We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Productie Leidinggevende in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Productie Leidinggevende in Belgium"

120 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Productie Leidinggevende in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Productie Leidinggevende in Belgium getoond.

Indeling van de "Productie Leidinggevende" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Productie Leidinggevende in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Productie Leidinggevende"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Productie Leidinggevende in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Supervisor van het meubilair. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2256 eur. Op de tweede plaats staat Automotive coördinator met het loon van 1056 eur en op de derde plaats staat Recycling Coördinator met het loon van 1056 eur.

Aanbevolen vacatures

Productie supervisor
Absolute Jobs, Meulebeke
jobomschrijving Op zoek naar een verantwoordelijke functie in een hoogtechnologisch textiel bedrijf?Je bent dagelijks aanwezig op de werkvloer om jouw medewerkers bij te sturen en te ondersteunen.Je bent verantwoordelijk voor een groep van 30-tal medewerkers op verschillende productielijnen.Je volgt rendement en kwaliteit op. Je maakt dat er een volledige bezetting is van jouw productielijnen.Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de productie.Interesse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met wim.vermander@absolutejobs.be jouw profiel Je beschikt over enkele jaren ervaring als leidinggevende.Je bent een people coach.Je bent een vlotte communicator.Je bent hands-on.Je kan oplossingsgericht denken.Je bent positief ingesteld.Interesse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met wim.vermander@absolutejobs.be ons aanbod Internationaal groot productiebedrijf.Intern opleidingstraject.Aangename werksfeer.Flexibele verloning met >25 vakantiedagen per jaar.Aantrekkelijk loon met extra legale voordelen.Interesse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met wim.vermander@absolutejobs.be
LEIDINGGEVENDE PROCESOPERATOR
Synergie Evergem Interim, EVERGEM
Voor onze afdeling Adhesives bij EOC Belgium in Evergem zijn wij op zoek naar een shiftleader. Je staat enerzijds in voor de opvolging van het productieproces samen met jouw collega's alsook stuur je onze production workers aan.Jouw takenpakket omvat: Je staat in voor de opvolging van het productieproces. Je stuurt de productie bij, past parameters aan of legt de machines stil indien nodig. Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. Je stuurt een team van 3 arbeiders aan en ondersteunt waar nodig. Je rapporteert aan de supervisor.Wat zoeken we? Je hebt een A2 diploma op zak; Je hebt ervaring in de procesindustrie en technische feeling; Je hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit; Je bent bereid om bij te leren en de handen uit de mouwen te steken; Je hebt bij voorkeur ervaring in een leidinggevende functie.Wat bieden we? Je werkt in een 3 ploegensysteem; Je krijgt het eerste jaar een intensieve opleiding in het operatorgebeuren; Optie vast + bediende contract.
leidinggevende - 2 ploegen - beernem.
Randstad, Beernem, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van piepschuimproducten (isomo) zijn we op zoek naar een leidinggevende in ondersteuning van de ploegbaas. Als leidinggevende sta je in voor het opleiden en aansturen van je team en ben je de back-up van de ploegbaas als deze afwezig is. Je staat in voor het instellen van de machines en helpt je team waar nodig. Daarnaast zorg je ervoor dat de kwaliteit gehandhaafd wordt. Ook kan het gebeuren dat je gegevens ingeeft of opvolgt op de computer.Van maandag t.e.m. vrijdag werk je afwisselend in 2 ploegen (6u tot 14u en 14u tot 22u).toon mindertoon meer Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van piepschuimproducten (isomo) zijn we op zoek naar een leidinggevende in ondersteuning van de ploegbaas.Als leidinggevende sta je in voor het opleiden en aansturen van je team en ben je de back-up van de ploegbaas als deze afwezig is. Je staat in voor het instellen van de machines en helpt je team waar nodig. Daarnaast zorg je ervoor dat de kwaliteit gehandhaafd wordt. Ook kan het gebeuren dat je gegevens ingeeft of opvolgt op de computer.Van maandag t.e.m. vrijdag werk je afwisselend in 2 ploegen (6u tot 14u en 14u tot 22u). ervaringtakenLeidinggevenMachine bedieningNon-foodOnderhoudjouw aanbod- Je hebt bij voorkeur ervaring als leidinggevende.- Je beschikt over een stabiel cv.- Je bent flexibel ingesteld.- Je kan vlot overweg met de computer.- Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal.ons aanbodWe bieden je een stabiele job in een aangename werkomgeving en dit aan een marktconform loon (met maaltijdcheques en ploegenpremie). Daarnaast bouw je elke week 1 uur betaalde ADV op. Bij een positieve evaluatie maak je kans op een vast contract.
Leidinggevende productie en planning
Tecjobz Roeselare, Meulebeke, Tielt
Een innovatieve en toonaangevende speler is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van kwaliteitsvolle producten. Door hun blijvende groei zijn ze op zoek naar nieuw en gemotiveerd talent. Deze onderneming is dan ook niet enkel nationaal, maar ook internationaal een grote speler. Zo worden hun producten over de volledige Benelux, maar ook Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk geleverd. Deze onderneming is ook één van de eerste Belgische spelers die uitdrukkelijke aandacht besteed aan duurzaamheid en respect voor het milieu. Spreekt deze familiale onderneming jou aan? Ben je gemotiveerd en bereid om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan zeker voor de functie productieverantwoordelijke – en planner • Je bent verantwoordelijk voor de day-to-day planning en weekplanning • Je staat in voor het opstellen van de meest efficiënte productieplanning waarbij je rekening houdt met afgesproken levertijden en productiecapaciteit • Je staat in voor het aansturen van mensen op de werkvloer, en bent hun eerste aanspreekpunt • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van deadlines • Je zal nauw samenwerken met interne afdelingen van de onderneming waaronder customer service, productie, aankoop, … • Je beschikt over een hoger diploma en je hebt al reeds ervaring als productieverantwoordelijke of productieplanner • Je bent hands-on ingesteld, flexibel en dynamisch • Je hebt een sterk analytisch en planmatig denken. Bovendien ben je stressbestendig waardoor je in alle rust deadlines kan halen • Je fungeert vanuit een natuurlijk leiderschap - Werken met Excel vormt voor jou geen probleem • Je bent communicatief vaardig, flexibel, gemotiveerd en enthousiast • Je bent in staat om prioriteiten te stellen • Je ontvangt een competitief en aantrekkelijk loonpakket • Je komt terecht in een modern en familiale onderneming die zich richt op innovatie en kwaliteit • Je komt terecht in een verantwoordelijke functie met heel wat doorgroeimogelijkheden • Je wordt een echte expert in jouw vakdomein. De nodige opleiding en begeleiding worden on the job voorzien Solliciteer dan vandaag nog door uw gegevens hieronder in te vullen. Of contacteer mij voor meer info. Solliciteren voor Leidinggevende productie en planning Voornaam Familienaam Woonplaats Kies bestand Geen bestanden geselecteerd. Geef hier uw voorkeuren aan:
Productie planner
TRIXXO Home, Temse, Sint-Niklaas
Voltijds / Dagwerk / Temse / Minstens 2 jaar ervaring / P025/199969 Deel via: Heb jij al heel wat ervaring binnen een productieomgeving? Heb je er eerder al voor gezorgd dat de productie vlekkeloos blijft verlopen en daarboven mensen aangestuurd? Ben jij een organisatorisch talent en ben je ook probleemoplossend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken Lees snel even verder. Voor onze klant gelegen te Temse zijn we op zoek naar een productieplanner. Je takenpakket zal bestaan uit: • Coördineren van de werkzaamheden met betrekking tot het gehele productieproces. • Dagelijks coachen, begeleiden en motiveren van de medewerkers van het gehele productieproces, waarbij gestreefd wordt naar een optimale inzetbaarheid van mensen en resources. • Bewaking onderhoud van de productieprocessen almede de ontwikkeling en verbetering hiervan. • Coördinatie van het aanleveren / inplannen / behandelen van werkopdrachten en beschikbare capaciteit. • Toezien op de effectieve doorstroming van de productiefiches. • Zorgdragen voor een juiste verlofplanning gedurende het jaar ism Deputy Production Director. • Meedenken en meewerken aan verbeteringen op organisatorisch en productie technisch gebied. • Bij afwezigheid Deputy Production Director magazijn mee coördineren. Verder ga je ook nog volgende zaken op jou nemen: • Algemeen functioneren van de productie. • Wekelijks rapporteren en communiceren omtrent de gang en voortgang werkzaamheden en bezigheden aan de Deputy Production Director. • Melden van onregelmatigheden en afwijkingen in algemene zin aan de Deputy Production Director. • Doen naleven en uitvoeren van de huisregels, geldend voor het bedrijf en specifiek voor de productie. Hopelijk tot snel • Technische en/of logistieke vooropleiding en ervaring in een leidinggevende functie binnen • Ervaring met kwaliteitssystemen is een plus. • Gestructureerd, analytisch ingesteld en een goed inschattingsvermogen. • Sterk organisatievermogen en probleemoplossend ingesteld. • Deel uitmaken van een innovatief bedrijf in een stabiele internationale groep. • Loon te bespreken volgens je ervaringen en kennis. • Extra legale voordelen van de textielsector. Hoofdkantoor TRIXXO Groenstraat 6, 3730 Hoeselt
Leidinggevende in de productie
BEWEL OPGLABBEEK, België, BE, Opglabbeek
Online sinds 16 apr. 2021 - Tijdelijke job (met optie vast) U bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van een productielijn in één van onze werkplaatsen. In functie hiervan motiveert, stuurt en begeleidt u een groep van medewerkers met een arbeidsbeperking. U volgt de kwaliteit van de output van het productieproces op, en stuurt bij waar nodig. U zet de beschikbare mensen en middelen op een efficiënte manier in. Veilig werken is een prioriteit voor u. U rapporteert aan de verantwoordelijke van de werkplaats. · U hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een productiegerichte omgeving. · U hebt minimaal een eerste ervaring in een rol als formeel leidinggevende. · U hebt een goed organisatorisch inzicht, u bent een teamplayer en in staat een team te sturen en te motiveren. · U beschikt minimaal over een rijbewijs B. · U bent bereid te werken in verschillende werkplaatsen binnen de regio. · U bent bereid in een 2-ploegenstelsel te werken en/of dagdienst. Jobgerelateerde competenties De productie of dienstverlening controleren en wijzigingen aanbrengen in de inrichting van werkposten, het werkritme, Klanten informeren over de status van de bestelling Leveringen uitvoeren en facturen opstellen Werknemers opvolgen in de werksituatie en een vooruitgangs- of oriëntatietraject voorstellen Collectieve informatie over preventie van beroepsrisico's en veiligheid organiseren voor de werknemers Een klanten- of prospectenbestand uitwerken Informatie over de activiteit of de opvolging van de werknemers uitwisselen binnen het team of met de partners (individuele projecten, productie, groepssfeer, ) De werking van productie-installaties controleren, eerstelijnsonderhoud uitvoeren of storingen signaleren De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen Pedagogische, professionele, technische, informatie en reglementeringen opvolgen en actualiseren Vooruitgangs- en oriëntatietrajecten opstellen en opvolgen De activiteiten van een team coördineren De productie of dienstverlening plannen en werknemers begeleiden bij het aanleren of uitvoeren van werkzaamheden Persoonsgebonden competenties Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid hebben Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Resultaatgerichtheid Samenwerken als hecht team Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress een contract van bepaalde duur met optie tot vast - een gevarieerd takenpakket - evenwicht tussen werk en leven - een in de sector competitief salarispakket - voldoening door uw bijdrage aan een maatschappelijk waardevol project. Plaats tewerkstelling 3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3) 3de graad algemeen vormend secundair onderwijs (ASO3) gelijkwaardig door ervaring. Werkervaring Minstens 5 jaar ervaring Talenkennis Nederlands (zeer goed) Rijbewijs Tijdelijke job (met optie vast) Voltijds 2 ploegenstelsel Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Solliciteren met CV Motivatiebrief toevoegen Deze functie staat open voor iedereen. Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.
productie Planning manager
ACTIEF, België, BE
Werkgelegenheidssector: Algemene reiniging van gebouwen Arbeidsduur: Voltijds Soort contract: Tijdelijk Beroep: Leidinggevende functies op het gebied van toelevering, distributie en op aanverwante gebieden Functieomschrijving Functiebeschrijving Je bent verantwoordelijk voor het coachen en aansturen van het productie planning team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, beheren en onderhouden van het productieplanningsproces en het productieplanningssysteem. Verantwoordelijkheden: Plan de productie in overeenstemming met de verzoeken van de klant. Zorgen voor de nauwkeurigheid en kwaliteit van de planningsgegevens in SABCA ERP Voorraadbeleid uitvoeren dat door het programma is gedefinieerd, ERP-voorstellen analyseren en omzetten in officiële verzoeken en de voortgang van de productie bewaken Een duidelijk beeld geven van de belasting / capaciteit aan de Prod. Line Managers, problemen escaleren naar het juiste beslissingsniveau Ontwikkelen en implementeren van een Master planning / S & O / MPS-vergadering op lange termijn planning af te stemmen met de productie & supply chain planning en om te zetten van de master planning in een dagelijkse productieplanning Standaardiseren van alle planningsprocessen en ervoor zorgen dat best practices worden gedeeld binnen het team Organiseren van dagelijkse planningsvergaderingen met de verschillende productieafdelingen Daag de interne productieorganisatie & supply chain organisatie uit om zich aan de planning te houden en om een klant OTD > 98% te bereiken Ondersteuning en training bieden aan de planning key users Back-up voor de teamleden en key users met betrekking tot productie planning master data Afdwingen van gebruik van relevante master data & productie planning procedures en voorstellen van verbeteringen Actief deelnemen aan SAP tests en ondersteuning tijdens/na go live Launch / Deelnemen aan regelmatige Continuous Improvement Programs (Kaizen events). , Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Diepgaande kennis van S&OP proces, master supply planning en productieplanning. Je bent een teamspeler en hebt goede managementvaardigheden. Goede vaardigheden in het stellen van prioriteiten in een omgeving in voortdurende verandering. Goede samenwerkingsvaardigheden met interne en externe klanten. Assertiviteit & luistervaardigheden en gestructureerde manier van werken.
Productie Ingenieur
Rock Recruitment BVBA, België, BE
Dit bedrijf werd in 1991 opgericht en huist tegenwoordig in de ultramoderne bedrijfsgebouwen langs de E40 autosnelweg in Veurne. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese speler en trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Als productie ingenieur bouw je een nieuwe business unit volledig zelfstandig uit om op een veilige, kwalitatieve en efficiënte manier alle productieorders tijdig af te leveren. Je beheert het productieproces van A tot Z - je bent verantwoordelijk voor opstart én uitbouw. Je bent mee verantwoordelijk om nieuwe medewerkers te rekruteren en je zorgt voor hun opleiding. Je motiveert en coacht je productieteam en bent verantwoordelijk voor planning. Je kijkt kritisch naar processen en middelen in jouw afdeling en doet verbetervoorstellen. Daarnaast analyseer je processen, optimaliseer je doorloop- en omsteltijden. Samen met je medewerkers vorm je een sterk team die bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Je rapporteert wekelijks aan de business unit manager en werkt met een ambitieus team. Je hebt een technisch Bachelor- of Masterdiploma op zak. Ervaring als leidinggevende is een productieomgeving is een must. Je hebt ervaring met het begeleiden van een productieproces van A-Z. Je hebt kennis van/interesse in productietechnieken en -processen. Je bent graag aanwezig op de werkvloer en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent stressbestendig en flexibel ingesteld zodat alle orders tijdig klaar zijn. Ten slotte heb je zin voor kwaliteit, orde en efficiëntie. Een gevarieerde en leidinggevende functie binnen een business unit met veel potentieel. Je komt terecht binnen een groeiend bedrijf waar innovatie voorop staat. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team. Wij bieden je een competitief salarispakket. Interesse? Reageer nu Interesse? Mail je cv door naar inforockrecruitment.be en we helpen je graag verder. Kantoren Hangar K Nelson Mandelaplein 2 Kortrijk Weide 8500 Kortrijk 08.30u - 12.00u 13.00u - 17.30u Enkel op afspraak
Productie Supervisor
ENGINITY, Antwerpen
Productie Supervisor - Westerlo Wij zoeken een Productie Supervisor die in 2-ploegen of vaste nacht wilt werken voor onze klant in de automotive industrie in Westerlo . Je verantwoordelijkheid als Productie Supervisor Toezien op de efficiënte werking van de productieafdeling. Leiding geven over enkele tientallen medewerkers. Toezien op het behalen van de gestelde KPI’s. Continu optimaliseren van bestaande processen binnen de afdeling op vlak van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Coachen en trainen van teamleaders. Toezicht op de naleving van veiligheidsregels en de huidige Covid-maatregelen, met oog op gezondheid en veiligheid. Administratie rond verlof en personeelsplanning. Wat we van een Productie Supervisor verwachten Opleiding - Bachelor- of Masteropleiding in een relevante technische studierichting of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring - Enkele jaren leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving, met sterke interesse in People management . Kennis - Je hebt kennis van of affiniteit met principes rond continuous improvement (Lean, Six Sigma, Kaizen,…). Je hebt een goede PC-kennis en MS-Office (Word/Excel). Je hebt een goede kennis Engels en een woordje Duits is pluspunt. Skills - Je bent bereid om in 2-ploegenstelsel of vaste nacht te werken. Aanbod van onze klant? Je komt terecht in een innovatieve omgeving met een “continu verbeteren” mentaliteit waarbij er steeds gefocust wordt op veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, kosten en milieu. Je komt terecht in een bedrijf waar vakmanschap en passie, een no-nonsense cultuur en motivatie van doorslaggevend belang is. Het bedrijf investeert en ontwikkelt zowel mens als product en zoekt naar medewerkers die gebeten zijn door techniek en bereid zijn om te investeren in zichzelf en hun werkgever. Continuous Improvement, Project Engineering, Kwaliteit, Andere Wilt u soortgelijke vacatures ontvangen in uw mailbox?
Leidinggevende productie (dagwerk)
Quality jobs, Tielt
Voor een klant te Tielt zijn wij op zoek naar een leidinggevende binnen de productie. Wekelijks overleg met de verschillende afdelingen Opvolging en toewijzing van productietaken aan de collega s Nauwe opvolging van de opgelegde taken en bijsturing waar nodig Uitvoering van steekproeven op de kwaliteit Voorbereiding van transporten Motiveren van de mensen om correct te werken en om alles te rapporteren naar u Voorzien van interne opleiding voor de nieuwe mensen Uitvoeren van sollicitatiegesprekken (samen met de personeelsverantwoordelijke) Verzorging van een vlotte rotatie in de aanvoer van materialen Toezicht houden en onderhoud uitvoeren op het machinepark Vereisten: Goede computerkennis (Solid Works is pluspunt) ; kennis van de CNC programmeer talen; affiniteit met de metaalsector; Verschillende projecten kunnen combineren met elkaar. Goede computerkennis (Solid Works is pluspunt) Kennis van de CNC programmeer talen Affiniteit met de metaalsector Verschillende projecten kunnen combineren met elkaar Sterk in organiseren en plannen, probleemoplossend werken Communicatief sterk in je schoenen Overzicht kunnen bewaren en creëren in de lopende processen Openstaan voor bijkomende opleidingen waar nodig Goede kennis van de Nederlandse taal Wij bieden Tewerkstelling in een mooie onderneming te Tielt (binnen de metaalsector) in een leidinggevende positief. Er worden bijkomende opleidingen voorzien waar nodig om de kennis te kunnen overbrengen naar de collega s. Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort
Productie Supervisor Liquids - Dagdienst
VP Recruitment, Antwerpen
Referentienummer: Productie Supervisor 0434 Gedreven en hands-on people manager, vertrouwd met change management en sterk in Lean/Six Sigma production // Uitstekend oog voor operationele optimalisaties Functieomschrijving Als Production Supervisor maak je deel uit van een sterk lokaal managementteam met uitstekende wisselwerking (Maintenance / Quality / R&D / Warehouse), veel expertise en een sterke drive om de organisatie op verschillende vlakken te laten excelleren. Naast de dagelijkse zorgen over rendementen en kwaliteit, houd je je bezig met het kritisch doorlichten van alle operationele processen binnen de afdeling. Je detecteert tekortkomingen en/of ruimte voor verbetering op de vlakken organisatie en techniek. Je (bege)leidt in dit kader projecten en zorgt voor de implementatie van “best practices”. Je zorgt mee voor de graduele uitbouw van je afdeling. Een greep uit je takenpakket: De Supervisor Productie beheert het volledige productieproces van de Liquids fabriek en stuurt – samen met zijn Teamleader – een 25 tal medewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager. Verantwoordelijk voor de kwalitatieve en efficiënte uitvoering van de productieplanning. Verbetering van de afdelingsprocessen. Sterke aanwezigheid op de werkvloer. Aanspreekpunt voor andere afdelingen. Je coördineert investeringsprojecten in je afdeling in samenwerking met de maintenance manager. Je superviseert de bitumen tankterminal dewelke dagelijks verschillende IKO zuster firma’s bevoorraadt. Je coördineert het opschalen in productie van nieuwe producten in nauwe samenwerking met de R&D manager. Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze klant IKO (eucareers.iko.com ) is een wereldleider in de productie en levering van waterdichtings- en isolatieproducten. De fabriek in Antwerpen is gespecialiseerd in de productie van IKO roofing – bitumineuze waterdichtingsmembranen, IKO road – wegenbouwoplossingen en IKO flexia – vloeibare waterdichtingssystemen. Daarnaast worden er op deze site eveneens liquide producten geproduceerd die worden verdeeld via het Doe-Het-Zelf kanaal onder de naam Aquaplan. IKO NV – met de Europese hoofdzetel én R&D centrum in Antwerpen – blijft zijn horizon verbreden door gerichte overnames en organische groei. Zij zoeken een Productie Supervisor. De Europese organisatie heeft productiefaciliteiten in België, Nederland, , Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Slowakije en heeft een netwerk van verkoopkantoren en distributiecentra in heel Europa opgebouwd. IKO is een familiebedrijf uit Canada. De kernwaarden en fijne werkcultuur die werden geïntroduceerd door hun oprichter zijn duidelijk voelbaar en maken van dit bedrijf een bijzondere en toffe werkplek. Opleidingsniveau Supervisor Productie: bachelor of master idealiter met een chemische achtergrond. Affiniteit met batchprocessen / batch optimalisaties is een voordeel. Je bent ondernemend en hands-on. Je kan vlot beslissingen nemen. Vermogen om outside-the-box te kunnen denken en werken. Leidinggevende en goede organisatorische vaardigheden. Op diplomatische wijze kunnen communiceren. Je bent vertrouwd met change management. Lean/Six Sigma kennis is een meerwaarde. Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels. Je hebt oog voor een veilige werkomgeving IKO staat als marktleider bekend voor de kwaliteit van zijn producten maar ook als werkgever is IKO een Groep waar mensen een duurzame carrière uitbouwen. Deze vacature is een mooie opportuniteit voor iemand die zijn leidinggevende skills wil laten renderen. IKO biedt een stabiele werkomgeving in dagdienst met fijne collega’s in een hecht team en een compleet en goed uitgewerkt salarispakket). Contact opnemen Heb je interesse in deze mooie opportuniteit als Productie Supervisor ? Reageer dan met je cv en motivatiebrief via infovp-recruitment.be met vermelding “ref 0434” of bel naar Wim Vander meiren op 0489 585 566 of naar Manu Pauwels op 0489 585 565. Je kan rekenen op de nodige discretie. Vander meiren & Pauwels Recruitment Gijzelaarsstraat 25 A 2000 Antwerpen
Productie Supervisor
Manpower Group Belgium, Meulebeke, Tielt
Client Description: Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract. Voor onze klant, een West-Vlaams familiebedrijf actief in gespecialiseerd textiel, zijn we op zoek naar een (m/v) productie supervisor in dag. Job Description: Je assisteert de Productie Manager, die je het reilen en zeilen van de productie zal leren kennen, binnen een aantal jaren stap je in zijn voetsporen. Je leidt een team van een 30-tal medewerkers: wevers, monteurs, kwaliteitsmedewerkers, enz. Je maakt de productieplanning en volgt deze op. Je lost allerhande operationele en technische problemen in de productie op. Je gaat op zoek naar mogelijkheden om de rendementen te verhogen en kosten te drukken. Je staat ook extern in contact met leveranciers en transporteurs. Je werkt in dag, maar bent oproepbaar bij problemen of pannes. Candidate Profile: Je hebt minstens een A2 diploma op zak, bij voorkeur in een technische richting.Je bent gepassioneerd door textiel en hebt hierin een achtergrond via opleiding en/of ervaring .Je beschikt over relevante leidinggevende ervaring in productie. Je denkt in termen van cijfers en verbeteringen en bent kostenbewust. Je bent een ondernemer, flexibel en stressbestendig. What Client Offers: Een onmiddellijk vast contract, binnen een KMO met familiaal karakter en goede sfeer. Een job met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Een zeer mooi salarispakket.
Productie Manager – Hout
LGA Engineering, Wielsbeke, Tielt
­ Productie Manager - Hout - LGA Engineering Spontane sollicitatie Contact Blog Vacatures Onze aanpak Voor werkgevers Over ons Werken bij LGA Terug naar vacatures Productie Manager – Hout Electrical & Mechanical Engineering Wielsbeke Solliciteer nu LGA Engineering is een expert binnen selectie en rekrutering van technische en ingenieursprofielen. Onze klant is een bouwbedrijf van de hoogste klasse die zowel actief is binnen ruwbouw, afwerking als raam- en deuroplossingen. Voor hun Business Unit Afwerking zijn wij momenteel op zoek naar een Productiemanager. Heb jij al enige leidinggevende ervaring en kennis van houtbewerking? Lees dan snel verder Functie: Aansturen productie van 45-tal FTE's Aansturen van het productieproces van de afdeling hout Mee instaan bij technische problemen Begeleiden van de tekenaars en CAD/CAM designers Je rapporteert aan de BU Manager - Afwerking Profiel: Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring Enige leidinggevende ervaring Aanbod: Aantrekkelijk brutosalaris naar gelang je kennis en ervaring Volledig pakket aan extralegale voordelen als extra bovenop je salaris 12 extra verlofdagen voor die perfecte work lifebalance Opleidingen en begeleiding naar gelang jouw interesse's Een familiale organisatie die onderdeel is van een Internationale groep Een werkgever die investeert in zijn werknemers Interesse in deze vacature? Stuur dan snel je CV naar engineeringlga.jobs met referentie JV-23714. Deze vacature wordt beheerd door Adam en Jari. Toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan zeker onze website: engineering.lga.jobs Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer nu en we nemen zo snel mogelijk contact op. Solliciteer nu Vragen? Contacteer ons op engineeringlga.jobs Referentie: JV-27314 Verstuur via email Print Productieplanner Projectleider Afwerking - Familiebedrijf Menu Vacatures Onze aanpak Voor werkgevers Over ons Werken bij LGA Spontane sollicitatie Contact Blog Blog Which team makes your dream work? De lancering van LGA HR GROUP Home-working: zo doe je het Klaar voor je eerste job of tijd voor verandering? Gent Kortrijksesteenweg 1146 9051 Sint-Denijs-Westrem België (32) 9 352 01 00 Luxemburg 77-79, Parc d’Activités L-8308 Capellen Luxemburg (352) 2 088 12 80 Brussel Chaussée de Louvain 341 1380 Waterloo België (32) 2 793 04 33 Antwerpen Uitbreidingstraat 2-8 2600 Berchem België (32) 3 648 02 33 applylga.jobs © G&A | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ok Privacy policy
Productie Supervisor
Rialto Recruitment NV, Duffel, Mechelen, Antwerpen
Onze klant is gelegen in Duffel en is Europees leider in de productie en verkoop van aluminium rolled products voor diverse industrieën wereldwijd. Hiervoor werken ze met state-of-the-art technologie, waaronder de grootste koudwals voor de automotive industrie in Europa. Bijna alles wat in Duffel geproduceerd wordt is op maat van de vereisten van hun klanten. Vandaag werken er ongeveer 1.000 mensen in Duffel en wordt er jaarlijks 200.000 ton high-value aluminium rolled products geproduceerd. Onze partner werkt dagelijks aan een cultuur van betrokken medewerkers, die zelf verantwoordelijkheid nemen met een sterke focus op onze klanten. Iedereen is er zeer enthousiast om de complexe problemen bij hun klanten te kunnen oplossen, zoals het behalen van een betere brandstofefficiëntie en lagere emissies door te werken aan ‘lichtgewicht’ voertuigen met aluminium. Zoek je een vaste job? Kom je graag terecht bij een groeiend industrieel bedrijf? Wij zoeken een Productie Supervisor (m/v/x) voor onze klant in Duffel . De functie Je organiseert het dagelijks productiegebeuren en plant de personeelsbezetting van de installaties. Hierbij speel je in op wisselende omstandigheden (productie- of kwaliteitsproblemen, machinedefecten, …) teneinde de doelstellingen uit het jaarplan te realiseren. Je leidt en coacht een ploeg van productiemedewerkers en bevordert de teamwerking. Je ziet toe op de veiligheid en streeft naar 0 ongevallen, je neemt acties die het veiligheidsbewustzijn van je ploeg verhogen. Je bent tevens lid van het trefpunt veiligheid. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde productiviteit met oog voor de juiste kwaliteit. Je zorgt ervoor dat de ISO-instructies gekend zijn en gevolgd worden en onderneemt actie indien nodig. Doel is de producten tijdig en met de juiste kwaliteit aan de klant te leveren. Je zorgt ervoor dat jouw medewerkers voldoende opgeleid zijn om hun taak uit te oefenen. Je geeft je medewerkers de ruimte voor zelfontplooiing en het nemen van eigen initiatieven. Je neemt regelmatig deel aan verschillende overlegorganen en treedt hierin op als vertegenwoordiger van productie. Uiteraard verdedig je op deze fora de belangen van de productieafdeling. Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een geboren leider die zijn team coacht en ondersteunt. Je bent communicatief en in staat mensen te overtuigen. Je bent resultaatgericht, kan goed organiseren en beschikt over een goed probleemoplossend vermogen zodat je de juiste beslissingen kan nemen. Je hebt ervaring in een leidinggevende functie. Je werkt in een ploegenstelsel 3 ploegen 1 weekend op 4, de rest van de week ben je vrij. Het aanbod Je komt terecht in een dynamische en uitdagende omgeving waar initiatief geapprecieerd wordt. Je volgt opleidingen die aansluiten bij jouw persoonlijke interesses, behoeften en capaciteiten. Onze klant biedt je een competitief loon met een ruim aanbod aan extralegale voordelen (o.a. hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, 44 verlofdagen, …). Meer informatie Voelt u zich aangesproken door de functie? Neem dan snel contact op met ons. We nemen zeker de nodige tijd om uw CV en motivatiebrief door te nemen om dan zo snel mogelijk een vervolgafspraak te kunnen plannen. Uw gegevens worden met de grootste discretie behandeld. U kan ons diversiteitsstatement raadplegen via deze link . Meer informatie
PRODUCTIE TEAMLEADER MET TECHNISCHE AFFINITEIT 2 PLOEGEN - VASTE JOB
Manpower Group Belgium, Oostkamp, Brugge
PRODUCTIE TEAMLEADER HOOGTECHNOLOGISCHE PRODUCTIE OMGEVING - VASTE JOB regio BRUGGE OOSTKAMP. Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren adviseurs zijn gespecialiseerd in het zoeken en vinden van jobs voor technisch talent. Samen met jou gaan we op zoek naar je nieuwe uitdaging volgens jouw verwachtingen en competenties. Daarbij is het steeds ons engagement om jou verschillende job mogelijkheden aan te bieden onder meteen vast contract Op die manier bespaar je veel tijd en energie in deze moeilijke zoektocht, en kan jij een overtuigde keuze maken voor de toekomst van jouw loopbaan Voor een technologisch productiebedrijf zijn wij op zoek naar een productie teamleader. Na een doorgedreven opleiding on the job en extern, ben ja als productie teamleader verantwoordelijk voor het behalen van maximale productiviteit, de juiste kwaliteit, en andere productiedoelstellingen. Je coacht en motiveert productiemedewerkers en supervisors. Je volgt de dagelijks activiteiten op van je mensen, je evalueert hen, en staat in voor de verdere ontwikkeling van het team. Je doet verbeteringsvoorstellen om de productie zo optimaal mogelijk te organiseren en te leiden. Je hebt minstens een A2 diploma en hebt vooral het talent en het potentieel om een team te leiden en te versterken. Je bent van nature een initiatiefnemer en neemt zelfstandig beslissingen. Je hebt sterke leidinggevende competenties en weet mensen op een gepaste wijze te motiveren en te coachen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kan verwachtingen en instructies duidelijk overbrengen. Je bent resultaatgericht en gaat probleemoplossend te werk. Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een modern bedrijf die je werkzekerheid biedt. Een uitdagende functie binnen een boeiende innovatieve productieomgeving die oog heeft voor jouw opleidingsbehoeften en professionele ontplooiing. Realistische doorgroeimogelijkheden. Een aantrekkelijk verloningspakket met mooie extralegale voordelen. INTERESSE? Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan je cv naar dennis.verstraetemanpower.be of bel me even op 0471/110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis.
PRODUCTIE TEAMLEADER VASTE NACHT - VASTE JOB
Manpower Group Belgium, Wingene, Tielt
Client Description: PRODUCTIE SUPERVISOR VASTE NACHTPLOEG - VASTE JOB regio OOSTKAMP. Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren consultants ondersteunen technisch talent in het zoeken en vinden van hun nieuwe professionele uitdaging volgens eigen verwachtingen, competenties, en potentieel, dit steeds onder meteen vast contract. Voor onze klant, een groeiende internationale firma met een sterk product, zijn we op zoek naar een ploegleider / teamleader binnen productie voor de vaste nacht. Job Description: Als ploegleider / productie supervisor ben je verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde productieplanning. Je houdt belangrijke parameters onder controle zoals schroot, verbruik van productiemiddelen, stilstanden, mankracht, en tracht deze te optimaliseren. Je denkt mee na over verbeteringsvoorstellen zodanig het rendement te maximaliseren. Je geeft hierbij leiding aan een productieteam die je optimaal organiseert, motiveert en coacht. Candidate Profile: Je hebt reeds leidinggevende ervaring en bezit goede communicatieve vaardigheden, daarnaast ben je technisch onderlegt of heb je technische affiniteit. Je bent daarnaast sterk in organisatie en je neemt graag verantwoordelijkheid. Je bent flexibel om in de nachtploeg te werken. What Client Offers: Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur. Je komt terecht in een groeiende en stabiele productiefirma die investeert in jouw professionele ontwikkeling. Een dynamische en verantwoordelijke leidinggevende job. Je ontvangt een mooi salarispakket en extra's. INTERESSE? Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan je cv naar dennis.verstraetemanpower.be of bel me even op 0471/110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis.
PRODUCTIE TEAMLEADER MONTAGE EN LASWERKEN - VASTE JOB
Manpower Group Belgium, Maldegem, Eeklo
Client Description: PRODUCTIE TEAMLEADER MONTAGE EN LASWERK - VASTE JOB regio MALDEGEM EEKLO. Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres Door onze kennis van de markt, ervaring en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die past bij jouw verwachtingen en competenties. Via onze selectiedivisie start je steeds onder een onmiddellijk vast contract. Voor een toonaangevend en innovatief productiebedrijf, gespecialiseerd in metaalbewerking en machinebouw, gaan we op zoek naar een productie teamleader laswerken. Job Description: Als productie teamleader montage en laswerk sta je in voor de operationele leiding over jouw productieteam, de productieplanning, techniek, kwaliteit. Je organiseert de verschillende activiteiten zoals assemblage, puntlassen en lassen volgens de prioriteiten en de bezetting. Dit in samenwerking met jouw leidinggevende. Je geeft hierbij leiding over een team van een 15-tal medewerkers. Je coacht en motiveert hen over de kwaliteit en productiviteit. Je kijkt continu toe op de veiligheid, orde en netheid, en de geleverde kwaliteit van de producten. Je kijkt uit naar verbeteringen in productiemethoden. Je zorgt voor een duidelijke en volledige ploegoverdracht. Candidate Profile: Je bent technisch geschoold en hebt ervaring in een leidinggevende of coachende rol. Je hebt een goed technisch inzicht, kan goed technische tekeningen interpreteren, en montage- en meettechnieken toepassen. Je bent flexibel, neemt graag initiatief, en lost graag problemen. Je bent communicatief en kan een sterk team opbouwen en coachen naar de beste resulaten. Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten stellen. What Client Offers: Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een wereldspeler in zijn banche. Een groeiend en sterk bedrijf die je werkzekerheid biedt. Een verantwoordelijke en uitdagende job met ruimte voor eigen inbreng. Een verloning volgens jouw ervaring en competenties aangevuld met mooie extra's. INTERESSE? Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan je cv naar dennis.verstraetemanpower.be of bel me even op 0471/110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis.
Productie Manager
HR talents, België, BE
Milcobel is de grootste Belgische zuivelcoöperatie die de melk van 2.500 melkveebedrijven ophaalt en verwerkt tot kwaliteitsvolle zuivelproducten zoals melkpoeder, kazen, roomijs, boter en room. Consumer products & Services (CPS) is een cruciale business unit binnen de Milcobelgroep. CPS staat in voor de verwerking, productie en commercialisering van kazen, met als bekendste product Brugge Kaas. Met afdelingen in Brugge en Moorslede telt CPS een 440tal medewerkers. Voor de site in Brugge zijn wij ter versterking van hun productie team op zoek naar een Productie Manager. Jobomschrijving Als Productie Manager heb je de verantwoordelijkheid over ruim 150 werknemers, verdeeld in verschillende ploegen. Ondersteund door een aantal direct reports stuur je de productieactiviteiten en het team aan om de realisatie van de kwaliteits- en operationele doelstellingen van de site te garanderen. Je stuurt aan, coacht en ontwikkelt je medewerkers om de competenties, vaardigheden en knowhow optimaal te benutten en je team naar een hoger niveau te tillen. Je ziet toe op de uitvoering van het productieproces, doet voorstellen voor productieverbeteringen en volgt de objectieven en het budget op. Je streeft naar een optimale performance op het gebied van veiligheid, hygiëne, kwaliteit en efficiëntie en je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde KPI’s op dit vlak. Met het oog op continuous improvement analyseer je lopende werkprocessen, definieer je knelpunten en initieer je verbeteringen. Je staat in voor een goede communicatie tussen Productie en de andere departementen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager. Je beschikt over een Master Diploma Industrieel Ingenieur of Bio-Ingenieur en hebt reeds enkele jaren leidinggevende ervaring binnen de voedingsindustrie. Je bent een sterke hands-on people manager welke -door lead by example- mensen kan inspireren en enthousiasmeren. Je hebt een helikopterview en weet duidelijke prioriteiten te stellen en aan te pakken. Je werkt zowel goed in teamverband als zelfstandig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt energie van problemen te analyseren en gepaste oplossingen te vinden. Je bent leergierig en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Milcobel onderscheidt zich door te investeren in innovatie en medewerkers. In ruil voor jouw vakkennis & energie biedt Milcobel jou een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden en tal van opleidingen. Hiermee kunnen we het algemeen gebruik van deze website meten. Hiermee kunnen we relevante advertenties tonen Zorgen voor een optimale wisselwerking met sociale media zoals Youtube, Facebook of Instagram.
Leidinggevende voor de productieafdeling
vind!, België, BE, Wevelgem
Leidinggevende voor de productieafdeling Ben jij de productiemedewerker met leidinggevende capaciteiten die op zoek is naar een verantwoordelijke functie? Je draait mee in de dagelijkse productie van premixen en mineralen, dit houdt in dat er een zeer divers takenpakket voorhanden is: Het aanvullen van de silo's Vrachtwagens laden met de heftruck De afzakmachine bedienen, doseren en afwegen van de vulling. Potten van kleinere bestellingen nauwkeurig vullen met premixen en ze ook labelen. Daarnaast is er ook nog heel wat divers operatorwerk voorzien. Er is na het aanleren van bovenstaande taken de mogelijkheid op de besturing van de fabriek aan te leren via PLC. Bij afwezigheid van de productiechef kan je deze taken ook overnemen. Waar ga je werken? Bedrijf dat zich toespitst op R&D, productie en verkoop van voedingssupplementen voor verschillende diersoorten en op maat van de klant aanpast. Je volgde een TSO richting of bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent fysiek helemaal tip top. Je werkt nauwkeurig, hebt inzicht in het productieproces en hebt een goede portie verantwoordelijkheidszin Wat biedt jouw werkgever? Er wordt een goede opleiding voorzien met blijvende ondersteuning en scholing. In het loonpakket zijn er maaltijdcheques inbegrepen. Er is ook een kilometervergoeding met een maximum van 25 kilometer per dag. je komt terecht in een werkomgeving met een familiale sfeer waar het leuk werken is. Ben jij het talent dat wij zoeken? Ons TalentTeam komt graag met je in contact
Leidinggevende productieplanner
SUCCES JOBS, Izegem, Roeselare
Als productieplanner ben je verantwoordelijk voor zowel de dag- als de weekplanning. Aan de hand van de binnenkomende orders stel je op efficiënte wijze de productieplanning op. Je houdt hierbij rekening met de productiecapaciteit en de afgesproken levertermijnen. Als productieverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers op de werkvloer. Alsook het meedenken over efficiëntieverbeteringen op vlak van productie, planning en logistiek behoren tot jouw taken. Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s van de andere afdelingen in het bedrijf. Je kunt terugblikken op een relevante ervaring als productieplanner en je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Met jouw analytische en planmatige skills slaag je erin een zo efficiënt mogelijke planning op te maken. Je bent communicatief, gemotiveerd en enthousiast. Door jouw flexibiliteit en stressbestendigheid weet je ook bij onverwachte omstandigheden op een rustige manier de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben je hands-on, gemotiveerd en werk je gestructureerd. Je bent pc-vaardig, kunt vlot om met Excel, kennis van Navision is een meerwaarde. Jobgerelateerde competenties Domein: Beheer van productiestromen, de logistieke keten (supply chain) Risico’s voor productieonderbreking en bevoorradingsproblemen identificeren Oplossingen voorstellen Behoeften aan producten en materialen bepalen De fabricage plannen rekening houdend met de bestellingen, de productievereisten en onvoorziene situaties Gegevens met betrekking tot het beheer van de productiestromen optimaliseren De informatiesystemen actualiseren De lancering van de productiedocumenten uitvoeren en de voortgang van de fabricageorders opvolgen De activiteiten van een team coördineren Technische steun verlenen aan de productie, de logistiek, De uitvoering van de interne en in onderaanneming uitgevoerde activiteiten met betrekking tot de goederenbehandeling, de opslag en het transport controleren Veranderingen in een logistieke keten bepalen en voorstellen De conformiteit van bestellingen, verzendingen of leveringen controleren De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen Technische ondersteuning bieden bij de selectie van leveranciers of onderaannemers Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Samenwerken als hecht team Contactvaardig zijn Leervermogen hebben Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Een uitdagende job met verantwoordelijkheid en sociaal contact in een groeiende familiale onderneming met focus op innovatie en kwaliteit. Competitieve verloning en een dynamische en collegiale werkomgeving. Plaats tewerkstelling Professioneel (gerichte) bachelor (PBA) gelijkwaardig door ervaring. Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Talenkennis Nederlands (zeer goed) Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.