We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Supervisor voor appartementonderhoud in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Supervisor voor appartementonderhoud in Belgium"

4 376 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Supervisor voor appartementonderhoud in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Supervisor voor appartementonderhoud in Belgium getoond.

Indeling van de "Supervisor voor appartementonderhoud" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Supervisor voor appartementonderhoud in Belgium getoond.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Supervisor voor appartementonderhoud"

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Supervisor voor appartementonderhoud in Belgium getoond.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Supervisor bouwen. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 4376 eur. Op de tweede plaats staat Vastgoedbeheerder met het loon van 1118 eur en op de derde plaats staat Airconditioning Coördinator met het loon van 1056 eur.

Aanbevolen vacatures

PRODUCTIE SUPERVISOR| Internationaal icoon Oil & Gas (BE)
Fuse Engineering, Antwerpen
Gelegen in het mooie Antwerpen is deze innovatieve en dynamische onderneming een begrip binnen de Oil & Gas industrie. Vanuit hun vestiging in Antwerpen zijn ze verantwoordelijk voor alles binnen het Europees grondgebied valt. Na een absoluut succesjaar waar hun omzet steeg met een 25% zijn ze dringen op zoek naar een empathische productie supervisor/manager die weet van aanpak. Ben jij dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij verantwoordelijk bent voor het volledig productie departement in dagdienst? Een functie waar jij mee bouwt aan de toekomst van deze gespecialiseerde multinational en de diverse/complexe projecten? Aarzel dan zeker niet en neem contact met ons op Jobomschrijving Je bent verantwoordelijk operationele activiteiten: productie, onderhoud, personeelsbeleid en investeringen Je organiseert de productieplanning en controleert het verloop van de operaties Je analyseert de energie- en verbruikskosten van zowel de grond- als hulpstoffen Op basis van een risico-gebaseerde aanpak werk je aan de verbetering van de veiligheids- en mileuaspecten Je formuleert investeringsvoorstellen ter verbetering van productiviteit, rentabiliteit, kwaliteit en veiligheid Profiel Je behaalde een bachelor of master diploma in een technische of wetenschappelijke richting of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minimum 3 jaar relevante werkervaring Aanbod Een bruto jaarsalaris rond 70 000 EUR afhankelijk van jouw werkervaring Maaltijdcheques van 8 EUR zodat je elke dag je favoriete lunch kan bestellen op het werk Ecocheques van 250 EUR die je kan gebruiken voor openbaar vervoer of ecologische huishoudproducten. Je kan zelfs het bedrag spenderen aan een nieuwe fiets Hospitalisatieverzekering om bij tegenslag bij te dragen aan ziektekosten Groepsverzekering voor een extra maandelijkse bijdrage tijdens je pensioen zodat je dan optimaal kunt genieten van je vrije tijd Flexibele werkuren waarmee je tijdens de spitsuren files kan vermijden en op die manier kan je je dagschema aanpassen op basis van je starttijd GSM en laptop die je werk efficiënter maken en je zowel op het werk als privé kunt gebr Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be