groeiende, innovatieve en financieel gezonde onderneming een competitief salarispakket in lijn met je ervaring en potentieel Kantoor Antwerpen: Eglantierlaan 3, 2020 Antwerpen Kantoor Gent: Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge Mail: infoagis.be Tel. 32 3 448 00 21
Ingenieur « Sitemanager »
Gewestelijk Agentschap Voor Netheid, België, BE
Beschrijving van de onderneming Het Gewestelijk Agentschap voor Netheid, Net Brussel, is een paragewestelijke instelling onder de bevoegdheid van de Voogdijminister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering. Onze opdrachten zijn de ophaling van huishoudelijk afval en gelijkgesteld afval ¿ restafval en gesorteerd afval -, alsook de straatreiniging. We staan eveneens in voor de gewestelijke RECYPARK, de grofvuilophaling, de lediging en reiniging van de glasbollen en onmiddellijke omgeving. In juni 2020 heeft de Regering besloten om Net Brussel te begeleiden in een grondige herziening om een optimale dienstverlening te bieden aan de bevolking en aan de gebruikers van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, door Net Brussel te versterken als referentie-overheidswerkgever in zijn sector. Doelstelling is om Net Brussel te veranderen in een logisticus van de circulaire economie en een operator van de stadsnetheid die de uitdagingen van de klimaattransitie kan aangaan. Hiertoe is er een strategisch en operationeel beleidsplan in de maak om de herstructurering van Net Brussel te omkaderen, met het oog op een grotere kwaliteit, doeltreffendheid en efficiëntie in zijn diensten, en om zijn omschakeling voor te bereiden om te antwoorden op de uitdagingen van de circulaire economie en van de klimaattransitie. In dit kader zullen verschillende veranderingsprojecten worden geïnitieerd. Functiebeschrijving In het kader van de herstructurering van Net Brussel, zullen meerdere acties worden opgezet op operationeel vlak, waaronder de versterking van de ophaling van voedingsafval en van PMD alsook de hervorming van het schema van de huisvuilophalingen. In deze context, zal de ingenieur/ingenieure « Sitemanager » verantwoordelijk zijn voor een van de operationele sites van Net Brussel. Hij/Zij moet afwisselende opdrachten vervullen die een permanente wil tot verbetering van de processen, oog voor het welzijn van de personeelsleden en een bijzondere aandacht voor de naleving van de instructies door het volledige personeel vereisen. Taken Meer specifiek, zal hij/zij volgende taken realiseren: werken op het herstructureringsproject in verband met de selectieve ophaling PMD, de verplichte selectieve ophaling van organisch afval en de noodzaak om de middelen te optimaliseren, alsook de opsplitsing van de ophaalactiviteiten van overheidsdienst en de commerciële ophaalactiviteiten; in samenwerking met andere medewerkers/medewerksters de activiteit van de sector organiseren en de kwaliteit ervan garanderen; de werkorganisatie optimaliseren; het personeel motiveren om tot een optimale werking van de site te komen; de medewerkers/medewerksters ertoe brengen om aansluiting te vinden bij de beslissingen van de hiërarchie; toezien op de veiligheid van de personeelsleden en op de toepassing van de reglementeringen en procedures die van toepassing zijn bij Net Brussel; een permanente verbeteringsdynamiek van de werking van zijn activiteit initiëren en innovatieprojecten gelinkt aan de ontwikkeling van de activiteit coördineren; de communicatie en informatieoverdracht naar de ad-hocpersonen verzekeren om een doeltreffend en optimaal verloop van de netheidsopdrachten te garanderen; reportings over de activiteit van de sites bezorgen. Profielbeschrijving Vereist diploma Universitair diploma van Master als industrieel ingenieur/ingenieure. Deze master moet zijn behaald in het Belgisch officieel onderwijs. Voor de masters die zijn behaald in het buitenland, moeten deze zijn erkend als gelijkwaardig door de Franstalige Gemeenschap of Nederlandstalige Gemeenschap van België. Technische competenties Relevante ervaring in een vergelijkbare functie is vereist; Perfecte beheersing van een van de twee landstalen (mondeling en schriftelijk); Beheersing van de buroticatools (Officepakket en e-mail,); Rijbewijs B. Gedragscompetenties Goed leadership en een « natuurlijke » manager; Duidelijke en gestructureerde, schriftelijke en mondelinge communicatie; Zowel zelfstandig als in team kunnen werken; Grote stressbestendigheid; Flexibiliteit, aanpassingsvermogen, zin voor organisatie. Rijbewijs: Rijbewijs B Voordelen van de betrekking Net Brussel biedt een contract voor onbepaalde tijd, op basis van een loonpakket volgens het vigerende barema. Dit loonpakket gaat gepaard met veel extralegale voordelen en tegemoetkomingen van de Sociale dienst, zoals: betaald verlof (dubbel vakantiegeld); eindejaarspremie; maaltijdcheques van 8 euro/gepresteerde dag, waarvan 1,09 euro ten laste van de werknemer; productiviteitspremie die tot 2.000 euro netto/jaar kan bedragen; levensduurtepremie voor de inwoners van Brussel; hospitalisatieverzekering (gratis voor de betrokkene en tegemoetkoming voor het gezin); MIVB-vrijkaart en totale terugbetaling van de NMBS-transportkosten; tegemoetkoming in apothekersonkosten tot 400 euro per jaar, na bijdrage van 60 euro; tegemoetkoming in diverse kosten (bijv.: bril, tandprothesen,); tegemoetkoming bij sport- of cultureel abonnement. Door de bijzonderheden van hun functie beschikken de ingenieurs/ingenieures « Sitemanager » over een functievoertuig. Extra informatie Werkplek FOREST,België Soort overeenkomst : CDI Elektromechanica, elektriciteit en elektronica Voltijds De werkgever heeft de rekrutering voor deze vacature toevertrouwd aan Actiris. Gebruik My Actiris om te solliciteren of kom langs in een van onze agentschappen .