We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "notaris in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "notaris in Belgium"

1 200 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "notaris in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep notaris in Belgium getoond.

Indeling van de "notaris" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep notaris in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "notaris"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep notaris in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Juridisch adviseur. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2500 eur. Op de tweede plaats staat advocaat met het loon van 2493 eur en op de derde plaats staat Legal Compliance Officer met het loon van 2132 eur.

Aanbevolen vacatures

Notariële medewerkers/Juristen
Absolute Jobs, Brasschaat
jobomschrijving Word je ook helemaal wild van het takenpakket bij een notaris? Ben je een juridisch talent en heb je zin in een nieuwe uitdaging met net dat tikkeltje meer?Voor onze klant zijn wij op zoek naar notariële medewerkers of juristen met ervaring in het notariaat. We geven je de kans om aan de slag te gaan bij notariskantoren in de regio Antwerpen. Als notarieel medewerker of jurist krijg je projecten toevertrouwd die volledig passen bij jouw competenties.Reeds een eerste ervaring achter de rug? Met voorkeur in notariaat? Aarzel niet om je kans te wagen!Een kleine greep van jou takenpakket: Echtheid van documenten, eigendomstitels of juistheid van inventaris controlerenDocumentatie zoeken, doorsturen of beherenAdministratief beheer (planning, briefwisseling, facturatie, vergunningsaanvraag, ...)informeren en Juridisch advies verlenen Juridische documenten opmaken ( dagvaarding, onderhandse akte, huwelijkscontract, ... )Plaatsbeschrijving of vaststellingen van materiele schade uitvoeren jouw profiel Ervaring in een Notariaat Diploma Bachelor Rechten, Master Rechten, Master na Master Notariaat of een cursus Notarieel medewerker. ons aanbod Medewerker staat centraalGevarieerde jobAantrekkelijk loonpakket, waaronder wagen en tankkaartMotiverende opleidingenDoorgroeimogelijkhedenWork-life balanceFlexibiliteitUitdagende projecten
Notarieel jurist met ambitie at Tax & Legal
Tax & Legal, Flemish-Brabant, Vilvoorde
Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures. Voor een middelgroot notariskantoor regio Vilvoorde zijn we momenteel op zoek naar een notarieel jurist met ambitie. We zoeken iemand die vooruit wil in zijn/haar carrière en de job doet met veel plezier. Je komt terecht in een leuk en creatief team waar ruimte is om éénieders mening te horen.Notarieel jurist – functieJe komt terecht in een functie met veel variëteit. Zo sta je niet alleen in voor het A tot Z beheer van dossiers inzake vastgoed- en vermogensrecht, maar ook voor het rechtstreekse klantencontact.Je maakt aktes op en verzorgt de nodige documenten voor de klant. Verder werk je steeds nauw samen met je collega’s en geloof je in levenslang bijleren. Daarnaast sta je de notaris bij als rechterhand.Notarieel jurist – profiel•Je beschikt over een master in de Rechten en een MaNaMa in het Notariaat•Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring (2-tal jaar min.) in het notariaat•Je vindt leuke collega’s belangrijk en bent op zoek naar een langetermijn samenwerking•Je kan je uitdrukken in de Franse taalNotarieel jurist - aanbod•Je komt terecht in een informele omgeving met een vlakke structuur waar je heel wat kansen zal krijgen om bij te leren van de notaris zelf.•Indien je de ambitie hebt om het tot kandidaat-notaris of in het allerbeste geval tot notaris te schoppen, dan zal daar zeker aandacht aan worden gegeven.•Je krijgt de vrijheid om je eigen agenda in te vullen en ook een beetje te goochelen met je werkuren. Zo kan je eens langer doorwerken, om daarna eens wat vroeger naar huis te gaan.Interesse in een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten via legal@legrand-associates.com Absolute discretie is verzekerd! Bij vragen kan je onze consultants Jolien & Elisa contacteren via 09 352 02 00.
Notarieel jurist (NL/FR) at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Flemish-Brabant, Vilvoorde
Ben jij op zoek naar een notariskantoor waar je kan genieten van een intensieve opleiding/begeleiding? Vorm jij de ideale brug tussen de notaris en de notariële medewerkers?Onze klant, een notariskantoor in de Brusselse rand, is op zoek naar een notarieel jurist die klaar is om een deel van het takenpakket van de notaris voor zijn/haar rekening te nemen. Je komt terecht in een hecht en aangenaam team die oor heeft voor jouw out-of-the box ideëen. Input wordt gewaardeerd, inzet des te meer !Takenpakket:•Zelfstandig beheer van een variatie aan dossiers (gaande van kredietakten tot verkavelingsakten)•Begeleiding bij en nazicht van het werk van jouw collega's•Je volgt relevante wetgeving op en integreert dit in de modelaktenWie ben jij?•Je hebt een masterdiploma in de rechten op zak en bij voorkeur ook een diploma in het notariaat•Beschikt over minstens 2 jaar ervaring in een brede waaier aan dossiers•Kan zich vlot uitdrukken in het Frans en NederlandsAanbod:•Actieve ondersteuning zowel bij het volgen van relevante opleidingen in het notariaat, als bij de voorbereiding voor deelname aan het notarieel examen•Competitief salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extra-legale voordelen in het notariaat•Zeer aangename werksfeer met toffe collega’s en een erg toegankelijke notaris die input enorm apprecieert, en dit ook laat blijkenLaat de vogel niet over het net vliegen en grijp deze kans! Bezorg ons jouw CV via legal@legrand-associates.com  en je hoort van ons terug.
Notarieel medewerker
Synergie Mechelen Careers, MECHELEN
Hou je van afwisseling in je job en kan je terugblikken op een eerste ervaring op een notariaat? Dan zijn wij naar jou op zoek!Voor onze klant actief in outsourcing kijken wij uit naar een notarieel medewerker. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan bij KMO's en notaris- en advocatenkantoren. Als juridisch/notarieel medewerker krijg je projecten toevertrouwd die volledig passen bij jouw skills. Het takenpakket zal dus ook afhangen van de projecten die je krijgt toegewezen. Concreet voer je diverse administratieve taken uit ter ondersteuning van de jurist en/of notaris. Je zoekt akten op, bereidt contracten voor en staat in voor de afwerking van je dossier. Kortom, je kan je juridische kennis op een correcte manier omzetten in de praktijk en dit via een zakelijke communicatie, zowel schriftelijk als mondeling.Volgende verantwoordelijkheden zullen van je verwacht worden: Het zelfstandig beheren van verschillende dossiers die tot jouw specialisatie behoren (vennootschapsrecht, vastgoedrecht, familierecht, …) De steeds veranderde wetgeving opvolgen en toepassen De behoeften van de klant analyseren Vragen beantwoordenWat zoeken we? Bachelor of master diploma Minstens twee jaar relevante ervaring Je hebt gewerkt op een notariaat en je hebt kennis van notariële programma’s Zowel zelfstandig werken als in team is voor jou geen probleem Communicatief Respect voor het beroepsgeheim en deontologieWat bieden we? Een voltijdse functie in dagdienst Afwisselende projecten Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract Loon volgens ervaring aangevuld met extralegale voordelen Jong dynamisch bedrijf met aandacht voor de mens
Notarieel jurist
Synergie Mechelen Careers, MECHELEN
Voor onze klant actief in outsourcing kijken wij uit naar een notarieel jurist. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan bij KMO's en notaris- en advocatenkantoren. Als notarieel jurist krijg je projecten toevertrouwd die volledig passen bij jouw skills. Het takenpakket zal dus ook afhangen van de projecten die je krijgt toegewezen.Concreet ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van verschillende complexe dossiers in jouw specialisatie (vennootschapsrecht, vastgoedrecht, familierecht…). Je werkt zeer nauwkeurig en waakt over de concrete toepassing van steeds veranderende wetgevingen in de aan jou toevertrouwde dossiers. Daarnaast kan je zelfstandig behoeften van de klanten analyseren en dossier gerelateerde vragen tot aan de ondertekening van de akte beantwoorden.Wat zoeken we? Een masterdiploma in de rechten (eventueel aangevuld met Manama notariaat) Minstens drie jaar relevante ervaring Je hebt gewerkt op een notariaat en je hebt kennis van notariële programma’s Zowel zelfstandig werken als in team is voor jou geen probleem Communicatief Respect voor het beroepsgeheim en deontologieWat bieden we? Een voltijdse functie in dagdienst Afwisselende projecten Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract Loon volgens ervaring aangevuld met extralegale voordelen Jong dynamisch bedrijf met aandacht voor de mens
Notarieel Medewerker
Accent, Gistel, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls notarieel medewerker bij onze klant sta je in voor het dossierbeheer van A-Z; dit wilt concreet zeggen dat je:contact hebt met cliënten, zowel voor informatieoverdracht, als voor het inplannen van het verlijden van de akteninstaat voor algemeen opzoekingswerk (identificatie van de partijen, kadastergegevens, hypothecaire staten, stedenbouwkundige inlichtingen,...)verschillende soorten akten & volmachten zal opmaken (zorgvolmachten, testamenten, verkoopakten,...)de e-registratie van de akten invoertDescription de l'emploiAls notarieel medewerker bij onze klant sta je in voor het dossierbeheer van A-Z; dit wilt concreet zeggen dat je:contact hebt met cliënten, zowel voor informatieoverdracht, als voor het inplannen van het verlijden van de akteninstaat voor algemeen opzoekingswerk (identificatie van de partijen, kadastergegevens, hypothecaire staten, stedenbouwkundige inlichtingen,...)verschillende soorten akten & volmachten zal opmaken (zorgvolmachten, testamenten, verkoopakten,...)de e-registratie van de akten invoertInformations sur l'entrepriseOnze klant is een notariaat in de regio van Gistel. Op vandaag werken er 4 medewerkers, de notaris & haar echtgenoot die instaat voor de boekhouding van het notariaat. Je komt terecht in een moderne omgeving waar ruimte is tot ontplooiing. De notaris is zeer toegankelijk en werkt dagelijks mee tussen de andere medewerkers.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een notariaat in de regio van Gistel. Op vandaag werken er 4 medewerkers, de notaris & haar echtgenoot die instaat voor de boekhouding van het notariaat. Je komt terecht in een moderne omgeving waar ruimte is tot ontplooiing. De notaris is zeer toegankelijk en werkt dagelijks mee tussen de andere medewerkers.Votre profilAls notarieel medewerker gaat onze klant op zoek naar onderstaand profiel:je behaalde een Bachelor Rechtspraktijk, of je bent gelijkwaardig door ervaring (notariaat, gerechtsdeurwaarder,...)je bent stressbestendigje hebt een groot engagement, en staat ervoor open om dagelijks bij te lerenloyaliteit draag je hoog in het vaandelVotre profilAls notarieel medewerker gaat onze klant op zoek naar onderstaand profiel:je behaalde een Bachelor Rechtspraktijk, of je bent gelijkwaardig door ervaring (notariaat, gerechtsdeurwaarder,...)je bent stressbestendigje hebt een groot engagement, en staat ervoor open om dagelijks bij te lerenloyaliteit draag je hoog in het vaandelNous vous offronsVoor een notarieel medewerker biedt onze klant:een voltijdse tewerkstelling van 38u/week - zonder weekendwerkje werkt van 8u30 tot 12u30, en van 13u30 tot 17u30. Op woensdag heb je een halve vrije dag, en op vrijdag werk je tot 17ueen plaatsje in een stabiel notariaat, met veel werkzekerheid & opleidingsmogelijkhedenhet loon is voorzien volgens de barema's van het paritair comité, maar kan snel groeien met de juiste inzetmaaltijdcheques van €8 per gewerkte dagecochequesNous vous offronsVoor een notarieel medewerker biedt onze klant:een voltijdse tewerkstelling van 38u/week - zonder weekendwerkje werkt van 8u30 tot 12u30, en van 13u30 tot 17u30. Op woensdag heb je een halve vrije dag, en op vrijdag werk je tot 17ueen plaatsje in een stabiel notariaat, met veel werkzekerheid & opleidingsmogelijkhedenhet loon is voorzien volgens de barema's van het paritair comité, maar kan snel groeien met de juiste inzetmaaltijdcheques van €8 per gewerkte dagecocheques
Notarieel Medewerker
Accent, Gistel, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls notarieel medewerker bij onze klant sta je in voor het dossierbeheer van A-Z; dit wilt concreet zeggen dat je:contact hebt met cliënten, zowel voor informatieoverdracht, als voor het inplannen van het verlijden van de akteninstaat voor algemeen opzoekingswerk (identificatie van de partijen, kadastergegevens, hypothecaire staten, stedenbouwkundige inlichtingen,...)verschillende soorten akten & volmachten zal opmaken (zorgvolmachten, testamenten, verkoopakten,...)de e-registratie van de akten invoertFunctieomschrijvingAls notarieel medewerker bij onze klant sta je in voor het dossierbeheer van A-Z; dit wilt concreet zeggen dat je:contact hebt met cliënten, zowel voor informatieoverdracht, als voor het inplannen van het verlijden van de akteninstaat voor algemeen opzoekingswerk (identificatie van de partijen, kadastergegevens, hypothecaire staten, stedenbouwkundige inlichtingen,...)verschillende soorten akten & volmachten zal opmaken (zorgvolmachten, testamenten, verkoopakten,...)de e-registratie van de akten invoertBedrijfsinformatieOnze klant is een notariaat in de regio van Gistel. Op vandaag werken er 4 medewerkers, de notaris & haar echtgenoot die instaat voor de boekhouding van het notariaat. Je komt terecht in een moderne omgeving waar ruimte is tot ontplooiing. De notaris is zeer toegankelijk en werkt dagelijks mee tussen de andere medewerkers.BedrijfsinformatieOnze klant is een notariaat in de regio van Gistel. Op vandaag werken er 4 medewerkers, de notaris & haar echtgenoot die instaat voor de boekhouding van het notariaat. Je komt terecht in een moderne omgeving waar ruimte is tot ontplooiing. De notaris is zeer toegankelijk en werkt dagelijks mee tussen de andere medewerkers.Jouw profielAls notarieel medewerker gaat onze klant op zoek naar onderstaand profiel:je behaalde een Bachelor Rechtspraktijk, of je bent gelijkwaardig door ervaring (notariaat, gerechtsdeurwaarder,...)je bent stressbestendigje hebt een groot engagement, en staat ervoor open om dagelijks bij te lerenloyaliteit draag je hoog in het vaandelJouw profielAls notarieel medewerker gaat onze klant op zoek naar onderstaand profiel:je behaalde een Bachelor Rechtspraktijk, of je bent gelijkwaardig door ervaring (notariaat, gerechtsdeurwaarder,...)je bent stressbestendigje hebt een groot engagement, en staat ervoor open om dagelijks bij te lerenloyaliteit draag je hoog in het vaandelWij bieden jouVoor een notarieel medewerker biedt onze klant:een voltijdse tewerkstelling van 38u/week - zonder weekendwerkje werkt van 8u30 tot 12u30, en van 13u30 tot 17u30. Op woensdag heb je een halve vrije dag, en op vrijdag werk je tot 17ueen plaatsje in een stabiel notariaat, met veel werkzekerheid & opleidingsmogelijkhedenhet loon is voorzien volgens de barema's van het paritair comité, maar kan snel groeien met de juiste inzetmaaltijdcheques van €8 per gewerkte dagecochequesWij bieden jouVoor een notarieel medewerker biedt onze klant:een voltijdse tewerkstelling van 38u/week - zonder weekendwerkje werkt van 8u30 tot 12u30, en van 13u30 tot 17u30. Op woensdag heb je een halve vrije dag, en op vrijdag werk je tot 17ueen plaatsje in een stabiel notariaat, met veel werkzekerheid & opleidingsmogelijkhedenhet loon is voorzien volgens de barema's van het paritair comité, maar kan snel groeien met de juiste inzetmaaltijdcheques van €8 per gewerkte dagecocheques
Notarieel Jurist
Accent, Gistel, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls Notarieel Jurist sta je in voor onderstaand takenpakket:Je beheert je dossiers zelfstandig;Je ontvangt zelf cliënten;Je geeft advies aan de cliënten;Uit je gesprekken met cliënten zal je zelf hun noden detecteren en er de nodige oplossingen voor bedenken en uitwerkenDescription de l'emploiAls Notarieel Jurist sta je in voor onderstaand takenpakket:Je beheert je dossiers zelfstandig;Je ontvangt zelf cliënten;Je geeft advies aan de cliënten;Uit je gesprekken met cliënten zal je zelf hun noden detecteren en er de nodige oplossingen voor bedenken en uitwerkenInformations sur l'entrepriseOnze klant is een notariaat in de regio van Gistel. Op vandaag werken er 4 medewerkers, de notaris & haar echtgenoot die instaat voor de boekhouding van het notariaat. Je komt terecht in een moderne omgeving waar ruimte is tot ontplooiing. De notaris is zeer toegankelijk en werkt dagelijks mee tussen de andere medewerkers.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een notariaat in de regio van Gistel. Op vandaag werken er 4 medewerkers, de notaris & haar echtgenoot die instaat voor de boekhouding van het notariaat. Je komt terecht in een moderne omgeving waar ruimte is tot ontplooiing. De notaris is zeer toegankelijk en werkt dagelijks mee tussen de andere medewerkers.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Votre profilAls Notarieel Jurist gaan we op zoek naar onderstaand profiel:Je behaalde een Master in de Rechten, of een Master in het NotariaatJe kan zelfstandig werken;Je bent op zoek naar een job met veel verantwoordelijkheid;Je bent bereid om je geregeld bij te scholen in functie van de veranderende wetgeving;Je bent klantvriendelijk ingesteld in functie van het contact met jouw cliënten;Je bent stressbestendig;Je spreekt en schrijft perfect Nederlands.Votre profilAls Notarieel Jurist gaan we op zoek naar onderstaand profiel:Je behaalde een Master in de Rechten, of een Master in het NotariaatJe kan zelfstandig werken;Je bent op zoek naar een job met veel verantwoordelijkheid;Je bent bereid om je geregeld bij te scholen in functie van de veranderende wetgeving;Je bent klantvriendelijk ingesteld in functie van het contact met jouw cliënten;Je bent stressbestendig;Je spreekt en schrijft perfect Nederlands.Nous vous offronsVoor een Notarieel Jurist biedt onze klant:een voltijdse tewerkstelling van 38u/week - zonder weekendwerkje werkt van 8u30 tot 12u30, en van 13u30 tot 17u30. Op woensdag heb je een halve vrije dag, en op vrijdag werk je tot 17ueen plaatsje in een stabiel notariaat, met veel werkzekerheid & opleidingsmogelijkhedenhet loon is voorzien volgens de wettelijke barema's van het paritair comitémaaltijdcheques van €8 per gewerkte dagecochequesNous vous offronsVoor een Notarieel Jurist biedt onze klant:een voltijdse tewerkstelling van 38u/week - zonder weekendwerkje werkt van 8u30 tot 12u30, en van 13u30 tot 17u30. Op woensdag heb je een halve vrije dag, en op vrijdag werk je tot 17ueen plaatsje in een stabiel notariaat, met veel werkzekerheid & opleidingsmogelijkhedenhet loon is voorzien volgens de wettelijke barema's van het paritair comitémaaltijdcheques van €8 per gewerkte dagecocheques
Notarieel Jurist
Accent, Gistel, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls Notarieel Jurist sta je in voor onderstaand takenpakket:Je beheert je dossiers zelfstandig;Je ontvangt zelf cliënten;Je geeft advies aan de cliënten;Uit je gesprekken met cliënten zal je zelf hun noden detecteren en er de nodige oplossingen voor bedenken en uitwerkenFunctieomschrijvingAls Notarieel Jurist sta je in voor onderstaand takenpakket:Je beheert je dossiers zelfstandig;Je ontvangt zelf cliënten;Je geeft advies aan de cliënten;Uit je gesprekken met cliënten zal je zelf hun noden detecteren en er de nodige oplossingen voor bedenken en uitwerkenBedrijfsinformatieOnze klant is een notariaat in de regio van Gistel. Op vandaag werken er 4 medewerkers, de notaris & haar echtgenoot die instaat voor de boekhouding van het notariaat. Je komt terecht in een moderne omgeving waar ruimte is tot ontplooiing. De notaris is zeer toegankelijk en werkt dagelijks mee tussen de andere medewerkers.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.BedrijfsinformatieOnze klant is een notariaat in de regio van Gistel. Op vandaag werken er 4 medewerkers, de notaris & haar echtgenoot die instaat voor de boekhouding van het notariaat. Je komt terecht in een moderne omgeving waar ruimte is tot ontplooiing. De notaris is zeer toegankelijk en werkt dagelijks mee tussen de andere medewerkers.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Jouw profielAls Notarieel Jurist gaan we op zoek naar onderstaand profiel:Je behaalde een Master in de Rechten, of een Master in het NotariaatJe kan zelfstandig werken;Je bent op zoek naar een job met veel verantwoordelijkheid;Je bent bereid om je geregeld bij te scholen in functie van de veranderende wetgeving;Je bent klantvriendelijk ingesteld in functie van het contact met jouw cliënten;Je bent stressbestendig;Je spreekt en schrijft perfect Nederlands.Jouw profielAls Notarieel Jurist gaan we op zoek naar onderstaand profiel:Je behaalde een Master in de Rechten, of een Master in het NotariaatJe kan zelfstandig werken;Je bent op zoek naar een job met veel verantwoordelijkheid;Je bent bereid om je geregeld bij te scholen in functie van de veranderende wetgeving;Je bent klantvriendelijk ingesteld in functie van het contact met jouw cliënten;Je bent stressbestendig;Je spreekt en schrijft perfect Nederlands.Wij bieden jouVoor een Notarieel Jurist biedt onze klant:een voltijdse tewerkstelling van 38u/week - zonder weekendwerkje werkt van 8u30 tot 12u30, en van 13u30 tot 17u30. Op woensdag heb je een halve vrije dag, en op vrijdag werk je tot 17ueen plaatsje in een stabiel notariaat, met veel werkzekerheid & opleidingsmogelijkhedenhet loon is voorzien volgens de wettelijke barema's van het paritair comitémaaltijdcheques van €8 per gewerkte dagecochequesWij bieden jouVoor een Notarieel Jurist biedt onze klant:een voltijdse tewerkstelling van 38u/week - zonder weekendwerkje werkt van 8u30 tot 12u30, en van 13u30 tot 17u30. Op woensdag heb je een halve vrije dag, en op vrijdag werk je tot 17ueen plaatsje in een stabiel notariaat, met veel werkzekerheid & opleidingsmogelijkhedenhet loon is voorzien volgens de wettelijke barema's van het paritair comitémaaltijdcheques van €8 per gewerkte dagecocheques
notarieel medewerker
Accent, Peer, Limburg, BE
Description de l'emploiVoor de vacature van notarieel medewerker in de regio van Peer beheer je dossiers van A tot Z (uitgezonderd de post-akte bewerkingen). In eerste instantie zal je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor vastgoeddossiers, afhankelijk van je interesse heb je de ruimte om je ook te verdiepen in het domein vennootschappen.Jouw takenpakket is binnen het vastgoeddomein uitgebreid en zeer divers. Gaande van de nodige opzoekingen, het opmaken van basisakten tot het coördineren van biddit-verkopen met inbegrip van uitvoerend beslag en rangregeling.Na een korte introductie ben je in staat om de aan jouw toegewezen dossiers professioneel en volgens de waarden van het kantoor (menselijkheid, toegankelijkheid, openheid) te behartigen.Je komt terecht in een sterk team waarbij je voor de administratieve ondersteuning in dossiers kan rekenen op je collega's.Op deze manier kan je mee je stempel drukken op de verdere professionalisering van de werking van het kantoor.Description de l'emploiVoor de vacature van notarieel medewerker in de regio van Peer beheer je dossiers van A tot Z (uitgezonderd de post-akte bewerkingen). In eerste instantie zal je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor vastgoeddossiers, afhankelijk van je interesse heb je de ruimte om je ook te verdiepen in het domein vennootschappen.Jouw takenpakket is binnen het vastgoeddomein uitgebreid en zeer divers. Gaande van de nodige opzoekingen, het opmaken van basisakten tot het coördineren van biddit-verkopen met inbegrip van uitvoerend beslag en rangregeling.Na een korte introductie ben je in staat om de aan jouw toegewezen dossiers professioneel en volgens de waarden van het kantoor (menselijkheid, toegankelijkheid, openheid) te behartigen.Je komt terecht in een sterk team waarbij je voor de administratieve ondersteuning in dossiers kan rekenen op je collega's.Op deze manier kan je mee je stempel drukken op de verdere professionalisering van de werking van het kantoor.Informations sur l'entrepriseIn dit notariaat werken de twee notarissen dagelijks samen met hun team van een 10-tal medewerkers (juristen, dossierbeheerders en algemene ondersteuning/post-akte). Zij willen een laagdrempelig kantoor zijn waar iedereen terecht kan, waar men kan rekenen op een vlotte en tegelijk persoonlijke dienstverlening. Efficiëntie, goed georganiseerde en gestructureerde werkprocessen en een open interne communicatie moeten dit faciliteren. Deontologie en een respectvolle, professionele omgang met elkaar, met concullega's en met de klanten is de manier waarop ze zich bij het notariaat onderscheiden.Door een toename in het aantal en complexiteit van de dossiers en in functie van de verdere professionalisering van het kantoor, zijn wij voor hen op zoek naar een betrokken en gemotiveerde notarieel medewerker.Interesse? Solliciteer dan nu of neem rechtstreeks contact met ons op via mail naar tessenderlo.business@accentjobs.be. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 013/350 333.Informations sur l'entrepriseIn dit notariaat werken de twee notarissen dagelijks samen met hun team van een 10-tal medewerkers (juristen, dossierbeheerders en algemene ondersteuning/post-akte). Zij willen een laagdrempelig kantoor zijn waar iedereen terecht kan, waar men kan rekenen op een vlotte en tegelijk persoonlijke dienstverlening. Efficiëntie, goed georganiseerde en gestructureerde werkprocessen en een open interne communicatie moeten dit faciliteren. Deontologie en een respectvolle, professionele omgang met elkaar, met concullega's en met de klanten is de manier waarop ze zich bij het notariaat onderscheiden.Door een toename in het aantal en complexiteit van de dossiers en in functie van de verdere professionalisering van het kantoor, zijn wij voor hen op zoek naar een betrokken en gemotiveerde notarieel medewerker.Interesse? Solliciteer dan nu of neem rechtstreeks contact met ons op via mail naar tessenderlo.business@accentjobs.be. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 013/350 333.Votre profilVoor de vacature van notarieel medewerker in Peer zijn wij bij voorkeur op zoek naar een kandidaat met een diploma Rechtspraktijk en/of een Master in de Rechten of Notariaat.Naast je opleiding en eventuele werkervaring is jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk:Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beseft de impact die je hebt op belangrijke momenten in het leven van de cliënten.Nauwkeurigheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel; een kwalitatieve dienstverlening is voor jou erg belangrijk.Je beschikt over een dynamisch karakter, een flexibele en open mind-set. Je wordt getriggerd om tot interne verbeterprocessen te komen.Je bent laagdrempelig in jouw communicatie naar het cliënteel toe en je draagt de waarden van het kantoor uit.Votre profilVoor de vacature van notarieel medewerker in Peer zijn wij bij voorkeur op zoek naar een kandidaat met een diploma Rechtspraktijk en/of een Master in de Rechten of Notariaat.Naast je opleiding en eventuele werkervaring is jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk:Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beseft de impact die je hebt op belangrijke momenten in het leven van de cliënten.Nauwkeurigheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel; een kwalitatieve dienstverlening is voor jou erg belangrijk.Je beschikt over een dynamisch karakter, een flexibele en open mind-set. Je wordt getriggerd om tot interne verbeterprocessen te komen.Je bent laagdrempelig in jouw communicatie naar het cliënteel toe en je draagt de waarden van het kantoor uit.Nous vous offronsVoor de vacature van notarieel medewerker in Peer kom je terecht in een divers team van medewerkers waar collegialiteit en samenhorigheid centraal staan. Professionele, inhoudelijke ondersteuning van elkaar én van de notarissen is vanzelfsprekend.Zij stimuleren zin voor initiatief en bieden voldoende (externe) opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.Indien de ambitie er is, krijg je de ruimte om je voor te bereiden op het examen van kandidaat notaris en is er een reële mogelijkheid om door te groeien tot geassocieerd notaris.In de vernieuwde, lichte kantoorruimte is het fijn werken. Tegelijk is er aandacht voor een goede balans werk-privé, bijvoorbeeld door een glijdend uurrooster, een vaste thuiswerkdag en de mogelijkheid om 90% te werken.Uiteraard kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket conform de wettelijke barema's aangevuld met een pakket van extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatie verzekering, verzekering tegen inkomstenverlies, ecocheques etc.Nous vous offronsVoor de vacature van notarieel medewerker in Peer kom je terecht in een divers team van medewerkers waar collegialiteit en samenhorigheid centraal staan. Professionele, inhoudelijke ondersteuning van elkaar én van de notarissen is vanzelfsprekend.Zij stimuleren zin voor initiatief en bieden voldoende (externe) opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.Indien de ambitie er is, krijg je de ruimte om je voor te bereiden op het examen van kandidaat notaris en is er een reële mogelijkheid om door te groeien tot geassocieerd notaris.In de vernieuwde, lichte kantoorruimte is het fijn werken. Tegelijk is er aandacht voor een goede balans werk-privé, bijvoorbeeld door een glijdend uurrooster, een vaste thuiswerkdag en de mogelijkheid om 90% te werken.Uiteraard kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket conform de wettelijke barema's aangevuld met een pakket van extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatie verzekering, verzekering tegen inkomstenverlies, ecocheques etc.
notarieel medewerker
Accent, Peer, Limburg, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature van notarieel medewerker in de regio van Peer beheer je dossiers van A tot Z (uitgezonderd de post-akte bewerkingen). In eerste instantie zal je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor vastgoeddossiers, afhankelijk van je interesse heb je de ruimte om je ook te verdiepen in het domein vennootschappen.Jouw takenpakket is binnen het vastgoeddomein uitgebreid en zeer divers. Gaande van de nodige opzoekingen, het opmaken van basisakten tot het coördineren van biddit-verkopen met inbegrip van uitvoerend beslag en rangregeling.Na een korte introductie ben je in staat om de aan jouw toegewezen dossiers professioneel en volgens de waarden van het kantoor (menselijkheid, toegankelijkheid, openheid) te behartigen.Je komt terecht in een sterk team waarbij je voor de administratieve ondersteuning in dossiers kan rekenen op je collega's.Op deze manier kan je mee je stempel drukken op de verdere professionalisering van de werking van het kantoor.FunctieomschrijvingVoor de vacature van notarieel medewerker in de regio van Peer beheer je dossiers van A tot Z (uitgezonderd de post-akte bewerkingen). In eerste instantie zal je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor vastgoeddossiers, afhankelijk van je interesse heb je de ruimte om je ook te verdiepen in het domein vennootschappen.Jouw takenpakket is binnen het vastgoeddomein uitgebreid en zeer divers. Gaande van de nodige opzoekingen, het opmaken van basisakten tot het coördineren van biddit-verkopen met inbegrip van uitvoerend beslag en rangregeling.Na een korte introductie ben je in staat om de aan jouw toegewezen dossiers professioneel en volgens de waarden van het kantoor (menselijkheid, toegankelijkheid, openheid) te behartigen.Je komt terecht in een sterk team waarbij je voor de administratieve ondersteuning in dossiers kan rekenen op je collega's.Op deze manier kan je mee je stempel drukken op de verdere professionalisering van de werking van het kantoor.BedrijfsinformatieIn dit notariaat werken de twee notarissen dagelijks samen met hun team van een 10-tal medewerkers (juristen, dossierbeheerders en algemene ondersteuning/post-akte). Zij willen een laagdrempelig kantoor zijn waar iedereen terecht kan, waar men kan rekenen op een vlotte en tegelijk persoonlijke dienstverlening. Efficiëntie, goed georganiseerde en gestructureerde werkprocessen en een open interne communicatie moeten dit faciliteren. Deontologie en een respectvolle, professionele omgang met elkaar, met concullega's en met de klanten is de manier waarop ze zich bij het notariaat onderscheiden.Door een toename in het aantal en complexiteit van de dossiers en in functie van de verdere professionalisering van het kantoor, zijn wij voor hen op zoek naar een betrokken en gemotiveerde notarieel medewerker.Interesse? Solliciteer dan nu of neem rechtstreeks contact met ons op via mail naar tessenderlo.business@accentjobs.be. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 013/350 333.BedrijfsinformatieIn dit notariaat werken de twee notarissen dagelijks samen met hun team van een 10-tal medewerkers (juristen, dossierbeheerders en algemene ondersteuning/post-akte). Zij willen een laagdrempelig kantoor zijn waar iedereen terecht kan, waar men kan rekenen op een vlotte en tegelijk persoonlijke dienstverlening. Efficiëntie, goed georganiseerde en gestructureerde werkprocessen en een open interne communicatie moeten dit faciliteren. Deontologie en een respectvolle, professionele omgang met elkaar, met concullega's en met de klanten is de manier waarop ze zich bij het notariaat onderscheiden.Door een toename in het aantal en complexiteit van de dossiers en in functie van de verdere professionalisering van het kantoor, zijn wij voor hen op zoek naar een betrokken en gemotiveerde notarieel medewerker.Interesse? Solliciteer dan nu of neem rechtstreeks contact met ons op via mail naar tessenderlo.business@accentjobs.be. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 013/350 333.Jouw profielVoor de vacature van notarieel medewerker in Peer zijn wij bij voorkeur op zoek naar een kandidaat met een diploma Rechtspraktijk en/of een Master in de Rechten of Notariaat.Naast je opleiding en eventuele werkervaring is jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk:Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beseft de impact die je hebt op belangrijke momenten in het leven van de cliënten.Nauwkeurigheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel; een kwalitatieve dienstverlening is voor jou erg belangrijk.Je beschikt over een dynamisch karakter, een flexibele en open mind-set. Je wordt getriggerd om tot interne verbeterprocessen te komen.Je bent laagdrempelig in jouw communicatie naar het cliënteel toe en je draagt de waarden van het kantoor uit.Jouw profielVoor de vacature van notarieel medewerker in Peer zijn wij bij voorkeur op zoek naar een kandidaat met een diploma Rechtspraktijk en/of een Master in de Rechten of Notariaat.Naast je opleiding en eventuele werkervaring is jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk:Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beseft de impact die je hebt op belangrijke momenten in het leven van de cliënten.Nauwkeurigheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel; een kwalitatieve dienstverlening is voor jou erg belangrijk.Je beschikt over een dynamisch karakter, een flexibele en open mind-set. Je wordt getriggerd om tot interne verbeterprocessen te komen.Je bent laagdrempelig in jouw communicatie naar het cliënteel toe en je draagt de waarden van het kantoor uit.Wij bieden jouVoor de vacature van notarieel medewerker in Peer kom je terecht in een divers team van medewerkers waar collegialiteit en samenhorigheid centraal staan. Professionele, inhoudelijke ondersteuning van elkaar én van de notarissen is vanzelfsprekend.Zij stimuleren zin voor initiatief en bieden voldoende (externe) opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.Indien de ambitie er is, krijg je de ruimte om je voor te bereiden op het examen van kandidaat notaris en is er een reële mogelijkheid om door te groeien tot geassocieerd notaris.In de vernieuwde, lichte kantoorruimte is het fijn werken. Tegelijk is er aandacht voor een goede balans werk-privé, bijvoorbeeld door een glijdend uurrooster, een vaste thuiswerkdag en de mogelijkheid om 90% te werken.Uiteraard kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket conform de wettelijke barema's aangevuld met een pakket van extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatie verzekering, verzekering tegen inkomstenverlies, ecocheques etc.Wij bieden jouVoor de vacature van notarieel medewerker in Peer kom je terecht in een divers team van medewerkers waar collegialiteit en samenhorigheid centraal staan. Professionele, inhoudelijke ondersteuning van elkaar én van de notarissen is vanzelfsprekend.Zij stimuleren zin voor initiatief en bieden voldoende (externe) opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.Indien de ambitie er is, krijg je de ruimte om je voor te bereiden op het examen van kandidaat notaris en is er een reële mogelijkheid om door te groeien tot geassocieerd notaris.In de vernieuwde, lichte kantoorruimte is het fijn werken. Tegelijk is er aandacht voor een goede balans werk-privé, bijvoorbeeld door een glijdend uurrooster, een vaste thuiswerkdag en de mogelijkheid om 90% te werken.Uiteraard kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket conform de wettelijke barema's aangevuld met een pakket van extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatie verzekering, verzekering tegen inkomstenverlies, ecocheques etc.
Jurist
Accent, Leuven, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingVoor deze vacature als jurist voor een kantoor regio Leuven zal je worden bijgestaan door een ervaren en enthousiast team.Je behandelt zowel courante als meer complexe dossiers in alle takken van het notarieel recht (vereffening-verdeling, basisakten, beslag, vennootschapsakten, kredietakten, verkopen, EOT, schenkingen, ...) alsook de dossiers waarbij juridische kennis en ervaring in het notariaat een must zijn (vereffening-verdeling, rangregeling).Je treedt, net zoals de notaris, op als raadgever en adviseert de cliënten in makkelijke tot complexe materies.Jouw focus zal vooral liggen op zowel het vastgoedrecht (zowel verkoop uit de hand, financiering van de aankoop, opstellen en nakijken verkoopovereenkomst als het maken van de notariële akte) als familiaal recht en familiaal vermogensrecht.Heb je toch een bredere interesse? Dan kan je zeker ook worden betrokken in meerdere domeinen van het notarieel recht.FunctieomschrijvingVoor deze vacature als jurist voor een kantoor regio Leuven zal je worden bijgestaan door een ervaren en enthousiast team.Je behandelt zowel courante als meer complexe dossiers in alle takken van het notarieel recht (vereffening-verdeling, basisakten, beslag, vennootschapsakten, kredietakten, verkopen, EOT, schenkingen, ...) alsook de dossiers waarbij juridische kennis en ervaring in het notariaat een must zijn (vereffening-verdeling, rangregeling).Je treedt, net zoals de notaris, op als raadgever en adviseert de cliënten in makkelijke tot complexe materies.Jouw focus zal vooral liggen op zowel het vastgoedrecht (zowel verkoop uit de hand, financiering van de aankoop, opstellen en nakijken verkoopovereenkomst als het maken van de notariële akte) als familiaal recht en familiaal vermogensrecht.Heb je toch een bredere interesse? Dan kan je zeker ook worden betrokken in meerdere domeinen van het notarieel recht.BedrijfsinformatieDit notariaat bestaat uit een team van 7 medewerkers. Het kantoor heeft een sterke reputatie bij o.a. de KUL, Stad Leuven en andere juridische instellingen.Je komt terecht in een allround kantoor te Leuven (centrum), met een aangename werksfeer. - Associatie van 2 notarissen.Ons team bestaat uit 10 medewerkers, waaronder 7 juristen, en we verlijden jaarlijks iets meer dan 1.000 aktes.Eigen bureau – moderne informatica.Het kantoor is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid nabij het kantoor.Vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 02/254.08.50 en vilvoorde@accentjobs.beBedrijfsinformatieDit notariaat bestaat uit een team van 7 medewerkers. Het kantoor heeft een sterke reputatie bij o.a. de KUL, Stad Leuven en andere juridische instellingen.Je komt terecht in een allround kantoor te Leuven (centrum), met een aangename werksfeer. - Associatie van 2 notarissen.Ons team bestaat uit 10 medewerkers, waaronder 7 juristen, en we verlijden jaarlijks iets meer dan 1.000 aktes.Eigen bureau – moderne informatica.Het kantoor is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid nabij het kantoor.Vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 02/254.08.50 en vilvoorde@accentjobs.beJouw profielVoor deze vacature als jurist regio Leuven beschik je bij voorkeur over de master in rechten. Helemaal top zou het zijn mocht je ook de master in notarieel recht reeds op zak hebben. Kriebelt het om verder te studeren? Dan kan je deze ook behalen in combinatie met de job.Geen juridische onderbouw maar een passie voor het notariaat? Ook mensen met juridische affiniteit, ervaring of studies in bijvoorbeeld rechtspraktijk of vastgoed komen in aanmerking. We zoeken immers ook versterking voor pre- en postakte taken. Dan zal je je dossiers zelfstandig beheren (vanaf de opstart tot de archivering van de akten) maar, waar nodig, bijgestaan worden door de juristen. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor agendabeheer, opnemen telefoon en ontvangst van cliënten.Jouw profielVoor deze vacature als jurist regio Leuven beschik je bij voorkeur over de master in rechten. Helemaal top zou het zijn mocht je ook de master in notarieel recht reeds op zak hebben. Kriebelt het om verder te studeren? Dan kan je deze ook behalen in combinatie met de job.Geen juridische onderbouw maar een passie voor het notariaat? Ook mensen met juridische affiniteit, ervaring of studies in bijvoorbeeld rechtspraktijk of vastgoed komen in aanmerking. We zoeken immers ook versterking voor pre- en postakte taken. Dan zal je je dossiers zelfstandig beheren (vanaf de opstart tot de archivering van de akten) maar, waar nodig, bijgestaan worden door de juristen. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor agendabeheer, opnemen telefoon en ontvangst van cliënten.Wij bieden jouBij deze vacature als jurist te Leuven ga je aan de slag bij een enthousiast en dynamisch team binnen een familiebedrijf in volle expansie.Verder bieden zij:Een voltijds contract van onbepaalde duur, voor 33,5u., te presteren over 4,5 dag (= ½ dag vrij).Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.Verzekering tegen inkomensverlies.Goede verloning, in overeenstemming met je verantwoordelijkheden en ervaring.Eindejaarspremie.Eco-cheques.Gevarieerd en interessant werk.Samenwerking met collega-juristen.Regelmatig team meetings.Het bijwonen van studiedagen wordt aangemoedigd (en door het kantoor betaald).Ideale job voor wie wil groeien en bijleren.Wij bieden jouBij deze vacature als jurist te Leuven ga je aan de slag bij een enthousiast en dynamisch team binnen een familiebedrijf in volle expansie.Verder bieden zij:Een voltijds contract van onbepaalde duur, voor 33,5u., te presteren over 4,5 dag (= ½ dag vrij).Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.Verzekering tegen inkomensverlies.Goede verloning, in overeenstemming met je verantwoordelijkheden en ervaring.Eindejaarspremie.Eco-cheques.Gevarieerd en interessant werk.Samenwerking met collega-juristen.Regelmatig team meetings.Het bijwonen van studiedagen wordt aangemoedigd (en door het kantoor betaald).Ideale job voor wie wil groeien en bijleren.
(Notarieel) jurist
Notaris Isabelle Verhaeghe, Koksijde, Veurne
Regio: West-Vlaanderen Functie: Jurist(e), Notariaat Type werkgever: Notariaat Materie: Burgerlijk recht, Vastgoedrecht, Vermogensplanning Type job: Voltijds Contract Type: Contract onbepaalde duur Te gebruiken referentie: LexGO08/04 We zijn op zoek naar een communicatieve collega met verantwoordelijkheidszin en een cliëntgerichte attitude. Nederlandstalig met een degelijke kennis van het Frans. U wordt zelfstandige dossierbeheerder van A tot Z Soort dossiers: vastgoeddossiers (verkoop (Wet Breyne) (met machtigingsprocedure) - openbare verkoop - beslag/faillissement - rangregeling) en/of familiaal (vermogens)recht (schenkingen - testament - gerechtelijke vereffening-verdeling) U staat de cliënt bij U ondersteunt de notaris U leest akten van collega-notarissen na en bent aanwezig bij de ondertekening van de akten Communicatieve collega met verantwoordelijkheidszin en een cliëntgerichte attitude Positief ingestelde teamspeler Administratief vaardig en organisatorisch sterk Naast het Nederlands degelijke kennis van het Frans Kennis van het actalibra - SDP pakket is een pluspunt Maaltijdcheques naast groepsverzekering en hospitalisatieverzekering Soepele verlofmogelijkheden Degelijke begeleiding ook door de notaris Mogelijkheid tot bijscholing Uw competenties en ontplooiingsverlangens worden indachtig genomen bij de job-invulling en job-evolutie Geïnteresseerd? Kandidaturen met CV mogen verstuurd worden naar: Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door infoprivanot.be te contacteren. Wij zien erop toe dat al uw persoonsgegevens behandeld worden volgens de geldende Privacywetgeving. Vergeet bij je sollicitatie niet te vermelden dat je de vacature via de site van LexGO.be hebt gevonden. (Junior) Associate IP, IT & GDPR- Antwerpen en Hasselt
Notarieel Jurist
Notaris Jasmine Roels, België, BE
Regio: West-Vlaanderen Functie: Jurist(e) Type werkgever: Notariaat Materie: Burgerlijk recht, Vennootschapsrecht, Vastgoedrecht Type job: Voltijds Contract Type: Contract onbepaalde duur Te gebruiken referentie: LexGO12/04 Notaris Jasmine Roels, met kantoor te Esen (Diksmuide), kijkt uit naar een (notarieel) jurist om het kantoor te vervoegen. Notaris Jasmine Roels, met kantoor te Esen (Diksmuide), kijkt uit naar een (notarieel) jurist om het kantoor te vervoegen. Je beheert zelfstandig dossiers in diverse notariële materies Je doet de voorbereiding en stelt diverse akten op Je hebt een Master Rechten of ManaMa Notariaat, ervaring binnen het notariaat is een sterk pluspunt Je werkt goed georganiseerd en bent professioneel, vriendelijk en discreet Je kan zelfstandig werken en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je bent stressbestendig en punctueel en hebt een positieve ingesteldheid Een gevarieerde en boeiende functie in een enthousiast team van 8 medewerkers Een correcte verloning, overeenkomstig je opleiding en ervaring, met de voordelen eigen aan de notariële sector De mogelijkheid tot het volgen van studiedagen en opleidingen Een goede interne opvolging door de notaris en collegiale medewerkers Vergeet bij je sollicitatie niet te vermelden dat je de vacature via de site van LexGO.be hebt gevonden. Advocaat Life Sciences, Privacywetgeving & Health Tech
Dossierbeheerder /) - voltijds
Notariaat, Dendermonde
Dossierbeheerder (M/V/X/) - voltijds 19/04/2021 Regio: Oost-Vlaanderen Functie: Jurist(e), Paralegal Type werkgever: Notariaat Materie: Burgerlijk recht, Vennootschapsrecht, Vastgoedrecht Type job: Voltijds Contract Type: Contract onbepaalde duur Te gebruiken referentie: LexGO19/04 Notaris Sophie Van Der Biest te Dendermonde wil haar team versterken met een voltijdse dossierbeheerder. We zijn een jong en groeiend kantoor in Dendermonde (thans 1 notaris en 6 medewerkers). het zelfstandig heheer van dossiers in de verschillende notariële materies (vastgoed, vennootschappen, familiaal). Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen in het notarieel recht in de ruimste betekenis van het woord. het verlenen van juridisch advies naar cliënten alsook waar nodig, het bieden van juridische ondersteuning naar je collega’s. Op een begrijpbare manier toelichting geven aan leken. We zijn hiervoor op zoek naar een punctuele teamplayer die zich kan vastbijten in dossiers om deze zo volledig mogelijk voor te bereiden tot het verlijden van de akte. Verschillende dossiers kan je combineren op basis van je organisatietalent: je stelt de nodige prioriteiten met respect voor de deadlines. Klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Je werkt mee in een uniforme structuur binnen het kantoor, waarbij je ook oog hebt voor mogelijke verbeteringen en optimalisaties. Op een autonome en collegiale manier ondersteun je de notaris en je collega’s. Als software pakket hanteren we Acta Libra: kennis hiervan is een pluspunt (doch niet noodzakelijk). Je kan hiervoor rekenen op een correcte verloning in functie van je opleiding en ervaring. Bijkomend geniet je ook van de extralegale voordelen eigen aan het notariaat zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, verzekering inkomensverlies, eindejaarspremie, cao premie, transportkosten en ecocheques. Bovendien kan je jezelf verder ontwikkelen en krijg je de kans tot bijscholing en het bijwonen van studiedagen. Rekening houdend met de werking in het kantoor is een flexibel werkregime mogelijk. Geïnteresseerd? Herken je je als jurist/notarieel jurist (of gelijkwaardig door ervaring) in deze opportuniteit, dan verwachten we je kandidatuur: notarisnotarisvanderbiest.be Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum/ studies bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang. We kunnen gedurende deze termijn dan immers contact met u opnemen voor een nieuwe job opportuniteit binnen ons kantoor. Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door onze functionaris van gegevensbescherming te contacteren via infoprivanot.be . Wij zien erop toe dat al uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving. Vergeet bij je sollicitatie niet te vermelden dat je de vacature via de site van LexGO.be hebt gevonden. Advocaat Tax - Waregem / Zwijnaarde / remote Legal and Contract Advisor - Verschillende sites in België
Ervaren notarieel jurist
Le Grand and Associates, Hasselt
­ Ervaren notarieel jurist - Le Grand & Associates Contact Spontaneous application Blog Vacancies Our approach For employers About us Working at Le Grand Back Ervaren notarieel jurist Tax & Legal Hasselt Apply now Voor een gerenommeerd notariskantoor met een middelgroot team regio Hasselt gaan wij op zoek een notarieel jurist met een allround interesse. Het jonge team, bestaande uit een 14 tal enthousiaste medewerkers, is op zoek naar een gemotiveerde collega die zijn tanden in het notarieel werk wil zetten. Je komt terecht in een kantoor waar een familiale sfeer heerst en waar je je vanaf dag 1 zal thuisvoelen. Jouw takenpakket als notarieel jurist: Als Notarieel jurist bent u onder andere verantwoordelijk voor: Je komt terecht in een functie met veel variëteit. Zo sta je niet alleen in voor het A tot Z beheer van dossiers inzake vastgoed- en vermogensrecht , maar ook voor het rechtstreekse klantencontact . Je maakt aktes op en verzorgt de nodige documenten voor de klant. Verder werk je steeds nauw samen met je collega’s en geloof je in levenslang bijleren. Daarnaast sta je de notaris bij als rechterhand. Jouw profiel als notarieel jurist: Je bent in het bezit van een master in de rechten en bij vookeur kan je een eerste ervaring voorleggen Nauwkeurig werken en stiptheid zijn waarden die je hoog in het vaandel draagt Je bent communicatief sterk, kan goed samenwerken en hanteert steeds een pro-actieve aanpak Wat mag je verwachten als notarieel jurist? Je komt terecht in een modern en innoverende omgeving met een goede reputatie . De kans om steeds verder te kunnen groeien door middel van een uitstekende begeleiding Een buddy-systeem waardoor u zich als starter voldoende kunt ontplooien Ruimte voor initiatief en de kans om actief te kunnen participeren in de groei van het kantoor Een functie met veel verantwoordelijkheid en wederzijds engagement op lange termijn. De flexibele werkuren zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Je maakt deel uit van een dynamische team professionals, die elkaar te hulp schieten waar nodig. Een competitief salaris , aangevuld met een aantal mooie extralegale voordelen Solliciteer vandaag nog Twijfel niet langer en bezorg ons meteen jouw cv: via mail legallegrand-associates.com of online ( www.legrand-associates.com ) Deze vacature wordt discreet beheerd door Jolien en Shauni. Vragen? 09 352 02 00 Keywords: notariaat / rechten / notaris / Hasselt / flexibel / vakantiedagen / verantwoordelijkheid / uitdaging / modern / Hasselt / teamplayer / administratie / law / legal / Limburg Are you interested in this vacancy? Apply now and we will contact you as soon as possible. Apply now Questions? Contact us legallegrand-associates.com Referentie: STLL3493 Send via mail Print Internal accountant - Eng Comptable frontière belge nord lux (H/F) Menu Vacancies Our approach For employers About us Working at Le Grand Contact Spontaneous application The launch of LGA HR GROUP The recruitment agency as a career coach Le Grand & Associates on TV Vacatures The launch of LGA HR GROUP The recruitment agency as a career coach Le Grand & Associates on TV Blog The launch of LGA HR GROUP The recruitment agency as a career coach Le Grand & Associates on TV Gent Kortrijksesteenweg 1146 9051 Sint-Denijs-Westrem België (32) 9 352 02 00 Luxemburg 77-79, Parc d’Activités L-8308 Capellen Luxemburg (352) 2 088 12 80 Antwerp Meet District Uitbreidingstraat 2-8 2600 Berchem Belgium (32) 3 648 02 24 Brussels Chaussée de Louvain 341 1380 Waterloo Belgium (32) 2 793 04 33 infolegrand-associates.com © G&A | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ok Privacy policy
Office Manager
Accent, Malines, Anvers, BE
Description de l'emploiVoor de functie van office manager in het Mechelse notariaat ga je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket :Als enthousiaste en goedlachse bediende ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant aan het onthaalJe zal instaan voor de eerste lijn. Krijg je klanten aan de lijn ivm vragen over lopende dossiers? Geen probleem, jij verbindt door naar de juiste collega.Opzoekingen en algemene administratieve ondersteuning voor jouw collega'sVerder zal je instaan voor de algemene administratie: agendabeheer, bestellingen kantoormaterialen, postverdeling, klassement, algemene administratie, frankeren, ...Description de l'emploiVoor de functie van office manager in het Mechelse notariaat ga je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket :Als enthousiaste en goedlachse bediende ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant aan het onthaalJe zal instaan voor de eerste lijn. Krijg je klanten aan de lijn ivm vragen over lopende dossiers? Geen probleem, jij verbindt door naar de juiste collega.Opzoekingen en algemene administratieve ondersteuning voor jouw collega'sVerder zal je instaan voor de algemene administratie: agendabeheer, bestellingen kantoormaterialen, postverdeling, klassement, algemene administratie, frankeren, ...Informations sur l'entrepriseOnze klant is een notariskantoor te Mechelen.Het team waarin je terecht komt bestaat uit 1 notaris en 5 dossierbeheerders en 2 freelancer.Het is een no nonsense cultuur waar wel eens kan gelachen en gebabbeld kan worden. Het fijne werkfsfeer is immers belangrijk.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een notariskantoor te Mechelen.Het team waarin je terecht komt bestaat uit 1 notaris en 5 dossierbeheerders en 2 freelancer.Het is een no nonsense cultuur waar wel eens kan gelachen en gebabbeld kan worden. Het fijne werkfsfeer is immers belangrijk.Votre profilVoor deze functie van Office manager te Mechelen zoeken we iemand die een sterke affiniteit heeft met het juridische en liefst in de notariële sector.Je staat open voor een ruim en breed takenpakket waarbij je met een glimlach jouw collega's zal ondersteunen.Verder spreek en schrijf je zeer goed Nederlands.Uiteraard heb je een verzorgd voorkomen aangezien je het visitekaartje bent van het notariaat.Votre profilVoor deze functie van Office manager te Mechelen zoeken we iemand die een sterke affiniteit heeft met het juridische en liefst in de notariële sector.Je staat open voor een ruim en breed takenpakket waarbij je met een glimlach jouw collega's zal ondersteunen.Verder spreek en schrijf je zeer goed Nederlands.Uiteraard heb je een verzorgd voorkomen aangezien je het visitekaartje bent van het notariaat.Nous vous offronsVoor de functie van office manager bieden we:Job optie vastLoon naar ervaringFull time of partime tewerkstellingJe werkt van maandag tot donderdag elke dag tot half 6, behalve op vrijdag, werk je tot 12.30u.Buiten jouw 20 vakantiedagen, krijg je extra verlof tussen kerst en nieuw.Nous vous offronsVoor de functie van office manager bieden we:Job optie vastLoon naar ervaringFull time of partime tewerkstellingJe werkt van maandag tot donderdag elke dag tot half 6, behalve op vrijdag, werk je tot 12.30u.Buiten jouw 20 vakantiedagen, krijg je extra verlof tussen kerst en nieuw.
Office Manager
Accent, Mechelen, Antwerpen, BE
FunctieomschrijvingVoor de functie van office manager in het Mechelse notariaat ga je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket :Als enthousiaste en goedlachse bediende ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant aan het onthaalJe zal instaan voor de eerste lijn. Krijg je klanten aan de lijn ivm vragen over lopende dossiers? Geen probleem, jij verbindt door naar de juiste collega.Opzoekingen en algemene administratieve ondersteuning voor jouw collega'sVerder zal je instaan voor de algemene administratie: agendabeheer, bestellingen kantoormaterialen, postverdeling, klassement, algemene administratie, frankeren, ...FunctieomschrijvingVoor de functie van office manager in het Mechelse notariaat ga je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket :Als enthousiaste en goedlachse bediende ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant aan het onthaalJe zal instaan voor de eerste lijn. Krijg je klanten aan de lijn ivm vragen over lopende dossiers? Geen probleem, jij verbindt door naar de juiste collega.Opzoekingen en algemene administratieve ondersteuning voor jouw collega'sVerder zal je instaan voor de algemene administratie: agendabeheer, bestellingen kantoormaterialen, postverdeling, klassement, algemene administratie, frankeren, ...BedrijfsinformatieOnze klant is een notariskantoor te Mechelen.Het team waarin je terecht komt bestaat uit 1 notaris en 5 dossierbeheerders en 2 freelancer.Het is een no nonsense cultuur waar wel eens kan gelachen en gebabbeld kan worden. Het fijne werkfsfeer is immers belangrijk.BedrijfsinformatieOnze klant is een notariskantoor te Mechelen.Het team waarin je terecht komt bestaat uit 1 notaris en 5 dossierbeheerders en 2 freelancer.Het is een no nonsense cultuur waar wel eens kan gelachen en gebabbeld kan worden. Het fijne werkfsfeer is immers belangrijk.Jouw profielVoor deze functie van Office manager te Mechelen zoeken we iemand die een sterke affiniteit heeft met het juridische en liefst in de notariële sector.Je staat open voor een ruim en breed takenpakket waarbij je met een glimlach jouw collega's zal ondersteunen.Verder spreek en schrijf je zeer goed Nederlands.Uiteraard heb je een verzorgd voorkomen aangezien je het visitekaartje bent van het notariaat.Jouw profielVoor deze functie van Office manager te Mechelen zoeken we iemand die een sterke affiniteit heeft met het juridische en liefst in de notariële sector.Je staat open voor een ruim en breed takenpakket waarbij je met een glimlach jouw collega's zal ondersteunen.Verder spreek en schrijf je zeer goed Nederlands.Uiteraard heb je een verzorgd voorkomen aangezien je het visitekaartje bent van het notariaat.Wij bieden jouVoor de functie van office manager bieden we:Job optie vastLoon naar ervaringFull time of partime tewerkstellingJe werkt van maandag tot donderdag elke dag tot half 6, behalve op vrijdag, werk je tot 12.30u.Buiten jouw 20 vakantiedagen, krijg je extra verlof tussen kerst en nieuw.Wij bieden jouVoor de functie van office manager bieden we:Job optie vastLoon naar ervaringFull time of partime tewerkstellingJe werkt van maandag tot donderdag elke dag tot half 6, behalve op vrijdag, werk je tot 12.30u.Buiten jouw 20 vakantiedagen, krijg je extra verlof tussen kerst en nieuw.
Dossierbeheerder
Accent, Walem, Anvers, BE
Description de l'emploiAls dossierbeheerder in het notariskantoor te Mechelen ziet jouw takenpakket eruit als volgt:Je staat zelfstandig in voor de behandeling van de aan jou toegewezen dossiersJe bent klantgericht en voorziet cliënteel van passend adviesJe doet de nodige telefoontjes en zoekt informatie opJe houdt de administratie nauwgezet bijJe ondersteunt de notarissen en collega dossierbeheerderJe zorgt voor de nabehandeling van akten en dossiers: bv. afleveren van afschriften en kopies van akten en stukken voor de cliënten.Description de l'emploiAls dossierbeheerder in het notariskantoor te Mechelen ziet jouw takenpakket eruit als volgt:Je staat zelfstandig in voor de behandeling van de aan jou toegewezen dossiersJe bent klantgericht en voorziet cliënteel van passend adviesJe doet de nodige telefoontjes en zoekt informatie opJe houdt de administratie nauwgezet bijJe ondersteunt de notarissen en collega dossierbeheerderJe zorgt voor de nabehandeling van akten en dossiers: bv. afleveren van afschriften en kopies van akten en stukken voor de cliënten.Informations sur l'entrepriseVoor de functie van dossierbeheerder kom je terecht in een ervaren notariskantoor met 2 geassocieerde notarissen.Er is reeds een team van dossierbheerder aanwezig en met de komst van een tweede notaris, zoeken ze iemand extra.Ben jij de persoon om deze lege stoel in te vullen?Solliciteer dan snel!Informations sur l'entrepriseVoor de functie van dossierbeheerder kom je terecht in een ervaren notariskantoor met 2 geassocieerde notarissen.Er is reeds een team van dossierbheerder aanwezig en met de komst van een tweede notaris, zoeken ze iemand extra.Ben jij de persoon om deze lege stoel in te vullen?Solliciteer dan snel!Votre profilVoor de functie van dossierbeheerder in dit modern notariskantoor te Mechelen zoeken we iemand die:Een bachelor diploma rechtspraktijk of rechten op zak heeft of reeds de nodige ervaring heeft opgedaanZeer goed Nederlands spreekt of schrijftJe bent klantgericht en communicatiefJe bent stressbestendig en ziet werkBen jij de persoon die wij zoeken of wil je nog meer informatie?Contacteer ons dan snel of solliciteer meteen!Votre profilVoor de functie van dossierbeheerder in dit modern notariskantoor te Mechelen zoeken we iemand die:Een bachelor diploma rechtspraktijk of rechten op zak heeft of reeds de nodige ervaring heeft opgedaanZeer goed Nederlands spreekt of schrijftJe bent klantgericht en communicatiefJe bent stressbestendig en ziet werkBen jij de persoon die wij zoeken of wil je nog meer informatie?Contacteer ons dan snel of solliciteer meteen!Nous vous offronsVoor deze functie als dossierbeheer in Mechelen bieden we je:Job optie vastLoon naar ervaring en diplomaJe komt terecht in een 38 uren week ( 3/5 of 4/5de kan ook) en je werkt van half 9 tot 1!u met een half uur pauze. De uren zijn bespreek en flexibel. De enige vereiste is dat er permanentie moet voorzien worden tot 18u.Je komt terecht in een vrij modern notariskantoor met een lieve kantoorhond.Nous vous offronsVoor deze functie als dossierbeheer in Mechelen bieden we je:Job optie vastLoon naar ervaring en diplomaJe komt terecht in een 38 uren week ( 3/5 of 4/5de kan ook) en je werkt van half 9 tot 1!u met een half uur pauze. De uren zijn bespreek en flexibel. De enige vereiste is dat er permanentie moet voorzien worden tot 18u.Je komt terecht in een vrij modern notariskantoor met een lieve kantoorhond.
Dossierbeheerder
Accent, Walem, Antwerpen, BE
FunctieomschrijvingAls dossierbeheerder in het notariskantoor te Mechelen ziet jouw takenpakket eruit als volgt:Je staat zelfstandig in voor de behandeling van de aan jou toegewezen dossiersJe bent klantgericht en voorziet cliënteel van passend adviesJe doet de nodige telefoontjes en zoekt informatie opJe houdt de administratie nauwgezet bijJe ondersteunt de notarissen en collega dossierbeheerderJe zorgt voor de nabehandeling van akten en dossiers: bv. afleveren van afschriften en kopies van akten en stukken voor de cliënten.FunctieomschrijvingAls dossierbeheerder in het notariskantoor te Mechelen ziet jouw takenpakket eruit als volgt:Je staat zelfstandig in voor de behandeling van de aan jou toegewezen dossiersJe bent klantgericht en voorziet cliënteel van passend adviesJe doet de nodige telefoontjes en zoekt informatie opJe houdt de administratie nauwgezet bijJe ondersteunt de notarissen en collega dossierbeheerderJe zorgt voor de nabehandeling van akten en dossiers: bv. afleveren van afschriften en kopies van akten en stukken voor de cliënten.BedrijfsinformatieVoor de functie van dossierbeheerder kom je terecht in een ervaren notariskantoor met 2 geassocieerde notarissen.Er is reeds een team van dossierbheerder aanwezig en met de komst van een tweede notaris, zoeken ze iemand extra.Ben jij de persoon om deze lege stoel in te vullen?Solliciteer dan snel!BedrijfsinformatieVoor de functie van dossierbeheerder kom je terecht in een ervaren notariskantoor met 2 geassocieerde notarissen.Er is reeds een team van dossierbheerder aanwezig en met de komst van een tweede notaris, zoeken ze iemand extra.Ben jij de persoon om deze lege stoel in te vullen?Solliciteer dan snel!Jouw profielVoor de functie van dossierbeheerder in dit modern notariskantoor te Mechelen zoeken we iemand die:Een bachelor diploma rechtspraktijk of rechten op zak heeft of reeds de nodige ervaring heeft opgedaanZeer goed Nederlands spreekt of schrijftJe bent klantgericht en communicatiefJe bent stressbestendig en ziet werkBen jij de persoon die wij zoeken of wil je nog meer informatie?Contacteer ons dan snel of solliciteer meteen!Jouw profielVoor de functie van dossierbeheerder in dit modern notariskantoor te Mechelen zoeken we iemand die:Een bachelor diploma rechtspraktijk of rechten op zak heeft of reeds de nodige ervaring heeft opgedaanZeer goed Nederlands spreekt of schrijftJe bent klantgericht en communicatiefJe bent stressbestendig en ziet werkBen jij de persoon die wij zoeken of wil je nog meer informatie?Contacteer ons dan snel of solliciteer meteen!Wij bieden jouVoor deze functie als dossierbeheer in Mechelen bieden we je:Job optie vastLoon naar ervaring en diplomaJe komt terecht in een 38 uren week ( 3/5 of 4/5de kan ook) en je werkt van half 9 tot 1!u met een half uur pauze. De uren zijn bespreek en flexibel. De enige vereiste is dat er permanentie moet voorzien worden tot 18u.Je komt terecht in een vrij modern notariskantoor met een lieve kantoorhond.Wij bieden jouVoor deze functie als dossierbeheer in Mechelen bieden we je:Job optie vastLoon naar ervaring en diplomaJe komt terecht in een 38 uren week ( 3/5 of 4/5de kan ook) en je werkt van half 9 tot 1!u met een half uur pauze. De uren zijn bespreek en flexibel. De enige vereiste is dat er permanentie moet voorzien worden tot 18u.Je komt terecht in een vrij modern notariskantoor met een lieve kantoorhond.