We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Industriële verkoop in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Industriële verkoop in Belgium"

162 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Industriële verkoop in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Industriële verkoop in Belgium getoond.

Indeling van de "Industriële verkoop" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Industriële verkoop in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Industriële verkoop"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Industriële verkoop in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Verkoopondersteuning Consultant. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1600 eur. Op de tweede plaats staat Commerciële verkoop met het loon van 862 eur en op de derde plaats staat Telesales-consultant met het loon van 445 eur.

Aanbevolen vacatures

Project Engineer Automatisatie & Industriële Elektriciteit (m/v)
Actiris,
Vast Contract - Halen #ProjectEngineering #Automatisatie #Elektrotechniek Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Automatisatie en Elektrotechniek en toon je interesse in projectopvolging van A tot Z? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in regio Halen zijn we op zoek naar een Project Engineer Automatisatie. Jouw verantwoordelijkheden? Als Project Engineer Automatisatie ben je verantwoordelijk voor de projectopvolging van A tot Z bij diverse klanten. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit: Begeleiden en uitvoeren van automatisatieprojecten Aansturen van zowel interne als externe medewerker (technisch personeel) Programmeren, testen en in dienst stellen van industriële installaties Opmaken van elektrische tekeningen in Eplan Uitwerken van de projectvoorbereiding en werfopvolging Opstellen van budgetten en voorzien van de nodige communicatie op verschillende niveaus Profil Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma Ingenieurswetenschappen en heb je ervaring met industriële automatisatie en elektricteit? Hou je van projectmatig werken en ben je op zoek naar een hands-on werkomgeving? Ben je een teamspeler die beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en ben je sterk in PLC programmatie? Dan ben jij misschien wel de Project Engineer Automatisatie die wij zoeken! Connaissances linguistiques Nederlands : Goed
Project Engineer Industriële Elektrotechniek
Absolute Jobs, Ledeberg
jobomschrijving Onze klant regio Gent is specialist in het bouwen en onderhouden  van industriële elektronische installaties. Samen met een gekwalificeerd en gedreven team zorg je voor een kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten.Je komt terecht in een klein team waar aandacht wordt besteed aan een goede groepssfeer.Je mag rekenen op een afwisselende job vol uitdagingen.Goede communicatie in het bedrijf is voor hun heel belangrijk, elke inbreng van iedere werknemer is belangrijk!Wat zullen je taken zijn?Het ontwerpen en uittekenen van industriële installaties en de vertaling van elektrische schema's naar je collega's waar nodig.De administratieve opvolging van projectenHet bestellen van materialen.Het rechtstreeks aansturen, opvolgen en ondersteunen van je collega's van het begin tot en met de oplevering van het project.De bewaking van budgetten, kwaliteit en timing van de uit te voeren werken en je grijp in waar nodig.Het uitvoeren van depannages op industriële installaties, machines, ...Het inregelen van instrumentatie, IQ testen en opstarten van elektronische installaties.Het begeleiding van keuringsdossiers.Ben jij de collega die onze klant zoekt? Neem dan contact op met ons!Wij helpen je met plezier verder! jouw profiel Je kan elektrische schema's tekenen eplanJe bent flexibel ingesteld voor tijd & locatieJe kan opbouwend communiceren met klanten en collega's Je hecht belang aan een goeie teamgeestJe bent klantvriendelijkJe spreek vloeiend NederlandsJe kan technische documentatie in het Engels lezen en begrijpenJe bent stiptJe hebt oog voor orde en netheidJe werkt veilig, een VCA-basis attest is een pluspuntJe hebt geen hoogtevrees, een attest hoogtewerker is een pluspuntJe kan zowel zelfstandig functioneren als in team ons aanbod Absolute Jobs biedt je een nieuwe uitdaging bij een sterk groeiend bedrijf, waar je kan verder evolueren en doorgroeien. Na een korte periode via uitzend krijg je een voltijds contract als werfleider met een goed salaris plus extra voordelen. •Interessant loon•Extra voordelen•Goede werksfeer•Positieve, ervaren collega’s•Stevig bedrijf met doorgroeimogelijkhedenBij Absolute Jobs gaan we the extra mile voor jouw nieuwe uitdaging. Voor jou zoeken we een bedrijf dat gelooft in jou en je wil investeren. We helpen je op ieder moment in je carrière met advies op maat, van starter tot ervaren profiel. Voor bedrijven zoeken we talent dat hen echt versterkt. Bij Absolute Jobs bieden we tijdelijke jobs, flexijobs, jobs voor korte of lange termijn, met optie vast of onmiddellijk in vaste dienst. Kortom, de specialisten van Absolute Jobs gaan elke dag opnieuw voor jouw droomjob.
Elektricien industriële installatie
Absolute Jobs, Roeselare
jobomschrijving We zijn op zoek naar een gemotiveerde industrieel elektriciens binnen de regio's Roeselare, Kortrijk en Waregem.Je hebt ervaring/kennis:In uitvoeren van geplande herstellingen en onderhoud;In zorgen voor een optimale werking van de installaties/infrastructuur;Op vlak van oplossen van storingen en herstellingen;van elektrische componenten en hoe deze aansluiten.  jouw profiel Ervaring / opleiding richting elektriciteit;Werken in 2 - ploegen;Regio Roeselare, Kortrijk of Waregem. Wil je terecht komen binnen een familiaal, sterk groeiend bedrijf waar de focus ligt op een langdurige samenwerking? Aarzel dan niet en contacteer ons onmiddellijk.  ons aanbod Werkzekerheid en toekomstperspectieven;Groeiend en stabiel familiebedrijf;Correcte verloning, bespreekbaar op basis van je kennis/ervaring;Bedrijfswagen & tankkaart;Vaste plaats binnen een dynamisch team !! 
Industriële reiniger met rijbewijs C
Synergie Gent Interim, GENT
Als Industrieel Reiniger bestaan jouw taken hoofdzakelijk uit:- Uitvoeren industriële reinigingswerkenmet behulp van gespecialiseerd materiaal zoals hogedrukspuit, hoge drukreiniger-Ontvetten en ontkalken van stoominstallaties, warmtewisselaars, koelsystemen, enz-Reinigen van opslagtanks en silo's-Reinigen van warmtewisselaars en koelers-Ontvetten en reinigen van machines en productie eenheden- Volgen van interne opleiding in functie van veiligheid en professioneel werkenWat zoeken we? Je beschikt over een goede fysieke paraatheid Je kan zowel zelfstandig als in groep werken Je werkt nauwkeurig en hebt ook voor veiligheid Je komt regels en afspraken na Je bent bereidt om volgens rotatiesysteem permanentie- en weekendwerk te doen Je bent bereid om overuren te maken indien nodig Je kunt op verzoek een blanco attest "goed gedrag en zeden" overleggen Woonachtig in Gent / Zelzate of directe omgeving Ervaring in vergelijkbare functie is niet nodig Een rijbewijs B en C(+ eigen vervoer) Je bent in het bezit van een VCA-basis attest of bereid dit te behalen Goede beheersing van de Nederlands taal, zowel spreken als lezenWat bieden we? Werkzekerheid in een succesvolle, groeiende onderneming. Een uitstekend salarisop basis van ervaring met extra legale voordelen Een ruime zelfstandigheid en een toffe teamsfeer. Een gedegen inwerkprogramma en de nodige begeleidingNa de interimperiode kan je zeker vast in dienst gaan.
Jr. Sales Engineer - Industriële Automatisering
Monitor, Wijnegem, Antwerpen
Business Developer - Industriële Automatisatie Functiebeschrijving B&R Industriële Automatisering behoort tot de divisie ¿Machine & Factory Automation¿ binnen de groep ABB, met hoofdvestiging in Oostenrijk, telt meer dan 3.800 medewerkers in 168 landen en behoort tot de meest innovatieve en sterkst groeiende concerns in de sector van industriële automatisatie . In de hoofdzetel te Oostenrijk worden hoogwaardige en grensverleggende besturings-, visualisatie- en aandrijfsystemen volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. De organisatie zet bovendien sterk in op de ontwikkeling van expertise bij eigen medewerkers. De vestiging in Merelbeke kent -net als het moederbedrijf- een gestage groei en is momenteel op zoek naar een: Regional Sales Engineer - Industriële Automatisering voor regio Oost- West-Vlaanderen . Zo ga je te werk: Deze nieuwe collega sales engineer zal klaargestoomd worden tijdens een intensieve en leerrijke trainingsperiode, om zijn/haar eigen klantportfolio in de regio Oost- en West-Vlaanderen op te volgen. Als sales engineer zoek je naar opportuniteiten in het marktsegment van de machinebouw en OEM's. Je bent ambassadeur van B&R Automation en werkt aan levenslange partnerships met jouw klanten in de industrie. Met jouw technische expertise en gaandeweg doorgedreven kennis van alle B&R applicaties, weet jij R&D managers en software developers te overtuigen van de kwaliteit van jouw productgamma. Eens jouw product geïntegreerd wordt in de bouw van een nieuwe machine, volg je de ontwikkelingen bij jouw klant nauwgezet op. Voor technisch diepgaande bevraging en product training breng je de klant in contact met jouw collega application engineer. Regelmatig stel je de nieuwe producten uit het gamma voor en denk je mee na over technische vraagstukken binnen het automatiseren van industriële processen. Aanwezigheid op (inter)nationale vakbeurzen geven je inzicht in nieuwe ontwikkelingen. Je nodigt potentiële klanten uit voor verdere concretisering van de plannen; daarnaast begeleid je enkele keren per jaar jouw klanten tijdens een bedrijfsbezoek aan ons hoofdkantoor in Oostenrijk. Trefwoorden: sales, sales engineer, project engineer, automation engineer, application engineer, engineer, engineering, hunter, farmer, prospecteren, offerte, customer, klanten, beurzen, internationaal, nationaal, international, national, automatisering, automation, automatisatie, software, IOT, IIOT, developing, Passie voor expertise in industriële automatisering naar aanleiding van een hoger technisch diploma (Bachelor of Master) in elektromechanica, elektrotechniek, automatisering, elektronica-ICT, of een andere relevante opleiding ; je bent sterk in communicatie en overtuigen ; jouw doorzettingsvermogen leidt tot concrete resultaten en voldoening van je werk ; enkele jaren ervaring in de industriële automatisering en/of een vergelijkbare commerciële job is wenselijk ; doordat je een sociale teamplayer bent, pas je perfect in ons collegiaal en performant sales team ; naast een perfecte kennis van het Nederlands, kan je tevens goed in het Engels communiceren (Frans is een pluspunt) ; je woont bij voorkeur op een centrale plaats ten opzichte van jouw verkoopregio Oost- en West-Vlaanderen . Op zoek naar een boeiende en veelzijdige job in de industriële automatisering, dan ben je bij B&R meteen in de juiste werkomgeving. Je krijgt coaching on-the-job van jouw manager, die al vele jaren thuis is in deze materie en de sector door en door kent. Het kleinschalig en zeer dynamisch team, de back-up van een internationaal bedrijf, geeft je de mogelijkheid om je potentieel snel te ontwikkelen. Je bent zelfsturend en georganiseerd van thuis uit of vanuit het kantoor in Merelbeke. Vanaf de start word je stevig opgeleid in ons hoofdkantoor in Oostenrijk, om vervolgens je eigen regio in Vlaanderen voor je rekening te nemen. Je kan rekenen op een representatief salarispakket, met onder meer firmawagen en een motiverende bonusregeling. Bovendien wordt er in een 40 uren werkregeling gewerkt, waardoor je per jaar 12 extra verlofdagen kan opnemen.
Solution Manager - Industriële toepassingen - technische pre-sales
Dobit, Olen, Turnhout
Solution Manager - Industriële toepassingen - techni Solution Manager - Industriële toepassingen - technische pre-sales Functie DOBIT is een familiebedrijf in het hart van de Kempen, namelijk Olen . Hun passie: digitale schermcommunicatie en alles wat daarbij komt kijken. Als één van de eersten in de Benelux erkenden ze de mogelijkheden van touchscreens, een toen zeer jonge en vernieuwende technologie. Intussen zijn ze uitgegroeid tot dé specialist op vlak van touchscreens en digital signage en dit in verschillende sectoren. Ze leveren niet enkel hoogtechnologische hardware en software, maar creëren, implementeren, onderhouden en vernieuwen originele totaalconcepten. Klanten als Schoenen Torfs, Orange, Delhaize, Lexus, Carrefour en Hunkemöller verraden het al: ze zijn een vaste waarde in de markt Omschrijving van de functie: Als Solution Manager begrijp je de behoeften en objectieven van onze industriële klanten en je kan deze vertalen naar duurzame, gebruiksvriendelijke en veilige pre-sales oplossingen. Je geeft de nodige technisch-commerciële ondersteuning aan je sales collega's om ervoor te zorgen dat deze oplossingen op een correcte manier in de markt gezet worden. Dankzij jouw ruime elektromechanische kennis ben je in staat om op basis van het DOBIT product portfolio, oplossingen te bouwen, conform de objectieven van onze klanten. Je komt in het Solution Manager team terecht, waar je nauw samenwerkt met collega's Tomas (corporate) en Bjorn (retail), maar waar jij je focus legt op specifieke technische toepassingen voor de industrie en medische wereld. Denk aan SCADA, psc en andere automatisatiesystemen, elektrische kasten, mechanische toepassingen, gelinkt aan all things digital. Je zal antwoorden formuleren op allerhande interne- als externe vragen die verband houden met de oplossingen die DOBIT in zijn gamma heeft. Hiervoor heb je regelmatig contact met klanten, leveranciers en intern met de afdelingen sales, marketing en R&D. Je informeert collega's en klanten over nieuwe oplossingen en updates en belangrijke wijzigingen. Ook kostprijsberekeningen, prijszetting en dergelijke maken een belangrijk deel uit van jouw taken. (Trefwoorden: pre sales, voorontwerp, technisch ontwerp, technisch design, calculatie, design, scope bepaling, account manager, technisch account manager, inside sales engineer, technische binnendienst, technisch adviseur,) Aanbod Ga jij aan de slag in deze groeiende KMO? Je maakt deel uit van een bloeiende KMO waar ondertussen al bijna 50 enthousiastelingen aan de slag zijn. Je komt terecht in een moderne en uiterst aangename kantooromgeving, met een geheime deur waarachter het hart van de organisatie zich bevindt: de shop. Elk van de medewerkers heeft PASSIE in zich en kijkt er naar uit om samen met jou klanten te imponeren met een persoonlijke touch . Innovatie troef: op vlak van technologie gaan zij telkens een stapje verder. Dankzij hun pragmatische aanpak, hebben zij voor elk probleem een oplossing. Hard werken kan enkel als je je goed voelt. Meerdere activiteiten en initiatieven versterkten al de teamgeest. Kom maar eens luisteren Je krijgt een aantrekkelijk verloningspakket in ruil voor jouw tomeloze inspanningen. Jouw profiel Wie zoeken we? Je beschikt over een hoger werk- en denkniveau, verworven door een master- of bachelorsdiploma Elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring; Het creëren van inspirerende, motiverende en impactvolle customer en employee experiences boeit en triggert jou; Je maakt vlot een commerciële vertaalslag naar je klanten toe, waarbij je je opstelt als adviseur en gerichte antwoorden op hun vragen weet te bieden. Je brengt pre-sales projecten tot een goed einde door jouw analytische, methodische en resultaatgerichte ingesteldheid en je beseft het belang van een gedisciplineerde en nauwkeurige projectadministratie; Als teamspeler kent men jou als iemand die oplossingsgericht en met een positieve kijk in het leven staat; Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Solliciteren INDUSTRIELAAN 6, 2250 OLEN Mevr. Ine Berden
Account Manager | Industriële en Commerciële Klimatisering
Lmhengineering, Waregem, Kortrijk
Account Manager | Industriële en Commerciële Klimatisering Account Manager | Industriële en Commerciële Klimatisering Wat ga je doen? Als Account Manager | Industriële en Commerciële Klimatisering ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten voor de lange termijn alsook het onderhouden van het reeds bestaande klantenbestand. Voornamelijk spendeer je je tijd op de baan en bij de klanten. Je wordt ongeveer 1 keer per week op kantoor verwacht om zaken op te volgen, de rest doe je vanuit home-office. De klanten bevinden zich over heel Vlaanderen en bestaan uit installateurs, studiebureaus en architecten. Je komt terecht in een groeiende onderneming met korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur. Wat wordt jou geboden? • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een technisch uitdagende functie • Aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen • Bedrijfswagen, home-office, hospitalisatieverzekering, bonus, • Aangename werksfeer met korte communicatielijnen Wat wordt er van jou verwacht? • Technisch diploma (bachelor of master) • Sterke kennis/netwerk HVAC • Commercieel ingesteld Waar ga je werken? Als Account Manager | Industriële en Commerciële Klimatisering kom je terecht in een hecht team binnen een groeiende onderneming met korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur. Ze zijn gespecialiseerd in de uitwerking van totaalprojecten met betrekking tot warmtepompen, hvac, koeltechniek en klimatisering. Dit binnen de industriële, commerciële en particuliere markt. Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via 32 (0)35 009 350 jana.vandereykenlmhengineering.com Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou hiervoor op gepaste manier belonen. LMH Engineering | the recruitment engineers Locatie Waregem Contactpersoon Jana Vander Eyken Sales Engineering Principal Recruitment Consultant jana.vandereykenlmhengineering.com Meld u aan voor de laatste vacatures, nieuws en evenementen LMH Engineering - 9.2 / 10
Sales Engineer Industriële componenten
SALES TALENTS, Antwerpen
| België (BE) : Arr. Antwerpen | 1 BANEN | Onmiddellijke start Sales Engineer Industriële componenten Beroep: Technisch verkopers en artsenbezoekers (m.u.v. ICT) Functieomschrijving Functiebeschrijving Je bent verantwoordelijk voor een bestaande klantenportefeuille en zorgt ook voor de nodige groei in jouw toegewezen regio nl Vlaanderen ( focus Antwerpen/Limburg) Jouw technische bagage stelt je in staat de behoeften van de klanten te detecteren en te begrijpen. Je stelt op maat uitgewerkte oplossingen voor Jouw doelgroep: Industrie B2B oa Food, pharma petrochemie, staal en studiebureau's, integrators, resellers waarbij je rond de tafel zit met ingenieurs, technische aankopers, Je bent verantwoordelijk voor je eigen agenda en gemiddeld doe je 4 bezoeken per dag. In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents biedt een groot assortiment van componenten aan voor het beheer van verschillende vloeistoffen binnen een industriële omgeving. Dit kan gaan van industriële kleppen, pneumatische componenten tot instrumentatie & accessoires. Ter uitbreiding van hun team kijken we uit naar een Sales Engineer voor de regio Vlaanderen. Bezit je over een technisch diploma en wil je graag een commerciële rol aangaan? Lees dan zeker verder - Je bent in het bezit van een Bachelor en/of Master technische opleiding ( vb elektromechanica); - Een 1ste succesvolle B2B saleservaring binnen een industriële sector is sterk aangewezen; - Kennis van gebruik van vloeistoffen binnen industrie; - Drive, autonoom & georganiseerd; - Uitstekende kennis Nederlands en een goede kennis Frans ( vnl interne communicatie); - In het kader van efficiëntie ben je woonachtig regio Antwerpen-Limburg. Werklocatie 2000 ANTWERPEN, Arr. Antwerpen - België Beroepservaring Bachelor of vergelijkbaar niveau Overige uitkeringen Je komt terecht in een stabiele organisatie die een sterke meerwaarde vormt door zijn technische expertise. Dit wordt aangevuld met een mooi salarispakket: - Bruto maandsalaris; - Commisse; - Bedrijfswagen; - Forfaitaire onkostenvergoeding; - Maaltijdcheques; - Nodige tools: LAPTOP, GSM; - Opleidingen. Interesse? Go for it en solliciteer online via www.salestalents.be. Gelieve de sollicitatie procedure te raadplegen of via hier te solliciteren voor deze job
Jr. Sales Engineer - Industriële Automatisering
Monitor, Merelbeke, Gent
Business Developer - Industriële Automatisatie (m/v) Geactualiseerd op 15 februari 2021via MONITOR B&R Industriële Automatisering behoort tot de divisie ¿Machine & Factory Automation¿ binnen de groep ABB, met hoofdvestiging in Oostenrijk, telt meer dan 3.800 medewerkers in 168 landen en behoort tot de meest innovatieve en sterkst groeiende concerns in de sector van industriële automatisatie . In de hoofdzetel te Oostenrijk worden hoogwaardige en grensverleggende besturings-, visualisatie- en aandrijfsystemen volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. De organisatie zet bovendien sterk in op de ontwikkeling van expertise bij eigen medewerkers. De vestiging in Merelbeke kent -net als het moederbedrijf- een gestage groei en is momenteel op zoek naar een: Regional Sales Engineer - Industriële Automatisering voor regio Oost- West-Vlaanderen . Zo ga je te werk: Deze nieuwe collega sales engineer zal klaargestoomd worden tijdens een intensieve en leerrijke trainingsperiode, om zijn/haar eigen klantportfolio in de regio Oost- en West-Vlaanderen op te volgen. Als sales engineer zoek je naar opportuniteiten in het marktsegment van de machinebouw en OEM's. Je bent ambassadeur van B&R Automation en werkt aan levenslange partnerships met jouw klanten in de industrie. Met jouw technische expertise en gaandeweg doorgedreven kennis van alle B&R applicaties, weet jij R&D managers en software developers te overtuigen van de kwaliteit van jouw productgamma. Eens jouw product geïntegreerd wordt in de bouw van een nieuwe machine, volg je de ontwikkelingen bij jouw klant nauwgezet op. Voor technisch diepgaande bevraging en product training breng je de klant in contact met jouw collega application engineer. Regelmatig stel je de nieuwe producten uit het gamma voor en denk je mee na over technische vraagstukken binnen het automatiseren van industriële processen. Aanwezigheid op (inter)nationale vakbeurzen geven je inzicht in nieuwe ontwikkelingen. Je nodigt potentiële klanten uit voor verdere concretisering van de plannen; daarnaast begeleid je enkele keren per jaar jouw klanten tijdens een bedrijfsbezoek aan ons hoofdkantoor in Oostenrijk. Trefwoorden: sales, sales engineer, project engineer, automation engineer, application engineer, engineer, engineering, hunter, farmer, prospecteren, offerte, customer, klanten, beurzen, internationaal, nationaal, international, national, automatisering, automation, automatisatie, software, IOT, IIOT, developing Profiel Passie voor expertise in industriële automatisering naar aanleiding van een hoger technisch diploma (Bachelor of Master) in elektromechanica, elektrotechniek, automatisering, elektronica-ICT, of een andere relevante opleiding ; je bent sterk in communicatie en overtuigen ; jouw doorzettingsvermogen leidt tot concrete resultaten en voldoening van je werk ; enkele jaren ervaring in de industriële automatisering en/of een vergelijkbare commerciële job is wenselijk ; doordat je een sociale teamplayer bent, pas je perfect in ons collegiaal en performant sales team ; naast een perfecte kennis van het Nederlands, kan je tevens goed in het Engels communiceren (Frans is een pluspunt) ; je woont bij voorkeur op een centrale plaats ten opzichte van jouw verkoopregio Oost- en West-Vlaanderen . Talenkennis Frans : Middelmatige Nederlands : Goed Engels : Middelmatige Handel - Ondersteuning verkoop / Handelsvertegenwoordiging Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Career Opportunities: procesingenieur Industriële Informatica en Energie (4631)
De Watergroep, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Career Opportunities: procesingenieur Industriële Informatica en Energie (4631) De Watergroep is een integraal waterbedrijf dat diensten levert binnen de hele waterketen. Via een netwerk van 34.000 kilometer leidingen bedient het 3,2 miljoen klanten in 177 Vlaamse gemeenten. Dit maakt De Watergroep tot het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. De Watergroep is ook een partner in de uitbouw van gemeentelijke rioleringsnetten en levert industriewater op maat aan industriële klanten. Waar kom je terecht? Je standplaats is Brussel. Ons hoofdkantoor ligt vlak naast het treinstation in Brussel-Noord. De Watergroep biedt de mogelijkheid om te telewerken in haar kantoren of van thuis uit. Onze werven situeren zich binnen gans Vlaanderen. Als procesingenieur hoor je bij het team Industriële Informatica en Energie, dat deel uitmaakt van de afdeling Assetbeheer en Procestechnologie binnen de directie Productie en Opslag. Het team staat in voor het ontwerpen van de procesautomatisering (PLC’s, SCADA systemen, industriële netwerken, cyberveiligheid, …), het uitvoeren van projecten in het domein energie (aankopen van energie, hernieuwbare energie, …) en geeft ondersteuning in het domein van de industriële veiligheid. Hiernaast staat het team in voor bedrijfsbrede adviesverlening met betrekking tot bovenstaande vakdomeinen, het verrichten van onderzoek naar technologische innovaties, voeren we beleidsvoorbereidend werk uit en leggen we de standaarden en specificaties vast. Wat staat je te doen? De functie procesingenieur Industriële Informatica en Energie omvat 3 werkdomeinen: Industriële Informatica, Energie en Industriële Veiligheid. Onze nieuwe collega zal in eerste instantie ingeschakeld worden in het domein Industriële Informatica. Als procesingenieur ben je verantwoordelijk voor: De engineering van de procesautomatisering in de installaties van De Watergroep (PLC, SCADA, netwerken, telemetrie, …), zowel hardware- als softwarematig. Het doorlichten van de bestaande procesautomatisering, met als doel het verhogen van de beschikbaarheid en de cyberveiligheid en de advisering van de afdeling Exploitatie bij de bedrijfsvoering ervan. Uitwerken van projecten en studies, vanaf conceptstudie/voorontwerp tot oplevering Meewerken aan de standaardisering van hard- en software binnen de organisatie. Inhoudelijke vormgeving en aansturen van innovatieve onderzoeksprojecten in samenwerking met de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Je krijgt de kans om je vakkennis en expertise voortduren te vergroten door wetenschappelijke literatuur op te volgen en deel te nemen aan conferenties, opleidingen en workshops. Wie ben je en wat breng je mee? Je beschikt over een diploma master of een ander diploma op niveau K zoals vermeld in het overzicht van de diploma's , bij voorkeur in de richting ingenieurswetenschappen / industriële wetenschappen in een elektrisch georiënteerde afstudeerrichting. Je hebt grondige kennis van de klassieke en industriële informatica (PLC’s, SCADA systemen, netwerken, veldbussen,…). Kennis van procescomputers type Siemens S7 is een plus. Je hebt kennis van elektrotechniek en meettechnieken Je hebt kennis van de gebruikelijke informaticatoepassingen (onder andere MS Office, ). Je kan goed projectmatig werken. Je werkt probleemoplossend en planmatig. Je beschikt over sterke communicatievaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling). Je bent resultaatgericht en besluitvaardig. Je bent betrouwbaar en je hebt verantwoordelijkheidszin. Je voldoet aan de formele deelnemingsvereisten (diploma, rijbewijs B, medisch geschikt, attest goed gedrag en zeden). Laatstejaarsstudenten mogen ook deelnemen aan het wervingsexamen. Jouw belangrijkste competenties Innoveren : je werkt actief mee aan het vernieuwen van de werking van de entiteit. Klantgerichtheid : je reageert vriendelijk, adequaat en correct op belanghebbenden. Initiatief : je neemt initiatief en werkt vanuit de eigen functie aan je eigen ontwikkeling en aan die van de organisatie. Analyseren : een probleem duiden in zijn verbanden en op een efficiënte wijze op zoek gaan naar aanvullende relevante informatie Samenwerken : je levert een bijdrage aan een gezamenlijk resultaat in een team of project, ook als dat niet meteen van persoonlijk belang is. Verantwoordelijkheid : je handelt in overeenstemming met de belangen, waarden en normen van De Watergroep. Voortgangscontrole : je bewaakt de voortgang van het eigen werk en dat van anderen. Netwerken : ontwikkelen en bestendigen van professionele relaties, allianties en coalities en die aanwenden om informatie, steun en medewerking te verkrijgen. Waar mag je op rekenen? In ruil voor jouw talent bieden we je graag een plaats bij het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen, met een sterke lokale verankering. Voor deze functie bieden we jou een contract van onbepaalde duur (met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling). Extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, eindejaarstoelage, vakantiegeld, 100% terugbetaald transport met het openbaar vervoer en/of fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en ambulante kostenverzekering zijn voor ons een basisrecht. Daarnaast kunnen we het mooie brutomaandloon van minimum 3.669,46 euro (master) of 4.324,77 euro (master ir) voorleggen. Bij 3 jaar relevante ervaring 4.188,82 euro (master) of 4.844,12 euro (master ir), bij 6 jaar 4.417,41 euro (master) of 5.110,88 euro (master ir) en bij 9 jaar 4.646 euro (master) of 5.385,19 euro (master ir). Je krijgt ook ruime opleidingskansen en kan genieten van een interessant vakantiestelsel. Solliciteer uiterlijk op 30 april 2021 . Je zal via mail worden uitgenodigd voor de selectieproeven. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Bart De Schrijver, teammanager Industriële Informatica en Energie, op het nummer 0495 59 15 71 Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kan je mailen naar staffingdewatergroep.be Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. Wij houden er aan om ook in Coronatijden onze dienstverlening als publiek drinkwaterbedrijf te verzekeren. Dit betekent ook dat wij ons het recht voorbehouden om, indien nodig, de hele aanwervingsprocedure vanop afstand te doen met de huidige moderne communicatiemiddelen. Binnen De Watergroep is hiervoor het gebruik van MS Teams de norm.
Software Engineer ( MES )C# developer-Industriële Automatisering- vaste in dienst name
CLBR CONSULTING, Wommelgem, Antwerpen
25/02/2021 | België (BE) : Arr. Antwerpen | 1 BANEN | Vertraagde start Software Engineer ( MES )C# developer-Industriële Automatisering- vaste in dienst name Werkgelegenheidssector: Arbeidsbureaus - Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie Arbeidsduur: Voltijds Soort contract: Oproepbasis Beroep: Functieomschrijving Functiebeschrijving Ik ben Charis. Vaak word ik ingehuurd door bedrijven die niet willen werken met interimkantoren en rekruteringskantoren door de hoge kosten en impact op toekomstige werknemers. Doordat mijn klanten het te druk hebben met hun bedrijf te runnen zijn ze vaak niet in de mogelijkheid om zelf mensen te zoeken. Concreet wil dit zeggen dat ik werk voor bedrijven die nieuwe mensen meteen vast in dienst nemen. In deze post zoek ik een Software Engineer ( MES )C# developer-Industriële Automatisering . Dit voor een groot technisch bedrijf met expertise in automatisatieprocessen van A tot Z in een industriële omgeving. Onze prachtige projecten zijn heel divers en kunnen voorkomen in de automobielsector, de mooie wereld van foodproduction en andere boeiende sectoren. Wat maakt van dit bedrijf een leuke werkgever hoor ik je denken. Wel lees gerust even onderstaande punten. Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag. Inhoudelijk : Voor onze vestiging te Wommelgem, zijn wij op zoek naar een C# developer om onze afdeling Industrie te versterken. Binnen deze afdeling staat de MES Engineer enerzijds in voor de configuratie en verdere ontwikkeling van een eigen ontwikkeld softwareprogramma voor de veevoederindustrie, maar ook voor industriële projecten. Programmeren van klant specifieke functionaliteit. In bedrijf nemen en opvolgen bij de klant. Wij zijn ook continu bezig met nieuwe ontwikkelingen, zowel functionele uitbreiding naar aanleiding van wijzigingen in normen en wetgeving. In een matrixorganisatie rapporteer je aan de afdelingsleider en werk je dagelijks in nauw overleg samen met de andere software teams (PLC & SCADA). Wie ben jij? Je genoot de opleiding Master Informatica of Bachelor (Toegepaste) Informatica. Je hebt een uitgebreide kennis van C# .NET en SQL. Je bent een resultaatgerichte denker en stressbestendig. Je hebt kennis van MS Office toepassingen. Nieuwe programmeertalen schrikken jou niet af. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis Frans en Engels is een pluspunt. Je beschikt over een rijbewijs B en bent bereid om sporadisch te reizen Je wil deel van onze kleine familie uitmaken Werklocatie Arr. Antwerpen - België Beroepservaring Bachelor of vergelijkbaar niveau Rijbewijs Overige uitkeringen Waarom werken voor dit bedrijf? Meteen vast contract onbepaalde duur. Geen interim of rekruteringstoestanden. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontplooien binnen een goed georganiseerd en financieel gezond bedrijf. Bespreekbaar loon Extralegale voordelen: maaltijdcheques, wagen, tankkaart, laptop, smartphone abonnement, hospitalisatieverzekering DKV, pensioenfonds, onkostenvergoeding en ADV dagen Werkuren: /- 8u - /- 16u30, glijtijden zijn van toepassing Al 40 jaar maken klanten gebruik van onze expertise. Als bedrijf staan we bekend voor onze kwaliteit, en zijn onze medewerkers oprecht fier op wat ze verwezenlijken. Weinig personeelsverloop. Onze mensen zijn belangrijk voor ons. Heb je interesse voor deze functie? Stuur je persoonlijk CV dan naar infoclbrconsulting.com of stuur me een whatsappje. Om te solliciteren voor deze job, gelieve de sollicitatie procedure te raadplegen
Sales Engineer Industriële Automatisering
Samrecruitment, België, BE
Sales Engineer Industriële Automatisering Sales Engineer Industriële Automatisering Wat ga je doen? Als Sales Engineer industriële automatisering ben je de schakel tussen dit bedrijf en hun klanten. Deze bestaat voornamelijk uit machinebouwers (OEM), kasten-panelenbouwers en systeemintegratoren. Doordat je jouw sporen hebt verdiend in een commerciële functie en de juiste technische bagage bezit, kun jij je gemakkelijk aanpassen aan jouw gesprekspartner. Je ziet kansen en acteert proactief naar bestaande klanten en prospecten. Je draagt hun aanpak uit waardoor je altijd in staat bent om iets te kunnen betekenen voor de klant. Dit kan zowel op technisch als logistiek vlak zijn. Wat wordt jou geboden? • Een marktconform salarispakket inclusief persoonlijke verzekeringen. • Wagen Tankkaart • Vele doorgroeimogelijkheden om jou zelf verder te ontwikkelen. • Een informele en collegiale werkomgeving. • Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om jouw agenda in te plannen. Wat wordt er van jou verwacht? • Ervaring in een verkoop buitendienst functie in een technische organisatie. • Technische opleiding o.a. Bachelor Elektromechanica. • Aantoonbare kennis van Machinebouw of industriële automatisering. • Gedegen talen kennis afhankelijk van de regio waarin u werkt (Nederlands-Frans-Engels) Waar ga je werken? Het bedrijf is zeer sterk gepositioneerd in de markt. Dit komt omdat ze enkel werken met de beste keuze van producten van toonaangevende fabrikanten wereldwijd, gecombineerd met een verschillende keuze aan diensten en technische kennis als toegevoegde waarde. Dit bedrijf werd opgericht in 1978 en heeft zich sindsdien met succes gevestigd als de distributeur van industriële automatiseringsproducten. Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 323 808 29 45 Regio Vlaanderen Contactpersoon Ellen Man Specialist in Sales Engineering Professionals Recruitment Consultant ellen.mansamrecruitment.be 323 808 29 45 Meld u aan voor de laatste vacatures, nieuws en evenementen
Procesingenieur Industriële Informatica en Energie
VMW, België, BE
| Belgium (BE) : Arr. de Bruxelles-Capitale / Arr. van Brussel-Hoofdstad | 1 POSTS Procesingenieur Industriële Informatica en Energie De functie procesingenieur Industriële Informatica en Energie omvat 3 werkdomeinen: Industriële Informatica, Energie en Industriële Veiligheid. Onze nieuwe collega zal in eerste instantie ingeschakeld worden in het domein Industriële Informatica. Als procesingenieur ben je verantwoordelijk voor: De engineering van de procesautomatisering in de installaties van De Watergroep (PLC, SCADA, netwerken, telemetrie, ¿), zowel hardware- als softwarematig. Het doorlichten van de bestaande procesautomatisering, met als doel het verhogen van de beschikbaarheid en de cyberveiligheid en de advisering van de afdeling Exploitatie bij de bedrijfsvoering ervan. Uitwerken van projecten en studies, vanaf conceptstudie/voorontwerp tot oplevering Meewerken aan de standaardisering van hard- en software binnen de organisatie. Inhoudelijke vormgeving en aansturen van innovatieve onderzoeksprojecten in samenwerking met de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Je beschikt over een diploma master of een ander diploma op niveau K zoals vermeld in het overzicht van de diploma's, bij voorkeur in de richting ingenieurswetenschappen / industriële wetenschappen in een elektrisch georiënteerde afstudeerrichting. Je hebt grondige kennis van de klassieke en industriële informatica (PLC¿s, SCADA systemen, netwerken, veldbussen,¿). Kennis van procescomputers type Siemens S7 is een plus. Je hebt kennis van elektrotechniek en meettechnieken Je hebt kennis van de gebruikelijke informaticatoepassingen (onder andere MS Office, ). Je kan goed projectmatig werken. Je werkt probleemoplossend en planmatig. Je beschikt over sterke communicatievaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling). Je bent resultaatgericht en besluitvaardig. Je bent betrouwbaar en je hebt verantwoordelijkheidszin. Je voldoet aan de formele deelnemingsvereisten (diploma, rijbewijs B, medisch geschikt, attest goed gedrag en zeden). Laatstejaarsstudenten mogen ook deelnemen aan het wervingsexamen. In ruil voor jouw talent bieden we je graag een plaats bij het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen, met een sterke lokale verankering. Voor deze functie bieden we jou een contract van onbepaalde duur (met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling). Extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, eindejaarstoelage, vakantiegeld, 100% terugbetaald transport met het openbaar vervoer en/of fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en ambulante kostenverzekering zijn voor ons een basisrecht. Daarnaast kunnen we het mooie brutomaandloon van minimum 3.669,46 euro (master) of 4.324,77 euro (master ir) voorleggen. Bij 3 jaar relevante ervaring 4.188,82 euro (master) of 4.844,12 euro (master ir), bij 6 jaar 4.417,41 euro (master) of 5.110,88 euro (master ir) en bij 9 jaar 4.646 euro (master) of 5.385,19 euro (master ir). Je krijgt ook ruime opleidingskansen en kan genieten van een interessant vakantiestelsel. Vooruitgangstraat 189 1030 Schaarbeek, Arr. de Bruxelles-Capitale / Arr. van Brussel-Hoofdstad - Belgium Vooruitgangstraat 189 1030 Schaarbeek, Arr. de Bruxelles-Capitale / Arr. van Brussel-Hoofdstad - Belgium
Field service engineer industriële waterbehandeling
Oxford Global Resources, Maldegem, Eeklo
Field service engineer industriële waterbehandeling Ben je communicatief aangelegd en heb je een wetenschappelijk diploma? Heb je graag klantencontact? Dan moet je wellicht solliciteren op deze functie. Functieomschrijving Onze klant is o.a. actief op het gebied van industriële waterbehandeling. Voor de regio Oost- en West Vlaanderen zoeken we een field service engineer met kennis van chemie. Je biedt on site services aan de klanten. Verantwoordelijkheden On site chemische analyses uitvoeren. Klantrapportage / gegevensverwerking met gebruik van het InSight-platform. Eerstelijnsproblemsolving voor Koeling, Boiler, Water & Afval en Industrieel proces waterbehandelingstoepassingen. Uitvoeren van locatieonderzoeken, opstarten van apparatuur en inbedrijfstelling Beheer van reparaties / onderhoud / garantie Sterk mondeling en schriftelijk contact met klanten behouden Kleine montagewerkzaamheden, zoals vereist Ondersteuning van kostenberekening van contracten. Technische trainingen volgen en geven Indien nodig piloten en veldproeven uitvoeren Neem deel aan de plaatselijke teamvergaderingen om beste praktijken uit te wisselen Leef integriteit en veiligheid na zoals vereist door het beleid Zijn bovenstaande verantwoordelijkheden je op het lijf geschreven? Upload dan je CV en motivatiebrief via de "solliciteer nu" knop en dan mag u weldra feedback van ons verwachten. Is u iets niet geheel duidelijk, dan kan u ons uiteraard telefonisch bereiken. Schoolverlaters zijn welkom. Arbeidsvoorwaarden Field service engineer industriële waterbehandeling
PROJECTLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEIT - VASTE JOB
Manpower Group Belgium, Jabbeke, Brugge
Client Description: PROJECTLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEIT - VASTE JOB Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het vinden van jobs voor technisch en leidinggevend talent. Samen met jou gaan we op zoek naar je nieuwe uitdaging volgens jouw verwachtingen en competenties. Van daaruit is het ons engagement om jou verschillende interessante job mogelijkheden aan te bieden, steeds onder meteen vast contract. Enkel op die manier bespaar je tijd en energie in deze moeilijke zoektocht, en kan enkel jij de overtuigde keuze maken voor de toekomst van je loopbaan Ter uitbreiding zijn we voor onze klant, specialist binnen industriële elektriciteitswerken en automatisatie projecten, gaan we op zoek naar een ervaren projectleider of een junior met het profiel om door te groeien. Job Description: Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de oplevering van diverse projecten met focus op industriële elektriciteit. bvb projecten als kantoorgebouwen, winkelcentra, sportstadiums, openbare werken, Je organiseert de werkvoorbereiding en je wijst op efficiente manier werkmiddelen en werkkracht toe. Je analyseert lastenboeken, stelt offertes op, en maakt de nodige aankopen binnen het voorziene budget. Je maakt vorderingsstaten op, woont werfvergaderingen bij en onderhoudt contact met bouwheer, studiebureaus en andere instanties Candidate Profile: Je bezit een technisch bachelor diploma binnen bvb elektrotechniek, elektriciteit, elektromechanica, Ervaring als projectleider is een sterke troef maar ook gemotiveerde juniorskunnen in aanmerking komen voor deze functie. Je bent vooral leergierig en dynamisch van aard. Je bent sterk planmatig en analytisch. Je bent stressbestendig en weet onder deadlines een goed overzicht te behouden van de lopende projecten en hun prioriteiten. What Client Offers: Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een groeiende professionele firma. Een technisch uitdagende job met verantwoordelijkheid, ruimte voor initiatief en realistische doorgroeimogelijkheden. Een opleiding op maat on the job. Een mooi salarispakket aangevuld met extra's waaronder firmawagen. INTERESSE? Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan je cv naar dennis.verstraetemanpower.be of bel me even op 0471/110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis.
Projectmanager Industriële Automatisering-vaste in dienst name
CLBR CONSULTING, Antwerpen
Projectmanager Industriële Automatisering-geen interim of rekruteringskantoor Online sinds 25 feb. 2021 - gewijzigd sinds 19 mrt. 2021 - Vaste Job CLBR Consulting is externe HR partner dat werkgevers bijstaat in het rechtstreeks zoeken naar werknemers voor vaste in dienst name. Wij zijn geen interimkantoor, rekruteringskantoor of detacheringskantoor. Ter ondersteuning van de werkgevers zoeken wij geschikte kandidaten, voeren wij een open en eerlijk kennismakend gesprek. Indien de interesse langs beide kanten aanwezig is nemen onze klanten de procedure over. De financiële vergoeding zal dus nooit een drempel vormen voor onze klanten om met een kandidaat verder te gaan. In deze post zoek ik een Projectmanager Industriële Automatisering . Dit voor een groot technisch bedrijf met expertise in automatisatieprocessen van A tot Z in een industriële omgeving. Onze prachtige projecten zijn heel divers en kunnen voorkomen in de automobielsector, de mooie wereld van foodproduction en andere boeiende sectoren. Wat maakt van dit bedrijf een leuke werkgever hoor ik je denken. Wel lees gerust even onderstaande punten. Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag. Inhoudelijk : Als Project Manager industriële automatisatie zet je jouw commerciële vaardigheden in bij het voorstellen van nieuwe producten, tendensen en technologieën aan industriële klanten. Je staat nauw met hen in contact, zowel telefonisch, per mail als face-to-face. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van bestellingen, prijszetting en optimale marges. Om dit alles zo goed mogelijk uit te voeren, blijf je steeds op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen in de industriële markt. Je werkt steeds nauw samen met de andere collega's in jouw team : ontwerpers, werfleiders, Tussen jullie heerst een goede informatieoverdracht. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de afdeling Industry ( automatisering ) Je stuurt een team aan en dankzij goed people management staan de neuzen steeds in dezelfde richting. Door je sterk analytisch vermogen behoud je steeds jouw helikopterview. Wie ben jij? Je bent in het bezit van een Masterdiploma (Ingenieurswetenschappen met optie elektriciteit of automatisering). Je hebt een grote interesse in automatisatie. Je bent een ambitieuze teamplayer die durft en engagement kan tonen. Je bent een initiatiefnemer Je hebt een goede kennis van Engels en Nederlands. Kennis van industriële apparatuur (PLC, schakelapparatuur, meetapparatuur,…) Je bent een resultaatgerichte denker, flexibel en je stressbestendig Kennis van MS Office toepassingen Zeer goede kennis van het Nederlands, kennis Frans en Engels zijn een plus Je beschikt over een rijbewijs B en bent bereid om sporadisch te reizen Je wil deel van onze kleine familie uitmaken Jobgerelateerde competenties Installaties of industriële overdrachten superviseren (demontage, montage van productiemiddelen, productielijnen, ) Storingen en noden aan verandering identificeren Corrigerende acties vastleggen in samenspraak met de productieafdeling, kwaliteitsafdeling, studiebureaus, Een project leiden Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren Domein: Industrialisatiemethodes Productiemiddelen in ontvangst nemen en voorbereiden De inwerkingstelling opvolgen De uitvoering van fabricage- en productietests en -proeven bepalen of superviseren (montage, prototype, proefserie, ) De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Het fabricage- of industrialisatieproject organiseren en coördineren Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Zelfstandig werken Waarom werken voor dit bedrijf? Meteen vast contract onbepaalde duur zonder tussenkomst van derden. Extralegale voordelen: Eindejaarspremie, maaltijdcheques, bedrijfswagen volgens bepaalde budgetten, tankkaart, laptop, smartphone abonnement, hospitalisatieverzekering DKV voor uzelf en familieleden zonder eigen tussenkomst, mooie groepsverzekering , onkostenvergoeding. Mogelijkheid tot thuiswerk Je werkt rechtstreeks voor de directeur van deze afdeling binnen heel de groep. Dit wil zeggen dat er korte communicatielijnen zijn en beslissingen zeer efficiënt genomen kunnen worden door onze projectmanagers. Vakantiedagen, ADV dagen extra vrije dagen kunnen vrij genomen worden mits bespreking met collega’s. Geen collectieve sluiting Ac. bach. Industriële wetenschappen: Elektromechanica gelijkwaardig door ervaring. Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Talenkennis Frans (in beperkte mate) Engels (in beperkte mate) Nederlands (zeer goed) Rijbewijs Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past korte procedure: kennismakingsgesprek -> gesprek directeur -> loonvoorstel -> contract ondertekening Solliciteren met CV Deze functie staat open voor iedereen. Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.
Field Service Engineer industriële coderingsmachines
MANPOWER, Moeskroen, Doornik-Moeskroen, Mouscron
Field Service Engineer industriële coderingsmachines (m/v) Elke dag ga je als Field Service Engineer industriële coderingsmachines aan de slag bij hun klanten van verpakkingsapparatuur in Vlaanderen. Je onderhoudt en herstelt zowel eenvoudige halfautomatische machines als meer complexe volautomatische installaties. Enkele voorbeelden hiervan zijn inkjet printers, etiketteermachines en lasers. Gezien het uitgebreide karakter van hun productgamma, komen verschillende vakgebieden aan bod: mechanica, elektriciteit, electronica, programmatie, PLC-sturingen, etc. Je doet zowel installaties als onderhoud en herstellingen : je leert elke dag bij Je werkt in heel diverse industrieën: maak kennis met de voedingsindustrie, brouwerijen, zuivel, farmacie, automotive, metaal, . elke dag werk je in een andere omgeving : afwisseling gegarandeerd. Ook jouw kennis evolueert mee dankzij nieuwe ontwikkelingen van machines en op vlak van productcodering; Je bent als Field Service Engineer het visitekaartje van het bedrijf Profiel Als Field Service Engineer heb je een technische opleiding genoten of ben je gelijkwaardig door ervaring. Schoolverlaters zijn ook welkom aangezien zij zorgen voor een degelijke opleiding. Je bent gefascineerd door techniek en houdt ervan om technische problemen op te lossen. Je bent als Field Service Engineer het visitekaartje van het bedrijf dus klantvriendelijkheid, verantwoordelijkheid en ordelijkheid behoren tot jouw eigenschappen. Ook betrokkenheid en teamwork zijn bepalend voor het succes van hun Technische Dienst. Leergierigheid vormt een cruciale factor voor de functie Field Service Engineer. Talenkennis Nederlands : Goed Elektromechanica, elektriciteit en elektronica / Elektriciteit (industriële uitrusting) Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Project ingenieur voor industriële werven
PARETO, Wijnegem, Antwerpen
20/04/2021 | België (BE) : Arr. Antwerpen | 1 BANEN | Vertraagde start Project ingenieur voor industriële werven Werkgelegenheidssector: Overige persoonlijke diensten, n.e.g. Arbeidsduur: Voltijds Soort contract: Oproepbasis Beroep: Technisch tekenaars Functieomschrijving Functiebeschrijving Iemand die verantwoordelijk wilt zijn voor de elektrische ontwerpen? Contactvaardig? Iemand met sterke organisatorische skills? Sterk in het opmaken van voorcalculaties en prijsoffertes? Iemand met sterke technische kennis die ondersteuning op de werf kan bieden? Iemand die zijn werk kwalitatief aflevert, En veiligheid hoog in vandaal neemt? Sterke kennis van industriële installaties, middenspanning, automatisatie en kortsluitstroomberekeningen Werklocatie 2110 WIJNEGEM, Arr. Antwerpen - België Beroepservaring Bachelor of vergelijkbaar niveau Overige uitkeringen Ben jij een gemotiveerde project ingenieur? Is het maken van elektrische ontwerpen jouw passie? Zoek jij een job in een innovatieve technische bedrijf? Maak dan kennis met ons technisch bedrijf te Wijnegem. Onze diensten gaan van industriële fabrieksinstallaties tot residentiele domotica projecten. Deze projecten bestaan uit facilitaire gebouwen , industriepanden maar zijn alsook vaak gelegen aan de haven van Antwerpen. Enkele voorbeelden zijn Petroplus, Noordnatie en Pfizer. Ons team zijn hooggeschoolde vakmensen die oplossing gericht denken. We zorgen dat al onze medewerkers op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen door regelmatige opleidingen aan te beiden. Het gedreven team neemt veiligheid hoog in vandaal . Wij bieden jou: Vast contract vanaf de eerste dag Een bedrijfswagen Doorgroeimogelijkheden Maaltijdcheques Extra vakantiedagen Om te solliciteren voor deze job, gelieve de sollicitatie procedure te raadplegen
Procesingenieur Industriële Informatica en Energie
VLAAMS SELECTIECENTRUM VOOR HET OVERHEIDSPERSONEEL, Sint-Joost-ten-Node, Brussel Hoofdstad, Saint-Joss ...
| België (BE) : Arr. de Bruxelles-Capitale / Arr. van Brussel-Hoofdstad | 1 BANEN Procesingenieur Industriële Informatica en Energie Beroep: Specialisten op het gebied van beleidsadministratie Functieomschrijving Functiebeschrijving Waar kom je terecht? Je standplaats is Brussel. Ons hoofdkantoor ligt vlak naast het treinstation in Brussel-Noord. De Watergroep biedt de mogelijkheid om te telewerken in haar kantoren of van thuis uit. Onzewerven situeren zich binnen gans Vlaanderen. Als procesingenieur hoor je bij het team Industriële Informatica en Energie, dat deel uitmaakt van de afdeling Assetbeheer en Procestechnologie binnen de directie Productie en Opslag. Het team staat in voor het ontwerpen van de procesautomatisering (PLC's, SCADA systemen, industriële netwerken, cyberveiligheid, .), het uitvoeren van projecten in het domein energie(aankopen van energie, hernieuwbare energie, .) en geeft ondersteuning in het domein van de industriële veiligheid. Hiernaast staat het team in voor bedrijfsbrede adviesverlening metbetrekking tot bovenstaande vakdomeinen, het verrichten van onderzoek naar technologische innovaties, voeren we beleidsvoorbereidend werk uit en leggen we de standaarden en specificaties vast. Wat staat je te doen? De functie procesingenieur Industriële Informatica en Energie omvat 3 werkdomeinen: Industriële Informatica, Energie en Industriële Veiligheid. Onze nieuwe collega zal in eerste instantieingeschakeld worden in het domein Industriële Informatica. Als procesingenieur ben je verantwoordelijk voor: De engineering van de procesautomatisering in de installaties van De Watergroep (PLC, SCADA, netwerken, telemetrie, .), zowel hardware- als softwarematig. Het doorlichten van de bestaande procesautomatisering, met als doel het verhogen van de beschikbaarheid en de cyberveiligheid en de advisering van de afdeling Exploitatie bij debedrijfsvoering ervan. Uitwerken van projecten en studies, vanaf conceptstudie/voorontwerp tot oplevering Meewerken aan de standaardisering van hard- en software binnen de organisatie. Inhoudelijke vormgeving en aansturen van innovatieve onderzoeksprojecten in samenwerking met de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Je krijgt de kans om je vakkennis en expertise voortduren te vergroten door wetenschappelijke literatuur op te volgen en deel te nemen aan conferenties, opleidingen en workshops., Wie ben je en wat breng je mee? Je beschikt over een diploma master of een ander diploma op niveau K zoals vermeld in het overzicht van de diploma's , bij voorkeur in de richting ingenieurswetenschappen /industriële wetenschappen in een elektrisch georiënteerde afstudeerrichting. Je hebt grondige kennis van de klassieke en industriële informatica (PLC's, SCADA systemen, netwerken, veldbussen,.). Kennis van procescomputers type Siemens S7 is een plus. Je hebt kennis van elektrotechniek en meettechnieken Je hebt kennis van de gebruikelijke informaticatoepassingen (onder andere MS Office, ). Je kan goed projectmatig werken. Je werkt probleemoplossend en planmatig. Je beschikt over sterke communicatievaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling). Je bent resultaatgericht en besluitvaardig. Je bent betrouwbaar en je hebt verantwoordelijkheidszin. Je voldoet aan de formele deelnemingsvereisten (diploma, rijbewijs B, medisch geschikt, attest goed gedrag en zeden). Laatstejaarsstudenten mogen ook deelnemen aan het wervingsexamen. Jouw belangrijkste competenties Innoveren: je werkt actief mee aan het vernieuwen van de werking van de entiteit. Klantgerichtheid: je reageert vriendelijk, adequaat en correct op belanghebbenden. Initiatief: je neemt initiatief en werkt vanuit de eigen functie aan je eigen ontwikkeling en aan die van de organisatie. Analyseren: een probleem duiden in zijn verbanden en op een efficiënte wijze op zoek gaan naar aanvullende relevante informatie Samenwerken: je levert een bijdrage aan een gezamenlijk resultaat in een team of project, ook als dat niet meteen van persoonlijk belang is. Verantwoordelijkheid: je handelt in overeenstemming met de belangen, waarden en normen van De Watergroep. Voortgangscontrole: je bewaakt de voortgang van het eigen werk en dat van anderen. Netwerken: ontwikkelen en bestendigen van professionele relaties, allianties en coalities en die aanwenden om informatie, steun en medewerking te verkrijgen. Werklocatie 1210 Sint-Joost-ten-Node, Arr. de Bruxelles-Capitale / Arr. van Brussel-Hoofdstad - België
Projectmanager Industriële Koeling
Select HR, Herentals, Turnhout
Functieomschrijving Als project manager ben je samen met een projectleider verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van verschillende projecten in de industrie. Je hoofddoelstelling is om alle projecten op tijd en binnen budget uit te voeren. In deze zelfstandige functie werk je vooral op locatie, maar ook regelmatig op het hoofdkantoor in Herentals. Een planning en budget maken en dit rapporteren aan de project coördinator Afwijkingen bij de uitvoering tijdig detecteren, communiceren en bijsturen Beheersen van de planning en de aankopen, zodat het project op tijd en binnen budget uitgevoerd wordt Verantwoordelijkheid voor het volledige project, inclusief de administratie Facturatie van het project Technische ondersteuning verlenen aan verschillende projectleiders Profiel Je bent een Master in Industriële Wetenschappen (of gelijkwaardig door ervaring) En hebt minstens 5 jaar werkervaring als projectleider van koeling & HVAC-projecten Daarnaast beschik je over organisatorische vaardigheden en ben je stressbestendig Je bent klantgericht en communicatief sterk Organisatie- en afdelingomschrijving Onze klant, gevestigd in Herentals, is gespecialiseerd in industriële koeltechniek, airconditioning voor de industrie, EX-installaties, koudetechniek en koelmachines op maat. Wegens groei zijn ze aan het uitkijken naar een projectmanager industriële koeling. SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We staan jou graag bij doorheen jouw zoektocht naar een nieuwe job en ondersteunen jou gedurende jouw ganse carrière. Neem zeker een kijkje op onze website, www.select-jobs.be , voor al onze openstaande vacatures. Aanbod Je komt terecht in een sterk groeiende organisatie waar ruimte is om bij te leren en initiatief te nemen. Het bedrijf voorziet een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met wagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en ecocheques. Bovendien heerst er een aangename werksfeer onder collega's. Je ontvangt doorgaans binnen 1 werkdag een persoonlijk bericht Is er een match? Kennismaking, testen en interviews volgen daarna Ziet iedereen het helemaal zitten? Dan volgt er een voorstel Je nieuwe werkgever heet je van harte welkom Loopt alles na je start vlot? We volgen het graag op Meer info over onze sollicitatieprocedure Meer vacatures die je misschien interessant vindt Select Jobs is een jobsite die werkzoekenden in één keer toegang biedt tot alle vacatures van de bedrijven die tot de Select groep behoren.