We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Support Ukraine 🇺🇦 during the Russian invasion. You can donate to the Ukrainian army through the official National Bank of Ukraine account or WayForPay service
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Communicatie Manager in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Communicatie Manager in Belgium"

1 200 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Communicatie Manager in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Communicatie Manager in Belgium getoond.

Indeling van de "Communicatie Manager" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Communicatie Manager in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Aanbevolen vacatures

Specialist Compensation & Benefits
Tempo-Team, erpe-mere, Oost-Vlaanderen
Jobomschrijving Voor een firma in Erpe-Mere, actief in de retail, zijn we op zoek naar een Specialist Compensation & Benefits. Je komt terecht in een warme HR familie en maakt deel uit van een jong en enthousiast team in volle expansie. Als Specialist Compensation & Benefits (Organisation, Structure & Systems) kom je terecht in een warme HR familie, je maakt deel uit van een jong en enthousiast team in volle expansie.-Je ondersteunt de (Project) Manager(s) in de uitwerking, implementatie en opvolging van projecten & processen binnen OSS. Dit kan gaan over Compensation & Benefits, systeemimplementaties, …).-Concreet betekent dit dat je instaat voor een verscheidenheid aan taken, zoals bv. het voorbereiden van communicatie, het opstellen van draaiboeken & handleidingen, het maken van verslagen & rapporten, het verzamelen en analsyeren van documentatie en cijfers, …-Daarnaast stel je KPI dashboards op, zorg je voor overzichtelijke verklaringen ten behoeve van de business, voer je data- en variantie-analyses uit en sta je in voor het onderhoud van het HR reporting Systeem.-Je neemt de uitwerking en implementatie van een aantal kleinere (deel)projecten voor jouw rekening, zoals bv. engagement survey, wellbeing initiatieven, absenteïsme, …-Tot slot ben je verantwoordelijk voor het uitwerken & updaten van HR-policies, rolbeschrijvingen, organogrammen, … Jouw aanbod -Je bent in het bezit van een masterdiploma en koppelt daaraan enkele jaren ervaring binnen HR.-Ervaring binnen Comp en Ben, Hard HR en sociale wetgeving zijn een pluspunt.-Je hebt een goede kennis van Excel, affiniteit met HR systemen en reporting tools zijn een troef.-Je kan zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid.-Je hebt een sterk analytisch denkvermogen.-Je bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en bent oplossingsgericht ingesteld.-Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, en hebt kennis van het Frans. Wat bieden wij? Je krijgt meteen een vast contract bij de firma. Verder is er een aantrekkelijk salaris, tal van extra voordelen, een grondige opleiding om een goede start te verzekeren en een uitdagende job. De hoge anciënniteit cijfers, de sterke idealen, een dynamische werksfeer en aangename bedrijfscultuur maken deze job écht de moeite waard.
Junior Digital Marketing Manager
Tempo-Team, lummen, Limburg
Jobomschrijving FrieslandCampina levert consumentenproducten, zoals melk, yoghurt, kaas, kindervoeding en desserts, producten voor de professionele markt, waaronder room- en boterproducten, ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector. We hebben vestigingen in 32 landen en exporteert naar meer dan honderd landen wereldwijd. - Je ondersteunt de market managers bij het ontwikkelen en uitvoeren van de communicatie- en activatieplannen voor de kanalen horeca en bakkerij:- Je levert een actieve bijdrage, informatie en ideeën voor het strategisch proces- Je zet strategische plannen om in activiteiten en zorgt ervoor dat de marketing activiteitenkalender uitgevoerd wordt zoals gepland. - Je ondersteunt sales (account managers en vertegenwoordigers) met de juiste tools & argumenten en bouwt op die manier een sterke relatie met sales:- Je focust op de ROI van tailor made campagnes voor klanten- je analyseert de resultaten en doet voorstellen voor verbeterpunten.- Je bent verantwoordelijk, samen met de account manager, voor het briefen, opvolgen en opleveren van tailor made activiteiten bij klanten.- Je analyseert de resultaten van de marketing campagnes/activiteiten en stelt verbeteringen voor waar nodig in functie van ROI.o Digitaal:- Je beheert het digitale ecosysteem, inclusief sociale media campagnes. - Je beheert de lead kwalificatie in Salesforce - Je beheert het up to date houden van de website debic.com: recepturen in de database, instaan voor mailings, campagnes, etc...- Je analyseert de online campagnes en geeft aanbevelingen voor toekomstige verbeteringen en ontwikkelingen. o Diverse activiteiten:- Ondersteuning bij de organisatie van handelsbeurzen, workshops, etc ...- Praktische opvolging van marketing acties- Coördinatie en opvolging van de mediaplanning - Ondersteunen van de Market Managers m.b.t. inkoop van premiums en opvolging van fulfilment agency Jouw aanbod - Je hebt kennis van het Nederlands, Frans & Engels- Je bent bij voorkeur in het bezit van een Master in marketing of bent een Bachelor met een eerste werkervaring- Je hebt enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie, bij voorkeur in FMCG- Je bent digitaal onderlegd: je hebt kennis van social media, inclusief tools & analytics- Je hebt kennis van MS Office toepassingen- Je bent een teamplayer maar kan evengoed planmatig en zelfstandig werken- Je bent iemand die goed het overzicht weet te behouden. Wat bieden wij? - Je start meteen met een vast contract van onbepaalde duur- Je werkt in een filevrije omgeving- Je krijgt een marktconform loon aangevuld met een pak extra-legale voordelen (hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques twv €8,- , ecocheques, sport- en cultuurcheques)- Naast je wettelijk verlof 6 ADV dagenWij bieden een uitdagende job in een internationaal bedrijf dat sterk inzet op persoonlijke ontwikkeling en groei