We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Juridisch adviseur in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Juridisch adviseur in Belgium"

2 500 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Juridisch adviseur in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Juridisch adviseur in Belgium getoond.

Indeling van de "Juridisch adviseur" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Juridisch adviseur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Juridisch adviseur"

Valuta: EUR
Volgens de gegevens van onze site het beroep Juridisch adviseur is meest betaalbaar in . Het niveau van het gemiddelde loon bedraagt 2500 eur. Vervolgens gaan Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Vlaams Gewest.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is advocaat. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2493 eur. Op de tweede plaats staat Legal Compliance Officer met het loon van 2132 eur en op de derde plaats staat Paralegal met het loon van 1600 eur.

Aanbevolen vacatures

Jurist - dienst Griffie & Fiscaliteit, sectie Belastingen (m/v)
Actiris,
De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende aanwervingsprocedure, in het Nederlands, voor de aanstelling van een adjunct-adviseur `jurist¿ (m/v) ten behoeve van de dienst Griffie & Fiscaliteit te Brugge , met aanleg van een wervingsreserve. Aanwerving in contractueel verband met contract onbepaalde duur. - standplaats: Provinciehuis Boeverbos, Koning Leopold III-laan 41, 8200 Sint-Andries Plaats in de organisatie De sectie Belastingen staat in voor de vestiging en de invordering van vier eigen provinciebelastingen (algemene provinciebelasting, provinciebelasting op bedrijven, provinciebelasting op tweede verblijven en provinciebelasting op jachtverloven). Je wordt als leidinggevende tewerkgesteld binnen het Team Algemene Provinciebelasting en invordering, inclusief opvolging niet-fiscale schulden (5 personen). Je dient ook ¿ samen met de andere collega¿s ¿ de andere belastingen te ondersteunen. Je bent bovendien verantwoordelijk voor het opstarten en implementeren van specifieke dienst ondersteunende processen. Je rapporteert aan het diensthoofd en aan de financieel beheerder. Basisdoelstelling o Je stuurt het team `algemene provinciebelasting en invordering¿ aan o Je coacht en ondersteunt je medewerkers o Je implementeert en coördineert specifieke dienst ondersteunende processen om de sectie/dienst te optimaliseren en in grotere mate te digitaliseren o Je verleent juridisch advies in het kader van fiscale wetgeving, openbaarheid van bestuur, GDPR-wetgeving, ¿ o Je neemt indien nodig de functie van leidinggevende staf op, ter ondersteuning van het diensthoofd of collega¿s o Je verleent adviezen bij de uitvoering van het provinciaal fiscaal beleid. Profil ­ Op de uiterste inschrijvingsdatum beschikken over een masterdiploma in de rechten. De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. Connaissances linguistiques Nederlands : Middelmatige
VAT-specialist at Tax & Legal
Tax & Legal, Flemish-Brabant, Zaventem
Le Grand and Associates, financieel selectiekantoor gespecialiseerd in financiële, fiscale en juridische profielen, is op zoek naar een ervaren BTW-adviseur die stevig in zijn/haar schoenen staat.Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het adviesbureau streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Zaventem wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken!Jouw toekomstige takenpakketJe wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken:•Je staat in voor jouw eigen klantenportefeuille en kan dus een vertrouwensband creëren.•Je verzorgt niet alleen het compliance werk maar bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken van een heel aantal adviezen.•Je werkt mee aan gerichte advisering in BTW-opdrachten.•Je coördineert de buitenlandse en BTW-registratie.•Je volgt de wijzigende wetgeving op de voet.Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.Jouw eigenschappen•Je beschikt over een economisch of juridisch dioploma•Je hebt een sterke interesse in BTW•Je hebt een 3-tal jaar praktijkervaring in een gelijkaardige functie (financiële omgeving)•Je bent communicatief en kan goed samenwerken met anderen (al dan niet gespecialiseerd in een ander vakgebied)Over het aanbod•Een prachtige opportuniteit in een groter accountantskantoor met een topimago!•De mogelijkheid om je carrière meteen een boost te geven en mee te bouwen aan een departement in volle expansie.•De flexibele werkuren zorgen er niet alleen voor dat je nooit te laat komt. Ze zorgen ook voor het ideale evenwicht tussen werk en privé. Je hebt jouw vrije tijd volledig in eigen handen.•Een competitief salaris, aangevuld met een aantal mooie extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, opleidingsbudget, …)Dus … Solliciteren!Twijfel niet langer en bezorg ons meteen jouw cv: via mail legal@legrand-associates.com of online (www.legrand-associates.com )Deze vacature wordt discreet beheerd door Jolien & Elisa.
Juridisch adviseur omgevingsbeleid
BOERENBOND, België, BE
Juridisch adviseur omgevingsbeleid (m/v) Geactualiseerd op 31 maart 2021via BOERENBOND Je verdiept je in het omgevingsbeleid en specifiek in het vergunningenbeleid. Je doorgrondt en interpreteert het regelgevend kader en neemt in dit verband nieuwe dossiers op. Je ondersteunt je collega adviseurs, bijzonder zij die het natuur-, milieu-, klimaat- en waterbeleid opvolgen. Na studie en analyse coördineer je de standpuntvorming voor de leiding van de organisatie voor je eigen dossiers. Je verzekert een vlotte informatiedoorstroming naar consulenten en de leden. Tevens vertegenwoordig je Boerenbond in diverse werkgroepen en adviesraden. Uiteraard bouw en onderhoud je een netwerk van relevante contacten uit. Je hebt een master in de rechten met enkele jaren relevante ervaring. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en kan kernachtige syntheses te maken. Je bent communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling) en hebt de maturiteit om zelfstandig advies- en studiewerk te verrichten. Je teamgeest en je affiniteit met de land- en tuinbouwsector zijn een pluspunt. Je opereert vanuit de standplaats Leuven in deze flexibele opdracht met sterk afwisselende contacten en verantwoordelijkheden. Talenkennis Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht / Recht Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Job | Juridisch Adviseur Legal Watch & Legal Tech | Brussel
Belfius Bank and Insurance, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Bedrijf: Belfius Bank Wat houdt de job in? De juridische dienst is één van de grootste in België en maakt deel uit van één van de grootste financiële spelers in het land. We willen bijdragen tot het succes van de strategie van Belfius en inspirerend en innovatief zijn voor de Belgische samenleving. Belangrijk voor ons zijn de waarden : authenticiteit, fairness, ondernemerschap en het centraal stellen van de cliënt. Belfius stelt digitalisering van haar activiteiten centraal. Je steunt deze ideeën niet alleen volledig maar je hebt daarin ook en vooral een proactieve rol. Je werkt mee aan de correcte juridische uitbouw van zowel bancaire als niet traditionele bancaire dienstverlening (‘beyond’-activiteiten). Nieuwe technologieën en ‘out of the box-denken’ schrikken je niet af. Wat zijn jouw taken ? Als juridisch adviseur Legal Watch & Legal Tech, kunnen de taken in 2 hoofdblokken worden verdeeld: Enerzijds oefent de jurist de functie van « Legal Watch Officer » uit en is hij/zij belast met het waarborgen en het omkaderen van de Legal Watch, alsook het beheer van de documentatie van de juridische diensten van Belfius Bank & Verzekeringen. Verantwoordelijkheden : de ‘Legal Watch’ voor Belfius Bank verzorgen en omkaderen, d.w.z. : (i) de identificatie en selectie van informatie over relevante juridische evoluties (informatie over wetgeving, reglementeringen, rechtspraak, doctrines, …) met een mogelijke impact op Belfius en haar activiteiten, (ii) instaan voor de adequate verspreiding van deze informatie binnen Belfius ; (iii) de rapportering en interne publicatie van de relevante juridische analyses gerelateerd aan de Legal Watch ; en (iv) in het algemeen, procedures opzetten en alle noodzakelijke taken gerelateerd aan de Legal Watch uitvoeren; zorgen voor de ontwikkelingen van de inhoud en de vorm van de Legal Watch, om zowel de volledigheid en de leesbaarheid voor de end user te garanderen; het bepalen van de strategie van de juridische diensten met betrekking tot het beheer van de informatiebronnen. Dit houdt onder meer in dat de jurist ten behoeve van het management van de juridische diensten een allesomvattende visie uitwerkt inzake de informatie/documentatie die noodzakelijk is om een correct beheer van het juridisch risico binnen Belfius Bank & Verzekeringen mogelijk te maken; duidelijke en permanente behoeftestudie op vlak van juridische documentatie/Legal Watch van zowel de juridische diensten als de andere medewerkers van Belfius Bank & Verzekeringen; het motiveren van de medewerkers van de juridische diensten (via verschillende kanalen) om mee te werken aan het verzamelen en selecteren via verschillende rechtsbronnen en newsletters van belangwekkende wetgeving voor Belfius Bank & Verzekeringen ; het coördineren van de verdere analyse en opvolging van deze wetgeving door de verschillende juristen binnen het departement Legal gebruikmakend van de specifieke tools. Anderzijds staat de jurist in voor de opvolging van de evoluties qua Legal Tech en zal hij/zij actief meewerken aan de digitalisering van de juridische dienst en aan het uitwerken van een strategie terzake. Verantwoordelijkheden : deelnemen aan brainstormings, initiatieven en projecten op het gebied van Legal Tech; opvolging van innovaties op de ‘Legal Tech’ markt en de evoluties inzake ‘Legal Operations’ met het oog op integratie ervan in de Legal Watch ; in het algemeen, meewerken aan initiatieven en projecten omtrent mapping en optimalisatie van de processen binnen de afdeling, en de implementatie en omkadering van technologische nieuwigheden. U blijft geïnformeerd en deelt uw kennis door deel te nemen aan competence centers of aan practice groups. U vertegenwoordigt Belfius in interbancaire werkgroepen en door uw aanwezigheid op networking events. je bezit een master/licentie in de rechten of een master in de economie, recht en bedrijfskunde; je kunt je zowel mondeling als schriftelijk zeer goed uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels; je kunt duidelijk communiceren en je bent in staat je standpunt te verdedigen tijdens vergaderingen/comités; je bent kritisch en analytisch ingesteld; je geeft blijk van klantgerichtheid, flexibiliteit en je bent pragmatisch en gefocust op resultaat; je bent intellectueel nieuwsgierig, leergierig en bereid uitdagingen aan te nemen; je kunt zelfstandig werken en je houdt tevens kennisdeling en een doorgedreven samenwerking met collega’s. Bij Belfius willen we Meaningful & Inspiring zijn voor de Belgische samenleving. Jij kan samen met ons mee het verschil maken. We hechten belang aan een gezond evenwicht tussen werk en privé en geven je dan ook de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen en regelmatig van thuis uit te werken. De andere dagen werk je in een satellietkantoor of in onze hoofdzetel in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met de trein en elke andere vorm van openbaar vervoer. Begin in onze hoofdzetel de dag met een trainingssessie in de fitnessruimte van de Belfius Workout, gebruik 's middags een gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant of in The Village, waar je - bij een koffie of een kleine snack - contacten met collega’s kan leggen in open ontmoetingsruimten. Neem je loopbaan in eigen handen en krijg zo de kans jezelf te ontwikkelen met behulp van onze Belfius Academy. Als werkgever investeren we in leiderschapsontwikkeling en dragen we diversiteit en gelijke kansen hoog in het vaandel. We bieden jou bovendien een aantrekkelijk salarispakket aan dat je deels naar eigen behoeften kan samenstellen, met daarbovenop tal van bovenwettelijke voordelen zoals een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een abonnement voor het openbaar vervoer, korting op bank- en verzekeringsproducten, enz.
Adviseur Estate Planning
KBC BRUSSELS, Gent
Geactualiseerd op 02 april 2021via KBC BRUSSELS Onze klanten van Private Banking of Premium Banking kloppen bij jou aan voor deskundig advies over de structurering, de bescherming en/of de overdracht van hun vermogen. Vanuit je expertise en gedrevenheid geef jij hen een antwoord op hun vragen en help je hen om hun vermogen optimaal te plannen. Je hebt een 40-tal collega-adviseurs, verspreid over onze kantoren in Leuven, Antwerpen en Gent. Elk zijn ze gespecialiseerd in estate planning of ondernemingsrecht. Jij versterkt het team van estate planners in Leuven en adviseert zowel Nederlandstalige als Franstalige klanten uit Brussel en Vlaams-Brabant. Je geeft fiscaal-juridisch advies aan vermogende klanten over estate planning. Je doet dit op basis van je expertise rond huwelijksvermogensrecht, erfrecht, successierecht, internationaal privaatrecht, vennootschapsrecht, familierecht en fiscaal recht. Vanuit je brede interesse plaats je je advies in een ruimer kader, met aandacht voor de financiële toekomstverwachtingen, economische context en sociale zekerheid. Je geeft voordrachten aan klanten en opleidingen aan relatiebeheerders. Je schrijft artikels voor publicaties van KBC. De juridisch-fiscale actualiteit volg je op de voet op, net als martktendensen in de sector van estate planning. Je draagt bij tot projecten om onze knowhow, output en propositie voortdurend te verbeteren. Profiel Je hebt een masterdiploma rechten. Een bijkomende opleiding in fiscaliteit, notariaat of vermogensplanning is een pluspunt. Ervaring in adviesverlening m.b.t. Estate Planning is een must, idealiter 3 à 4 jaar. Je maakt scherpe analyses en syntheses. Je bent sterk in klantgerichte communicatie. Omdat je je naar verschillende kantoren verplaatst in deze rol, is het belangrijk dat je flexibel en mobiel bent. Je spreekt en schrijft Nederlands én Frans op een professioneel niveau. Zo kan je zowel Nederlandstalige als Franstalige klanten vlot helpen. Spreek je ook Engels? Dat is zeker een pluspunt. Skills estateplanning vermogensbeheer Talenkennis Nederlands : Goed Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht / Recht Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Adviseur Sociaal Recht
Legrand Associates, België, BE
De gevraagde pagina bestaat niet. Gelieve via het menu hierboven de info te vinden. Problemen? Neem contact met ons : webmasterlexgo.be Legal Associate - Groot-Bijgaarden (Dilbeek) Alle informatie voor professionals actief in het Belgisch recht LexGO, de onmisbare gids voor het Belgisch recht, juridische informatie en juridische carrières Advocaten, fiscalisten, juristen, in-house counsels, compliance officers, notarissen, gerechtsdeurwaarders, paralegals professional support lawyers, … LexGO beschikt over het grootste aanbod juridische vacatures en is daarom de referentie onder de jobsites voor iedereen die werkzaam is in het Belgisch recht of de fiscaliteit . Een onmisbare hulp voor wie eenvoudig en snel een nieuwe wending wil geven aan z'n juridische carrière . LexGO heeft voor elk juridisch en fiscaal beroep ook een recent en kwaliteitsvol nieuwsaanbod over alle aspecten van het recht in België. LexGO is ook een informatieportaal met een grote meerwaarde. Jobs, nieuws, juridische en fiscale artikels, opleidingen en events, de electronische juridische bibliotheek, adresgegevens van juridische dienstverleners en instanties, Op LexGO vindt u alles over het Belgisch recht Snel een juridische of fiscale vacature zoeken Advocaat-stagiair - Gezondheidsrecht 03/05/2021 Vacature advocaat / advocaat-stagiair 30/04/2021 Notarieel medewerker (m/v) - Gent 29/04/2021 (Interim) Notarieel Jurist/Medewerker 29/04/2021 Notarieel jurist(e) in vastgoedrecht 29/04/2021 Huren van vastgoed door de overheid aanbestedingsplichtig? – 03/05/2021 Kunt gij niet een uur met mij waken? Wachttijd is arbeidstijd 30/04/2021 Lydian Corona Webinar Series 1: Waar moet u als werkgever rekening mee houden? - 19 november 2020 Het werklandschap is nog steeds in de ban van het COVID-19 virus. Begin november kondigde de regering een nieuwe lockdown af met verstrengde maatregelen die nog minstens tot midden december van kracht zullen blijven. Heel wat ondernemingen moesten opnieuw de deuren sluiten, in alle andere sectoren werd het telewerk opnieuw verplicht. Lydian Corona Webinar Series 1: Waar moet u als werkgever rekening mee houden? - 19 november 2020 Het werklandschap is nog steeds in de ban van het COVID-19 virus. Begin november kondigde de regering een nieuwe lockdown af met verstrengde maatregelen die nog minstens tot midden december van kracht zullen blijven. Heel wat ondernemingen moesten opnieuw de deuren sluiten, in alle andere sectoren werd het telewerk opnieuw verplicht. Vialegis en Legalia bundelen hun krachten 24/01/2019 Valegis verwelkomt twee nieuwe consultants 07/01/2019 Orde van Vlaamse Balies "Het gaat goed met de vrouw aan de balie" 08/03/2021 Instituut voor bedrijfsjuristen / Institut des juristes d'entreprise Jurist, specialist rekrutering en tot z'n eigen verrassing ondernemer. Glimlacht veel. Spreekt Nederlands, Frans en Engels. Juriste, redactrice en organisator van events. Is ook verantwoordelijk voor Luxemburg. Spreekt Frans en Engels.
Juridisch Adviseur
ONDRAF, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Nationale instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen NIRAS – Kunstlaan 14 – 1210 Brussel NIRAS is de instelling die in België verantwoordelijk is voor het beheer van radioactief afval. Haar belangrijkste doelstelling is mens en milieu, vandaag en op zeer lange termijn, te beschermen tegen de mogelijke risico's die verbonden zijn aan het bestaan van radioactief afval. Wil je meer over weten over onze activiteiten? Raadpleeg dan onze website www.niras.be. Ben je geïnteresseerd om ons te helpen het radioactieve afval te beheren met strikte inachtneming van de toepasselijke wet- en regelgeving, bij te dragen aan de realisatie van grote maatschappelijke projecten, zoals de berging van radioactief afval? In dat geval willen we je graag ontmoeten Om onze dienst Juridische Zaken, Aankopen en Contracten te versterken, zijn wij momenteel op zoek naar een Je verantwoordelijkheden • adviseer je je collega's op zulke uiteenlopende gebieden als publiekrecht, bestuursrecht, milieurecht, nucleair recht, zakenrecht en verbintenissenrecht; • adviseer je in het bijzonder de algemene directie bij de behandeling van juridische kwesties in verband met strategische dossiers; • volg je van nabij de evolutie van de rechtspraak en van de wet- en regelgeving in verband met de activiteiten van NIRAS en de diensten die er deel van uitmaken; • help je voorstellen uitwerken om het wettelijke en regelgevende kader van de instelling te actualiseren of te verbeteren; • beheer je geschillendossiers, indien nodig met de hulp van externe kantoren; • stel je interne juridische procedures op, hou je ze up-to-date en zorg je voor de correcte toepassing ervan. • Je bent in het bezit van een masterdiploma in de rechten en kunt aantonen dat je beschikt over relevante ervaring (bedrijfsjurist, advocaat enz.) van ten minste vijf jaar voor de te vervullen functie, waarvan ten minste drie jaar ervaring met het oplossen van publiek- en bestuursrechtelijke vraagstukken. • Je beschikt over een grondige kennis van het publiekrecht en het bestuursrecht en bent bereid deze kennis voortdurend te ontwikkelen door de vakliteratuur te raadplegen, algemene of specifieke opleidingen te volgen, actief deel te nemen aan nationale evenementen of aan bijeenkomsten onder de vlag van internationale organisaties zoals het Nuclear Energy Agency, het International Atomic Energy Agency of de International Nuclear Law Association. Nationale instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen NIRAS – Kunstlaan 14 – 1210 Brussel • Je bent bereid je te verdiepen in het oplossen van de soms zeer complexe juridische vraagstukken die komen kijken bij het dagelijkse beheer van radioactief afval; beroepservaring in de sector van de kernenergie is in dit verband een pluspunt. • Je werkt graag in een wetenschappelijke en technische omgeving met een niet verwaarloosbare financiële dimensie en schept er voldoening in de leden van de verschillende teams bij te staan bij het oplossen van de zeer diverse juridische problemen waarmee zij geconfronteerd worden. • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat talrijke dossiers tegelijk te behandelen, met inachtneming van de vastgestelde prioriteiten en termijnen. • Je werkt autonoom, in overeenstemming met de verwachtingen van je interne en externe klanten, en bent in staat tijdig de juiste initiatieven te nemen in de dossiers die onder je verantwoordelijkheid vallen. • Je legt uiterste nauwkeurigheid en discretie aan de dag. • Je kunt omgaan met stress en geeft blijk van een grote flexibiliteit bij de uitvoering van je dagelijkse taken. • Je bent perfect tweetalig Frans/Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels. • Je hebt uitstekende redactionele capaciteiten. NIRAS biedt je • Een functie met talrijke uitdagingen en grote verantwoordelijkheden; • Een omgeving en werkomstandigheden die je in staat stellen een nationaal en internationaal erkend deskundige te worden in je discipline of vakgebieden; • Een loon overeenkomstig de voor de functie geldende barema’s, rekening houdend met je kwalificaties en ervaring, en aantrekkelijke extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, terugbetaling van vervoerkosten, maaltijdcheques enz.); • Een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. Plaats van tewerkstelling Je werkt voornamelijk in onze kantoren in Brussel en verplaatst je regelmatig naar onze sites in Dessel-Mol (provincie Antwerpen) en Fleurus (provincie Henegouwen). Er bestaat ook een mogelijkheid om te telewerken. Heb je interesse voor deze functie of ken je iemand die de nodige kwalificaties bezit om ze uit te oefenen, contacteer dan: Mevrouw Sandy Blairon 1 De huidige taalkaders van NIRAS zijn bepaald door het koninklijk besluit van 18 juli 2018 tot vaststelling van de taalkaders van de Nationale Instelling voor Radioactief Afval en Verrijkte Splijtstoffen, dat gepubliceerd werd in het Belgisch Staatsblad van 30 juli 2018. De vacature staat open voor kandidaten die ingeschreven zijn of kunnen worden in het Franse of Nederlands taalkader. Voor zover de huidige verhouding tussen de taalkaders die op de vacature van toepassing zijn, ongewijzigd blijft tot op het ogenblik van de selectie, wordt niettemin de voorkeur gegeven aan een kandidaat die in het Franse taalkader is ingeschreven of kan worden ingeschreven.
Juridisch adviseur overheidsopdrachten en -contracten (junior of senior)
Tender Law, Brugge
20/01/2021 | België (BE) : Arr. Brugge | 1 BANEN | Vertraagde start Juridisch adviseur overheidsopdrachten en -contracten (junior of senior) Werkgelegenheidssector: Rechtskundige dienstverlening Arbeidsduur: Voltijds Soort contract: Oproepbasis Beroep: Advocaten Functieomschrijving Functiebeschrijving Overheidscontracten zijn onderhevig aan diverse ontwikkelingen, zoals een complexer wordende regelgeving en rechtspraak, een scherpere publieke opinie en een toenemende druk op publieke uitgaven. Die ontwikkelingen leiden tot een grotere nood aan gespecialiseerde juridische dienstverlening. Vanuit dat besef ontstond Tender Law: een ambitieus nichekantoor dat focust op overheidscontracten. Dankzij onze unieke positie bieden we klanten excellente toegevoegde waarde tegen competitieve tarieven. We streven ernaar om alles net iets anders en beter te doen. Tender Law kiest voor een advocatuur 3.0 waarin een persoonlijke aanpak en groei van de klant, maar ook van de advocaat primeren. Dat doen we via een ruim pakket aan diensten waarvan de traditionele bijstand slechts één onderdeel is. Tender Law biedt in drie talen bijstand bij overheidsopdrachten, concessies, PPS, publiek vastgoed en (publieke) bouwrechtgeschillen. Momenteel zijn wij op zoek naar medewerkers om samen met ons Tender Law verder uit te bouwen. Wie zoeken we? We zijn op zoek naar een junior of senior juridisch adviseur overheidsopdrachten en -contracten. Onze focus ligt op mensen met ambitie, een positieve ingesteldheid en een creatieve geest. Je hebt ervaring in overheidsopdrachten, overheidscontracten, concessies, PPS, publiek vastgoed of (publieke) bouwrechtgeschillen. Wat hebben we je te bieden? - Je krijgt een gepersonaliseerde juridische opleiding, maar we brengen je ook de tips & tricks bij als ondernemer en betrekken je bij de groei van Tender Law. - Je krijgt een directe toegang tot cliënten. - Je mag een flexibele en aantrekkelijke verloning en dito werkomstandigheden verwachten, op maat van jouw noden en capaciteiten. - Je krijgt de nodige tijd en ruimte om te focussen op wat jij belangrijk en boeiend vindt: je verdiepen in een bepaalde specifieke materie, het volgen of geven van opleidingen, … - We vinden het belangrijk om te functioneren als één team waarin iedereen zich thuis voelt. Dat teamgevoel ondersteunen we bovendien door op geregelde basis teamactiviteiten te organiseren. - Je zal deel worden van een jong en ambitieus team in een sociaal en intellectueel stimulerende en zelfrelativerende omgeving. - Indien onze samenwerking vlot verloopt, dan kan je bij ons op korte termijn doorgroeien. - Ben je op zoek naar een bepaalde samenwerkingsvorm? We bespreken het graag Ben je gedreven en wil je graag een ambitieus kantoor aan het begin van zijn boeiende toekomst mee uitbouwen? Contacteer ons vrijblijvend en confidentieel om te horen waar we voor staan en waar we naartoe willen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal De plaats van tewerkstelling is naar keuze Brussel of Brugge. Om te solliciteren voor deze job, gelieve de sollicitatie procedure te raadplegen
Juridisch Adviseur Transportschade
Badenoch + Clark, Antwerpen
Here are some other roles that match your profile: I agree that Badenoch Clark can use my details to send me information about their activities. This may be by post, email, SMS, MMS, phone, social media, push notifcations in apps, and other means. I understand that I may opt out at any time.
Juridisch Adviseur
Argenta, Antwerpen
Ben jij een Master in de Rechten met een goede kennis van het vennootschapsrecht en ben je gepassioneerd door toekomstgericht bankieren en verzekeren? Wil je bovendien graag groeien en werk je je graag in nieuwe materies in? Dan ben jij de persoon die we zoeken Als bedrijfsjurist word je directie-overschrijdend ingezet op de juridische dienst van Argenta Bank- en Verzekeringsgroep. Daar zul je werkzaam zijn in een breed scala aan rechtsdomeinen, waarbij de nadruk ligt op vennootschapsrechten en het financieel recht. Je levert input voor het juridisch beleid van Argenta vanuit je vakgebied en ervaring en schrijft hiervoor heldere adviezen. Je volgt de relevante wet- en regelgeving op, biedt juridische ondersteuning bij het ontwikkelen, implementeren en monitoren van gedragscodes, richtlijnen en modellen. Je begeleidt in het kader van financiële of vennootschapsrechtelijke transacties de contractering met (externe) partijen en ontwerpt contracten binnen de juridische richtlijnen. Je bent een aanspreekpunt voor juridische vragen, neemt deel aan specifieke projectgroepen vanuit de juridische discipline en adviseert over de behandeling van (individuele) juridische kwesties, alsook over de corporate housekeeping. Je persoonlijkheid Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen. Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal. Als juridisch adviseur ben je sterk analytisch en oplossingsgericht. Je bent in staat om heldere, gestructureerde en goed onderbouwde adviezen te formuleren, zowel ten aanzien van juridische als niet-juridische collega’s. Je kunt dan ook zowel mondeling als schriftelijk op een duidelijke en overtuigende manier communiceren. Tenslotte voel je je thuis in een uitdagende omgeving waar de prioriteiten op elk ogenblik kunnen wijzigen. Je behaalde een Master in de Rechten. Je beschikt over een goede kennis van het vennootschapsrecht. Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een relevante juridische functie. Ervaring in het kader van M&A of uitgifte van financiële instrumenten is een pluspunt. Naast een vloeiende kennis van het Nederlands, beschik je over minstens een functionele kennis van het Frans en het Engels. Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven: Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen. Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega’s die klaarstaan om je te helpen. We luisteren naar jou en investeren in je carrière. Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat. Je komt terecht in een dynamisch juridisch team dat in 2019 door Trends genomineerd werd voor de legal award van “Best place to work”. Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13 de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen) Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar Caroline Ooms via jobsargenta.be. Wil jij onze nieuwe bedrijfsjurist worden? Solliciteer dan snel online
Juridisch Adviseur
International Journal of Epidemiology, België, BE
U zou graag werken in een team dat opkomt voor waarden als rechtvaardigheid, authenticiteit, klanttevredenheid en ondernemingsgeest? U cultiveert een positieve, “can do” en digital mindset ? U slaagt er in juridische vereisten om te zetten in commerciële opportuniteiten en u doet er alles aan om solide juridische oplossingen te vinden? U wil werken in een team van juristen, financieel experts, marketingspecialisten, informatici, … om de klanten vernieuwende en duurzame oplossingen te bieden? Uw opdracht als juridisch adviseur staat centraal in de activiteiten van Belfius. U waakt over het beheer van de juridische risico’s en treedt op als businesspartner en vertrouwenspersoon door relevante oplossingen aan te reiken. U ontwikkelt en deelt permanent uw kennis, en u communiceert op een efficiënte manier, met een focus op impact en visibiliteit. We zoeken talenten voor de volgende strategische functies: juridische adviseurs Kredieten aan Ondernemingen U hebt een master in de rechten. Enkele jaren ervaring hebben als advocaat of bedrijfsjurist is een troef. U communiceert vlot in het Nederlands en het Frans en beschikt over een goede kennis van het Engels. U werkt graag in team en u bent in staat autonoom te werken. U hebt een kritische en analytische geest, bent pragmatisch, en uw communicatiestijl is efficiënt en overtuigend. U bent een teamspeler en u cultiveert een positieve en digital mindset.
Juridisch Adviseur Digital & Data
BELFIUS BANQUE, België, BE
De juridische dienst is één van de grootste in België en behoort tot één van de grote financiële spelers in het land. We willen bijdragen tot het succes van de strategie 20-25 van Belfius en inspirerend en innovatief zijn voor de Belgische samenleving. Belangrijk voor ons zijn de waarden : authenticiteit, fair, ondernemerschap en het centraal stellen van de client. Belfius stelt digitalisering van haar activiteiten centraal. Je steunt deze ideeën niet alleen volledig maar je hebt daarin ook en vooral een proactieve rol. Je werkt mee aan de correcte juridische uitbouw van zowel bancaire als niet traditionele bancaire dienstverlening ('beyond'-activiteiten). Nieuwe technologieën en 'out of the box-denken' schrikken je niet af. Wat zijn jouw taken? Als juridisch adviseur ben je verantwoordelijk voor het op een economisch verantwoorde en business georiënteerde manier beheren van het juridisch risico van voornamelijk de metiers Private, Business & Retail. Dit houdt in dat je onder meer actief bent op de volgende domeinen : data en privacy, marktpraktijken en consumentenrecht. Het in kaart brengen en onder controle houden van de juridische risico's van deze materies, de correcte, eenduidige en efficiënte communicatie hierover aan de commerciële en operationele diensten van Belfius maken deel uit van je taken. Bij dit alles houd je steeds rekening met de cliëntentevredenheid. Je verleent juridische adviezen aan verschillende departementen van Belfius om in hun domeinen op een proactieve, kritische manier juridische risico's te detecteren. Je zoekt naar juridisch verantwoorde oplossingen in de adviezen die je verleent en je staat in voor het opstellen, nazien en onderhandelen van zowel standaard- als specifieke documentatie. Concreet houdt dit onder meer in dat je in overleg en in partnership met de medewerkers van de juridische diensten bijdraagt tot: adviesverlening aan de kantoren of aan de verschillende directies van Belfius en de filialen met betrekking tot privacy en gegevensbescherming in de brede zin: GDPR, E-Privacy, wetgeving rond elektronische communicatie, cookies, camera's, cybersecurity, fraudepreventie, marktpraktijken en consumentrecht, etc.; de verificatie of het opstellen van contractuele clausules met betrekking tot privacy in het kader van partnerships, samenwerking met leveranciers, derde partijen, etc.; een coherente aanpak met betrekking tot het opstellen of aanpassen van de privacy charters van Belfius en de filialen; een correcte contractuele omkadering met betrekking tot de privacy van onze klanten, prospecten, medewerkers, werknemers, etc.; juridisch correcte en pragmatische voorstellen rond de implementatie van deze materies naar aanleiding van diverse projecten, dossiers, vragen, etc.; in het kader van de voornoemde domeinen het beantwoorden of het voorbereiden van antwoorden op vragen gesteld door de bevoegde autoriteiten zoals de Gegevensbeschermingsbeschermingsautoriteit, FSMA, FOD Economie, NBB, etc.; beheer van dossiers, klachten en geschillen van zowel administratiefrechtelijk, burgerrechtelijke als strafrechtelijke aard waarbij Belfius eisende partij is of waarbij de aansprakelijkheid van Belfius wordt geclaimd; deelname aan interne en externe werkgroepen in deze materies. Je bent vertrouwd (of je kunt dit op korte termijn realiseren) met de beginselen rond de financiële en operationele haalbaarheid van projecten, processen producten, of diensten. Belfius positioneert zich op de markt als een bankverzekeraar. Je bent niet alleen bereid projecten te ondersteunen waarbij verschillende delen van de groep Belfius betrokken zijn maar ook initiatief te nemen om tot een globale oplossing te komen voor de groep Belfius. Profiel je bezit een master/licentie in de rechten of een master in de economie, recht en bedrijfskunde; je kunt je zowel mondeling als schriftelijk zeer goed uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels; je kunt duidelijk communiceren en je bent in staat je standpunt te verdedigen tijdens vergaderingen/comités; je bent kritisch en analytisch ingesteld; je geeft blijk van klantgerichtheid, flexibiliteit en je bent pragmatisch en gefocust op resultaat; je bent intellectueel nieuwsgierig, leergierig en bereid uitdagingen aan te nemen; je kunt zelfstandig werken en je houdt tevens kennisdeling en een doorgedreven samenwerking met collega's. Spreekt deze uitdaging jou aan? Wacht niet en solliciteer Talenkennis Frans : Goed Nederlands : Goed Engels : Goed Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht / Recht Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Juridisch Adviseur arbeids- en sociaal zekerheidsrecht (Leuven)
Acerta, België, BE
Juridisch Adviseur arbeids- en sociaal zekerheidsrecht (Leuven) Juridisch Adviseur arbeids- en sociaal zekerheidsrecht (Leuven) Deel deze job: Wil jij je juridische kennis actief inzetten, maar hoef je niet per se veel klantencontact? Lees dan vooral verder Bedrijfsinformatie Welkom bij Acerta Acerta is een hr-dienstengroep die ondernemers ondersteunt in elke fase van hun groeiproces. Ons doel is om starters, zelfstandigen, werkgevers en boekhouders maximaal te ontzorgen. Als hr-partner bieden we persoonlijke service met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid, vestigingsformaliteiten en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. Ons motto? De kracht van mensen In alles wat we doen, gaan we voor de kracht van mensen. Onze 1.350 medewerkers zijn onze grootste troef om specifieke klantsituaties te begrijpen en klanten te begeleiden naar een optimale oplossing. Als één team gaan we uitdagingen aan en zijn fier op wat we samen bereiken. Benieuwd naar de jobmogelijkheden bij Acerta? Voor onze juridische afdeling zoeken we in Leuven momenteel een Juridisch Adviseur Arbeids- en sociaal zekerheidsrecht (Leuven) Functieomschrijving Als juridisch adviseur zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de dienstverlening van Acerta aan haar klanten conform is aan de geldende reglementering en iedereen steeds beschikt over de correcte en actuele juridische informatie. Je bent hét aanspreekpunt voor informatie, advies en standpuntinname m.b.t. tot bepaalde domeinen binnen het arbeidsrecht en het sociaal zekerheidsrecht. In jouw expertenrol ben je de autoriteit binnen de organisatie voor jouw vakgebied. Je capteert proactief wijzigingen in de regelgeving. Je werkt mee aan de implementatie van deze wijzigingen in de systemen, processen en tools van Acerta. Je schrijft standpunten uit en dit zowel voor juridische publicaties (vakliteratuur) als voor interne communicatie en nieuwsbrieven voor klanten. Je adviseert in derde lijn medewerkers van Acerta. Je geeft opleiding aan de medewerkers van Acerta en aan klanten. Je staat de pers te woord voor de duiding bij actualiteit en onderzoeksresultaten. Functie vereisten Je beschikt over een master diploma (licenciaat) in de rechten. Je hebt minstens 5 jaar ervaring kunnen opdoen in een relevante functie en beschikt over een expertise in arbeidsrecht/sociaal zekerheidsrecht. Je bent analytisch en bezit de nodige communicatieskills om te overtuigen. Je hebt kennis van Word, Excel, Office en Powerpoint. Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en je kan je daarnaast vlot in het Frans uitdrukken. Vergoedingen Samen gaan we voor de glimlach Ons ultieme doel: tevredenheid. Niet enkel bij onze klanten maar ook bij onze medewerkers. Daarom investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en bieden we je veel leermogelijkheden. We focussen op je talenten en drijfveren en stimuleren je om je kracht en passie verder te ontwikkelen. Je krijgt van ons een contract van onbepaalde duur aangevuld met: Maaltijd-, cadeau- en ecocheques Uitgebreid verzekeringspakket Modern en flexibel loonbeleid waarbij je op individueel niveau en op maat van jouw behoeften een aantal loonelementen kan kiezen. Contactgegevens Wees er dan snel bij en solliciteer online. Vul je gegevens aan en voeg je CV toe. Voor meer info kan je terecht bij Georgia Venetakis op 0473/87.94.63. Jouw pad naar een nieuwe uitdaging. Bekijk hier de procedure in detail. Solliciteer via onze website en je krijgt zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging via email. Solliciteer direct Formulier invullen met behulp van jouw CV (document) Je kan dit formulier invullen met de gegevens uit jouw CV. Kies hieronder het CV dat je wil gebruiken om het formulier te vullen. Klik daarna op de knop 'Verzenden'. Persoonlijke informatie Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in Voornaam Achternaam Woonplaats Motivatiebrief Uploaden Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database. Lees het volledige privacy statement voor meer informatie.
Job | Juridisch Adviseur Kredieten | Brussel
Belfius Bank and Insurance, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Job | Juridisch Adviseur Kredieten | Brussel - Vacatures - Belfius Job | Juridisch Adviseur Kredieten | Brussel Share : Bedrijf: Belfius Bank Wat houdt de job in? Als juridisch adviseur ben je bereid zorg te dragen voor de ontwikkeling van de diensten die Belfius verleent als kredietverstrekker aan particulieren en ondernemingen. In dat kader geeft je onder meer juridisch advies aan de afdelingen van Belfius die producten creëren voor de markt “kredieten aan particulieren” en “kredieten aan ondernemingen (vrije beroepen en kmo’s)”, die deze producten implementeren in de bank, ze toekennen aan de klanten en deze overeenkomsten verder opvolgen. Dit advies situeert zich voornamelijk binnen volgende juridische vakgebieden: consumentenkrediet, hypothecair krediet, collectieve schuldenregeling, handelsrecht, kredietverrichtingen, vennootschapsrecht, voorrechten en zekerheden, continuïteit en insolvabiliteit van de ondernemingen. Het in kaart brengen en onder controle houden van de juridische risico’s van deze materie, de correcte, eenduidige en efficiënte communicatie hierover aan de commerciële en operationele diensten van Belfius maken deel uit van je taken. Bij dit alles houd je steeds rekening met de cliëntentevredenheid. Je zorgt er tevens voor dat de basisdocumentatie van deze diensten steeds up-to-date en begrijpelijk blijft en doet het nodige om zowel de wetgeving, de initiatieven daartoe en de rechtspraak en rechtsleer op te volgen. Daarnaast heb je duidelijk voeling met de gediversifieerde wijze van aanbrengen en opvolgen van de kredietverstrekking. Dit houdt in dat je geacht wordt de ideeën met betrekking tot digitalisering van kredietverlening en opvolging te ondersteunen en daarin een proactieve rol te spelen. Belfius positioneert zich op de markt als een bankverzekeraar. Je bent bijgevolg bereid projecten te ondersteunen waarbij verschillende delen van de Belfius groep betrokken zijn. Profiel master rechten; perfecte kennis van het Frans en voldoende kennis van het Nederlands en het Engels; zin voor analyse, synthese; een duidelijke en overtuigende mening; een open, kritische, positief ingestelde geest; de nodige teamspirit. Aanbod Bij Belfius willen we Meaningfull & Inspiring zijn voor de Belgische samenleving. Jij kan samen met ons mee het verschil maken. We hechten belang aan een gezond evenwicht tussen werk en privé en geven je dan ook de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen en regelmatig van thuis uit te werken. De andere dagen werk je in een satellietkantoor of in onze hoofdzetel in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met de trein en elke andere vorm van openbaar vervoer. Begin in onze hoofdzetel de dag met een trainingssessie in de fitnessruimte van de Belfius Workout, gebruik 's middags een gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant of in The Village, waar je - bij een koffie of een kleine snack - contacten met collega’s kan leggen in open ontmoetingsruimten. Neem je loopbaan in eigen handen en krijg zo de kans jezelf te ontwikkelen met behulp van onze Belfius Academy. Als werkgever investeren we in leiderschapsontwikkeling en dragen we diversiteit en gelijke kansen hoog in het vaandel. We bieden jou bovendien een aantrekkelijk salarispakket aan dat je deels naar eigen behoeften kan samenstellen, met daarbovenop tal van bovenwettelijke voordelen zoals een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een abonnement voor het openbaar vervoer, korting op bank- en verzekeringsproducten, enz. Solliciteren
Job | Juridisch Adviseur Beleggen | Brussel
Belfius Bank and Insurance, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Job | Juridisch Adviseur Digital & Data | Brussel - Vacatures - Belfius Retail Private Wealth Business Corporate Public & Social Jobs Over ons FR Producten Sleutelmomenten Zelf bankieren Vragen & Contact Home Jobs Job | Juridisch Adviseur Digital & Data | Brussel - Vacatures - Belfius Job | Juridisch Adviseur Digital & Data | Brussel Share : Bedrijf: Belfius Bank Wat houdt de job in? De juridische dienst is één van de grootste in België en behoort tot één van de grote financiële spelers in het land. We willen bijdragen tot het succes van de strategie 20-25 van Belfius en inspirerend en innovatief zijn voor de Belgische samenleving. Belangrijk voor ons zijn de waarden : authenticiteit, fair, ondernemerschap en het centraal stellen van de client. Belfius stelt digitalisering van haar activiteiten centraal. Je steunt deze ideeën niet alleen volledig maar je hebt daarin ook en vooral een proactieve rol. Je werkt mee aan de correcte juridische uitbouw van zowel bancaire als niet traditionele bancaire dienstverlening (‘beyond’-activiteiten). Nieuwe technologieën en ‘out of the box-denken’ schrikken je niet af. Wat zijn jouw taken? Als juridisch adviseur ben je verantwoordelijk voor het op een economisch verantwoorde en business georiënteerde manier beheren van het juridisch risico van voornamelijk de metiers Private, Business & Retail. Dit houdt in dat je onder meer actief bent op de volgende domeinen : data en privacy, marktpraktijken en consumentenrecht. Het in kaart brengen en onder controle houden van de juridische risico’s van deze materies, de correcte, eenduidige en efficiënte communicatie hierover aan de commerciële en operationele diensten van Belfius maken deel uit van je taken. Bij dit alles houd je steeds rekening met de cliëntentevredenheid. Je verleent juridische adviezen aan verschillende departementen van Belfius om in hun domeinen op een proactieve, kritische manier juridische risico’s te detecteren. Je zoekt naar juridisch verantwoorde oplossingen in de adviezen die je verleent en je staat in voor het opstellen, nazien en onderhandelen van zowel standaard- als specifieke documentatie. Concreet houdt dit onder meer in dat je in overleg en in partnership met de medewerkers van de juridische diensten bijdraagt tot: adviesverlening aan de kantoren of aan de verschillende directies van Belfius en de filialen met betrekking tot privacy en gegevensbescherming in de brede zin: GDPR, E-Privacy, wetgeving rond elektronische communicatie, cookies, camera’s, cybersecurity, fraudepreventie, marktpraktijken en consumentrecht, etc.; de verificatie of het opstellen van contractuele clausules met betrekking tot privacy in het kader van partnerships, samenwerking met leveranciers, derde partijen, etc.; een coherente aanpak met betrekking tot het opstellen of aanpassen van de privacy charters van Belfius en de filialen; een correcte contractuele omkadering met betrekking tot de privacy van onze klanten, prospecten, medewerkers, werknemers, etc.; juridisch correcte en pragmatische voorstellen rond de implementatie van deze materies naar aanleiding van diverse projecten, dossiers, vragen, etc.; in het kader van de voornoemde domeinen het beantwoorden of het voorbereiden van antwoorden op vragen gesteld door de bevoegde autoriteiten zoals de Gegevensbeschermingsbeschermingsautoriteit, FSMA, FOD Economie, NBB, etc.; beheer van dossiers, klachten en geschillen van zowel administratiefrechtelijk, burgerrechtelijke als strafrechtelijke aard waarbij Belfius eisende partij is of waarbij de aansprakelijkheid van Belfius wordt geclaimd; deelname aan interne en externe werkgroepen in deze materies. Je bent vertrouwd (of je kunt dit op korte termijn realiseren) met de beginselen rond de financiële en operationele haalbaarheid van projecten, processen producten, of diensten. Belfius positioneert zich op de markt als een bankverzekeraar. Je bent niet alleen bereid projecten te ondersteunen waarbij verschillende delen van de groep Belfius betrokken zijn maar ook initiatief te nemen om tot een globale oplossing te komen voor de groep Belfius. Profiel je bezit een master/licentie in de rechten of een master in de economie, recht en bedrijfskunde; je kunt je zowel mondeling als schriftelijk zeer goed uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels; je kunt duidelijk communiceren en je bent in staat je standpunt te verdedigen tijdens vergaderingen/comités; je bent kritisch en analytisch ingesteld; je geeft blijk van klantgerichtheid, flexibiliteit en je bent pragmatisch en gefocust op resultaat; je bent intellectueel nieuwsgierig, leergierig en bereid uitdagingen aan te nemen; je kunt zelfstandig werken en je houdt tevens kennisdeling en een doorgedreven samenwerking met collega’s. Spreekt deze uitdaging jou aan? Wacht niet en solliciteer Aanbod Bij Belfius willen we Meaningful & Inspiring zijn voor de Belgische samenleving. Jij kan samen met ons mee het verschil maken. We hechten belang aan een gezond evenwicht tussen werk en privé en geven je dan ook de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen en regelmatig van thuis uit te werken. De andere dagen werk je in een satellietkantoor of in onze hoofdzetel in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met de trein en elke andere vorm van openbaar vervoer. Begin in onze hoofdzetel de dag met een trainingssessie in de fitnessruimte van de Belfius Workout, gebruik 's middags een gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant of in The Village, waar je - bij een koffie of een kleine snack - contacten met collega’s kan leggen in open ontmoetingsruimten. Neem je loopbaan in eigen handen en krijg zo de kans jezelf te ontwikkelen met behulp van onze Belfius Academy. Als werkgever investeren we in leiderschapsontwikkeling en dragen we diversiteit en gelijke kansen hoog in het vaandel. We bieden jou bovendien een aantrekkelijk salarispakket aan dat je deels naar eigen behoeften kan samenstellen, met daarbovenop tal van bovenwettelijke voordelen zoals een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een abonnement voor het openbaar vervoer, korting op bank- en verzekeringsproducten, enz. Solliciteren Betalen Betaalrekeningen Kredietkaarten en prepaidkaarten Smartphone Diensten Sparen en beleggen Sparen Sparen voor later Beleggen Info en publicaties Beurs- en wisselkoersen Lenen Voertuig Woning Andere uitgaven Verzekeren Voertuig Woning Gezin Reis Schade Internet en Mobile Belfius Direct Net Belfius Mobile App Belfius Tablet app Mobiele Diensten Belfius Pop-Up itsme Contactloos betalen Payconiq by Bancontact Diensten Elektronische documenten Kaartlezer Mijn veiligheid PSD2 Zoomit Automaat en telefoon Self-Service banking Belfius Direct Alert Klachten Privacy Reglementen en prospectussen Klantenacceptatiebeleid Nieuwsbrieven     Algemene voorwaarden en informatie Tarieven Gedragscode Cookiebeleid Sitemap Kantoren Pers Jobs Over Belfius Venster Foutmelding Uw sessie werd automatisch afgesloten omdat er geen activiteit meer was. Om terug te keren naar de startpagina, klik hier . Detail: Technische error / Erreur technique / Technical error : ticket PRS/PRD/DZ51/1614193616841 [SECURITY ISSUE] Belfius Bank NV maakt gebruik van cookies op deze website. Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Voor meer informatie over het gebruik of het verwijderen van cookies, klik hier . Verder surfen
juridisch adviseur
ONDRAF, Fleurus, Charleroi
Nationale instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen NIRAS – Kunstlaan 14 – 1210 Brussel NIRAS is de instelling die in België verantwoordelijk is voor het beheer van radioactief afval. Haar belangrijkste doelstelling is mens en milieu, vandaag en op zeer lange termijn, te beschermen tegen de mogelijke risico's die verbonden zijn aan het bestaan van radioactief afval. Wil je meer over weten over onze activiteiten? Raadpleeg dan onze website www.niras.be. Ben je geïnteresseerd om ons te helpen het radioactieve afval te beheren met strikte inachtneming van de toepasselijke wet- en regelgeving, bij te dragen aan de realisatie van grote maatschappelijke projecten, zoals de berging van radioactief afval? In dat geval willen we je graag ontmoeten Om onze dienst Juridische Zaken, Aankopen en Contracten te versterken, zijn wij momenteel op zoek naar een Je verantwoordelijkheden • adviseer je je collega's op zulke uiteenlopende gebieden als publiekrecht, bestuursrecht, milieurecht, nucleair recht, zakenrecht en verbintenissenrecht; • adviseer je in het bijzonder de algemene directie bij de behandeling van juridische kwesties in verband met strategische dossiers; • volg je van nabij de evolutie van de rechtspraak en van de wet- en regelgeving in verband met de activiteiten van NIRAS en de diensten die er deel van uitmaken; • help je voorstellen uitwerken om het wettelijke en regelgevende kader van de instelling te actualiseren of te verbeteren; • beheer je geschillendossiers, indien nodig met de hulp van externe kantoren; • stel je interne juridische procedures op, hou je ze up-to-date en zorg je voor de correcte toepassing ervan. • Je bent in het bezit van een masterdiploma in de rechten en kunt aantonen dat je beschikt over relevante ervaring (bedrijfsjurist, advocaat enz.) van ten minste vijf jaar voor de te vervullen functie, waarvan ten minste drie jaar ervaring met het oplossen van publiek- en bestuursrechtelijke vraagstukken. • Je beschikt over een grondige kennis van het publiekrecht en het bestuursrecht en bent bereid deze kennis voortdurend te ontwikkelen door de vakliteratuur te raadplegen, algemene of specifieke opleidingen te volgen, actief deel te nemen aan nationale evenementen of aan bijeenkomsten onder de vlag van internationale organisaties zoals het Nuclear Energy Agency, het International Atomic Energy Agency of de International Nuclear Law Association. Nationale instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen NIRAS – Kunstlaan 14 – 1210 Brussel • Je bent bereid je te verdiepen in het oplossen van de soms zeer complexe juridische vraagstukken die komen kijken bij het dagelijkse beheer van radioactief afval; beroepservaring in de sector van de kernenergie is in dit verband een pluspunt. • Je werkt graag in een wetenschappelijke en technische omgeving met een niet verwaarloosbare financiële dimensie en schept er voldoening in de leden van de verschillende teams bij te staan bij het oplossen van de zeer diverse juridische problemen waarmee zij geconfronteerd worden. • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat talrijke dossiers tegelijk te behandelen, met inachtneming van de vastgestelde prioriteiten en termijnen. • Je werkt autonoom, in overeenstemming met de verwachtingen van je interne en externe klanten, en bent in staat tijdig de juiste initiatieven te nemen in de dossiers die onder je verantwoordelijkheid vallen. • Je legt uiterste nauwkeurigheid en discretie aan de dag. • Je kunt omgaan met stress en geeft blijk van een grote flexibiliteit bij de uitvoering van je dagelijkse taken. • Je bent perfect tweetalig Frans/Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels. • Je hebt uitstekende redactionele capaciteiten. NIRAS biedt je • Een functie met talrijke uitdagingen en grote verantwoordelijkheden; • Een omgeving en werkomstandigheden die je in staat stellen een nationaal en internationaal erkend deskundige te worden in je discipline of vakgebieden; • Een loon overeenkomstig de voor de functie geldende barema’s, rekening houdend met je kwalificaties en ervaring, en aantrekkelijke extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, terugbetaling van vervoerkosten, maaltijdcheques enz.); • Een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. Plaats van tewerkstelling Je werkt voornamelijk in onze kantoren in Brussel en verplaatst je regelmatig naar onze sites in Dessel-Mol (provincie Antwerpen) en Fleurus (provincie Henegouwen). Er bestaat ook een mogelijkheid om te telewerken. Heb je interesse voor deze functie of ken je iemand die de nodige kwalificaties bezit om ze uit te oefenen, contacteer dan:
Juridisch adviseur
Liantis, Brugge
Je bent een master in de rechten en hebt interesse in het opnemen van een adviserende rol? Solliciteer dan snel voor deze boeiende functie Je takenpakket Je verleent juridisch advies in diverse rechtsgebieden aan je collega's van Liantis, waarbij je optreedt als proactieve business partner, die steeds in termen van oplossingen denkt Je focus ligt voornamelijk op: Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en nakijken van allerhande overeenkomsten (bv. samenwerkingsovereenkomsten, dienstverleningsovereenkomsten, IT-contracten, huurovereenkomsten) in nauwe samenwerking met de collega's van je team en andere collega's binnen Liantis. Je stemt hierbij af met zowel interne als externe stakeholders en desgevallend stap je mee in de onderhandelingen. Je formuleert adviezen in verband met de implementatie van nieuwe wetgeving en staat hiermee in nauw contact met compliance. Je staat in nauw contact met de business en je beantwoordt hun vragen met een bedrijfsjuridische insteek. Je wordt ingeschakeld voor het opvolgen van betwistingen , waarbij je het aanspreekpunt bent naar interne en externe partners. Je rapporteert aan de manager corporate & legal van Liantis. Wie zoeken we? Je bent in het bezit van een masterdiploma in de rechten. Je bent vertrouwd of wil je vertrouwd maken met de wetgeving die van toepassing is op de dienstverlening van Liantis. Kennis of affiniteit met fiscale wetgeving is geen must, maar wel een plus. Je werkt vanuit ons kantoor te Brugge. Je spreekt vlot Nederlands en Frans en kan in beide talen adviezen uitwerken. Je handelt en denkt proactief en bent communicatief vaardig zowel verbaal als schriftelijk. Je bent een teamplayer. Je bent als juridisch adviseur sterk pragmatisch en oplossingsgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteit. Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be. Wat wij je te bieden hebben Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling . Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket . Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen . Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans . We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen. Zin om schouder aan schouder met 1.800 ondernemende collega's mee te schrijven aan ons verhaal?
Juridisch adviseur
VRT, Schaarbeek, Brussel Hoofdstad, Schaerbeek
Beschrijving van de onderneming Bij VRT zijn we momenteel op zoek naar een extra juridisch adviseur om de juridische afdeling te versterken. Functiebeschrijving -Je verstrekt advies en informatie m.b.t. alle activiteitsdomeinen van de VRT aan de diverse departementen van VRT: -Je adviseert en ondersteunt alle VRT-diensten over onderwerpen en vragen die aanleunen bij de programma's, producten, events en acties. -Je verleent juridisch advies en ondersteuning bij beleids- en bedrijfsaangelegenheden. -Je doet de redactie van allerlei contracten en stelt standaardovereenkomsten op voor verschillende toepassingen. -Je werkt mee aan projecten om mogelijke knelpunten binnen de organisatie te verhelpen, om de organisatie voor te bereiden op nieuwe wetgeving en nieuwe mediaontwikkelingen. -Je legt en onderhoudt contacten met externe advocaten en werkt met hen samen in bepaalde dossiers. -Je behandelt geschillen en verwerkt ze. -Je volgt relevante juridische evoluties op, rapporteert hierover, en brengt in kaart wat de impact ervan is voor de VRT. -Je formuleert oplossingsgerichte adviezen. -Je geeft interne opleidingen i.v.m. juridische thema's. Profielbeschrijving -Je hebt een masterdiploma rechten en je hebt minstens 5 jaar ervaring. -Ervaring als bedrijfsjurist is een pluspunt. -Je hebt interesse voor uiteenlopende juridische materies zoals Intellectuele eigendomsrechten (auteursrecht/merkenrecht), mediarecht, economisch recht, publiek recht. -Je kunt relevante verbanden leggen tussen gegevens uit verschillende bronnen, deze samenvoegen tot een coherent geheel, alternatieven naar voor brengen en die verder vertalen in een sluitende conclusie of advies. -Je bent in staat om maximaal mee te denken met de klant en praktische en realistische oplossingen aan te reiken die maximaal tegemoet komen aan de vraag van de klant. -Je bent in staat om op een bevattelijke manier juridisch en praktisch advies te geven aan niet-juristen, (zowel mondeling als schriftelijk) en je bouwt een vertrouwensrelatie uit op basis van eigen geloofwaardigheid en expertise. -Je bent leergierig en je vindt het een uitdaging om je op korte termijn in een onbekend dossier in te werken. -Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden. -Je bent stressbestendig en je bent flexibel ingesteld. -Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin. -Je bent het gewoon om zelfstandig te werken maar ook je teamgenoten bij te staan wanneer nodig. -Je hebt een kritische en pragmatische ingesteldheid en bent in staat om met de business mee te denken. -Je spreekt vloeiend Nederlands, en hebt een goede kennis van Frans of Engels. -Je kan vlot overweg met PC en courante software paketten. Voordelen van de betrekking -Je krijgt een contract van onbepaalde duur. -We bieden je een afwisselende job, in een innovatieve context waarbij je de kans krijgt om mee te bouwen aan een VRT die zich richt op de toekomst en waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke groei. Je krijgt hierbij ook interne begeleiding en coaching. We voorzien een aantrekkelijk loonpakket met o.a. een goede hospitalisatie- en groepsverzekering, kinderopvang tijdens schoolvakanties, een kinderkribbe en een bedrijfsrestaurant. Er is aandacht voor een goede werk-privé balans en ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden Extra informatie Werkplek SCHAERBEEK,België Soort overeenkomst : AOD Andere informatie : Interesse? Wil jij een cruciale rol spelen in dit verhaal en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer via www.vrt.be/jobs met je cv én motivatie. Solliciteren kan tot en met 6 mei 2021 . De selectieprocedure bestaat uit een preselectie op basis van cv en motivatie, een schriftelijke proef en gesprekken. Kwaliteiten van mensen zijn bij de VRT doorslaggevend ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap. Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht
Fiscaal juridisch adviseur (Junior)
LGA HR, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Fiscaal juridisch adviseur (Junior) (m/v) Geactualiseerd op 23 maart 2021via LGA HR Ben je jurist van opleiding en heb je een eerste ervaring in de fiscaliteit of het fiscale recht? Wil je graag beide domeinen combineren en heb je dus ook interesse in het ondernemingsrecht of estate planning? Lees dan zeker verder Onze klant is een groeiende onderneming die de komende jaren erg rooskleurig ziet. Door een steeds toenemend clienteel kijken ze graag uit naar uitbreiding van hun tax & legal team. Je komt terecht in een omgeving waar elke medewerker ook als persoon wordt aanzien en waar je de hobbies van jouw collega's zeker zal leren kennen. Kortom: een ambitieuze rol in een informele setting. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Je leert het kantoor, de medewerkers en de manier van werken beetje bij beetje kennen. Je kent al het één en ander uit een eerdere ervaring en gaat dan ook meteen aan de slag. Je behandelt eenvoudige & complexere kwesties en verleent algemeen advies inzake vennootschapsrecht en fiscaal recht. Zo ben je onder andere verantwoordelijke de contracten en overeenkomsten, alsook begeleiding bij fusies & overnames en verder fiscaal advies. Profiel Je kan volgende zaken afvinken: Je bent zoekend naar een brede functie Je beschikt over een master in de Rechten Je kan reeds terugkijken op een relevante ervaring van minimum een 1e jaar Je hebt een enorme drive om te groeien in jouw job Talenkennis Nederlands : Goed Vastgoed, verzekeringen, financiën, recht / Recht Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Juridisch Adviseur Kredieten
Belfius medewerkers, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Regio: Brussel Functie: Jurist(e) Type werkgever: Onderneming Materie: Handelsrecht en contracten, Bank- en financieel recht Type job: Voltijds Contract Type: Contract onbepaalde duur Te gebruiken referentie: Job ID 1962034 Als juridisch adviseur ben je bereid zorg te dragen voor de ontwikkeling van de diensten die Belfius verleent als kredietverstrekker aan particulieren en ondernemingen. Belfius is de enige 100 % Belgische geïntegreerde bankverzekeraar. Belfius helpt 3,5 miljoen particulieren, zelfstandigen, vrije beroepers en kmo’s. Belfius is de nummer 1 in de publieke en sociale sector en een vooraanstaand partner van grote ondernemingen. En Belfius speelt op de verzekeringsmarkt een essentiële rol langs diverse kanalen en met diverse merken. Als warme bankverzekeraar wil Belfius ook de motor zijn van de samenleving en van tevreden klanten. De Belfius-medewerkers vormen de olie en de brandstof die die motor moeten doen draaien. Daarom zet Belfius volop in op geëngageerde medewerkers, medewerkers die graag een extra inspanning doen, zich betrokken voelen bij de organisatie en mee de kar willen trekken. Als juridisch adviseur ben je bereid zorg te dragen voor de ontwikkeling van de diensten die Belfius verleent als kredietverstrekker aan particulieren en ondernemingen. In dat kader geeft je onder meer juridisch advies aan de afdelingen van Belfius die producten creëren voor de markt “kredieten aan particulieren” en “kredieten aan ondernemingen (vrije beroepen en kmo’s)”, die deze producten implementeren in de bank, ze toekennen aan de klanten en deze overeenkomsten verder opvolgen. Dit advies situeert zich voornamelijk binnen volgende juridische vakgebieden: consumentenkrediet, hypothecair krediet, collectieve schuldenregeling, handelsrecht, kredietverrichtingen, vennootschapsrecht, voorrechten en zekerheden, continuïteit en insolvabiliteit van de ondernemingen. Het in kaart brengen en onder controle houden van de juridische risico’s van deze materie, de correcte, eenduidige en efficiënte communicatie hierover aan de commerciële en operationele diensten van Belfius maken deel uit van je taken. Bij dit alles houd je steeds rekening met de cliëntentevredenheid. Je zorgt er tevens voor dat de basisdocumentatie van deze diensten steeds up-to-date en begrijpelijk blijft en doet het nodige om zowel de wetgeving, de initiatieven daartoe en de rechtspraak en rechtsleer op te volgen. Daarnaast heb je duidelijk voeling met de gediversifieerde wijze van aanbrengen en opvolgen van de kredietverstrekking. Dit houdt in dat je geacht wordt de ideeën met betrekking tot digitalisering van kredietverlening en opvolging te ondersteunen en daarin een proactieve rol te spelen. Belfius positioneert zich op de markt als een bankverzekeraar. Je bent bijgevolg bereid projecten te ondersteunen waarbij verschillende delen van de Belfius groep betrokken zijn. perfecte kennis van het Frans en voldoende kennis van het Nederlands en het Engels; zin voor analyse, synthese; een duidelijke en overtuigende mening; een open, kritische, positief ingestelde geest; Bij Belfius willen we Meaningfull & Inspiring zijn voor de Belgische samenleving. Jij kan samen met ons mee het verschil maken. We hechten belang aan een gezond evenwicht tussen werk en privé en geven je dan ook de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen en regelmatig van thuis uit te werken. De andere dagen werk je in een satellietkantoor of in onze hoofdzetel in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met de trein en elke andere vorm van openbaar vervoer. Begin in onze hoofdzetel de dag met een trainingssessie in de fitnessruimte van de Belfius Workout, gebruik 's middags een gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant of in The Village, waar je - bij een koffie of een kleine snack - contacten met collega’s kan leggen in open ontmoetingsruimten. Neem je loopbaan in eigen handen en krijg zo de kans jezelf te ontwikkelen met behulp van onze Belfius Academy. Als werkgever investeren we in leiderschapsontwikkeling en dragen we diversiteit en gelijke kansen hoog in het vaandel. We bieden jou bovendien een aantrekkelijk salarispakket aan dat je deels naar eigen behoeften kan samenstellen, met daarbovenop tal van bovenwettelijke voordelen zoals een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een abonnement voor het openbaar vervoer, korting op bank- en verzekeringsproducten, enz. Vergeet bij je sollicitatie niet te vermelden dat je de vacature via de site van LexGO.be hebt gevonden. Voltijdse Tweetalige(NL/FR) Jurist(e) (V/M) Advocaat Capital Markets/Corporate - Brussel