We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "metselaar in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "metselaar in Belgium"

15 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "metselaar in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep metselaar in Belgium getoond.

Indeling van de "metselaar" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep metselaar in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "metselaar"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep metselaar in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Supervisor voor appartementonderhoud. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 4376 eur. Op de tweede plaats staat Supervisor bouwen met het loon van 4376 eur en op de derde plaats staat Vastgoedbeheerder met het loon van 1118 eur.

Aanbevolen vacatures

metselaar.
Randstad, Mechelen, Antwerpen, BE
jobdetails Jouw takenpakket:- Metselwerken: zowel basismetselwerk alsook specifieke renovatietechnieken en siermetselwerk- oude en slechte stukken muren afbreken en opnieuw opmetsen, opvoegen, ... - Natuursteen verwerken- BekistingKortom: je doet elke dag iets anders en komt op zeer unieke en prachtige locaties! Jouw takenpakket:- Metselwerken: zowel basismetselwerk alsook specifieke renovatietechnieken en siermetselwerk- oude en slechte stukken muren afbreken en opnieuw opmetsen, opvoegen, ... - Natuursteen verwerken- BekistingKortom: je doet elke dag iets anders en komt op zeer unieke en prachtige locaties! ervaring3-5 jaartakenRenovatiePlanlezenMetselwerk natuursteenjouw aanbodDit ben jij:- Je bent een metser met een eerste ervaring achter de rug. - Je bent een polyvalente werker en houdt van afwisseling in de job: metsen, kleine afbraakwerken, natuursteen verwerken,..- Je hebt een passie voor restauratie en renovatie. - Je bent in het bezit van een rijbewijs B.- Je beheerst het Nederlands.- Je bent in het bezit van een VCA-attest of bent bereid om dit te behalen via Randstad Construct.opleidingBeroeps secundair onderwijsons aanbodDit bieden wij: Randstad Construct biedt je een uitdagende en afwisselende job in een boeiende omgeving. Je komt terecht in een grote firma met werkzekerheid, correcte loonsbetaling, ... Binnen deze firma werk je voor een kleine divisie, waar je een familiaal gevoel krijgt: vast team met eigen aanspreekpunt voor jouw administratie, met eigen projectleiders, ... Je krijgt een competitief loon, in overeenstemming met de aard van de job en dit binnen het paritair comité van de bouwsector. Daarenboven krijg je ook maaltijdcheques van € 6,50. Uiteraard kom je op unieke werklocaties!
metselaar.
Randstad, Melsele, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Voor een klasse 8 aannemingsbedrijf zijn we op zoek allrounder ruwbouw voor regio Waasland én regio Antwerpen.Je zal voornamelijk instaa voor het uitvoeren van diverse kleine werkjes zoals het maken van betonsokkels, grouten van stalen constructies, breekwerk, metselwerk, betonwerk enzovoort. Voor een klasse 8 aannemingsbedrijf zijn we op zoek allrounder ruwbouw voor regio Waasland én regio Antwerpen.Je zal voornamelijk instaa voor het uitvoeren van diverse kleine werkjes zoals het maken van betonsokkels, grouten van stalen constructies, breekwerk, metselwerk, betonwerk enzovoort. ervaring3-5 jaartakenBeton herstellingBekleden met spuitbetonjouw aanbodErvaring met bovenvermelde takenpakketRijbewijs B Je spreekt de Nederlandse taalGemotiveerd en flexibelVCA attest VOL/BASIS of bereid dit via Randstad te behalenons aanbodOns aanbod:Na een geslaagde uitzendperiode krijg je een vast contract aangebodenIngeschreven in de bouwsector met alle voordelen daarbij (bouwpremies, weerverletzegels,..)Aantrekkelijk salarisDoorgroeimogelijkheden/opleidingen
metser.
Randstad, Beveren, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Kunnen we op jou bouwen? Metselaar in hart en nieren? Lees snel verder! Binnen het bedrijf zal je als metselaar instaan voor het bouwen van muren met mortel of verlijmen. Soms zorg je voor de bekisting en andere kleine renovatiewerken. Denk je? Dit kan wel iets voor mij zijn? Druk dan nu op de solliciteerknop en wij contacteren jou graag telefonisch om jouw motivatie te toetsen! Kan je niet wachten? Stuur dan een mail naar construct_waasland@randstad.be of bel naar 03-780 30 50 en wij geven jou graag extra info over deze vacature.toon mindertoon meer Kunnen we op jou bouwen? Metselaar in hart en nieren? Lees snel verder! Binnen het bedrijf zal je als metselaar instaan voor het bouwen van muren met mortel of verlijmen. Soms zorg je voor de bekisting en andere kleine renovatiewerken. Denk je? Dit kan wel iets voor mij zijn? Druk dan nu op de solliciteerknop en wij contacteren jou graag telefonisch om jouw motivatie te toetsen! Kan je niet wachten? Stuur dan een mail naar construct_waasland@randstad.be of bel naar 03-780 30 50 en wij geven jou graag extra info over deze vacature. ervaring1-3 jaartakenRenovatiejouw aanbod- Je hebt al jarenlange ervaring als metselaar. Je valt onder categorie lll binnen de bouwsector (= geschoolde arbeider). - Nederlands spreken om te communiceren met jouw collega's en leidinggevenden vormt voor jou geen enkel probleem. - Een rijbewijs B om je zelfstandig te kunnen verplaatsen naar de depot.- Veiligheid staat bij jou op de eerste plaats! Je bezit over een VCA-attest of bent bereid deze KOSTELOOS te behalen via Randstad!opleidingAlgemeen secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijsBeroeps secundair onderwijsons aanbod Je komt terecht in een team met ervaren metsers en metser-dienders Je werkt naar een vaste tewerkstelling toe Een loon volgens de barema's van de bouwsector gaande van €14,934 - ... afhankelijk van ervaring in de sector. Jouw loon is telkens bespreekbaar met het bouwbedrijf waarvoor deze vacature open staat. Hoe meer ervaring in de sector, hoe hoger jouw loon uiteraard! Je hebt recht op alle voordelen verbonden aan de bouwsector zijnde: 12 ADV dagen boven op jouw 20 dagen wettelijk verlof, 3 weken collectief verlof in de zomer, vrij tussen Kerst en Nieuwjaar, ... Aangename collega's Fitness tijdens de werkuren gezien dit een fysieke job is. Je bespaart je een abonnement! Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf zelf! De kans om in de buitenlucht te werken! Wat wil je nog meer? Wat biedt Randstad Construct jou? Een vlotte loonsadministratie. De kans om kosteloos jouw VCA-attest te behalen indien je deze niet bezit. Je kan bij ons altijd terecht om veiligheidsschoenen aan te vragen. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats! Wij zijn voor jou altijd telefonisch of per mail bereikbaar. We volgen jouw traject persoonlijk op. Bij vragen of opmerking kan je steeds bij ons terecht! Ons doel is iedereen aan een job te helpen waar ze zich 100% thuis voelen. Dit kunnen we voor jou ook betekenen!
metselaar + metser diender.
Randstad, Deurne, Antwerpen, BE
jobdetails Voor een bedrijf regio Kempen zijn we op zoek naar een ervaren metser + metser diender.Er is een ploeg die woont in Deurne/Berchem dus oppikmogelijkheden zijn zeker en vast mogelijk!Ze doen in nieuwbouw en renovatiewerken.Voor een bedrijf regio Kempen zijn we op zoek naar een ervaren metser. Er is een ploeg die woont in Deurne/Berchem dus oppikmogelijkheden zijn zeker en vast mogelijk!Ze doen in nieuwbouw en renovatiewerken.toon mindertoon meer Voor een bedrijf regio Kempen zijn we op zoek naar een ervaren metser + metser diender.Er is een ploeg die woont in Deurne/Berchem dus oppikmogelijkheden zijn zeker en vast mogelijk!Ze doen in nieuwbouw en renovatiewerken.Voor een bedrijf regio Kempen zijn we op zoek naar een ervaren metser.Er is een ploeg die woont in Deurne/Berchem dus oppikmogelijkheden zijn zeker en vast mogelijk!Ze doen in nieuwbouw en renovatiewerken. ervaring1-3 jaartakenRenovatiePlanlezenNieuwbouwjouw aanbodJe hebt ervaring als metser / metser dienderJe kan zelfstandig te werk gaanJe kan je makkelijk verplaatsen naar Deurne/BerchemJe hebt een VCA attest of bereid dit via Randstad te behalenRijbewijs Bons aanbodOns aanbod:Je krijgt na een geslaagde interimperiode een vast contract aangebodenIngeschreven in de bouwsector met alle voordelen daarbij (weerverletzegels, bouwpremies,..)Aantrekkelijk salarisDoorgroeimogelijkheden
metselaar.
Randstad, Brecht, Antwerpen, BE
jobdetails We zijn op zoek naar ervaren metsers. De werven situeren zich door heel Vlaanderen.Het gaat over een klein bedrijf regio Noorderkempen.Het is vrij te kiezen om ineens van thuis uit naar de werven te rijden of eerst naar de depot in Brecht te gaan om zo naar de werven te vertrekken.Je zal instaan voor ruwbouw en nieuwbouw projecten. We zijn op zoek naar ervaren metsers. De werven situeren zich door heel Vlaanderen.Het gaat over een klein bedrijf regio Noorderkempen.Het is vrij te kiezen om ineens van thuis uit naar de werven te rijden of eerst naar de depot in Brecht te gaan om zo naar de werven te vertrekken.Je zal instaan voor ruwbouw en nieuwbouw projecten. ervaring3-5 jaartakenFacadeNieuwbouwjouw aanbod-je hebt een eerste ervaring als metser-rijbewijs B en eigen vervoer-je hebt een vca attest of bereid dit via Randstad te behalen-hands on mentaliteitons aanbodOns aanbod:na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangebodenje wordt tewerkgesteld in de bouwsectoraantrekkellijk salaris
METSELAAR
Synergie Beveren Construct, LOKEREN
Reeds ervaring als metser en zoek je een ploeg die je kan versterken? Ben je collegiaal ingesteld en wil je bijleren?De verschillende renovatie- en nieuwbouwprojecten van deze klant zijn gelegen tussen O- en W-Vlaanderen. In groep vertrek je samen naar de werven.welke taken ga je als metser uitvoeren ? Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken) Betonwapening assembleren en plaatsen Bekistingen maken en plaatsen Prefab-elementen plaatsen en vastzetten (dagkanten, bovendrempels, daklijsten, trappen)Wat zoeken we? Door de praktijkervaring als metser, ben je snel ingewerkt in je nieuwe job! Werken vanuit een technisch plan lukt je goed Je werkt graag in groep en kan zelfstandig taken afwerken Een BSO diploma heb je op zak of gelijkwaardige ervaringWat bieden we? In de bouw heb je naast 20 vakantiedagen nog 12 inhaalrustdagen. Dus veel extra vrije tijd. Samen met een zeer mooie verloning krijg je ook jaarlijks getrouwheids- én weerverletzegels.. Bovendien is er georganiseerd vervoer. Je spreekt af aan de opstapplaats en gaat samen met jouw collega’s naar de werf. De uren onderweg worden vergoed via een mobiliteitsvergoeding.
Metselaar
Accent, Zichem, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiOnze klant uit regio Zichem zoekt een nieuwe metselaar om hun bestaande team aan te vullen. Voor hun vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor het grootste deel gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.Description de l'emploiOnze klant uit regio Zichem zoekt een nieuwe metselaar om hun bestaande team aan te vullen. Voor hun vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor het grootste deel gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.Informations sur l'entrepriseOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Informations sur l'entrepriseOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Votre profilAls metselaar voor onze klant in regio Zichem verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast bezit je onderstaande eigenschappen voor deze vacature als metselaar:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Votre profilAls metselaar voor onze klant in regio Zichem verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast bezit je onderstaande eigenschappen voor deze vacature als metselaar:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.
Metselaar
Accent, Scherpenheuvel, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiVoor de vacature als metselaar in regio Scherpenheuvel krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder kan je een overzicht vinden van de werkzaamheden die jij zal uitvoeren:je vertrekt iedere ochtend vanuit Scherpenheuvel naar de verschillende werven;je rijdt samen met jouw collega's naar de verschillende werven;jouw werkdag begint iedere dag op de werf om 8h;het vertrekuur is afhankelijk van de afstand naar de werf;als het voor jou dichter bij is qua afstand mag je ook rechtstreeks naar de werf gaan;de werkregio is van Scherpenheuvel tot het Leuvense tot Boutersem;je werkt samen in een ploeg met drie collega bouwarbeiders;je werkt onder leiding van de ploegbaas en de zaakvoerder;je voert werken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert werken uit op nieuwbouwwerven;je voert werken uit voor renovatieprojecten;je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerlei metselwerken;je bent verantwoordelijk voor het metsen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het metsen van buitenmuren;je bent verantwoordelijk voor het metsen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het metsen van gevelsteen en façade;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen en façade;je voert kleine afbraakwerken uit;je voert kleine manuele grondwerken uit;je voert kleine manuele graafwerken uit;je bent verantwoordelijk voor rioleringswerken;je plaatst (nuts)leidingen en rioleringen;je voert klinkerwerken uit;je assisteert bij het storten van beton;je voert allerlei andere ruwbouwwerken uit;je helpt andere collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;je zet jouw eigen veiligheid en die van jouw collega's ten alle tijde op de eerste plaats.Description de l'emploiVoor de vacature als metselaar in regio Scherpenheuvel krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder kan je een overzicht vinden van de werkzaamheden die jij zal uitvoeren:je vertrekt iedere ochtend vanuit Scherpenheuvel naar de verschillende werven;je rijdt samen met jouw collega's naar de verschillende werven;jouw werkdag begint iedere dag op de werf om 8h;het vertrekuur is afhankelijk van de afstand naar de werf;als het voor jou dichter bij is qua afstand mag je ook rechtstreeks naar de werf gaan;de werkregio is van Scherpenheuvel tot het Leuvense tot Boutersem;je werkt samen in een ploeg met drie collega bouwarbeiders;je werkt onder leiding van de ploegbaas en de zaakvoerder;je voert werken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert werken uit op nieuwbouwwerven;je voert werken uit voor renovatieprojecten;je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerlei metselwerken;je bent verantwoordelijk voor het metsen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het metsen van buitenmuren;je bent verantwoordelijk voor het metsen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het metsen van gevelsteen en façade;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen en façade;je voert kleine afbraakwerken uit;je voert kleine manuele grondwerken uit;je voert kleine manuele graafwerken uit;je bent verantwoordelijk voor rioleringswerken;je plaatst (nuts)leidingen en rioleringen;je voert klinkerwerken uit;je assisteert bij het storten van beton;je voert allerlei andere ruwbouwwerken uit;je helpt andere collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;je zet jouw eigen veiligheid en die van jouw collega's ten alle tijde op de eerste plaats.Informations sur l'entrepriseDe zaakvoerder van het bedrijf staat iedere dag nog samen met zijn medewerkers op de werf. Het is een familiebedrijf doorgegeven van vader op zoon. De zaakvoerder is dan zelf ook opgegroeid met de bouwsector. Regionaal is hij heel erg begaan met het verenigingsleven.Informations sur l'entrepriseDe zaakvoerder van het bedrijf staat iedere dag nog samen met zijn medewerkers op de werf. Het is een familiebedrijf doorgegeven van vader op zoon. De zaakvoerder is dan zelf ook opgegroeid met de bouwsector. Regionaal is hij heel erg begaan met het verenigingsleven.Votre profilAls metser voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel verwachten we een metselaar die erg gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast is dit jouw profiel voor deze vacature:je raakt iedere ochtend zelfstandig tot aan het bedrijf te Scherpenheuvel;je draagt kwalitatief werk hoog in het vaandel;je bent een behulpzaam iemand naar collega's toe;je bent een stipt persoon die altijd tijdig aanwezig is;je bent enorm leergierig;je neemt graag dingen aan van meer ervaring personen;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;het is een pluspunt als je al ervaring als metser kan voorleggen;het is een pluspunt als je al ervaring in de ruwbouwsector kan voorleggen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent flexibel naar overuren toe (bij bijvoorbeeld het storten van beton);je bent in het bezit van enig technisch inzicht;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent een initiatiefnemer die zelf werk ziet;veiligheid is voor hou ten alle tijde een top prioriteit.Votre profilAls metser voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel verwachten we een metselaar die erg gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast is dit jouw profiel voor deze vacature:je raakt iedere ochtend zelfstandig tot aan het bedrijf te Scherpenheuvel;je draagt kwalitatief werk hoog in het vaandel;je bent een behulpzaam iemand naar collega's toe;je bent een stipt persoon die altijd tijdig aanwezig is;je bent enorm leergierig;je neemt graag dingen aan van meer ervaring personen;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;het is een pluspunt als je al ervaring als metser kan voorleggen;het is een pluspunt als je al ervaring in de ruwbouwsector kan voorleggen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent flexibel naar overuren toe (bij bijvoorbeeld het storten van beton);je bent in het bezit van enig technisch inzicht;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent een initiatiefnemer die zelf werk ziet;veiligheid is voor hou ten alle tijde een top prioriteit.Nous vous offronsJe komt terecht in een familiebedrijf die hun medewerkers tijd willen geven om te groeien. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;alle premies van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;extralegale voordelen zoals ecocheques;een voltijdse tewerkstelling.Nous vous offronsJe komt terecht in een familiebedrijf die hun medewerkers tijd willen geven om te groeien. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;alle premies van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;extralegale voordelen zoals ecocheques;een voltijdse tewerkstelling.
METSELAAR
Accent, Saint-Nicolas, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiWie solliciteert voor de job als metser krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken;je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen enappartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten.Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces;je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken ende verdere rioolleidingen te leggen;verder voer je de ondergrondse metselwerken uit, gevolgd doorhet gieten van de vloerplaat;daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie;je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken;je voegt en hervoegt;indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit;je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manierhanteren;je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe;je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.Description de l'emploiWie solliciteert voor de job als metser krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken;je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen enappartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten.Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces;je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken ende verdere rioolleidingen te leggen;verder voer je de ondergrondse metselwerken uit, gevolgd doorhet gieten van de vloerplaat;daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie;je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken;je voegt en hervoegt;indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit;je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manierhanteren;je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe;je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een familiebedrijf in hart en nieren.Met meer dan 50 jaar ervaring en expertise wordt een kwaliteitsvolle uitvoering gegarandeerd.Onze klant is actief in diverse segmenten binnen het bouwproces. Van ruwbouw tot de volledige afwerking van villa's, appartementen, handelszaken, utiliteits- en industriegebouwen.Een jong en dynamisch team is hun grootste troef. Zij voorzien voortdurend opleidingen om actueel te blijven in de nieuwste toepassingen en technische evoluties. Dankzij de teamspirit en vlotte samenwerking maken ze van elk project een succesverhaal.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een familiebedrijf in hart en nieren.Met meer dan 50 jaar ervaring en expertise wordt een kwaliteitsvolle uitvoering gegarandeerd.Onze klant is actief in diverse segmenten binnen het bouwproces. Van ruwbouw tot de volledige afwerking van villa's, appartementen, handelszaken, utiliteits- en industriegebouwen.Een jong en dynamisch team is hun grootste troef. Zij voorzien voortdurend opleidingen om actueel te blijven in de nieuwste toepassingen en technische evoluties. Dankzij de teamspirit en vlotte samenwerking maken ze van elk project een succesverhaal.Votre profilVoor de vacature van metser verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Onderstaande eigenschappen zijn belangrijk als metser:bij voorkeur heb je een opleiding bouw gevolgd of een eersteervaring die je kan voorleggen;je kan zelfstandig en in team werken;resultaatgericht werken: veiligheid, kwaliteit, rendement en precisiewerk leveren;je kent de te nemen veiligheidsmaatregelen en kan deze ook correct toepassen.Votre profilVoor de vacature van metser verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Onderstaande eigenschappen zijn belangrijk als metser:bij voorkeur heb je een opleiding bouw gevolgd of een eersteervaring die je kan voorleggen;je kan zelfstandig en in team werken;resultaatgericht werken: veiligheid, kwaliteit, rendement en precisiewerk leveren;je kent de te nemen veiligheidsmaatregelen en kan deze ook correct toepassen.Nous vous offronsGoede verloning volgens PC 124Een leuke sfeer in teamverbandExtra opleidingen on the fieldJe komt terecht in een correct bedrijfNous vous offronsGoede verloning volgens PC 124Een leuke sfeer in teamverbandExtra opleidingen on the fieldJe komt terecht in een correct bedrijf
Metselaar
Accent, Scherpenheuvel, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiOnze klant uit regio Scherpenheuvel zoekt een nieuwe werkkracht om hun bestaande team aan te vullen. Voor de vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor 90% gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.Description de l'emploiOnze klant uit regio Scherpenheuvel zoekt een nieuwe werkkracht om hun bestaande team aan te vullen. Voor de vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor 90% gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.Informations sur l'entrepriseOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Informations sur l'entrepriseOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Votre profilAls metselaar voor onze klant in regio Scherpenheuvel verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast is dit jouw profiel voor deze vacature:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Votre profilAls metselaar voor onze klant in regio Scherpenheuvel verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast is dit jouw profiel voor deze vacature:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.
Metselaar
Accent, Lubbeek, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiOnze klant uit regio Lubbeek is op zoek naar een metselaar om hun huidig team bouwarbeiders te versterken. Je zal verantwoordelijk zijn voor het dagelijks uitvoeren van onderstaande taken:je komt iedere ochtend om 6h in Lubbeek samen met jouw collega's en de zaakvoerder;je vertrekt iedere ochtend vanuit Lubbeek richting de verschillende werven;de verschillende werven zijn gelegen in een straal van maximum 30 kilometer rondom Lubbeek;je start de werkzaamheden op de werf tegen 6h30 of 7h;jouw werkdag eindigt rond 15h30;je voert hoofdzakelijk renovatiewerken uit in de ruwbouw;je werkt bijna uitsluiten op werven met renovatieprojecten;je voert werken uit onder leiding van jouw ploegbaas (de zaakvoerder);jij en jouw collega's voeren werken uit aan de hand van een bouwkundig en technisch plan;je voert verschillende afbraakwerken uit;je breekt muren en andere constructies af;je maakt berekende openingen in bestaande ruwbouwstructuren;je bent verantwoordelijk voor uitbreidingswerken aan bestaande eengezinswoningen;je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende verbouwingswerken;je plaatst poutrels;je voert kleine funderingswerken;je voert metselwerken uit voor de snelbouw;je voert verlijmingswerken uit voor de snelbouw;je plaatst binnenmuren;je voert verlijmingswerken uit voor de binnenmuren;je voert metselwerken uit voor de gevelsteen/façade;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van de gevelsteen/façade;je helpt jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;veiligheid op de werf is voor jou het allerbelangrijkste aspect.Description de l'emploiOnze klant uit regio Lubbeek is op zoek naar een metselaar om hun huidig team bouwarbeiders te versterken. Je zal verantwoordelijk zijn voor het dagelijks uitvoeren van onderstaande taken:je komt iedere ochtend om 6h in Lubbeek samen met jouw collega's en de zaakvoerder;je vertrekt iedere ochtend vanuit Lubbeek richting de verschillende werven;de verschillende werven zijn gelegen in een straal van maximum 30 kilometer rondom Lubbeek;je start de werkzaamheden op de werf tegen 6h30 of 7h;jouw werkdag eindigt rond 15h30;je voert hoofdzakelijk renovatiewerken uit in de ruwbouw;je werkt bijna uitsluiten op werven met renovatieprojecten;je voert werken uit onder leiding van jouw ploegbaas (de zaakvoerder);jij en jouw collega's voeren werken uit aan de hand van een bouwkundig en technisch plan;je voert verschillende afbraakwerken uit;je breekt muren en andere constructies af;je maakt berekende openingen in bestaande ruwbouwstructuren;je bent verantwoordelijk voor uitbreidingswerken aan bestaande eengezinswoningen;je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende verbouwingswerken;je plaatst poutrels;je voert kleine funderingswerken;je voert metselwerken uit voor de snelbouw;je voert verlijmingswerken uit voor de snelbouw;je plaatst binnenmuren;je voert verlijmingswerken uit voor de binnenmuren;je voert metselwerken uit voor de gevelsteen/façade;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van de gevelsteen/façade;je helpt jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;veiligheid op de werf is voor jou het allerbelangrijkste aspect.Informations sur l'entrepriseHet bedrijf wordt gerund door twee zaakvoerders die ondertussen al meer dan tien jaar samenwerken. Ze zijn gespecialiseerd in de algemene renovatiewerken qua ruwbouw. De ene zaakvoerder werkt iedere dag actief mee op de werf. De andere zaakvoerder houdt zich bezig met alle administratie en het papierwerk. Onze klant werkt als een goed geoliede machine en er heerst een enorm aangename sfeer.Informations sur l'entrepriseHet bedrijf wordt gerund door twee zaakvoerders die ondertussen al meer dan tien jaar samenwerken. Ze zijn gespecialiseerd in de algemene renovatiewerken qua ruwbouw. De ene zaakvoerder werkt iedere dag actief mee op de werf. De andere zaakvoerder houdt zich bezig met alle administratie en het papierwerk. Onze klant werkt als een goed geoliede machine en er heerst een enorm aangename sfeer.Votre profilVoor deze vacature als metselaar in regio Lubbeek, kan je een enorme portie motivatie voor de dag brengen. Apart van deze motivatie, ben je ook in het bezit van onderstaande eigenschappen:je raakt iedere ochtend om 6h zelfstandig tot in Lubbeek;je hebt al een eerste kennismaking achter de rug met de ruwbouwsector;het zou een enorm pluspunt zijn als je al zelfstandig kan verlijmen (maar zeker geen vereiste);willen werken is de belangrijkste vereiste voor deze vacature;je bent enorm gemotiveerd om aan de slag te gaan en wil deze kans met beide handen grijpen;je bent enorm leergierig en wil graag bijleren van de vakmensen waar je samen mee op de werf gaat staan;je wil graag een ervaren bouwarbeider worden;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent iemand trouw aan je woord;je bent flexibel naar overuren toe;je bent enorm stipt en altijd op tijd;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent een echte teamspeler en hecht belang aan een fijne groepssfeer;je bent een harde werker;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan gemaakte fouten eerlijk toegeven;jij bent iemand die veiligheid telkens op de eerste plaats zet.Votre profilVoor deze vacature als metselaar in regio Lubbeek, kan je een enorme portie motivatie voor de dag brengen. Apart van deze motivatie, ben je ook in het bezit van onderstaande eigenschappen:je raakt iedere ochtend om 6h zelfstandig tot in Lubbeek;je hebt al een eerste kennismaking achter de rug met de ruwbouwsector;het zou een enorm pluspunt zijn als je al zelfstandig kan verlijmen (maar zeker geen vereiste);willen werken is de belangrijkste vereiste voor deze vacature;je bent enorm gemotiveerd om aan de slag te gaan en wil deze kans met beide handen grijpen;je bent enorm leergierig en wil graag bijleren van de vakmensen waar je samen mee op de werf gaat staan;je wil graag een ervaren bouwarbeider worden;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent iemand trouw aan je woord;je bent flexibel naar overuren toe;je bent enorm stipt en altijd op tijd;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent een echte teamspeler en hecht belang aan een fijne groepssfeer;je bent een harde werker;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan gemaakte fouten eerlijk toegeven;jij bent iemand die veiligheid telkens op de eerste plaats zet.Nous vous offronsJe komt terecht in een gezellige bouwfirma waar een hechte sfeer heerst tussen de medewerkers onderling. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een bedrijf waar je op korte termijn enorm veel kan bijleren van de zaakvoerder en jouw collega's;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;een wasvergoeding/kledijvergoeding volgens het paritair comité van de bouwsector;extralegale voordelen zoals ecocheques;zeer interessante en concrete doorgroeimogelijkheden;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;een flexibele vakantieplanning;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Nous vous offronsJe komt terecht in een gezellige bouwfirma waar een hechte sfeer heerst tussen de medewerkers onderling. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een bedrijf waar je op korte termijn enorm veel kan bijleren van de zaakvoerder en jouw collega's;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;een wasvergoeding/kledijvergoeding volgens het paritair comité van de bouwsector;extralegale voordelen zoals ecocheques;zeer interessante en concrete doorgroeimogelijkheden;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;een flexibele vakantieplanning;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.
Metselaar
Accent, Montaigu-Zichem, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiOnze klant uit regio Scherpenheuvel-Zichem zoekt een nieuwe metselaar om hun bestaande team aan te vullen. Voor hun vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor 90% gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.Description de l'emploiOnze klant uit regio Scherpenheuvel-Zichem zoekt een nieuwe metselaar om hun bestaande team aan te vullen. Voor hun vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor 90% gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.Informations sur l'entrepriseOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Informations sur l'entrepriseOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Votre profilAls metselaar voor onze klant in regio Scherpenheuvel-Zichem verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast bezit je onderstaande eigenschappen voor deze vacature als metselaar:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Votre profilAls metselaar voor onze klant in regio Scherpenheuvel-Zichem verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast bezit je onderstaande eigenschappen voor deze vacature als metselaar:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.
Metselaar
Accent, Averbode, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiOnze klant uit regio Averbode zoekt een nieuwe metselaar om hun bestaande team aan te vullen. Voor hun vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor het grootste deel gelegen in een straal van maximum 20 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.Description de l'emploiOnze klant uit regio Averbode zoekt een nieuwe metselaar om hun bestaande team aan te vullen. Voor hun vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor het grootste deel gelegen in een straal van maximum 20 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.Informations sur l'entrepriseOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Informations sur l'entrepriseOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Votre profilAls metselaar voor onze klant in regio Averbode verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast bezit je onderstaande eigenschappen voor deze vacature als metselaar:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Votre profilAls metselaar voor onze klant in regio Averbode verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast bezit je onderstaande eigenschappen voor deze vacature als metselaar:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.
Metselaar
Accent, Louvain, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiOnze klant is op zoek naar iemand die onmiddellijk kan opstarten. Voor deze vacature als metselaar regio Leuven, voer je dagelijks onderstaande taken uit:je komt iedere ochtend naar het magazijn te Leuven;van daaruit vertrek je samen met de zaakvoerder richting de werf;als het beter past mag je ook rechtstreeks naar de werf gaan;jouw werkdag start rond 7h 's ochtends;je voert ruwbouwwerken uit voor nieuwbouwprojecten;deze nieuwbouwprojecten bestaan voornamelijk uit particuliere woningen;jouw hoofdtaak bestaat uit het verlijmen van snelbouw;jouw hoofdtaak bestaat uit het verlijmen van binnenmuren;je zet eigen profielen uit;je voert de verlijmingswerken uit met een 'kaske'/een rol;je maakt mortel;je maakt cement;je plaatst Ytong-blokken;je bent verantwoordelijk voor het uitmetselen van kruipkelders;je voert kleine funderingswerken uit;je voert kleine bekistingswerken uit;je plaatst predallen;je plaatst welfsels;per uitzondering voer je ook andere metselwerken uit;je assisteert de zaakvoerder waar nodig;je bent vriendelijk naar klanten toe die de werven komen bezoeken;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;je bent je ten alle tijde bewust van je eigen veiligheid en die van jouw collega's.Description de l'emploiOnze klant is op zoek naar iemand die onmiddellijk kan opstarten. Voor deze vacature als metselaar regio Leuven, voer je dagelijks onderstaande taken uit:je komt iedere ochtend naar het magazijn te Leuven;van daaruit vertrek je samen met de zaakvoerder richting de werf;als het beter past mag je ook rechtstreeks naar de werf gaan;jouw werkdag start rond 7h 's ochtends;je voert ruwbouwwerken uit voor nieuwbouwprojecten;deze nieuwbouwprojecten bestaan voornamelijk uit particuliere woningen;jouw hoofdtaak bestaat uit het verlijmen van snelbouw;jouw hoofdtaak bestaat uit het verlijmen van binnenmuren;je zet eigen profielen uit;je voert de verlijmingswerken uit met een 'kaske'/een rol;je maakt mortel;je maakt cement;je plaatst Ytong-blokken;je bent verantwoordelijk voor het uitmetselen van kruipkelders;je voert kleine funderingswerken uit;je voert kleine bekistingswerken uit;je plaatst predallen;je plaatst welfsels;per uitzondering voer je ook andere metselwerken uit;je assisteert de zaakvoerder waar nodig;je bent vriendelijk naar klanten toe die de werven komen bezoeken;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;je bent je ten alle tijde bewust van je eigen veiligheid en die van jouw collega's.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een eenmanszaak, overgeleverd van vader op zoon. De vader van de zaakvoerder laat op sommige momenten zijn expertise nog eens gelden op de werf. In hoofdzaak voert het bedrijf de ruwbouwwerken uit voor nieuwbouwprojecten en particuliere woningen.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een eenmanszaak, overgeleverd van vader op zoon. De vader van de zaakvoerder laat op sommige momenten zijn expertise nog eens gelden op de werf. In hoofdzaak voert het bedrijf de ruwbouwwerken uit voor nieuwbouwprojecten en particuliere woningen.Votre profilAls je graag per direct aan de slag wil als metselaar, ben jij de persoon waar het bedrijf naar op zoek is. Voor de functie als metselaar regio Leuven ben je in het bezit van onderstaande eigenschappen:je raakt iedere ochtend zelfstandig tot aan het magazijn te Leuven;je mag je ook zelfstandig richting de werven verplaatsen als dit beter past;je hebt al eens metselwerken van snelbouw of binnenmuren uitgevoerd;het zou een enorm pluspunt zijn als je al een (eerste) ervaring hebt met het verlijmen van metselwerken;je werkt graag in een klein team;je hebt een no-nonsense werkmentaliteit;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent iemand die naarstig doorwerkt;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je werkt graag in de buitenlucht;je bent flexibel naar overuren toe;je wil snel aan de slag gaan;je wil graag nog bijleren qua ruwbouwwerken;je bent een stipt iemand die altijd op tijd is;je bent iemand die in een rechte lijn communiceert naar een zaakvoerder toe;het zou een pluspunt zijn als je eigen profielen kan uitzetten;jij bent iemand die eigen veiligheid en die van anderen ten alle tijde op de eerste plaats zet.Votre profilAls je graag per direct aan de slag wil als metselaar, ben jij de persoon waar het bedrijf naar op zoek is. Voor de functie als metselaar regio Leuven ben je in het bezit van onderstaande eigenschappen:je raakt iedere ochtend zelfstandig tot aan het magazijn te Leuven;je mag je ook zelfstandig richting de werven verplaatsen als dit beter past;je hebt al eens metselwerken van snelbouw of binnenmuren uitgevoerd;het zou een enorm pluspunt zijn als je al een (eerste) ervaring hebt met het verlijmen van metselwerken;je werkt graag in een klein team;je hebt een no-nonsense werkmentaliteit;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent iemand die naarstig doorwerkt;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je werkt graag in de buitenlucht;je bent flexibel naar overuren toe;je wil snel aan de slag gaan;je wil graag nog bijleren qua ruwbouwwerken;je bent een stipt iemand die altijd op tijd is;je bent iemand die in een rechte lijn communiceert naar een zaakvoerder toe;het zou een pluspunt zijn als je eigen profielen kan uitzetten;jij bent iemand die eigen veiligheid en die van anderen ten alle tijde op de eerste plaats zet.Nous vous offronsJe komt terecht in een familiebedrijf waar je samenwerkt in nauw contact met de zaakvoerder. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;een goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's gekend in de bouwsector;weerverletzegels;een wasvergoeding/kledijvergoeding volgens het paritair comité van de bouwsector;een job in een aangename werksfeer en een klein team;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Nous vous offronsJe komt terecht in een familiebedrijf waar je samenwerkt in nauw contact met de zaakvoerder. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;een goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's gekend in de bouwsector;weerverletzegels;een wasvergoeding/kledijvergoeding volgens het paritair comité van de bouwsector;een job in een aangename werksfeer en een klein team;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.
Metselaar
Accent, Wijgmaal, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiOnze klant is op zoek naar iemand die onmiddellijk kan opstarten. Voor deze vacature als metselaar regio Wijgmaal, voer je dagelijks onderstaande taken uit:je komt iedere ochtend naar het magazijn te Wijgmaal;van daaruit vertrek je samen met de zaakvoerder richting de werf;als het beter past mag je ook rechtstreeks naar de werf gaan;jouw werkdag start rond 7h 's ochtends;je voert ruwbouwwerken uit voor nieuwbouwprojecten;deze nieuwbouwprojecten bestaan voornamelijk uit particuliere woningen;jouw hoofdtaak bestaat uit het verlijmen van snelbouw;jouw hoofdtaak bestaat uit het verlijmen van binnenmuren;je zet eigen profielen uit;je voert de verlijmingswerken uit met een 'kaske'/een rol;je maakt mortel;je maakt cement;je plaatst Ytong-blokken;je bent verantwoordelijk voor het uitmetselen van kruipkelders;je voert kleine funderingswerken uit;je voert kleine bekistingswerken uit;je plaatst predallen;je plaatst welfsels;per uitzondering voer je ook andere metselwerken uit;je assisteert de zaakvoerder waar nodig;je bent vriendelijk naar klanten toe die de werven komen bezoeken;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;je bent je ten alle tijde bewust van je eigen veiligheid en die van jouw collega's.Description de l'emploiOnze klant is op zoek naar iemand die onmiddellijk kan opstarten. Voor deze vacature als metselaar regio Wijgmaal, voer je dagelijks onderstaande taken uit:je komt iedere ochtend naar het magazijn te Wijgmaal;van daaruit vertrek je samen met de zaakvoerder richting de werf;als het beter past mag je ook rechtstreeks naar de werf gaan;jouw werkdag start rond 7h 's ochtends;je voert ruwbouwwerken uit voor nieuwbouwprojecten;deze nieuwbouwprojecten bestaan voornamelijk uit particuliere woningen;jouw hoofdtaak bestaat uit het verlijmen van snelbouw;jouw hoofdtaak bestaat uit het verlijmen van binnenmuren;je zet eigen profielen uit;je voert de verlijmingswerken uit met een 'kaske'/een rol;je maakt mortel;je maakt cement;je plaatst Ytong-blokken;je bent verantwoordelijk voor het uitmetselen van kruipkelders;je voert kleine funderingswerken uit;je voert kleine bekistingswerken uit;je plaatst predallen;je plaatst welfsels;per uitzondering voer je ook andere metselwerken uit;je assisteert de zaakvoerder waar nodig;je bent vriendelijk naar klanten toe die de werven komen bezoeken;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;je bent je ten alle tijde bewust van je eigen veiligheid en die van jouw collega's.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een eenmanszaak, overgeleverd van vader op zoon. De vader van de zaakvoerder laat op sommige momenten zijn expertise nog eens gelden op de werf. In hoofdzaak voert het bedrijf de ruwbouwwerken uit voor nieuwbouwprojecten en particuliere woningen.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een eenmanszaak, overgeleverd van vader op zoon. De vader van de zaakvoerder laat op sommige momenten zijn expertise nog eens gelden op de werf. In hoofdzaak voert het bedrijf de ruwbouwwerken uit voor nieuwbouwprojecten en particuliere woningen.Votre profilAls je graag per direct aan de slag wil als metselaar, ben jij de persoon waar het bedrijf naar op zoek is. Voor de functie als metselaar regio Wijgmaal ben je in het bezit van onderstaande eigenschappen:je raakt iedere ochtend zelfstandig tot aan het magazijn te Wijgmaal;je mag je ook zelfstandig richting de werven verplaatsen als dit beter past;je hebt al eens metselwerken van snelbouw of binnenmuren uitgevoerd;het zou een enorm pluspunt zijn als je al een (eerste) ervaring hebt met het verlijmen van metselwerken;je werkt graag in een klein team;je hebt een no-nonsense werkmentaliteit;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent iemand die naarstig doorwerkt;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je werkt graag in de buitenlucht;je bent flexibel naar overuren toe;je wil snel aan de slag gaan;je wil graag nog bijleren qua ruwbouwwerken;je bent een stipt iemand die altijd op tijd is;je bent iemand die in een rechte lijn communiceert naar een zaakvoerder toe;het zou een pluspunt zijn als je eigen profielen kan uitzetten;jij bent iemand die eigen veiligheid en die van anderen ten alle tijde op de eerste plaats zet.Votre profilAls je graag per direct aan de slag wil als metselaar, ben jij de persoon waar het bedrijf naar op zoek is. Voor de functie als metselaar regio Wijgmaal ben je in het bezit van onderstaande eigenschappen:je raakt iedere ochtend zelfstandig tot aan het magazijn te Wijgmaal;je mag je ook zelfstandig richting de werven verplaatsen als dit beter past;je hebt al eens metselwerken van snelbouw of binnenmuren uitgevoerd;het zou een enorm pluspunt zijn als je al een (eerste) ervaring hebt met het verlijmen van metselwerken;je werkt graag in een klein team;je hebt een no-nonsense werkmentaliteit;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent iemand die naarstig doorwerkt;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je werkt graag in de buitenlucht;je bent flexibel naar overuren toe;je wil snel aan de slag gaan;je wil graag nog bijleren qua ruwbouwwerken;je bent een stipt iemand die altijd op tijd is;je bent iemand die in een rechte lijn communiceert naar een zaakvoerder toe;het zou een pluspunt zijn als je eigen profielen kan uitzetten;jij bent iemand die eigen veiligheid en die van anderen ten alle tijde op de eerste plaats zet.Nous vous offronsJe komt terecht in een familiebedrijf waar je samenwerkt in nauw contact met de zaakvoerder. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;een goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's gekend in de bouwsector;weerverletzegels;een wasvergoeding/kledijvergoeding volgens het paritair comité van de bouwsector;een job in een aangename werksfeer en een klein team;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Nous vous offronsJe komt terecht in een familiebedrijf waar je samenwerkt in nauw contact met de zaakvoerder. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;een goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's gekend in de bouwsector;weerverletzegels;een wasvergoeding/kledijvergoeding volgens het paritair comité van de bouwsector;een job in een aangename werksfeer en een klein team;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.
Metselaar
Accent, Zichem, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingOnze klant uit regio Zichem zoekt een nieuwe metselaar om hun bestaande team aan te vullen. Voor hun vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor het grootste deel gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.FunctieomschrijvingOnze klant uit regio Zichem zoekt een nieuwe metselaar om hun bestaande team aan te vullen. Voor hun vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor het grootste deel gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.BedrijfsinformatieOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.BedrijfsinformatieOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Jouw profielAls metselaar voor onze klant in regio Zichem verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast bezit je onderstaande eigenschappen voor deze vacature als metselaar:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Jouw profielAls metselaar voor onze klant in regio Zichem verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast bezit je onderstaande eigenschappen voor deze vacature als metselaar:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Wij bieden jouJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Wij bieden jouJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.
Metselaar
Accent, Scherpenheuvel, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature als metselaar in regio Scherpenheuvel krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder kan je een overzicht vinden van de werkzaamheden die jij zal uitvoeren:je vertrekt iedere ochtend vanuit Scherpenheuvel naar de verschillende werven;je rijdt samen met jouw collega's naar de verschillende werven;jouw werkdag begint iedere dag op de werf om 8h;het vertrekuur is afhankelijk van de afstand naar de werf;als het voor jou dichter bij is qua afstand mag je ook rechtstreeks naar de werf gaan;de werkregio is van Scherpenheuvel tot het Leuvense tot Boutersem;je werkt samen in een ploeg met drie collega bouwarbeiders;je werkt onder leiding van de ploegbaas en de zaakvoerder;je voert werken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert werken uit op nieuwbouwwerven;je voert werken uit voor renovatieprojecten;je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerlei metselwerken;je bent verantwoordelijk voor het metsen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het metsen van buitenmuren;je bent verantwoordelijk voor het metsen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het metsen van gevelsteen en façade;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen en façade;je voert kleine afbraakwerken uit;je voert kleine manuele grondwerken uit;je voert kleine manuele graafwerken uit;je bent verantwoordelijk voor rioleringswerken;je plaatst (nuts)leidingen en rioleringen;je voert klinkerwerken uit;je assisteert bij het storten van beton;je voert allerlei andere ruwbouwwerken uit;je helpt andere collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;je zet jouw eigen veiligheid en die van jouw collega's ten alle tijde op de eerste plaats.FunctieomschrijvingVoor de vacature als metselaar in regio Scherpenheuvel krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder kan je een overzicht vinden van de werkzaamheden die jij zal uitvoeren:je vertrekt iedere ochtend vanuit Scherpenheuvel naar de verschillende werven;je rijdt samen met jouw collega's naar de verschillende werven;jouw werkdag begint iedere dag op de werf om 8h;het vertrekuur is afhankelijk van de afstand naar de werf;als het voor jou dichter bij is qua afstand mag je ook rechtstreeks naar de werf gaan;de werkregio is van Scherpenheuvel tot het Leuvense tot Boutersem;je werkt samen in een ploeg met drie collega bouwarbeiders;je werkt onder leiding van de ploegbaas en de zaakvoerder;je voert werken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert werken uit op nieuwbouwwerven;je voert werken uit voor renovatieprojecten;je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerlei metselwerken;je bent verantwoordelijk voor het metsen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het metsen van buitenmuren;je bent verantwoordelijk voor het metsen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het metsen van gevelsteen en façade;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen en façade;je voert kleine afbraakwerken uit;je voert kleine manuele grondwerken uit;je voert kleine manuele graafwerken uit;je bent verantwoordelijk voor rioleringswerken;je plaatst (nuts)leidingen en rioleringen;je voert klinkerwerken uit;je assisteert bij het storten van beton;je voert allerlei andere ruwbouwwerken uit;je helpt andere collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;je zet jouw eigen veiligheid en die van jouw collega's ten alle tijde op de eerste plaats.BedrijfsinformatieDe zaakvoerder van het bedrijf staat iedere dag nog samen met zijn medewerkers op de werf. Het is een familiebedrijf doorgegeven van vader op zoon. De zaakvoerder is dan zelf ook opgegroeid met de bouwsector. Regionaal is hij heel erg begaan met het verenigingsleven.BedrijfsinformatieDe zaakvoerder van het bedrijf staat iedere dag nog samen met zijn medewerkers op de werf. Het is een familiebedrijf doorgegeven van vader op zoon. De zaakvoerder is dan zelf ook opgegroeid met de bouwsector. Regionaal is hij heel erg begaan met het verenigingsleven.Jouw profielAls metser voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel verwachten we een metselaar die erg gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast is dit jouw profiel voor deze vacature:je raakt iedere ochtend zelfstandig tot aan het bedrijf te Scherpenheuvel;je draagt kwalitatief werk hoog in het vaandel;je bent een behulpzaam iemand naar collega's toe;je bent een stipt persoon die altijd tijdig aanwezig is;je bent enorm leergierig;je neemt graag dingen aan van meer ervaring personen;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;het is een pluspunt als je al ervaring als metser kan voorleggen;het is een pluspunt als je al ervaring in de ruwbouwsector kan voorleggen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent flexibel naar overuren toe (bij bijvoorbeeld het storten van beton);je bent in het bezit van enig technisch inzicht;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent een initiatiefnemer die zelf werk ziet;veiligheid is voor hou ten alle tijde een top prioriteit.Jouw profielAls metser voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel verwachten we een metselaar die erg gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast is dit jouw profiel voor deze vacature:je raakt iedere ochtend zelfstandig tot aan het bedrijf te Scherpenheuvel;je draagt kwalitatief werk hoog in het vaandel;je bent een behulpzaam iemand naar collega's toe;je bent een stipt persoon die altijd tijdig aanwezig is;je bent enorm leergierig;je neemt graag dingen aan van meer ervaring personen;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;het is een pluspunt als je al ervaring als metser kan voorleggen;het is een pluspunt als je al ervaring in de ruwbouwsector kan voorleggen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent flexibel naar overuren toe (bij bijvoorbeeld het storten van beton);je bent in het bezit van enig technisch inzicht;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent een initiatiefnemer die zelf werk ziet;veiligheid is voor hou ten alle tijde een top prioriteit.Wij bieden jouJe komt terecht in een familiebedrijf die hun medewerkers tijd willen geven om te groeien. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;alle premies van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;extralegale voordelen zoals ecocheques;een voltijdse tewerkstelling.Wij bieden jouJe komt terecht in een familiebedrijf die hun medewerkers tijd willen geven om te groeien. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;alle premies van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;extralegale voordelen zoals ecocheques;een voltijdse tewerkstelling.
METSELAAR
Accent, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingWie solliciteert voor de job als metser krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken;je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen enappartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten.Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces;je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken ende verdere rioolleidingen te leggen;verder voer je de ondergrondse metselwerken uit, gevolgd doorhet gieten van de vloerplaat;daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie;je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken;je voegt en hervoegt;indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit;je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manierhanteren;je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe;je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.FunctieomschrijvingWie solliciteert voor de job als metser krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken;je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen enappartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten.Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces;je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken ende verdere rioolleidingen te leggen;verder voer je de ondergrondse metselwerken uit, gevolgd doorhet gieten van de vloerplaat;daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie;je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken;je voegt en hervoegt;indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit;je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manierhanteren;je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe;je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiebedrijf in hart en nieren.Met meer dan 50 jaar ervaring en expertise wordt een kwaliteitsvolle uitvoering gegarandeerd.Onze klant is actief in diverse segmenten binnen het bouwproces. Van ruwbouw tot de volledige afwerking van villa's, appartementen, handelszaken, utiliteits- en industriegebouwen.Een jong en dynamisch team is hun grootste troef. Zij voorzien voortdurend opleidingen om actueel te blijven in de nieuwste toepassingen en technische evoluties. Dankzij de teamspirit en vlotte samenwerking maken ze van elk project een succesverhaal.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiebedrijf in hart en nieren.Met meer dan 50 jaar ervaring en expertise wordt een kwaliteitsvolle uitvoering gegarandeerd.Onze klant is actief in diverse segmenten binnen het bouwproces. Van ruwbouw tot de volledige afwerking van villa's, appartementen, handelszaken, utiliteits- en industriegebouwen.Een jong en dynamisch team is hun grootste troef. Zij voorzien voortdurend opleidingen om actueel te blijven in de nieuwste toepassingen en technische evoluties. Dankzij de teamspirit en vlotte samenwerking maken ze van elk project een succesverhaal.Jouw profielVoor de vacature van metser verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Onderstaande eigenschappen zijn belangrijk als metser:bij voorkeur heb je een opleiding bouw gevolgd of een eersteervaring die je kan voorleggen;je kan zelfstandig en in team werken;resultaatgericht werken: veiligheid, kwaliteit, rendement en precisiewerk leveren;je kent de te nemen veiligheidsmaatregelen en kan deze ook correct toepassen.Jouw profielVoor de vacature van metser verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Onderstaande eigenschappen zijn belangrijk als metser:bij voorkeur heb je een opleiding bouw gevolgd of een eersteervaring die je kan voorleggen;je kan zelfstandig en in team werken;resultaatgericht werken: veiligheid, kwaliteit, rendement en precisiewerk leveren;je kent de te nemen veiligheidsmaatregelen en kan deze ook correct toepassen.Wij bieden jouGoede verloning volgens PC 124Een leuke sfeer in teamverbandExtra opleidingen on the fieldJe komt terecht in een correct bedrijfWij bieden jouGoede verloning volgens PC 124Een leuke sfeer in teamverbandExtra opleidingen on the fieldJe komt terecht in een correct bedrijf
Metselaar
Accent, Scherpenheuvel, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingOnze klant uit regio Scherpenheuvel zoekt een nieuwe werkkracht om hun bestaande team aan te vullen. Voor de vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor 90% gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.FunctieomschrijvingOnze klant uit regio Scherpenheuvel zoekt een nieuwe werkkracht om hun bestaande team aan te vullen. Voor de vacature als metselaar zal je onderstaande taken uitoefenen:je begeeft je iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;de werven zijn voor 90% gelegen in een straal van maximum 15 kilometer (zoals Scherpenheuvel, Rillaar, Messelbroek, Langdorp, ...);de werkdag start om 8h op de werf;je werkdag eindigt om 16h30 op de werf;je werkt oner leiding van de ploegbaas, in dit geval de zaakvoerder zelf;je werkt samen met jouw collega metsers en metser-dieners;je voert verschillende metselwerken uit;je voert alle ruwbouwwerken uit aan de hand van een technisch bouwkundig plan;je voert voornamelijk metselwerken uit voor nieuwbouwprojecten;je voert voornamelijk metselwerken uit voor open- en halfopen particuliere woningen;de zaakvoerder zet de werf volledig uit en jij begint daarna aan de metselwerken;je werkt mee aan het plaatsen van betonnen kelders;je plaatst betonblokken voor kelders;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van snelbouw;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van binnenmuren;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van gevelsteen;je metselt in verschillende verbanden voor de façade;je snijdt stenen op maat waar nodig;je plaatst welfsels;je voert kleine bekistingswerken uit;je assisteert bij kleine werken rond beton;je maakt gebruik van een slijpmachine;na iedere werkdag ruim je de werf weer netjes op als referentie naar de klant(en) toe;je helpt bij het maken van cement en mortel;je helpt al jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;mocht je overuren presteren dan worden deze in recup opgenomen;je past alle geldende veiligheidsmaatregelen correct toe.BedrijfsinformatieOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.BedrijfsinformatieOnze klant heeft al meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw, dakwerken, klinkerwerken en algemene renovatiewerken. De zaakvoerder werkt iedere dag nog mee op de werf. De administratieve zaken worden geregeld door de echtgenote van de zaakvoerder. Ze zijn een hecht team en staan ook enorm close bij hun medewerkers. Hun team bestaat uit medewerkers die in dienst zijn en enkele onderaannemers. Qua kwaliteit streven ze naar een ideale service. De zaakvoerders staan erg dicht bij hun eigen medewerkers en streven naar een aangenaam, familiaal contact. Ze dragen eerlijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.Jouw profielAls metselaar voor onze klant in regio Scherpenheuvel verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast is dit jouw profiel voor deze vacature:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Jouw profielAls metselaar voor onze klant in regio Scherpenheuvel verwachten we een metselaar die enorm gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Daarnaast is dit jouw profiel voor deze vacature:je raakt iedere ochtend zelfstandig op de verschillende werven;je bent in het bezit van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je in het bezit bent van eigen vervoer;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan zelfstandig metselwerken uitvoeren;het is een pluspunt als je een kleine bouwkraan op de werf kan bedienen;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent eerlijk en transparant naar het bouwbedrijf toe;je bent een harde werker en fysiek zwaar werk schrikt jou niet af;je bent iemand die werk ziet op de werf en zelf initiatief neemt;je bent iemand die steeds stipt en op tijd is;je bent iemand die gemaakte fouten eerlijk kan toegeven;je bent collegiaal en een heuse teamplayer;het is een voordeel als je een bouwkundig plan kan lezen of interpreteren;het is een voordeel als je buiten metselwerken ook kennis hebt van andere stappen in het ruwbouwproces;je neemt graag nog dingen aan van anderen met ook een andere ervaring;je luistert aandachtig als je iets nieuw aangeleerd krijgt;jouw allereerste prioriteit op de werf is telkens de veiligheid.Wij bieden jouJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Wij bieden jouJe komt terecht in een bouwbedrijf waar hard gewerkt wordt en tegelijk een enorm familiale sfeer heerst. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;extralegale voordelen zoals ecocheques;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;drie weken bouwverlof tijdens de zomervakantie;een nieuwe werfkeet op de werf;sanitaire voorzieningen op de werf met lavabo;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.
Metselaar
Accent, Lubbeek, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingOnze klant uit regio Lubbeek is op zoek naar een metselaar om hun huidig team bouwarbeiders te versterken. Je zal verantwoordelijk zijn voor het dagelijks uitvoeren van onderstaande taken:je komt iedere ochtend om 6h in Lubbeek samen met jouw collega's en de zaakvoerder;je vertrekt iedere ochtend vanuit Lubbeek richting de verschillende werven;de verschillende werven zijn gelegen in een straal van maximum 30 kilometer rondom Lubbeek;je start de werkzaamheden op de werf tegen 6h30 of 7h;jouw werkdag eindigt rond 15h30;je voert hoofdzakelijk renovatiewerken uit in de ruwbouw;je werkt bijna uitsluiten op werven met renovatieprojecten;je voert werken uit onder leiding van jouw ploegbaas (de zaakvoerder);jij en jouw collega's voeren werken uit aan de hand van een bouwkundig en technisch plan;je voert verschillende afbraakwerken uit;je breekt muren en andere constructies af;je maakt berekende openingen in bestaande ruwbouwstructuren;je bent verantwoordelijk voor uitbreidingswerken aan bestaande eengezinswoningen;je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende verbouwingswerken;je plaatst poutrels;je voert kleine funderingswerken;je voert metselwerken uit voor de snelbouw;je voert verlijmingswerken uit voor de snelbouw;je plaatst binnenmuren;je voert verlijmingswerken uit voor de binnenmuren;je voert metselwerken uit voor de gevelsteen/façade;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van de gevelsteen/façade;je helpt jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;veiligheid op de werf is voor jou het allerbelangrijkste aspect.FunctieomschrijvingOnze klant uit regio Lubbeek is op zoek naar een metselaar om hun huidig team bouwarbeiders te versterken. Je zal verantwoordelijk zijn voor het dagelijks uitvoeren van onderstaande taken:je komt iedere ochtend om 6h in Lubbeek samen met jouw collega's en de zaakvoerder;je vertrekt iedere ochtend vanuit Lubbeek richting de verschillende werven;de verschillende werven zijn gelegen in een straal van maximum 30 kilometer rondom Lubbeek;je start de werkzaamheden op de werf tegen 6h30 of 7h;jouw werkdag eindigt rond 15h30;je voert hoofdzakelijk renovatiewerken uit in de ruwbouw;je werkt bijna uitsluiten op werven met renovatieprojecten;je voert werken uit onder leiding van jouw ploegbaas (de zaakvoerder);jij en jouw collega's voeren werken uit aan de hand van een bouwkundig en technisch plan;je voert verschillende afbraakwerken uit;je breekt muren en andere constructies af;je maakt berekende openingen in bestaande ruwbouwstructuren;je bent verantwoordelijk voor uitbreidingswerken aan bestaande eengezinswoningen;je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende verbouwingswerken;je plaatst poutrels;je voert kleine funderingswerken;je voert metselwerken uit voor de snelbouw;je voert verlijmingswerken uit voor de snelbouw;je plaatst binnenmuren;je voert verlijmingswerken uit voor de binnenmuren;je voert metselwerken uit voor de gevelsteen/façade;je bent verantwoordelijk voor het verlijmen van de gevelsteen/façade;je helpt jouw collega's waar nodig;je draagt zorg voor al het materiaal dat je ter beschikking krijgt;veiligheid op de werf is voor jou het allerbelangrijkste aspect.BedrijfsinformatieHet bedrijf wordt gerund door twee zaakvoerders die ondertussen al meer dan tien jaar samenwerken. Ze zijn gespecialiseerd in de algemene renovatiewerken qua ruwbouw. De ene zaakvoerder werkt iedere dag actief mee op de werf. De andere zaakvoerder houdt zich bezig met alle administratie en het papierwerk. Onze klant werkt als een goed geoliede machine en er heerst een enorm aangename sfeer.BedrijfsinformatieHet bedrijf wordt gerund door twee zaakvoerders die ondertussen al meer dan tien jaar samenwerken. Ze zijn gespecialiseerd in de algemene renovatiewerken qua ruwbouw. De ene zaakvoerder werkt iedere dag actief mee op de werf. De andere zaakvoerder houdt zich bezig met alle administratie en het papierwerk. Onze klant werkt als een goed geoliede machine en er heerst een enorm aangename sfeer.Jouw profielVoor deze vacature als metselaar in regio Lubbeek, kan je een enorme portie motivatie voor de dag brengen. Apart van deze motivatie, ben je ook in het bezit van onderstaande eigenschappen:je raakt iedere ochtend om 6h zelfstandig tot in Lubbeek;je hebt al een eerste kennismaking achter de rug met de ruwbouwsector;het zou een enorm pluspunt zijn als je al zelfstandig kan verlijmen (maar zeker geen vereiste);willen werken is de belangrijkste vereiste voor deze vacature;je bent enorm gemotiveerd om aan de slag te gaan en wil deze kans met beide handen grijpen;je bent enorm leergierig en wil graag bijleren van de vakmensen waar je samen mee op de werf gaat staan;je wil graag een ervaren bouwarbeider worden;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent iemand trouw aan je woord;je bent flexibel naar overuren toe;je bent enorm stipt en altijd op tijd;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent een echte teamspeler en hecht belang aan een fijne groepssfeer;je bent een harde werker;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan gemaakte fouten eerlijk toegeven;jij bent iemand die veiligheid telkens op de eerste plaats zet.Jouw profielVoor deze vacature als metselaar in regio Lubbeek, kan je een enorme portie motivatie voor de dag brengen. Apart van deze motivatie, ben je ook in het bezit van onderstaande eigenschappen:je raakt iedere ochtend om 6h zelfstandig tot in Lubbeek;je hebt al een eerste kennismaking achter de rug met de ruwbouwsector;het zou een enorm pluspunt zijn als je al zelfstandig kan verlijmen (maar zeker geen vereiste);willen werken is de belangrijkste vereiste voor deze vacature;je bent enorm gemotiveerd om aan de slag te gaan en wil deze kans met beide handen grijpen;je bent enorm leergierig en wil graag bijleren van de vakmensen waar je samen mee op de werf gaat staan;je wil graag een ervaren bouwarbeider worden;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent iemand trouw aan je woord;je bent flexibel naar overuren toe;je bent enorm stipt en altijd op tijd;je bent flexibel naar verschillende afstanden toe;je bent een echte teamspeler en hecht belang aan een fijne groepssfeer;je bent een harde werker;je wil graag mee vooruit met de zaakvoerder en de andere collega's;je kan gemaakte fouten eerlijk toegeven;jij bent iemand die veiligheid telkens op de eerste plaats zet.Wij bieden jouJe komt terecht in een gezellige bouwfirma waar een hechte sfeer heerst tussen de medewerkers onderling. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een bedrijf waar je op korte termijn enorm veel kan bijleren van de zaakvoerder en jouw collega's;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;een wasvergoeding/kledijvergoeding volgens het paritair comité van de bouwsector;extralegale voordelen zoals ecocheques;zeer interessante en concrete doorgroeimogelijkheden;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;een flexibele vakantieplanning;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.Wij bieden jouJe komt terecht in een gezellige bouwfirma waar een hechte sfeer heerst tussen de medewerkers onderling. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een positieve inloopperiode;een bedrijf waar je op korte termijn enorm veel kan bijleren van de zaakvoerder en jouw collega's;een tewerkstelling in het paritair comité van de bouwsector;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een pensioenpremie voor uitzendkrachten in de bouwsector;getrouwheidszegels (eindejaarspremie volgens het paritair comité van de bouwsector);correcte mobiliteits- en kilometervergoeding naar de wettelijke barema's geldend in de bouwsector;weerverletzegels;een afwisselende job in een aangename werksfeer;een wasvergoeding/kledijvergoeding volgens het paritair comité van de bouwsector;extralegale voordelen zoals ecocheques;zeer interessante en concrete doorgroeimogelijkheden;werkzekerheid;twee weken vakantie met Kerstmis;een flexibele vakantieplanning;een voltijdse tewerkstelling van 40h/week.