We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Ober in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Ober in Belgium"

240 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Ober in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Ober in Belgium getoond.

Indeling van de "Ober" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Ober in Belgium getoond.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Ober"

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Ober in Belgium getoond.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Supervisor voor catering. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 4376 eur. Op de tweede plaats staat sommelier met het loon van 1500 eur en op de derde plaats staat barman met het loon van 663 eur.

Aanbevolen vacatures

Kelner regio Opwijk
Accent, Opwijk, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiVoor onze klant regio Opwijk zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker, kelner of Ober, hoe je het zelf graag benoemt :)Je bent de persoon die de mensen zal bedienen, de tafels zal inzetten en afruimen.Description de l'emploiVoor onze klant regio Opwijk zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker, kelner of Ober, hoe je het zelf graag benoemt :)Je bent de persoon die de mensen zal bedienen, de tafels zal inzetten en afruimen.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een familiezaak met verschillende vestigingen. Ze specialiseren zich in traiteur, catering en winkels van verse voeding.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een familiezaak met verschillende vestigingen. Ze specialiseren zich in traiteur, catering en winkels van verse voeding.Votre profilVoor onze klant regio Opwjik zoeken wij een zaalmedwerker met reeds een eerste ervaring in de horeca.Iemand die kan werken op maandag, dinsdag vrijdag van 12-14 en 18.30-21, op zaterdag van 18.30-21, zondagen en feestadagen 12-14 18.00-21. 00Votre profilVoor onze klant regio Opwjik zoeken wij een zaalmedwerker met reeds een eerste ervaring in de horeca.Iemand die kan werken op maandag, dinsdag vrijdag van 12-14 en 18.30-21, op zaterdag van 18.30-21, zondagen en feestadagen 12-14 18.00-21. 00Nous vous offronsWij bieden een vast contract na een positieve uitzendperiode.Een toffe job waarbij je elke dinsdag en donderdag thuis bent.Nous vous offronsWij bieden een vast contract na een positieve uitzendperiode.Een toffe job waarbij je elke dinsdag en donderdag thuis bent.
Kelner regio Opwijk
Accent, Opwijk, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingVoor onze klant regio Opwijk zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker, kelner of Ober, hoe je het zelf graag benoemt :)Je bent de persoon die de mensen zal bedienen, de tafels zal inzetten en afruimen.FunctieomschrijvingVoor onze klant regio Opwijk zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker, kelner of Ober, hoe je het zelf graag benoemt :)Je bent de persoon die de mensen zal bedienen, de tafels zal inzetten en afruimen.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiezaak met verschillende vestigingen. Ze specialiseren zich in traiteur, catering en winkels van verse voeding.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiezaak met verschillende vestigingen. Ze specialiseren zich in traiteur, catering en winkels van verse voeding.Jouw profielVoor onze klant regio Opwjik zoeken wij een zaalmedwerker met reeds een eerste ervaring in de horeca.Iemand die kan werken op maandag, dinsdag vrijdag van 12-14 en 18.30-21, op zaterdag van 18.30-21, zondagen en feestadagen 12-14 18.00-21. 00Jouw profielVoor onze klant regio Opwjik zoeken wij een zaalmedwerker met reeds een eerste ervaring in de horeca.Iemand die kan werken op maandag, dinsdag vrijdag van 12-14 en 18.30-21, op zaterdag van 18.30-21, zondagen en feestadagen 12-14 18.00-21. 00Wij bieden jouWij bieden een vast contract na een positieve uitzendperiode.Een toffe job waarbij je elke dinsdag en donderdag thuis bent.Wij bieden jouWij bieden een vast contract na een positieve uitzendperiode.Een toffe job waarbij je elke dinsdag en donderdag thuis bent.
Kelner regio Dendermonde
Accent, Grembergen, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiVoor de vacature van kelner regio Dendermonde, zoeken we iemand die volgende taken voor zijn rekening neemt:De betaling voor de consumpties innenDe mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeukenDe tafels klaarmaken voor de dienstDe klant onthalen bij aankomst in het restaurantDe wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemenGerechten opdienen in de zaalDe tafels afruimenDescription de l'emploiVoor de vacature van kelner regio Dendermonde, zoeken we iemand die volgende taken voor zijn rekening neemt:De betaling voor de consumpties innenDe mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeukenDe tafels klaarmaken voor de dienstDe klant onthalen bij aankomst in het restaurantDe wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemenGerechten opdienen in de zaalDe tafels afruimenInformations sur l'entrepriseOnze klant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes rond de Schelde. De keuken serveert doorlopend smaakvolle en verzorgde Frans-Belgische gerechten, evenals talrijke suggestiesook als take-away. -Uw wagen kunt u makkelijk kwijt op onze eigen parking met 50 parkeerplaatsen. Voor kinderen zijn er kindermenu's en een veilige speeltuin.Informations sur l'entrepriseOnze klant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes rond de Schelde. De keuken serveert doorlopend smaakvolle en verzorgde Frans-Belgische gerechten, evenals talrijke suggestiesook als take-away. -Uw wagen kunt u makkelijk kwijt op onze eigen parking met 50 parkeerplaatsen. Voor kinderen zijn er kindermenu's en een veilige speeltuin.Votre profilAls zaalmedewerker /ober/kelner regio Dendermonde,beschik je over volgende competenties:Je kan in het weekend en 'savonds werkenJe kan werken in service-coupéJe bent snel beschikbaarJe werkt 5 dagen per week (sluitingsdagen op maandag en dinsdag)Je beschikt over relevante ervaringJe kan zelfstandig werkenVotre profilAls zaalmedewerker /ober/kelner regio Dendermonde,beschik je over volgende competenties:Je kan in het weekend en 'savonds werkenJe kan werken in service-coupéJe bent snel beschikbaarJe werkt 5 dagen per week (sluitingsdagen op maandag en dinsdag)Je beschikt over relevante ervaringJe kan zelfstandig werkenNous vous offronsNa een geslaagde uitzendperiode, kom je in aanmerking voor een vast contract.Je komt terecht in een enthousiast team binnen een gevestigde waarde in de horecawereld.Nous vous offronsNa een geslaagde uitzendperiode, kom je in aanmerking voor een vast contract.Je komt terecht in een enthousiast team binnen een gevestigde waarde in de horecawereld.
Kelner regio Dendermonde
Accent, Grembergen, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature van kelner regio Dendermonde, zoeken we iemand die volgende taken voor zijn rekening neemt:De betaling voor de consumpties innenDe mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeukenDe tafels klaarmaken voor de dienstDe klant onthalen bij aankomst in het restaurantDe wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemenGerechten opdienen in de zaalDe tafels afruimenFunctieomschrijvingVoor de vacature van kelner regio Dendermonde, zoeken we iemand die volgende taken voor zijn rekening neemt:De betaling voor de consumpties innenDe mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeukenDe tafels klaarmaken voor de dienstDe klant onthalen bij aankomst in het restaurantDe wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemenGerechten opdienen in de zaalDe tafels afruimenBedrijfsinformatieOnze klant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes rond de Schelde. De keuken serveert doorlopend smaakvolle en verzorgde Frans-Belgische gerechten, evenals talrijke suggestiesook als take-away. -Uw wagen kunt u makkelijk kwijt op onze eigen parking met 50 parkeerplaatsen. Voor kinderen zijn er kindermenu's en een veilige speeltuin.BedrijfsinformatieOnze klant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes rond de Schelde. De keuken serveert doorlopend smaakvolle en verzorgde Frans-Belgische gerechten, evenals talrijke suggestiesook als take-away. -Uw wagen kunt u makkelijk kwijt op onze eigen parking met 50 parkeerplaatsen. Voor kinderen zijn er kindermenu's en een veilige speeltuin.Jouw profielAls zaalmedewerker /ober/kelner regio Dendermonde,beschik je over volgende competenties:Je kan in het weekend en 'savonds werkenJe kan werken in service-coupéJe bent snel beschikbaarJe werkt 5 dagen per week (sluitingsdagen op maandag en dinsdag)Je beschikt over relevante ervaringJe kan zelfstandig werkenJouw profielAls zaalmedewerker /ober/kelner regio Dendermonde,beschik je over volgende competenties:Je kan in het weekend en 'savonds werkenJe kan werken in service-coupéJe bent snel beschikbaarJe werkt 5 dagen per week (sluitingsdagen op maandag en dinsdag)Je beschikt over relevante ervaringJe kan zelfstandig werkenWij bieden jouNa een geslaagde uitzendperiode, kom je in aanmerking voor een vast contract.Je komt terecht in een enthousiast team binnen een gevestigde waarde in de horecawereld.Wij bieden jouNa een geslaagde uitzendperiode, kom je in aanmerking voor een vast contract.Je komt terecht in een enthousiast team binnen een gevestigde waarde in de horecawereld.
Zaalmedewerker
Accent, Lissewege, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls Zaalmedewerker/KelnerZet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.Description de l'emploiAls Zaalmedewerker/KelnerZet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een culinair restaurant in Lissewege. Het is landelijk gelegen, een hoeve met prachtig uitzicht. De zaak is gespecialiseerd in de traditionele betere keuken.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een culinair restaurant in Lissewege. Het is landelijk gelegen, een hoeve met prachtig uitzicht. De zaak is gespecialiseerd in de traditionele betere keuken.Votre profilVoor deze vacature van ober zijn volgende zaken belangrijkJe kan werken met een dienbladJe hebt een verzorgd voorkomenJe spreekt goed NederlandsJe kan werken in het weekendJe kan werken in een service coupeVotre profilVoor deze vacature van ober zijn volgende zaken belangrijkJe kan werken met een dienbladJe hebt een verzorgd voorkomenJe spreekt goed NederlandsJe kan werken in het weekendJe kan werken in een service coupeNous vous offronsJob optie vastGoede verdiensteFulltimeVerplaatsingsvergoedingNous vous offronsJob optie vastGoede verdiensteFulltimeVerplaatsingsvergoeding
Ober
Accent, Oostkamp, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls ober voor het restaurant in Oostkamp ben je verantwoordelijk voor:Het onthaal van de klantenTelefonisch bestellingen en reservaties noterenOpnemen van bestellingen bij de klantenKlaar maken van drank bestellingenServeren van drank en voeding aan de klantenOnderhoud tafels en zaakVereffenen rekeningen met de klantenAanvullen bar frigo'sBijhouden bestellingen barIndien nodig kan je ook bij springen in de keuken en help je met het bereiden van zowel warme als koude gerechtenSpreekt deze vacature je aan? Dan ben jij de ober die wij zoeken!Is deze job niet helemaal jouw ding? Maar je wilt wel werken in de voeding, neem dan zeker contact op met Accent Food & Horeca te Torhout.Dit kan op 050 64 20 91 of via torhout.food@accentjobs.beDescription de l'emploiAls ober voor het restaurant in Oostkamp ben je verantwoordelijk voor:Het onthaal van de klantenTelefonisch bestellingen en reservaties noterenOpnemen van bestellingen bij de klantenKlaar maken van drank bestellingenServeren van drank en voeding aan de klantenOnderhoud tafels en zaakVereffenen rekeningen met de klantenAanvullen bar frigo'sBijhouden bestellingen barIndien nodig kan je ook bij springen in de keuken en help je met het bereiden van zowel warme als koude gerechtenSpreekt deze vacature je aan? Dan ben jij de ober die wij zoeken!Is deze job niet helemaal jouw ding? Maar je wilt wel werken in de voeding, neem dan zeker contact op met Accent Food & Horeca te Torhout.Dit kan op 050 64 20 91 of via torhout.food@accentjobs.beInformations sur l'entrepriseOnze klant is een gezellige horeca zaak gelegen in Oostkamp.Ze staan bekent voor hun verschillende huisgemaakte kippenbereidingen.Je komt terecht in een zeer huiselijke en gemoedelijke sfeer waar zowel koppeltjes, gezinnen als groepen komen genieten.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een gezellige horeca zaak gelegen in Oostkamp.Ze staan bekent voor hun verschillende huisgemaakte kippenbereidingen.Je komt terecht in een zeer huiselijke en gemoedelijke sfeer waar zowel koppeltjes, gezinnen als groepen komen genieten.Votre profilOnze perfecte ober voor het restaurant in Oostkamp heeft reeds enige ervaring in de horeca.Verder:Kan je je vlot uit drukken in het Nederlands en bij voorkeur ook het West-VlaamsZoek je werk van maandag tem vrijdag, uitzonderlijk kan je bij springen in het weekendJe zoekt part time of 4/5 werkKan je werken met service coupeBen je fysiek in goede conditieHeb je een verzorgd voorkomen en ben je zeer klantvriendelijkJe bent polyvalent inzetbaar, zowel bar als zaal maar ook keukenBij voorkeur ben je beschikbaar vanaf de heropening van de horeca.Votre profilOnze perfecte ober voor het restaurant in Oostkamp heeft reeds enige ervaring in de horeca.Verder:Kan je je vlot uit drukken in het Nederlands en bij voorkeur ook het West-VlaamsZoek je werk van maandag tem vrijdag, uitzonderlijk kan je bij springen in het weekendJe zoekt part time of 4/5 werkKan je werken met service coupeBen je fysiek in goede conditieHeb je een verzorgd voorkomen en ben je zeer klantvriendelijkJe bent polyvalent inzetbaar, zowel bar als zaal maar ook keukenBij voorkeur ben je beschikbaar vanaf de heropening van de horeca.Nous vous offronsNa de uitzendperiode krijg je een vast contract van onbepaalde duur.Je werkt met zeer flexibele uren met service coupe.In 2021 gaat de zaak 7/7 open zijn. Je werkt van maandag tem vrijdag. Weekendwerk zal eerder uitzonderlijk zijn. Vanaf 2022 zou de sluitingsdag terug op donderdag zijn, maar ook dan werk je voornamelijk in de week.Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar en heeft een gratis privé parking voor de deur.Doorgroeimogelijkheden naar het verkrijgen van meer verantwoordelijkheden is mogelijk.Nous vous offronsNa de uitzendperiode krijg je een vast contract van onbepaalde duur.Je werkt met zeer flexibele uren met service coupe.In 2021 gaat de zaak 7/7 open zijn. Je werkt van maandag tem vrijdag. Weekendwerk zal eerder uitzonderlijk zijn. Vanaf 2022 zou de sluitingsdag terug op donderdag zijn, maar ook dan werk je voornamelijk in de week.Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar en heeft een gratis privé parking voor de deur.Doorgroeimogelijkheden naar het verkrijgen van meer verantwoordelijkheden is mogelijk.
Zaalmedewerker
Accent, Lissewege, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls Zaalmedewerker/KelnerZet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.FunctieomschrijvingAls Zaalmedewerker/KelnerZet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.BedrijfsinformatieOnze klant is een culinair restaurant in Lissewege. Het is landelijk gelegen, een hoeve met prachtig uitzicht. De zaak is gespecialiseerd in de traditionele betere keuken.BedrijfsinformatieOnze klant is een culinair restaurant in Lissewege. Het is landelijk gelegen, een hoeve met prachtig uitzicht. De zaak is gespecialiseerd in de traditionele betere keuken.Jouw profielVoor deze vacature van ober zijn volgende zaken belangrijkJe kan werken met een dienbladJe hebt een verzorgd voorkomenJe spreekt goed NederlandsJe kan werken in het weekendJe kan werken in een service coupeJouw profielVoor deze vacature van ober zijn volgende zaken belangrijkJe kan werken met een dienbladJe hebt een verzorgd voorkomenJe spreekt goed NederlandsJe kan werken in het weekendJe kan werken in een service coupeWij bieden jouJob optie vastGoede verdiensteFulltimeVerplaatsingsvergoedingWij bieden jouJob optie vastGoede verdiensteFulltimeVerplaatsingsvergoeding
Ober
Accent, Oostkamp, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls ober voor het restaurant in Oostkamp ben je verantwoordelijk voor:Het onthaal van de klantenTelefonisch bestellingen en reservaties noterenOpnemen van bestellingen bij de klantenKlaar maken van drank bestellingenServeren van drank en voeding aan de klantenOnderhoud tafels en zaakVereffenen rekeningen met de klantenAanvullen bar frigo'sBijhouden bestellingen barIndien nodig kan je ook bij springen in de keuken en help je met het bereiden van zowel warme als koude gerechtenSpreekt deze vacature je aan? Dan ben jij de ober die wij zoeken!Is deze job niet helemaal jouw ding? Maar je wilt wel werken in de voeding, neem dan zeker contact op met Accent Food & Horeca te Torhout.Dit kan op 050 64 20 91 of via torhout.food@accentjobs.beFunctieomschrijvingAls ober voor het restaurant in Oostkamp ben je verantwoordelijk voor:Het onthaal van de klantenTelefonisch bestellingen en reservaties noterenOpnemen van bestellingen bij de klantenKlaar maken van drank bestellingenServeren van drank en voeding aan de klantenOnderhoud tafels en zaakVereffenen rekeningen met de klantenAanvullen bar frigo'sBijhouden bestellingen barIndien nodig kan je ook bij springen in de keuken en help je met het bereiden van zowel warme als koude gerechtenSpreekt deze vacature je aan? Dan ben jij de ober die wij zoeken!Is deze job niet helemaal jouw ding? Maar je wilt wel werken in de voeding, neem dan zeker contact op met Accent Food & Horeca te Torhout.Dit kan op 050 64 20 91 of via torhout.food@accentjobs.beBedrijfsinformatieOnze klant is een gezellige horeca zaak gelegen in Oostkamp.Ze staan bekent voor hun verschillende huisgemaakte kippenbereidingen.Je komt terecht in een zeer huiselijke en gemoedelijke sfeer waar zowel koppeltjes, gezinnen als groepen komen genieten.BedrijfsinformatieOnze klant is een gezellige horeca zaak gelegen in Oostkamp.Ze staan bekent voor hun verschillende huisgemaakte kippenbereidingen.Je komt terecht in een zeer huiselijke en gemoedelijke sfeer waar zowel koppeltjes, gezinnen als groepen komen genieten.Jouw profielOnze perfecte ober voor het restaurant in Oostkamp heeft reeds enige ervaring in de horeca.Verder:Kan je je vlot uit drukken in het Nederlands en bij voorkeur ook het West-VlaamsZoek je werk van maandag tem vrijdag, uitzonderlijk kan je bij springen in het weekendJe zoekt part time of 4/5 werkKan je werken met service coupeBen je fysiek in goede conditieHeb je een verzorgd voorkomen en ben je zeer klantvriendelijkJe bent polyvalent inzetbaar, zowel bar als zaal maar ook keukenBij voorkeur ben je beschikbaar vanaf de heropening van de horeca.Jouw profielOnze perfecte ober voor het restaurant in Oostkamp heeft reeds enige ervaring in de horeca.Verder:Kan je je vlot uit drukken in het Nederlands en bij voorkeur ook het West-VlaamsZoek je werk van maandag tem vrijdag, uitzonderlijk kan je bij springen in het weekendJe zoekt part time of 4/5 werkKan je werken met service coupeBen je fysiek in goede conditieHeb je een verzorgd voorkomen en ben je zeer klantvriendelijkJe bent polyvalent inzetbaar, zowel bar als zaal maar ook keukenBij voorkeur ben je beschikbaar vanaf de heropening van de horeca.Wij bieden jouNa de uitzendperiode krijg je een vast contract van onbepaalde duur.Je werkt met zeer flexibele uren met service coupe.In 2021 gaat de zaak 7/7 open zijn. Je werkt van maandag tem vrijdag. Weekendwerk zal eerder uitzonderlijk zijn. Vanaf 2022 zou de sluitingsdag terug op donderdag zijn, maar ook dan werk je voornamelijk in de week.Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar en heeft een gratis privé parking voor de deur.Doorgroeimogelijkheden naar het verkrijgen van meer verantwoordelijkheden is mogelijk.Wij bieden jouNa de uitzendperiode krijg je een vast contract van onbepaalde duur.Je werkt met zeer flexibele uren met service coupe.In 2021 gaat de zaak 7/7 open zijn. Je werkt van maandag tem vrijdag. Weekendwerk zal eerder uitzonderlijk zijn. Vanaf 2022 zou de sluitingsdag terug op donderdag zijn, maar ook dan werk je voornamelijk in de week.Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar en heeft een gratis privé parking voor de deur.Doorgroeimogelijkheden naar het verkrijgen van meer verantwoordelijkheden is mogelijk.
DIRECTEUR KLIMZAAL
Arkose&Co, Etterbeek, Brussel Hoofdstad
| Belgium (BE) : Arr. de Bruxelles-Capitale / Arr. van Brussel-Hoofdstad | 1 POSTS Job description arkose&co, opgericht in 2013 en verder uitgewerkt door 4 ondernemers die ethische en ecoverantwoordelijke waarden delen, is een groep ontstaan uit de passie voor klimmen en gezelligheid. Sinds het ontstaan van de eerste boulderzalen Arkose en MRoc bieden deze locaties actieve stedelingen klimzalen en gezelligheid aan rond lekker eten en ambachtelijke dranken. Arkose&co wenst nu echter ook verder in te zetten op het belang van bepaalde waarden. Zo ontstond Oskarehet klimmersbier, het resultaat van de ontmoeting van de 4 vennoten en Louis AKA loulou. Verder sloot ook MurMurzich bij de groep aan, een historisch netwerk van routeklimzalen en Snap een Frans klimmateriaalbedrijf gespecialiseerd in crash-pads. Via al deze merken wil arkose&co een boodschap uitdragen van respect voor het milieu, voor anderen en voor zichzelf, via producten en activiteiten. Ze nodigen iedereen uit om zichzelf te overtreffen, om kennis te maken, om sociale contacten te leggen, om spelenderwijs uit hun comfortzone te stappen. Vandaag de dag staat arkose&co voor boulderen, routeklimmen, restaurants, bars, yogaruimtes, ambachtelijk bier, eco-verantwoorde klimkleding en uitrusting. arkose&co staat ook voor 5 merken : Arkose, MRoc, MurMur, Oskare en SNAP. Last but not least gaat het om 300 medewerkers, allen verenigd door dezelfde waarden, gepassioneerd door hun beroep, of ze nu gastheer, zaalopzichter, kok, ober, monitor, productverantwoordelijke, marketingmanager, salesmanager, boekhouder of recruiter zijn Elke dag helpen zij allen bij het doorgeven van de waarden van de groep, bij een zinvolle invulling van hun werk en het werk dat zij samen doen, en dit voor een betere wereld. In deze context is Arkose op zoek naar een nieuwe directeur voor de lancering van haar nieuwe boulderzaal die binnenkort in Brussel wordt geopend. De kandidaat, die in zijn regio verankerd is, moet ervaring hebben met het leiden van teams in de restaurant-hotel- en/of sportrecreatiesector. Hij is zelf een sportman, idealiter een klimmer, maar moet ook een bijzondere interesse tonen voor animatie overdag en 's avonds en in- en outdoorevents rond sport, muziek en grafische kunst kunnen opzetten. Hij zal zijn team kunnen verenigen om samen van deze locatie de 'place to be' maken voor stedelingen, zowel tijdens de week als in het weekend, overdag en 's avonds. In overleg met het hoofdkantoor moet hij/zij de marketing- en verkoopstrategie van de groep toepassen en proactief alle ontwikkelingen, nieuwe praktijken of aanwervingen voorstellen die kunnen bijdragen tot het bereiken van de omzet- en reputatiedoelstellingen van de locatie. Zijn veeleisende, duidelijke en efficiënte werkwijze is verenigbaar met het merkimago van Arkose en de verwachtingen van veeleisende klanten. Zijn motivatie en positiviteit zullen een voorbeeld zijn voor zijn teams en zullen bijdragen tot een aangename werksfeer en een positieve indruk bij de klanten. Hij rapporteert rechtstreeks aan de algemene directie en zijn belangrijkste taken zijn : De ontwikkeling van de omzet, de rentabiliteit en de activiteit van de plaats Kwaliteit bij het onthaal, de activiteit en de klantendienst (klimmen, bar en catering). Beheer, animatie en aansturing van het team Beheer en onderhoud van lokalen en uitrusting Administratief beheer van het centrum Deze opdrachten zijn niet exhaustief en zullen evolueren naa Consulter l'offre d'emploi sur le site du Forem 1000 Belgique, Arr. de Bruxelles-Capitale / Arr. van Brussel-Hoofdstad - Belgium
Directeur klimzaal
ARKOSE BELGIUM, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Beschrijving van de onderneming arkose&co , opgericht in 2013 en verder uitgewerkt door 4 ondernemers die ethische en ecoverantwoordelijke waarden delen, is een groep ontstaan uit de passie voor klimmen en gezelligheid. Sinds het ontstaan van de eerste boulderzalen Arkose en MRoc bieden deze locaties actieve stedelingen klimzalen en gezelligheid aan rond lekker eten en ambachtelijke dranken. Arkose&co wenst nu echter ook verder in te zetten op het belang van bepaalde waarden. Zo ontstond Oskare het klimmersbier, het resultaat van de ontmoeting van de 4 vennoten en Louis AKA loulou. Verder sloot ook MurMur zich bij de groep aan, een historisch netwerk van routeklimzalen en Snap een Frans klimmateriaalbedrijf gespecialiseerd in crash-pads. Via al deze merken wil arkose&co een boodschap uitdragen van respect voor het milieu, voor anderen en voor zichzelf, via producten en activiteiten. Ze nodigen iedereen uit om zichzelf te overtreffen, om kennis te maken, om sociale contacten te leggen, om spelenderwijs uit hun comfortzone te stappen. Vandaag de dag staat arkose&co voor boulderen, routeklimmen, restaurants, bars, yogaruimtes, ambachtelijk bier, eco-verantwoorde klimkleding en uitrusting. arkose&co staat ook voor 5 merken : Arkose, MRoc, MurMur, Oskare en SNAP. Last but not least gaat het om 300 medewerkers, allen verenigd door dezelfde waarden, gepassioneerd door hun beroep, of ze nu gastheer, zaalopzichter, kok, ober, monitor, productverantwoordelijke, marketingmanager, salesmanager, boekhouder of recruiter zijn Elke dag helpen zij allen bij het doorgeven van de waarden van de groep, bij een zinvolle invulling van hun werk en het werk dat zij samen doen, en dit voor een betere wereld. Functiebeschrijving In deze context is Arkose op zoek naar een nieuwe directeur voor de lancering van haar nieuwe boulderzaal die binnenkort in Brussel wordt geopend. De kandidaat, die in zijn regio verankerd is, moet ervaring hebben met het leiden van teams in de restaurant-hotel- en/of sportrecreatiesector. Hij is zelf een sportman, idealiter een klimmer, maar moet ook een bijzondere interesse tonen voor animatie overdag en 's avonds en in- en outdoorevents rond sport, muziek en grafische kunst kunnen opzetten. Hij zal zijn team kunnen verenigen om samen van deze locatie de `place to be' maken voor stedelingen, zowel tijdens de week als in het weekend, overdag en 's avonds. In overleg met het hoofdkantoor moet hij/zij de marketing- en verkoopstrategie van de groep toepassen en proactief alle ontwikkelingen, nieuwe praktijken of aanwervingen voorstellen die kunnen bijdragen tot het bereiken van de omzet- en reputatiedoelstellingen van de locatie. Zijn veeleisende, duidelijke en efficiënte werkwijze is verenigbaar met het merkimago van Arkose en de verwachtingen van veeleisende klanten. Zijn motivatie en positiviteit zullen een voorbeeld zijn voor zijn teams en zullen bijdragen tot een aangename werksfeer en een positieve indruk bij de klanten. Hij rapporteert rechtstreeks aan de algemene directie en zijn belangrijkste taken zijn : De ontwikkeling van de omzet, de rentabiliteit en de activiteit van de plaats Kwaliteit bij het onthaal, de activiteit en de klantendienst (klimmen, bar en catering). Beheer, animatie en aansturing van het team Beheer en onderhoud van lokalen en uitrusting Administratief beheer van het centrum Deze opdrachten zijn niet exhaustief en zullen evolueren naargelang het profiel van de kandidaat. Profielbeschrijving Vereist profiel: Ervaring in het aansturen van teams Ervaring in een bar/restaurant of de hotelsector is zeer wenselijk Interesse voor de eventsector Sterke vaardigheden op het gebied van klantenservice Interesse voor de klimsport of meer in het algemeen voor sport Zelfstandig, vrijwillig, veeleisend en van nature positief Vloeiend in Frans en Nederlands. Rijbewijs: Rijbewijs A Voordelen van de betrekking Type contract : Voltijds contract van onbepaalde duur. Voorgesteld salaris : 38 tot 45K€ bruto, variabel inbegrepen. Er wordt op gewezen dat dit onze eerste vestiging in België is met ambitieuze projecten in het land. Deze functie is dus evolutief van aard. Extra informatie Werkplek BRUXELLES,België Soort overeenkomst : CDI Soort uurrooster : Werken op zon-en feestdagen, Zaterdag werk Andere informatie : Start : zo snel mogelijk na de heropening van de sportzalen.
Ober regio Rupelmonde
Accent, Rupelmonde, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiVoor de functie van kelner regio Rupelmonde zijn wij op zoek naar iemand die graag wil werken in de zaal.Je zal samen met je collega's zorgen voor de mise en place, de bestellingen opnemen, opdienen, afruimen.Description de l'emploiVoor de functie van kelner regio Rupelmonde zijn wij op zoek naar iemand die graag wil werken in de zaal.Je zal samen met je collega's zorgen voor de mise en place, de bestellingen opnemen, opdienen, afruimen.Informations sur l'entrepriseDeze brasserie is gevestigd aan de prachtige schelde! Je kan er goed geraken met de wagen maar met het openbaar vervoer lukt dit niet.Ze werken met een service coupe dus mocht je rondom Rupelmonde wonen is dit mooi meegenomen!De zaak is recent overgenomen en is in handen van leuke eigenaars die dringend op zoek zijn naar extra handen!Informations sur l'entrepriseDeze brasserie is gevestigd aan de prachtige schelde! Je kan er goed geraken met de wagen maar met het openbaar vervoer lukt dit niet.Ze werken met een service coupe dus mocht je rondom Rupelmonde wonen is dit mooi meegenomen!De zaak is recent overgenomen en is in handen van leuke eigenaars die dringend op zoek zijn naar extra handen!Votre profilJe moet zeker geen ervaring hebben!Als je graag wil werken als kelner regio Rupelmonde kan je zeker bij hen terecht. Ze geven je een opleiding in de zaal en geven je alle kansen om de functie van kelner optimaal aan te leren.Natuurlijk moet je wel beschikbaar zijn in de weekends en op avonden.Als je graag enkel wil werken gedurende de weekdagen van maandag tot vrijdag enkel in de avondshift is dit zeker ook een mogelijkheid.Votre profilJe moet zeker geen ervaring hebben!Als je graag wil werken als kelner regio Rupelmonde kan je zeker bij hen terecht. Ze geven je een opleiding in de zaal en geven je alle kansen om de functie van kelner optimaal aan te leren.Natuurlijk moet je wel beschikbaar zijn in de weekends en op avonden.Als je graag enkel wil werken gedurende de weekdagen van maandag tot vrijdag enkel in de avondshift is dit zeker ook een mogelijkheid.Nous vous offronsWe bieden je een vaste job. Een job waarin we de contracten kunnen voorzien op weekbasis of onmiddellijk een vast contract.Nous vous offronsWe bieden je een vaste job. Een job waarin we de contracten kunnen voorzien op weekbasis of onmiddellijk een vast contract.
Ober regio Rupelmonde
Accent, Rupelmonde, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de functie van kelner regio Rupelmonde zijn wij op zoek naar iemand die graag wil werken in de zaal.Je zal samen met je collega's zorgen voor de mise en place, de bestellingen opnemen, opdienen, afruimen.FunctieomschrijvingVoor de functie van kelner regio Rupelmonde zijn wij op zoek naar iemand die graag wil werken in de zaal.Je zal samen met je collega's zorgen voor de mise en place, de bestellingen opnemen, opdienen, afruimen.BedrijfsinformatieDeze brasserie is gevestigd aan de prachtige schelde! Je kan er goed geraken met de wagen maar met het openbaar vervoer lukt dit niet.Ze werken met een service coupe dus mocht je rondom Rupelmonde wonen is dit mooi meegenomen!De zaak is recent overgenomen en is in handen van leuke eigenaars die dringend op zoek zijn naar extra handen!BedrijfsinformatieDeze brasserie is gevestigd aan de prachtige schelde! Je kan er goed geraken met de wagen maar met het openbaar vervoer lukt dit niet.Ze werken met een service coupe dus mocht je rondom Rupelmonde wonen is dit mooi meegenomen!De zaak is recent overgenomen en is in handen van leuke eigenaars die dringend op zoek zijn naar extra handen!Jouw profielJe moet zeker geen ervaring hebben!Als je graag wil werken als kelner regio Rupelmonde kan je zeker bij hen terecht. Ze geven je een opleiding in de zaal en geven je alle kansen om de functie van kelner optimaal aan te leren.Natuurlijk moet je wel beschikbaar zijn in de weekends en op avonden.Als je graag enkel wil werken gedurende de weekdagen van maandag tot vrijdag enkel in de avondshift is dit zeker ook een mogelijkheid.Jouw profielJe moet zeker geen ervaring hebben!Als je graag wil werken als kelner regio Rupelmonde kan je zeker bij hen terecht. Ze geven je een opleiding in de zaal en geven je alle kansen om de functie van kelner optimaal aan te leren.Natuurlijk moet je wel beschikbaar zijn in de weekends en op avonden.Als je graag enkel wil werken gedurende de weekdagen van maandag tot vrijdag enkel in de avondshift is dit zeker ook een mogelijkheid.Wij bieden jouWe bieden je een vaste job. Een job waarin we de contracten kunnen voorzien op weekbasis of onmiddellijk een vast contract.Wij bieden jouWe bieden je een vaste job. Een job waarin we de contracten kunnen voorzien op weekbasis of onmiddellijk een vast contract.
Ober (studenten en/ of flexi)
Accent, Tessenderlo, Limburg, BE
FunctieomschrijvingVoor onze klant in Tessenderlo zijn wij op zoek naar studenten en /of flexi's.Tafels indekken en afruimenBedienen van klantenAfruimen en opdienenFunctieomschrijvingVoor onze klant in Tessenderlo zijn wij op zoek naar studenten en /of flexi's.Tafels indekken en afruimenBedienen van klantenAfruimen en opdienenBedrijfsinformatieOnze klant is een restaurant in de omgeving van Tessenderlo.BedrijfsinformatieOnze klant is een restaurant in de omgeving van Tessenderlo.Jouw profielJe bent flexibelJe hebt een verzorgd voorkomenJe bent vriendelijk en klantgerichtJe wil vrijdag, zaterdag en/ of zondag werkenJouw profielJe bent flexibelJe hebt een verzorgd voorkomenJe bent vriendelijk en klantgerichtJe wil vrijdag, zaterdag en/ of zondag werkenWij bieden jouLeuke bijverdienste (studentenjob) in een toffe werkomgevingMogelijkheid om bij te leren en te groeienMooie verloningWij bieden jouLeuke bijverdienste (studentenjob) in een toffe werkomgevingMogelijkheid om bij te leren en te groeienMooie verloning
Ober (studenten en/ of flexi)
Accent, Tessenderlo, Limburg, BE
Description de l'emploiVoor onze klant in Tessenderlo zijn wij op zoek naar studenten en /of flexi's.Tafels indekken en afruimenBedienen van klantenAfruimen en opdienenDescription de l'emploiVoor onze klant in Tessenderlo zijn wij op zoek naar studenten en /of flexi's.Tafels indekken en afruimenBedienen van klantenAfruimen en opdienenInformations sur l'entrepriseOnze klant is een restaurant in de omgeving van Tessenderlo.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een restaurant in de omgeving van Tessenderlo.Votre profilJe bent flexibelJe hebt een verzorgd voorkomenJe bent vriendelijk en klantgerichtJe wil vrijdag, zaterdag en/ of zondag werkenVotre profilJe bent flexibelJe hebt een verzorgd voorkomenJe bent vriendelijk en klantgerichtJe wil vrijdag, zaterdag en/ of zondag werkenNous vous offronsLeuke bijverdienste (studentenjob) in een toffe werkomgevingMogelijkheid om bij te leren en te groeienMooie verloningNous vous offronsLeuke bijverdienste (studentenjob) in een toffe werkomgevingMogelijkheid om bij te leren en te groeienMooie verloning
Key Account & Sales Manager im Aussendienst
Sunny Cars GmbH, Zaubertal, Oberösterreich, Austria
Job Description & How to Apply BelowPosition:  Key Account & Sales Manager im Aussendienst (m/w/d)Location: ZaubertalKEY ACCOUNT & SALES MANAGER:IN FÜR WIEN, OBERÖSTERREICH UND NIEDERÖSTERREICH IM AUSSENDIENST (M/W/D)Sunny Cars ist der Mietwagenanbieter für den perfekten Urlaub! Rundum sorglos befahren unsere dank unserer Alles-Inklusive-Leistungen die Straßen in über 120 Ländern. Was wir wissen: zufriedene und motivierte gehen Hand in Hand und sind das Wichtigste in unserem Unternehmen. Deshalb solltest Du unsere Reisebü sowie Reisebüroketten und -kooperationen rundum versorgen, informieren, betreuen und fördern. Wenn Du Sunny Cars bei der bei der Weiterentwicklung in Österreich unterstüt­zen möchtest, dann werde unser Key Account & Sales Manager:in!BEI UNS FÄHRST DU MIT VOLLAUSSTATTUNG - DEINE BENEFITSWenn Du Lust auf eine offene und wertschätzende Unternehmenskultur hast, bist Du bei uns genau an der richtigen Stelle. Durch regelmäßige Gespräche auf Augenhöhe und Mitarbeiterbefragungen bleiben wir im ständigen Dialog miteinander. Und weil Du uns am Herzen liegst, bieten wir Dir unter anderem:30 Tage Urlaub14 Monatsgehälter (EUR 3.000,00 brutto monatlich bei 40 Wochenstunden, Überzahlung möglich)ein Firmenfahrzeug, welches Du auch privat nutzen darfstVollzeit- oder Teilzeitanstellung (40 bzw. mind. 32 Wochenstunden)unbefristetes ArbeitsverhältnisDAS ERWARTET DICH AUF DEINER REISE - DEINE AUFGABENDu bist der/die Ansprechpartner:in für unsere Reisebü sowie unsere Key Accounts im Verkaufsgebiet und beschäftigst Dich damit die Sunny Cars Umsätze bei unseren Vertriebspartnern auszubauen. Nachfolgend erhältst Du einen Überblick über Deine zukünftigen Aufgabenfelder:60% Du bist unterwegs und gestaltest Als Sales Manager:in bist Du bei unseren Reisebü im Verkaufsgebiet unterwegs. Bei Deinen Reisebürobesuchen erörterst Du mit unseren , wie man den Mietwagenumsatz optimieren und ausbauen kann, hältst Verkaufs-, Produkt- und CRS-Schulungen, beantwortest Fragen und teilst unsere News mit. Eine persönliche Betreuung unserer ist uns sehr wichtig. Des Weiteren nimmst Du an Fachmessen sowie Kundenveranstaltungen/Tagungen teil. Zusätzlich kümmerst Du Dich als Key Account Manager um die Reisebüroketten und -kooperationen. Zu den Aufgaben gehören hier u.a. die Verhandlung der Vertragskonditionen, die Planung der gemeinsamen Aktivitäten zum Umsatzausbau sowie Ansprech­partner:in für alle Anliegen unserer Key Accounts.20% Du bist im Homeoffice und gestaltest Du bist im Homeoffice und kümmerst Dich um die telefonische Betreuung unserer . Hierzu gehören Statusanrufe, mitteilen der News, Durchführung von online Seminaren oder Du fragst einfach mal im Reisebüro nach, ob es gut geht und die Geschäfte nach Plan laufen.20% Du bist im Homeoffice und verwaltest Du hinterlegst in unserem hauseigenen CRM Deine Gesprächsberichte, planst die vor Dir liegende Woche, beantwortest Kundenanliegen und kümmerst Dich einfach um alle administrativen Aufgaben, die rund um Deine Tätigkeit entstehen.DAS HAST DU BEREITS IM GEPÄCK - DEINE STÄRKENIm Sales musst Du natürlich in der Lage sein, mehrere Bälle gleichzeitig in der Luft zu halten. Neben Dienstleistungsorientierung, Kommunikations- und Begeisterungsfähigkeit sowie Offenheit, bringst Du für diese Stelle mit...Vertriebserfahrung, im Optimalfall im touristischen Außendiensteine ausgeprägte VerkäufermentalitätMotivation, Flexibilität, Belastbarkeit und Teamfähigkeitsehr gute Kenntnisse in den gängigen Microsoft Office Programmen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)Begeisterung und Mut, neue, kreative und auch manchmal außergewöhnliche Wege zu gehenFührerscheinklasse BUNSER BEWERBUNGSPROZESSWenn Dein Lebenslauf zu uns passt, starten wir mit einem Videointerview. Im zweiten Schritt wollen wir Dich persönlich kennenlernen.HAST DU DEINE KOFFER SCHON GEPACKT?Bist Du bereit Gas zu geben für eine neue, spannende Herausforderung? Dann nutze jetzt die Chance und sende uns Deine Bewerbungsunterlagen über unser Online-Bewerbungsformular. Dies dauert weniger als 3 Minuten. Tap HERE to APPLY → Go to Job Application Site ←   Search for further Jobs Here:Search here through 5 Million+ jobs:CV Search (Enter less keywords for more results. Suggestions may be selected)Location - Select a country -AlbaniaAlgeriaAndorraAngolaArgentinaArmeniaAustraliaAustriaAzerbaijanBahrainBangladeshBelarusBelgiumBeninBosnia HerzegovinaBotswanaBrazilBruneiBulgariaCambodiaCameroonCanadaCanary IslandsCaribbeanChannel IslandsChileChinaColombiaCosta RicaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkDominican RepublicEcuadorEgyptEstoniaEthiopiaFijiFinlandFranceFrench PolynesiaGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGuatemalaHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsraelItalyJamaicaJapanJordanKazakhstanKenyaKuwaitKyrgyzstanLatviaLebanonLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacedoniaMalaysiaMaldivesMaltaMauritiusMexicoMicronesiaMongoliaMontenegroMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNepalNetherlandsNew ZealandNicaraguaNigeriaNorwayOmanPakistanPanamaPeruPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussiaSaudi ArabiaSenegalSerbiaSingaporeSlovakiaSloveniaSouth AfricaSouth KoreaSpainSri LankaSudanSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTrinidad TobagoTunisiaTurkeyUAE/DubaiUKUSAUgandaUkraineUzbekistanVenezuelaVietnamYemenZambiaZimbabwe - Any State -- Any City -AmstettenAnsfeldenAurolzmünsterBad IschlBad VöslauBaden bei WienBischofshofenBludenzBraunau am InnBregenzBruck an der MurBrunn am GebirgeDornbirnEbreichsdorfEisenstadtEnnsFeldkirchFeldkirchenGänserndorfGötzisGerasdorf bei WienGmundenGrazGroß-EnzersdorfHall in TirolHalleinHardHohenemsHollabrunnInnsbruckKapfenbergKlagenfurtKlosterneuburgKnittelfeldKorneuburgKremsKufsteinLeobenLeondingLienzLinzLustenauMarchtrenkMödlingMistelbachMuggendorfNeunkirchenNeutalPerchtoldsdorfRankweilRied im InnkreisSaalfeldenSalzburgSankt AndräSankt Johann im PongauSankt PöltenSankt Veit an der GlanSchwazSchwechatSeekirchen am WallerseeSpittal an der DrauStallhofenSteyrStockerauTelfsTernitzTraiskirchenTraunTrofaiachTullnVöcklabruckVölkermarktViennaVillachWaidhofenWals-SiezenheimWörglWelsWiener NeustadtWolfsbergZwettlEmployment Category- Select a category -AccountingAdministrative/ClericalAdvertisingAirport/AirlineArchitectureAutomotiveBankingBeauty/HairdressingBusinessChild Care/NannyingConstructionCreative Arts/MediaCustomer Service/Help DeskDentalDesign/Web/MultimediaDoctor/PhysicianESL/TEFLEducationEnergy/Power GenerationEngineeringEntertainment/GamingFinanceFreelanceGovernmentHR/RecruitmentHealthcareHospitality/CateringHotelIT/TechInsuranceLanguage/BilingualLaw/LegalMaintenance/CleaningManagementManufacturingMarketing/PRNon-ProfitNursingOil & Gas IndustryOnlineOutdoor/Nature/AnimalPharmaceuticalProductionQuality ControlReal Estate/PropertyResearch/DevelopmentRestaurant/Food ServiceRetailSalesScienceSecuritySkilled Labor/TradesSocial WorkSoftware DevelopmentSports/Fitness/WellnessSupply Chain/LogisticsTeachingTourism/TravelTransportationWarehouseFiltersEducation (minimum level)- Unspecified -High SchoolTech SchoolCollegeBachelorMastersDoctorateFiltersEducation Level Any High School Tech School College Bachelor Masters DoctorateExperience Level (years) Less than 1 Year 1 to 2 Years 3 to 4 Years 5 to 6 Years 7 to 8 Years 9 to 10 Years 10 to 15 Years More than 15 YearsPosted in last: Day Week Month Any  Only Jobs that accept applications from my present countryAdvanced Search ×
Vertriebsmitarbeiter als selbstständiger Handelsvertreter
Sander & Doll GmbH, Schauersberg, Oberösterreich, Austria
Job Description & How to Apply BelowLocation: SchauersbergÜber Sander & Doll Sander & Doll entwickelt und vertreibt technologisch führende Standard-Software für Handwerksbetriebe in Öster­reich, Deutschland und Europa. Ein Team aus 200 klugen und engagierten Köpfen arbeitet daran, die innovative Software aus unserem Haus noch erfolgreicher zu machen. Unsere Software ist auf über 26.000 Arbeitsplätzen aktiv im Einsatz. Unser Portfolio umfasst kaufmännische Branchenlösungen, Zeitmanagement- und Projektplanungssoftware, technische Aufmaß-Systeme und mobile Anwendungen. Sie lieben den Kontakt mit Menschen und können Kunden begeistern? Sie sind gerne Ihr eigener Chef, können sich mit dem Handwerk identifizieren und interessieren sich für Software? Dann suchen wir Sie! Vertriebsmitarbeiter (m/w/d) als selbstständiger Handelsvertreter für die Region Oberösterreich, Salzburg, NiederösterreichIhre Aufgaben:Sie präsentieren und vertreiben unsere modernen und marktführenden Softwareprodukte bei interessierten Handwerksbetrieben des Bau- und Ausbaugewerbes. Mit den Vertriebsgesprächen vor Ort beim Kunden legen Sie den Grundstein für eine langfristige Kundenbeziehung. Sie bringen mit: Sie brauchen bei uns keinen perfekten Lebenslauf oder Erfahrungen im Außendienst oder im Softwarevertrieb. Überzeugen Sie uns, dass Sie ein motivierter und talentierter Vertriebler sind - dann sind Sie bei uns willkommen. Wichtig ist uns, dass Sie Spaß am Vertrieb mitbringen, eigenverantwortlich arbeiten und Kunden begeistern können.Wir bieten Ihnen:Wir vereinbaren Termine in Ihrem Einsatzgebiet rund um Ihren Wohnort. Unser Innendienst-Team übernimmt auch die Auftragsnachbearbeitung – Sie können sich voll und ganz auf den Verkauf konzentrieren. Dafür bekommen Sie eine topmoderne Vertriebsausstattung. Mit unserer erfolgserprobten Einarbeitung machen wir Sie in einer Woche fit für den Verkauf beim Kunden. Danach bleiben Sie durch regelmäßige Meetings und Schulungen immer up-to-date. Bei erfolgreichem Verkauf erwartet Sie eine exzellente Vergütung. Durch unsere fairen Provisionen ist eine deutliche Überzahlung der Gehälter des Kollektivvertrag möglich.Diese Position entspricht der Beschäftigungsgruppe F, Stufe 1 (Mindesgehalt laut Kollektivvertrag 2.284,00 €). Bei erfolgreichem Verkauf erwartet Sie durch unsere fairen Provisionen eine exzellente Vergütung mit deutlicher Überzahlung. Interessiert? Dann steht Ihnen Ulf Gerber unter der (01) 7492 880 für Fragen jederzeit gerne zur Verfügung. Senden Sie Ihre aussagekräftige Kurzbewerbung bitte an (Use the "Apply for this Job" box below). Wir freuen uns auf Sie! Sander & Doll GmbH Simmeringer Hauptstr. 24 A-1110 Wien   Vertriebsmitarbeiter (m/w/d) als selbstständiger Handelsvertreter Festanstellung Vollzeit Sander & Doll GmbH Aichberg IT-Software Außendienst,Handelsvertreter Festanstellung Vollzeit Berufseinsteiger Sander & Doll GmbHTap HERE to APPLY → Go to Job Application Site ←   Search for further Jobs Here:Search here through 5 Million+ jobs:CV Search (Enter less keywords for more results. Suggestions may be selected)Location - Select a country -AlbaniaAlgeriaAndorraAngolaArgentinaArmeniaAustraliaAustriaAzerbaijanBahrainBangladeshBelarusBelgiumBeninBosnia HerzegovinaBotswanaBrazilBruneiBulgariaCambodiaCameroonCanadaCanary IslandsCaribbeanChannel IslandsChileChinaColombiaCosta RicaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkDominican RepublicEcuadorEgyptEstoniaEthiopiaFijiFinlandFranceFrench PolynesiaGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGuatemalaHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsraelItalyJamaicaJapanJordanKazakhstanKenyaKuwaitKyrgyzstanLatviaLebanonLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacedoniaMalaysiaMaldivesMaltaMauritiusMexicoMicronesiaMongoliaMontenegroMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNepalNetherlandsNew ZealandNicaraguaNigeriaNorwayOmanPakistanPanamaPeruPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussiaSaudi ArabiaSenegalSerbiaSingaporeSlovakiaSloveniaSouth AfricaSouth KoreaSpainSri LankaSudanSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTrinidad TobagoTunisiaTurkeyUAE/DubaiUKUSAUgandaUkraineUzbekistanVenezuelaVietnamYemenZambiaZimbabwe - Any State -- Any City -AmstettenAnsfeldenAurolzmünsterBad IschlBad VöslauBaden bei WienBischofshofenBludenzBraunau am InnBregenzBruck an der MurBrunn am GebirgeDornbirnEbreichsdorfEisenstadtEnnsFeldkirchFeldkirchenGänserndorfGötzisGerasdorf bei WienGmundenGrazGroß-EnzersdorfHall in TirolHalleinHardHohenemsHollabrunnInnsbruckKapfenbergKlagenfurtKlosterneuburgKnittelfeldKorneuburgKremsKufsteinLeobenLeondingLienzLinzLustenauMarchtrenkMödlingMistelbachMuggendorfNeunkirchenNeutalPerchtoldsdorfRankweilRied im InnkreisSaalfeldenSalzburgSankt AndräSankt Johann im PongauSankt PöltenSankt Veit an der GlanSchwazSchwechatSeekirchen am WallerseeSpittal an der DrauStallhofenSteyrStockerauTelfsTernitzTraiskirchenTraunTrofaiachTullnVöcklabruckVölkermarktViennaVillachWaidhofenWals-SiezenheimWörglWelsWiener NeustadtWolfsbergZwettlEmployment Category- Select a category -AccountingAdministrative/ClericalAdvertisingAirport/AirlineArchitectureAutomotiveBankingBeauty/HairdressingBusinessChild Care/NannyingConstructionCreative Arts/MediaCustomer Service/Help DeskDentalDesign/Web/MultimediaDoctor/PhysicianESL/TEFLEducationEnergy/Power GenerationEngineeringEntertainment/GamingFinanceFreelanceGovernmentHR/RecruitmentHealthcareHospitality/CateringHotelIT/TechInsuranceLanguage/BilingualLaw/LegalMaintenance/CleaningManagementManufacturingMarketing/PRNon-ProfitNursingOil & Gas IndustryOnlineOutdoor/Nature/AnimalPharmaceuticalProductionQuality ControlReal Estate/PropertyResearch/DevelopmentRestaurant/Food ServiceRetailSalesScienceSecuritySkilled Labor/TradesSocial WorkSoftware DevelopmentSports/Fitness/WellnessSupply Chain/LogisticsTeachingTourism/TravelTransportationWarehouseFiltersEducation (minimum level)- Unspecified -High SchoolTech SchoolCollegeBachelorMastersDoctorateFiltersEducation Level Any High School Tech School College Bachelor Masters DoctorateExperience Level (years) Less than 1 Year 1 to 2 Years 3 to 4 Years 5 to 6 Years 7 to 8 Years 9 to 10 Years 10 to 15 Years More than 15 YearsPosted in last: Day Week Month Any  Only Jobs that accept applications from my present countryAdvanced Search ×
Key Account & Sales Manager im Aussendienst
Sunny Cars GmbH, Vienna, Wien, Austria
Job Description & How to Apply BelowPosition:  Key Account & Sales Manager im Aussendienst (m/w/d)KEY ACCOUNT & SALES MANAGER:IN FÜR WIEN, OBERÖSTERREICH UND NIEDERÖSTERREICH IM AUSSENDIENST (M/W/D)Sunny Cars ist der Mietwagenanbieter für den perfekten Urlaub! Rundum sorglos befahren unsere dank unserer Alles-Inklusive-Leistungen die Straßen in über 120 Ländern. Was wir wissen: zufriedene und motivierte gehen Hand in Hand und sind das Wichtigste in unserem Unternehmen. Deshalb solltest Du unsere Reisebü sowie Reisebüroketten und -kooperationen rundum versorgen, informieren, betreuen und fördern. Wenn Du Sunny Cars bei der bei der Weiterentwicklung in Österreich unterstüt­zen möchtest, dann werde unser Key Account & Sales Manager:in!BEI UNS FÄHRST DU MIT VOLLAUSSTATTUNG - DEINE BENEFITSWenn Du Lust auf eine offene und wertschätzende Unternehmenskultur hast, bist Du bei uns genau an der richtigen Stelle. Durch regelmäßige Gespräche auf Augenhöhe und Mitarbeiterbefragungen bleiben wir im ständigen Dialog miteinander. Und weil Du uns am Herzen liegst, bieten wir Dir unter anderem:30 Tage Urlaub14 Monatsgehälter (EUR 3.000,00 brutto monatlich bei 40 Wochenstunden, Überzahlung möglich)ein Firmenfahrzeug, welches Du auch privat nutzen darfstVollzeit- oder Teilzeitanstellung (40 bzw. mind. 32 Wochenstunden)unbefristetes ArbeitsverhältnisDAS ERWARTET DICH AUF DEINER REISE - DEINE AUFGABENDu bist der/die Ansprechpartner:in für unsere Reisebü sowie unsere Key Accounts im Verkaufsgebiet und beschäftigst Dich damit die Sunny Cars Umsätze bei unseren Vertriebspartnern auszubauen. Nachfolgend erhältst Du einen Überblick über Deine zukünftigen Aufgabenfelder:60% Du bist unterwegs und gestaltest Als Sales Manager:in bist Du bei unseren Reisebü im Verkaufsgebiet unterwegs. Bei Deinen Reisebürobesuchen erörterst Du mit unseren , wie man den Mietwagenumsatz optimieren und ausbauen kann, hältst Verkaufs-, Produkt- und CRS-Schulungen, beantwortest Fragen und teilst unsere News mit. Eine persönliche Betreuung unserer ist uns sehr wichtig. Des Weiteren nimmst Du an Fachmessen sowie Kundenveranstaltungen/Tagungen teil. Zusätzlich kümmerst Du Dich als Key Account Manager um die Reisebüroketten und -kooperationen. Zu den Aufgaben gehören hier u.a. die Verhandlung der Vertragskonditionen, die Planung der gemeinsamen Aktivitäten zum Umsatzausbau sowie Ansprech­partner:in für alle Anliegen unserer Key Accounts.20% Du bist im Homeoffice und gestaltest Du bist im Homeoffice und kümmerst Dich um die telefonische Betreuung unserer . Hierzu gehören Statusanrufe, mitteilen der News, Durchführung von online Seminaren oder Du fragst einfach mal im Reisebüro nach, ob es gut geht und die Geschäfte nach Plan laufen.20% Du bist im Homeoffice und verwaltest Du hinterlegst in unserem hauseigenen CRM Deine Gesprächsberichte, planst die vor Dir liegende Woche, beantwortest Kundenanliegen und kümmerst Dich einfach um alle administrativen Aufgaben, die rund um Deine Tätigkeit entstehen.DAS HAST DU BEREITS IM GEPÄCK - DEINE STÄRKENIm Sales musst Du natürlich in der Lage sein, mehrere Bälle gleichzeitig in der Luft zu halten. Neben Dienstleistungsorientierung, Kommunikations- und Begeisterungsfähigkeit sowie Offenheit, bringst Du für diese Stelle mit...Vertriebserfahrung, im Optimalfall im touristischen Außendiensteine ausgeprägte VerkäufermentalitätMotivation, Flexibilität, Belastbarkeit und Teamfähigkeitsehr gute Kenntnisse in den gängigen Microsoft Office Programmen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)Begeisterung und Mut, neue, kreative und auch manchmal außergewöhnliche Wege zu gehenFührerscheinklasse BUNSER BEWERBUNGSPROZESSWenn Dein Lebenslauf zu uns passt, starten wir mit einem Videointerview. Im zweiten Schritt wollen wir Dich persönlich kennenlernen.HAST DU DEINE KOFFER SCHON GEPACKT?Bist Du bereit Gas zu geben für eine neue, spannende Herausforderung? Dann nutze jetzt die Chance und sende uns Deine Bewerbungsunterlagen über unser Online-Bewerbungsformular. Dies dauert weniger als 3 Minuten. Tap HERE to APPLY → Go to Job Application Site ←   Search for further Jobs Here:Search here through 5 Million+ jobs:CV Search (Enter less keywords for more results. Suggestions may be selected)Location - Select a country -AlbaniaAlgeriaAndorraAngolaArgentinaArmeniaAustraliaAustriaAzerbaijanBahrainBangladeshBelarusBelgiumBeninBosnia HerzegovinaBotswanaBrazilBruneiBulgariaCambodiaCameroonCanadaCanary IslandsCaribbeanChannel IslandsChileChinaColombiaCosta RicaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkDominican RepublicEcuadorEgyptEstoniaEthiopiaFijiFinlandFranceFrench PolynesiaGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGuatemalaHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsraelItalyJamaicaJapanJordanKazakhstanKenyaKuwaitKyrgyzstanLatviaLebanonLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacedoniaMalaysiaMaldivesMaltaMauritiusMexicoMicronesiaMongoliaMontenegroMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNepalNetherlandsNew ZealandNicaraguaNigeriaNorwayOmanPakistanPanamaPeruPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussiaSaudi ArabiaSenegalSerbiaSingaporeSlovakiaSloveniaSouth AfricaSouth KoreaSpainSri LankaSudanSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTrinidad TobagoTunisiaTurkeyUAE/DubaiUKUSAUgandaUkraineUzbekistanVenezuelaVietnamYemenZambiaZimbabwe - Any State -- Any City -AmstettenAnsfeldenAurolzmünsterBad IschlBad VöslauBaden bei WienBischofshofenBludenzBraunau am InnBregenzBruck an der MurBrunn am GebirgeDornbirnEbreichsdorfEisenstadtEnnsFeldkirchFeldkirchenGänserndorfGötzisGerasdorf bei WienGmundenGrazGroß-EnzersdorfHall in TirolHalleinHardHohenemsHollabrunnInnsbruckKapfenbergKlagenfurtKlosterneuburgKnittelfeldKorneuburgKremsKufsteinLeobenLeondingLienzLinzLustenauMarchtrenkMödlingMistelbachMuggendorfNeunkirchenNeutalPerchtoldsdorfRankweilRied im InnkreisSaalfeldenSalzburgSankt AndräSankt Johann im PongauSankt PöltenSankt Veit an der GlanSchwazSchwechatSeekirchen am WallerseeSpittal an der DrauStallhofenSteyrStockerauTelfsTernitzTraiskirchenTraunTrofaiachTullnVöcklabruckVölkermarktViennaVillachWaidhofenWals-SiezenheimWörglWelsWiener NeustadtWolfsbergZwettlEmployment Category- Select a category -AccountingAdministrative/ClericalAdvertisingAirport/AirlineArchitectureAutomotiveBankingBeauty/HairdressingBusinessChild Care/NannyingConstructionCreative Arts/MediaCustomer Service/Help DeskDentalDesign/Web/MultimediaDoctor/PhysicianESL/TEFLEducationEnergy/Power GenerationEngineeringEntertainment/GamingFinanceFreelanceGovernmentHR/RecruitmentHealthcareHospitality/CateringHotelIT/TechInsuranceLanguage/BilingualLaw/LegalMaintenance/CleaningManagementManufacturingMarketing/PRNon-ProfitNursingOil & Gas IndustryOnlineOutdoor/Nature/AnimalPharmaceuticalProductionQuality ControlReal Estate/PropertyResearch/DevelopmentRestaurant/Food ServiceRetailSalesScienceSecuritySkilled Labor/TradesSocial WorkSoftware DevelopmentSports/Fitness/WellnessSupply Chain/LogisticsTeachingTourism/TravelTransportationWarehouseFiltersEducation (minimum level)- Unspecified -High SchoolTech SchoolCollegeBachelorMastersDoctorateFiltersEducation Level Any High School Tech School College Bachelor Masters DoctorateExperience Level (years) Less than 1 Year 1 to 2 Years 3 to 4 Years 5 to 6 Years 7 to 8 Years 9 to 10 Years 10 to 15 Years More than 15 YearsPosted in last: Day Week Month Any  Only Jobs that accept applications from my present countryAdvanced Search ×
Key Account & Sales Manager im Aussendienst
Sunny Cars GmbH, Oberwagram, Niederösterreich, Austria
Job Description & How to Apply BelowPosition:  Key Account & Sales Manager im Aussendienst (m/w/d)Location: OberwagramKEY ACCOUNT & SALES MANAGER:IN FÜR WIEN, OBERÖSTERREICH UND NIEDERÖSTERREICH IM AUSSENDIENST (M/W/D)Sunny Cars ist der Mietwagenanbieter für den perfekten Urlaub! Rundum sorglos befahren unsere dank unserer Alles-Inklusive-Leistungen die Straßen in über 120 Ländern. Was wir wissen: zufriedene und motivierte gehen Hand in Hand und sind das Wichtigste in unserem Unternehmen. Deshalb solltest Du unsere Reisebü sowie Reisebüroketten und -kooperationen rundum versorgen, informieren, betreuen und fördern. Wenn Du Sunny Cars bei der bei der Weiterentwicklung in Österreich unterstüt­zen möchtest, dann werde unser Key Account & Sales Manager:in!BEI UNS FÄHRST DU MIT VOLLAUSSTATTUNG - DEINE BENEFITSWenn Du Lust auf eine offene und wertschätzende Unternehmenskultur hast, bist Du bei uns genau an der richtigen Stelle. Durch regelmäßige Gespräche auf Augenhöhe und Mitarbeiterbefragungen bleiben wir im ständigen Dialog miteinander. Und weil Du uns am Herzen liegst, bieten wir Dir unter anderem:30 Tage Urlaub14 Monatsgehälter (EUR 3.000,00 brutto monatlich bei 40 Wochenstunden, Überzahlung möglich)ein Firmenfahrzeug, welches Du auch privat nutzen darfstVollzeit- oder Teilzeitanstellung (40 bzw. mind. 32 Wochenstunden)unbefristetes ArbeitsverhältnisDAS ERWARTET DICH AUF DEINER REISE - DEINE AUFGABENDu bist der/die Ansprechpartner:in für unsere Reisebü sowie unsere Key Accounts im Verkaufsgebiet und beschäftigst Dich damit die Sunny Cars Umsätze bei unseren Vertriebspartnern auszubauen. Nachfolgend erhältst Du einen Überblick über Deine zukünftigen Aufgabenfelder:60% Du bist unterwegs und gestaltest Als Sales Manager:in bist Du bei unseren Reisebü im Verkaufsgebiet unterwegs. Bei Deinen Reisebürobesuchen erörterst Du mit unseren , wie man den Mietwagenumsatz optimieren und ausbauen kann, hältst Verkaufs-, Produkt- und CRS-Schulungen, beantwortest Fragen und teilst unsere News mit. Eine persönliche Betreuung unserer ist uns sehr wichtig. Des Weiteren nimmst Du an Fachmessen sowie Kundenveranstaltungen/Tagungen teil. Zusätzlich kümmerst Du Dich als Key Account Manager um die Reisebüroketten und -kooperationen. Zu den Aufgaben gehören hier u.a. die Verhandlung der Vertragskonditionen, die Planung der gemeinsamen Aktivitäten zum Umsatzausbau sowie Ansprech­partner:in für alle Anliegen unserer Key Accounts.20% Du bist im Homeoffice und gestaltest Du bist im Homeoffice und kümmerst Dich um die telefonische Betreuung unserer . Hierzu gehören Statusanrufe, mitteilen der News, Durchführung von online Seminaren oder Du fragst einfach mal im Reisebüro nach, ob es gut geht und die Geschäfte nach Plan laufen.20% Du bist im Homeoffice und verwaltest Du hinterlegst in unserem hauseigenen CRM Deine Gesprächsberichte, planst die vor Dir liegende Woche, beantwortest Kundenanliegen und kümmerst Dich einfach um alle administrativen Aufgaben, die rund um Deine Tätigkeit entstehen.DAS HAST DU BEREITS IM GEPÄCK - DEINE STÄRKENIm Sales musst Du natürlich in der Lage sein, mehrere Bälle gleichzeitig in der Luft zu halten. Neben Dienstleistungsorientierung, Kommunikations- und Begeisterungsfähigkeit sowie Offenheit, bringst Du für diese Stelle mit...Vertriebserfahrung, im Optimalfall im touristischen Außendiensteine ausgeprägte VerkäufermentalitätMotivation, Flexibilität, Belastbarkeit und Teamfähigkeitsehr gute Kenntnisse in den gängigen Microsoft Office Programmen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)Begeisterung und Mut, neue, kreative und auch manchmal außergewöhnliche Wege zu gehenFührerscheinklasse BUNSER BEWERBUNGSPROZESSWenn Dein Lebenslauf zu uns passt, starten wir mit einem Videointerview. Im zweiten Schritt wollen wir Dich persönlich kennenlernen.HAST DU DEINE KOFFER SCHON GEPACKT?Bist Du bereit Gas zu geben für eine neue, spannende Herausforderung? Dann nutze jetzt die Chance und sende uns Deine Bewerbungsunterlagen über unser Online-Bewerbungsformular. Dies dauert weniger als 3 Minuten. Tap HERE to APPLY → Go to Job Application Site ←   Search for further Jobs Here:Search here through 5 Million+ jobs:CV Search (Enter less keywords for more results. Suggestions may be selected)Location - Select a country -AlbaniaAlgeriaAndorraAngolaArgentinaArmeniaAustraliaAustriaAzerbaijanBahrainBangladeshBelarusBelgiumBeninBosnia HerzegovinaBotswanaBrazilBruneiBulgariaCambodiaCameroonCanadaCanary IslandsCaribbeanChannel IslandsChileChinaColombiaCosta RicaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkDominican RepublicEcuadorEgyptEstoniaEthiopiaFijiFinlandFranceFrench PolynesiaGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGuatemalaHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsraelItalyJamaicaJapanJordanKazakhstanKenyaKuwaitKyrgyzstanLatviaLebanonLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacedoniaMalaysiaMaldivesMaltaMauritiusMexicoMicronesiaMongoliaMontenegroMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNepalNetherlandsNew ZealandNicaraguaNigeriaNorwayOmanPakistanPanamaPeruPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussiaSaudi ArabiaSenegalSerbiaSingaporeSlovakiaSloveniaSouth AfricaSouth KoreaSpainSri LankaSudanSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTrinidad TobagoTunisiaTurkeyUAE/DubaiUKUSAUgandaUkraineUzbekistanVenezuelaVietnamYemenZambiaZimbabwe - Any State -- Any City -AmstettenAnsfeldenAurolzmünsterBad IschlBad VöslauBaden bei WienBischofshofenBludenzBraunau am InnBregenzBruck an der MurBrunn am GebirgeDornbirnEbreichsdorfEisenstadtEnnsFeldkirchFeldkirchenGänserndorfGötzisGerasdorf bei WienGmundenGrazGroß-EnzersdorfHall in TirolHalleinHardHohenemsHollabrunnInnsbruckKapfenbergKlagenfurtKlosterneuburgKnittelfeldKorneuburgKremsKufsteinLeobenLeondingLienzLinzLustenauMarchtrenkMödlingMistelbachMuggendorfNeunkirchenNeutalPerchtoldsdorfRankweilRied im InnkreisSaalfeldenSalzburgSankt AndräSankt Johann im PongauSankt PöltenSankt Veit an der GlanSchwazSchwechatSeekirchen am WallerseeSpittal an der DrauStallhofenSteyrStockerauTelfsTernitzTraiskirchenTraunTrofaiachTullnVöcklabruckVölkermarktViennaVillachWaidhofenWals-SiezenheimWörglWelsWiener NeustadtWolfsbergZwettlEmployment Category- Select a category -AccountingAdministrative/ClericalAdvertisingAirport/AirlineArchitectureAutomotiveBankingBeauty/HairdressingBusinessChild Care/NannyingConstructionCreative Arts/MediaCustomer Service/Help DeskDentalDesign/Web/MultimediaDoctor/PhysicianESL/TEFLEducationEnergy/Power GenerationEngineeringEntertainment/GamingFinanceFreelanceGovernmentHR/RecruitmentHealthcareHospitality/CateringHotelIT/TechInsuranceLanguage/BilingualLaw/LegalMaintenance/CleaningManagementManufacturingMarketing/PRNon-ProfitNursingOil & Gas IndustryOnlineOutdoor/Nature/AnimalPharmaceuticalProductionQuality ControlReal Estate/PropertyResearch/DevelopmentRestaurant/Food ServiceRetailSalesScienceSecuritySkilled Labor/TradesSocial WorkSoftware DevelopmentSports/Fitness/WellnessSupply Chain/LogisticsTeachingTourism/TravelTransportationWarehouseFiltersEducation (minimum level)- Unspecified -High SchoolTech SchoolCollegeBachelorMastersDoctorateFiltersEducation Level Any High School Tech School College Bachelor Masters DoctorateExperience Level (years) Less than 1 Year 1 to 2 Years 3 to 4 Years 5 to 6 Years 7 to 8 Years 9 to 10 Years 10 to 15 Years More than 15 YearsPosted in last: Day Week Month Any  Only Jobs that accept applications from my present countryAdvanced Search ×
Sachbearbeiter Kredit Services Firmenkunden
Raiffeisenlandesbank Oberösterreich Aktiengesellschaft, Linz, Oberösterreich, Austria
Job Description & How to Apply BelowSachbearbeiter Kredit Services Firmenkunden (m/w/d) Raiffeisenlandesbank Oberösterreich Aktiengesellschaft Linz, Österreich Erstellung von Kredit- und Sicherheitenverträgen nach deren Bewilligung; Anlage von Konten, Einrichtung von Sicherheiten sowie Auszahlung von Krediten; Betreuung bestehender Finanzierungen und Gestion von Vertragsmodifikationen;...  die abteilung kredit services setzt auf digitale lösungen und fördert agile teamarbeit dazu zählt unter anderem home office und eine aktive mitgestaltung und verbesserung von prozessen durch experten wir suchen teamplayer die nach einer fundierten einschulung eigenständig und selbstverantwortlich arbeiten fachliche entscheidungen treffen und gewohnt sind sich ständig weiterzubilden wir bieten engagierten persönlichkeiten zum ehestmöglichen eintrittszeitpunkt im ausmaß einer vollzeitbeschäftigung folgende position: sachbearbeiter kredit services firmenkunden (m/w/d) dienstort: linz tätigkeitsschwerpunkte als mitarbeiterin in "kredit services - firmenkunden" erwartet sie ein breites und abwechslungsreiches aufgabengebiet in einem dynamischen und engagierten team  zu unseren tätigkeitsschwerpunkten zählen: erstellung von kredit- und sicherheitenverträgen nach deren bewilligung anlage von konten einrichtung von sicherheiten sowie auszahlung von krediten betreuung bestehender finanzierungen und gestion von vertragsmodifikationen bearbeitung von syndizierungen und konsortialgeschäft beratung und fachliche unterstützung von prozesspartnern und raiffeisenbanken projektmitarbeit und umsetzung von prozessoptimierungen ihre qualifikationen kaufmännische ausbildung (auf maturaniveau) und/oder berufserfahrung im finanzsektor erfahrung und kenntnisse im kreditgeschäft von vorteil fundierte it-kenntnisse analytisches denken und genaue arbeitsweise ausgeprägte serviceorientierung und kommunikationsfreudigkeit hohe teamfähigkeit und großes engagement unser angebot herausfordernde und abwechslungsreiche tätigkeit in einem dynamischen und engagierten team attraktive sozialleistungen und umfangreiches weiterbildungsangebot kollegiales betriebsklima wir bieten ein marktkonformes vergütungspaket mit attraktiven sozialleistungen das mindestjahresgehalt für diese position beträgt eur 3166436 brutto (inkl sonderzahlungen) die tatsächliche bezahlung entspricht ihrer jeweiligen qualifikation bzw berufserfahrung wenn sie in dieser position eine herausforderung sehen bewerben sie sich bitte online die zuständige ansprechpartnerin anna herrmann   wird sich umgehend mit ihnen in verbindung setzen benefits (Use the "Apply for this Job" box below).Tap HERE to APPLY → Go to Job Application Site ←   Search for further Jobs Here:Search here through 5 Million+ jobs:CV Search (Enter less keywords for more results. Suggestions may be selected)Location - Select a country -AlbaniaAlgeriaAndorraAngolaArgentinaArmeniaAustraliaAustriaAzerbaijanBahrainBangladeshBelarusBelgiumBeninBosnia HerzegovinaBotswanaBrazilBruneiBulgariaCambodiaCameroonCanadaCanary IslandsCaribbeanChannel IslandsChileChinaColombiaCosta RicaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkDominican RepublicEcuadorEgyptEstoniaEthiopiaFijiFinlandFranceFrench PolynesiaGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGuatemalaHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsraelItalyJamaicaJapanJordanKazakhstanKenyaKuwaitKyrgyzstanLatviaLebanonLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacedoniaMalaysiaMaldivesMaltaMauritiusMexicoMicronesiaMongoliaMontenegroMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNepalNetherlandsNew ZealandNicaraguaNigeriaNorwayOmanPakistanPanamaPeruPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussiaSaudi ArabiaSenegalSerbiaSingaporeSlovakiaSloveniaSouth AfricaSouth KoreaSpainSri LankaSudanSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTrinidad TobagoTunisiaTurkeyUAE/DubaiUKUSAUgandaUkraineUzbekistanVenezuelaVietnamYemenZambiaZimbabwe - Any State -- Any City -AmstettenAnsfeldenAurolzmünsterBad IschlBad VöslauBaden bei WienBischofshofenBludenzBraunau am InnBregenzBruck an der MurBrunn am GebirgeDornbirnEbreichsdorfEisenstadtEnnsFeldkirchFeldkirchenGänserndorfGötzisGerasdorf bei WienGmundenGrazGroß-EnzersdorfHall in TirolHalleinHardHohenemsHollabrunnInnsbruckKapfenbergKlagenfurtKlosterneuburgKnittelfeldKorneuburgKremsKufsteinLeobenLeondingLienzLinzLustenauMarchtrenkMödlingMistelbachMuggendorfNeunkirchenNeutalPerchtoldsdorfRankweilRied im InnkreisSaalfeldenSalzburgSankt AndräSankt Johann im PongauSankt PöltenSankt Veit an der GlanSchwazSchwechatSeekirchen am WallerseeSpittal an der DrauStallhofenSteyrStockerauTelfsTernitzTraiskirchenTraunTrofaiachTullnVöcklabruckVölkermarktViennaVillachWaidhofenWals-SiezenheimWörglWelsWiener NeustadtWolfsbergZwettlEmployment Category- Select a category -AccountingAdministrative/ClericalAdvertisingAirport/AirlineArchitectureAutomotiveBankingBeauty/HairdressingBusinessChild Care/NannyingConstructionCreative Arts/MediaCustomer Service/Help DeskDentalDesign/Web/MultimediaDoctor/PhysicianESL/TEFLEducationEnergy/Power GenerationEngineeringEntertainment/GamingFinanceFreelanceGovernmentHR/RecruitmentHealthcareHospitality/CateringHotelIT/TechInsuranceLanguage/BilingualLaw/LegalMaintenance/CleaningManagementManufacturingMarketing/PRNon-ProfitNursingOil & Gas IndustryOnlineOutdoor/Nature/AnimalPharmaceuticalProductionQuality ControlReal Estate/PropertyResearch/DevelopmentRestaurant/Food ServiceRetailSalesScienceSecuritySkilled Labor/TradesSocial WorkSoftware DevelopmentSports/Fitness/WellnessSupply Chain/LogisticsTeachingTourism/TravelTransportationWarehouseFiltersEducation (minimum level)- Unspecified -High SchoolTech SchoolCollegeBachelorMastersDoctorateFiltersEducation Level Any High School Tech School College Bachelor Masters DoctorateExperience Level (years) Less than 1 Year 1 to 2 Years 3 to 4 Years 5 to 6 Years 7 to 8 Years 9 to 10 Years 10 to 15 Years More than 15 YearsPosted in last: Day Week Month Any  Only Jobs that accept applications from my present countryAdvanced Search ×
Vertriebsmitarbeiter als selbstständiger Handelsvertreter
Sander & Doll GmbH, Linz, Oberösterreich, Austria
Job Description & How to Apply BelowÜber Sander & Doll Sander & Doll entwickelt und vertreibt technologisch führende Standard-Software für Handwerksbetriebe in Öster­reich, Deutschland und Europa. Ein Team aus 200 klugen und engagierten Köpfen arbeitet daran, die innovative Software aus unserem Haus noch erfolgreicher zu machen. Unsere Software ist auf über 26.000 Arbeitsplätzen aktiv im Einsatz. Unser Portfolio umfasst kaufmännische Branchenlösungen, Zeitmanagement- und Projektplanungssoftware, technische Aufmaß-Systeme und mobile Anwendungen. Sie lieben den Kontakt mit Menschen und können Kunden begeistern? Sie sind gerne Ihr eigener Chef, können sich mit dem Handwerk identifizieren und interessieren sich für Software? Dann suchen wir Sie! Vertriebsmitarbeiter (m/w/d) als selbstständiger Handelsvertreter für die Region Oberösterreich, Salzburg, NiederösterreichIhre Aufgaben:Sie präsentieren und vertreiben unsere modernen und marktführenden Softwareprodukte bei interessierten Handwerksbetrieben des Bau- und Ausbaugewerbes. Mit den Vertriebsgesprächen vor Ort beim Kunden legen Sie den Grundstein für eine langfristige Kundenbeziehung. Sie bringen mit: Sie brauchen bei uns keinen perfekten Lebenslauf oder Erfahrungen im Außendienst oder im Softwarevertrieb. Überzeugen Sie uns, dass Sie ein motivierter und talentierter Vertriebler sind - dann sind Sie bei uns willkommen. Wichtig ist uns, dass Sie Spaß am Vertrieb mitbringen, eigenverantwortlich arbeiten und Kunden begeistern können.Wir bieten Ihnen:Wir vereinbaren Termine in Ihrem Einsatzgebiet rund um Ihren Wohnort. Unser Innendienst-Team übernimmt auch die Auftragsnachbearbeitung – Sie können sich voll und ganz auf den Verkauf konzentrieren. Dafür bekommen Sie eine topmoderne Vertriebsausstattung. Mit unserer erfolgserprobten Einarbeitung machen wir Sie in einer Woche fit für den Verkauf beim Kunden. Danach bleiben Sie durch regelmäßige Meetings und Schulungen immer up-to-date. Bei erfolgreichem Verkauf erwartet Sie eine exzellente Vergütung. Durch unsere fairen Provisionen ist eine deutliche Überzahlung der Gehälter des Kollektivvertrag möglich.Diese Position entspricht der Beschäftigungsgruppe F, Stufe 1 (Mindesgehalt laut Kollektivvertrag 2.284,00 €). Bei erfolgreichem Verkauf erwartet Sie durch unsere fairen Provisionen eine exzellente Vergütung mit deutlicher Überzahlung. Interessiert? Dann steht Ihnen Ulf Gerber unter der (01) 7492 880 für Fragen jederzeit gerne zur Verfügung. Senden Sie Ihre aussagekräftige Kurzbewerbung bitte an (Use the "Apply for this Job" box below). Wir freuen uns auf Sie! Sander & Doll GmbH Simmeringer Hauptstr. 24 A-1110 Wien   Vertriebsmitarbeiter (m/w/d) als selbstständiger Handelsvertreter Festanstellung Vollzeit Sander & Doll GmbH Friesenegg IT-Software Außendienst,Handelsvertreter Festanstellung Vollzeit Berufseinsteiger Sander & Doll GmbHTap HERE to APPLY → Go to Job Application Site ←   Search for further Jobs Here:Search here through 5 Million+ jobs:CV Search (Enter less keywords for more results. Suggestions may be selected)Location - Select a country -AlbaniaAlgeriaAndorraAngolaArgentinaArmeniaAustraliaAustriaAzerbaijanBahrainBangladeshBelarusBelgiumBeninBosnia HerzegovinaBotswanaBrazilBruneiBulgariaCambodiaCameroonCanadaCanary IslandsCaribbeanChannel IslandsChileChinaColombiaCosta RicaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkDominican RepublicEcuadorEgyptEstoniaEthiopiaFijiFinlandFranceFrench PolynesiaGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGuatemalaHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsraelItalyJamaicaJapanJordanKazakhstanKenyaKuwaitKyrgyzstanLatviaLebanonLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacedoniaMalaysiaMaldivesMaltaMauritiusMexicoMicronesiaMongoliaMontenegroMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNepalNetherlandsNew ZealandNicaraguaNigeriaNorwayOmanPakistanPanamaPeruPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussiaSaudi ArabiaSenegalSerbiaSingaporeSlovakiaSloveniaSouth AfricaSouth KoreaSpainSri LankaSudanSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTrinidad TobagoTunisiaTurkeyUAE/DubaiUKUSAUgandaUkraineUzbekistanVenezuelaVietnamYemenZambiaZimbabwe - Any State -- Any City -AmstettenAnsfeldenAurolzmünsterBad IschlBad VöslauBaden bei WienBischofshofenBludenzBraunau am InnBregenzBruck an der MurBrunn am GebirgeDornbirnEbreichsdorfEisenstadtEnnsFeldkirchFeldkirchenGänserndorfGötzisGerasdorf bei WienGmundenGrazGroß-EnzersdorfHall in TirolHalleinHardHohenemsHollabrunnInnsbruckKapfenbergKlagenfurtKlosterneuburgKnittelfeldKorneuburgKremsKufsteinLeobenLeondingLienzLinzLustenauMarchtrenkMödlingMistelbachMuggendorfNeunkirchenNeutalPerchtoldsdorfRankweilRied im InnkreisSaalfeldenSalzburgSankt AndräSankt Johann im PongauSankt PöltenSankt Veit an der GlanSchwazSchwechatSeekirchen am WallerseeSpittal an der DrauStallhofenSteyrStockerauTelfsTernitzTraiskirchenTraunTrofaiachTullnVöcklabruckVölkermarktViennaVillachWaidhofenWals-SiezenheimWörglWelsWiener NeustadtWolfsbergZwettlEmployment Category- Select a category -AccountingAdministrative/ClericalAdvertisingAirport/AirlineArchitectureAutomotiveBankingBeauty/HairdressingBusinessChild Care/NannyingConstructionCreative Arts/MediaCustomer Service/Help DeskDentalDesign/Web/MultimediaDoctor/PhysicianESL/TEFLEducationEnergy/Power GenerationEngineeringEntertainment/GamingFinanceFreelanceGovernmentHR/RecruitmentHealthcareHospitality/CateringHotelIT/TechInsuranceLanguage/BilingualLaw/LegalMaintenance/CleaningManagementManufacturingMarketing/PRNon-ProfitNursingOil & Gas IndustryOnlineOutdoor/Nature/AnimalPharmaceuticalProductionQuality ControlReal Estate/PropertyResearch/DevelopmentRestaurant/Food ServiceRetailSalesScienceSecuritySkilled Labor/TradesSocial WorkSoftware DevelopmentSports/Fitness/WellnessSupply Chain/LogisticsTeachingTourism/TravelTransportationWarehouseFiltersEducation (minimum level)- Unspecified -High SchoolTech SchoolCollegeBachelorMastersDoctorateFiltersEducation Level Any High School Tech School College Bachelor Masters DoctorateExperience Level (years) Less than 1 Year 1 to 2 Years 3 to 4 Years 5 to 6 Years 7 to 8 Years 9 to 10 Years 10 to 15 Years More than 15 YearsPosted in last: Day Week Month Any  Only Jobs that accept applications from my present countryAdvanced Search ×