We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Productie-assistent in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Productie-assistent in Belgium"

80 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Productie-assistent in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Productie-assistent in Belgium getoond.

Indeling van de "Productie-assistent" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Productie-assistent in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Productie-assistent"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Productie-assistent in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Supervisor van het meubilair. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2256 eur. Op de tweede plaats staat Automotive coördinator met het loon van 1056 eur en op de derde plaats staat Recycling Coördinator met het loon van 1056 eur.

Aanbevolen vacatures

Assistent afdelingsverantwoordelijke
Synergie Zeebrugge LA, BRUGGE
Ben je op zoek naar een job regio Brugge? Heb jij een passie voor lekker eten? Dan hebben wij misschien wel dé job voor jou!Voor een sterk groeiend voedingsbedrijf in Brugge, gespecialiseerd in salades en warme bereidingen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde assistent afdelingsverantwoordelijke.Als rechterhand van de afdelingsverantwoordelijke is jouw takenpakket het volgende: Je zorgt dat alle lijnen vlot blijven draaien; door te zorgen voor een goede aanvoer van producten uit de keukens, door technische kleine storingen zelf af te handelen en door afgewerkte paletten weg te brengen met behulp van een transpalet. Je staat dus mee op de werkvloer, helpt waar nodig en staat tussen 'jouw' mensen! Je hebt inzicht in de productie- en personeelsplanning. Je reageert adequaat wanneer bepaalde producten of medewerkers er niet zijn en je stemt samen met de afdelingsverantwoordelijke en de planningsafdeling af welke invloed dit heeft op de productie. Je kan vlot werken met ons ERP systeem of je hebt zin om hiermee te leren werken.We vinden het erg belangrijk dat je als assistent afdelingsverantwoordelijke natuurlijk goed weet hoe de afdeling werkt: welke verschillende lijnen zijn er, welke producten en verpakkingen worden er verwerkt, hoe los je kleine storingen op aan de verschillende lijnen, waar en wanneer moeten de verschillende lijnen worden aangevoerd, hoe werkt het interne ERP systeem,... Wij voorzien hiervoor de nodige opleiding: je zal allround meedraaien op de afdeling en wekelijks nieuwe inzichten krijgen zodat je kan groeien naar de job van assistent afdelingsverantwoordelijke!Wat zoeken we? Je spreekt heel goed Nederlands. Je hebt al ervaring als operator, het liefst in een voedingsbedrijf natuurlijk. Je hebt leidinggevende skills en je kan mensen op een professionele manier aansturen en motiveren. Je hebt technische affiniteit en je werkt vlot met een pc. Je bent stressbestendig: het kan er al eens druk aan toe gaan, maar dan behoudt jij jouw kalmte en kan je jouw collega’s motiveren om te focussen op de juiste acties. Je hebt oog voor kwaliteit: je werkt in een voedingsbedrijf en uiteraard is voedselveiligheid enorm belangrijk. Je bent zelf ook netjes en verzorgd: wij kunnen geen gelnagels, overdadige make-up, zichtbare piercings etc… toelaten in onze productie. Je vindt het niet erg om in een koude omgeving te werken (0-4°C)Wat bieden we?Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf, waar veel opportuniteiten zijn om door te groeien. Het bedrijf is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.Solliciteer hieronder voor deze job of bel ons op 050 47 40 24 voor meer info! Neem hier al een kijkje wat er van je verwacht wordt: https://bit.ly/3cx68vG
assistent ploegchef 2 ploegen.
Randstad, Nazareth, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Op zoek naar een vacature als assistent ploegchef te Nazareth? Lees dan snel verder!Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen.Dit houdt onder meer volgende taken in:-Opstarten van de lijn-Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen -Ombouw van de lijn bij productwissel-Reinigen van machines tijdens ombouw-Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck-Afvoer afvalstroom met de heftruck-Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerkertoon mindertoon meer Op zoek naar een vacature als assistent ploegchef te Nazareth? Lees dan snel verder!Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen.Dit houdt onder meer volgende taken in:-Opstarten van de lijn-Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen-Ombouw van de lijn bij productwissel-Reinigen van machines tijdens ombouw-Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck-Afvoer afvalstroom met de heftruck-Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker ervaringtakenLeidinggevenMachine bedieningFoodInpakkenOpstarten/ingebruikstellingjouw aanbod-Je hebt bij voorkeur een A2 opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring-Je hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomen-Je bent bereid om te werken in een 2 ploegendienst (5u-13u en 13u-21u)opleidingAlgemeen secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijsons aanbodEen marktconform salaris in lijn met jouw kennis en ervaring met extralegale voordelen op basis van een fulltime dienstverband:Startloon: 15,74 euro/uur (excl. ploegenpremie). Je loon stijgt naargelang je opbouw in kennis. Ploegpremie: 7% bovenop je uurloon.Maaltijdcheques: 7 euro/dagWij bieden je deze uitdagende job binnen een professionele organisatie met familiaal karakter.Je staat nooit meer in de file dankzij het fietsplan van Agristo.Een loopbaan met oneindige mogelijkheden binnen een state of the art productie met de nieuwste technologieën (SAP S/4 HANA, C/4 HANA, BW4/HANA, SAP-IBP, Mendix & een zeer modern SCADA- en MES-pakket).Een `leger¿ collega¿s die jou met raad en daad elke dag enthousiast bijstaan.Diepvries frietjes, kroketjes en andere aardappelproducten aan voordelig tarief.
Assistent productieverantwoordelijke slicing
Accent, Destelbergen, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiVoor de vacature als assistent productieverantwoordelijke:Je helpt met de opmaak van de productieplanning en past deze toe op de werkvloerJe werkt mee in de productieJe staat in voor het opvolgen van rendementenJe streeft naar continue verbetering van het productieprocesJe waakt over kwaliteit en hygiëneDescription de l'emploiVoor de vacature als assistent productieverantwoordelijke:Je helpt met de opmaak van de productieplanning en past deze toe op de werkvloerJe werkt mee in de productieJe staat in voor het opvolgen van rendementenJe streeft naar continue verbetering van het productieprocesJe waakt over kwaliteit en hygiëneInformations sur l'entrepriseAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Informations sur l'entrepriseAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Votre profilZou jij graag coachen en verantwoordelijkheid nemen binnen een productieteam?Samen met jouw collega productieverantwoordelijke sta je in voor een goede werking van de productie binnen de slicing afdeling.Belangrijk:Hands on mentaliteit en zin voor nauwkeurigheidTeamspelerWerkuren:Je zal werken tussen 06u (ten vroegste) en 17u (Uurrooster in overleg)Votre profilZou jij graag coachen en verantwoordelijkheid nemen binnen een productieteam?Samen met jouw collega productieverantwoordelijke sta je in voor een goede werking van de productie binnen de slicing afdeling.Belangrijk:Hands on mentaliteit en zin voor nauwkeurigheidTeamspelerWerkuren:Je zal werken tussen 06u (ten vroegste) en 17u (Uurrooster in overleg)Nous vous offronsVoltijdse betrekking met contract van onbepaalde duur (na uitzendperiode)Marktconforme verloning dat past bij jouw werkervaring en kennisJe krijgt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingenJe komt terecht in een aangename, familiale werkomgevingNous vous offronsVoltijdse betrekking met contract van onbepaalde duur (na uitzendperiode)Marktconforme verloning dat past bij jouw werkervaring en kennisJe krijgt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingenJe komt terecht in een aangename, familiale werkomgeving
Assistent productieverantwoordelijke slicing
Accent, Destelbergen, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature als assistent productieverantwoordelijke:Je helpt met de opmaak van de productieplanning en past deze toe op de werkvloerJe werkt mee in de productieJe staat in voor het opvolgen van rendementenJe streeft naar continue verbetering van het productieprocesJe waakt over kwaliteit en hygiëneFunctieomschrijvingVoor de vacature als assistent productieverantwoordelijke:Je helpt met de opmaak van de productieplanning en past deze toe op de werkvloerJe werkt mee in de productieJe staat in voor het opvolgen van rendementenJe streeft naar continue verbetering van het productieprocesJe waakt over kwaliteit en hygiëneBedrijfsinformatieAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.BedrijfsinformatieAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Jouw profielZou jij graag coachen en verantwoordelijkheid nemen binnen een productieteam?Samen met jouw collega productieverantwoordelijke sta je in voor een goede werking van de productie binnen de slicing afdeling.Belangrijk:Hands on mentaliteit en zin voor nauwkeurigheidTeamspelerWerkuren:Je zal werken tussen 06u (ten vroegste) en 17u (Uurrooster in overleg)Jouw profielZou jij graag coachen en verantwoordelijkheid nemen binnen een productieteam?Samen met jouw collega productieverantwoordelijke sta je in voor een goede werking van de productie binnen de slicing afdeling.Belangrijk:Hands on mentaliteit en zin voor nauwkeurigheidTeamspelerWerkuren:Je zal werken tussen 06u (ten vroegste) en 17u (Uurrooster in overleg)Wij bieden jouVoltijdse betrekking met contract van onbepaalde duur (na uitzendperiode)Marktconforme verloning dat past bij jouw werkervaring en kennisJe krijgt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingenJe komt terecht in een aangename, familiale werkomgevingWij bieden jouVoltijdse betrekking met contract van onbepaalde duur (na uitzendperiode)Marktconforme verloning dat past bij jouw werkervaring en kennisJe krijgt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingenJe komt terecht in een aangename, familiale werkomgeving
assistent ploegchef productie nacht
Accent, Nazareth, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiVerantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnenOpstarten van de lijnAfregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomenOmbouw van de lijn bij productwisselReinigen van machines tijdens ombouwBijplaatsen van grondstoffen met heftruckAfvoer afvalstroom met de heftruckKwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerkerDescription de l'emploiVerantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnenOpstarten van de lijnAfregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomenOmbouw van de lijn bij productwisselReinigen van machines tijdens ombouwBijplaatsen van grondstoffen met heftruckAfvoer afvalstroom met de heftruckKwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerkerInformations sur l'entrepriseOnze klant is een Belgische onderneming met hoofdzetel te Harelbeke (België) en bijkomende productievestigingen te Nazareth (België) en te Tilburg (Nederland). Zij specialiseren zich in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten. Ze bieden een uiterst gevarieerd assortiment aan, dat naast frieten ook tal van afgeleide producten bevat. Bovendien kan voor elke klant een oplossing op maat ontwikkeld worden.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een Belgische onderneming met hoofdzetel te Harelbeke (België) en bijkomende productievestigingen te Nazareth (België) en te Tilburg (Nederland). Zij specialiseren zich in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten. Ze bieden een uiterst gevarieerd assortiment aan, dat naast frieten ook tal van afgeleide producten bevat. Bovendien kan voor elke klant een oplossing op maat ontwikkeld worden.Votre profilJe hebt bij voorkeur een A2 opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaringJe hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomenOpleiding gaat door in 2 ploegen (5u-13u en 13u-21u)Votre profilJe hebt bij voorkeur een A2 opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaringJe hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomenOpleiding gaat door in 2 ploegen (5u-13u en 13u-21u)Nous vous offronsjob optie vastNous vous offronsjob optie vast
Assistent Ploegchef Productie - Nacht - Nazareth
Accent, Nazareth, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiJe bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnenDit houdt onder meer volgende taken in:Opstarten van de lijnAfregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomenOmbouw van de lijn bij productwisselReinigen van machines tijdens ombouwDe goede werking van elk onderdeel in de lijn bewaken en tijdig bijsturenControleren of de juiste grondstoffen gebruikt wordenOrders starten en stoppen + grondstoffen verbruiken via ons ERP-systeem (SAP)Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerkerKleine storingen oplossen op de lijn en assisteren bij de technieker bij grote pannesDescription de l'emploiJe bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnenDit houdt onder meer volgende taken in:Opstarten van de lijnAfregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomenOmbouw van de lijn bij productwisselReinigen van machines tijdens ombouwDe goede werking van elk onderdeel in de lijn bewaken en tijdig bijsturenControleren of de juiste grondstoffen gebruikt wordenOrders starten en stoppen + grondstoffen verbruiken via ons ERP-systeem (SAP)Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerkerKleine storingen oplossen op de lijn en assisteren bij de technieker bij grote pannesInformations sur l'entrepriseOnze klant, een dynamische familieonderneming, is gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit gestegen tot 610.000 ton afgewerkt product per jaar, wat resulteert in een omzet van 430 miljoen euro. Het ruime assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketten, … dat door een 830-tal medewerkers vervaardigd wordt.Informations sur l'entrepriseOnze klant, een dynamische familieonderneming, is gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit gestegen tot 610.000 ton afgewerkt product per jaar, wat resulteert in een omzet van 430 miljoen euro. Het ruime assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketten, … dat door een 830-tal medewerkers vervaardigd wordt.Votre profilJe hebt minstens een A2 opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaringJe hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomenJe bent bereid om gedurende een aantal maanden opleiding te volgen in 2 ploegen (5-13u en 13-21u)Hierna werk je in de vaste nacht (21-5u)Coachen: aansturen, begeleiden, motiveren en ontwikkelen van medewerkers, zowel individueel als in groepPlannen & organiseren: efficiënte dagplanning van de operationele bezetting en taakverdelingProbleemoplossend vermogen: problemen onderzoeken, oorzaken achterhalen, opvolgen en oplossen= technisch vermogenFlexibel: bij nieuwe omstandigheden of situatiesNaleven van veiligheid- en hygiëne voorschriften en medewerkers hierop attenderenVotre profilJe hebt minstens een A2 opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaringJe hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomenJe bent bereid om gedurende een aantal maanden opleiding te volgen in 2 ploegen (5-13u en 13-21u)Hierna werk je in de vaste nacht (21-5u)Coachen: aansturen, begeleiden, motiveren en ontwikkelen van medewerkers, zowel individueel als in groepPlannen & organiseren: efficiënte dagplanning van de operationele bezetting en taakverdelingProbleemoplossend vermogen: problemen onderzoeken, oorzaken achterhalen, opvolgen en oplossen= technisch vermogenFlexibel: bij nieuwe omstandigheden of situatiesNaleven van veiligheid- en hygiëne voorschriften en medewerkers hierop attenderenNous vous offronsWij bieden een job optie vast aan met extra legale voordelen.Nous vous offronsWij bieden een job optie vast aan met extra legale voordelen.
assistent ploegchef productie nacht
Accent, Nazareth, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVerantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnenOpstarten van de lijnAfregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomenOmbouw van de lijn bij productwisselReinigen van machines tijdens ombouwBijplaatsen van grondstoffen met heftruckAfvoer afvalstroom met de heftruckKwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerkerFunctieomschrijvingVerantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnenOpstarten van de lijnAfregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomenOmbouw van de lijn bij productwisselReinigen van machines tijdens ombouwBijplaatsen van grondstoffen met heftruckAfvoer afvalstroom met de heftruckKwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerkerBedrijfsinformatieOnze klant is een Belgische onderneming met hoofdzetel te Harelbeke (België) en bijkomende productievestigingen te Nazareth (België) en te Tilburg (Nederland). Zij specialiseren zich in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten. Ze bieden een uiterst gevarieerd assortiment aan, dat naast frieten ook tal van afgeleide producten bevat. Bovendien kan voor elke klant een oplossing op maat ontwikkeld worden.BedrijfsinformatieOnze klant is een Belgische onderneming met hoofdzetel te Harelbeke (België) en bijkomende productievestigingen te Nazareth (België) en te Tilburg (Nederland). Zij specialiseren zich in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten. Ze bieden een uiterst gevarieerd assortiment aan, dat naast frieten ook tal van afgeleide producten bevat. Bovendien kan voor elke klant een oplossing op maat ontwikkeld worden.Jouw profielJe hebt bij voorkeur een A2 opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaringJe hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomenOpleiding gaat door in 2 ploegen (5u-13u en 13u-21u)Jouw profielJe hebt bij voorkeur een A2 opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaringJe hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomenOpleiding gaat door in 2 ploegen (5u-13u en 13u-21u)Wij bieden joujob optie vastWij bieden joujob optie vast
Assistent Ploegchef Productie - Nacht - Nazareth
Accent, Nazareth, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingJe bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnenDit houdt onder meer volgende taken in:Opstarten van de lijnAfregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomenOmbouw van de lijn bij productwisselReinigen van machines tijdens ombouwDe goede werking van elk onderdeel in de lijn bewaken en tijdig bijsturenControleren of de juiste grondstoffen gebruikt wordenOrders starten en stoppen + grondstoffen verbruiken via ons ERP-systeem (SAP)Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerkerKleine storingen oplossen op de lijn en assisteren bij de technieker bij grote pannesFunctieomschrijvingJe bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnenDit houdt onder meer volgende taken in:Opstarten van de lijnAfregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomenOmbouw van de lijn bij productwisselReinigen van machines tijdens ombouwDe goede werking van elk onderdeel in de lijn bewaken en tijdig bijsturenControleren of de juiste grondstoffen gebruikt wordenOrders starten en stoppen + grondstoffen verbruiken via ons ERP-systeem (SAP)Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerkerKleine storingen oplossen op de lijn en assisteren bij de technieker bij grote pannesBedrijfsinformatieOnze klant, een dynamische familieonderneming, is gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit gestegen tot 610.000 ton afgewerkt product per jaar, wat resulteert in een omzet van 430 miljoen euro. Het ruime assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketten, … dat door een 830-tal medewerkers vervaardigd wordt.BedrijfsinformatieOnze klant, een dynamische familieonderneming, is gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Sedert de oprichting in 1986 is de productiecapaciteit gestegen tot 610.000 ton afgewerkt product per jaar, wat resulteert in een omzet van 430 miljoen euro. Het ruime assortiment aan frietjes, aardappelschijfjes, nootjes, kroketten, … dat door een 830-tal medewerkers vervaardigd wordt.Jouw profielJe hebt minstens een A2 opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaringJe hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomenJe bent bereid om gedurende een aantal maanden opleiding te volgen in 2 ploegen (5-13u en 13-21u)Hierna werk je in de vaste nacht (21-5u)Coachen: aansturen, begeleiden, motiveren en ontwikkelen van medewerkers, zowel individueel als in groepPlannen & organiseren: efficiënte dagplanning van de operationele bezetting en taakverdelingProbleemoplossend vermogen: problemen onderzoeken, oorzaken achterhalen, opvolgen en oplossen= technisch vermogenFlexibel: bij nieuwe omstandigheden of situatiesNaleven van veiligheid- en hygiëne voorschriften en medewerkers hierop attenderenJouw profielJe hebt minstens een A2 opleiding genoten in een technische richting of gelijkwaardig door ervaringJe hebt een sterke interesse voor techniek en een eerste ervaring met geautomatiseerde productielijnen is meegenomenJe bent bereid om gedurende een aantal maanden opleiding te volgen in 2 ploegen (5-13u en 13-21u)Hierna werk je in de vaste nacht (21-5u)Coachen: aansturen, begeleiden, motiveren en ontwikkelen van medewerkers, zowel individueel als in groepPlannen & organiseren: efficiënte dagplanning van de operationele bezetting en taakverdelingProbleemoplossend vermogen: problemen onderzoeken, oorzaken achterhalen, opvolgen en oplossen= technisch vermogenFlexibel: bij nieuwe omstandigheden of situatiesNaleven van veiligheid- en hygiëne voorschriften en medewerkers hierop attenderenWij bieden jouWij bieden een job optie vast aan met extra legale voordelen.Wij bieden jouWij bieden een job optie vast aan met extra legale voordelen.
cad-tekenaar - productie assistent.
Randstad, Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Je zal in het bedrijf instaan voor:-Het tekenen van uitvoeringsplannen voor projecten in een CAD-omgeving.-Het opmaak van detailtekeningen.-De communicatie naar zowel met klanten, projectleiders en productiemanager over het ontwerp.-Het gebeurlijk opmeten van werven.- Het opmaken van productieorders en meestaten op basis van autocad plannen -Het opmaken en controleren van vorderingsstaten en onderaannemingscontractentoon mindertoon meer Je zal in het bedrijf instaan voor:-Het tekenen van uitvoeringsplannen voor projecten in een CAD-omgeving.-Het opmaak van detailtekeningen.-De communicatie naar zowel met klanten, projectleiders en productiemanager over het ontwerp.-Het gebeurlijk opmeten van werven.- Het opmaken van productieorders en meestaten op basis van autocad plannen-Het opmaken en controleren van vorderingsstaten en onderaannemingscontracten ervaring1-3 jaartaken2D CAD-tekenenopmetenjouw aanbodBen jij de persoon die we zoeken ? -Heb jij een opleiding bouw of heb je ervaring opgedaan in soortgelijke functie ?-Ben jij technisch onderlegd?-Heb jij een goede kennis van Excel, Word en Windows ? -Kan jij perfect omgaan met verantwoordelijkheid en ben je stressbestendig ?-Ben je bovendien enthousiast, ambitieus en flexibel ? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Bel ons op 053/76.98.98 of mail je cv naar construct_aalst@randstad.be!opleidingTechnisch secundair onderwijsProfessionele bachelor7e jaar technisch secundair onderwijsons aanbod Je komt terecht in een gemotiveerd team waarin u verantwoordelijheid kan nemen en dat u voortdurend uitdaagt om uzelf verder te ontwikkelen en te verbeteren. Competitief salarispakket Je werkt met kwalitatief hoogstaande producten en systemen die tot de top van de markt behoren.
Assistent logistiek en productie planner
Talentus, Ardooie, Tielt
Assistent logistiek en productie planner Onze klant is op zoek naar een assistent logistiek en productie planner. Volgende zaken horen tot jouw takenpakket: Beheren van de voorraden Aangeven van problemen van afwijkende producten en geblokkeerde goederen aan de Q&I manager Afwerken van de planning Organiseren van transporten Beheren en aanmaken van orders en deze communiceren met de sales manager Bachelor opleiding of gelijkwaardig door ervaring Kennis Excel en Word (kennis SAP is een plus) Administratief nauwkeuring Zelfstandig kunnen werken Vlotte talenkennis Nederlands en Engels (Frans is een plus) Organisatie Onze klant produceert en ontwikkelt producten in textiel. Ze zijn wereldspeler en produceren o.a. brandwerende en kogelwerende kledij. Maar ook de zeilen van zwembaden, vrachtwagens, vijvers behoren tot hun creatie. Constant kijken ze uit naar toekomstige trends en duurzame producten. (vb. het creëren van textiel voor een plantenmuur.) Een bedrijf waar iedereen meetelt, waar m’n investeert in hun personeel en waar vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen. Tijdelijke functie tot 12/11/2021 Variërende job inhoud Informele werksfeer Verloning naar ervaring / kennis De HR-experten van Talentus brengen jou in contact met je toekomstige werkgever. Deze gepassioneerde specialisten werken voor middelgrote Belgische ondernemingen. Zij maken er hun missie van om jouw talent te laten openbloeien in een job die je als gegoten zit.
Assistent teamleader productie
Actief Interim, Niel, Antwerpen
Voor een bedrijf die alles doet van de verwerking van inkt zijn we opzoek naar een assistent teamleader. Takenpakket: - Samen met de teamleader en het team produceer je kwalitatieve inkten en vernissen die voldoen aan de eisen van de klant. - Je waakt over een veilige en aangename werkplek. - Je bespreekt de productiedoelstellingen met de afdeling planning en stemt daarop de personeelsbezetting af. - Je zoekt actief naar verbeterpunten op het vlak van veiligheid, milieu, kosten, efficiëntie, kwaliteit… - Je pakt de dagelijkse problemen aan en komt met concrete oplossingen. - Je werkt aan het verhogen van de competenties van je team. - Je rapporteert problemen, opportuniteiten, noden en gebreken aan de productiemanager of andere betrokken afdelingen. Wat wij van jou vragen: - Je hebt enkele jaren ervaring in een industriële omgeving waar gewerkt werd met poeders en vloeistoffen. - Je bent communicatief en durft een team aansturen. - Je bent een echte teamspeler die mensen kan overtuigen en motiveren. - Je spreekt Nederlands en Engels en hebt oog voor detail. - Je bent bereid om in twee ploegen te werken en sporadisch zaterdagwerk schrikt je niet af. - Je hebt voldoende kennis van MS-Office en als het even kan wat ervaring met SAP. Wat wij jou bieden: - Een boeiende en afwisselende job waarin je jezelf kan ontplooien. - Een groeiend bedrijf waar iedereen elkaar kent. - Een competitief salarispakket met diverse extralegale voordelen. - 40-urenweek met 12 ADV-dagen bovenop de wettelijke vakantie. Actief Interim Boom Antwerpsestraat 55 2850 Boom
Assistent teamleader productie
Synergie Interim, Niel, Antwerpen
Contracttype: interimjob met optie vast werk werkregime: voltijds werkervaring: 3-5 jaar Laatste aanpassing: 08/11/2021 08:06 Voor een bedrijf dat drukinkten fabriceert zijn wij op zoek naar een assistent teamleader magazijn die ervaring heeft in het magazijn en ook een team aanstuurt. Je staat in voor het klaarmaken van orders en bestellingen, alsook stockbeheer. Takenpakket: Samen met het team produceer je kwalitatieve inkten en vernissen Je houd de werkplek veilig en aangenaam Je bespreekt de productiedoelstellingen met de afdeling planning en stemt daarop de personeelsbezetting af Je zoekt actief naar werkpunten op het vlak van veiligheid, milieu, kosten, efficiëntie, kwaliteit… Dagelijkse problemen oplossen Competenties verhogen van het team Je rapporteert problemen, opportuniteiten, noden en gebreken aan de productiemanager of andere betrokken afdelingen Wat zoeken we? Je bent in het bezit van minstens 5 jaar ervaring in een industriële omgeving Je hebt al ervaring als leidinggevende achter de rug Werken in een ploegensysteem (en af en toe op zaterdag) is voor jou geen probleem Nederlands is het voertaal , maar je kan ook vlot uitdrukken in het Engels People management, initiatief nemen en doorzettingsvermogen zijn enkele van jouw sterktes Je hebt voldoende kennis van MS-Office en als het even kan wat ervaring met SAP. Wat bieden we? Een boeiende en afwisselende job waarin je jezelf kan ontplooien. Een groeiend bedrijf waar iedereen elkaar kent. Een competitief salarispakket met diverse extralegale voordelen. 40-urenweek met 12 ADV-dagen bovenop de wettelijke vakantie.
assistent productiemanager.
Randstad, Overpelt, Limburg, BE
jobdetails Als assistent productiemanager werk je in dagdienst en sta je in om de continuïteit van de (productie) processen te bewaken. Zo kunnen voorgestelde KPI's worden behaald. Je takenpakket bestaat uit:- je beoordeelt de competentieniveau van de operatoren en stelt een opleidingsplan op- je coördineert de nodige opleidingen en coacht de operatoren - je bewaakt samen met de ploegbazen het productieproces en stuurt bij waar nodig is- je verzamelt productiedata en gaat op zoek naar verbeteringen- je zet verbeteracties op en ondersteunt bij de implementatie- je bereidt productieorders en geeft afwijkingen aan- je monitort de voorraden en zorgt voor een tijdige aanvoer- je bewaakt de kwaliteit van de geleverde grondstoffen- je neemt deel aan het dagelijks overlegtoon mindertoon meer Als assistent productiemanager werk je in dagdienst en sta je in om de continuïteit van de (productie) processen te bewaken. Zo kunnen voorgestelde KPI's worden behaald. Je takenpakket bestaat uit:- je beoordeelt de competentieniveau van de operatoren en stelt een opleidingsplan op- je coördineert de nodige opleidingen en coacht de operatoren - je bewaakt samen met de ploegbazen het productieproces en stuurt bij waar nodig is- je verzamelt productiedata en gaat op zoek naar verbeteringen- je zet verbeteracties op en ondersteunt bij de implementatie- je bereidt productieorders en geeft afwijkingen aan- je monitort de voorraden en zorgt voor een tijdige aanvoer- je bewaakt de kwaliteit van de geleverde grondstoffen- je neemt deel aan het dagelijks overleg ervaring1-3 jaartakenAdministratieOpleidingen gevenPersoneelsselectieprocesverbeteringenPlanningopleidingen opstellenjouw aanbod- je genoot van een relevante studie en heb enkele jaren ervaring in een industriële omgeving. Als je gelijkwaardig bent door ervaring kom je ook in aanmerking voor deze functie.- ervaring in het extrusieproces is een troef- je kan mensgericht aansturen en denkt mee met het team- je hebt kennis van het Office pakket, kennis van SAP is een pluspunt- naast het Nederlands heb je kennis van de Engelse taal- hands-on, communicatief en gedreven zijn eigenschappen die je typeren- je durft initiatief nemen en denkt mee aan verbeteringenopleidingProfessionele bachelorons aanbodOnze klant biedt je een vast contract! Je komt terecht in een ervaren team waar je je kwaliteiten kan inzetten en verder kan ontwikkelen. Er wacht je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen!
Assistent productieverantwoordelijke
Accent, Pittem, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls assistent verantwoordelijke kom je terecht op een afdeling waar ze groenten versnijden op vraag van de klant en dit mag je wel letterlijk nemen.Ze snijden bv. wortelen op 20 verschillende manieren , hoe de klant het specifiek wenst , klant is koning.instaan voor de opvolging van de binnenkomende bestellingenje zet deze om in orders voor productie van de kleine snijzaal en volgt het proces van productie nauw opbelangrijk is dat je zorgt voor een vlotte communicatie tussen uw afdeling , verpakking en aankoop en op die manier kan je vlot inspelen om de fluctuaties van binnenkomende ordersje werkt nauw samen met sales en R&D voor de gevraagde samples in te plannen , uw productieplaning en de correcte orders geven aan de betrokken afdelingonder uw streng toeziend oog weerspiegelen de samples de waarden en kwaliteit van DV Freshje bent de back up van de verantwoordelijke en helpt een team van een 25-tal mensen aansturen. Ook volg je de geleverde kwaliteit nauw op en stuurt hen bij waar nodigDescription de l'emploiAls assistent verantwoordelijke kom je terecht op een afdeling waar ze groenten versnijden op vraag van de klant en dit mag je wel letterlijk nemen.Ze snijden bv. wortelen op 20 verschillende manieren , hoe de klant het specifiek wenst , klant is koning.instaan voor de opvolging van de binnenkomende bestellingenje zet deze om in orders voor productie van de kleine snijzaal en volgt het proces van productie nauw opbelangrijk is dat je zorgt voor een vlotte communicatie tussen uw afdeling , verpakking en aankoop en op die manier kan je vlot inspelen om de fluctuaties van binnenkomende ordersje werkt nauw samen met sales en R&D voor de gevraagde samples in te plannen , uw productieplaning en de correcte orders geven aan de betrokken afdelingonder uw streng toeziend oog weerspiegelen de samples de waarden en kwaliteit van DV Freshje bent de back up van de verantwoordelijke en helpt een team van een 25-tal mensen aansturen. Ook volg je de geleverde kwaliteit nauw op en stuurt hen bij waar nodigInformations sur l'entrepriseEen voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het versnijden en verpakken van verse groenten en daarnaast ook creatieve kant-en-klare maaltijdsalades produceert voor de retail- en foodservicesector.Het is een dynamisch en innovatief Belgisch groeiend bedrijf die zich vooral richt op de retailmarkt, op maaltijdbereiders, op cateringbedrijven en groothandelsbedrijven in binnen- en buitenland.Kwaliteit en innovatie staan centraal waarbij we van selectie van de juiste rassen samen met gespecialiseerde zaadhuizen tot het telen van de groenten , dagvers versnijden en het verpakken in de juiste verpakking gaan.Een sterk geautomatiseerd machinepark ( 12 productielijnen ) en de gedreven medewerkers ( ongeveer 140 medewerkers ) zorgen ervoor dat de verse groenten met zorg behandeld worden om zo tot een duurzaam resultaat te komen.Daarenboven beschikt het bedrijf over een eigen vrachtwagenpark voor maximale flexibiliteit om zo de klanten snel en punctueel te beleveren.Ze produceren zowel onder hun eigen merk als onder het huismerk van de meeste retailers , alsook maatwerk voor de verwerkende voedingsindustrie.Informations sur l'entrepriseEen voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het versnijden en verpakken van verse groenten en daarnaast ook creatieve kant-en-klare maaltijdsalades produceert voor de retail- en foodservicesector.Het is een dynamisch en innovatief Belgisch groeiend bedrijf die zich vooral richt op de retailmarkt, op maaltijdbereiders, op cateringbedrijven en groothandelsbedrijven in binnen- en buitenland.Kwaliteit en innovatie staan centraal waarbij we van selectie van de juiste rassen samen met gespecialiseerde zaadhuizen tot het telen van de groenten , dagvers versnijden en het verpakken in de juiste verpakking gaan.Een sterk geautomatiseerd machinepark ( 12 productielijnen ) en de gedreven medewerkers ( ongeveer 140 medewerkers ) zorgen ervoor dat de verse groenten met zorg behandeld worden om zo tot een duurzaam resultaat te komen.Daarenboven beschikt het bedrijf over een eigen vrachtwagenpark voor maximale flexibiliteit om zo de klanten snel en punctueel te beleveren.Ze produceren zowel onder hun eigen merk als onder het huismerk van de meeste retailers , alsook maatwerk voor de verwerkende voedingsindustrie.Votre profilje hebt oog voor kwaliteit en detailje kan in elke situatie het overzicht houdenje bent communicatief sterkje bent een enthousiaste teamplayer en weet zo de medewerkers te motiveren en te overtuigenje werkt samen met een verantwoordelijke met een zeer mensgerichte aanpakVotre profilje hebt oog voor kwaliteit en detailje kan in elke situatie het overzicht houdenje bent communicatief sterkje bent een enthousiaste teamplayer en weet zo de medewerkers te motiveren en te overtuigenje werkt samen met een verantwoordelijke met een zeer mensgerichte aanpakNous vous offronsWe bieden jou een voltijdse tewerkstelling in dagregime en een marktconforme verloning. Je krijgt een doorgedreven interne opleiding en uiteraard mogelijkheid tot groei en ontwikkeling.Je komt terecht in een snelgroeiend en innoverend bedrijf waar de tijd niet stil staat en er gestreefd wordt naar kwaliteit en continue verbetering.Samen met je collega's zal jij ook hier je bijdragen leveren en de nodige verantwoordelijkheid krijgen.Nous vous offronsWe bieden jou een voltijdse tewerkstelling in dagregime en een marktconforme verloning. Je krijgt een doorgedreven interne opleiding en uiteraard mogelijkheid tot groei en ontwikkeling.Je komt terecht in een snelgroeiend en innoverend bedrijf waar de tijd niet stil staat en er gestreefd wordt naar kwaliteit en continue verbetering.Samen met je collega's zal jij ook hier je bijdragen leveren en de nodige verantwoordelijkheid krijgen.
Assistent productieverantwoordelijke
Accent, Pittem, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls assistent verantwoordelijke kom je terecht op een afdeling waar ze groenten versnijden op vraag van de klant en dit mag je wel letterlijk nemen.Ze snijden bv. wortelen op 20 verschillende manieren , hoe de klant het specifiek wenst , klant is koning.instaan voor de opvolging van de binnenkomende bestellingenje zet deze om in orders voor productie van de kleine snijzaal en volgt het proces van productie nauw opbelangrijk is dat je zorgt voor een vlotte communicatie tussen uw afdeling , verpakking en aankoop en op die manier kan je vlot inspelen om de fluctuaties van binnenkomende ordersje werkt nauw samen met sales en R&D voor de gevraagde samples in te plannen , uw productieplaning en de correcte orders geven aan de betrokken afdelingonder uw streng toeziend oog weerspiegelen de samples de waarden en kwaliteit van DV Freshje bent de back up van de verantwoordelijke en helpt een team van een 25-tal mensen aansturen. Ook volg je de geleverde kwaliteit nauw op en stuurt hen bij waar nodigFunctieomschrijvingAls assistent verantwoordelijke kom je terecht op een afdeling waar ze groenten versnijden op vraag van de klant en dit mag je wel letterlijk nemen.Ze snijden bv. wortelen op 20 verschillende manieren , hoe de klant het specifiek wenst , klant is koning.instaan voor de opvolging van de binnenkomende bestellingenje zet deze om in orders voor productie van de kleine snijzaal en volgt het proces van productie nauw opbelangrijk is dat je zorgt voor een vlotte communicatie tussen uw afdeling , verpakking en aankoop en op die manier kan je vlot inspelen om de fluctuaties van binnenkomende ordersje werkt nauw samen met sales en R&D voor de gevraagde samples in te plannen , uw productieplaning en de correcte orders geven aan de betrokken afdelingonder uw streng toeziend oog weerspiegelen de samples de waarden en kwaliteit van DV Freshje bent de back up van de verantwoordelijke en helpt een team van een 25-tal mensen aansturen. Ook volg je de geleverde kwaliteit nauw op en stuurt hen bij waar nodigBedrijfsinformatieEen voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het versnijden en verpakken van verse groenten en daarnaast ook creatieve kant-en-klare maaltijdsalades produceert voor de retail- en foodservicesector.Het is een dynamisch en innovatief Belgisch groeiend bedrijf die zich vooral richt op de retailmarkt, op maaltijdbereiders, op cateringbedrijven en groothandelsbedrijven in binnen- en buitenland.Kwaliteit en innovatie staan centraal waarbij we van selectie van de juiste rassen samen met gespecialiseerde zaadhuizen tot het telen van de groenten , dagvers versnijden en het verpakken in de juiste verpakking gaan.Een sterk geautomatiseerd machinepark ( 12 productielijnen ) en de gedreven medewerkers ( ongeveer 140 medewerkers ) zorgen ervoor dat de verse groenten met zorg behandeld worden om zo tot een duurzaam resultaat te komen.Daarenboven beschikt het bedrijf over een eigen vrachtwagenpark voor maximale flexibiliteit om zo de klanten snel en punctueel te beleveren.Ze produceren zowel onder hun eigen merk als onder het huismerk van de meeste retailers , alsook maatwerk voor de verwerkende voedingsindustrie.BedrijfsinformatieEen voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het versnijden en verpakken van verse groenten en daarnaast ook creatieve kant-en-klare maaltijdsalades produceert voor de retail- en foodservicesector.Het is een dynamisch en innovatief Belgisch groeiend bedrijf die zich vooral richt op de retailmarkt, op maaltijdbereiders, op cateringbedrijven en groothandelsbedrijven in binnen- en buitenland.Kwaliteit en innovatie staan centraal waarbij we van selectie van de juiste rassen samen met gespecialiseerde zaadhuizen tot het telen van de groenten , dagvers versnijden en het verpakken in de juiste verpakking gaan.Een sterk geautomatiseerd machinepark ( 12 productielijnen ) en de gedreven medewerkers ( ongeveer 140 medewerkers ) zorgen ervoor dat de verse groenten met zorg behandeld worden om zo tot een duurzaam resultaat te komen.Daarenboven beschikt het bedrijf over een eigen vrachtwagenpark voor maximale flexibiliteit om zo de klanten snel en punctueel te beleveren.Ze produceren zowel onder hun eigen merk als onder het huismerk van de meeste retailers , alsook maatwerk voor de verwerkende voedingsindustrie.Jouw profielje hebt oog voor kwaliteit en detailje kan in elke situatie het overzicht houdenje bent communicatief sterkje bent een enthousiaste teamplayer en weet zo de medewerkers te motiveren en te overtuigenje werkt samen met een verantwoordelijke met een zeer mensgerichte aanpakJouw profielje hebt oog voor kwaliteit en detailje kan in elke situatie het overzicht houdenje bent communicatief sterkje bent een enthousiaste teamplayer en weet zo de medewerkers te motiveren en te overtuigenje werkt samen met een verantwoordelijke met een zeer mensgerichte aanpakWij bieden jouWe bieden jou een voltijdse tewerkstelling in dagregime en een marktconforme verloning. Je krijgt een doorgedreven interne opleiding en uiteraard mogelijkheid tot groei en ontwikkeling.Je komt terecht in een snelgroeiend en innoverend bedrijf waar de tijd niet stil staat en er gestreefd wordt naar kwaliteit en continue verbetering.Samen met je collega's zal jij ook hier je bijdragen leveren en de nodige verantwoordelijkheid krijgen.Wij bieden jouWe bieden jou een voltijdse tewerkstelling in dagregime en een marktconforme verloning. Je krijgt een doorgedreven interne opleiding en uiteraard mogelijkheid tot groei en ontwikkeling.Je komt terecht in een snelgroeiend en innoverend bedrijf waar de tijd niet stil staat en er gestreefd wordt naar kwaliteit en continue verbetering.Samen met je collega's zal jij ook hier je bijdragen leveren en de nodige verantwoordelijkheid krijgen.
Assistent teamleader productie
Synergie Klein Brabant Careers, NIEL
Ben je graag mee verantwoordelijk voor de productie van kwalitatieve inkten en vernissen? Zie jij de details waar verbetering mogelijk is in een productielijn? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken?Onze klant in Niel maakt deel uit van een Japanse multinational waarin ze ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische coatings en inkten. Ze bieden graag de beste kwaliteit aan hun klanten en jij kan hier een belangrijke schakel in worden.Als assistent teamleader wordt er van jou verwacht dat je: Samen met de teamleader en het team de kwalitatieve inkten en vernissen produceert die voldoen aan de eisen van de klant Waakt over een veilige en aangename werkplek De productiedoelstellingen bespreekt met de afdeling planning en dit afstemt met de personeelsbezetting Actief zoekt naar de verbeterpunten op het vlak van veiligheid, milieu, kosten, efficiëntie, kwaliteit, enz. Dagelijkse problemen aanpakt met een concrete oplossing De competenties verhoogt van je team Rapporteren van problemen, opportuniteiten, noden en gebreken aan de productiemanager of andere betrokken afdelingenWat zoeken we? Je hebt 3-5 jaar ervaring in een industriële omgeving waar gewerkt werd met poeders en vloeistoffen Een born leader die al een leidinggevende functie achter de rug heeft Je bent Nederlandstalig en kan je vlot uitdrukken in het Engels Werken in een ploegensysteem (vroege en late en af en toe op zaterdag) is no big deal voor je Een echte people person die graag initiatief neemt en een onuitputtelijk doorzettingsvermogen heeft Je hebt voldoende kennis van het MS-Office pakket en als het even kan wat ervaring met SAPWat bieden we? Een boeiende en afwisselende job met verantwoordelijkheid en waarin je jezelf kan ontplooien Een groeiend en innoverend bedrijf waar iedereen elkaar kent Leuke collega's Een competitief salarispakket met diverse extralegale voordelen (maaltijdcheques, glijdende uren, ...) 40-urenweek met 12 ADV dagen bovenop de wettelijke vakantie
Assistent productieverantwoordelijke
Tempo-Team, sint-lievens-houtem, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Mijn naam is Elien en ik ben op zoek naar een assistent productieverantwoordelijke!De firma is gelegen is Sint-Lievens-Houtem en groothandel in groenten en fruit.Steek je graag de handen uit de mouwen? Hou je er van verantwoordelijkheden op te nemen?Lees dan snel verder! Jobomschrijving Wat houdt de functie als assistent productieverantwoordelijke nu net in?- Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van de productie.- Je bent verantwoordelijke voor het aansturen van een team van 25 medewerkers. Je kan op een vlotte manier communiceren met teamleden en bijsturen waar nodig.- Je rapporteert en werkt nauw samen met de productieverantwoordelijke.- Je voert diverse productietaken uit en ondersteunt de teamleden waar nodig.Daarnaast kan de functie fulltime uitgevoerd worden op 4 dagen, 1 dag extra weekend klinkt goed niet?Je start om 8u en werkt ten laatste tot 19u. Jouw aanbod Wat verwacht ik van jou als assistent producteverantwoordelijke?- Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed- Je bent organisatorisch zeer sterk en heel leergerieg- Je bent een echte people manager- Je kan vlot overweg met MS Office- Je hebt technisch inzicht en bent handig (technische scholing is geen vereiste)- Je hebt een echte doe mentaliteit en productiewerk schrikt jou niet af (productiewerk 85% - administratief werk 15%) Wat bieden wij? Aanbod:- Een gevarieerde job met daguren- Marktcomforme verloning- Toffe werksfeer met uitgebreide opleiding Klaar om te gaan met die banaan?!Stuur ons je CV en motivatie naar wetteren@tempo-team.be
Assistent teamleader productie
Talentus, Niel, Antwerpen
Samen met de teamleader en het team produceer je kwalitatieve inkten en vernissen die voldoen aan de eisen van de klant Je waakt over een veilige en aangename werkplek Het bespreken van de productiedoelstellingen met de afdeling planner en je stemt daarop de personeelsbezetting af Actief zoeken naar verbeterpunten op het vlak van veiligheid, milieu, kosten, efficiëntie, kwaliteit, Je rapporteert problemen, opportuniteiten, noden en gebreken aan de productiemanager of andere betrokken afdelingen Je hebt 3 – 5 jaar ervaring in een industriële omgeving waar gewerkt werd met poeders en vloeistoffen Een geboren leider die reeds een 1ste leidinggevende functie achter de rug heeft Perfecte kennis Nederlands en je kan je vlot uitdrukken in het Engels Werken in een ploegensysteem (en af en toe op zaterdag) is voor jou geen probleem Je neemt graag initiatie en hebt voldoende kennis van MS Office en een basiskennis SAP Organisatie Onze klant maakt deel uit van een Japanse multinational en zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van UV coatings en inkten. De groep telt ongeveer 190 medewerkers en heeft diverse vestigingen zowel binnen als buiten Europa Een boeiende en afwisselende job met verantwoordelijkheid in een groeiend en innoverend bedrijf waar iedereen elkaar kent Een aantrekkelijk salarispakket met diverse extralegale voordelen 40 urenweek met 12 ADV boven op de wettelijke vakantie De HR-experten van Talentus brengen jou in contact met je toekomstige werkgever. Deze gepassioneerde specialisten werken voor middelgrote Belgische ondernemingen. Zij maken er hun missie van om jouw talent te laten openbloeien in een job die je als gegoten zit.
Assistent teamleader productie
Synergie Belgium, Niel, Antwerpen
Contracttype: interimjob met optie vast werk werkregime: voltijds werkervaring: 3-5 jaar Laatste aanpassing: 20/10/2021 07:19 Ben je graag mee verantwoordelijk voor de productie van kwalitatieve inkten en vernissen? Zie jij de details waar verbetering mogelijk is in een productielijn? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken? Onze klant in Niel maakt deel uit van een Japanse multinational waarin ze ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische coatings en inkten. Ze bieden graag de beste kwaliteit aan hun klanten en jij kan hier een belangrijke schakel in worden. Als assistent teamleader wordt er van jou verwacht dat je: Samen met de teamleader en het team de kwalitatieve inkten en vernissen produceert die voldoen aan de eisen van de klant Waakt over een veilige en aangename werkplek De productiedoelstellingen bespreekt met de afdeling planning en dit afstemt met de personeelsbezetting Actief zoekt naar de verbeterpunten op het vlak van veiligheid, milieu, kosten, efficiëntie, kwaliteit, enz. Dagelijkse problemen aanpakt met een concrete oplossing De competenties verhoogt van je team Rapporteren van problemen, opportuniteiten, noden en gebreken aan de productiemanager of andere betrokken afdelingen Wat zoeken we? Je hebt 3-5 jaar ervaring in een industriële omgeving waar gewerkt werd met poeders en vloeistoffen Een born leader die al een leidinggevende functie achter de rug heeft Je bent Nederlandstalig en kan je vlot uitdrukken in het Engels Werken in een ploegensysteem (vroege en late en af en toe op zaterdag) is no big deal voor je Een echte people person die graag initiatief neemt en een onuitputtelijk doorzettingsvermogen heeft Je hebt voldoende kennis van het MS-Office pakket en als het even kan wat ervaring met SAP Wat bieden we? Een boeiende en afwisselende job met verantwoordelijkheid en waarin je jezelf kan ontplooien Een groeiend en innoverend bedrijf waar iedereen elkaar kent Een competitief salarispakket met diverse extralegale voordelen (maaltijdcheques, glijdende uren, ) 40-urenweek met 12 ADV dagen bovenop de wettelijke vakantie
assistent teamleader.
Randstad, Oostende, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Als assistent dooizaal verantwoordelijke ben je de rechterhand van de teamleader. Je staat mee in voor het instellen en toezicht houden op de installaties. Je zorgt ervoor dat het productieproces vlot kan verlopen, dit is samenwerking met de technische dienst. Welke zaken zal je leiding over hebben? - Je zorgt ervoor dat er altijd goederen aangevoerd worden en dat deze even verdeeld worden over de productiebanden. - Het dooiproces van de producten. - De vooraad van de kruiden en toevoegmiddelen. - Het toezicht en aansturen van de medewerkers.toon mindertoon meer Als assistent dooizaal verantwoordelijke ben je de rechterhand van de teamleader. Je staat mee in voor het instellen en toezicht houden op de installaties. Je zorgt ervoor dat het productieproces vlot kan verlopen, dit is samenwerking met de technische dienst. Welke zaken zal je leiding over hebben? - Je zorgt ervoor dat er altijd goederen aangevoerd worden en dat deze even verdeeld worden over de productiebanden. - Het dooiproces van de producten. - De vooraad van de kruiden en toevoegmiddelen. - Het toezicht en aansturen van de medewerkers. ervaring1-3 jaartakenLeidinggevenproductieproductomgevingjouw aanbodJe beschikt over een zeer goede kennis Nederlands, zowel gesproken, geschreven en lezen. Je hebt ongeveer 3 jaar ervaring in een productieomgeving met voorkeur in de voedingsindustrie.Je beschikt over de nodige dosis verantwoordelijkheidszinJe bent gemotiveerd en leergierig. opleidingAlgemeen secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijsProfessionele bachelorAcademische bachelorons aanbodJe komt terecht in een internationale onderneming, Europese marktleider in diepvriesverwerking van garnalen en zeevruchten. Boeiende en afwisselende job in daguren, full time en optie vast. Er zijn ruime kleedkamers met douches ter beschikking en lockers om je spullen veilig op te bergen. Een gezellige cafetaria waar er automaten staan voor soep/ water en Koffie. Je komt terecht in een bruisende omgeving, waar steeds ruimte is voor persoonlijkeontwikkeling Ze voorzien warme kledij en warme drank voor de momenten dat je in de vriezer werkt. Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf, die in volle groei is en waar heel wat nieuwe investeringen zijn gepland. Het loon voor deze boeiende functie is bespreekbaar naar ervaring ( startloon 14,68 euro) met enkele aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en pensioenpremie.Interesse in deze job? Stuur alvast zeker je cv op naar Oostende@randstad.be en solliciteer voor deze job.