We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "HR in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

HR Financial Controller - Antwerpen at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp
Op zoek naar een rol waar je kennis maakt met verschillende facetten binnen een organisatie? Heb jij een brede interesse binnen zowel finance en accounting als HR? Wil je terechtkomen in een no nonsense omgeving waar er ruimte is om jezelf te ontplooien? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou. Solliciteer snel!Voor een kmo actief in de detailhandel zijn wij op zoek naar een financial controller met affiniteit en kennis binnen personeelsadministratie en loonbeleid. Je kan rekenen op een gevarieerd takenpakket binnen meerdere domeinen. Je komt terecht in een hechte familie van gemotiveerde en goedlachse medewerkers. TakenpakketBudgetteringCost controllingInterne rapportering Opzetten van nieuwe financiële- en/of boekhoudkundige proceduresUitvoeren personeelsadministratie en loonverwerkingOpvolgen HR policy en vertalen in de nodige proceduresOpstellen en coördineren van financieel plan... Profiel Je hebt minimum 3 jaar relevante werkervaring binnen controlling of een gelijkaardige financiële rol.Autonoom, gestructureerd en graag bezig met cijfers? Check!Je hebt een no nonsense en hands-on mentaliteit.Aanbod•Je kan genieten van een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. •Je kan rekenen op flexibiliteit wat betreft verlofplanning en vakantieregeling.•Mogelijkheid om op termijn door te groeien in verticale lijn.•Een aanzienlijke functie met algemene verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.•De informele, familiale structuur zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt binnen de omgeving.•Jouw inzet en toewijding wordt beloond met personeelsfeesten, bedrijfsuitstapjes of een gezellige lunch op vrijdag.Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ12704c)Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
HR / Finance manager - familiale KMO at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Wommelgem
Ben je op zoek naar een job waar je een reële meerwaarde kunt betekenen? Ben jij een veelzijdige en zelfstandige finance man/ vrouw met bovendien ervaring in HR (loonsadministratie, etc.? Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je de rechterhand van de zaakvoerder worden? Twijfel niet langer en solliciteer!De ideale kandidaat is een people manager en gaat steeds oplossingsgericht te werk. Je neemt de leiding over het financiële team van 2 boekhouders.Je zal allround ingezet worden:•Analytisch:  de cijfers analyseren en interpreteren en hierbij advies verlenen aan de zaakvoerder•Operationeel: diverse ad-hoc taken zoals het verzorgen van contracten/ vergunningen/ loonsadministratie•Aansturen van de boekhouders/ controles voeren•HR-taken verdeeld over het finaiceel team: superviseren HR projecten, selectiegesprekken voeren (optioneel), ...Profiel:•Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijk takenpakket•Bachelor/ master in een financiële richitng•Je legt voldoende maturiteit en inzet aan de dag - een juiste mentaliteit primeert bij deze onderneming! Aanbod:•Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een brede functie. Het is niet de bedoeling dat je alles kan vanaf dag 1 - je krijgt de ruimte om te groeien. Het belangrijkste is dat je een initaitefnemer bent en bereid bent zelfstandig en onderzoekend aan de slag te gaan!•Je kan rekenen op een competitief salarispakket met extra-legale voordelen (wagen, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering,...)•Je krijgt veel vertrouwen en autonomie om zelf uw dag in te vullen, dit betekent dus ook glijdende werkuren en flexibiliteit. •Je komt terecht in een gezellige en informele werksfeer met fijne collega's!•Je kan rekenen op 32 vakantiedagen.Interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel via [email protected] Deze vacature wordt beheerd door Anneleen & Hélène (ref. AG12704)
HR & financieel manager - zorgsector at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Kapellen
Op zoek naar een rol waar je kennis maakt met verschillende facetten binnen een organisatie? Je bent zowel een rationele doener als een empathische teamplayer. Wil jij bovendien deel uitmaken van een warm team? Solliciteer dan snel! Voor een klant actief in de zorgsector zijn wij op zoek naar een allround HR & Financieel manager. Je staat in voor zowel de personeelsgerelateerde zaken als voor het financieel beheer en de opvolging van het financieringssysteem. Bovendien denk je als lid van het managementteam mee op strategisch niveau binnen de organisatie. Je komt terecht in een hechte familie van gemotiveerde en goedlachse medewerkers. TakenpakketUitvoeren personeelsadministratie en loonverwerkingOpvolgen van financieringssystemen van agentschap zorg en gezondheidBeheer van de verzekeringsdossiersOpvolgen HR policy en vertalen in de nodige proceduresBeheer en controle van de financiële en boekhoudkundige verrichtingen in Exact OnlineUitvoeren van bankverrichtingenOpstellen en coördineren van financieel planVoorbereiding financiële verrichtingen en jaarafsluitingJe werkt nauw samen met het sociale secretariaat, een extern boekhouder en een bedrijfsrevisor....ProfielJe hebt minimum 3 jaar relevante werkervaring binnen een leidinggevende of coördinerende functie. Je hebt kennis van de sociale wetgeving en van financieel beheer.Je bent diplomatisch, communicatief vaardig en nauwkeurig.AanbodEen aantrekkelijk salaris volgens de barema’s van de sector.Extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en vergoeding woon werkverkeer.De flexibele vakantieregeling geeft jou recht op 36 verlofdagen die bovendien vrij op te nemen zijn.Een warme, familiale werkomgeving waar wederzijds respect en appreciatie centraal staan.Gezelligheid troef dankzij de jaarlijkse personeelsfeesten, overlegmomenten waaraan achteraf een hapje en een drankje wordt gekoppeld etc. Een kaderfunctie met algemene verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.Een uitdagende rol binnen een maatschappelijk relevante context.Voldoende opleidingsmogelijkheden op jouw management skills tot een hoger niveau te tillen.Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13195). Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
HR Recruiter Diksmuide
Absolute Jobs, Diksmuide
jobomschrijving Absolute Jobs is een rekrutering bedrijf dat zich focust op het bedienen van de KMO's in Vlaanderen die opzoek zijn naar bekwame en ervaren technische talenten. Absolute Jobs beschikt over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje en vormt zo de perfecte schakel met Absolute Jobs België om de geselecteerde profielen voor te stellen.Absolute Jobs Diksmuide richt zich voornamelijk in het invullen van technische vacatures zijnde van loodgieters, techniekers, lassers en bouwprofielen, chauffeurs CE, operators, bakkers, productiemedewerkers, metaalbewerker,....Als RECRUITER binnen Absolute Jobs:Werk je zeer KLANTGERICHT: je kent de behoeften en wensen van jouw klanten en weet deze te matchen aan de meest geschikte kandidaat.Ben je COMMUNICATIEF: je volgt sollicitaties en vacatures op, je bent niet bang om uit te bellen en selectiegesprekken te voeren.Ben je een DOORZETTER: je kent de talenten van jouw kandidaten, Je gaat dagdagelijks op zoek naar nieuwe vacatures en je gaat tot het uiterste om de perfecte fit te vinden!We Go The Extra Mile..!Ben je een geboren TEAMPLAYER: samen met jou enthousiaste collega’s ben je een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent via interne en externe databases en job boards om de beste service te garanderen aan jullie klanten.Ben je verantwoordelijk voor het ADMINISTRATIEVE LUIK: samenwerkingsovereenkomsten interpreteren, prestaties bij klanten verzamelen, wettelijke documenten in orde brengen, verwerking van prestaties worden door jou uitgevoerd.Werk je aan de TOEKOMST: (leer bij, groei mee); je wordt tewerkgesteld binnen een groeiend bedrijf met degelijke opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden, je werkt aan lange termijn relaties met jouw klanten en kent de talenten van jouw kandidaten.  jouw profiel Je hebt een eerste ervaring binnen HR en/of sales; maar gedreven mensen zonder ervaring met veel "goesting" komen zeker ook in aanmerking!SOLLICITEER!Je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede kennis van Engels.Je hebt een commerciële drive en durft dan ook "the extra mile" te gaan.Sociale Wetgeving is een domein die je sterkt interesseert en je bent bereid om hierin extra opleidingen te volgen.Solliciteer nu: [email protected], of bel mij snel op het nummer 0499 88 08 68.Wij kijken er al naar uit om jou te verwelkomen met toeters en bellen!  ons aanbod Je komt terecht in een kantoor waar je absoluut jezelf kan zijn, je zult goed opgeleid worden door je collega's, ja krijgt elke dag nieuwe kansen om bij te leren en jezelf verder te ontplooien!Je krijgt een competitief loon aangevuld een stuk variabel loon; extra bonussen! Kaaat-ching! Extra legale voordelen: Gsm + laptop, Maaltijdcheques 8euro/dag en een DKV verzekeringNa een positieve interim periode krijg je een vast contract!Je komt terecht in een groeiend bedrijf die mee werkt aan jouw toekomst door opleidingen, evaluaties en doorgroeimogelijkheden.Je komt terecht in een positief team met ervaren medewerkers die met plezier hun kennis met je delen.We werken in een 40 uren week, je hebt dus recht op 12 ADV dagen bovenop je verlof!Een werkplek dicht bij huis.Extra fun @work: de job biedt enorm veel uitdaging en variatie. We werken veel maar we vieren even graag ons succes (teambuilding, kick off,...). Work hard, play harder! Een goede sfeer binnen het team vinden wij zeer belangrijk!
HR Business Partner
Absolute Jobs, Roeselare
jobomschrijving Ben jij de HR-specialist die graag werkt ‘on the field’ waar het écht gebeurt?Als HR Business Partner regio Roeselare werk je projectmatig op verschillende HR domeinen.Word het eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden inzake HR-aangelegenheden.Beheer alle HR-taken van rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe bediende medewerkers.Publiceer vacatures en voer CV-zoekopdrachten uit, benader scholen, contacteer selectie- en interimkantoren, voer telefonische screenings uit en volg selectiegesprekken op.Organiseer opleidings- en coachingprogramma's in samenwerking met leidinggevenden om retentie, welzijn en algemene personeelstevredenheid te verhogen.Verantwoordelijk voor de rekrutering en opvolging van white collars.Implementeer talentmanagementbeleid.Bouw bruggen met leidinggevenden en bied ondersteuning waar nodig.Leid projecten in HR-analyse, veranderingsmanagement en diversiteit.Op zoek naar een boeiende HR-uitdaging? Wil je werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze vacature precies wat je zoekt!Wacht niet langer en stuur meteen een e-mail naar [email protected] om te ontdekken hoe jij deel kan uitmaken van dit dynamisch team. jouw profiel Bachelor- of Masterdiploma OF ervaring in een gelijkaardige functieMinimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol en ervaring met rekruteringCommunicatief en positief ingesteld met een gezonde dosis autonomie en maturiteitBrede HR kennis en kritisch inzicht om processen efficiënter te makenNatuurlijke people manager met sterke communicatievaardighedenBewezen ervaring als HR-aanspreekpuntPerfecte kennis van het Nederlands en zeer goede kennis van het Engels.Wil jij de uitdaging aangaan en deze boeiende functie invullen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Wim Vermander via [email protected]! ons aanbod What's in it for you?Leer- en doorgroeimogelijkhedenEen team van toffe en enthousiaste collega'sMarktconform salaris met extra-legale voordelen, zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering., en 30 dagen vakantie waarvan 10 ADV-dagenWerken in een evoluerend, internationaal bedrijf met een uitstekende reputatieVoltijds vast contract van onbepaalde duurGlijtijden en de vrijdag een uurtje minder werkenKlinkt dit als jouw droomjob? Neem dan snel contact op met [email protected] 
HR & payroll medewerker
Het Poetsbureau, Paal
Omschrijving:De groep Het Poetsbureau is één van de grootste dienstverlenende familiebedrijven in Vlaanderen, actief in drie business units: huishoudhulp via dienstencheques, professionele schoonmaak en uitzendwerk. Via een 70-tal kantoren verspreid over Vlaanderen, en +9000 enthousiaste medewerkers maken we elke dag +65.000 klanten blij.Als familiale organisatie heeft de groep Het Poetsbureau de afgelopen 10 jaar een sterke reputatie opgebouwd als een bedrijf dat garant staat voor ervaring en kwaliteit. Ons motto is dan ook “Anders en Beter”, met focus op de beleving hiervan door onze medewerkers en klanten.Momenteel is er een vacature voor een “HR & payroll medewerker” (m/v) die op onze hoofdzetel in Paal-Beringen ons motto in de praktijk omzet. Je rapporteert hierbij aan de HR Business Partner die instaat voor de payrolling.Je takenpakket:Je staat in voor de loonadministratie en – verwerking van de huishoudhulpen van de regio die jou wordt toegewezenJe adviseert onze huishoudhulp-kantoren m.b.t. juridische vragen en uiteenlopende personeelsaangelegenheden, je helpt hen met het invullen en afleveren van sociale documenten, met de aanmaak van arbeidsovereenkomsten, met vragen van officiële instanties, …Je registreert en boekt afwezigheden, vervoerskosten en allerhande vergoedingenJe doet de opvolging van o.a. afwezigheden, medische onderzoeken, maaltijdchequekaarten, loonbeslagen, …Je bereidt standaardcorrespondentie aan onze werknemers voor m.b.t. afwezigheden en andere onregelmatighedenJe trekt rapporten uit verschillende HR-softwaresystemen, o.a. eBlox en Cheqpoint (software voor dienstenchequebedrijven).Je geeft ad hoc administratieve ondersteuning aan de HR business partnerJe profiel:Je behaalde een bachelor in een relevante richting zoals bv. rechtspraktijk, personeelswerk of maatschappelijk werk met optie HRJe hebt een eerste ervaring opgedaan als HR- en payroll medewerker, idealiter in een sociaal secretariaat en/of in de interimsectorJe hebt kennis van sociale wetgeving en doet er alles aan om die kennis up-to-date te houdenJe hebt een vlotte pen en kan foutloos schriftelijk communicerenJe bent vertrouwd met MS office en met één of meerdere payroll pakketten; kennis van eBlox is een zeer sterk pluspuntJe werkt uiterst nauwkeurig, je bent sociaalvaardig en flexibelJe hebt een cijfermatige geest en bent analytisch ingesteldUiteraard ga je discreet en vertrouwelijk om met personeelsdossiersOns aanbod:Je komt terecht in een jong, dynamisch en financieel gezond bedrijf met een hart voor mensen dat daarnaast voor het tweede jaar op rij het label van Great Place To Work heeft gehaald. Je krijgt een gevarieerde en uitdagende functie en de mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie. Je maakt deel uit van een hecht team en we doen er alles aan opdat je je snel thuis voelt. Je werkt vanuit fris ingerichte kantoren, ver weg van de files. Je kan je verwachten aan een competitief salarispakket, in overeenstemming met je ervaring en competenties en met een aantal voordelen, waaronder hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en de mogelijkheid tot een bedrijfswagen via loonruil.
HR CONSULTANT AGO JOBS & HR SINT-NIKLAAS CONSTRUCT (M/V/X)
AGO Jobs & HR, Sint-Niklaas
Referentie663106555FunctieomschrijvingAGO Jobs & HR is een full service HR-dienstverlener. Al 30 jaar begeleiden we mensen naar droomjobs en helpen we bedrijven aan de beste collega’s. Dat doen we via uitzendarbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. We werken met en voor mensen en daarin ben jij als echte people lover de spil.VereistenJouw jobJij verzilvert de droomjob voor jouw kandidaten en verzet bergen om de teams van jouw klanten te versterken.➢ Dankzij je hartelijke, maar effectieve telefonische screening achterhaal je perfect in welke jobs je kandidaat kan schitteren.➢ Tijdens een interview krijg je een duidelijk beeld van de motivatie en de sterktes van je kandidaat. Daar koppel jij de geknipte vacature aan.➢ Je zet al je interne tools en kennis creatief in om snel de vacatures bij je klanten in te vullen. Liever een telefoontje te veel, dan een te weinig, dat is jouw motto.➢ Yes! Jouw kandidaat start op! Elke match geeft jou een boost: daarvoor doe je het.➢ Je bereidt een vlekkeloze opstart voor: contracten, werkdocumenten en planning. Met een nauwkeurige administratieve opvolging maak jij het verschil voor je klanten en kandidaten.Dit typeert je➢ Never a dull moment: jouw energie en optimisme werken aanstekelijk. Je zwaait ‘s morgens enthousiast je kantoordeuren open. Ready for some action.➢ Jouw spontaniteit charmeert je klanten en kandidaten. Daardoor connecteer je gemakkelijk met verschillende types mensen.➢ Telefoneren, interviewen of klanten bezoeken? Jij laat graag van je horen.➢ Je bent een echte go-getter. Zeldzame specialisten? Jij vindt ze. Piekperiode bij je klant? Jij was al voorbereid.➢ Je commerciële voelsprieten vertellen jou waar kansen liggen. Ze verzilveren, daar krijg jij energie van.➢ Jouw overtuigingskracht is legendarisch, daardoor haal jij ook de beste resultaten.TalenJe hebt een uitstekende kennis van het NederlandsAanbodAanstekelijke sfeerJe komt terecht in een bende enthousiaste collega’s. Stuk voor stuk gedreven, optimistische en authentieke persoonlijkheden. Zij ontvangen je de eerste dagen met open armen. Daarnaast wacht je een grondig opleidingstraject waarin je alle kneepjes van het vak leert. We dompelen je in je opstartweken helemaal onder in onze AGO-workflows.Verrassende extra’sJouw inzet wordt gewaardeerd met een mooi loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, extra’s en bonussen. Naast je 20 wettelijke vakantiedagen bouw je ook 12 recuperatiedagen op. En jouw verjaardag? Die is heilig bij AGO. Dankzij een extra verlofdag maak jij er een topdag van. Ons motto? Work hard, play hard. Na onze energy days, summer events en verrassende challenges ga jij telkens helemaal opgeladen naar huis.Herken jij jou in het AGO-DNA?Klaar om met jouw enthousiasme ons AGO-winning team te versterken? Bezorg zo snel mogelijk jouw kandidatuur via [email protected] of bel naar : 0470 60 19 27 / :056 23 66 13.
HR & Payroll Officer
Walters People, Zaventem
Een gerenommeerd, internationaal bedrijf actief in de consumentenelektronica en gelegen in regio Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste HR & Payroll Officer.Jouw takenpakket als HR & Payroll Officer:Payroll in samenwerking met sociaal secretariaat Securex voor 100-120 bediendenCompensation & benefitsOnboarding van nieuwe medewerkersRecruitment supportInterne adviseur op vlak van Hard HRHR projecten ondersteuning / coördinatie (focus Hard HR) (bv. implementeren warranten planHet ideale profiel als HR & Payroll Officer:Heeft een bachelor / master diplomaHeeft min. 5 jaar ervaring in PayrollIs dynamisch en hands-onCommunicatiefStressbestendigZeer goed tweetalig Nederlands-EngelsHet aanbod als HR & Payroll Officer:Aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelenInterim contract met zicht op vast bij een marktleiderFlexibele werkurenDynamische werkomgevingInteresse? Solliciteer dan snel online!Niet de job die je zocht? Mogelijk ken je wel iemand in jouw netwerk die interesse heeft. Beveel hen Walters People aan en wij belonen jou!Een gerenommeerd, internationaal bedrijf actief in de consumentenelektronica en gelegen in regio Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste HR & Payroll Officer.
HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK (M/V/X)
AGO Jobs & HR, Kortrijk
Referentie663127275FunctieomschrijvingAGO Jobs & HR is een full service HR-dienstverlener. Al 30 jaar begeleiden we mensen naar droomjobs en helpen we bedrijven aan de beste collega’s. Dat doen we via uitzendarbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. We werken met en voor mensen en daarin ben jij als echte people lover de spil.VereistenJouw jobJij verzilvert de droomjob voor jouw kandidaten en verzet bergen om de teams van jouw klanten te versterken.➢ Dankzij je hartelijke, maar effectieve telefonische screening achterhaal je perfect in welke jobs je kandidaat kan schitteren.➢ Tijdens een interview krijg je een duidelijk beeld van de motivatie en de sterktes van je kandidaat. Daar koppel jij de geknipte vacature aan.➢ Je zet al je interne tools en kennis creatief in om snel de vacatures bij je klanten in te vullen. Liever een telefoontje te veel, dan een te weinig, dat is jouw motto.➢ Yes! Jouw kandidaat start op! Elke match geeft jou een boost: daarvoor doe je het.➢ Je bereidt een vlekkeloze opstart voor: contracten, werkdocumenten en planning. Met een nauwkeurige administratieve opvolging maak jij het verschil voor je klanten en kandidaten.Dit typeert je➢ Never a dull moment: jouw energie en optimisme werken aanstekelijk. Je zwaait ‘s morgens enthousiast je kantoordeuren open. Ready for some action.➢ Jouw spontaniteit charmeert je klanten en kandidaten. Daardoor connecteer je gemakkelijk met verschillende types mensen.➢ Telefoneren, interviewen of klanten bezoeken? Jij laat graag van je horen.➢ Je bent een echte go-getter. Zeldzame specialisten? Jij vindt ze. Piekperiode bij je klant? Jij was al voorbereid.➢ Je commerciële voelsprieten vertellen jou waar kansen liggen. Ze verzilveren, daar krijg jij energie van.➢ Jouw overtuigingskracht is legendarisch, daardoor haal jij ook de beste resultaten.TalenJe hebt een uitstekende kennis van het NederlandsJe hebt een uitstekende kennis van het FransAanbodAanstekelijke sfeerJe komt terecht in een bende enthousiaste collega’s. Stuk voor stuk gedreven, optimistische en authentieke persoonlijkheden. Zij ontvangen je de eerste dagen met open armen. Daarnaast wacht je een grondig opleidingstraject waarin je alle kneepjes van het vak leert. We dompelen je in je opstartweken helemaal onder in onze AGO-workflows.Verrassende extra’sJouw inzet wordt gewaardeerd met een mooi loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, extra’s en bonussen. Naast je 20 wettelijke vakantiedagen bouw je ook 12 recuperatiedagen op. En jouw verjaardag? Die is heilig bij AGO. Dankzij een extra verlofdag maak jij er een topdag van. Ons motto? Work hard, play hard. Na onze energy days, summer events en verrassende challenges ga jij telkens helemaal opgeladen naar huis.Herken jij jou in het AGO-DNA?Klaar om met jouw enthousiasme ons AGO-winning team te versterken? Bezorg zo snel mogelijk jouw kandidatuur via [email protected] of bel naar : 0470 60 19 27 / :056 23 66 13.
HR CONSULTANT AGO JOBS&HR Waregem OFFICE (M/V/X)
AGO Jobs & HR, Waregem
Referentie663113552FunctieomschrijvingAGO Jobs & HR is een full service HR-dienstverlener. Al 30 jaar begeleiden we mensen naar droomjobs en helpen we bedrijven aan de beste collega’s. Dat doen we via uitzendarbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. We werken met en voor mensen en daarin ben jij als echte people lover de spil.VereistenJouw jobJij verzilvert de droomjob voor jouw kandidaten en verzet bergen om de teams van jouw klanten te versterken.➢ Dankzij je hartelijke, maar effectieve telefonische screening achterhaal je perfect in welke jobs je kandidaat kan schitteren.➢ Tijdens een interview krijg je een duidelijk beeld van de motivatie en de sterktes van je kandidaat. Daar koppel jij de geknipte vacature aan.➢ Je zet al je interne tools en kennis creatief in om snel de vacatures bij je klanten in te vullen. Liever een telefoontje te veel, dan een te weinig, dat is jouw motto.➢ Yes! Jouw kandidaat start op! Elke match geeft jou een boost: daarvoor doe je het.➢ Je bereidt een vlekkeloze opstart voor: contracten, werkdocumenten en planning. Met een nauwkeurige administratieve opvolging maak jij het verschil voor je klanten en kandidaten.Dit typeert je➢ Never a dull moment: jouw energie en optimisme werken aanstekelijk. Je zwaait ‘s morgens enthousiast je kantoordeuren open. Ready for some action.➢ Jouw spontaniteit charmeert je klanten en kandidaten. Daardoor connecteer je gemakkelijk met verschillende types mensen.➢ Telefoneren, interviewen of klanten bezoeken? Jij laat graag van je horen.➢ Je bent een echte go-getter. Zeldzame specialisten? Jij vindt ze. Piekperiode bij je klant? Jij was al voorbereid.➢ Je commerciële voelsprieten vertellen jou waar kansen liggen. Ze verzilveren, daar krijg jij energie van.➢ Jouw overtuigingskracht is legendarisch, daardoor haal jij ook de beste resultaten.AanbodAanstekelijke sfeerJe komt terecht in een bende enthousiaste collega’s. Stuk voor stuk gedreven, optimistische en authentieke persoonlijkheden. Zij ontvangen je de eerste dagen met open armen. Daarnaast wacht je een grondig opleidingstraject waarin je alle kneepjes van het vak leert. We dompelen je in je opstartweken helemaal onder in onze AGO-workflows.Verrassende extra’sJouw inzet wordt gewaardeerd met een mooi loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, extra’s en bonussen. Naast je 20 wettelijke vakantiedagen bouw je ook 12 recuperatiedagen op. En jouw verjaardag? Die is heilig bij AGO. Dankzij een extra verlofdag maak jij er een topdag van. Ons motto? Work hard, play hard. Na onze energy days, summer events en verrassende challenges ga jij telkens helemaal opgeladen naar huis.Herken jij jou in het AGO-DNA?Klaar om met jouw enthousiasme ons AGO-winning team te versterken? Bezorg zo snel mogelijk jouw kandidatuur via [email protected] of bel naar : 0470 60 19 27 / :056 23 66 13.
HR Recruiter & Administration Officer
Eurogentec, Seraing
Vos missions principalesAssurer le suivi administratif de la gestion du personnel : paie, assurances, médecine du travail, etc…Assurer le recrutement en collaboration avec les différents demandeurs ainsi que le suivi administratifAssurer la coordination et le suivi des formationsRépondre aux demandes du personnelVotre profilBachelier ou master en Ressources HumainesUne expérience probante de 3 ans dans une fonction similaireConnaissance de l’anglaisConnaissances adéquates en législation socialeConnaissances en informatique (MS Office)Vos aptitudesFiabilité et rapidité d’exécutionCapacité d’écoute et de communicationCapacité d’organisation, rigueurDiscrétion et respect de la confidentialitéOrientation clients et résultatsEsprit d’équipe et enthousiasmeAutonomie, sens de l’initiative et flexibilitéNotre offreUn job varié et motivant avec des contacts permanents à tous les niveaux de la hiérarchieUne opportunité de grandir dans un environnement jeune, dynamique et en pleine expansionUne culture d’entreprise internationale où l’humain est au centre de nos préoccupations
HR Data Analyst
Carmeuse, Ottignies-Louvain-la-Neuve
The HR data analyst position involves working with cutting-edge technological tools to provide thorough data analysis and assisting senior HR professionals in crucial decision-making, conducting statistical analysis, creating visualizations, preparing reports and dashboards. The HR data analyst will have significant experience within the human resources field and competent computer science skills. Additionally, the HR analyst would help streamline HR processes by suggesting relevant insights and analyzing data about key HR processes.Your Tasks & ResponsibilitiesData Collection: Data gathering from various sources (database, spreadsheets, APIs, …) Data cleaning and preprocessing (data “stewardship”): understanding data (and what is behind the data), ensuring data accuracy and consistency by identifying and rectifying errors, missing values … Data analysis: applying statistical techniques and data methods to extract insights, identify trends and make meaningful conclusions from the dataData visualization: creating clear and compelling visualizations such as charts, graphs and dashboards to effectively communicate data-driven insightsReporting: preparing reports or presentations summarizing the findings and results of data analysis – in charge of all HR reporting globally and support the different regions and local levelsData validation: Verifying the accuracy and reliability of data by conducting validation checks and ensures data qualityGDPR HR compliance officer: ensuring the company’s compliance in term of HR data, implementing processes to delete unnecessary/outdated data, training HR teams on the sensitivity and data and data managementCollaborating with teams: work closely with HR teams to understand business requirements and provide data-driven solutionsProblem-Solving: using analytical skills to solve complex problems and address challenges using data-driven approachesContinuous learning: staying up to date with the latest data analysis techniques, tools and technologies to improve analytical capabilities and recommend system improvements.Your ProfileYou have a bachelor’s degree in human resources management, Business Administration, Industrial Psychology, or related fieldYou have at least 3+ years of experience working in the human resources fieldAnd 2+ years of experience in human resources analyticsYou have strong analytical and problem-solving skillsYou are detailed orientedYou have excellent presentation and visualizations skills And you are proficient with Microsoft Office SuiteYou have the capacity to apply discretion and maintain a high level of confidentiality when handling sensitive informationYou are able to develop and manage interpersonal relationships at all levels of the companyYou have excellent communication skills, both written and verbalAnd the capacity to have an helicopter view (HR & Business understanding).Why Carmeuse?We truly believe that where you work matters and, as a family business, we know what makes our employees happy! Permanent or freelance contractFlexible working hoursHome working policyCompetitive salary package and benefitsA lot of growing possibilitiesA strong HR and training policy to develop your skillsWork life balance.#LI-HybridThe Recruitment Process​If you apply for this great position, you could go through these different steps:​Olivia Braszko, our Talent Acquisition Lead will analyze your Résumé and cover letterA first "Teams" interview will be scheduled with Olivia. You will take 2 personality questionnaires. Olivia will want to know more about you, as a person and as a professional. She will assess your motivations and answer to your questionsYou will have a second interview with Danielle Knott, our CHROYou will have a further interview interview with Aurélie Mordant, the HRBP, and Alexandra Gaye, our Talent & Organization Developm. DirectorThe last interview will be with Yasmine Zanella, our EU VP HR. 
HR stage Groot-Bijgaarden
The Adecco Group, Groot-Bijgaarden
En Belgique, nous comptons environ 800 collègues (801 si vous nous rejoignez), répartis dans quelque 130 bureaux. Adecco a probablement un bureau près de chez vous. Nous faisons également partie d'un ensemble plus vaste et sommes actifs dans le monde entier. Cela signifie que vos ambitions peuvent dépasser les frontières de la Belgique.Voulez-vous vraiment faire la différence et faire partie du premier prestataire de services RH au monde ? Lisez alors ce qui suit pour découvrir les valeurs que nous représentons et que nous pouvons défendre ensemble. Travail d'équipeChez Adecco, nous ne nous soucions pas des frontières, des industries ou des structures ringardes. Nous travaillons en équipe, avec respect et confiance, vers le même objectif. Avons-nous vraiment besoin de vous poser la question si l'esprit d'équipe est votre deuxième nature ?Orientation clientBesoin de solutions rapides à court terme ? Le stress ne vous fait pas peur. Mais vous préférez opter pour une collaboration à long terme. C'est pourquoi vous utilisez toutes vos connaissances afin de fournir à nos clients la meilleure solution possible sur mesure. Car de cette façon vous obtenez les meilleurs partenariats. Chaque client et chaque candidat est comme une mission personnelle pour vous : vous les connaissez tellement bien que vous détectez leurs besoins avant même qu'ils ne s'en rendent compte.ResponsabilitéQu'il s'agisse d'intégration, de prévention, de sécurité ou de durabilité : vous faites ce que vous dites et vous dites ce que vous faites. Et de préférence, vous allez un peu plus loin que ce qui est nécessaire. L'intégrité figure donc en bonne place sur votre liste de priorités.EntrepreneuriatNous dirigeons en entreprenant et en innovant. Vous débordez d'idées créatives et vous êtes impatient de les mettre en pratique ? Nous l'encourageons totalement. Ainsi, vous serez toujours à la recherche de moyens pour faciliter votre travail... sans travailler plus durement mais plus intelligemment .De cette façon, nous fournirons ensemble toujours ce petit plus.PassionVous avons-nous mentionné que nous sommes passionnés par notre travail et le vôtre ?Après tout, ceux qui aiment faire leur travail n'ont jamais à travailler. Et cela se reflète dans la coopération avec nos clients et nos candidats. Ce n'est qu'en étant passionné que vous mettrez le talent adéquat en contact avec le travail le plus intéressant.Vous vous y attelez comme personne d’autre, et recommencerez chaque jour.REQUIRED PROFILENous recherchons une personne motivée et dinamique pour nous aider à construire le monde du travail. Nous serions ravis de partager avec vous toutes nos connaissances en matière de ressources humaines.Si vous avez un bachelor ou un master dans le domaine des ressources humaines, et vous avez un bon niveau de neérlandais et français ou anglais, n'hésitez pas à nous envoyer votre CV. Nous vous répondrons dans les meilleurs délais.WE OFFERUn stage passionnant, où aucun jour ne se ressemble. Vous êtes intéressé(e) par les RH ? Ce stage vous permettra d'acquérir une expérience pratique. Nous vous apprendrons tout ce que vous devez savoir pour une expérience positive dans le domaine des ressources humaines, que vous pourrez utiliser dans votre carrière future.
HR Medewerker (Personeelsadministratie en organisatie) - regio Antwerpen at Actief Interim
Actief Interim, Antwerp, Antwerpen
FunctieomschrijvingBen jij een organisatietalent op zoek naar een uitdagende functie binnen de wereld van HR? Ambieer je een coördinerende functie waarbij organisatie en personeelszaken centraal staan en waarbij je streeft naar het verbeteren van het HR-beleid? Dan zoeken wij jou!Je begeleidt de vestigingsmanagers en (assistent) teamleaders op vlak van sollicitatiegesprekken, het managen van in- en uitdiensttredingen, de introductie van nieuwe medewerkers, begeleiden van ontslagprocedures en verzuimbeheer. Je draagt het HR beleid uit (vb. vertaling van HR beleid en verandertrajecten naar operationele HR uitvoering, opvolgen van CAO- en wetwijzigingen, meewerken aan verbeterinitiatieven,...). Je onderhoudt contacten met externe partners (vb. uitzendbureaus, sociale- en uitkeringsinstanties, ...). Je staat in voor de personeelsadministratie (vb. opvolgen van personeelsmutaties, verwerking van personeelsinfo, bewaken van personeelsdossiers, opmaak van arbeidsovereenkomsten, ...). Je bereidt de salarisadministratie voor (registratie van de gepresteerde uren in het registratiesysteem, voorbereiding van de uitbetaling van de lonen,...). Functie-eisenJe bent in het bezit van een bachelordiploma (bij voorkeur op vlak van Personeelswerk) en deed bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring op binnen een generalistische HR-functie waarbij bij personeels- en salarisadministratie en het uitwerken van een HR beleid centraal staan. Je bezit een goede kennis van de Belgische, en bij voorkeur ook de Nederlandse sociale wetgeving. Idealiter woon je in de regio Antwerpen. Je bent bereid om regelmatig jezelf te verplaatsen naar de diverse vestigingen, ook naar de vestigingen in Nederland. ArbeidsvoorwaardenVoltijdse functie. Opstart op uitzendbasis. Vast contract na positieve evaluatie. Salaris wordt besproken tijdens een verder stadium in het sollicitatieproces. Dit salaris wordt aangevuld met diverse extralegale voordelen zoals bijvoorbeeld maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering bij vast contract. Onze klant is een groeiend en stabiel bedrijf dat garant staat voor werkzekerheid. Klantgerichtheid, innovatie, eerlijkheid en teamwork dragen zij hoog in het vaandel. Je vervult een uitdagende en gevarieerde functie waarbij bijleren en jezelf verbeteren centraal zal staan. 
HR Consultant Bornem at Actief Interim NV
Actief Interim NV, Antwerp, Bornem
De Actief Groep is één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzend-organisaties van België. Op ruim 30 jaar tijd klom Actief Interim tot een stevige zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30.000.Dagelijks stellen we meer dan 6.500 uitzend-krachten en 2.000 poetshulpen te werk in diverse sectoren. Actief Interim, Actief Construct, Actief Select en Actief Dienstencheques behoren tot de kern-activiteiten van de Actief Groep.De Actief Groep kenmerkt zich door een eigen onderscheidend karakter. Dynamisch, snel, flexibel en jong van hart! Op die manier streven wij steeds een win-win situatie na voor alle partijen.Actief Interim is een groei-onderneming en telt meer dan 72 kantoren en 450 personeelsleden nationaal. Onze ambitie resulteerde onlangs in de internationalisering van Actief Interim in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.Wil jij meeschrijven aan dit mooie verhaal? Solliciteer dan snel via deze site.Zin in een commerciële job, maar zonder "op de baan" te moeten? Geboeid ook door de wereld van werving en selectie? Misschien heb je die job al, maar droom je toch stiekem van de Beste Werkgever?Goed nieuws dan, In beide gevallen is Actief jouw 'match'!Word onze collega HR-consultant in Bornem.De job, in grote lijnen:Als HR Consultant ben jij degene die bedrijven overtuigt van jouw kandidaat, en voor kandidaten direct de juiste job vindt. Dienstverlenend maar wel commercieel!Voor je commerciële successen verzorg jij nadien natuurlijk ook een feilloze (personeels-)administratie.Maar concreet, hoe ziet jouw doordeweekse dag er zoal uit?Alles begint met de juiste job omschrijving. Die stel jij samen, op basis van de informatie van de klant. Hier komt je luisterend oor goed van pas, je weet feilloos te achterhalen wat de klant precies wenst. En je bent een vlotte prater, dus je durft ook stevig door te vragen.Daarna ga je op zoek naar dé kandidaat. Dat kan bijvoorbeeld door het schrijven van een ijzersterke vacaturetekst. Maar uiteraard beschikken wij ook over een goedgevulde database en je hebt toegang tot alle mogelijke jobsites, social media, LinkedIn,… . En wie weet, misschien heb jij nog andere schitterende ideeën, wij zijn een en al oor!Je kandidaat is ook je klant, dus voor een goede kandidaat laat je geen kans onbenut om hem/haar ergens aan de slag te krijgen. Je zoekt naar geschikte vacatures, je prospecteert via mail of telefoon, je negotieert, je overtuigt de klant. Geef het een jaartje de tijd en je kent élk bedrijf in de onmiddellijke regio…en zij jou, want je krijgt de reputatie van top recruiter en vertrouwenspersoon.Uiteraard moet er ook een stuk administratie afgehandeld worden: opmaak van contracten, loonverwerking, sociale documenten,…Saai? Absoluut niet, af en toe een welkome afwisseling in het takenpakket.Wij staren ons niet blind op diploma's of specifieke studierichtingen. Heb je een Bachelor diploma, prima! Maar even belangrijk voor ons is je denkniveau en/of je werkervaring.We willen je met veel plezier en op alle vlakken begeleiden om een onmisbare schakel in ons team te worden, maar wat je wél zelf moet meebrengen: je enthousiasme!Betrokkenheid & collegialiteit; een fijne attentie bij alle speciale gebeurtenissen in je leven en Actief loopbaan en 40 Actievelingen op onze hoofdzetel in steun.Successen vieren we - objectieven behaald? Een jaarlijks Actief weekendje!Sterke interne trainingen in onze Actief Academy met keuze opleidingen na je basisopleiding.Je wordt "gecertificeerd uitzendconsulent" bij Actief via Federgon.20 verlofdagen, 10 feestdagen, en 15 inhaalrustdagen die je naar keuze (en zelfs per uur) kunt opnemen. Representatiekosten, ook weer elke maand een vast bedrag. De allerbeste verzekeringen voor jou en je gezin.Maaltijdcheques en ecocheques.Een startsalaris volgens ervaring en een jaarlijkse salarisevaluatie. Mooi werk leveren wordt beloond.Nog een kersje méér op de taart: een maandelijkse bonus volgens de resultaten van je kantoor.En een bedrijfswagen? Dat kan mits een persoonlijke tussenkomst, na een jaartje ervaring.Wil jij mee groeien met Actief? We plannen een sollicitatiegesprek in met de Branch Manager van het kantoor Bornem (Yenti De Saeger) en de regiomanager. We gaan graag met jou in zee in de loop van december maar zijn ook bereid te wachten op kandidaten die nog een opzeg moeten presteren.
HR business partner (H/F) at EDUCAM VZW
EDUCAM VZW, Antwerp, Kontich
Afin de renforcer son équipe HR, EDUCAM est à la recherche d'un nouveau collègue pour le poste suivant : HR Business Partner (H/F)pour nos bureau à EvereVos missionsEn tant que HR BP, vous gérerez une gamme variée de tâches sous quatre axes principaux :Payroll et administration RHPrendre en charge le payroll de nos propres collaborateurs en coopération avec le secrétariat socialAssurer le suivi administratif dans notre HRISAssurer la mise à jour des dossiers du personnelGérer les dossiers d'assurance (assurance hospitalisation et assurance groupe)Soutenir le département RH au niveau administratifRecrutementJouer un rôle actif dans le processus de recrutementDéployer une présence active dans les médias sociaux en collaboration avec l'équipe de communicationGérer des contacts avec des partenaires externesService RHCommuniquer de manière fluide et transparente avec nos clients internesGarantir un service sans failleFaire fonction d'interlocuteur centralisé et sentir ce qui se passe sur le lieu du travailProjets RHSoutenir le HR Manager activement dans plusieurs projets liés aux ressources humaines, comme par exemple : développer notre HRIS, revoir le système de fonctionnement et d'évaluation, revoir les plans de développement personnel et les plans de formation, etc.Votre Profil Nous sommes à la recherche d’un collègue communicant, qui est sociable et facilement accessible. Vous êtes proactif et vous avez l'esprit de rendre service. De plus, vous vous reconnaissez dans le profil suivant :Vous êtes titulaire d'un diplôme supérieur ou avez déjà une expérience de 1-5 ans dans le domaine des ressources humaines ;Vous avez une bonne connaissance de la législation sociale belge et une expérience dans les domaines du payroll et de l'administration RH ;Vous êtes courant en Français et Néerlandais (à l'écrit comme à l'oral) ;Vous pouvez facilement travailler avec un PC ;Ce poste nécessite un horaire à temps plein.Notre offreVous êtes encadré de manière professionnelle dès le premier jour et vous faites partie d'une organisation stable qui propose des formations de qualité depuis plus de 30 ans. Nous aimerions vous donner la chance de laisser votre empreinte sur la politique RH de l'organisation. De plus, nous offrons aussi :un package salarial intéressant ;un remboursement de vos déplacements (transports publics remboursés à 100%) ;un téléphone mobile ;un ordinateur portable ;une assurance hospitalisation et une assurance groupe ;des chèques-repas ;des conditions intéressantes de vacances.A propos d’EducamEDUCAM soutient les entreprises du secteur automobile et des secteurs connexes en favorisant la connaissance et le savoir-faire des travailleurs pour une meilleure gestion et une meilleure production. Et ce, entre autres, en offrant un large éventail de formations techniques, de gestion, de vente, d'après-vente et de communication, ainsi qu'un support.Intéressé(e) ?N’hésitez pas à nous adresser votre candidature en cliquant sur le bouton Postuler ci-dessous.
HR business partner at EDUCAM VZW
EDUCAM VZW, Antwerp, Kontich
Om ons HR-team te versterken is EDUCAM op zoek naar een nieuwe collega voor de functie als: HR Business Partnervoor ons kantoor in EvereOver de positie:Als HR BP zal je een gevarieerd takenpakket beheren:Payroll en HR-administratieVerzorgen van de payroll van onze eigen medewerkers in samenwerking met het sociaal secretariaatVerzorgen van de administratieve opvolging in ons HRISUp-to-date houden van personeelsdossiersBehartigen van de verzekeringsdossiers (hospitalisatie- en groepsverzekering)Assisteren van het HR-departement op administratief vlakRekruteringOpnemen van een actieve rol in het rekruteringsprocesUitrollen van een actieve aanwezigheid op social media in samenwerking met het communicatieteamOnderhouden van contacten met externe partnersHR-serviceVlot en transparant communiceren met onze interne klantenZorgen voor een vlotte dienstverleningVerzorgen van het centraal aanspreekpunt en aanvoelen wat er leeft op de werkvloerHR-projectenActief ondersteunen van de HR-manager in allerhande HR-projecten, zoals daar zijn: verder uitbouwen van ons HRIS, herbekijken van het functionerings- en evaluatiesysteem, de daaraan gekoppelde persoonlijke ontwikkelingsplannen en opleidingsplannen, …Over jou:Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke collega, die sociaal is en goed te benaderen. Jij bent in je houding proactief en service-gericht. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:Je beschikt over een hoger diploma of hebt minimaal 1-5 jaar relevante HR-ervaring;Je hebt een goede kennis van de Belgische sociale wetgeving en vult dit aan met ervaring in payroll en HR-administratie;Je bent vloeiend in zowel Nederlands als Frans (zowel in spraak en schrift);Je kunt vlot met een pc werken;Je bent voltijds beschikbaar.Ons aanbod:Je wordt vanaf de eerste dag professioneel omkaderd en je behoort tot een stabiele organisatie die al meer dan 30 jaar lang kwalitatief hoogstaande opleidingen aanbiedt. We geven jou graag de kans om je stempel kan drukken op het HR-beleid van de organisatie. Verder bieden we jou:een aantrekkelijk salarispakket;reisvergoeding op basis van afstand (OV 100% vergoed);een mobiele telefoon;een laptop;een hospitalisatie- en groepsverzekering;maaltijdcheques;een mooie vakantieregeling.Over ons:EDUCAM ondersteunt bedrijven in de autosector en de aanverwante sectoren en verhoogt daarvoor het kennis- en competentieniveau van de werknemers met het oog op een beter beheer en een betere productie. We doen dit onder meer dankzij ons ruime opleidingsaanbod over techniek, management, sales, aftersales en communicatie en ook dankzij andere vormen van ondersteuning.Interesse?Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!
HR Business Partner CoolblueBezorgt |Tweetalig NL/FR (M/V/X) at Coolblue
Coolblue, Antwerp, Antwerpen
In het team HR advies ben je voor Coolblue Bezorgt & Fietst het aanspreekpunt voor leidinggevenden voor het uitvoeren van ons HR-beleid.Hoe word ik HR Business Partner bij Coolblue?Als HR Business Partner bij Coolblue help je de leidinggevenden om het beste uit hun Coolblue helden te halen. Je ondersteunt hen bij de alledaagse (HR-)werking, en neemt hen mee in alle HR vernieuwingen die zich binnen Coolblue plaatsvinden.Ook HR Business partner worden bij Coolblue? Saskia Kool legt je uit hoe je dat doet.Dit vind je leuk om te doenAanspreekpunt zijn voor leidinggevenden op het gebied van HR.Je beantwoordt vragen over ontwikkeling van het team, ontslagcases, verzuim, individuele ontwikkeling, etc.Signaleren van kansen voor verdere verbeteringen en neemt initiatief om projecten te leiden.Tussen de bezorghelden lopen en ervoor zorgen dat iedereen graag bij je langskomt met vragen.Advies geven over, onder andere, verzuimtrajecten en projecten. Je treedt op als coach en bemiddelt bij conflicten.Creatief en praktisch meedenken met jouw stakeholders.Hier herken jij jezelf inJe hebt een relevante Bachelor of Masteropleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting HRM of Psychologie.Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als HR Adviseur/HR Business partner.Je bent beschikbaar voor 40 uur in de week.Je bent tweetalig (FR/NL) of je spreekt en schrijft vloeiend Frans en kan je zeer goed behelpen in het Nederlands.Je bent flexibel, je bent bereid om regelmatig naar onze depots te reizen om HR Advies ter plaatse te geven.Je (sociaal-juridische) vakkennis is up-to-date en je bent van nature nieuwsgierig en vindingrijk, maar ook heel praktisch ingesteld.Je hebt bij voorkeur ervaring met de transport en logistieke sector (Paritair Comité 226 en 140.03).Je bent een toegankelijke, communicatief sterke collega die hart en verstand in balans weet te brengen.Dit zoek jij verder in een jobGeld.Nog meer geld: maaltijdcheques, ecocheques, telefoonvergoeding met abonnement en een laptop.Bedrijfswagen & tankkaart.DKV hospitalisatieverzekering.20 vakantiedagen, en 12 ADV dagen o.b.v. fulltime.Meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek om elke dag een beetje beter worden.Ongekend goede werksfeer. Met maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.
HR Consultant Turnhout (m/v) at Actief Interim NV
Actief Interim NV, Antwerp, Turnhout
De Actief Groep is één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzend-organisaties van België. Op ruim 30 jaar tijd klom Actief Interim tot een stevige zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30.000.Dagelijks stellen we meer dan 6.500 uitzend-krachten en 2.000 poetshulpen te werk in diverse sectoren. Actief Interim, Actief Construct, Actief Select en Actief Dienstencheques behoren tot de kern-activiteiten van de Actief Groep.De Actief Groep kenmerkt zich door een eigen onderscheidend karakter. Dynamisch, snel, flexibel en jong van hart! Op die manier streven wij steeds een win-win situatie na voor alle partijen.Actief Interim is een groei-onderneming en telt meer dan 72 kantoren en 450 personeelsleden nationaal. Onze ambitie resulteerde onlangs in de internationalisering van Actief Interim in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.Wil jij meeschrijven aan dit mooie verhaal? Solliciteer dan snel via deze site.Zin in een commerciële job, maar zonder "op de baan" te moeten? Geboeid ook door de wereld van werving en selectie? Misschien heb je die job al, maar droom je toch stiekem van de Beste Werkgever?Goed nieuws dan, In beide gevallen is Actief jouw 'match'!Word onze collega HR-consultant in Turnhout.De job, in grote lijnen:Als HR Consultant ben jij degene die bedrijven overtuigt van jouw kandidaat, en voor kandidaten direct de juiste job vindt. Dienstverlenend maar wel commercieel!Voor je commerciële successen verzorg jij nadien natuurlijk ook een feilloze (personeels-)administratie.Maar concreet, hoe ziet jouw doordeweekse dag er zoal uit?Alles begint met de juiste job omschrijving. Die stel jij samen, op basis van de informatie van de klant. Hier komt je luisterend oor goed van pas, je weet feilloos te achterhalen wat de klant precies wenst. En je bent een vlotte prater, dus je durft ook stevig door te vragen.Daarna ga je op zoek naar dé kandidaat. Dat kan bijvoorbeeld door het schrijven van een ijzersterke vacaturetekst. Maar uiteraard beschikken wij ook over een goedgevulde database en je hebt toegang tot alle mogelijke jobsites, social media, LinkedIn,… . En wie weet, misschien heb jij nog andere schitterende ideeën, wij zijn een en al oor!Je kandidaat is ook je klant, dus voor een goede kandidaat laat je geen kans onbenut om hem/haar ergens aan de slag te krijgen. Je zoekt naar geschikte vacatures, je prospecteert via mail of telefoon, je negotieert, je overtuigt de klant. Geef het een jaartje de tijd en je kent élk bedrijf in de onmiddellijke regio…en zij jou, want je krijgt de reputatie van top recruiter en vertrouwenspersoon.Uiteraard moet er ook een stuk administratie afgehandeld worden: opmaak van contracten, loonverwerking, sociale documenten,…Saai? Absoluut niet, af en toe een welkome afwisseling in het takenpakket.Wij staren ons niet blind op diploma's of specifieke studierichtingen. Heb je een Bachelor diploma, prima! Maar even belangrijk voor ons is je denkniveau en/of je werkervaring.We willen je met veel plezier en op alle vlakken begeleiden om een onmisbare schakel in ons team te worden, maar wat je wél zelf moet meebrengen: je enthousiasme!Betrokkenheid & collegialiteit; een fijne attentie bij alle speciale gebeurtenissen in je leven en Actief loopbaan en 40 Actievelingen op onze hoofdzetel in steun.Successen vieren we - objectieven behaald? Een jaarlijks Actief weekendje!Sterke interne trainingen in onze Actief Academy met keuze opleidingen na je basisopleiding.Je wordt "gecertificeerd uitzendconsulent" bij Actief via Federgon.20 verlofdagen, 10 feestdagen, en 15 inhaalrustdagen die je naar keuze (en zelfs per uur) kunt opnemen. Representatiekosten, ook weer elke maand een vast bedrag. De allerbeste verzekeringen voor jou en je gezin.Maaltijdcheques en ecocheques.Een startsalaris volgens ervaring en een jaarlijkse salarisevaluatie. Mooi werk leveren wordt beloond.Nog een kersje méér op de taart: een maandelijkse bonus volgens de resultaten van je kantoor.En een bedrijfswagen? Dat kan mits een persoonlijke tussenkomst, na een jaartje ervaring.Wil jij mee groeien met Actief? We plannen een sollicitatiegesprek in met de Branch Manager van het kantoor Turnhout (Elly Vervoort - 014 40 50 65) en de regiomanager. We gaan graag met jou in zee in de loop van december maar zijn ook bereid te wachten op kandidaten die nog een opzeg moeten presteren.
HR business partner (H/F) at EDUCAM VZW
EDUCAM VZW, Brussels, Evere
Afin de renforcer son équipe HR, EDUCAM est à la recherche d'un nouveau collègue pour le poste suivant : HR Business Partner (H/F)pour nos bureau à EvereVos missionsEn tant que HR BP, vous gérerez une gamme variée de tâches sous quatre axes principaux :Payroll et administration RHPrendre en charge le payroll de nos propres collaborateurs en coopération avec le secrétariat socialAssurer le suivi administratif dans notre HRISAssurer la mise à jour des dossiers du personnelGérer les dossiers d'assurance (assurance hospitalisation et assurance groupe)Soutenir le département RH au niveau administratifRecrutementJouer un rôle actif dans le processus de recrutementDéployer une présence active dans les médias sociaux en collaboration avec l'équipe de communicationGérer des contacts avec des partenaires externesService RHCommuniquer de manière fluide et transparente avec nos clients internesGarantir un service sans failleFaire fonction d'interlocuteur centralisé et sentir ce qui se passe sur le lieu du travailProjets RHSoutenir le HR Manager activement dans plusieurs projets liés aux ressources humaines, comme par exemple : développer notre HRIS, revoir le système de fonctionnement et d'évaluation, revoir les plans de développement personnel et les plans de formation, etc.Votre Profil Nous sommes à la recherche d’un collègue communicant, qui est sociable et facilement accessible. Vous êtes proactif et vous avez l'esprit de rendre service. De plus, vous vous reconnaissez dans le profil suivant :Vous êtes titulaire d'un diplôme supérieur ou avez déjà une expérience de 1-5 ans dans le domaine des ressources humaines ;Vous avez une bonne connaissance de la législation sociale belge et une expérience dans les domaines du payroll et de l'administration RH ;Vous êtes courant en Français et Néerlandais (à l'écrit comme à l'oral) ;Vous pouvez facilement travailler avec un PC ;Ce poste nécessite un horaire à temps plein.Notre offreVous êtes encadré de manière professionnelle dès le premier jour et vous faites partie d'une organisation stable qui propose des formations de qualité depuis plus de 30 ans. Nous aimerions vous donner la chance de laisser votre empreinte sur la politique RH de l'organisation. De plus, nous offrons aussi :un package salarial intéressant ;un remboursement de vos déplacements (transports publics remboursés à 100%) ;un téléphone mobile ;un ordinateur portable ;une assurance hospitalisation et une assurance groupe ;des chèques-repas ;des conditions intéressantes de vacances.A propos d’EducamEDUCAM soutient les entreprises du secteur automobile et des secteurs connexes en favorisant la connaissance et le savoir-faire des travailleurs pour une meilleure gestion et une meilleure production. Et ce, entre autres, en offrant un large éventail de formations techniques, de gestion, de vente, d'après-vente et de communication, ainsi qu'un support.Intéressé(e) ?N’hésitez pas à nous adresser votre candidature en cliquant sur le bouton Postuler ci-dessous.