We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Airconditioning Coördinator in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Airconditioning Coördinator in Belgium"

1 056 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Airconditioning Coördinator in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Airconditioning Coördinator in Belgium getoond.

Indeling van de "Airconditioning Coördinator" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Airconditioning Coördinator in Belgium getoond.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Airconditioning Coördinator"

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Airconditioning Coördinator in Belgium getoond.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Supervisor voor appartementonderhoud. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 4376 eur. Op de tweede plaats staat Supervisor bouwen met het loon van 4376 eur en op de derde plaats staat Vastgoedbeheerder met het loon van 1118 eur.

Aanbevolen vacatures

Coördinator duurzaamheid & milieu (m/v)
Actiris,
Drylock Technologies, met hoofdzetel in Zele, is een innovatieve, snelgroeiende producent van babyluiers, dameshygiëne en incontinentieproducten. Sinds de oprichting in 2011 groeide Drylock Technologies uit tot een wereldspeler met meer dan 3.000 medewerkers en 80 productielijnen op 9 productielocaties in Tsjechië, Italië, Spanje, Rusland, US en Brazilië. Een constante focus op innovatie, een hypermodern machinepark en een efficiënt en dynamisch team zorgen ervoor dat onze klanten elke dag opnieuw worden voorzien van de meest geavanceerde producten in de markt.Je werkt in een functionele organisatie die verantwoordelijk is voor het breed ondersteunen van de milieuveiligheids- en duurzaamheidsprogramma's voor Drylock. Je leidt de ontwikkeling van toegepaste milieuwetenschap, milieubeheer en duurzaamheid. Als de Coördinator duurzaamheid & milieu zal je: Implementeren, uitvoeren en beheren van de praktische aspecten van de bescherming van milieu- en productbeheer in de Drylock hygiëne business. Productveiligheid en milieubescherming onderdeel maken van de levenscyclus van onze producten en het productieproces. Definiëren van de praktische aanpak van nieuwe en bestaande regelgeving, richtlijnen, labels en industriestandaarden op product- en grondstoffenniveau in samenwerking met leveranciers en externe laboratoria. Optreden als vertegenwoordiger in de wereldwijde branchevereniging (o.a. Edana) en externe belanghebbenden. Fungeren als het technisch kenniscentrum ter ondersteuning van bedrijfscategorieën, innovatie-initiatieven, klanten en externe toxicologische laboratoria. Ondersteunen van de ontwikkeling van circulaire economie zoals Cradle to Cradleproces, LCA en duurzaamheidsetikettering als EU-Ecolabel, Blau Angel etc. Team speler worden in een klein gepassioneerd flexibel team op de R&D-afdeling, waar je vertrouwen krijgt en je eigen projecten trekt. Profil Bachelor- of masterdiploma in biomedische of milieuwetenschappen / techniek, (bio)chemieen/of aanverwante subdisciplines Ervaring in regelgevende bedrijven en kaders - REACH is een pluspunt Brede interesse in chemie / wetgeving en circulaire economie Flexibele werkende spirit Het nemen van ownership met een kritische en nauwgezette houding Organizatorische vaardigheden om kleine taken parallel aan de langetermijn visie te behandelen Vloeiend Nederlands en Engels - Basiskennis van het Frans 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een plus Bereid om 10-20% reizen Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
Coördinator schoonmaak & logistiek (m/v)
Actiris,
Algemeen doel van de functie Het leiden en organiseren van de schoonmaak- en logistieke ploeg teneinde de hygiëne, orde en netheid te waarborgen enerzijds en de logistieke stromen effectief en efficiënt te organiseren anderzijds in alle voorzieningen van de vereniging. Profil Specifieke vereisten Middelbaar onderwijs vereist, een bachelorsdiploma speelt in je voordeel Ervaring in schoonmaak en/of logistieke processen is een troef Ervaring als leidinggevende is een troef Algemene vereisten Zelfstandig Flexibel Dienstbaar Opmerkzaam Stipt/disciplinair Financieel inzicht Teamspeler Communicatief Stressbestendig Klantgericht Vlot Nederlandstalig Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
BIM Coördinator regio Geel at People 4 Projects bvba
People 4 Projects bvba, Antwerp, Geel
P4P zoekt een BIM Coördinator regio Geel.FUNCTIEBESCHRIJVING:Als BIM Coördinator ben je onderdeel van het werfteam. Assisteren en ondersteunen van het werfteam inzake alle BIM gerelateerde items (algemene werfvoorbereiding, opvolgen van gerealiseerde hoeveelheden, uitwerken van vorderingsstaten, data-verzameling inzake verrekeningen, opmaak as-built, …)Deelnemen aan intern werfoverleg en coördinatievergaderingen, waar je knelpunten en oplossingen bespreektZorgen voor een constante kwaliteitsverbetering van de modellen. Toetsen modellen op vlak van consistentie, signaleert tegenstrijdigheden, gaat proactief op zoek naar verbeteringen en optimalisaties (samen met de werkvoorbereiding)Bijdragen aan het leer- en verbeteringsproces in ons bedrijf. Zorgen voor dat ‘BIM’ verankerd wordt in de orgaatie en dat het een vanzelfsprekendheid wordt in alle afdelingenJe werkt zowel op kantoor als op wervenAansturen van 2 junior BIM ModelleursUW PROFIEL:Bachelor of Master/Ingenieur Bouwkunde of ArchitectuurKennis van diverse BIM softwareprogramma’s zoals oa. Revit, Solibri, ….Grote interesse in de technische kant van het bouwen, je hebt een sterk ruimtelijk inzichtVloeiend in het NederlandsAANBOD:Een uitdagende, innovatieve job in een groeiend en bloeiend bedrijf dat constant in beweging is.Een no-nonsense omgeving, waarin eigen ideeën en initiatieven echt het verschil maken.Een vast contract voor onbepaalde duur en werkzekerheid.Een interessant salaris, aangevuld met een zeer uitgebreid pakket extralegale voordelen (firmawagen, verzekeringen, maaltijdcheques, ...).CONTACT:Peter Weyns, jasper.sneyders@p4p.beMobile: +32491869950BIM Coördinator, BIM Modelleur, Bachelor, Master, Bouwkunde, Architectuur, Industrieel Burgerlijk Ingenieur Bouw, Revit, Solibri, Kempen, Olen, Geel, Herentals
Coördinator Service Herstellingen
Vivaldi's Construct, Hamont-Achel, Maaseik
Onze klant te Hamont-Achel, gespecialiseerd in metaalwerken zoekt een Coördinator Service en Herstellingen. Jouw takenpakket als coördinator service en herstellingen: Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de dienst Service en Herstellingen. Het betreft onderhoud, reparaties, aanpassingswerken en interventies voor projecten (bijvoorbeeld kleine wijzigingen, schadegevallen, advies) Je volgt deze werken op vanaf het eerste contact t.e.m. betaling door de klant. Je calculeert en stelt, in overleg met de commerciële dienst, offertes op van de werken en volgt deze op. Je verzorgt de technische voorbereidingen met ondersteuning van een collega werkvoorbereider en plaatst de nodige bestellingen bij leveranciers. Je organiseert en plant de interventies en de uit te voeren werken, en stuurt daarbij een service monteur aan en eventuele onderaannemers. Je volgt productieorders op in samenwerking met de werkplaatsleider Productie. Je rapporteert aan de operations manager. Je beschikt over een technische bachelor opleiding (of gelijkwaardig door ervaring). Je bent in kei in het organiseren en opvolgen van verschillende activiteiten en kan op een vlotte manier communiceren met klanten, leveranciers, collega’s. Jouw analytische vaardigheden maken dat je snel inzicht hebt in problemen en processen. Kennis van autocad is een voordeel evenals ervaring in metaalschrijnwerk. Je komt terecht in een stabiele familiale KMO. Een marktconform salarispakket is voorzien en je kan rekenen op een (interne) opleiding(en) en ondersteuning. Je werkt in een filevrije en aangename omgeving. Vul je e-mail adres in en ontvang als eerste de jobs die voldoen aan je zoekopdracht Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt om mij jobs voor te stellen.
Validation coördinator - pharma in Temse
SD Worx Staffing Solutions, België, BE
Functieomschrijving Voor een sterkgroeiende internationale Pharmagigant, gaan wij op zoek naar een Validatie Coördinator. Heb jij met jouw masterdiploma een stevige wetenschappelijke basis? Sta jij planmatig sterk en schrikt een flinke boterham documentation jou niet af? Weet de pharma-industrie jou bovendien enorm te boeien? Dan ontmoet ik jou graag Voor een dynamisch consultancy bedrijf kijkt SD Worx Career Solutions uit naar een validation coördinator met eerste ervaring voor de ruime Puurs. Wat jou precies te wachten staat als validation coördinator? Wel Planning en voorbereiding van projecten Alsook validatie en coördinatie van projecten, waarbij jij een globaal overzicht tracht te behouden Adviseren van projectleiders ivm deadlines, risico's, etc. Eerste aanspreekpunt voor diverse projecten Ondersteuning bij audits Hierbij heb jij diverse contacten met productie, production support, product support, etc. Profiel en vaardigheden Als validation coördinator heb jij volgende troeven in huis: Een masterdiploma in wetenschappelijke richting Aansturen van mensen voelt natuurlijk aan Eerste ervaring binnen validatie Vlotte talenkennis Nederlands én Engels Uiteraard sta jij planmatig sterk en ben jij stressbestendig Dynamische kmo die inzet op professionaliteit Zeer aangename werksfeer Training en opleidingen op maat Diverse mogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal Aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen (gsm, maaltijdcheques, onkostenvergoedingen ) Bedrijfswagen met tankkaart Dit betreft een vaste indienstname, de contractvorm is te bespreken met onze klant Elke week onze nieuwe vacatures in jouw inbox? Schrijf je hier dan in: Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens gebruikt worden voor het ontvangen van wekelijkse nieuwsbrieven met jobaanbiedingen van de groep SD Worx Staffing & Career Solutions - Holding NV en haar verschillende merken. Uitschrijven kan onderaan elke mail of via be.privacy.scssdworx.com. Privacy Verklaring Deze functie staat open voor iedereen. Erkenningsnummers VG: VG 1570/BU WG: W.DISP.682 - W.RE.682 - W.RS.682 - W.SO.682 BHG: 00396-405-20130225, 00396-406-20130228, 20018-405-20190409 DG: DG-LAV-024
Coördinator laboratorium voor medische genetica
UZ Brussel, België, BE
Coördinator laboratorium voor medische genetica Het Centrum voor Medische Genetica is een van de 8 erkende Centra voor Menselijke Erfelijkheid in België. Dit Centrum organiseert raadplegingen voor erfelijkheidsadvies, voert genoomdiagnostiek uit en verricht wetenschappelijk onderzoek. Het Centrum voor Medische Genetica heeft een specifieke expertise ontwikkeld in reproductieve genetica en pre-implantatie genetische diagnostiek en bekleedt in deze domeinen een vooraanstaande rol op wereldvlak. Het laboratorium bestaat uit een 15-tal wetenschappers, 5-tal bio-informatici en een 40-tal medisch laboratoriumtechnologen die verantwoordelijk zijn voor 30.000 genetische testen. Onze ambitie is een performante dienstverlening te leveren met korte doorlooptijden van genoomdiagnostiek. In samenwerking met het medisch diensthoofd Medische Genetica, aan wie je rapporteert, coördineer je de dagelijkse werking en organisatie van het laboratorium voor medische genetica, zowel op administratief vlak als inzake klinische activiteiten. In overleg met de labocoördinator van BRIGHTcore (de VUB-ULB genomics core) & AMPLiUZ (het UZ Brussel moleculair platform) hou je je zich bezig met onderzoek en ontwikkeling. Door uw kennis en ervaring draag je bij tot een stimulerende omgeving voor wetenschappelijk onderzoek en zorg je mee voor de verdere ontwikkeling van het academisch niveau en voor de introductie van nieuwe technologieën in het laboratorium. In overleg met het medisch diensthoofd Medische Genetica en met de labocoördinator van BRIGHTcore & AMPLiUZ coördineer je de uitvoering van de goedgekeurde beleidsplannen en begroting, in lijn met de strategie, de prioriteiten en de richting waarin de dienst /het project moet gaan, zowel op het vlak van de labo-klinische zorg als wat betreft het wetenschappelijk werk en de onderwijsactiviteit. Je stuurt de wetenschappelijke medewerkers, medisch laboratoriumtechnologen, andere medewerkers en stagiaires verbonden aan het laboratorium aan. Je besteedt de nodige aandacht aan people management en creëert een stimulerende werkomgeving voor de laboratoriummedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de permanente vorming van de personeelsleden van het laboratorium. Je hebt een master diploma in wetenschappen, bio-ingenieurswetenschappen of biomedische wetenschappen of gelijkwaardig Je beschikt over de nodige kennis en relevante ervaring inzake medische genetica en laboratoriumtechnieken. Je bent een actief onderzoeker met een bewezen track record en een doctoraat op proefschrift. Je geeft blijk van een efficiënt organisatievermogen en goede didactische, leidinggevende en managementkwaliteiten. Je hebt ervaring of belangstelling in peoplemanagement. Een bijkomende managementopleiding strekt tot aanbeveling of je bent bereid deze te volgen. Je beschikt over een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van Frans en Engels. Een voltijds (of minimum 0.9 FTE) contract van onbepaalde duur. Extralegale voordelen: Aanvullend pensioenfonds; Hospitalisatieverzekering, inclusief tegemoetkoming in ambulante zorgen in het UZ Brussel; Verzekering gewaarborgd inkomen; Tussenkomst in vervoersonkosten: Volledige terugbetaling openbaar vervoer Fietsvergoeding Kilometervergoeding voor wagens Mogelijkheid tot fietsleasing voor woon-werkverkeer Verminderde tarieven in het bedrijfsrestaurant; Toegang tot parking aan het ziekenhuis en afstandsparkings aan afrit 9 (Jette) en het researchpark in Zellik; Toegang tot 'Benefits at Work'- personeelskortingen; 27 vakantiedagen; Attractiviteits- en eindejaarspremie; Het UZ Brussel vormt samen met de Vrije Universiteit Brussel en Erasmushogeschool Brussel de Brussels Health Campus. Op deze campus, gelegen tussen afrit 9 van de Brusselse ring en het Laarbeekbos, zijn ook een kinderkribbe (volgens K&G-systeem), kinderopvang in de vakanties, een lagere school en een fitnesscentrum gelegen. Solliciteer online via onderstaande link. Met vragen kan je terecht op de personeelsdienst op het nummer: 02 801 24 25 Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in en ontvang een job-alert voor jobs die jou interesseren. E-mailadres.
Service Coördinator Hijs- en Heftechniek
Primoteq, België, BE
Service Coördinator Hijs- en Heftechniek (Nederweert) Waar ga je werken? Primoteq is een toonaangevend servicebedrijf voor productiemiddelen in de (maak)industrie, gespecialiseerd in Hijs- en Heftechniek, Metaalbewerkingstechniek en Lasersnijtechniek. Wij leveren meetbare toegevoegde waarde door het inzetten van hoogwaardige onderhoudsexpertise, waarbij wordt gestreefd naar het realiseren van de laagste integrale productiekosten. Dit wordt bereikt middels klantspecifieke onderhoudsconcepten (Excellent Maintenance). Primoteq werkt vanuit 4 regiovestigingen: Hengelo (hoofdkantoor), Rotterdam, Nederweert en Geleen. Wat ga je allemaal doen? In de functie van Service Coördinator ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en doelmatig plannen van onze Service Technici en het coördineren van de uit te voeren werkzaamheden: • Het verzorgen van de werkvoorbereiding, waaronder het bestellen van benodigde onderdelen, materiaal en materieel; • Het beheren van de (administratieve) afhandeling – van orderaanmaak tot aan het gereed melden van de uitgevoerde werkzaamheden; • Het ondersteunen van de Service Managers bij het maken van kostprijsberekeningen voor uit te voeren werkzaamheden; • Het bewaken van de kalibratie-/keuringstermijnen van de eigen hijsmiddelen en gereedschappen; • Toezien op de orde en netheid in onze werkplaats en afhandelen van goederenontvangst. Wat heb jij ons te bieden? • Een afgeronde technische opleiding en minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur kennis van hijs- en heftechniek; • Je hebt kennis van administratieve en logistieke processen gericht op financiële orderbewaking, planning, bestellingen en urenregistratie; • Je hebt uitgebreide ervaring met ERP-software en MS-office; • Je beschikt over goed ontwikkelde sociale- en communicatieve vaardigheden; • Je bent klantvriendelijk, leergierig, zelfstandig, slagvaardig, resultaatgericht, flexibel qua inzetbaarheid en bereid incidenteel te reizen tussen de diverse Primoteq-locaties; • Je bent in het bezit van rijbewijs B (heftruckrijbewijs is een pré). Wat hebben wij jou te bieden? Een uitdagende functie in een dynamisch en innovatieve organisatie Het arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, waaronder; 40 verlofdagen en een passend salaris op basis van kennis en ervaring. Ook heeft Primoteq een uitgebreid opleidingsprogramma. Naast de verplichte veiligheidsopleidingen bieden wij ruime mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling met de visie op de toekomst. Direct reageren? Stuur een korte motivatie en jouw CV per e-mail naar hrprimoteq.com. Wil je meer over deze uitdagende functie weten, bel dan even met Stefan Simmer (06 20 41 57 63). We zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatiefvaardige Service Coördinator HHT, werkzaam vanuit ons kantoor in Nederweert. Stefan Simmer - Service Manager Operations Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interesse in deze functie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Coördinator Frontoffice directie Ledenrelaties
Bond Moyson, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
voltijds - onbepaalde duur reageer voor 21-03-2021 Delen via Je tekent een beleid uit voor de continue verbetering van de front (bestaande uit kantoren, contact center, integratie digitale instrumenten en Full Service-dienstverleningsmodel) op het vlak van algemene dienstverlening op basis van vastgelegde kwaliteitsnormen. Je integreert de digitaliseringsmogelijkheden van onze visie (zoals toekomst contact center, inrichting verschillende kantoortypes, …) en werking, zowel ten behoeve van het lid als ten behoeve van de medewerker. Je speelt een centrale rol voor de werkgroep Front en staat in voor het voorbereiden, voorzitten en opvolgen. Je definieert de rollen en taken in de frontwerking en positioneert dit binnen end-to-end processen. Je zorgt voor interne rapportering over de evoluties i.k.v. de frontwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de betrokken diensten binnen het departement, zowel op vlak van organisatie frontwerking als op vlak van beleidsinformatie front. Je neemt deel in diverse interne en externe overleg- en beslissingsorganen. Je bezit in bezit van een universitair of bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt ervaring met de werking van een ziekenfonds. Je kan strategisch denken omzetten in operationalisering. Je bent een echte teamplayer en kan enthousiasmerend werken. Je bent klantgericht, proactief en innovatief. Je werkomgeving De directie Ledenrelaties vertaalt administratieve regels naar een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze leden. Optimale ledentevredenheid is onze opdracht Ons aanbod Je krijgt de kans om te werken in een organisatie met een breed maatschappelijk engagement. Wij zijn gevestigd in hartje Brussel op wandelafstand van het treinstation Brussel-Centraal. Wij bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur in een stabiele werkomgeving met een uitgebreid vormingsaanbod. Je werkt in een voltijdse 36-urenwerkweek met vrije namiddag en toekenning van 6 ADV dagen. Het aantal vakantiedagen groeit mee met je anciënniteit binnen de organisatie. Ons glijdend uurrooster zorgt voor een evenwicht tussen werk en vrije tijd. Bovendien kan je op geregelde tijdstippen van thuis uit werken. Je krijgt aantrekkelijke extralegale voordelen: maaltijdcheques, een groepsverzekering, 100% vergoeding woon/werkverkeer (aan tarief openbaar vervoer) en een hospitalisatieverzekering bij één van onze ziekenfondsen. We wakkeren je teamspirit aan met ons personeelsfeest en andere leuke activiteiten. Op basis van je motivatiebrief en CV gebeurt een eerste selectie. Zo krijg je meteen antwoord en plannen we eventueel een gesprek in. Van zodra wij de geschikte kandidaat vinden sluiten wij de vacature af. Solliciteren doe je door onderaan je gegevens achter te laten, uiterlijk op 21/03/2021. Voeg zeker ook je cv en motivatiebrief toe. Lukt het opladen van cv en motivatiebrief niet? Mail beide documenten naar vorming.selectiesocmut.be. Voor bijkomende inlichtingen contacteer je Maaike Geryl, Directeur Ledenrelaties (maaike.gerylsocmut.be) Wij moedigen iedereen aan om te solliciteren. Kwaliteiten en competenties zijn belangrijker dan afkomst, leeftijd, geslacht of arbeidshandicap. Ons ziekenfonds engageert zich voor de gezondheid en het welzijn van iedereen. Dagelijks ijveren wij voor een toegankelijke en betaalbare ziekteverzekering. Want … Iedereen telt mee. Altijd. Solliciteer voor deze vacature Voornaam Naam Slechts één bestand. 5 MB limiet. Toegestane types: pdf. Slechts één bestand. 5 MB limiet. Toegestane types: pdf.
Aftersales Service Coördinator - VAST CONTRACT
Manpower Group Belgium, Temse, Sint-Niklaas
Client Description: Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en wij zijn gespecialiseerd in technische vacatures. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract. Voor onze klant - een sterke speler in grondverzetmachines - zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Aftersales Service Coördinator : Job Description: Als Aftersales Service Coördinator kom je terecht op de afdeling Aftersales. Op deze afdeling werken een 5-tal techniekers die instaan voor de dienst na verkoop in geheel België en Luxemburg. De dienst na verkoop omvat het verzorgen van het technische onderhoud en de depannages aan graafmachines en verdichtingsmateriaal. Als leidinggevende neem je een centrale rol in het team. Na een grondige inwerking zal jouw takenpakket het volgende omvatten: De dagelijkse aansturing van het team. Het opstellen en het actualiseren van de planning van de techniekers. Het bieden van technische ondersteuning aan de techniekers bij het uitvoeren van hun activiteiten en de eventuele bijsturing ervan. Telefonische bijstand geven aan de klanten om storingen te verhelpen. In beperkte mate zal je ter plaatse bij de klant betrokken worden bij het uitvoeren van depannages en indienststellingen van nieuwe machines. Candidate Profile: Je bent in het bezit van een technische bachelor elektriciteit of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 5 jaar werkervaring voorleggen. Een eerdere ervaring als service technieker of engineer is een plus. Een kennis van grondverzetmachines is een troef. Je bent in staat om jouw technische kennis over te brengen aan technische medewerkers bij o.a. de analyse van de probleemstelling en de oplossing ervan. Je beschikt over een mensgerichte leidinggevende stijl en kan een team doen groeien. Je beschikt over een vlotte kennis van het Nederlands en het Frans. Je bent bereid om ook zelf, weliswaar in zeer beperkte mate, de handen uit de mouwen te steken. What Client Offers: Een functie met verantwoordelijkheid en uitdagend takenpakket. Het opnemen van een centrale positie in een goed functionerend team. Het bijdragen aan de optimale werking van de organisatie hetwelk van wezenlijk belang is voor de mensen die ervan afhankelijk zijn. Een marktconform loon aangevuld met een groepsverzekering, maaltijdcheques, GSM en laptop. Grondige opleiding en constante bijscholingsmogelijkheden Interesse? Neem dan snel contact met ons op Consultant: Lothar De Vos Maak een profiel aan op onze “Manpower Website” en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt. Voor meer informatie, bel me op het nummer 0485676046 of stuur een e-mail naar lothar.devosmanpower.be
QC Coördinator (IWE of IWT) Antwerpse Haven
People for Projects, Antwerpen
P4P zoekt een QC Coördinator (IWE of IWT) Antwerpse Haven . Als QC Coördinator (IWE of IWT) Antwerpse Haven bestaat je takenpakket uit: Uitvoeren inspecties ivm het opvolgen van geldende procedures Toekijken op het correct toepassen van normeringen en aanvaardingscriteria Opstellen en opvolgen kwaliteitsplan Controleren van tekeningen Controleren van aangeleverde materialen on site Beoordelen van de materiaalcertificaten en toevoegen aan opleveringsdossier Uitvoeren van inspecties en keuringen (in de field en bij toeleveranciers) Begeleiden van NDO firma’s Opvolgen van projecten (voorbereiding tot oplevering) Communiceren met alle betrokken partijen Screenen van opleidings- en bijscholingsbehoeftes wat betreft kwalificaties en competenties Bij voorkeur een eerste relevante werkervaring Kennis van lastechnieken Vloeiende communicatie in Nederlands Kennis Engels Groeiende, gezonde onderneming Opleidings- en doorgroeimogelijkheden 20 vakantiedagen aangevuld met 12 ADV dagen Aantrekkelijk verloning aangevuld met extralegale voordelen (o.a. bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering) Antwerpen Oudeleeuwenrui 7 bus 8 2000 Antwerpen
Coördinator Projecten in de Bouw
McFleming Rekrutering, Roeselare
KMO 50-250 medewerkers Bouw: Kantoren / Winkel / Zorgcentra/ Scholen Bouw: Residentieel / Woning en Appartementsbouw West Vlaanderen, Harelbeke Solliciteren Bedrijfsprofiel Onze klant is een bouwbedrijf met reeds een lange geschiedenis. Ze zijn actief in de residentiële, zorg en kantoorbouw. Daar ze beschikken over een eigen schrijnwerkerij voor zowel de binnen als buiten schrijnwerkerij kunnen ze totaalprojecten voeren van ruwbouw tot afwerking. Daarnaast beschikken ze ook over een afdeling houtskeletbouw. Ze maken deel uit van een groter geheel, maar zijn nog steeds familiaal getint. Om aan de groeiende vraag van de klant te kunnen voldoen zijn ze op zoek naar collegiale medewerkers met een passie voor het bedrijf en de bouw. Als Coördinator Projecten in de Bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je bent de verantwoordelijke voor de aan jouw toegewezen bouwprojecten (ruwbouw en afwerking) en bent veelvuldig aanwezig op de werf. Je geeft leiding aan een werfleider en een team eigen vakmannen. Indien nodig stuur je ook de eventuele onderaannemers aan. Je vertaalt de bouwplannen naar de praktische uitvoering op de werf. Ook sta je in voor een tijdige afroep van materialen en materieel. Je zorgt voor een kwalitatieve en tijdige oplevering van je projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de architect, bouwheer en alle betrokken partijen. Je ziet er op toe dat de geldende veiligheids en milieu regelgeving gevolgd worden. Voor de opportuniteit van Coördinator Projecten in de Bouw zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten met een Medior ervaring en bij voorkeur in het bezit van een diploma op Bachelor of Master niveau in een bouwkundige richting. Je hebt reeds een eerste ervaring als projectleider bij grote gebouwen. Je bent een goede planner en bereidt je projecten grondig voor. Je onderhoudt goede contacten met de diverse partijen. Je bent een teamplayer en innovatief. Je bent vlot met een pc. Je houdt van een open communicatie. Je werkt graag bij een familiale onderneming met al de nodige middelen beschikbaar. Persoonlijke competenties: Leidinggeven,People Management,Organisatorisch sterk,Nauwkeurig,Milieu en veiligheidsbewust,Collegiaal. Bij voorkeur ben je woonachtig in de buurt van: Kortrijk,Waregem,Deinze Functie keywords: Projectleider, Ruwbouw, Woonzorg, kantoren, Appartementsgebouwen, Afwerking Arbeidsovereenkomst : Vast Contract Onbepaalde Duur. Loonvoorwaarden : Loon Bespreekbaar,Extra Legale voordelen,Wagen met Tankkaart,Maaltijdcheque-Ecocheque ea,Groepsverzekering,Gsm-Laptop etc,Hospitalisatieverzekering. Praktische info : Filevrije omgeving,Opleidingen voorzien,Doorgroeimogelijkheden aanwezig. Type bedrijf : KMO 50-250 medewerkers. Sector : Bouw: Kantoren / Winkel / Zorgcentra/ Scholen,Bouw: Residentieel / Woning en Appartementsbouw. Solliciteren via mail: noel.schabregsmcfleming.be (0032-(0)468117184) met vermelding van het vacaturenr 5406. Hoofdkantoor: Laakdal (Herentals) Nieuwe baan 4 2430 Laakdal Nazareth (Gent) New Westral Business Park Deinze Baan 150 9810 Nazareth
Interventie coördinator Gevaarlijke Producten
TALENTUS, Antwerpen
Interventie coördinator Gevaarlijke Producten Als Interventie Coördinator sta je in voor het voorbereiden en coördineren van interventies met gevaarlijke producten die op locatie worden uitgevoerd. Hiervoor neem je zelf de nodige initiatieven om met alle betrokken partijen samen te werken en zo de incident afhandeling tot een goed einde te brengen. Een greep uit jouw takenpakket: Je stelt veiligheids- en uitvoeringsplannen op voor de interventie en maakt concrete afspraken met de technische uitvoerders die je ter plaatse zullen bijstaan. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging, begeleiding, bijsturing en rapportage van incidenten met chemische producten. Je geeft instructies aan het interventieteam en verleent tevens ter plaatse bijstand indien de situatie dit zou vereisen. Je verzorgt de terugkoppeling naar de klantverantwoordelijken. Je staat in voor de opvolging en het onderhoud van het interventiemateriaal zodat dit steeds gebruiksklaar staat voor een volgende urgente opdracht. Je werkt zowel in het magazijn in Melsele als op verplaatsing in heel België. Occasioneel kan je voor korte opdrachten ook in het buitenland (Europa) tewerk gesteld worden Je houdt toezicht op de naleving van de veiligheidsvoorschriften bij de uitvoering van interventies (projecten zoals afbraak LAF kasten in laboratoria, grote geïnventariseerde afval ophalingen, herverpakken van chemicaliën, …) Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van de interventiediensten op nationaal en internationaal vlak. Als Interventie Coördinator herken je je in onderstaande : Je bezit een Bachelor diploma in een technische richting (chemie, biochemie, elektromechanica, …) of hebt hoger secundair technisch onderwijs genoten en kunt minstens 2 jaar relevante ervaring (logistiek, havensector, chemie, cleaning, brandweer, …) voorleggen. Je hebt kennis van ADR / IMDG-goederen, brandbestrijding en werken met perslucht (of bent bereid hierover bijkomende opleiding te volgen). Indien je reeds ervaring hebt opgedaan binnen een brandweerploeg is dat de kers op de taart. Je bent een handige Harry, maar ook een flexibel en stressbestendig persoon die probleemoplossend kan werken en in staat is om een interventieteam aan te sturen. Naast het feit dat je goed kan plannen, coördineren en opvolgen, ben je niet beschaamd om zelf de handen uit de mouwen te steken en waar nodig actief in te springen. Het spreekt vanzelf dat je een goede teamplayer bent, die collega’s met raad en daad ondersteunt. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels, zowel geschreven als mondeling. Indien je ook nog een aardig mondje Frans spreekt, is dat mooi meegenomen. Je wordt mee ingeschakeld in ons permanentie wachtsysteem. Dat houdt in dat je op de afgesproken tijdstippen ook bereid bent om buiten de klassieke kantooruren en tijdens weekends te werken. Organisatie Onze klant is gespecialiseerd in onafhankelijk (grensoverschrijdend) afvalstoffenbeheer. Met een vergund milieucentrum (waar vloeibare en vaste afvalstoffen worden opgeslagen en geconditioneerd), een nieuwe transportinfrastructuur (een 20-tal eigen vrachtwagens en containers) en een 24/7 interventiedienst voor calamiteiten met gevaarlijke producten, heeft onze klant een unieke positie op de Belgische milieumarkt veroverd. Zij maakt deel uit van een wereldwijde inspectieorganisatie die borg staat voor kwaliteit, ethiek en stabiliteit op lange termijn. Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staat onze klant garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast een competitief salaris en de klassieke extralegale voordelen (maaltijdcheques en verzekeringen) ook de optie om deel te nemen aan het fietsleaseplan. Dit is één van de manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen. Tot slot krijg je de nodige vrijheid en zelfstandigheid om initiatieven te lanceren zodat onze klant nog beter wordt in zijn dienstverlening. Ze groeien samen met hun werknemers De HR-experten van Talentus brengen jou in contact met je toekomstige werkgever. Deze gepassioneerde specialisten werken voor middelgrote Belgische ondernemingen. Zij maken er hun missie van om jouw talent te laten openbloeien in een job die je als gegoten zit.
Aftersales Service Coördinator - VAST CONTRACT
Manpower Group Belgium, Dendermonde
Client Description: Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en wij zijn gespecialiseerd in technische vacatures. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract. Voor onze klant - een sterke speler in grondverzetmachines - zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Aftersales Service Coördinator : Job Description: Als Aftersales Service Coördinator kom je terecht op de afdeling Aftersales. Op deze afdeling werken een 5-tal techniekers die instaan voor de dienst na verkoop in geheel België en Luxemburg. De dienst na verkoop omvat het verzorgen van het technische onderhoud en de depannages aan graafmachines en verdichtingsmateriaal. Als leidinggevende neem je een centrale rol in het team. Na een grondige inwerking zal jouw takenpakket het volgende omvatten: De dagelijkse aansturing van het team. Het opstellen en het actualiseren van de planning van de techniekers. Het bieden van technische ondersteuning aan de techniekers bij het uitvoeren van hun activiteiten en de eventuele bijsturing ervan. Telefonische bijstand geven aan de klanten om storingen te verhelpen. In beperkte mate zal je ter plaatse bij de klant betrokken worden bij het uitvoeren van depannages en indienststellingen van nieuwe machines. Candidate Profile: Je bent in het bezit van een technische bachelor elektriciteit of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 5 jaar werkervaring voorleggen. Een eerdere ervaring als service technieker of engineer is een plus. Een kennis van grondverzetmachines is een troef. Je bent in staat om jouw technische kennis over te brengen aan technische medewerkers bij o.a. de analyse van de probleemstelling en de oplossing ervan. Je beschikt over een mensgerichte leidinggevende stijl en kan een team doen groeien. Je beschikt over een vlotte kennis van het Nederlands en het Frans. Je bent bereid om ook zelf, weliswaar in zeer beperkte mate, de handen uit de mouwen te steken. What Client Offers: Een functie met verantwoordelijkheid en uitdagend takenpakket. Het opnemen van een centrale positie in een goed functionerend team. Het bijdragen aan de optimale werking van de organisatie hetwelk van wezenlijk belang is voor de mensen die ervan afhankelijk zijn. Een marktconform loon aangevuld met een groepsverzekering, maaltijdcheques, GSM en laptop. Grondige opleiding en constante bijscholingsmogelijkheden Interesse? Neem dan snel contact met ons op Consultant: Lothar De Vos Maak een profiel aan op onze “Manpower Website” en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt. Voor meer informatie, bel me op het nummer 0485676046 of stuur een e-mail naar lothar.devosmanpower.be
Coördinator ICT Innovaties & Ontwikkeling (BE)
Accord Group Belgium, België, BE, Ledeberg
Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen is al meer dan 80 jaar een vaste waarde in de thuisverpleging, patiënten krijgen zorg op maat volgens de strengste kwaliteitsnormen en de meest recente verpleegkundige technieken. Onze digitale tools – zoals het elektronisch patiëntendossier – ondersteunen onze meer dan 1500 thuisverpleegkundigen in hun dagelijkse opdracht. In ons steeds evoluerend zorglandschap zet Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen dan ook volop in op innovatie. Om onze positie binnen de zorgsector verder te verstevigen, focussen we op kwaliteitsverhogende projecten. Voor het leiden van ons team ‘ICT innovaties & ontwikkeling’ in onze attractieve kantoren in Ledeberg (Gent), zijn we actief op zoek naar een enthousiaste en ervaren (m/v/x) ‘Coördinator ICT Innovaties & Ontwikkeling’ Je staat in voor het coördineren van de ontwikkeling en aanpassing van de interne en externe softwaresystemen en je adviseert en ondersteunt onze ‘Verantwoordelijke ICT’ bij het implementeren, opvolgen en evalueren van het softwarebeleid en bij de opmaak en opvolging van ons ICT budget. Je staat in voor de uitwerking en het implementeren van een consistent softwarebeleid en je bent verantwoordelijk voor de operationele coördinatie van ons team van 5 interne en nog eens 5 externe medewerkers. Je volgt de operationele activiteiten binnen ons team van ‘functioneel-technische analisten’ en ‘ontwikkelaars’ zowel kwalitatief als kwantitatief op. Als aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders, leg je ook actief contact met onze externe consultants waarbij je rekening houdt met de wetgeving op overheidsopdrachten. Je geeft advies aan onze ‘Verantwoordelijke ICT’ met betrekking tot ICT-trends, technische uitdagingen en nieuwe technologieën binnen het domein van software. Je bent in staat om de rol van projectleider op te nemen, volgens de binnen onze organisatie geldende ‘projectmanagementmethodologie’. Je houdt jezelf continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het vlak van software binnen de zorgsector. Als ambassadeur van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, behartig je onze belangen, ook binnen de federatie. Je genoot een Master- of Bacheloropleiding in een ICT-richting zoals ‘Toegepaste Informatica’ of je bent gelijkwaardig door je relevante ervaring. Je hebt bij voorkeur 5 tot 10 jaar relevante werkervaring, zowel in technisch als in leidinggevend opzicht. Onze ontwikkelingsomgeving is gebaseerd op de Microsofttechnologie en omvat o.a. het .NET Framework xx, MS Visual Studio 20XX – suite en MS SQL server. Je hebt ervaring met deze tools. Je bent klantgericht, gefocust op ‘voortdurend verbeteren’ en innovatief ingesteld. Als leidinggevende sta je borg voor een vlotte samenwerking met en geef je richting aan je teamleden. Je bent een efficiënt organisator die blijk geeft van een goede analysezin. Je komt terecht in een dynamische organisatie die niet alleen aandacht heeft voor kwalitatief hoogstaande zorg maar ook inzet op ICT – Innovatie. Je komt terecht in een team van collega’s die vooruit willen en mee willen bouwen aan de maatschappelijke meerwaarde van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. Een fulltime tewerkstelling met tal van extralegale voordelen, (waaronder: groepsverzekering, maaltijdcheques en een bedrijfswagen) en ook aan je ‘work-life balance’ besteden we aandacht, wat zich onder meer vertaalt in de mogelijkheid om twee dagen per week van thuis uit te werken. Een aangename werkcontext in onze attractieve kantoren in Ledeberg. Je k Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
Coördinator HR Service Center
UZ Brussel, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Een goede patiëntenzorg is het rechtstreeks gevolg van betrokken en tevreden werknemers. Dàt is het uitgangpunt van het UZ Brussel. Elke dag gaan bijna 4000 medewerkers geïnspireerd aan de slag, en dit op alle niveau's: van onderhoud over administratie, verpleging, ICT, tot topchirurgie. Met /- 4000 personeelsleden is een onberispelijke service vanuit de dienst HR en personeelszaken een grote uitdaging. De organisatie van onze dienst is er dan ook op gericht om met een competent en gedreven team medewerkers de beste dienstverlening aan te bieden. Klantgericht, correct, tijdig, transparant,… zijn daarbij kernwaarden. Om deze ambitie waar te maken, willen wij het team van het HR Service Center versterken met een service -minded collega. Als Coördinator HR Service Centre stuur je een team aan van 10 HR-consulenten. Zij zijn enerzijds het aanspreekpunt voor alle werknemers van het UZ Brussel voor algemene en individuele HR gerelateerde vragen vanaf aanstelling doorheen hun loopbaan (1ste lijn). Anderzijds staan zij in voor een correct HR-dossierbeheer voor de werknemers van de toegewezen diensten (2de lijn). Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een correct HR-dossierbeheer, over de uitvoering van HR-administratie en over de implementatie van verschillende HR-procedures. Je organiseert het HR Service Center zodanig dat een uitstekende 1ste en 2de lijn dienstverlening wordt gegarandeerd. Je waakt over werkverdeling en de inzet van de HR- consulenten. Je zorgt dat kennis mbt sociale wetgeving, payroll en andere up to date is. Je waakt over het serviceniveau, de kwaliteit en de efficiëntie van de werking van het HR service center en stuurt bij indien nodig. Je bent verantwoordelijk voor de prestaties, ontwikkeling en groei van de HR consulenten. Je draagt binnen de HR dienst en in samenwerking met onze IT dienst bij tot het digitaliseren en automatiseren van HR processen door implementatie, beheer en optimalisatie van HR-tools en HR-applicaties. Onze onboarding app, het digitaal HR-dossier, onze payroll applicatie en ons ticketingsysteem zijn hier enkele voorbeelden van. Bij wijzigingen in sociale wetgeving, uitvoeren van sectorale of ondernemingscao’s en bij beslissingen op organisatieniveau of vanuit het directieteam schakel je snel en vertaal je deze samen met de HR collega’s in HR-processen en –procedures naar de noden van HR en naar de medewerkers van het UZ Brussel. Je vervult een schakelfunctie naar het team van het HR service center door overleg en kennisdeling met o.a. HR experten, HR business partners, opleiding en ontwikkeling, dienst communicatie en (HR)-directie. Je rapporteert aan de HR Directeur. Je beschikt over een Bachelor of Master diploma Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent klantgericht en je weet dit operationeel te vertalen. Je hebt idealiter al een eerste ervaring als leidinggevende in een meer operationele HR-omgeving en je bent uitstekend in het motiveren van medewerkers. Je hebt organisatietalent. Je hebt een goed analytisch vermogen. Je kiest voor samenwerking en overleg om steeds tot aanvaardbare oplossingen te komen. Je beschikt over een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans en Engels. Je hebt een actieve kennis van actuele informaticatools. Je hebt een goede kennis van de sociale en arbeidswetgeving. Een voltijds of deeltijds (80%) contract van onbepaalde duur. Extralegale voordelen: Aanvullend pensioenfonds; Hospitalisatieverzekering, inclusief tegemoetkoming in ambulante zorgen in het UZ Brussel; Verzekering gewaarborgd inkomen; Tussenkomst in vervoersonkosten: Volledige terugbetaling openbaar vervoer Fietsvergoeding Kilometervergoeding voor wagens Mogelijkheid tot fietsleasing voor woon-werkverkeer Verminderde tarieven in het bedrijfsrestaurant; Toegang tot parking aan het ziekenhuis en afstandsparkings aan afrit 9 (Jette) en het researchpark in Zellik; Toegang tot 'Benefits at Work'- personeelskortingen; 27 vakantiedagen; Attractiviteits- en eindejaarspremie; Het UZ Brussel vormt samen met de Vrije Universiteit Brussel en Erasmushogeschool Brussel de Brussels Health Campus. Op deze campus, gelegen tussen afrit 9 van de Brusselse ring en het Laarbeekbos, zijn ook een kinderkribbe (volgens K&G-systeem), kinderopvang in de vakanties, een lagere school en een fitnesscentrum gelegen. Vul hier uw gegevens in om onze gratis nieuwsbrieven te ontvangen
Planner en validatie coördinator in Puurs
SD Worx Staffing Solutions, Puurs-Sint-Amands, Mechelen, Puurs
Vacature Planner en validatie coördinator in Puurs Afwisselend Vroege - Late ploeg Techniek 40 uren per week Afwisselend Vroege - Late ploeg Functieomschrijving Voor een dynamisch consultancy bedrijf kijkt SD Worx Career Solutions uit naar een planner en validatie coördinator met eerste ervaring voor de ruime regio Puurs. Jouw taken als planner en validatie coördinator: Planning en voorbereiding van projecten; Alsook validatie en coördinatie van projecten, waarbij jij een globaal overzicht tracht te behouden; Adviseren van projectleiders ivm deadlines, risico's, etc.; Eerste aanspreekpunt voor diverse projecten; Ondersteuning bij audits; Hierbij heb jij diverse contacten met productie, production support, product support, etc. Profiel en vaardigheden Als validation coördinator heb jij volgende troeven in huis: Een masterdiploma in wetenschappelijke richting; Aansturen van mensen voelt natuurlijk aan; Eerste ervaring binnen validatie (minimum 2 jaar); Vlotte talenkennis Nederlands én Engels; Uiteraard sta jij planmatig sterk en ben jij stressbestendig. Dynamische kmo die inzet op professionaliteit; Zeer aangename werksfeer; Training en opleidingen op maat; Diverse mogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal; Aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen (gsm, maaltijdcheques, onkostenvergoedingen ); Bedrijfswagen met tankkaart; Dit betreft een vaste indienstname, de contractvorm is te bespreken met onze klant. Elke week onze nieuwe vacatures in jouw inbox? Schrijf je hier dan in: Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens gebruikt worden voor het ontvangen van wekelijkse nieuwsbrieven met jobaanbiedingen van de groep SD Worx Staffing & Career Solutions - Holding NV en haar verschillende merken. Uitschrijven kan onderaan elke mail of via be.privacy.scssdworx.com. Privacy Verklaring Deze functie staat open voor iedereen. Erkenningsnummers VG: VG 1570/BU WG: W.DISP.682 - W.RE.682 - W.RS.682 - W.SO.682 BHG: 00396-405-20130225, 00396-406-20130228, 20018-405-20190409 DG: DG-LAV-024
Aftersales Service Coördinator - VAST CONTRACT
Manpower Group Belgium, België, BE
Client Description: Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en wij zijn gespecialiseerd in technische vacatures. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract. Voor onze klant - een sterke speler in grondverzetmachines - zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Aftersales Service Coördinator : Job Description: Als Aftersales Service Coördinator kom je terecht op de afdeling Aftersales. Op deze afdeling werken een 5-tal techniekers die instaan voor de dienst na verkoop in geheel België en Luxemburg. De dienst na verkoop omvat het verzorgen van het technische onderhoud en de depannages aan graafmachines en verdichtingsmateriaal. Als leidinggevende neem je een centrale rol in het team. Na een grondige inwerking zal jouw takenpakket het volgende omvatten: De dagelijkse aansturing van het team. Het opstellen en het actualiseren van de planning van de techniekers. Het bieden van technische ondersteuning aan de techniekers bij het uitvoeren van hun activiteiten en de eventuele bijsturing ervan. Telefonische bijstand geven aan de klanten om storingen te verhelpen. In beperkte mate zal je ter plaatse bij de klant betrokken worden bij het uitvoeren van depannages en indienststellingen van nieuwe machines. Candidate Profile: Je bent in het bezit van een technische bachelor elektriciteit of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 5 jaar werkervaring voorleggen. Een eerdere ervaring als service technieker of engineer is een plus. Een kennis van grondverzetmachines is een troef. Je bent in staat om jouw technische kennis over te brengen aan technische medewerkers bij o.a. de analyse van de probleemstelling en de oplossing ervan. Je beschikt over een mensgerichte leidinggevende stijl en kan een team doen groeien. Je beschikt over een vlotte kennis van het Nederlands en het Frans. Je bent bereid om ook zelf, weliswaar in zeer beperkte mate, de handen uit de mouwen te steken. What Client Offers: Een functie met verantwoordelijkheid en uitdagend takenpakket. Het opnemen van een centrale positie in een goed functionerend team. Het bijdragen aan de optimale werking van de organisatie hetwelk van wezenlijk belang is voor de mensen die ervan afhankelijk zijn. Een marktconform loon aangevuld met een groepsverzekering, maaltijdcheques, GSM en laptop. Grondige opleiding en constante bijscholingsmogelijkheden Interesse? Neem dan snel contact met ons op Consultant: Lothar De Vos Maak een profiel aan op onze “Manpower Website” en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt. Voor meer informatie, bel me op het nummer 0485676046 of stuur een e-mail naar lothar.devosmanpower.be
Coördinator Customer Service
Avance Werving & Selectie, Antwerpen
Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd productiebedrijf in bouw-materialen, rekruteert Avance voor een voltijdse en vaste functie een commercieel verantwoordelijke voor de interne customer service afdeling. Functie-informatie: In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw team verkoop binnendienstafdeling. Je stuurt direct een klein team van Customer Service Export medewerkers aan en draagt samen met hen zorg voor ondersteuning van de buitendienst, orderwerking, opmaak offertes, klantvragen en andere commerciële activiteiten. Naast het meewerken zorg je voor de ontwikkeling van je medewerkers en de afdeling in het algemeen. Aan de hand van KPI's en door te motiveren, coördineren en pro-actief te werk te gaan zorg je ervoor dat onze verkoop naar een hoger niveau wordt getild en de klant niets te kort komt. - Voor deze functie denken wij aan een kandidaat met een Master of Bachelor niveau en aantoonbare ervaring in een gelijkaardige functie (Customer Service omgeving). - Uitstekende communicatievaardigheden en klantgerichtheid maken van jou een sterke teamcoach. - Je bent ondernemend en een analytisch denker die gemotiveerd wordt door autonomie en resultaten. - Andere capaciteiten die wij zoeken in de kandidaat; motivator, teamplayer, gedreven, goede talenkennis Nederlands en Frans, vlotte kennis van MS Office. - Een vaste functie met uitdaging. - Toffe, stimulerende werksfeer in een internationale omgeving. - Opleidingen om deze functie in al haar facetten te beheersen. - Groeimogelijkheden binnen het bedrijf. - Een uitstekend salaris en extra legale voordelen. Hoofdkantoor & Administratie Bourgognestraat 2 6221 BX Maastricht 043-3256530
SHE Coördinator (PA1 & MIL B) – BFS Europe – Kruisem
B DK Bouteligier & De Kerf, Kruisem, Oudenaarde
BFS Europe nv is een toonaangevende producent van naaldvilttapijt voor een breed scala aan toepassingen en maakt deel uit van de Beaulieu International Group (B.I.G) . Het grootste deel van onze productie is kamerbreed naaldvilt tapijt op rollen of tegels, en deze worden verkocht onder de merknamen Orotex en Real. Ze zijn nuttig voor een breed scala aan toepassingen, waaronder huishoudelijk gebruik, de auto-industrie, tentoonstellingen en salons, zwaar projecttapijt en naaldvilt voor buiten. Daarnaast produceren wij ook andere producten zoals automatten, grasmatten, lopers en vloermatten. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende klantenservice en producten van de beste kwaliteit, en blijven investeren in de nieuwste innovaties voor een milieubewust productieproces. Adres: BFS Europe nv Groene Dreef 15A 9770 Kruisem Beaulieu International Group (B.I.G) is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen (polymeren), halffabricaten (garens, vezels, technisch textiel) en is een leider in een breed scala aan vloerbedekkingen voor de residentiële en commerciële markten (vinyl rollen, vinylplanken, laminaat, parket, tapijt, naaldvilt, kunstgras en matten) en meubelstoffen. B.I.G. heeft zijn hoofdkantoor in België en stelt wereldwijd 4.700 mensen tewerk. We hebben productielocaties in 17 landen in Eurazië, Amerika en Oceanië en bedienen klanten in 140 landen. BIG rapporteerde in 2020 een omzet van € 1,7 miljard. Bij Beaulieu International Group werken we met doel en passie aan de toekomst. Onze ondernemingszin en ambitie zijn de drijfveren van blijvende toegevoegde waarde voor klanten, medewerkers, leveranciers, aandeelhouders en de samenleving waarin we werken. Voor BFS Europe NV in Kruisem ( 350 wkn.) zoeken we een gedreven m/v: Taken en verantwoordelijkheden Als SHE coördinator help je het SHE beleid te bepalen en adviseer je de werkgever over de praktische uitvoering, dit voor de site te Kruisem, met 350 medewerkers. In overleg met de plant manager en in samenwerking met het management help je SHE doelstellingen en de preventieplannen voor de site op te stellen. Je assisteert de site met uw SHE expertise en je brengt verbetervoorstellen aan met doel de risico’s te verminderen en het welzijn te verbeteren: Je werkt mee aan de risicoanalyses Je bent vaak op de werkvloer aanwezig ; Je voert systematische onderzoeken uit op de werkplaats en analyseert arbeidsongevallen en incidenten om preventieve verbeteracties uit te werken Je analyseert en valideert de diverse productieprocedés, werkmethodes en arbeidsprocessen, zodat je maatregelen kan voorstellen om eventuele risico’s die eruit voortvloeien te verhelpen. Je bewaakt het veiligheids-, gezondheids- en milieu aspect bij de uitvoering van technische projecten Je organiseert interne nood- en evacuatie procedures en het testen van de efficiëntie Als milieucoördinator voor de site Kruisem, zorg je ervoor dat de milieuvergunningen up to date gehouden worden en de site de nodige info heeft om te kunnen voldoen aan de eisen van wet en vergunning. Je verzorgt de wettelijke rapporteringen naar overheid als milieucoördinator en preventieadviseur Je volgt de performantie indicatoren voor SHE en rapporteert over status en vooruitgang. Je promoot veilig werken met respect voor milieu en samen met management streef je naar een hoger SHE bewustzijn door actief te sensibiliseren, animeren, coachen en het motiveren van de medewerkers. Je werkt nauw samen met de collega preventieadviseur van de site en samen met de collega’s SHE coördinatoren van andere sites werk je aan plant overschrijdende verbeterprojecten voor SHE. Je hebt een diploma preventieadviseur niveau 1 en minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie in een industriële omgeving . Je hebt het diploma van Milieucoördinator B of A Je bent hands-on, resultaatgericht, proactief en hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Je kan goed prioriteiten stellen en werkt zeer nauwkeurig en gestructureerd. Je bent vlot in NL&FR en hebt voldoende kennis van het Engels. Je communiceert open en respectvol met je collega’s. Je bent een teamplayer en denkt in het algemeen belang van de organisatie. Je inspireert anderen door een combinatie van maturiteit, diplomatie en motivatie . Indien je kennis hebt van ISO 9001 – 14001 – 45001, is dit mooi meegenomen. We zijn erg trots op wie we zijn en waar we vandaan komen. Trots, daadkracht en assertiviteit maken niet alleen het verschil voor onze klanten, deze kwaliteiten worden ook aangemoedigd bij onze medewerkers. Bij Beaulieu International Group houden we gewoon van een stevige uitdaging . Daarom investeren we continu in mensen met een open geest, passie voor hun vakgebied en een voorliefde voor innovatie. Jouw energie, verantwoordelijkheid en inzet worden dan ook gewaardeerd door middel van een marktconform salaris, bedrijfswagen met veel extralegale voordelen. Wilt u deze vacature aan iemand doorsturen? U kunt deze job delen door op deze knop te klikken. Solliciteer hier voor bovenstaande vacature Wij kunnen u als specialist in HSEQ vacatures begeleiden in het vinden van een nieuwe professionele uitdaging die beter past bij uw toekomstig carrièrebeeld. Wij begeleiden u op een professionele manier.
coördinator-projectleiding Deinze
Lootens Deinze NV, België, BE
Heb jij een helikopterview? Neem je zonder probleem de leiding? Waak jij graag over de kwaliteit en rentabiliteit? Jouw verantwoordelijkheden Je bent de eindverantwoordelijke voor het operationele management. Je behoudt het overzicht van alle projecten en focust hierbij op planning, budget, kwaliteit en service. Je stuurt een team aan van een 30-tal medewerkers. De projectingenieurs, tekenaars, plaatsers en productie-verantwoordelijke rapporteren rechtstreeks aan jou. Je staat in voor de planning van de projecten en werven. Door jouw overkoepelende view waak je over de juiste prioriteiten in de overkoepelende planning en de projectportfolio op de langere termijn. Je neemt de leiding tijdens teamoverleg-momenten en zorgt voor een kwalitatieve opleiding en integratie van de medewerkers, zodat het team klaar is voor de verdere groei van de onderneming. Je houdt de vinger aan de pols van de evoluties binnen de sector om zo gericht te adviseren op strategisch vlak over nieuwe investeringen. Je realiseert de ambities van de organisatie op een productieve manier en werkt aan structurele verbeteringen binnen het bedrijf Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder-eigenaar. Naar wie wij op zoek zijn Je hebt een stevige ervaring opgebouwd als projectleider. Je hebt een goede technische kennis en inzicht om een team projectleiders en tekenaars aan te sturen. Je bent gepassioneerd door de bouw en daarnaast beschik je over het nodige engagement en drive om een team op sleeptouw te nemen. Op persoonlijk vlak typeer je je door jouw hands-on ingesteldheid, flexibiliteit en ondernemerschap. Wat wij je bieden Een verantwoordelijke en uitdagende functie. Een collegiale werksfeer in een moderne werkomgeving. Werkzekerheid en stabiliteit in een financieel gezond bedrijf. De kans om mee te werken aan mooie referentieprojecten. Slechts één bestand. 5 MB limiet. Toegestane types: pdf.