Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Uitvoerder van zwaar materieel in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Uitvoerder van zwaar materieel in Belgium"

2 500 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Uitvoerder van zwaar materieel in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Uitvoerder van zwaar materieel in Belgium getoond.

Indeling van de "Uitvoerder van zwaar materieel" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Uitvoerder van zwaar materieel in Belgium getoond.

Aanbevolen vacatures

Uitvoerder/projectleider
Patina dakdenkers, , be
Voor onze renovatietak zijn wij opzoek naar een uitvoerder/projectleider! Deze functie bestaat uit werkvoorbereiding en uitvoering. In jouw werkvoorbereidende rol zorg je ervoor dat alles voor je uitvoerende collega’s tot in de puntjes is geregeld. Hierbij heb je dus een cruciale rol met veel afwisseling. Of het nou een groot of klein project is, jouw inzet maakt het tot een succes!In jouw uitvoerende rol stuur je de ploegen aan die de werkzaamheden uitvoeren. Je bent de onmisbare schakel tussen de calculatie en de werkzame ploegen. Hierbij adviseer, coördineer en bewaak je de voortgang van de uitvoering van jouw projecten. Van planning, personele bezetting, materieel en materiaal, contract wijzigingen en het waarborgen van de Patina werkwijze; jij regelt het allemaal! Dit bieden we jou Een fulltime baan met een salaris tussen 3500-4500 euro afhankelijk van kennis en ervaring;Auto van de zaak, laptop en telefoon;Een arbeidsvoorwaardenpakket waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen en 6 extra ingeroosterde vrije dagen;Via ons interne programma bieden wij mogelijkheden om bij te leren en door te groeien;Een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid en vrijheid en toch werken in een team;Partner en wezen verzekering. nog steeds enthousiast? check dan nog even de volgende functie-eisen: Afgeronde technische opleiding (MBO/HBO);Werkervaring in soortgelijke functie is een pre (AutoCad);Technisch en administratief onderlegd;Geldig Rijbewijs B;Oog voor service en kwaliteit;Goede communicatieve vaardigheden.