We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Productie coördinator in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Productie coördinator in Belgium"

446 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Productie coördinator in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Productie coördinator in Belgium getoond.

Indeling van de "Productie coördinator" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Productie coördinator in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Productie coördinator"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Productie coördinator in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Supervisor van het meubilair. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2256 eur. Op de tweede plaats staat Automotive coördinator met het loon van 1056 eur en op de derde plaats staat Recycling Coördinator met het loon van 1056 eur.

Aanbevolen vacatures

Planner & Validatie Coördinator (m/v)
Actiris,
Word jij onze nieuwe ambassador? Experis Life Sciences is gespecialiseerd in de ondersteuning van pharma & biotech bedrijven in hun dagelijks uitdagingen. Vandaar onze interesse in experts zoals jij om ons team te versterken. Laten we samen kijken naar jouw eerste challenge bij ons! Planner & Validatie Coordinator Onze partners innoveren om behandelingen tot bij patiënten te brengen die hun leven significant verbeteren. Samen met de overheid en andere gezondheidspartners werken ze aan een kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg. Voor onze partner zijn we binnen Engineering op zoek naar een Project Planner & Validatie Coördinatie. Daarbij zal je terechtkomen in een team waarin verschillende projecten (klein en groot) behandeld worden met een enorme belangrijkheid. Jouw takenpakket? Coördinatie van de planning van verschillende projecten die lopen bij de project ingenieurs Ondersteuning van de project lead: samenstellen, beheren en updaten van deadlines wat betreft belangrijke milestones en evaluatie van projectrisico's Ontwikkeling en opvolging van project in detail en verwerking van tijdschema in MS Project Monitoring van document projectschema op basis van integriteit en volledigheid Informeren van project team: progressie projecten, taken en activiteiten, problemen en conflicten Input aan management op het gebied van communicatie en rapportering Gebruik van project risico management document ter verwerking van project risico's Bespreking van project validatie strategie bij audits Uitvoering van cGMP review voor de opvolging van risicobeoordelingen Profil Wie ben jij? Als planner & validatie coördinator heb je validatie-ervaring met productie-equipment (filling, formulatie, preparatie, freeze dry,¿), utilities, facilities en/of cleanrooms (aseptische aspect). Met jouw competenties heb je als geen ander affiniteit met planning en houd je te allen tijde overzicht over de lopende projecten of validaties. Je beschikt over een bachelordiploma (wetenschappelijke richting) of je hebt gelijkwaardige ervaring opgedaan. Je kan jezelf vlot uitdrukken en schrijven in het Nederlands en Engels. Je hebt reeds een stevige farmaceutische werkervaring (3-7 jaren) opgedaan. Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
BIM Coördinator regio Geel at People 4 Projects bvba
People 4 Projects bvba, Antwerp, Geel
P4P zoekt een BIM Coördinator regio Geel.FUNCTIEBESCHRIJVING:Als BIM Coördinator ben je onderdeel van het werfteam. Assisteren en ondersteunen van het werfteam inzake alle BIM gerelateerde items (algemene werfvoorbereiding, opvolgen van gerealiseerde hoeveelheden, uitwerken van vorderingsstaten, data-verzameling inzake verrekeningen, opmaak as-built, …)Deelnemen aan intern werfoverleg en coördinatievergaderingen, waar je knelpunten en oplossingen bespreektZorgen voor een constante kwaliteitsverbetering van de modellen. Toetsen modellen op vlak van consistentie, signaleert tegenstrijdigheden, gaat proactief op zoek naar verbeteringen en optimalisaties (samen met de werkvoorbereiding)Bijdragen aan het leer- en verbeteringsproces in ons bedrijf. Zorgen voor dat ‘BIM’ verankerd wordt in de orgaatie en dat het een vanzelfsprekendheid wordt in alle afdelingenJe werkt zowel op kantoor als op wervenAansturen van 2 junior BIM ModelleursUW PROFIEL:Bachelor of Master/Ingenieur Bouwkunde of ArchitectuurKennis van diverse BIM softwareprogramma’s zoals oa. Revit, Solibri, ….Grote interesse in de technische kant van het bouwen, je hebt een sterk ruimtelijk inzichtVloeiend in het NederlandsAANBOD:Een uitdagende, innovatieve job in een groeiend en bloeiend bedrijf dat constant in beweging is.Een no-nonsense omgeving, waarin eigen ideeën en initiatieven echt het verschil maken.Een vast contract voor onbepaalde duur en werkzekerheid.Een interessant salaris, aangevuld met een zeer uitgebreid pakket extralegale voordelen (firmawagen, verzekeringen, maaltijdcheques, ...).CONTACT:Peter Weyns, jasper.sneyders@p4p.beMobile: +32491869950BIM Coördinator, BIM Modelleur, Bachelor, Master, Bouwkunde, Architectuur, Industrieel Burgerlijk Ingenieur Bouw, Revit, Solibri, Kempen, Olen, Geel, Herentals
GRAFISCH COÖRDINATOR
Synergie Brugge Careers, BRUGGE
Ben je een geboren leider? Ligt jouw passie binnen de grafische sector? En bovendien graag hands-on aangelegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!We zijn namelijk op zoek naar een coördinerend medewerker voor de prepressafdeling van onze klant.Deze afdeling maakt kaarten klaar voor de productie op de offsetpersen of voor digitale druk. Het zal jouw taak zijn om dit alles in goede banen te leiden. Je stuurt de prepress activiteiten aan onder leiding van de prepress verantwoordelijke. Je geeft begeleiding en technisch advies aan je collega's. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte productie van online bedrukkingen. Je staat in voor de goede werking van het machinepark en het verhelpen van de mankementen eraan. Je verzekert een vlotte werking van de editor voor alle kaarten op de website.Wat zoeken we? Sterke kennis van: Mac OS Adobe-pakket (Illustrator, InDesign, Photoshop) Je kan een grafisch diploma voorleggen! Pantone kleuren, resolutie, vectoren en snijlijnen zijn geen onbekenden voor jou! Enige kennis van HTML, XML en REGEX is een troef! Vlot NL - ENG - FR is een must. Je bent een geboren leider die meewerkt met zijn team. Je deinst niet terug om initiatief te nemen of voorstellen te doen ter verbetering.Wat bieden we? Je kan rekenen op een voltijdse job met uitdaging! Je komt terecht in een innoverend bedrijf waar je degelijke ondersteuning krijgt. Een marktconform loon, maaltijdscheques, ecocheques, groepsverzekering EN waardering! Een goede work-life balance!
supply chain coördinator.
Randstad, Heist-op-den-Berg, Antwerpen, BE
jobdetails De print coördinator is een projectbegeleider van artworks en componentenlijsten op onze productie site in Heist-op-den-Berg. Van bij opstart tot oplevering van het goedgekeurd artwork volgt de print coördinator op dat alle stappen in de artwork flow tijdig en in overeenstemming met procedures worden uitgevoerd. Hierdoor is de print coördinator een belangrijke communicatieschakel, zowel intern als extern, tussen klant (regulatory affairs, logistics), artworkcenters,leveranciers en de productie site. Voor producten verpakt in Heist zorgt de print coördinator dat de gevraagde wijzigingen aan componenten zo snel mogelijk zichtbaar worden op de componentenlijst. Concreet heb je de volgende verantwoordelijkheden:- verzorgen van de algemene coördinatie van het artworkproces, zijnde de correspondentie tijdens de ontwikkeling van het artwork/ opstart en voorbereidend werk voor artworkbureau/ opvolging /verkrijgen van noodzakelijke goedkeuringen / finalisering.- de communicatie tussen de productie en klanten zowel intern als extern (logistics, Regulatory affairs, Heist productie site, leveranciers).- Het opstellen en opvolgen van componentenlijsten zowel voor nieuwe presentaties als voor wijzigingen.- De verantwoordelijkheid over de artwork templates van alle bedrukte componenten- Het coördineren van interne projecten rond standardisatie, harmonisatie. Deelnemen aan projecten geleid door een internationale projectleider bv. nieuwe productlanceringen, harmonisatie.toon mindertoon meer De print coördinator is een projectbegeleider van artworks en componentenlijsten op onze productie site in Heist-op-den-Berg. Van bij opstart tot oplevering van het goedgekeurd artwork volgt de print coördinator op dat alle stappen in de artwork flow tijdig en in overeenstemming met procedures worden uitgevoerd. Hierdoor is de print coördinator een belangrijke communicatieschakel, zowel intern als extern, tussen klant (regulatory affairs, logistics), artworkcenters,leveranciers en de productie site. Voor producten verpakt in Heist zorgt de print coördinator dat de gevraagde wijzigingen aan componenten zo snel mogelijk zichtbaar worden op de componentenlijst.Concreet heb je de volgende verantwoordelijkheden:- verzorgen van de algemene coördinatie van het artworkproces, zijnde de correspondentie tijdens de ontwikkeling van het artwork/ opstart en voorbereidend werk voor artworkbureau/ opvolging /verkrijgen van noodzakelijke goedkeuringen / finalisering.- de communicatie tussen de productie en klanten zowel intern als extern (logistics, Regulatory affairs, Heist productie site, leveranciers).- Het opstellen en opvolgen van componentenlijsten zowel voor nieuwe presentaties als voor wijzigingen. - De verantwoordelijkheid over de artwork templates van alle bedrukte componenten- Het coördineren van interne projecten rond standardisatie, harmonisatie. Deelnemen aan projecten geleid door een internationale projectleider bv. nieuwe productlanceringen, harmonisatie.toon mindertoon meerervaringtakenVerwerking documentendata inputInventariserenjouw aanbod- Bachelor of master vb.Handelsingenieur, licentiaat communicatiewetenschappen, bachelor logistiek management,...- Bij voorkeur 1 jaar werkervaring- Goede kennis van Engels geschreven en gesproken- MS office (word, excel, outlook)- Kennis van SAP is een pluspunt- Redeneringsvermogen- Praktische ingesteldheid- Dynamisch, organisatorisch, zin voor verantwoordelijkheid en discipline- Functioneel, efficiënte benadering- Flinke dosis aanpassingsvermogen- Sterk geïnteresseerd in interne en externe contacten met focus op klantgerichtheid en klantvriendelijkheid met zin voor diplomatie- Stipt, nauwgezet, nauwkeurig en vooruitziend- Stress bestendigheid- Zelfstandig kunnen werken- TeamgeestopleidingProfessionele bachelorMasterons aanbod Competitief salaris Tijdelijk contract van 6 maanden; verlening mogelijk Maaltijdcheques Hospitalisatieverzekering & pensioenfonds Bonussysteem 40 dagen vakantie bij een voltijdse tewerkstelling
Logistiek coördinator -orders
Tempo-Team, wetteren, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Voor een producent van kartonnen verpakkingen zijn wij op zoek naar een order coördinator / calculator.Relevante ervaring? Passie voor de logistiek? Goede kennis van het Nederlands en Engels? Ben je de vrouw of de man voor deze functie: solliciteer dan snel via: aalst.office@tempo-team.be Jobomschrijving In de functie als order coördinator zal je dagelijks in contact staan met de klanten en account managers. Dit voornamelijk in het Nederlands en Engels.Het is aan jou om de prijscalculaties uit te voeren voor nieuwe aanvragen (in samenwerking met de CEO)Je zorgt voor een correcte verwerking van binnenkomende orders en plaatst deze in het systeem.Verder zal je in samenwerking met de productieplanner en productieverantwoordelijke de orders opvolgen in de productie.Samen met de CS afdeling bewerkstellig je de levering van de goederen.En last but not least: door de nauwe samenwerking tussen deafdelingen sta je ook in als back-up voor je collega's. Jouw aanbod Heb jij reeds relevante ervaring?Ben je klantgericht?Beschreven vorige werkgevers jou als nauwkeurig en gestructureerd?Zin in een volgende boeiende job met verantwoordelijkheid?Dan zoeken wij jou! Wat bieden wij? Wij bieden jou een verloning tot 3200 euro mét een bedrijfswagen (afhankelijk van ervaring) + extralegale voordelen.Een stabiel, sfeervol bedrijf én een klein, maar humoristisch team! ;-)overtuig ons via: aalst.office@tempo-team.be
Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator (productie)
Accent, Meeuwen, Limburg, BE
Description de l'emploiVoor de vacature als Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator regio Genk, ga je volgende taken uitvoeren:De dagelijkse werking binnen de ploeg bewakenSuperviseren en coachen van het teamTechnische ondersteuning verlenen aan verschillende afdelingenPersoneel opleiden in procedures, werkmethodes, gebruik van materieel, ...Bevoorrading opvolgen en controlerenDagelijks rapporteren aan je direct leidinggevende...Description de l'emploiVoor de vacature als Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator regio Genk, ga je volgende taken uitvoeren:De dagelijkse werking binnen de ploeg bewakenSuperviseren en coachen van het teamTechnische ondersteuning verlenen aan verschillende afdelingenPersoneel opleiden in procedures, werkmethodes, gebruik van materieel, ...Bevoorrading opvolgen en controlerenDagelijks rapporteren aan je direct leidinggevende...Informations sur l'entrepriseAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Informations sur l'entrepriseAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Votre profilVoor de vacature als Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator regio Genk, beschik je over de volgende competenties:Je beschikt over een technische opleiding of evenwaardig door ervaringJe spreekt vloeiend NederlandsJe kan zelfstandig werkenVoldoening halen uit het begeleiden en coördineren van een team...Votre profilVoor de vacature als Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator regio Genk, beschik je over de volgende competenties:Je beschikt over een technische opleiding of evenwaardig door ervaringJe spreekt vloeiend NederlandsJe kan zelfstandig werkenVoldoening halen uit het begeleiden en coördineren van een team...Nous vous offronsJob optie vastNous vous offronsJob optie vast
Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator (productie)
Accent, Meeuwen, Limburg, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature als Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator regio Genk, ga je volgende taken uitvoeren:De dagelijkse werking binnen de ploeg bewakenSuperviseren en coachen van het teamTechnische ondersteuning verlenen aan verschillende afdelingenPersoneel opleiden in procedures, werkmethodes, gebruik van materieel, ...Bevoorrading opvolgen en controlerenDagelijks rapporteren aan je direct leidinggevende...FunctieomschrijvingVoor de vacature als Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator regio Genk, ga je volgende taken uitvoeren:De dagelijkse werking binnen de ploeg bewakenSuperviseren en coachen van het teamTechnische ondersteuning verlenen aan verschillende afdelingenPersoneel opleiden in procedures, werkmethodes, gebruik van materieel, ...Bevoorrading opvolgen en controlerenDagelijks rapporteren aan je direct leidinggevende...BedrijfsinformatieAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.BedrijfsinformatieAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Jouw profielVoor de vacature als Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator regio Genk, beschik je over de volgende competenties:Je beschikt over een technische opleiding of evenwaardig door ervaringJe spreekt vloeiend NederlandsJe kan zelfstandig werkenVoldoening halen uit het begeleiden en coördineren van een team...Jouw profielVoor de vacature als Meewerkend Ploegbaas/ Coördinator regio Genk, beschik je over de volgende competenties:Je beschikt over een technische opleiding of evenwaardig door ervaringJe spreekt vloeiend NederlandsJe kan zelfstandig werkenVoldoening halen uit het begeleiden en coördineren van een team...Wij bieden jouJob optie vastWij bieden jouJob optie vast
Team Coördinator Productie
Accent, Gits, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiSamen met je collega's stuur je een afdeling binnen onze productie aan. Dit leidinggevend team is verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van alle productieactiviteiten. Binnen dit team zal je specifiek alle mensgerelateerde aspecten voor je rekening nemen en de activiteiten in het kader van werkvoorbereiding.Je verantwoordelijkheden omvatten o.a.:Workforceplanning van de afdelingHet begeleiden, ontwikkelen en opvolgen van medewerkers en je stelt hiervoor actieplannen opJe bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereidingJe volgt de planning van de machines op en fungeert als back-up van de productieplannerJe maakt analyses van de productieJe bent een tussenschakel tussen je afdeling en andere diensten binnen het bedrijfDescription de l'emploiSamen met je collega's stuur je een afdeling binnen onze productie aan. Dit leidinggevend team is verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van alle productieactiviteiten. Binnen dit team zal je specifiek alle mensgerelateerde aspecten voor je rekening nemen en de activiteiten in het kader van werkvoorbereiding.Je verantwoordelijkheden omvatten o.a.:Workforceplanning van de afdelingHet begeleiden, ontwikkelen en opvolgen van medewerkers en je stelt hiervoor actieplannen opJe bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereidingJe volgt de planning van de machines op en fungeert als back-up van de productieplannerJe maakt analyses van de productieJe bent een tussenschakel tussen je afdeling en andere diensten binnen het bedrijfInformations sur l'entrepriseDe klant produceert koudgewalste stalen profielen op 35 profileerlijnen.Ze leveren stalen profielen als open sectie of als buisprofiel, licht en montagevriendelijk en desgewenst met poederlak als eindlaag.Informations sur l'entrepriseDe klant produceert koudgewalste stalen profielen op 35 profileerlijnen.Ze leveren stalen profielen als open sectie of als buisprofiel, licht en montagevriendelijk en desgewenst met poederlak als eindlaag.Votre profilJe hebt een bachelordiploma behaaldJe bent een geboren coachJe kan vlot omgaan met IT tools (SAP, office)Je hebt een gezonde interesse in techniekJe weet je team te motiveren om het beste uit zichzelf te halenJe weet als geen andere een werkplanning op te makenJe communiceert vlot, zowel schriftelijk als mondelingVotre profilJe hebt een bachelordiploma behaaldJe bent een geboren coachJe kan vlot omgaan met IT tools (SAP, office)Je hebt een gezonde interesse in techniekJe weet je team te motiveren om het beste uit zichzelf te halenJe weet als geen andere een werkplanning op te makenJe communiceert vlot, zowel schriftelijk als mondelingNous vous offronsEen technologische omgeving met leer- en doorgroeimogelijkhedenEen team met toffe en enthousiaste collega'sMarktconforme verloning met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 10 ADV dagen, fietslease).Nous vous offronsEen technologische omgeving met leer- en doorgroeimogelijkhedenEen team met toffe en enthousiaste collega'sMarktconforme verloning met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 10 ADV dagen, fietslease).
Team Coördinator Productie
Accent, Gits, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingSamen met je collega's stuur je een afdeling binnen onze productie aan. Dit leidinggevend team is verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van alle productieactiviteiten. Binnen dit team zal je specifiek alle mensgerelateerde aspecten voor je rekening nemen en de activiteiten in het kader van werkvoorbereiding.Je verantwoordelijkheden omvatten o.a.:Workforceplanning van de afdelingHet begeleiden, ontwikkelen en opvolgen van medewerkers en je stelt hiervoor actieplannen opJe bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereidingJe volgt de planning van de machines op en fungeert als back-up van de productieplannerJe maakt analyses van de productieJe bent een tussenschakel tussen je afdeling en andere diensten binnen het bedrijfFunctieomschrijvingSamen met je collega's stuur je een afdeling binnen onze productie aan. Dit leidinggevend team is verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van alle productieactiviteiten. Binnen dit team zal je specifiek alle mensgerelateerde aspecten voor je rekening nemen en de activiteiten in het kader van werkvoorbereiding.Je verantwoordelijkheden omvatten o.a.:Workforceplanning van de afdelingHet begeleiden, ontwikkelen en opvolgen van medewerkers en je stelt hiervoor actieplannen opJe bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereidingJe volgt de planning van de machines op en fungeert als back-up van de productieplannerJe maakt analyses van de productieJe bent een tussenschakel tussen je afdeling en andere diensten binnen het bedrijfBedrijfsinformatieDe klant produceert koudgewalste stalen profielen op 35 profileerlijnen.Ze leveren stalen profielen als open sectie of als buisprofiel, licht en montagevriendelijk en desgewenst met poederlak als eindlaag.BedrijfsinformatieDe klant produceert koudgewalste stalen profielen op 35 profileerlijnen.Ze leveren stalen profielen als open sectie of als buisprofiel, licht en montagevriendelijk en desgewenst met poederlak als eindlaag.Jouw profielJe hebt een bachelordiploma behaaldJe bent een geboren coachJe kan vlot omgaan met IT tools (SAP, office)Je hebt een gezonde interesse in techniekJe weet je team te motiveren om het beste uit zichzelf te halenJe weet als geen andere een werkplanning op te makenJe communiceert vlot, zowel schriftelijk als mondelingJouw profielJe hebt een bachelordiploma behaaldJe bent een geboren coachJe kan vlot omgaan met IT tools (SAP, office)Je hebt een gezonde interesse in techniekJe weet je team te motiveren om het beste uit zichzelf te halenJe weet als geen andere een werkplanning op te makenJe communiceert vlot, zowel schriftelijk als mondelingWij bieden jouEen technologische omgeving met leer- en doorgroeimogelijkhedenEen team met toffe en enthousiaste collega'sMarktconforme verloning met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 10 ADV dagen, fietslease).Wij bieden jouEen technologische omgeving met leer- en doorgroeimogelijkhedenEen team met toffe en enthousiaste collega'sMarktconforme verloning met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 10 ADV dagen, fietslease).
Coördinator productie
Accent, Drongen, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiAls coördinator productie sta je in voor onderstaande taken:Je bent verantwoordelijk voor het maken van medische medicatie tabletten;Je doet de pakken medicatie poeder in de tabletpers;Om de 5 min neem je een staal en noteer je de resultaten;Je houdt een logboek bij indien er zich uitzonderingen voordoen;Na iedere pers maak je de ruimte en de machine grondig schoon;Indien jouw tabletten allemaal zijn gemaakt kan je jouw collega's bijstaan in het maken van medische sprays.Description de l'emploiAls coördinator productie sta je in voor onderstaande taken:Je bent verantwoordelijk voor het maken van medische medicatie tabletten;Je doet de pakken medicatie poeder in de tabletpers;Om de 5 min neem je een staal en noteer je de resultaten;Je houdt een logboek bij indien er zich uitzonderingen voordoen;Na iedere pers maak je de ruimte en de machine grondig schoon;Indien jouw tabletten allemaal zijn gemaakt kan je jouw collega's bijstaan in het maken van medische sprays.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een firma die actief is in de medische sector.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een firma die actief is in de medische sector.Votre profilDe coördinator productie die instaat voor het slaan van tabletten dient onderstaande talenten te bezitten:Je spreekt zeer goed Nederlands;Je hebt een achtergrond als kwaliteitsverantwoordelijke, medewerker in een labo of verantwoordelijke als magazijnier;Je bent zeer nauwkeurig en weet dat in deze sector een fout cruciaal kan zijn;Je bent werkwillig en gemotiveerd.Votre profilDe coördinator productie die instaat voor het slaan van tabletten dient onderstaande talenten te bezitten:Je spreekt zeer goed Nederlands;Je hebt een achtergrond als kwaliteitsverantwoordelijke, medewerker in een labo of verantwoordelijke als magazijnier;Je bent zeer nauwkeurig en weet dat in deze sector een fout cruciaal kan zijn;Je bent werkwillig en gemotiveerd.Nous vous offronsJob optie vast;Loon naar ervaring;Extra legale voordelen: maaltijdcheques €5, hospitalisatieverzekering voor het hele gezin (DKV) en een groepsverzekering. (verzekering pas van toepassing bij vaste indiensttreding)Uurrooster: 8u00 tot 16u22Verlof naar eigen keuze in te plannen (geen collectieve sluitingen)Nous vous offronsJob optie vast;Loon naar ervaring;Extra legale voordelen: maaltijdcheques €5, hospitalisatieverzekering voor het hele gezin (DKV) en een groepsverzekering. (verzekering pas van toepassing bij vaste indiensttreding)Uurrooster: 8u00 tot 16u22Verlof naar eigen keuze in te plannen (geen collectieve sluitingen)
Coördinator productie
Accent, Drongen, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls coördinator productie sta je in voor onderstaande taken:Je bent verantwoordelijk voor het maken van medische medicatie tabletten;Je doet de pakken medicatie poeder in de tabletpers;Om de 5 min neem je een staal en noteer je de resultaten;Je houdt een logboek bij indien er zich uitzonderingen voordoen;Na iedere pers maak je de ruimte en de machine grondig schoon;Indien jouw tabletten allemaal zijn gemaakt kan je jouw collega's bijstaan in het maken van medische sprays.FunctieomschrijvingAls coördinator productie sta je in voor onderstaande taken:Je bent verantwoordelijk voor het maken van medische medicatie tabletten;Je doet de pakken medicatie poeder in de tabletpers;Om de 5 min neem je een staal en noteer je de resultaten;Je houdt een logboek bij indien er zich uitzonderingen voordoen;Na iedere pers maak je de ruimte en de machine grondig schoon;Indien jouw tabletten allemaal zijn gemaakt kan je jouw collega's bijstaan in het maken van medische sprays.BedrijfsinformatieOnze klant is een firma die actief is in de medische sector.BedrijfsinformatieOnze klant is een firma die actief is in de medische sector.Jouw profielDe coördinator productie die instaat voor het slaan van tabletten dient onderstaande talenten te bezitten:Je spreekt zeer goed Nederlands;Je hebt een achtergrond als kwaliteitsverantwoordelijke, medewerker in een labo of verantwoordelijke als magazijnier;Je bent zeer nauwkeurig en weet dat in deze sector een fout cruciaal kan zijn;Je bent werkwillig en gemotiveerd.Jouw profielDe coördinator productie die instaat voor het slaan van tabletten dient onderstaande talenten te bezitten:Je spreekt zeer goed Nederlands;Je hebt een achtergrond als kwaliteitsverantwoordelijke, medewerker in een labo of verantwoordelijke als magazijnier;Je bent zeer nauwkeurig en weet dat in deze sector een fout cruciaal kan zijn;Je bent werkwillig en gemotiveerd.Wij bieden jouJob optie vast;Loon naar ervaring;Extra legale voordelen: maaltijdcheques €5, hospitalisatieverzekering voor het hele gezin (DKV) en een groepsverzekering. (verzekering pas van toepassing bij vaste indiensttreding)Uurrooster: 8u00 tot 16u22Verlof naar eigen keuze in te plannen (geen collectieve sluitingen)Wij bieden jouJob optie vast;Loon naar ervaring;Extra legale voordelen: maaltijdcheques €5, hospitalisatieverzekering voor het hele gezin (DKV) en een groepsverzekering. (verzekering pas van toepassing bij vaste indiensttreding)Uurrooster: 8u00 tot 16u22Verlof naar eigen keuze in te plannen (geen collectieve sluitingen)
Logistiek Coördinator
Randstad AG, België, BE, Tessenderlo
Client Description: Logistiek Warehouse Coördinator (m/v/x) Job Description: Als Logistiek Warhouse Coordinator sta je in voor het dagelijkse logistieke beheer en de opvolging van de magazijnactiviteiten. Ben je een geboren leidinggevende en heb je een top talement in het "problem solving"? Apprecieer je daarnaast de voordelen van een hecht team binnen een energieke productieomgeving? Dan is dit de job voor jou WAT HOUDT DIT CONCREET IN? Als Supply Chain Coördinator ben je verantwoordelijk voor het bepalen van het beleid omtrent het replenishment en de logistieke activiteiten. Die vertaal je vervolgens naar de planning, organisatie en coördinatie van de activiteiten. Dit op basis van de operationele richtlijnen en afspraken met zowel de interne als externe partners. Jouw doel is het voorraadniveau zo optimaal en kostenefficiënt mogelijk aan te sturen. Verder sta je in voor de goederen- en informatiestroom, met het oog op het behalen van de afgesproken service, kwaliteit en kostendoelstellingen Je draagt bij tot de ontwikkeling van het replenishment en logistiek beleid en vertaalt deze naar concrete toepassingen. Daarbij heb je oog voor procesoptimalisaties. Je initieert en realiseert verschillende projecten aangaande de procesoptimalisaties samen met je collega’s. Je volgt de supply chain KPI’s op, rapporteert deze en formuleert proactief passende maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en adequaat inzetten van de logistieke budgetten. Je stuurt een team van 16 medewerkers aan, waaronder 2 logistieke medewerkers en 14 magazijnmedewerkers. Je rapporteert aan de plant manager. Jouw team staat in voor de voorraden van de verpakkingsmaterialen en zorgt voor een goede planning. Je team volgt dagelijks de voorraden op en stuurt bij waar nodig. Je communiceert zowel intern als extern over mogelijke stockproblemen, manco’s en het stockniveau. Jouw team verzorgt de dagelijkse replenishment- en procurementactiviteiten om zo de productie optimaal te laten draaien. Jouw team doet de planning van het transport en bepaalt de transporteurs. Candidate Profile: Je beschikt over bachelor werk-en denkvermogen en je kan minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een gelijkaardige rol voorleggen. Je hebt oog voor verbetermogelijkheden en neemt proactief gepaste acties. Kennis van Operations Excellence, Six Sigma, etc. is zeker een troef. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je bent sterk in het motiveren en aansturen van een team. Je kan in een snel veranderende context prioriteiten stellen, beslissingen nemen en je kan assertief optreden. Je werkt accuraat en je weet als geen ander het overzicht te bewaren zodat de productie steeds optimaal blijft draaien. What Client Offers: Er wacht jou een uitdagende en afwisselende job met tal van mogelijkheden om mee te werken aan het optimaliseren van deelgebieden binnen de Supply Chain afdeling. Je komt terecht in een sterk groeiende, gezonde firma in volle expansie en zal deel uitmaken van een bruisend team. Je ontvangt een aantrekkelijk loon in lijn met jouw ervaring en competenties. Interesse? Stel je nu kandidaat online of via office.limburgOPmanpower.be
Planning Coördinator
LGA Engineering, Sint-Martens-Latem, Gent
LGA Engineering is een selectiekantoor gespecialiseerd in supply chain en logistieke profielen. Voor een Belgische KMO zijn wij op zoek naar een Planningscoördinator . Deze speler is marktleider binnen interieurdesign voor bedrijfsgebouwen, kantoorruimtes en de productie van displays . Ze zijn gevestigd is in regio Sint-Martens-Latem . Ze zetten in op hoogkwalitatieve producten en hun uitmuntende klantenservice . Om verdere groei te kunnen verzekeren gaan zij op zoek naar een nieuwe collega. Coördinatie van de volledige planning van A tot Z : inplannen van techniekers, werven en projectleiders Organiseren van intern en extern transport met de bijbehorende administratieve afhandeling Analyseren en optimaliseren van de planning flow Nauwe samenwerking met projectleiders Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring Goede kennis Nederlands & Engels Je bent planmatig, organisatorisch en communicatief Een zeer mooi loonpakket aangevuld met tal van voordelen Glijdende werkuren voor een optimale work-life balance Job met veel verantwoordelijkheid waarbij je je planmatige skills kan loslaten Een aangenaam team dat goed op elkaar is ingespeeld Familiale sfeer Korte communicatielijnen Geïnteresseerd? Verstuur dan jouw CV en motivatiebrief naar supplylga.jobs. Vermeld steeds de referentie EDO20261B . Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer nu en we nemen zo snel mogelijk contact op. Kortrijksesteenweg 1146 9051 Sint-Denijs-Westrem België (32) 9 352 01 00 Meet District Uitbreidingstraat 2-8 2600 Berchem België (32) 3 648 02 33
Coördinator Service Herstellingen
Vivaldi's Construct, Hamont-Achel, Maaseik
Onze klant te Hamont-Achel, gespecialiseerd in metaalwerken zoekt een Coördinator Service en Herstellingen. Jouw takenpakket als coördinator service en herstellingen: Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de dienst Service en Herstellingen. Het betreft onderhoud, reparaties, aanpassingswerken en interventies voor projecten (bijvoorbeeld kleine wijzigingen, schadegevallen, advies) Je volgt deze werken op vanaf het eerste contact t.e.m. betaling door de klant. Je calculeert en stelt, in overleg met de commerciële dienst, offertes op van de werken en volgt deze op. Je verzorgt de technische voorbereidingen met ondersteuning van een collega werkvoorbereider en plaatst de nodige bestellingen bij leveranciers. Je organiseert en plant de interventies en de uit te voeren werken, en stuurt daarbij een service monteur aan en eventuele onderaannemers. Je volgt productieorders op in samenwerking met de werkplaatsleider Productie. Je rapporteert aan de operations manager. Je beschikt over een technische bachelor opleiding (of gelijkwaardig door ervaring). Je bent in kei in het organiseren en opvolgen van verschillende activiteiten en kan op een vlotte manier communiceren met klanten, leveranciers, collega’s. Jouw analytische vaardigheden maken dat je snel inzicht hebt in problemen en processen. Kennis van autocad is een voordeel evenals ervaring in metaalschrijnwerk. Je komt terecht in een stabiele familiale KMO. Een marktconform salarispakket is voorzien en je kan rekenen op een (interne) opleiding(en) en ondersteuning. Je werkt in een filevrije en aangename omgeving. Vul je e-mail adres in en ontvang als eerste de jobs die voldoen aan je zoekopdracht Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt om mij jobs voor te stellen.
Productie Coördinator - Unieke kans voor startende ingenieurs
Dixon & Company, Gent
Neem gerust contact op in verband met specifieke vragen over de vacature. Oude Leeuwenrui 19/2 2000 Antwerpen België Zoek tussen de beschikbare jobs of solliciteer spontaan. Signaleer in welk domein u een nieuwe medewerker zoekt.
Productie Coördinator
Actief Interim, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen
Onze klant is een familiebedrijf dat actief is in de wereld van groenten en fruit. Ter ondersteuning van hun productieafdeling zijn ze op zoek naar een coördinator. Je zal werken in daguren, af en toe op zaterdag indien nodig. Deze job houdt in: aansturen van een team van 5 à 10 personen prioriteiten stellen op basis van de productieplanning meewerken in de productieruimte communiceren met de productiesupervisor en de verantwoordelijke van het magazijn, zodat de doorstroom van de producten gegarandeerd is Wat wij van jou vragen: je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie je bent een hands-on persoon die er niet van terug deinst om zelf de handen uit de mouwen te steken je kan het hoofd koel houden bij drukte je beschikt over een goede dosis people-skills je kan praktisch en snel handelen en kan prioriteiten stellen waar nodig je kan je makkelijk aanpassen in een snel veranderende omgeving je spreekt zeer goed Nederlands en ook een aardig mondje Engels Wat wij jou bieden: Je zal werken in een familiale sfeer, waar ruimte is voor eigen inbreng. Marktconforme verloning, rekening houdende met jouw ervaring. Mogelijkheid tot een vast contract na een geslaagde interim
Coördinator-projectleiding
OXIDA TECHNICAL HR EXPERTS BV, Kortrijk
Je behoudt het overzicht van alle projecten en focust hierbij op planning, budget, kwaliteit en service. Je stuurt een team aan van een 30-tal medewerkers. De projectingenieurs, tekenaars, plaatsers en productie-verantwoordelijke rapporteren rechtstreeks aan jou. Je staat in voor de planning van de projecten en werven. Door jouw overkoepelende view waak je over de juiste prioriteiten in de overkoepelende planning en de projectportfolio op de langere termijn. Je neemt de leiding tijdens teamoverleg-momenten en zorgt voor een kwalitatieve opleiding en integratie van de medewerkers, zodat het team klaar is voor de verdere groei van de onderneming. Je houdt de vinger aan de pols van de evoluties binnen de sector om zo gericht te adviseren op strategisch vlak over nieuwe investeringen. Je realiseert de ambities van de organisatie op een productieve manier en werkt aan structurele verbeteringen binnen het bedrijf Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder-eigenaar. Gewenste profiel Je hebt een stevige ervaring opgebouwd als projectleider. Je hebt een goede technische kennis en inzicht om een team projectleiders en tekenaars aan te sturen. Je bent gepassioneerd door de bouw en daarnaast beschik je over het nodige engagement en drive om een team op sleeptouw te nemen. Op persoonlijk vlak typeer je je door jouw hands-on ingesteldheid, flexibiliteit en ondernemerschap. Een verantwoordelijke en uitdagende functie. Een collegiale werksfeer in een moderne werkomgeving. Werkzekerheid en stabiliteit in een financieel gezond bedrijf. De kans om mee te werken aan mooie referentieprojecten. Voor werkgevers, kandidaten en schoolverlaters.
Productie Coördinator
Actief Interim, Ham, Hasselt
Wij zijn op zoek naar een productie coördinator in een bedrijf waar houtachtige afvalbiomassa door middel van verbranding wordt omgezet naar elektriciteit en warmte. Als productie coördinator assisteer je de site manager bij het organiseren van de verschillende taken in de productie. Samen met de site manager draag je de verantwoordelijkheid over het beheer van de site. Op vlak van kwaliteit en opbrengst verzeker je de productie, rekening houdende met de geldende milieunormen en veiligheidsregels. Jouw takenpakket: Toezicht houden, organiseren en controleren van het werk om de prestaties van iedereen te optimaliseren Verantwoordelijkheid opnemen voor het beheer van de site waarbij je rapporteert aan de site manager Taken en instructies communiceren naar de proces operatoren en operatoren en de uitvoering hiervan opvolgen Op permanente basis rapporteren aan de site manager Waken over de dagelijkse werking van de site volgens instructies van fabrikant, hiërarchie, veiligheidsregels en milieunormen Productiecijfers rapporteren, deelnemen aan de uitwerking van actieplannen en verdere productieoptimalisaties en prestatie-indicatoren ontwikkelen De verantwoordelijkheid nemen voor het organiseren van de brandstofophaling Fungeren als aanspreekpunt voor de parameterinstelling van de installaties Een veilige werkomgeving creëren en garanderen Deelnemen aan de interne training en de evaluatie van het productiepersoneel Je stapt mee in een wachtrol waarbij je om de 2 of 3 weken telkens een week van wacht bent om de operatoren te ondersteunen bij technische problemen Wat wij van jou vragen: Je hebt een technische bachelor gevolgd of beschikt minstens over een evenwaardige ervaring Je hebt minimum 3 jaar ervaring in een industriële omgeving Je hebt ervaring met en kennis van procesopvolging in een technische installatie Je bent bekwaam om een technisch proces nauwkeurig aan te passen, procedures te ontwikkelen en te implementeren alsook een productie-interface gebruiken en ermee werken Je beheert en begrijpt productietools en beheert de officepakketten Je stelt de juiste prioriteiten en kan daardoor meerdere taken tegelijkertijd beheren Mechanische en elektrische schema's lezen gaan je goed af Je beschikt over organisatievermogen, kan collega's en/of externen aansturen en laten samenwerken Je bent empathisch, assertief, neemt initiatief en bent proactief Je bent flexibel, beschikbaar en punctueel Je hebt respect voor instructies, milieu, veiligheid en gezondheid Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, bent de Engelse taal machtig Kennis van Frans is een plus Wat wij jou bieden: Een uitdagende en gevarieerde functie in een groeiende onderneming
coördinator-projectleiding Deinze
Lootens Deinze NV, België, BE
Heb jij een helikopterview? Neem je zonder probleem de leiding? Waak jij graag over de kwaliteit en rentabiliteit? Jouw verantwoordelijkheden Je bent de eindverantwoordelijke voor het operationele management. Je behoudt het overzicht van alle projecten en focust hierbij op planning, budget, kwaliteit en service. Je stuurt een team aan van een 30-tal medewerkers. De projectingenieurs, tekenaars, plaatsers en productie-verantwoordelijke rapporteren rechtstreeks aan jou. Je staat in voor de planning van de projecten en werven. Door jouw overkoepelende view waak je over de juiste prioriteiten in de overkoepelende planning en de projectportfolio op de langere termijn. Je neemt de leiding tijdens teamoverleg-momenten en zorgt voor een kwalitatieve opleiding en integratie van de medewerkers, zodat het team klaar is voor de verdere groei van de onderneming. Je houdt de vinger aan de pols van de evoluties binnen de sector om zo gericht te adviseren op strategisch vlak over nieuwe investeringen. Je realiseert de ambities van de organisatie op een productieve manier en werkt aan structurele verbeteringen binnen het bedrijf Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder-eigenaar. Naar wie wij op zoek zijn Je hebt een stevige ervaring opgebouwd als projectleider. Je hebt een goede technische kennis en inzicht om een team projectleiders en tekenaars aan te sturen. Je bent gepassioneerd door de bouw en daarnaast beschik je over het nodige engagement en drive om een team op sleeptouw te nemen. Op persoonlijk vlak typeer je je door jouw hands-on ingesteldheid, flexibiliteit en ondernemerschap. Wat wij je bieden Een verantwoordelijke en uitdagende functie. Een collegiale werksfeer in een moderne werkomgeving. Werkzekerheid en stabiliteit in een financieel gezond bedrijf. De kans om mee te werken aan mooie referentieprojecten. Slechts één bestand. 5 MB limiet. Toegestane types: pdf.
Logistiek Coördinator
Vivaldi's Construct, België, BE, Tessenderlo
Functie Voor onze klant in Tessenderlo, gespecialiseerd in olijven en mediterraanse delicatessen, zijn wij op zoek naar een supply chain coödinator. Hieronder een zicht op het takenpakket: Als Supply Chain Coördinator ben je verantwoordelijk voor het bepalen van het beleid omtrent het replenishment en de logistieke activiteiten. Die vertaal je vervolgens naar de planning, organisatie en coördinatie van de activiteiten. Jouw doel is het voorraadniveau zo optimaal en kostenefficiënt mogelijk aan te sturen. Verder sta je in voor de goederen- en informatiestroom, met het oog op het behalen van de afgesproken service, kwaliteit en kostendoelstellingen Je initieert en realiseert verschillende projecten aangaande de procesoptimalisaties samen met je collega’s. Je volgt de supply chain KPI’s op, rapporteert deze en formuleert proactief passende maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en adequaat inzetten van de logistieke budgetten. Je stuurt een team van 16 medewerkers aan, waaronder 2 logistieke medewerkers en 14 magazijnmedewerkers. Je rapporteert aan de plant manager. Jouw team staat in voor de voorraden van de verpakkingsmaterialen en zorgt voor een goede planning. Je team volgt dagelijks de voorraden op en stuurt bij waar nodig. Je communiceert zowel intern als extern over mogelijke stockproblemen, manco’s en het stockniveau. Jouw team verzorgt de dagelijkse replenishment- en procurementactiviteiten om zo de productie optimaal te laten draaien. Jouw team doet de planning van het transport en bepaalt de transporteurs. Profiel Je ben tin het bezit van een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een gelijkaardige rol voorleggen. Je hebt oog voor verbeter mogelijkheden en neemt proactief gepaste acties. Kennis van Operations Excellence, Six Sigma, etc. is zeker een troef. Je spreekt perfect Nederlands, Frans en Engels. Je bent sterk in het motiveren en aansturen van een team. Je kan in een snel veranderende context prioriteiten stellen, beslissingen nemen en je kan assertief optreden. Je werkt accuraat en je weet als geen ander het overzicht te bewaren zodat de productie steeds optimaal blijft draaien. Je hebt een echte hands-on mentaliteit en kan goed om met stress. Wat je van ons krijgt Na een geslaagde interimperiode ontvang je een vast contract. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen.  Solliciteer Vul je e-mail adres in en ontvang als eerste de jobs die voldoen aan je zoekopdracht Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt om mij jobs voor te stellen.