We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Supervisor voor catering in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Meewerkend ploegverantwoordelijke schoonmaak
Facilicom België, Antwerpen
Je coördineert de schoonmaakactiviteiten bij de jou toegewezen klant in de Antwerpse haven (linkeroever) en je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud.Je poetst regelmatig samen met de collega’s en geeft deze collega’s bij afwezigheid van de supervisor de nodige werkinstructies.Je werkt samen met je team en houdt toezicht op de kwaliteit van het uitgevoerde werk (50 teamleden, niet altijd tegelijk aanwezig).Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer, bestellingen en nazicht.Je regelt het administratieve luik (prestaties, …) en bezorgt deze aan je supervisor.Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en het schoonmaakpersoneel.Een fulltime contract van 37 uren.Verloning volgens 1A + 5%.Een dynamische werkomgeving in een financieel gezond en groeiend bedrijf, waar we beseffen dat onze mensen het verschil maken.Facilicom is in België al 40 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan alle facilitaire zorg uit handen nemen, op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Met ruim 4.000 medewerkers gaan wij verder dan alleen de dienstverlening. Door op de stoel van de opdrachtgever te gaan zitten, denken wij van tevoren goed na over wat de opdrachtgever beweegt en wat belangrijk is voor de dienstverlening. Met onze verschillende bedrijven Gom Cleaning, Prorest Catering, Trigion Security, Facilicom Hard Services en Facilicom Solutions maken wij het verschil.Gom is in België al 40 jaar innovatief in het vakkundig schoonhouden van gebouwen. Met onze bijna 3000 goed opgeleide medewerkers en doordachte werkmethodieken weten we op elke locatie de kwaliteit van de werkzaamheden voortdurend op een hoog peil te houden. Als pionier en voorloper in de schoonmaaksector heeft Gom een breed scala aan specialiteiten ontwikkeld. Zo doen we bijvoorbeeld ook specialistische reinigingswerkzaamheden zoals glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud en dieptereiniging van grootkeukens en sanitair, reiniging en opkuis na brand- en/of waterschade. Ook in de gezondheidszorg en de voedingsindustrie hebben wij de nodige expertise.Je woont bij voorkeur in het noordwesten van Antwerpen.Je hebt ervaring in de schoonmaak en hebt kennis van schoonmaakproducten en –machines.Je wilt fulltime werken.Je wilt 3 dagen week + 2 dagen in het weekend werken in een wisselend voorafgaand gekend shiftensysteem.Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands; mondeling & schriftelijk.Je staat in voor het aansturen van een team on site.Je zoekt proactief mee naar oplossingen als er een extra opdracht gevraagd wordt.Je bent communicatievaardig en een organisatorisch talent.Je kan zelfstandig werken.Je bent stressbestendig & flexibel.Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.Heb je interesse in deze job? Reageer dan meteen via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Magaly De Bruyne via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.
Meewerkend ploegverantwoordelijke schoonmaak
Facilicom Group, Antwerpen
Je coördineert de schoonmaakactiviteiten bij de jou toegewezen klant in de Antwerpse haven (linkeroever) en je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud.Je poetst regelmatig samen met de collega’s en geeft deze collega’s bij afwezigheid van de supervisor de nodige werkinstructies.Je werkt samen met je team en houdt toezicht op de kwaliteit van het uitgevoerde werk (50 teamleden, niet altijd tegelijk aanwezig).Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer, bestellingen en nazicht.Je regelt het administratieve luik (prestaties, …) en bezorgt deze aan je supervisor.Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en het schoonmaakpersoneel.Functie-eisenJe woont bij voorkeur in het noordwesten van Antwerpen.Je hebt ervaring in de schoonmaak en hebt kennis van schoonmaakproducten en –machines.Je wilt fulltime werken.Je wilt 3 dagen week + 2 dagen in het weekend werken in een wisselend voorafgaand gekend shiftensysteem.Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands; mondeling & schriftelijk.Je staat in voor het aansturen van een team on site.Je zoekt proactief mee naar oplossingen als er een extra opdracht gevraagd wordt.Je bent communicatievaardig en een organisatorisch talent.Je kan zelfstandig werken.Je bent stressbestendig & flexibel.Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.Wat we je aanbiedenEen fulltime contract van 37 uren.Verloning volgens 1A + 5%.Een dynamische werkomgeving in een financieel gezond en groeiend bedrijf, waar we beseffen dat onze mensen het verschil maken.BedrijfsinformatieFacilicom is in België al 40 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan alle facilitaire zorg uit handen nemen, op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Met ruim 4.000 medewerkers gaan wij verder dan alleen de dienstverlening. Door op de stoel van de opdrachtgever te gaan zitten, denken wij van tevoren goed na over wat de opdrachtgever beweegt en wat belangrijk is voor de dienstverlening. Met onze verschillende bedrijven Gom Cleaning, Prorest Catering, Trigion Security, Facilicom Hard Services en Facilicom Solutions maken wij het verschil.Gom is in België al 40 jaar innovatief in het vakkundig schoonhouden van gebouwen. Met onze bijna 3000 goed opgeleide medewerkers en doordachte werkmethodieken weten we op elke locatie de kwaliteit van de werkzaamheden voortdurend op een hoog peil te houden. Als pionier en voorloper in de schoonmaaksector heeft Gom een breed scala aan specialiteiten ontwikkeld. Zo doen we bijvoorbeeld ook specialistische reinigingswerkzaamheden zoals glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud en dieptereiniging van grootkeukens en sanitair, reiniging en opkuis na brand- en/of waterschade. Ook in de gezondheidszorg en de voedingsindustrie hebben wij de nodige expertise.ContactinformatieHeb je interesse in deze job? Reageer dan meteen via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Magaly De Bruyne via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.